Последователи

петък, 15 март 2019 г.

Демони – Истината за вирусното явление



Демоните, мит, измислици или факти? Спорен въпрос чакащ все още отговор, ала такъв едва ли ще има, защото хората импровизират истината и така последната води до вечният Мрак. Всъщност това е и целта на демоните, чрез ярка светлина да заслепят правилната мисловна човешка дейност.


Демонът населяващ душата

Съществуват ли демони и техните легиони? Бихме могли да подирим в Библията за съществуването на тази зловеща йерархия: „Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите,срещу духовните сили на нечестието в небесните  места”.(Ефесяни 6:12). Ето, какво обяснение ни предоставя проф. Божидар Палюшев -Физик, математик и философ в една от многото си публикации.


Психологията на греха и демоните 

Неотдавна по британската сателитна телевизия гледах един филм озаглавен „Зомбиранетоистината за това явление”. В него участваха учени-материалисти, които се опитаха да обяснят това явление с помощта на хипотезата, че зомбирането се предизвиква от особен тип вируси, които са причина и за явленията на масовото разпространение например на някои религиозни култове, на явленията наблюдавани в средата на вярващите от африканската езическа религия „Вуду”, на явлението на масовите сватби,възприети в една популярна съвременна езическа религия, на явлението „Mind control” (т.е. контрол над умовете на хората) и др. Обяснението на тези явления като вирусно заболяване обаче е напълно неудовлетворително и представлява опит за едно неудачно запълване на вакуума по тези въпроси в официалната материалистическа наука. Вирусите и болестите, които те предизвикват, имат съвсем друг характер. Вирусите нападат живите реални клетки на организмите, а не духовете на хората. Ние се убедихме от анализите извършвани в настоящата поредица от статии, че човешката душа и дух съществуват и това стана ясно най-вече от анализа на явлението екзорцизъм. Вероятно учените от филма интуитивно допускат съществуването на особен тип духовни вируси, които те нито знаят нито разбират какво представляват. Съвременната креационистка наука обаче вече е открила и научно обяснила тези явления. Психологът М.С.Пек нарича въпросните „вируси” второстепенни (нисши) демони, които също са реални духове, можещи да съществуват съвместно с човешкия дух, подобно на злите духове при обсебването в явленията на екзорцизма. Тези по-нисши демони имат свои специфични проявления в човешката психическа дейност и са причина за съществуването на злите хора, те причиняват зомбирането у хората,причина са за масовото разпространение на религиозните култове, за явленията, наблюдавани в практиката на вярващите от религията „Вуду”, на явлението „Mind Control” и други. В моята книга „Световната конспирация в глобалната икономика и духовната култура на човечеството” аз анализирах подробно проблема с демоничната йерархия и нейното влияние върху хода на човешката история. Главният извод от това мое изследване беше,че в света на демоните има много по-малко свобода ,отколкото в нашия реален човешки свят. В средите на демоните доминира лъжата, заблудата, страха и малодушието, ужаса и вярата в собствените им лъжи. Характерът на тези демонични общности много напомня характера на култовите общности в човешкото общество.

Например масовото самоубийство на хора в една от религиозните секти в Джонстаун преди години е една бледа имитация на масовото вярване на демоните в лъжите, спускани от висшите нива на тяхната йерархия. В резултат на тази атмосфера, установена в демоничната йерархия, нисшите демони се подчиняват строго на висшестоящите до такава степен, че те загубват своята индивидуалност и свободното изразяване на волята им в смисъла на това, което ние разбираме за същността на личностите надарени със съзнание и разум. Затова обществото на тези демони е организирано в тиранична по своя характер йерархия, която аз нарекох ”висша йерархия на силите на нечестието”. Тя действа с особена ефективност поради строгата си и твърда йерархичност, като наредбите идващи от нейните върхове се предават с учудваща сила, точност и ефективност към нисшите й нива. Най-нисшите нива на тази йерархия са се вплели в човешките души още от времето на грехопадението на Адам и Ева. И понеже върховете на тази йерархия са в духовния свят, явленията, които предизвикват дисциплинираните по-нисши нейни нива, разпространени сред живите човеци, имат свръхестествен характер. С други думи, тази йерархия представлява инструмент за изпълнение волята на сатана, който е на върха на тази йерархия. Нисшите демони, присъстващи в душите на хората , всъщност отразяват в своите влияния върху човешката психика свръхестествената природа на върховете на тази злокобна йерархия, затова явленията, които те предизвикват не могат да се вместят в представите и материалистическите обяснения на официалната наука. Затова в тази наука възникват такива наивни и смешни обяснения от рода на вирусите и други подобни. Масовото разпространение на религиозните култове може да се обясни по аналогичен начин. Демоните от йерархията са в състояние да привличат към определен култ всички хора, които са под техен контрол. Демоните в случая съгласуват помежду си своите действия,строго подчинявайки ги на заповедите,спускани от по-висшите нива. Те внушават на хората едни и същи идеи, разпространявани от религиозния водач на съответния култ, които идеи по правило трябва да противоречат на християнското учение, тъй като са спускани от главния враг на Бога – сатана. Култове, които не противоречат на християнското учение просто нямат смисъл за сатана и затова такива култове не се наблюдават на практика. Но сатана има други методи да разделя и влияе на Църквата. Демоничните вирусни (бел.на автора) явления могат да се разглеждат като съгласувано действие на демоните от йерархията. Последните са в състояние да съберат и да запазят по подходящ начин информация за историята на живота на починали хора, след което тази информация се запечатва в паметта на други живи хора,контролирани от тях. Илюзията на тези живи хора е , че в тях се е вселил духа на починалия човек,а всъщност в тяхната душа и дух се е вселил злият дух, запознат с историята на починалия човек. 

