Последователи

вторник, 26 март 2019 г.

Г. Сидоров за духовните и техногенните цивилизации

          

   
Дори и ортодоксалните учени не отричат възможността да има не просто живот, а и разумен живот в обширните пространства на Вселената. А наскоро астрономите са открили голям брой екзопланети, подобни на нашата Земя и в нашата галактика. А те, дори по космически стандарти са относително близо до Земята.
Обаче нашите далечни предци от времето на ведическата цивилизация знаеха много добре за съществуването на планети, населени с хора и други интелигентни същества. Нещо повече, древната им традиция ни разказва, че хората от бялата раса са потомци на преселници от други звездни системи, които в древните легенди са наричани “бели богове”. Колонията им е съществувала хиляди години на арктическия континент, известен с различни имена, най-известните от които са Арктогея, Арктида, Хиперборея, Даария, Ориана.
Не знаем как представителите на цивилизацията на „белите богове“ всъщност са наричали своята страна, но те са прародители на всички съществуващи народи от бялата раса. Има и индиректни признаци, че древният руски език е бил езикът на тази цивилизация и че други езици на бялата раса произлизат от този език, след като арийската цивилизация е била разделена след глобалната война на няколко анклава, изолирани един от друг.
       

Сред цивилизациите, съществуващи в звездните системи не всички следват безизходния път на технокрацията. Така например, цивилизацията на „белите богове“ беше техно-магическа, а не технократична. Но как тогава слугите на тъмните сили успяват да отклонят човечеството от пътя на вътрешната еволюция към пътя на еволюцията на техническите средства? Има ли човечеството шанс да оцелее по този път? Защо светогледа на хората се разделя на наука и религия? Отговори на тези и някои други въпроси могат да бъдат намерени в книгата на руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров “Сияние Высших Богов и крамешники”. Ето например какъв диалог се е получил с един сибирски отшелник, описан в тази книга:
“Трябва да знаеш следното – взе от рафта чист лист хартия Чердинцев. – Нашата Земя е далеч от най-добрите планети. В космоса има планети, много по-големи от нея, но гравитационното поле при тях е по-слабо от земното. Затова е по-удобно за човек и за всички живи същества да живеят там, отколкото у нас, – и той посочи с очите си около него. – На такива планети дърветата достигат височината на нашите земни планини. Планините се издигат на десетки километри и въздухът не е разреден по върховете им; там е лесно да дишаш. Трябва да знаеш, че атмосферата на тези планети е десет пъти по-дебела от земната. Тя е наситена с озон, процентът азот в нея е по-малко по отношение на нашия, в тези светове хелий или други инертни газове заемат неговото място. Има невероятно богата флора и фауна и, разбира се, няма пустини. Океаните са пълни с огромни риби, безброй стада диви животни се скитат по сушата. В бездънното небе се извисяват огромни стада птици. И тези планети са обитавани от хора. Но не като нас. Въпреки че там има и много земляни.
– Нещо не те разбирам, откъде на тези планети са дошли земляни?
– А ти не ме прекъсвай, по-добре слушай и запомни. Нали така се уговорихме? – просветна недоволно с очите си дядото. – Просто искам да ти разкажа за това. И така, тези планети са населени от хора, които не са техногенна, а духовна цивилизация. Където хората не се занимават с развитието на технологиите, а с развитието на самите себе си. По-точно, с развитието на своите души. На това вътрешно и високо, което довежда човека до Твореца. Има и светове от трети ред. Те са още по-красиви от онези, за които ти разказах. Но няма да се спираме върху тях. Това е друга тема. На планетите от третия ред живеят тези, за които космосът е каквото е за нас с теб тази колиба, – показа старецът с очите си към стените на колибата. – Те се наричат господари на вечността. Става дума за последния етап от еволюцията на носителите на съзнание. След това идва сливането на свръххората с Твореца. Питаш – откъде са се появили земните жители на планетите от втори ред? Много просто, това са тези, които някога са живели на нашата планета.
– Те какво, там ли са се преселили?
– Да, да, преселение! И то отдавна, преди милиони години.
– Не разбирам! – извъртях се на стола.
Струваше ми се, че дядото щеше да полудее.
– Сега ще ти обясня! – той вдигна ръка. – Не се движи пред каруцата. Факт е, че нашата Земя принадлежи на планетите от първия ред. Това са светове на избора: или-или.
– Как така?
– Така! Или деградация до ниво на маймуна, или преход към нов свят от втори ред. За по-нататъшно развитие. Разбра ли?
– Но аз чувам за това за първи път.
– И нищо чудно. Преди това не трябваше да знаеш за йерархията на планетарните системи. Тогава все още не бе узрял, бе зелен. Какво не ти харесва? – усмихна се, гледайки обърканото ми лице дядото. – Сега, както виждаш, аз ти разказвам – вече е време.
Беше очевидно, че дядото ми се смее вътрешно.
– Но това е примитивно ?! – бях възмутен.
