Последователи

петък, 15 март 2019 г.

Г. Сидоров за ролята на тайните общества в процеса на глобализация

          

За някои хора не е тайна факта, че основната “циментираща сила” на световната паразитна сатанинска система, създадена на Земята са тайните общества. Чрез тези общества се осъществява глобалния контрол на цялото човечество. Дори и на ниво национални държави не е реалистично за обикновен човек, който не е член на тайно общество (масони, илюминати и т.н.), проникване във властовите структури или научните „върхове“. Същото се отнася и за “върховете” на църквите и специалните служби.
Цялата тази вражда между църквите или враждебното им отношение към тайните общества е просто цирк, популярно изигран и предназначен за непосветените. Има някаква сила на планетата, която упражнява глобален контрол и именно този единен център управлява и финансира дейностите на всички привидно отделни и независими сегменти на единната глобална пирамида на властта. Ето защо всички тези сегменти действат като единна паразитна мрежа, обгръщаща от всички страни поробеното от тях човечество.
Ето какво пише за това руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в книгата си „Тайният проект на вожда“: „Как може да се докаже това? Ясно е, че такива връзки са извън разбирането на обикновения човек. И те се отнасят дори не към раздел “строго секретно”, а към “архисекретно”.
И все пак няма нищо тайно, което да не е оставило следа в историята на политическите знания и религиозното противопоставяне между нациите. Далеч няма нужда да се ходи. Да вземем, например, католическата църква. Тя, както знаете, през цялата си история, от момента на разделянето на църквите до нашето време, е враг на тайните общества. Но как тогава да обясним факта, че масоните по света лесно използват библиотеката на Ватикана? Те не го и крият. В много масонски трактати изрично е посочено къде, на какво място се четат тези или други произведения на древни алхимици, философи и учени. На базата на препратки и произведения на „свободните зидари“ в научните среди се е застъпило мнението, че Ватиканската библиотека е създадена не за църквата, а за използване от последователи на тайните общества.
Враждебността на католическата църква към масоните и илюминатите е просто хитър трик. За научната общност Ватиканската библиотека е затворена, но не и за представители на тайния орден. Въпросът е защо? Отговорът се предполага: защото католическата християнска църква е част от тайната сила, която търси власт над света. Враждебното отношение на главата на римската църква към илюминатите и масоните е само добре играна комедия. Спектакълът, който продължава шестстотин и повече години …
От училищните учебници по история също знаем, че Руската православна църква винаги е била враждебна към католическата църква. И обратно, католическата църква винаги мрази православните. Но дали е така? На видимото, събитийно ниво несъмнено е така. Но не и на върха. На върха и двете църкви са в чудесен контакт.
Има много доказателства: например, нито един противник на католическата църква не би могъл да намери убежище в Русия. Или е бивал тайно уловен и екстрадиран във Ватикана, или по искане на йезуитските католици – лишен от живот. Същото се случва и на Запад с противниците на православните патриарси. Какво е това, ако не сътрудничество? Единственият въпрос е – кой го ръководи? Но дори и на този въпрос, ако помислите над него, можете да намерите и отговора. Говорим за тайни общества, че те са съществували на Земята в продължение на хиляди години, но по някаква причина не се питаме: защо са създадени тези тайни общества, и най-важното, от кого?
Отговорът лежи на повърхността: мрежата на масонските ложи е най-обвързващият и обединяващ механизъм, който цели да обедини цялото земно човечество в едно цяло, за да го контролира чрез малка група хора, които наричат себе си богове. Именно адептите на тайните общества са свързали в едно цяло, на пръв поглед враждебни църкви и много големи секти. На нивото на масонските ложи още от Средновековието започва сътрудничеството на християнски аскети и мюсюлмански шейхове. Такова сътрудничество и днес не се е загубило.
Това се вижда ясно от флирта на американците с мюсюлманския фундаментализъм. И едните, и другите, колкото и да е странно, лесно се разбират помежду си, сякаш неотдавна нямаше някаква сериозна вражда.
