Последователи

събота, 13 юни 2015 г.

Четирите защитни прегради срещу "новия световен ред"



„Национал-социализъм чрез революция ще създаде Нов световен ред“ – Адолф Хитлер.
„Това е велика мисъл – Нов световен ред “ – Джордж Буш старши.

Оруел в известната си антиутопия „1984", описва един свят разделен на три лагера, три глобални държави. Три страни непрекъснато воюват една с друга, докато техните лидери работят заедно, тъй като вечната война им осигурява вечна власт. Гражданите непрекъснато се следят, подслушват и шпионират, историята се фалшифицира и променя, а децата доносничат за техните родители. „Big Brother те вижда“, гласи плакат по стените на света от „1984″. Той вижда всичко, знае всичко, той контролира всички действия, думи и дори мисли. Той е навсякъде. Big Brother те вижда!

Банкерите, Билдерберг, Тристранната комисия – за какво е всичко това? За какво са им пари и власт на тези, които вече имат всички пари и цялата мощ, която биха могли да желаят? За самите тях. Пари заради нови пари, власт заради нова власт. Този, който се е родил беден може да стане най-богатият човек в света. Но този, който роден като най-богатият човек в света, може да се замислия за бъдещия си прогрес. Например – за трансформиране на света. Власт над света – една мечта, която подхранва много кървави маниаци, генерали, ръководители. Наполеон и Хитлер, Юлий Цезар и Чингис Хан – никой не е успял. Не може да се завладее света – силите са неравни. Но може да се направи света по -различен, тих и приятен, и обучен- след това самият свят ще признае властта на дресьора.

„Новият световен ред“ – тези думи са написани на доларовата банкнота. Латинският девиз „Нов Световен Ред“, поставена от Чарлз Томпсън през 1782 г. на печата на САЩ в дъното на пирамидата. От друга страна, той идва от Вергилий, който изобразява бъдещия просперитет на човечеството; през Средновековието тези думи са интерпретирани като пророчество за епохата на християнството. И някога са изразявали стремежа на човека към щастието, към един нов свят, където всичко е добро. Сега е ясно, че в този нов свят наистина ще бъде добре – но не за всички.

Има няколко термини, които звучат там, където се говори за Новия Световен Ред – Глобализация и мондиализъм. И двете думи означават, в действителност, създаването на едно световно правителство, пълен контрол над цялото население на земята и изтриване на всички национални, културни и религиозни особености на хората. Всички са еднакви, всички ядат бургери в McDonalds, гледат MTV, играят с кукла Барби. Всички гледат едни и същи филми, четат еднакви вестници, молят се на един Бог. Всички си седят у дома, под контрол, и всеки има чип, който е винаги готов да потвърди, че всички наистина са си у дома. Всяка социална, етническа, политическа и религиозна традиция, запазена и до днес в съвременните общества, независимо от всичко, трябва да бъде премахната и хората трябва да се превърнат в нещо като хомогенна и недиференцирана маса, която е в постоянно движение, нямаща нито националност, нито пол, нито икономически или религиозни граници. Само над подобна тълпа е възможен абсолютен икономически и технократски контрол, в противен случай винаги има сблъсък с естествената форма на индивидуална защита, общество или нация със своя органична обособеност.


Харесва ли ви? Не?

Параноя? Не, това не е параноя – това е действителност.
Първата стъпка на Световния ред – контрол и обединяване.

Основа на глобализацията – Съединените щати. Без значение колко е банално, но е така. Америка се е произвела в световен жандарм и умишлено притегля към себе си света – МВФ, Банката на Федералния резерв, НАТО. Всичко минава през САЩ.

И най-ревностните глобалисти са американци. Кисинджър, например, или Рокфелер. Не са ли познати имена? Не е изненадващо, тъй като всички тези структури, за които стана дума, са структурите, създадени или ръководени, имат една и съща цел – глобализацията на света. Под тяхно ръководство.

И първата стъпка – обединението на отделните страни в по-големи.

