Последователи

събота, 14 март 2015 г.

ЧЕТВЪРТОИЗМЕРНАТА МАТРИЦА

        Джива-атма няма природата на машината за живот
- матрицата Шри Янтра.Въпреки това, около нея са разположени фини тела (кошас).                                                                             
                                                Според Веданта същинският аз(джива-атма), който е идентичен с Брахман, единното общо необусловено съзнание се представя символично в центъра на една сфера. Около него са различните тела (шарира-Sarira शरीर) и обвивки (коша-Kosa कोश ). Обикновено се счита, че има пет обвивки (коша - буквално "ножница" на сабя). Тези обвивки са майа, т.е. илюзорни, защото се идентифицираме с тях и ги считаме за своя „аз”.:                       
1. Анна майа коша или буквално Хранителна илюзорна обвивка, т.е. грубото физическо тяло, което се изгражда и подържа чрез храненето. АННА-МАРИЯ иде от АННА-МАЙА, буквално - ХРАНИТЕЛНА МАТЕРИЯ. "Анна" на Санскр. "храна".

2. Прана майа коша или букв. Илюзорна Обвивка на жизнената енергия, която бива груба (отговаря за физическата активност) и финна прана (отговаря за менталните процеси).

3. Мано Майа Коша или Умствена илюзорна обвивка. Това е чувственият ум (Манас).

4. Виджнана майа коша или Илюзорна обвивка на различаващия интелекта (Будхи), който е груб (различава материалните и умствените феномени) и финият интелект (различава по-финни състояния на ума с и без мисли).

5. Ананда майа коша или Блажена илюзорна обвивка, която съдържа непроявените желания и тенденции (Васаните) или кармичните семена (карма биджа). При сън без сънища е активна само тя.      Средната -Чакра 4(Анахата) е тази на Върховният Бог(за матрицата) Горните 3(5, 6, 7) са огледален образ на долните 3(3, 2, 1).2-ра сакрална чакра е на гениталиите, а 6-на преражданието.Интерпретацията на нюйеджърите е, че "Короната"(Сахасрара) е Плутон или Кали.    Сахаджа-майа-вади тантра, Неистово наблягат на 6 и 7 ма чакри. 6-та чакра е позната, като "3-то око" (за проникване в матрицата).7-ма чакра(Сахасрара).
7 е число на Сатурн, 7-ма планета над Земята.Тази чакра, обаче е свързана с ПРЕРАЖДАНИЕТО (Шива и Кали).Чудно ли е че йудеите(като наги) са екзекутирали месията си
Исус Христос Назарянинът, който ги учил, че
БОГ В МАТЕРИЯТА Е В СЪРЦЕТО( 4 чакра).Триъгълникът с върха надолу е изплезеният език и символ на Окултното Знание на Змията в матрицата
В Астрологията символ на жената е Луната, но символ на мъжът И ДЕТЕТО е Слънцето.Независимо от полът детето се асоциира с ПРЕРОДЕНОТО СЛЪНЦЕ.Новият световен ред на йудео-масоните имат същият принцип на "Слънцето на върха" и за това лансират
материнската енергия, тъй като им трябва за ПРЕРОДЕНОТО СЛЪНЦЕ. Невежеството на масоните иде от невежеството на йудеите Общото им невежество иде от МАЙАВАДИ-сектите във ВЕДА. Затова структурата на обществата им е рационална пирамида със Змията на върха и(за жертвоприношения з а прераждане).
Те нямат Трансцеденталното Знание, че Бог се намира В СРЕДАТА НА МАТРИЦАТА,
А НЕ-НА ВЪРХЪТ И(което ще рече-НА ДЪНОТО И).                                                   
                                                Какво е човек?                     Физическото тяло – не!
Интелектът – не!
Душата – да! Но когато е събудена и не под контрола!
Много важно!
Човекът е и още нещо – възможното състояние от астрала, нисш и висш, което може да оперира в него. В този смисъл, в човека може да има както ангел, така и дявол приютени.
Пълно разбулване на Четвъртоизмерната Матрица
Какво е човекът!
Много просто – това е тяло с вграден интелект по подобие на компютъра, второ, това е душата – или изграждащия се във времето и изпитанията вътрешен човек, изтъкан от духовна тъкан, и трето – това е четвъртоизмерния астрален двойник /операторът, който пребивава на пулта докато се създаде и породи истинския вътрешен водач или главният обитател на храма на тялото/ Четвъртоизмерният двойник пребивава на пулта докато се извърши изчистването на душата от неизбежните наслоения, и докато се освободи вътрешното пространство предназначено за обитаване на същността в лицето на вътрешния човек – духът или душата.
Четвъртоизмерният двойник е наподобяващ бавачката, която се е заела с възпитанието на подрастващото дете, и която като възпитател следва да го остави на грижите на Отеца в момента, в който то – детето стане способно да различава СВОЯ ИСТИНСКИ СЪЗДАТЕЛ.
Въпросът е, дали детето, представител на това съвременно човечество, е в състояние да установи връзката си със своя роден Баща, и дали може да го познае на фона на окултния карнавал от многолики градинари и лабораторни изследователи, до един все загрижени за неговата съдба. Наистина ли всички тези възпитатели са толкова привързани към подрастващия духовен организъм или те просто гледат на него като на своя собственост от аспекта на разума. Не им се тръгва от земята на някои възпитатели. За тях детето сякаш винаги си остава дете. Не им се искада го напуснат. И само с какво постоянство, те се надпреварват да преразпределят териториите, населени от техните възпитаници. А детето, душата на човека иска своята свобода. И само залавяйки се за десницата на Отеца, то ще я открие.

