Последователи

петък, 29 март 2019 г.

Ние сме заключени в компютърна симулация на извънземни



Заключени ли сме в компютърна симулация на извънземни? Теоретичните физици и астрофизици от Университета на Саутхемптън в Обединеното кралство, Университета Уотърло, Канада и Университета Съри в Италия, публикуваха 30. Януари 2017 доказателство, че живеем в холографската вселена като нечовешко същество, както каза Майкъл Талбот през 80-те години.
Ерата на Планк

Физиците, вместо терминът на Планк, преминаха към ерата на Планк. Според наблюденията в холографската космология, времето започва от ляво на дясно. Първата лява е първата холографска фаза, която според учените е истинското начало на тази вселена. Първите две сиви овала са малки и размазани, за да илюстрират твърдението си, че пространството и времето все още не са напълно дефинирани. В третата овална Вселената влиза геометрична фаза, която може да се опише чрез математически уравнения, като обща теория на относителността на Айнщайн в началото на 20. век.

Нашето проучване на космическия микровълнов фон, останки от времето на Големия взрив, учените са открили големи количества данни, нули и заобиколени от бял шум или микровълни, които остават от времето, когато Вселената избухна в това измерение и продължава да се увеличава (религиозно излъчване)
Осветление на радиацията

Тя може да бъде искрата, от която израства нашата Вселена, което говори за Джери Wills в този бял лаборатория през ноември 1998? Данните, изучаващи космически фон радиационни учени са успели да се сравнят данните за ефективността на съвременната квантова теория на полето и е установено, че някои от най-простата квантова теория на полето може да обясни почти всички космологични наблюдения на ранната вселена. В новата си статия заключи, че около 375 хиляда години след геометрична фаза пространство (трета овал на снимката) започва да открият това, което те наричат, пръстови отпечатъци информация "за най-ранната Вселена.

Те предполагаха, че развитието на звездите и структурите на галактиките започнало да се нарича това, което наричаме сега (точно на снимката). Изглежда като тъмно небе с галактики.

Професор по теоретична физика в университета в Саутхемптън (Великобритания) Костас Скендерис обяснява:


"Холографията е огромен скок в начина, по който мислим за структурата и създаването на тази вселена. Теорията за общата теория на относителността на Айнщайн много добре обяснява почти всичко в космоса, мащабно. Но когато става въпрос за изследване на произхода и механизмите на квантовото ниво, то започва да се разпада ".

Учените, работещи в продължение на десетилетия за свързване на теорията на гравитацията и квантовата теория на Айнщайн, а някои смятат, че концепцията за холографската вселена има потенциал да се настанят и двете. Представете си, че всичко, което виждате, се чувствате и чувате в три измерения, плюс възприятието ви за времето всъщност идва от плосък двуизмерен масив.


"Идеята е подобна на идеята за холограма в Disneyworld, но цялата ни вселена е кодирана."

Връщаме се към първоначалния въпрос. Това е компютърно-симулирана вселена? Този физик казва с ентусиазъм да. Ние сме в компютърно-симулирана вселена.
Том Кембъл

Том Кембъл (* 9.12.1944) казва, че е създал повече от 400 видеоклипове в YouTube по същия въпрос. Том обича да казва приложните физик, защото той никога няма да свърши докторската си степен по експериментална ядрена физика в Университета на Вирджиния. Напуска университета да работи като системен анализатор за Army Intelligence Service Техническия център на външната наука и технологии в Шарлотсвил, сега Националната Ground разузнавателен център. В 1972 Том Кембъл е работил за Робърт Монро, автор на книгата, Journeys от тялото "(1971). Том Кембъл помогна Робърт Monroemu развиват хемицелулоза синхрон технология, за да научи напускане на тялото, което Монро използва в своята официална Монро институт. Институтът е създаден като лаборатория за изучаване на съзнанието.