Представил със съкращения – Красимир Куртев



На санскрит Kali Yuga означава „Епоха на демони” или „Епоха на поквара”.


раджям суранам апи чадхипатям (БГ 2.8). В миналото е имало много демони, които завладяли царството на полубоговете. Раджям суранам апи чадхипатям. Точно както Хиранякашипу. Той разпространил властта си дори над царството на Индра. Индрари-вякулам локам мридаянти юге юге (ШБ 1.3.28). Индрари. Индрари означава врагът на Индра. Индра е царят на райските планети, а враг означава демоните. Полубоговете и техният враг, демоните.

Сумата на духове (демони, дяволи, отрицателни енергии, и т.н.) в сегашната епоха е десет пъти повече от хората. Тъй като населението на духовете (демони, дяволи, отрицателни енергии, и т.н.) надвишава броя на населението на човечеството до такава голяма степен, те се отразяват неблагоприятно на голяма част от населението на света в сегашната епоха. Този процент варира през годините. Докато поголямата част от човечеството е засегнато, някои страдат в по-голяма степен, отколкото други, тъй като те са обладани от тези демонични лица.

             


Битката между доброто и злото е водeна главно в неосезаемият свят между фините сили на доброто и злото. Тази битка, макар и в много по-голям мащаб, отколкото която и да било битка на Земята (Бхулока), може да се възприема само от лице, което има напреднало шесто чувство.

След като фините сили на доброто започват да печелят неосезаемата битка, то е последвано от битка във физическия свят, т.е., на Земята. Тази битка във физическия свят се отразява на целия свят, но е необходимо да се премахнат всички злодеи на от лицето на Земята.Най първо бойното поле се проявява на Земята в съзнанието на хората и изглежда така сякаш ние живеем в един свят, който е полудял.Това е почти като състоянието на нашия свят в последно време.Това е най-вече заради духовете (демони, дяволи, негативни енергии, и т.н.), които обладават или засягат човечеството.Заедно с това съществува нарастваща интензивност на природните бедствия (като наводнения, цунами, земетресения, епидемии и суша).По-късно битката в неосезаемото, се проявява в по-голяма степен и ескалират трусовете на Земята.То най-накрая ще завърши с Трета световна война, заедно с по-тежки природни бедствия.Природните бедствия са начин за прочистване на планетата от Тама преобладаващите елементи и следователно прави път за по-добър свят.

Има висок процент от населението на света, което е обладано или засегнато. Това е една от главните причини за сегашните сътресения в света. Демонични енергии работят чрез хора и се възползват от техните личностни дефекти, за да създадат конфликти и нестабилност в света на индивидуално ниво, семейството, обществото и нацията.

Някои може да си мислят: „Аз със сигурност не се чувствам като да съм обладан“, това е така, защото думата „обладан“ може да създава претстава от филми като „Екзорсистът“ и „Дяволът в Емили Роуз“. В действителност, в почти всички случаи обладаните лица не знаят, че те са обладани, докато се проявят по драматичен начин, както в случая на Емили Роуз. Това е така, защото в повечето случаи процесът на обладане се случва постепенно в продължение на период от много години. Също така с прогресивен контрол над съзнанието на човека, духът в крайна сметка улавя ума и интелекта на обладаното лицето, така че изцяло мислите и инстинктите на лицето са в действителност на обладаният субект.



