Последователи

вторник, 26 март 2019 г.

Кой измисли теорията на Дарвин?


Опровергаване на еволюцията
Ванс Феръл


Един от “неизменните” стълбове на официалната наука е така наречената “теория на еволюцията”, чието създаване се приписва на Чарлз Дарвин. Въпросът за възникването й обаче не е толкова прост и повдига много други свързани въпроси. Може ли един посредствен тройкаджия да създаде такава хармонична хипотеза (на която придават вид на предполагаемо доказана теория)? Защо самият Чарлз Дарвин доста слабо разбирал тънкостите на собствената си “теория” на публични изслушвания, като се позовавал на лоша памет? Кой и с каква цел всъщност е трябвало да измисли тази абсолютно недоказана хипотеза и да я въведе в съзнанието на човечеството като „неоспорима истина”?
      


Отговорът на всички тези въпроси е ясно даден от руския писател, пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров в книгата му „Сияние Высших Богов и крамешники”. Ето какъв е неговият диалог с един от сибирските отшелници-дълголетници, цитиран в тази книга за еволюционната теория на Дарвин: „Мисля, че познаваш класическата теория за човешкия произход“- започнал своята странна лекция дядо Чердинцев.
– Знаеш ли кой я е измислил?
– Не, не знам – признах аз.
– Тя е „изсмукана от пръстите“ от англосаксонците. Тя произлиза от теорията за произхода на видовете на Чарлз Дарвин. Всъщност, теорията на английския шизофреник беше насърчена, за да може на нейната основа да се наложат глупости на целия свят за единния произход на човека. Защо, това с теб ще разберем по-късно. Сега няма да се спрем на това. Искам да ти разкажа как започна всичко.
Първо, кой е Чарлз Дарвин? Той е считан за гений. Всъщност, изобщо не е такъв. Чарлз е роден в семейството на известен хирург, патолог и масон. Разбираш ли сега откъде духа вятърът? И така, от младия Дарвин не излиза лекар. Нямал достатъчно талант, затова баща му го пратил в религиозно училище. А после, когато британските масони получили от Илюминатите заповед за създаване на еволюционна теория за произхода на видовете, Дарвин-младши, като човек далеч от науката, се превърнал в неин създател.
– Не разбирам логиката, защо е бил нужен страничен човек?
– Толкова е просто, за да се снеме отговорността от научните кръгове. Да кажат, че пробивът е направил аматьорски гений, а науката само възприема идеята. Ако стане нещо, тя няма нищо общо с това … Както виждаш, всичко е с далечна цел.
– Значи излиза, че Чарлз Дарвин не е измислил нищо? – бях изненадан.
– Разбира се, че не! Всичко беше направено за него. И много по-рано от известното му световно турне. Има точни доказателства, че истинският автор на теорията за произхода на животинските видове, включително човека, е крупният британски учен и масон Хексли. Пет години преди Дарвин да публикува своята известна книга, той е подготвил необходимия материал за нея и го предава, но не на Дарвин, а на определени научни и масонски кръгове, така че те на свой ред да предадат завършената работа на човека с име. Последен бил Чарлз Дарвин. Еволюционната теория за произхода на видовете е мощен и много скъп проект за унищожаване на всички илюзии за нашия божествен произход.
– Наистина ли вярваш на библейската глупост за “първия човек” Адам и неговите потомци?
– Искам да кажа нещо друго – усмихна се разказвачът. – Става дума за небесен космически произход. Не само на нашата раса, но и на други големи раси. Няма значение, че някои от тях са деградирали до ниво маймуна. Както и да е, далечните предци на сегашните канибали и полузверове дошли на Земята от космоса. За да го скрият, Хъксли е измислил еволюционна теория, която познаваме под друго име. Какво твърди работата на Хъксли-Дарвин? Това, че животът на Земята възникнал от жива клетка, след това на смяна са едноклетъчни организми, чрез мутации са дошли многоклетъчни организми, които постепенно мутирали и развивайки се, били разделени на два гигантски клона: растения и животински свят. По-нататък по същата еволюционна схема: от просто към по-сложно. В растителния свят има лишеи, мъхове, водорасли, псилофити, папрати, голосеменни и накрая покритосеменни растения. В животинския свят – същото: амеби, мекотели, риби, земноводни, влечуги, следвани от бозайници и след това човекът. Венецът на еволюционната стълба, така да се каже.