По-късно Том Кембъл е работил за Стратегическата отбранителна инициатива, известна като SDI в администрацията на Рейгън и група, наречена Space и ракети служба, откъдето той си тръгна по средата на 90. години. Дори и след пенсионирането си, Том Кембъл работи върху идеята си, че Вселената се симулира нещо, което се издава информация от друго измерение, която е предизвикала появата на цифровата Големия взрив. Том е съавтор на нов документ, който скоро ще бъде публикуван, Testing the Simulation Hypothesis. Неговият съавтор е математик Хоуман Owhadi от Propulsion Laboratory Caltech физик Джо Sauvageau за реактивни в Пасадена, и Дейвид Watkinson, която произвежда цифрова анимация, виртуална реалност симулации в Холивуд Studios.

Концепцията на Том Кембъл твърди, че цялата ни вселена е била симулирана от някакво разузнаване, за да бъде учителка на намаляването на ентропията за Душата.
ентропия

Нека да имам няколко думи, преди да дадем думата на Том Кембъл. Ще започна с ентропия. Той обикновено мисли, че всичко в тази вселена все още се движи от ред на разстройство и по този начин намалява енергията. Вторият закон на термодинамиката казва, че ентропията винаги се увеличава. Това означава, че когато енергията се предава или променя, консумира се енергия. Така че съществува естествена тенденция изолираната система да намали енергията до по-голямо разстройство / ентропия. В основата на втория закон на термодинамиката е, че не можете да върнете счупените яйца. Поставянето на яйцата в кутиите помага за запазването на поръчката - предпазва яйцата.

Поддържането на реда е това, което физикът Том Кембъл нарече намаляване на ентропията. Той смята, че задачата на душата в тази вселена е да се научите как да се намали ентропия, което означава да потискат разстройство и да се премине към по ред, любовта и поддържането на живота, вместо разстройство омраза и убийство. Том Кембъл също вярва, че физическата природа, която изпитваме в тази вселена, е илюзия. Всъщност няма физическа физика на тази Вселена. Ако наистина разберем, че какъвто и да е голям тайнствен компютър, който генерира, това е съзнание от друго измерение. Това отличава тази теория от холографията. Холограма е един вид физическа субстрат в друго измерение, което се издава светлината и енергията във Вселената двумерен начин.

Том Кембъл смята, че самото съзнание в това измерение създава всичко, което се случва.

За Том Кембъл тази мечта дори не се нуждае от холография, за да обяснява нашата вселена. Той написва книга с три тома, "Big My Toe" (2003). Физиците използват израза като акроним - теорията за всичко. В него се казва, че всичко е компютърния код, който се смята за наш реалността тук и сега.
Интервю - Том Кембъл (С)

C: - Е, ако това е симулация, кой е отговорен за това. Кой е програмистът? Къде се симулира? Това е подмножество от нещо по-голямо! Това повдига всички тези неудобни метафизични въпроси и по същество потвърждава, че това е виртуална реалност, която не може да бъде изчислена в рамките на тази виртуална реалност. Трябва да са компютри от другаде, от друга рамка на недвижимите имоти. Това е компютърен код, който отчита реалността ни.

Линда: "Ако живеем в компютърно-симулирана вселена и проекторът е в друго измерение, компютърният проектор е богът на тази симулирана вселена?"

C: "Никой компютър не е Бог. Проекторът не е Бог. Играчът не е бог. Те са само части от тази система на по-голямо съзнание. Ако имате религиозна представа, тогава отделните части на съзнанието са души, а по-голямо съзнание е Бог - източникът на всичко останало. Откъде дойде? Имам само две предположения за моите теории, останалото е логично. Едно предположение - съзнание съществува. Втората - еволюцията съществува. Еволюцията само като процес на избор на неща, които продължават, и неща, които не работят. "

Линда: "Откъде дойде първичното съзнание?

C: - Тя създаде себе си.

Линда: "Какво е превъплъщението, рециклирането на душата?