Когато негативна енергия на по-високо ниво, като например мантрици подбуждат инцидент или събитие, става още по-трудно да се възприеме ролята им зад събитието. По-високо ниво на негативни енергии контролират духове на по-ниско ниво, точно както босове на мафията контролират общия криминал. По-лесно е да се хване общия криминал, но е много
трудно да се свърже събитието с шефа на мафията.



Причината за увеличаване на ефекта от духовете (демони, дяволи, отрицателни енергии, и т.н.) на населението на света е, защото средното духовното ниво на човечеството е намаляло с течение на времето. Както можете да видите, средното духовно ниво в ерата на Истината (Сатяюга) е 70%; на хората, които са живеяли в тази епоха, е била дадена необходимата духовна защита от духове (демони, дяволи, отрицателни енергии, и т.н.). От друга страна в сегашната ера на Раздора (Калиюга), средното на духовно ниво е 20%, което означава по-голямата част от населението не разполага с достатъчно духовна сила, за да се предпази от духове (демони, дяволи, негативни енергии и т.н.).


http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/2017/06/16_17.html
    

Дяволи, демони и други зли духове около нас ...


Около Земята и в нея самата има няколко пространства: четири, пет и шест-мерно пространство на светлината, които са на излязлата от Бога душа, и едно, дву, три, четири и пет-мерното пространство на силите на мрака (всички заедно - Шаданакар). В Шаданакар се води непримирима война на силите на светлината срещу силите на мрака (Бога и дявола, добро и зло). Цялото човечество е на това бойно поле и участва пряко или косвено в тази война. Дяволът не само води борба за всяка душа, но и тъмните му същности се хранят с енергията на човешкото страдание и кръвопролития. Те могат също така да се хранят от влажната земя, старите стени с мухъл и плесен и растения. Любимите места на тези същности са екологично неблагоприятни области: заводи, ядрени електроцентрали, депа за отпадъци, пътища и самите автомобили (не е изненада, че много шофьори несъзнателно поставят в автомобилите си икони).

Основната им храна е човешкото страдание, и поради това те са склонни да се установят в жилищните помещения, където техните местообитания са: ъглите (любителите на кучета знаят, че понякога кучето без причина започва да лае на ъгъла), място под масата и особено стари дивани и легла. Тъмните същности, в зависимост от местоположението им в пространството са куп от негативна среда за микроскопични същности и отрицателно поле за взаимодействие с околния свят. Големите групи използват ефирното тяло и при по-нататъшно развитие могат да влязат в плътното тяло. Ясновидците могат да видят тези същности, както излиза от разказите им те изглеждат като неправилни топки, амебообразни образования, често с много пипала за смучене. Кучетата по всяка вероятност, също по някакъв начин реагират на тях. Но когато наблюдавате животните - внимавайте: котките например, за разлика от кучетата често избират отрицателната зона. Обикновената фотолента също твърде често може да регистрира енергийно образование: различни топки, скупчвания, следи, точки, сянка ... И не мислете, че на филма ви се проявил брак - това може доста вероятно да е тъмна същност. Прикачайки се към човека, тези същности предизвикват различни заболявания на тялото: главоболие, кожни, бронхиални, стомашно-чревни, генитални, хемороиди. Но това не означава, че възможното ви заболяване произхожда от нашествието на тъмна същност - необходимо е да разберете със сигурност причината, а след това да избере методите на въздействие.


По Даниил Андреев ("Розата на света")

          


Как дух се превръща в конкретен вид дух или вид демон?

Главната причина човек да се превърне в определен вид дух или вид демон се дължи на тяхната доминираща личностна черта и преобладаваща мисъл в момента на смъртта. Например хората, които участват в увреждане на човечеството като цяло е по-вероятно да станат фини магьосници. От друга страна, прекалено големи светски желания и постоянно мисли за правене лошо на другите може да кулиминира в ставане дух след смъртта. Това също така зависи от това колко чертата е вкоренена в себе си и колко често тя се проявява в действие.
Следователно съдбата на един човек в задгробния живот също може да се определи от вида на дух, който контролира от лицето, когато е на Земята. В случаите, когато едно лице на Земята е напълно под контрола на един дух като фин магьосник, те са по-склонни да станат роби на фините магьосници в задгробния живот.

Основното правило е, че негативните личностни черти привличат негативизъм и са подхранвани от духове (демони, дяволи, негативни енергии, и т.н.), с или без тяхното знание.
      

Карл Густав Юнг: „Зная, че има демони“

Няма коментари:

Публикуване на коментар