Както виждаш, във всичко казано по-горе няма място за Създателя. Вместо него се разпорежда еволюционното саморазвитие на всички живи същества. Ето я неразрушимата материалистична, забележи – напълно научна основа. Опитай се да оспориш! Всичко е ясно и разбираемо, от просто до сложно … Това важи и за човека. Хексли, по поръчка от неговите господари, извел човека от общ прародител с маймуните. Всъщност, от приматите. Поради тази причина Дарвин, като богослов, и разбирайки целта, за която е създадена теорията за произхода на видовете, по всякакъв начин се е отричал от нея. Той се опитва да убеди масонската научна общност да не ползва името му. Но усилията на Чарлз Дарвин бяха напразни. Еволюционна теория за произхода на целия живот, включително човека, е публикувана под негово име. Както виждате, работата на Хъксли-Дарвин е напълно научна обосновка не само за войнстващия материализъм, но и за други реакционни теории. Построена е основата на фалшивата пирамида. Сега остава да се доведе до логичен край.
Тъй като според теорията на Хъксли-Дарвин човекът не е божествена същност, сега пред научната общност стои въпроса за неговия произход. Трябва да разбереш, че в нашето болно, земно общество всичко се решава от тези, който има пари. По-точно – от онези кръгове, които имат машина за отпечатването им. Не само академичните среди, но и много политици танцуват под звуците им. Но за сега не става дума за парламентаристи и президенти. Ще говорим за тях по-късно. Сега се интересуваме от академичните среди. Защото именно те, изпълнявайки заповедите на определени структури, отприщиха мита за единния произход на човека. За какво бе направено? Ако си припомним в какъв свят живеем, всичко става ясно. За научната обосновка на либерално-демократичната идеология. Да кажем, ако всички раси на Земята имат общ произход, значи генетично те са много близки, затова в близко бъдеще на Земята може да се пусне т. нар. претопяващ котел. „Смеси, Боже, всички земни раси!” Какво води това, как мислиш?
– Очевидно, до гибелта на човечеството – просветна ми.
– Като цяло, да, – гледайки ме, дядо Чердинцев се усмихна. – Ако Илюминатите успеят с плана, то човечеството ще бъде обречено. Но да не се паникьосваме. Проектът на котела изисква много време. И ние имаме възможност да го накараме да работи на празен ход. Искам да насоча вниманието ти към следното: Луис Лийки не е имал време през 1924 г. да открие австралопитеките си в Олдуейското ждрело, когато естествоизпитателите във Великобритания заговорили за факта, че Африка е прародината на човека.
По-късно на Ява, Суматра, Индокитай и дори по склоновете на Хималаите са открити останки от същите австралопитеки и други хуманоидни видове, които са близо до тях. Но било невъзможно да се спори с британците. Британските и други европейски учени, които се присъединиха към тях, настояваха на своето. Африка бе безусловно обявена за прародина на човечеството. Те обяснили, че намерените австралопитеки в южната част на Азия са резултат от имиграционните процеси. И досега това идиотско заключение, подобно на теорията за произхода на видовете, в академичните среди се счита за аксиома. Нито едно от тях може да бъде поставено под въпрос. Ако някой от учените поеме риск, той веднага бива подложен на подигравки и клевети. Колко велики хора са се опитали да опровергаят известната теория за Дарвин? Всички те излетели от науката и се оказали зад борда на живота.
Но ние докоснахме един център на произход на човека. Център, където както се твърди, той стъпва на краката си и прави първите си стъпки. За илюминатите това не било достатъчно. Факт е, че африканската прародина се отнася само до примитивния човек. Необходим е още един център, вече за разумния човек. И той скоро бе намерен. След откриването на черепите на палестинските неандерталци, както се твърди с очевидни признаци на кроманьонската раса, беше обявено, че на нашата планета на “Обетованата земя” за пръв път се е появил разумен човек. И как иначе? В крайна сметка, всички знаят, че недалеч от тези места се намира известният старозаветен рай. Така че всичко е правилно. На никого не е идвала мисълта, че неандерталските черепи с признаци на разумен човек могат да бъдат хибридни – смес от неандерталци и кроманьонци.