C: "Започваме да разбираме целта си тук. Ние сме индивидуални единици на съзнанието. Нашата цел е да намалим ентропията на нашето съзнание. Така че нашата система може да продължи да се развива. Създайте виртуална реалност, където можете да получите обратна информация, къде са последиците и точно определените правила. Във виртуалната реалност като нашата има всички последици, така че имаме този треньор за намаляване на ентропията, която наричаме нашата вселена. И вие правите избор и се опитвате да намалите или увеличите своята ентропия. Чрез намаляване на ентропията се развивате и напредвате, а системата заедно с вас, защото сте част от нея. Така че целта ви. "



"Цялата система иска да работи постоянно, за да запази своята ентропия ниска, за да продължи да съществува. Сега тя се показва в социалната система на всички тези отделни единици на съзнанието. Когато създавате повече информация за сътрудничеството, работата с другите, взаимопомощта, аз го наричам парти на любовта. "

"Начинът, по който увеличавате ентропията или дегенерира не е сътрудничество, всичко е за мен. Аз предпочитам себе си, или ще взема нещо от твоето, когато мога, и аз ще го взема. То тогава създава ентропия / де-еволюция. Ние вземаме решението да пораснем, да станем любящи, да се грижим, да си сътрудничим, което е нашата мисия. Ние сме съзнателни вземащи решения. Опитваме се да се развиваме, което означава, че се опитваме да станем любящи. Сега правим това. "
Всичко идва и отива

"Не можете да го направите в един изстрел, той не работи. Всичко идва и отива. Започваш с това, което правиш последно и добавяте към следващия. Обучението е начинът. Обучението е кумулативно. Не можете да вземете калкулатор на тригодишна възраст. Няма да работи. Трябва да започнете с аритметика. На първо място, вие научавате, трябва да е кумулативен процес. Разрастваш се в това, което се натрупваш в живота. "" Всеки път, когато преживееш живота, намаляваш ентропията, ако си малко успешен. Или, ако получите малко де-еволюира, започвате следващия път, когато сте спрели за последен път. Ето защо ние преминаваме през тези цикли, за да запазим нашата система и самите нас жизнеспособни. Нашата мисия е да станем любящи. Ние се насочваме там.

Линда: "Има потенциална ирония, че физиците на тази планета ще бъдат тези, които ще потвърдят Христос и златното правило на любовта.

C: - Точно така. Това е един от странните моменти на AHA, които не очаквах. Като физик работя върху тази идея, която се стреми да разбере съзнанието. Когато най-накрая разбрах, разбрах, че много неща в религиозната философия наистина са верни. Това са хората, които са видели истинската природа на нашата реалност и как тя работи. Това, което разбраха, трябваше да се превърне в терминология. Така че ние сме съзнанието, което прави решението. Опитваме се да се развиваме, което означава да станем по-любящи. "

Линда: - Ще завърша последната част сама. Нещо, което счупих някъде.

Том продължи, "Историческите историци са хора, които са разбрали естеството на нашата реалност и как тя работи. Това, което разбраха, трябваше да бъде преведено в терминология, която съвпадаше с тяхното време и хората по онова време. Трябва да общувате на език, който можете да разберете. "
Дзин и ян е метафора за ентропната вселена

Попитах дали те мислят, че символът на ин и ян е метафора за вселената на ентропия, в който всичко е крем и тъмнината срещу светлината винаги изглежда да е в конфликт.

... Тъмнина и светлина винаги в конфликт? Да. А причината е естеството на свободната воля. Ние имаме добро срещу злото като наша тема, а за всяко нещо, филмите, литературата, доброто срещу злото е ключовото нещо. Правим го тук. Опитваме се да се развиваме в положителна посока, което е положителна любов. Имаме онези, които могат да направят противоположния избор, да имат свободна воля. Те могат да изберат да бъдат егоисти. Така че причината, поради която сте зли, е свободната воля, а не равновесието между злото и доброто.