Европейски съюз – е само първата от супердържавите. Вие знаете ли, че се планира обединение на Америка ? Северноамерикански съюз, с общи граници и обща валута – Aмейро – трябва да бъде втората таква подобна глобална държава. Остава само да се добави Азия – и трите страни, точно по Оруел, ще ги има в света. Три страни вместо сто, и единна глобална власт над тях, един единствен регулатор на света – Организацията на обединените нации. Не забравяйте, кой е построил сградата на ООН, и на чия земя е? Карнеги, Рокфелер, Билдерберг – едни и същи имена. На ООН вече е предложено да се върне във феодализма, по-нисък индустриален растеж, да се намали населението. И всичко това – са основните тезиси на глобализацията. Но за тях по-късно.

А сега – за съюза. Всъщност, началото на Северноамериканския съюз вече е положено. Решенията са приети, подписано е споразумението. Обществеността, както обикновено, е решено да не се притеснява, така че малко хора в Америка, Мексико, Канада, знаят за предстоящото сливане. Земите на фермерите се конфискуват за изграждането на магистрали – платени държавни магистрали пресичащи континента, но не позволяващи да се свие настрани (да се сещате защо у нас някой така неистово държи на строителството на магистрали?).

Ограничаването на свободата на придвижване – идеалният начин да се контролира движението на населението. NAFTA – проектът за изграждане на федералните магистрали, прави пътувания контролируеми, а малките градове извън магистралите – мъртви. Може би си струва да се чакат ограничения за яхти, частни самолети?

Би било логично. Добре контролираното население не трябва да бъде в състояние да се движи свободно, без разрешение и контрол. Да, размиването на границите прави живота по-лесен за туристите – но никой не трябва да се движи без специални проверки и разрешения. Сега за Северна Америка се лансира създаване на обща валута, която да замени долара, създаване на общ Северноамерикански трибунал, който е над националните съдилища.

„Ние трябва да помогнем на просветените медии, за разлика от малките списания, обсебени от националния суверенитет, да се разбере това, че е патриотичен дълг да се подкрепи Северноамериканската зона [САЩ, Мексико и Канада], защото тя ще донесе богатство на бедните и ще даде храна на гладуващите деца“ – Хенри Кисинджър.

Колко трогателно Кисинджър е загрижен за децата! Така че дори няма им позволи да се родят в този жесток свят.

Втората стъпка на Световния ред – съкращаване на населението.

Контрол над числеността на населението, и то – за населението – максимално съкращение. Следващата част от плана на глобализацията. За обслужване на шепа висши същества не са нужни твърде много слуги – само около 500 млн. Всички останали не са необходими. Не в смисъл, че те трябва да се унищожат, а в смисъл, че те не трябва да раждат.

Съвременните биометрични данни са се зародили като инструмент на евгениката. Ако някой не знае: евгениката – това е нещо като селекция на хората, извеждане на перфектната порода хора и премахване на репродукцията за непълноценните от гледна точна на евгениците.

Напомня на фашизма ? Да. А на демокрация не напомня ли? В същото време в Съединените щати през 1904 г. е била стартирана официално програмата за евгениката.

Програмата, източници на финансиране на която стават Рокфелер и Карнеги. Тези, които са построили сградата на ООН и са създавали Билдербергите. От 1907 г. в Съединените щати са действали закони за стерилизация на хора. Тези, които не са достатъчно интелигентни, според официалните тестове, които страдат от вродено заболяване, които в нещо може да бъдат упрекнати от съда (!) абсолютно законно (!) се подлагат на насилствена стерилизация и завинаги лишавани от правото да имат деца!

Църквата получава пари за това да рекламира евгениката чрез проповеди. Ученици на рокфелеровите евгенисти стават нацистки евгеници. Програмата за „подобряване“ на човека се премества в Германия – и започват да димят крематориуми. И старият Рокфелер трупа, предоставяйки петрол за врага на Америка.

Но нацистите загубват войната. И евгениката сменя името си – но не и същността.

Сега тя се нарича семейно планиране.

Семейно планиране – звучи много по-добре, отколкото ограничаване на раждаемостта или насилствена стерилизация, нали? И най-важното – сега хората правят това доброволно … А тези, които дават пари, за да се намали населението на света, стават уважавани покровители – като Гейтс. Бил Гейтс. Неговата фондация изпраща огромни количества пари на организации, ангажирани със семейното планиране.