Основни понятия по време на анализа
ПИРАМИДАТА – четвъртоизмерната матрица


Четвъртоизмерна матрица – Нисш Астрал
Илюминизъм
Ционизъм
Масонство, юдеомасонство, ротарианство
Социализъм, комунизъм, фашизъм, болшевизъм

Как да се ориентираме в пространството на Пирамидата?
Структура на човека – физически човек, вътрешен човек и астрален двойник
Физическият човек, това е вашето тяло и енергетика, физическо и етерно тяло
Вътрешното тяло, това е вашата душевна същност, изграждащата се около нея духовна тъкан, онова, което се нарича по книгите “човешка душа”.
Посредникът, това е астралният наставник, медиаторът, или водачът в настоящето. По негова линия, човекът е воден и напътстван тоест възпитаван.
Чрез него, той е в същото време и част от Четвъртоизмерната Матрица.
Всъщност, най-главният въпрос, който никъде не се обяснява по книгите, това е въпросът за управлението и поддържането на контрол върху физическия свят.
Как става това управление? Това е всъщност управление, което може да се назове и с името “манипулация”. Управлението се осъществява чрез Похлупващата Трето физическо изменеие, Четвъртоизмерна разработена от рептилоидите Матрица. В Четвъртоизмерната матрица, телата са също физически, но от по-лека материя, по-етерни. Понякога плътно енергийни, а понякога много ефирни. Зависи от наставникът, действащ в момента в човека. Всъщност по линия на това Четвърто измерение, някои наричат Матрицата – Чистилище.
Тя играе ролята на изчистване за човека, докато той се намира в затвора на физическото си тяло. Кои са чистачите, тоест операторите или четвъртоизмерните надзиратели.

Трето измерение – чистилището за егото
Четвърто измерение – светът на чистачите, Матрицата
Пето измерение – светът на душата, когато е отделена от тялото

Вътрешният човек е по-високостоящ от Господарите в Четвъртоизмерение. И на Трето измерение, душата когато е жива, стои по-високо от действащите наставници от Четвърто.