Сега е между тези две борби, тъй като те отиват в обратната посока. Негативната част от дявола обича хаоса на онези, които се опитват да работят в обратната посока. Ние се опитваме да го предотвратим, защото това е естеството на еволюцията. Това е досадно и изтощаващо, защото нещата, които работят, се оказват неправилни, работата в крайна сметка ще се унищожи. Това е естествената рамка на нашата реалност. Затова се връщаме към концепцията за холографската вселена Майкъл Талбот, която телепатично предаде извънземните похитители в 1980.



Докато Майкъл Талбот получава информация за нашата вселена от извънземна интелигентност, блестящ физик Дейвид Бом освобождава пионерска книга в 1980, пълнотата и имплицитния ред (Почтеност и скрит ред), едно от най-важните неща, които някога съм чела в живота си. Бом обясни, че по подразбиране е все още налице скрита цел, която се съдържа във всички обекти и прояви на тази вселена, от субатомни частици до гигантски галактики.
Цялата материя е замръзнала светлина

Бом също стига до извода, че: "Всичко е замръзнало светлина".

Концепцията на известния физик Дейвид Бом е същата като концепцията на Талбот като чуждестранно разузнаване.

Майкъл Talbot написа:


"Едно от най-изненадващите твърдения на Бом е, че материалната реалност на нашия ежедневен живот наистина е илюзия като холографски образ. Всъщност това е по-дълбок ред на съществуване, огромното и първостепенно ниво на реалността, което поражда всички обекти и външни обстоятелства на нашия физически свят. По същество по същия начин, по който част от холографския филм дава холограма. "

Бом нарича това дълбоко ниво на реалност скрит ред (виж преводачите: https://www.psychologiechaosu.cz/kvantove-vedomi/holograficky-model-vesmiru/)



Нашето ниво на съществуване, например в тази стая точно сега, се сравнява с проявения ред, който е проява на скрит източник. С други думи, електрони и всички други частици не са по-реални и постоянни от формата, която фонтана има във фонтана. Виждаме формата, но илюзията за отпадане на капчици. За физиката Дейвид Бом, субатомните частици се поддържат от постоянен приток на скрит скрит ред на основен компютърен код, който е вграден във всичко. Числата и нулите са математическият език на нашата вселена, съхраняван в имплицитния ред. В отделни части от холографски филм филмът е имплицитен, защото картината е кодирана в интерферентни модели и скрита и включена в целия филм. Холограмата, проектирана във филма на робота в подходящ ред, е израз на вътрешния му образ.



Нашата вселена би предшествала друго, друго измерение, което ще ни провокира, Непрекъснатият обмен между тези две поръчки може да обясни как частици като електрони могат да се променят от един вид частица в друг.



Електронът се връща към имплицитния ред, докато фотонът се разлага и заема мястото на електрона. Това също така обяснява как един квантов фотон може да бъде както частица, така и вълна.



Но това е съзнанието на играча в космическата компютърна симулация, която взаимодейства с всички имплицитни възможности и определя какво се разгръща и какво остава скрито. Всички постоянни моменти, които се проявяват и поглъщат, накараха физиката Бома да определи нашата вселена по-скоро като "неподвижно движение" вместо холограма.
Коя симулационна хипотеза може да бъде вярна?

Коя симулационна хипотеза може да бъде вярна? Холографската вселена? Информация и познания за Том Кембъл? Или нещо друго, което ни е немислимо?

Очевидно неразбираема гледна точка получи Павел - жертва на извънземно отвличане, която сътрудничи с Буд Хопкинс. Пол е собственик и управител на лабораторията за качество на водите в Ню Джърси. На неговия 32. Рожденият й ден беше с родителите, сестрата и съпруга й за вечеря в Ню Йорк. Около полунощ I-95 напусна града. Бащата на Павел управляваше колата, Павел беше на седалката на пътниците, другите седнали на гърба. Бащата на Павел изведнъж попита, когато построиха ресторанта на кулата и показаха кръг от червени светлини в небето. Павел каза, че не е ресторант на кулата, а нещо в небето.