Между другото, много подобни находки са открити и на съвсем различни места. Неандерталски черепи с признаци на разумен човек са открити във Франция, Германия, на Балканите, у нас, в Кавказ, в Сибир и в Северна Африка. Но тези, които казвали, че прародината на разумния човек е Палестина, не са били впечатлени от такива находки. Учените от Великобритания, Франция, Германия и други европейски страни просто ги отхвърлиха. Това е цялата история. Както виждаш, и двата центъра на човешкия произход представляват единство. Единият център автоматично поражда втория. И точно там, където е необходимо. Разбираш ли защо е всичко това?
– Разбирам, как да не разбирам – за организирането на Земята на това, което ти наричаш претопяващ расите котел.
– Да, за да се докаже на населението на Земята, че всички раси са генетично свързани, тъй като човечеството произхожда от един център. Всичко това води до две заключения. Първо: човекът се е появил тук на Земята и не е пришълец от космоса, а неговият прародител е маймуна. И второто заключение е, че човечеството е хомогенно. Последното за илюминатите и техните съучастници е може би най-необходимото. Защото то е в основата на либерално-демократичната идеология, която те налагат на цялото ни общество. Ето я първата тухла на бъдещото ти разбиране на проблема. Не ме обвинявай, че тръгвам отдалеч, но това е необходимо, иначе няма да имаш цялостен поглед върху това, което се случва.
Тъмните са разработили стара доказана технология. Първо, те насърчават проект в световен мащаб. Пример за това е теорията за еволюцията и произхода на човека на Хъксли-Дарвин. След това, въз основа на глобален стратегически проект, те създават взаимосвързана верига от подпроекти. Тяхното взаимодействие не само допълва основния или векторния проект. Дъщерната “логична” конструкция автоматично доказва неговата вярност. Разбираш ли какво се случва?
Колкото и да се борят с началните проекти, нищо няма да се промени. Например, откриването на кости от австралопитек в южната част на Азия. И какво да кажем за факта, че там са намерени изкопаеми полумаймуни? Те могат да бъдат намерени навсякъде. Теорията на Хъксли-Дарвин такива констатации не опровергават. Те по-скоро я потвърждават. Ако австралопитеците имат крака, това означава, че могат да мигрират. От къде? Естествено – от родината на своите предци. А прародината, според теорията на еволюцията, може да бъде само локална, в ограничена област. А къде е тя, тази част от нашата планета, на която маймуната е мутирала в нашия първи прародител? Разбира се, Кения – източната част от африканския континент. Навсякъде е желязната логика. А какво стои зад това? Безсрамните лъжи на първия голям стратегически проект”.

           

Така масоните и илюминатите стоят зад създаването не само на “теорията на еволюцията” на Дарвин (и на “теорията на относителността на Айнщайн”), но също и на цялата “официална” наука, чиито защитници, основавайки се на фалшиви хипотези, внимателно следят истинските знания да останат за хората “забранени” и “скрити”. Е, а самата материалистичната наука с “теориите” за еволюцията на видовете и относителността в нейната основа служи за оскотяване на съзнанието на хората и прехвърлянето му на животинско ниво.
На същата задача на слугите на тъмнината е подчинено налагането на човечеството на деградационните “ценности” на либералната демокрация, резултатът от които сега се проявява по-ясно в състоянието и положението на народите от бялата раса в т.нар. “западна цивилизация”.



                 


ДНН - еп. 2: Произход на човека според креационизма
          

Древни тайни и загадки

 


ЕВОЛЮЦИОННА НАУЧНА ФАНТАСТИКА

Няма коментари:

Публикуване на коментар