В обществото е важен статута на Четвъртоизмерния наставник.
И понякога, този който е в обществото по-високите етажи, му е много по-трудно впоследствие да се освободи от властта на Матрицата.
Служителите на Матрицата са в повечето случаи нейните най-яростни защитници. И колкото е по-висок социалния статут на даден човек, толкова той е повече впримчен по етажите на самото Матрица. Политика, образование, здравеопазване, култура, съдебна власт, прокуратура, полиция. Когато статутът на индивида е нисък, примерно клошар или просяк, тогава е много трудно той да бъде повлиян от самата матрица чрез системата на подчинението. Тогава той е почти вън от нея, но е и вън от възможност да й въздейства. Кои са хората които биха могли да бъдат едновременно вън от Матрицата, тоест донякъде вън, сравнително независими, и в същото време да имат социален статут вътре в обществото. Това са независимите професии.
Малкият и среден бизнес. Земеделците. Хората живеещи сред Природата. Свободните птички и щурци – рядка професия. Проститутките от магистралите, които са относително независими. Относително независимите икономически борчески групировки. Относително останалите свободни бивши спортисти. Независими писатели и актьори ако въобще са останали.
Кои са служителите на матрицата и най-зависимите от нея? Кои са нейните подръжници?
Администрацията, участниците в системата на..............всички сектори на обществения живот. Босовете и шефовете на групировки. Армията и полицията. Медиите. Щатните клакьори. Депутати. Кулоарни проститутки и куртизанки. Независимите политици. Писателите и артистите от съответните съюзи.
Важно е какво е твоето социално амплоа!
Какъв си бил довчера в матрицата ако си вече изволнен ипенсиониран от нея!
Какъв е твоя социален ранг!

Възможно ли е да си по етажите на матрицата и да си относително независим от нея? Въпрос на договореност между социалния действащ аз в човека и неговия вътрешен аз. Договореност между социалната и вътрешната част у човека. Между професионалното му и вътрешно състояние.
Човек е примерно един в службата, но като се прибере у дома става друг.
Може на работа да бъде палач, но в къщи, той би могъл да бъде според ситуацията любеобвилен съпруг.