Паркираха колата на магистрала близо до Ню Йорк и гледаха червената светлина. Пол внезапно почувства физическото усещане за разделяне на две части. Една секция мина през предното стъкло и излезе. Той искаше да види колата, а с издигането си погледнах надолу по колата. Видя баща си, тялото му на седалката на пътниците, знаеше, че другите седят на гърба. Тъй като неговото свободно тяло се изправи, Паул видя червената мигаща светлина и се насочи към него. Червената светлина беше около кораба с форма на понички. Пол се чувстваше привлечен от центъра на този поничка. После видя няколко в кръга на сивите същества с големи, черни, наклонени очи. Те всички погледнаха Павел, докато слизаше от червената светлина точно в средата на кръга. Той беше ужасен, започна да крещи и да удари краката си, за да промени посоката си. Той направи същото и с хипноза на дивана в апартамента на Буд Хопкинс.

Павел стоеше непосредствено в средата на сивите същества. И тогава имаше разкъсване в паметта му. Той лежеше на масата. Дясната ръка стърчат на тъмната страна сенки със сива кожа, с четири дълги пръсти кльощав Холдинг сребърен инструмент, който Павел оприличи на електрическа четка за зъби. Но светна с много красиво синьо небе, което се приближи до гърдите на Павел.

Павел е практикуващ будист и дотогава той вярва, че умът означава нещо повече от материя. Той се съсредоточи здраво върху ръцете и мускулите си и успя да сложи ръце върху сърцето си. За негово учудване ръцете му се отдръпнаха и образуваха кръг с пръсти в сърцето му. Точно така, чужденецът докосна кожата си със сребърен полюс със синя светлина. Пол почувства огромен шок, сякаш докосна електрическа ограда.
Павел в стая с триизмерен образ на звездите

Тогава друга поза, която Павел си спомня. Това беше стая с голям триизмерен образ на звезди и галактики. Сивото същество го приближи до екрана и му показа десет вселени, подредени в пет двойки. Той посочи към една от вселените и телепатично Павел обяснява, че една от десетте вселените е наше и е в двойка с друга вселена, където всичко е обратното. В момента на биологична смърт в тази вселена нашите души навлизат в зоната на тунела, за да променят заряда от тази вселена и да влязат в следващата вселена.

Както Павел обяснява, отрицателно заредени електрони и положително заредени протони във Вселената трябва да е точно обратното промяната наблизо във вселената - положително заредени електрони и отрицателно заредените протони, така че душата може да влезе в противоположната пространство. Павел каза, че изображението на 3D се е променило от пет двойки вселени в противоположната вселена. Той беше в тази вселена и видя белия небето с черни точки на звезди и галактики. Планетите имаха блестящи нюанси на цвят, които Павел никога не беше виждал. Грей показа на Павел, че електроните в тази друга противоположна вселена са положително заредени и протоните са заредени отрицателно. Векторът на времето в тази противоположна вселена навлиза в миналото, където нищо не се влошава, нищо не остарява и нищо не може да бъде унищожено. Павел каза, че дори докосна триизмерния екран и се появиха отново десетте съвпадащи вселени. Сивото създание посочи нашата вселена и обясни телепатично.

Павел цитира:

"Когато си съдове на тялото в текущата си вселена ще умрат, те преминават през тъмен тунел, да се променят таксата преди да влезе в celobílého яркост пространство сдвоен с напълно противоположна. Вашата Вселена, където времето отива в бъдещето, се управлява от ентропията, където всичко губи енергия и умира. Втората сдвоена вселена се контролира от не-ентропията, времето се премества в миналото и всичко се развива в младостта и новостта и нищо не умира ".

