Последователи

събота, 9 март 2019 г.

СТОИ ЛИ НЯКОЙ И КОИ ЗАД КРИПТОФАРАОНКАТА

           

Криптовалутите, като иновация в разплащанията, дават свобода на хората! Винаги има риск! НО така се прескачат банките и правителствата! Банките губят мнооого пари, правителствата губят контрол! Не случайно започват да създават свои! 



Фулфорд в едно предаване заяви , че неизвестния Сатоши държи обратен ключ за унищожение на биткойна , активира ли го играта свършва.

Подобна асиметрична сценка бе и идеята за безусловен базов доход спусната от върха на "материчката" и след това ликвидирана.


Сега у нас се шуми около Ружа Игнатова - фараонката с критовалутата за 3.3 милиарда.
Сега се шуми - през 2019 г.
А в моя профил във Фейсбук аз я "нашумях" още през 2017 г. И посочих нейни връзки, контакти и партньорства, вкл. и с дамата на сърцето на един виден политик, с най-голям роден олигарх, с един бос на субстанциите за илюзиите и т.н.
Ето го постът

В Германия:
АРЕСТУВАНА РОДНА МУЛТИМИЛИОНЕРКА?
**** Криптовалутата на нашенката - "OneCoin": мащабна световна измама и перачница
**** Стои ли някой и кои са зад фамозната дама

По някои засега непотвърдени данни в Германия е била задържана родната мултимилионерка Ружа Игнатова.
Това е станало на летището в Мюнхен.
Най-вероятната причина е схема на Понци - финансова пирамида чрез криптовалута и пране на пари.

Ружа Игнатова е сравнително неизвестна у нас, но достатъчно скандално нашумяла по света.
Тя се води като създател на криптовалутата OneCoin, основател на компанията OneLife Network и фондацията OneWorld Foundation („Един свят“).

По света нашумя скандално с криптовалутата си "ОпеCoin" и фирмите около нея - грандиозна финансова пирамида.

**** През декември 2016 г. италианският орган за защита на конкуренцията ("Autorità Garante della Concorrenza e del Mercato" ) издаде заповед срещу фирмата, свързана с Ружа Игнатова One Network Services Ltd., както и срещу нейните представители в Италия заради "система за продажби на незаконна финансова пирамида". На 27 февруари 2017 беше забранена дейността им в Италия.

**** През февруари 2017 г. германският надзорен орган за финансови услуги , BaFin , замрази всички останали активни банкови сметки, които бяха използвани за изпиране на пари за мрежата на OneCoin - 29 милиона евро. Бяха прекратени всякакви парични операции по тази "криптовалута" и целият бизнес на свързаните с нея фирми на Ружа Игнатова. На 9 май прокуратарута започва разследване срещу 7 души за организирана измама и изпиране на пари.
Според прокурорите става дума за 360 милиона евро за периода от декември 2015 до декември 2016 г.,

**** На 23 април 2017 г. индийската полиция арестува 18 души в Нови Мумбай за организирането на събитие за набиране на персонал в OneCoin. През май бяха блокирани сметки за милиони и арестувани местните емисари на пирамидата.

**** На 29 май 2017 г. Международната комисия за финансови услуги (IFSC) издаде предупреждение за "OneLife Network Ltd", извършващо търговска дейност без лиценз или разрешение от IFSC или друг орган.

**** На 20 юни 2017 г. Министерството на планирането и инвестициите на Виетнам излезе с изявление, че документите и др, който OneCoin използва, са фалшификати.