Четвъртоизмерният наставник, това е етерното същество, което контролира физическия човек и в същото време контролира и душата доколкото последната я има в латентен вид.
Един казус от всекидневито:
Идва даден човек при вас. Кой е той? Тялото ли, едва ли. Душата ли, тя спи или е някъде в килера. Остава допускането, че човекът който идва при вас – това е астралният наставник на лицето, което вие познавате.
Идва дадено лице при вас – това е неговото тяло, физическо и енергийно, съответното лице Х стои пред вас с ръце в джобовете. И ето, значи в него е и астралния му водач, от който той пък мисли, че се е освободил, и накрая, ето го и вътрешния човек на лицето Х, този с когото вие имате допирни точки, този с когото си пишете, с когото сте близки.
С някои хора вие може и да нямате обща приказка, но с тях вие се усещате леко и те самите нямат груба етерна обвивка. А има и други, които ги усещате много близки, но в даден момвент ви се явяват като в груба енергийна обвивка.   Кадуцея ("κηρύκ-ειον" - букв. "месийски атрибут")
Двете наги символизирали
или двете нади(пингла и ида) или двете спирали на ДНК.
При всички положения Кадуцея формира Триъгълник с върхът надолу.
Змийското Окултно Знание за Матрицата и фините матерни енергии на телесната машина.
Змията Ананда Шеша се клани и служи на Бог Кришна(черната светлина), а НЕ - "Бог - на Змията".
И така, този, който има окултно знание за матрицата
трябва да знае, че Бог(извън холограмата) му го дава, като част от Трансцеденталното, т.е. матрицата си има БОЖЕСТВЕН смисъл!
Демоните си харесват САМО окултното знание и си циклят в матрицата без Бог,кланяйки се на Змията, мислейки, че са Го "изхитрили" и са "независими' от Него.
Това циклене е подобно на танцът на змия около пилон(жезъл), който е ПЪПЪТ НА ВИШНУ!
"Кадуцея" е извратен символ на Месия, Меркурий се нарича "фалшив месия".Меркурий е Ведическата планета "Будха".
Приликата между Кришна и Меркурий е, че Кришна краде маслото но с Трансцедентална цел. Той не краде нищо друго.Маслото е символ на помазаността(върховността) на душата.Кришна поддържа телесната машина, но не набляга на нея.Той танцува на главата на бунтовните наги- "Калия".Кришна/Христос, като истински месия, няма за символ змията, матрицата или окултното знание.                                                                   
               www.otzvuk.com/Knigi/Okultna/Taini%20obshtestva/xnetbg-statii.za.taiini.obshtestva.pdf                                                                                     Сутра 14
[Пуруша е покрит от пет коши или обвивки.]
Този Пуруша, Синът на Бога, е прикрит от пет покривала, наречени Коши
или обвивки.
1. Първата от тези пет е Сърце, Читта, Атомът, композиран от четири
идеи, както е обяснено преди, който чувства или се радва, и така бидейки
местонахождението на блаженство, ананда, се нарича Анандамая Коша.
2. Втората е магнетичната аура на електричеството, проявление на
Будхи, Интелектът, който определя какво е истина. Така, бидейки
местонахождение на знание, джнана, тя се нарича Джнанамая Коша.
3. Третата е тялото на Манас, Умът, композиран от органи на сетивата,
както е обяснено преди, и се нарича Маномая Коша.
4. Четвъртата е тялото на енергията, живата сила или Прана,
композирана от органите на действие както е обяснено преди, и затова се
нарича Пранамая Коша.
5. Петата и последна от тези сфери е грубата материя, която, ставайки
Анна, препитание, поддържа този видим свят и затова се нарича Аннамая
Коша.
Действието на Отблъскване, проявлението на Всемогъщата Енергия,
бидейки по този начин завършена, започва да се проявява дейността на
Привличане (Всемогъщата Любов в дълбините на сърцето). Под влиянието на
тази Всезнаеща Любов, Привличането, Атомите, бидейки привличани един към
друг, се сближават все по-близо и по-близо, образувайки етерни, газообразни,
огнени, течни и твърди форми. Така този видим свят се украсява със слънца,
планети и луни, които ние отнасяме към неодушевеното царство на творението.
По този начин, когато действието на Божествената Любов стане високо
развита, еволюцията на Авидя, Невежеството (частицата на Тъмнината, Мая,
проявената Всемогъщата Енергия), започва да се оттегля. Аннамая Коша,
външната обвивка на Атома от груба материя започва да се оттегля, Пранамая
Коша (обвивката, композирана от Кармендрии, органите на действие) започва
да функционира. В това органично състояние Атомите, обгръщайки се един
друг все по-здраво към тяхното сърце, се появяват като растително царство на
творението.
Когато Пранамая Коша се оттегля, Маномая Коша (обвивката,
композирана от Джанендрии, органите на сетивата), се появява на сцената. Aтомите тогава възприемат природата на външния свят и, притегляйки други. Атоми от различна природа, формират тела като необходими за наслаждение,
и по този начин животинското царство се появява в творението.
Когато Маномая Коша се оттегля, Джнанамая Коша (тялото на Интелекта
композирано от електричества) става видимо. Атомът, добивайки силата да
различава правилното и грешното, става човек, разумното същество в
творението.
Когато човек, развивайки Божествения дух или Всезнаещата Любов
вътре в своето сърце, е в състояние да изолира тази Джнанамая Коша, тогава
най-вътрешната обвивка, Читта, Сърцето (композирано от четири идеи), става
проявена. Човек тогава се нарича Девата или Ангел в творението.
Когато Сърцето или най-вътрешната обвивка също се отстрани, не
остава нищо да държи човек в робство към това творение на Тъмнината, Мая.
Тогава той става свободен, Санняси, Син Божи, и влиза в царството на Светлината.        novosemeistvo.bg/forums/files/Darshana

Няма коментари:

Публикуване на коментар