Последователи

петък, 15 март 2019 г.

Мисли форми 181



Когато човекът е еволюционно създаден като Мегахищник (хищник спрямо по-слабите (физически, институционално… и ментално) и паразит спрямо по-силните) и като Канибал, той се храни с всичко – включително и със себеподобни.

В Религиозното Мегахищничество не е задължително Канибализмът да бъде плътояден, защото е достатъчно да бъде ментален – в превръщането на жертвите в човешки оргризки на Менталността. Чрез „изядената човешка менталност” Религиозните канибали налагат Мозъчен/Ментален контрол над религиозните орки/огризки – идиотски вярващи, че служат на Бог а не на Неговите вероломни убийци и невежи самозванци.

Генезисът на орки е хилядолетно използвана Религиозна Технология в създаването на подчинени на религиите „ХН” Хищници на Невежествата, чието основно предназначение е да водят хилядолетно продължаващите Религиозни кланета, Религиозни отровителства, Религиозни геноциди… и Религиозни войни.

Когато човешката менталност е научно сляпа и/или религиозно ослепена за уродливото си човешко съдържание, това уродство се представя като уродливостта на човешката анатомия и морфология. Човешката външност е визуално достъпна за възприемане от примитивния религиозен интелект на орка – създаден от родителството на Войната – като върховото приложение на Върховното Мегахищничество и на Канибализма (ментален… и духовен) – като животинското скудоумие на „зрението/видяното”, „ушите/чутото” и „победата/физическото оцеляване”.

Най-върховните орки на Антропогенезата са „гражданите” на Съединените американски щати(Войни/"Кшатрии" на Израел), създадени като народ и държава от: робство, колониализъм, канибализъм, геноциди, държавен тероризъм, войни и военни престъпления против Разума, мира, личността, народи и човечеството, и съществуващи като „народ и държава” чрез: робство, неоколониализъм, неоканибализъм, геноциди, държавен тероризъм, мозъчен контрол… и военни престъпления против Разума, мира, личността, народи и човечеството.





Нацизмът е Феномен на Съществуването в Три негови Форми – индивидуална, национална и интернационална, и Националсоциализма като партийната хибридна форма на индивидуален и национален нацизъм, е само „подсказка” и препратка към Трите основни форми на Нацизъм.

Първата форма на Нацизъм е Индивидуален нацизъм – познат и практикуван като Нарцисизъм.

Втората форма на Нацизъм е Национален нацизъм – познат и практикуван като Национализъм.

Третата форма на нацизъм е Интернационален нацизъм – познат и практикуван като Интернационализъм. Съвременно и още по-престъпно приложение на Интернационализма се наричаГлобализъм и се прилага спрямо човечеството като Глобата (на канибализма, алчността и глупостта) „лизираща” народи и държави в „хранителен бульон” за Антихристите.

Заблудата за Нацизма (и Фашизма като институт на Върховенство на Римското поеврейчено право, а не „политическо изобретение” на Мусолини) е въведена от евреите, за да скрият сътрудничество на Еврейския нацизъм (Ционизма) с Хитлеризма/Националсоциализма,. Последният беше създаден и военнопрестъпно употребен от евреите не само за създаването на „еврейска държава” – върху труповете на над 73 млн. жители на Земята, и върху руините на три Континента (Европа, Азия и Африка.


http://www.buda-la.com/articles/view/213

               


Да предположим: ако много хора едновременно във всички детайли си представят конкретно бъдеще на един и същ процес и този модел се оказва работещ, те ще формират матрица на бъдещия процес.Тази матрица отначало ще се насища енергийно чрез единомишлениците, ако броят на тези, които са генерирали матрицата е недостатъчен за планирания процес. И тогава този сценарий след енергийното насищане непременно ще бъде въплътен в живота на обществото с участието на “обичайни” за болшинството ресурси и средства, сякаш “сам по себе си”. Моментът на започване на изпълнението на сценария може да бъде произволно зададен и активиран по желание на хората, участващи в него…
        



МногУ гурута, внушават на своите последователи лозунги от типа “Ти можеш всичко.

Ти можеш да си всякакъв”: ако наистина можете всичко, изгасете Слънцето за пет минути. Какво, не става ли? 

          


Тогава поне прекратете войните и помогнете за разцвета на народите точно сега. И това не става? Как така?

            



Тогава навярно вие можете да се телепортирате, да летите и да преминавате с тялото си през стени – нали можете да бъдете всякакви? Пак не.

Значи вие не можете всичко. Тогава излиза, че вие сте едно интернетно дрънкало със завишен егоцентризъм, водено от матричката и предназначено да обърква търсещите духа!