**** Скандалът се разрасна с предупреждение на Унгарската централна банка, Хърватската, Тайландската
и т.н.

В международната онлайн платформа за търговия с FOREX и криптовалути + PLUS 500 не се търгува с криптовалутата на Игнатова OneCoin.

~~~~~~~~~~~~~~~ А У НАС? ~~~~~~~~~~~~~~~~

Ружа Игнатова у нас е по-популярна като човекът, закупил емблематичния ресторант "Крим" в столицата, както и къщата на някогашния кмет Димитър Моллов на площада срещу Народното събрание.
В някои "светски издания" беше отразявано по-нашироко, вкл. и като съдружничка на исландския фотомодел Асдис Ран.
Известна е и като "Бизнесдамата" на годината за 2015 г.

___________________________________
В биографията на Ружа Игнатова съществува и следния факт:
"главен изпълнителен директор и главен финансов директор на един от най-големите фондове за управление на активи в България - CSIF с активи в размер на 250 млн. евро."
Така беше представена и на международна конференция през 2015 г. под патронажа на Economist и с участието на бившия президент Плевнелиев и почти цялото ни правителство и политически елит тогава.
виж тук:
http://www.hazliseconomist.com/en/past_speakers/I
и тук:
http://www.hazliseconomist.com/…/Four…/speaker/Ruja_Ignatova
Става дума за фонда на видната ни банкерка Цветелина Бориславова, доскоро приятелката на премиера ни Бойко Борисов.
____________________________________

Докато по света разследваха и завеждаха дела срещу пирамидата и основателката й, през това у нас беше открита нова сграда на OneCoin в столицата. Тя е пл. "Славейков" № 6А.

******************************************************
Последният собственик е фирма "Джи Пи холд", която до 2014 г. е основен акционер в"Джи Пи груп". Собственици са Владимир Владимиров-Житенски и Георги Василев, които са и основните съдружници в строителната компания, а реалният контрол се свързва с наместника на "Лукойл" в България Валентин Златев.
*******************************************************
У нас в различни имоти по скромни оценки са инвестирани около 30 млн евро.
"Про диал" е една от фирмите, свързани с тази финансова огърлица (перачница). В началото на 2015 г. тя придоби за 4.98 млн. лв. 114 дка имот до Несебър от Министерството на отбраната. Името на купувача не беше оповестено и остана скрито, защото при подаването на документите за търга от компанията не са попълнили декларация, че са съгласни да й бъде оповестено името.
Не се смейте, това беше официалното обяснение!

Един многозначителен факт: 4 дяла от тази фирма, или 66.6%, придоби манекенката Боряна Шехтова срещу 8 лв., а другите два останали дяла - близначката й Анна Шехтова-Василева.
Светската тигрица е приятелката и майката на сина на избягалия в Дубай виден наркобос Христофорос Аманатидис-Таки, (обвиненията към него за организиране на престъпна група за разпространение на наркотици бяха свалени от прокуратурата) А втората близначка е съпруга на съдружника Георги Василев в "Джи Пи груп" (строителната компания, близка до Валентин Златев, за която стана вече дума).

Когато започна световното разследване, се случи следното у нас. Фирмите на госпожата, които придобиха имоти за десетки милиони в България, бяха продадени на компанията "Бея Дива", представлявано като управител от финансиста и ексбанкера Емил Хърсев. (бел. - негов съдружник в командитното му дружество е Андрей Пръмов, съпругът на Меглена Кунева). Сделката обаче била е за клиент - такова е обяснението, така че новият собственик поне засега официално е неизвестен. ...
Сега разни кипърци, панамци и сие са поели офшорните компании, за да се спусне дебела мъгла. В мъглата плува и кантората на адвоката Виктор Рашев, който е бил съветник на правната комисия в парламента, държи зеленчуковата и плодова борса в Слатина и т.н., и т.н.

Още много мога да разкажа за тази OneCoin и Ружа Игнатова и сподвижниците й.
Само ще отбележа, че мои източници считат, че през този финансов канал са текли и достатъчно пари от и към режима на Кин Чен Ун в Северна Корея.

Ето и едно видео от рождения ден на "мултимилионерката":
https://vimeo.com/129432640

Когато започна световното разследване, се случи следното у нас. Фирмите на госпожата, които придобиха имоти за десетки милиони в България, бяха продадени на компанията "Бея Дива", представлявано като управител от финансиста и ексбанкера Емил Хърсев. (бел. - негов съдружник в командитното му дружество е Андрей Пръмов, съпругът на Меглена Кунева). Сделката обаче била е за клиент - такова е обяснението, така че новият собственик поне засега официално е неизвестен. Всъщност в тази история изплуват маса имена - от това на Валентин Златев през роднински кръгове на наши политици и банкери, та чак до едри наркотрафиканти. Сега разни кипърци, панамци и сие са поели офшорните компании, за да се спусне дебела мъгла. В мъглата плува и кантората на адвоката Виктор Рашев, който е бил съветник на правната комисия в парламента, държи зеленчуковата и плодова борса в Слатина и т.н., и т.н.



Няма коментари:

Публикуване на коментар