– Така мислиш, но всъщност не е така. Защото и двата процеса: дегенерацията, до нивото на примат и прехода към други светове от по-висок ред, са пряко свързани с информационното въздействие. Какво те интересува? Влиянието на информационната преса върху човешкия генетичен апарат? Как можеш да използваш информацията, за да промениш напълно не само мирогледа, но и да направиш пермутация на генетичните структури в ДНК. Точно с това се занимаваме с теб. Затова ти разказах, че има светове от втория и третия ред.
– Така се оказва, че нашата Майка Земя се отнася към самото дъно? Както казваш, планетата на избор.
– Няма нито дъно, нито връх – дядото се намръщи на праволинейността ми. – Просто всяка планета изпълнява функциите си във връзка с Вселената. Планетите от типа на нашата Земя принадлежат към категорията на младите светове. Това е периферията на галактиките. Вероятно знаеш, че галактиките на нашата Вселена бавно се разпръскват от центъра си. Но това разпръскване е по-скоро теоретично. То произтича от предположението на астрофизиците. Всъщност, Вселената е гигантски пулсар. Какво е това – не е трудно да се разбере. Тя диша. Първо, галактиките бягат от центъра си в продължение на няколко милиона години, след това се случва обратния процес. Те започват да се приближават към него.
От гледна точка на елементарната физика, имаме осцилаторно-честотен процес на гигантската макросистема. Но трябва да разбереш, че нищо в природата не се случва просто така. Електронът при пълното си колебание излъчва енергия под формата на кванти. Вселената прави същото. През периода на своя колебателен процес тя предава необходимата енергия за формиране на нови звездни системи по периферията на галактиките. Младите звездни светове, ти трябва да знаеш това, се раждат от вещество, което е извлечено от физическия вакуум. Процесът е както следва, ще ти напомня: физическият вакуум или холографската информационна банка при своето възбуждане изгражда първото поле на микросвета, което познаваме под името Сварог.
В даден момент действа определена част от холограмата. Тази, която е избрана от разума на Твореца. Вакуумът генерира първичен микрокосмос. Физиците го наричат неутрино. Всъщност той е много сложен. Не може да се опише с една дума. От него, от този първичен плазмен “бульон” се получава вторична плазма, а от нея още по-концентрирана третична плазма. Последната води до създаването на йонни и атомни системи, от атомните се появяват молекулярните. И така, атомните системи се събират чрез закони, които все още не са известни на човечеството, в горещи реактори или звезди, където елементите, които на свой ред образуват планети, се образуват под въздействието на високи температури и налягане. Звездите раждат планети. Те не се появяват от космическия прах, защото самият космически прах се ражда на звездите. Ето къде се изразходва енергията на Вселената – за формирането на млади звездни системи.
Едно колебание на Вселената образува много трилиони нови звезди, следователно, няколко пъти повече планети. Какви планети? Млади. Нашата родна планета е една от тях. Това се доказва от практически недокоснатите минерални ресурси. Ние дори имаме петрол и газ на Земята! Онова, което на по-древни планети отдавна е минало. Между другото, минералните ресурси на нашата планета привличат маса междузвездни пирати, които тайно я ограбват, но ние ще говорим за този проблем по-късно, в свободното време, когато се занимаваме с информационния проблем.
Сега разбираш защо Земята е планетата на избор. От една страна, тя е млада, а от друга, тя е много богата с неограбените си складове. Именно на такива планети звездните мигранти идват от дълбините на галактиката. Те идват, за да продължат своя еволюционен път. Като правило, звездните носители на съзнанието са пълни с добри намерения, защото са отделени части от съвършените общества. Но ето ти проблем – откъснати от своите метрополиси и заслепени от богатството на младата планета, те започват да се опитват да променят настройките си. Защо да произвеждаш нещо, ако всичко, което ти трябва е точно под краката ти …
Какво е Вселената? Това е гигантска система, която включва трилиони други подсистеми, в рамките на които общите закони действат както на макроравнище, така и на микроравнище. Всички тези закони могат да бъдат представени математически – в числовата зависимост, която отразява истината. Разбираш ли за каква математика говорим? За истинската, а не за тази, което нашите академици са измислили!
– Нима нашата съвременна математика е толкова погрешна?
– Разбира се! Факт е, че за удобство на разбирането на някои процеси са направени някои неприемливи нововъведения. Например познатото ни число нула. В допълнение към нулата, все още има много неща, които не й дават да се развива както следва. Но ти отново ме разсея.
– Може ли въпрос, изгарям от любопитство!
– Хайде, но по-бързо!
– Как да си обясним, че това, което току-що каза, се е случило в математиката?
– А ти не се ли досети? Правиш се на глупак! Отново реши да се забавляваш с глупав въпрос?
От думите на стареца бях смутен. Но когато погледнах в смеещите му се очи разбрах, че не говори сериозно.
– За да се направи невъзможно материалистичната ни физика да достигне нивото на разбиране на полевите процеси. С други думи, да се превърне в истинска наука, а не в този позор, който сега представлява.
– Нима и съвременната физика не ти е по вкуса?