            


      


Нефтът е все още най-мистериозната субстанция на планетата. За удобство на възприятието официалната наука твърди, че нефтът се образува в резултат на смъртта на милиарди живи същества. Останките от животни и риби се натрупвали на дъното на водни басейни, след това се уплътнявали и дехидратирали. В условията на ограничен достъп на кислород в тях протичали различни биохимични процеси. Пластовете с остатъци след това се спускали до дъното, където при условия на висока температура и налягане се образувал и нефтът. Тази теория за появата му се нарича “биогенна”. Все пак, това не е единственото обяснение за появата на този ценен ресурс.
Много източни народи имат красива легенда за това, че нефтът е паднал от небето под формата на дъжд от огън. По странен начин, в области, в които повечето хора вярват в тези легенди са най-големите находища на черната субстанция. Арабите наричат ​​нефта “Сълзите на дявола”. Кандидатът на географските науки Юрий Голубчиков вярва, че народите, населяващи територията на днешни Египет, Мексико, Иран и Азербайджан наистина са наблюдавали валежа на нефт от небето. Предположението на учения се базира на доста високата степен на вероятност от попадането на нашата планета в метеоритен дъжд от въглеводороди. Прелитаща покрай Земята комета, състояща се от въглеводороди, уловила нашата планета с опашката си, в резултат на което се образувал нефтен дъжд.
Авторите на документалния филм “Битката за нефта” предполагат, че мистериозната субстанция, наречена “нефт” може да е разумен жив организъм, започнал завладяването на Земята в края на 19-ти век. В резултат на това странно съвпадение, американски бедняк на име Рокфелер изведнъж става владетел на света. Той е един от първите хора, поробен от нефта, който използвайки развитието на индустрията, проникнал във всички области на живота ни.
През 2010 г. американският астроном Джеймс Харис направи сензационно изявление, че на Титан е регистрирано вещество, сходно по химичен състав с нефта на Земята, и то е интелигентна форма на живот. Но когато Харис се канел да представи като доказателство синтезирано от него вещество, което той нарича “интелигентен нефт”, астрономът внезапно умира при мистериозни обстоятелства.
Известният американски ясновидец Едгар Кейси, който никога не грешал в прогнозите си, остави на идните поколения, т.е., на нас това послание:
“Нефтът е огромен черен екран, като че съставен от некротична енергия. Аз не разбирам защо, но е точно така. Всичко най-лошо, което се случва в света се натрупва в нефта. Заклех се никога да не се докосна до нефта”.
По материали от Интернет

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/2015/11/blog-post_11.html

         



Мантрата ОМ и черната ложа ДС - ТОРА НОСТРА

„Шестият етаж. ОМ (оперативно мероприятие)

Янко Николов Янков, кмет на град Елин-Пелин”


Визираната преписка съдържа описанието на

НЯКОЛКО ОТДЕЛНИ СПЕЦИФИЧНИ

СЛОЖНО-СЪСТАВНИ ОПЕРАТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ

В РАМКИТЕ НА ЕДИННАТА КОМПЛЕКСНА, ШИРОКОСПЕКТЪРНА,

МНОГОПОСОЧНА СТРАТЕГИЧЕСКА РАЗРАБОТКА

„Шестият етаж”;

при което ГЛАВНАТА ЦЕЛ (ЗАДАЧА) на специалните служби е насочена към това

ЦЯЛОСТНОТО ЕЖЕДНЕВНО ОБКРЪЖЕНИЕ НА „ОБЕКТА”

ДА БЪДЕ ПРЕВЪРНАТО В

ПЕРМАНЕНТНО ИНТЕНЗИВНО „БОЙНО ПОЛЕ”.

СЕКРЕТНО ОПЕРАТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА НЯКОИ ОТ

ОТДЕЛИТЕ ЗА УБИЙСТВА,

ПОДЧИНЕНИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИКО-МАФИОТСКИ ИСТАБЛЕЙШМЪНТ.


           

"Учениците трябва да знаят, че има три големи препятствия, преди да се намери истинския Път: Първото препятствие е съществото на нашето Аз и всички заблуди на материалната сфера; второто препятствие произлиза от огледалната сфера и от всички сили и същества, които действат в нея; третото, досега почти не споменато препятствие идва изцяло от собствения ни микрокосмос и по-специално от неговата непозната част - ауричното същество; това трето препятствие се появява само когато ученикът "заплашва" да избегне първите две." 