Сивото създание направи дългите сиви пръсти да премести екрана 3D от нашата вселена в противоположната вселена, съчетана с нашата. Павел ми каза, че ходът доведе до лъжа осмица ∞, която обедини двете ни вселени заедно, вероятно ще разпознаете безкрайния символ. Павел също видя сцените, които се появиха в съзнанието му на възрастната човешка душа в тази вселена. С влизането в този тунел е сякаш зарядът се променя на конвейерната лента. Сивото същество в тази картинка изпрати в съзнанието си как душата влезе в контейнера за тяло в космоса. И тогава тялото става все по-млада и по-млада и по-млада. И тогава той се връща обратно през тунела и променя заряда, преди тази душа от съседната вселена да се роди отново в тази вселена.

При следващото редактиране Пол съзнателно се събуди в леглото в Ню Джърси. Не беше нощ, беше ярък слънчев ден. Обади се на родителите си, но никой не отговори. Той намери мръсотия и листа на краката си и на пода. Объркан, той се изправи и побърза към входната врата. На тротоара пред къщата изтича с радост. Пред семейството му се криеше от упражнението, за което почти не можеше да се движи. Докато вървеше по тротоара без гръдна болка, не можеше да повярва. Със сълзи в очите му извънземните поставиха сърцето му. Павел все още работи в лабораторията и се опитва да направи какви странни разузнавателни записи от топките на светлината в мозъка му, модели и планове за технология, които могат да неутрализират гравитацията.
Живеем в симулирана компютърна вселена

Той наскоро чу, че работя върху тази презентация за това, че живея в компютърно симулирана вселена.

22. Март на тази година (2017) Павел ми написа:


"Спомням си третия рожден ден, когато отворих подарък и несъзнателно нарязах хартията на лицето си. Майка ми ми каза да отида в банята и да пусна студена вода върху раната. При болезненото дезинфекционно лечение имах виждане за себе си, преди да вляза в това тяло. Започнах да свивам бузата и гърдите си, докато гледах в огледалото и си мислех какво е, бях от твърда материя и сега изпитвам болка. Ударих се в дневната и казах на майка ми "

"Защо ме постави в това тяло, сега чувствам болка."

Mмайка на майка ми се засмя и каза:


- Пол, ако искаш да живееш, имаш тяло.

Бях ядосан и не казах, че греши. Нямате нужда от тяло, което да живеете. Има нещо нередно на тази планета, в която живеем.

Спомням си Базел, където моят колега, учен, използва термина "експериментален самолет, наречен Земя". Нещо експериментира с нашата форма на живот в наша полза без никакъв интерес към нас. Тази Еденска градина е тяхното създаване и експериментът може да се променя, когато пожелае. Вижте всички раси, които са били изгонени или изчезнали. Вероятно са открили нередности в експериментите и симулациите си в Eden Gardens и са решили да започнат нови, като са унищожили някои от съществуващите. Колко време ще отнеме на експериментаторите да ни направят същото? Бихме могли също да се унищожим. Ние, хората, сме програмируеми.



Лабиринтът в Корнуол, Великобритания

Откакто започнах да присъствам на Англия и да се занимавам с кръгове от житни растения (1992), за мен лабиринт, издълбан в гранит и варовик, означава много, Това представлява циклично обновяване на живота, цикъл на смъртта и прераждането, пътя на душата към и от миналото, сегашните и бъдещите форми. Лабиринтите на време, най-малко 4000 BC са били открити в Англия, Ирландия, в Адриатическо море, в области, принадлежащи на хопи, Индия, Гърция и Крит. Спираловият лабиринт представлява цикличност и жизнен цикъл. И в моето собствено съществуване за мен някои от най-драматичните преживявания в живота ми са се научили, че зад всичко, което виждаме на повърхността на майката на света, е жива светлина. Това е вярно за мен. Изглежда, че физиката започва да открива, че тази Вселена е симулирана. Нашата работа е да се опитаме да разберем кой и защо го е направил. Том Кембъл е прав. Има ли треньор за намаляване на ентропията за душата ни?

Това е препис от интервюто:


Източник: Youtube.com
Автор: RIL

https://bg.suenee.cz/

Няма коментари:

Публикуване на коментар