– Ако ти харесва, тогава я изяж сам! А аз я отхвърлям! Тя, тази жалка наука никога не може да се измъкне от грубото материалистично възприемане на реалността. Виждаш ли, всичко е материално, всичко, без изключение! И самата мисъл и дори емоциите имат материална основа. Но някой нарича тези фини материални структури идеално-мистични. Направил го е разумно. Чрез внасянето на религията. Защото именно чрез религията понятието за непостижимо-идеалното и мистичното се вкарва в съзнанието на обществото. Поради това единният материален свят беше разделен на две части. Първата половина, грубата материя, която виждаме около нас, илюминатите любезно предоставиха на науката – един вид господа учени, занимавайте се с нея, научният и техническият прогрес трябва да върви. А втората част от нея – ефирната, свързаната с информацията и най-мощните първични енергийни полета, беше оставена за тях. Знаеш ли защо?
– Откъде да знам?
– Факт е, че фините материални структури са свързани с човешката психика. С нейния силов пашкул и ядрата на съзнанието. Какво дава такава връзка? Тя свързва по-дълбоките слоеве на човешкото подсъзнание с единното информационно поле. Ако човек осъзнае какъв вид богатство притежава и не може да го използва поради неговата неподготвеност, тогава той няма да бъде ограничен от никаква дегенерация. Той ще изпрати по дяволите всички онези, които се опитват да го провокират да се съсредоточи върху материалното, властта и удоволствията. С течение на времето той непременно ще свърже своето съзнание с единното информационно поле на Вселената. И това вече е проблем за някого! Ясно ли е откъде произхождат корените на нашата технологична цивилизация? От изкуственото разделяне на материята на две половини. Как ти се харесва? А концентрацията на нашата съвременна наука, където едно от първите места е заето от физиката – върху грубата видима част от нея. Сега напълно разбираш защо изкуствените световни религии са създадени на Земята …
– Оказва се, че наред с други неща, са създадени изкуствени световни религии …
– За да се създаде сюрреалистичен мистичен свят, който предполагаемо е отделен от всички други видове материя. Ето защо е невъзможно да се разбере и опознае. Чувал ли си за технологията на разделение? Ето пример с разделяне на материята на две части.
– Но това е само в човешкото съзнание. Всъщност истината остава истина.
– Но кой се интересува от нея сега? Затова нашата академична наука тъпче на място. Много учени физици, математици, биолози и химици разбират, че в природата не може да има мистика. Че тя съществува само, както казваш, в умовете на хората, но какъв е смисълът? Опитай се да влезеш в зоната на забраненото? Няма да остане и мокро петно от теб. Незабавно ще бъдеш осмиван и ще излетиш от науката. Има много примери. Да ги приведа ли?
– Не си струва. Нещо по този въпрос и аз знам – въздъхнах аз.
– Сега трябва да разбереш какво се е случило с онези пришълци на Земята, които в търсене на целесъобразност, използвайки информационната парадигма, целенасочено са изместили баланса на своето общество като система в областта на грубата материя. В такива случаи полевата част на материалното автоматично се изхвърля като ненужна. Помисли си какво може да расте на такава почва?
– Само техногенна цивилизация, другата няма вече да се издигне. Няма да позволи възникналата рамка.
– Всичко това е вярно, но проблемът е, че твоето заключение е вярно само, ако обществото е в процес на еволюционен подем и избор, а ние говорим за развито общество, което е дошло на планета от първи ред, следователно, много богата на ресурси. Затова вече има преднамерено отхвърляне на пътя, по който обществото е вървяло по-рано.
– Но това е пътят към нищото! В ръцете на дегенеративния процес, който след няколко хиляди години ще превърне неговите потомци в полумаймуни!
– Вярно, в най-истински макаци! Сега разбираш мащаба на информационното въздействие върху съзнанието и накъде той може да води обществото. Вероятно можеш да предположиш, че без да се промени генетичният апарат на носителите на съзнанието, дегенеративният процес в обществото не може да бъде разгърнат. Генетиката, като най-тънката част на въглеводородния скелет на нашето тяло, реагира на информационното въздействие на първо място. Това е добре известно на илюминатите и на подобни на тях преди милиони години”.
   

Именно деградацията на човечеството, а не неговата еволюция, е основната задача на илюминатите, масоните и други тайни общества, които са наложили технократичен път на развитие на човечеството. И дори ако мислите логично, става ясно, че еволюцията на техническите средства в никакъв случай не е еволюция на самия човек, който вместо собственото си развитие се превръща в придатък на създадените от него технически средства.
И дори човечеството по този път да не се самоунищожи с помощта на световна термоядрена война или екологична катастрофа, неизбежно го очаква пълна деградация до ниво на маймуна, както вече се е случило с някои други цивилизации от далечното минало. Сега всички тези същите деградационни процеси стават все по-очевидни по примера на сегашната западна паразитна цивилизация на хищници-потребители, които все повече унищожават околната среда и се превръщат в деградиращи нечовеци под влиянието на своите сатанински “елити”.

         

 276824_600

Няма коментари:

Публикуване на коментар