Но и той е младенец до опитния майстор, носител на Нобелова награда за мир Хенри Кисинджър.

Той стои зад разработването на Националния план за сигурност на САЩ, приет през 70-те години.

Планът счита населението на Третия свят като потенциална заплаха за САЩ (хората са прекалено много – какво ще се прави с тях след това). Така че тази популация трябва да бъде съкратена.

Съгласно плана за обезлюдяване Планът идентифицира 13 страни. На държавите са предлагани кредити – но само в замяна на участието им в програмата за контрол на раждаемостта. А за да бъде процесът по-забавен, в плана се предвижда организирането на местни войни, насилствена стерилизация на населението и използването на хранителни доставки като оръжие. Спомняте ли си „хуманитарната помощ“, която получавахме по време на неясните години около 1989 г.? Какво имаше в тази храна, и как ни е засегнало – това е друга тема.

“И аз наистина вярвам, че светът ще бъде по-добър, когато останат 10 или 20 на сто от нас“ казва д-р Ерик Пианка, американски биолог, получавайки още една награда.

Той също така се позова на СПИН - твърде бавно унищожава и говори много за вируса Ебола – вирусът Ебола може да убие милиони много бързо.

Той бе аплодиран.

“В случай на прераждането мечтая да се върне на този свят като смъртоносен вирус, за да направя известен принос за решаването на проблема с пренаселеността“ – принц Филип, който е член на Bilderberg Group.

Честно казано, нали? Първо, всички страни, се съединяват в няколко големи – или дори една. Но ако е една страна, няма, никой няма да е виновен за бедите. Затова е по-добре, ако те бъдат няколко. Три – идеално. Една – враг, една – съюзник. Защо сме зле? Врагът е виновен! Защо се увеличават данъците ? Помагаме на Съюзниците! После населението на страните се намалява до необходимия минимум и се подлага на пълен контрол – личен живот, движение, слово и мисъл. New World Order.

И това не е параноя, това е – реалност. Кралят на науката на САЩ и неговите мисли на глас

John Holdren – човекът, който в САЩ се нарича цар на науката. Съветник на Барак Обама в областта на науката и технологиите. Човекът, който е написал (с двама съавтори) книгата „Eконаука: Население, ресурси, околна среда“ Пол Ерлих, Анна Ерлих, John Holdren. „Eконаука“! Загриженост за благополучието на света! Като докладът на ООН, който предлага намаляване на населението и връщане към феодална система. Ето някои цитати, които показват отличен начин на мислене на “ Краля на науката“:

„Принудителните аборти стават законни … От самотните майки ще се отнемат децата или те ще бъдат принудени да абортират. Един от начините да се изрази неодобрение е да се настоява извънбрачни деца да бъдат давани на приемни семейства“.

„Maсова стерилизация на хора, с използване на химикали в питейната вода ще е добре, ако не вреди на животновъдството“.

Храни като оръжие, да? Основното нещо е да не уврежда кравите! ..

„Правителството може да контролира възпроизводството или да стерилизира жените, или да имплантира задължителни дългосрочни препарати за контрол на раждаемостта“.

„Планетарният режим трябва да контролира световната икономика и да диктува със сила броят на децата, на които е разрешено да се родят“.

Big Brother те вижда? Не, Big Brother от книгата на Оруел плаче в ъгъла (от завист). Той дори не е мислил за това. Да се отнемат децата от техните семейства и да се кастрират неугодните – това е начин да се спаси планетата? Любопитното е – дали самият автор е преминал през стерилизация?

Между другото – друг фен на намаляване на населението в света, основателят на CNN Тед Търнър, е щастлив баща на пет деца! Дейвид Рокфелер, глобалист номер едно – баща на шест! Очевидно, всички мерки за контрол на популацията за самите глобалисти не се отнасят. Може би те не се считат за хомо сапиенс!?