Ян ван Райкенорг: Идващият Нов Човек
           



"Ако тази земя беше всичко, за което мечтаят поетие, ако цялото зло бъде унищожено, всяка болка престане да съществува, всяка радост бъде изживяна, всяка красота - възвишена, дори и ако всичко тук би било издигнато до съвършенство, то душата пак ще се умори от всичко това и, освободила се от всички желания, тя ще се отвърне. Тогава тази диалектична земя ще стане за нея един затвор и колкото и добре да е украсен, душата ще копнее за свободната и неограничена атмосфера извън затворническите стени. Така нареченият "небесен свят" на огледалната сфера ще я привлича толкова малко, колкото и земната сфера: душата ще се умори и от него. Тези небесни радости също ще загубят напълно своята привлекателна сила."

Ян ван Райкенборг: Идващият Нов Човек
             

Единственият начин да се справите с един несвободен свят, е да станете толкова свободни, че вашето съществуване е акт на бунт.

- Albert Camus


         



Един ден - нещастие , един ден - щастие . Защото , когато в даден случай ти си нещастен , друг на твое място е щастлив. Закон е след всяко страдание иде радост . Който иска да участва в радостите , непременно трябва да приеме страданията като неизбежен път в живота си .

          

Душата ти видях е още в мрак , огледален свят сме и в мен туй значи дълбоко нейде крий се ! Menvra Zayn


При последния изпит човек ще остане сам , без упора , без помощ отвън , единствената упора ще бъде само в Бог / Себе си /


Когато пръскаш народа със сълзотворен газ, но не знаеш че има вятър

"Вятърът на Промените"!

Майката - природа срещу служителите на Ариман

Бог е дал на всекиго Искрица от Себе Си и му е дал Свободната Воля да я унищожи или да я превърне в помитащ Злото Буен Пламък и да управлява живота си като Достойно дете на Бог. За съжаление онези, които са унищожили Божията Искра в себе си, постоянно искат Бог да им слугува и да върши онова, което си е техна работа.




"Три неща не могат да се крият за дълго – луната, слънцето и истината." Х. Хесе "Да обичаш, дава сила. Да бъдеш обичан дава смелост." Л. Дзъ А ако имаш смелостта , да обичаш Истината дори когато тя не ти харесва , си Свободен..


Шекспир: Адът е пуст. Всички демони са тук!



"Не е знак за бездушие – мълчанието. Само това, крадeн от енергетика което е празно е шумно като гръмотевица.
Така медът е сладък, че накрая е горчив.

Ние се дразним от дреболии, когато ни засегне нещо сериозно.

Клетвите, дадени в буря, се забравят в спокойно време.

Майката Природа е мъдра, но синът е безмозъчен.

Там, където има малко думи, там имат тежест.крадeн от енергетика

Любовта бяга от тези, които я преследват, а на тези, които бягат от нея, се хвърля на шията.

Глупостта и мъдростта също толкова лесно се прихващат като инфекциозните болести.

Затова си избирайте другари.

За да хванете щастието, трябва да умеете да бягате.

Повечето хора предпочитат глупостта пред мъдростта, защото глупостта крадeн от енергетика разсмива, а мъдростта опечалява.

Мъжете са като април, когато се грижат, и като декември, когато вече са женени.

Надеждата за удоволствие е почти толкова приятна, колкото и самото удоволствие.

Не разпалвайте пещта твърде много за враговете си, иначе сами ще изгорите в нея.

Успехът на острата дума зависи повече от крадeн от енергетика ухото на слушателя, отколкото от езика на говорещия.

Какво означава името? Една роза мирише на роза, дори и да я наричате роза, или да не я наричате.

Всяко безумие има своя собствена логика.

Можете да се влюбите в красотата, но да обикнете – само с душата.

Враната с кал ще изцапа своите криле –
Никой няма да забележи
А лебедът, въпреки всички усилия,
няма да може да измие от белотата си петното …

С един поглед( крадeйки от енергията) 
може да се убие любовта, но с един поглед може да се възкреси.

Страхливецът умира при всяка опасност, която го заплашва, но храбрият умира само веднъж.

Бедното разкъсано насекомо страда точно както и умиращ гигант.

Три правила за постигане на успех: да знаем повече от другите; да работим повече от другите; да крадeн от енергетика очакваме по-малко от останалите.

Няма нищо лошо или добро в този свят. Има само нашето отношение към каквото и да е .

Най-доброто – директна просто изречена дума.

Греховете на другите така усърдно съдите – започне с вашите и няма да стигнете до другите.

Свободен превод от различни източници в мрежата."

                  

"For My flesh is real food, and My blood is real drink." John 6:56 
Защо римо-евреинът винаги е гладен за месо и вино?....
...готов на революции и метежи?..


Няма коментари:

Публикуване на коментар