Сега да се върнем към специалните служби. През Средновековието масонските ложи били най-добрите колекционери на различни видове информация в света. Масоните прониквали там, където обикновеният смъртен никога не би попаднал. Няма нужда да се отрича, че масоните са създали без изключение всички разузнавателни органи на европейските монарси. Това е аксиома и не изисква доказателство. Традицията на тайните общества е винаги (необходимо е не само да се разбере, но и да се осъзнае) вградена във всяко разузнаване и контраразузнаване. Защото често информацията трябва да бъде получена чрез такива канали, за които практически знае единствено Сатаната. Чрез тайните общества беше изградена самата мрежа на сътрудничество между различните специални служби. Законът за връзката е единствен по света и трябва да го знаем.
Ясно е, че обикновените работници на специалните служби не са запознати с такова сътрудничество. Те честно служат на Отечеството и са сигурни, че всеки, който стои над тях, прави същото. А когато се изясни, че онези, на които са вярвали сляпо са се оказали тривиални предатели, хората на честта сами започват да търсят оръжие”.
Както можете да видите, тази паяжина е действително глобална по природа и членовете на тайните общества безпрекословно изпълняват команди от горе. Ето защо почти навсякъде по света анти-народните реформи се провеждат от национални паразитни “елити”, както и всякакви “реорганизации” на административния апарат, чиято основна цел е да прехвърлят цялостното управление на дейностите на хората под контрол на изкуствен интелект, който активно се учи как да тества психо-емоционалната реакция на хората в различни ситуации, както и да събира информация за техните вкусове, предпочитания, интереси.
С помощта на ИИ световният елит и неговите собственици планират да упражняват глобален контрол над човечеството. И за тази цел се осъществява повсеместна компютъризация и дигитализация, развитие на интернет мрежите, безкасови плащания, електронни услуги, системи за разпознаване на лица и системи за идентификация, както и други компоненти на бъдещия “общ електронен концентрационен лагер”, които се разработват в рамките на т.нар. “нов световен ред”.
В същото време глобалистите в най-близко бъдеще ще се отърват от ненужното “междинно звено” на управлението на човечеството – националните “елити” – всички онези верни слуги на глобалистите, които по тяхна заповед предадоха своите народи, насърчавайки в своите страни мерки за установяване на “нов световен ред”. В същото време вече започна „изкормването“ на самия национален „елит“ под знамето на „борбата с корупцията“. И аз искам да разочаровам всеки, който изпитва радост от това. Всичко, което националните паразити “са придобили чрез дълъг труд”, ще отиде в джобовете на глобалните паразити и няма да се върне на хората или на хазните на националните държави. За тази цел на националните “елити” е разрешено за момента спокойно да ограбват народите си и да “скрият” част от откраднатото от своите господари от световния “елит”.
Но веднага щом ИИ започне глобален контрол, никой няма да избяга от съдбата на “изкормването”. И никаква заслуга пред глобалистите няма да помогне. “Отработеният материал” ще им послужи за последен път, давайки цялата плячка на господарите си и претърпявайки пълно “зачистване”, така че в бъдеще никой няма да се изкуши да оспори легитимността на тази “експроприация”. Е, след „изкормването“ на националните „елити“ ще бъдат започнати мерки и спрямо обикновените хора, които по това време ще са влезли вкупом в „новия световен ред“, доброволно попълвайки своето „електронно досие“ и бидейки обградени тотално с електронни контролни устройства.
Ами тайните общества? Те също ще бъдат подложени на пълно “прочистване”, тъй като тяхната задача, за която са създадени на Земята, ще бъде изчерпана. Ето защо, под одобрението на тълпите ще има ликвидиране на “евреи”, “масони”, “илюминати” и други, които вече са станали ненужни слуги на паразитната система, на които техните собствени господари ще хвърлят цялата вина за собствените си престъпления. Разбира се, за някой, и особено за слугите на паразитите, подобен сценарий изглежда невероятен. Но ако отворите очите си и внимателно анализирате процесите, които се случват в света на глобално ниво, много от техните скрити компоненти стават напълно разбираеми. Е, а тези, които не искат да мислят със собствените си мозъци и решават да предадат съдбата си в ръцете на паразити, разчитайки на елементарната им порядъчност, нека не бъдат изненадани от последвалите резултати.

531224_600

Няма коментари:

Публикуване на коментар