И сега най-важното нещо – авторът на книгата стана крал на науката и съветник на президента в съвременна Америка. А книгата е публикувана през 1977 г. ! Тогава той обяви – ако не установите контрол над раждаемостта, това е краят на света. Той е бил на 30 години. Отново ни казват едно и също нещо . Заключения? Няма никаква глобална катастрофа , която да заплашва планетата заради излишните хора! Преди 30 години , или сега, или след 30 година – винаги „плашилата“ ще останат същите. Предлози, не повече.

Римският клуб – контролирана от Билдербергите организация – заяви, че намаляването на населението в света е основен начин за опазване на околната среда. Всъщност, не е ли разумно да се откажете от децата си в семейството, ако така ще спасите Земята ? Няма да я спасите. Просто ще я дадете на децата на архитектите на глобализацията.

Но под прикритието на защита на околната среда може да се предложи всичко. Изискване за намаляване на индустриален растеж, да се наложи данък върху въглеродния диоксид. От 2010 г. този данък вече се налага, което вече увеличи драстично цената на бензина. Колко удобно за петролните барони ! Или да се изисква отказ от деца. Фондът за защита на дивата природа е основан от привърженикът на евгениката Хъксли, принц Бернхард – бивш офицер от СС и шеф на Билдерберг, и принц Филип – член на Билдерберг, същите, които в следващия си живот искат да се превърнат в смъртоносен вирус и да убиват, убиват , убиват … съдете сами за себе си колко са искрени тези борци с враговете на природата.

Сега да се върнем обратно към нашите стари приятели – банкерите . Обединението на Европа и появата на еврото, на пръв поглед, подкопава долара. Но доларът трябва да бъде заменена от обща Северноамериканска валута. Националните валути , както и националните граници , култура , закони , традиции, подлежат на премахване. Тяхното място ще заеме обща валута. Парите могат да бъдат отпечатвани не само в една държава. Те могат да бъдат отпечатвани и продавани в дълг по цял свят.

Сорос вече предложи създаването на единна валута за международни плащания. Нещо повече, той предлага да се пренесе опитът от търговията с пари в САЩ по целия свят:

„Създаването на допълнителна парична маса е най-добрият отговор на колапса на кредитния пазар. САЩ го правят вътре в страната. Защо да не се разшири практиката по целия свят?“.

А ето и предложението на Атали, друг финансист – глобалист:

“ Още в средата на осемдесетте години , аз предложих създаването на наднационална валута , която би обединила в себе си долар, йена и европейските валути. Днес в такава валута трябва е да се включи по-широк спектър от валути. Определено трябва влязат и китайският юан и индийската рупия и бразилският реал, руската рубла … „

Искате ли да получавате заплата в световна валута, дадена ви в дълг с лихви от Световна Банка , и да храните с тези пари дете, родено в съответствие с квотата , наложена от Световното правителството?

Това не е параноя. Това е - реалност , уви …
Световният Ред не ни засяга?

Огледайте се: Бюджетът на училищата сега се дава в зависимост от броя на учениците. Малките училища са станали нерентабилни и се закриват. Училищата в малките селца са обречени на изчезване в такава система, а заедно с тях – и селата. В САЩ изчезването на малките градове се насърчава от системата на федералните магистрали. В Бълагрия – както изглежда, от новите правила за финансиране на училищата.

Виждате задник по телевизията. Не е от значение много какво се гледа. Ако ви показват задник по и три пъти на ден – този задник се превръща в звезда, ще започнат да го интервюират и преследват за автографи. Яжте месо с антибиотици.

Живей по правилата. Не проявявай инициатива.

И не говорете много – Знанието е зло! Интернет, засега, не се опитват да го ограничават, но не забравяйте врявата, когато се опитаха да ограничат използването на Интернет телефония. Никой не трябва да говори безплатно извън контролираната клетъчна мрежа! Давайте да ви вземат отпечатъци, получете си чиповете и цифровите паспорти. Разхождайте се из улиците, фрашкани с камери.

България е в строя – заедно с всички. Чудесният Нов световен ред ни очаква, както и всички останали.

И това – не е параноя. Това е – … е, нали си занете?

И всичко, което е необходимо – е да се убедят хората да приемат новия свят. Всичко, което е необходимо – е една добре подготвена криза ...
                                                                                                                                  
Понятието "нов световен ред", което звучи все по-често в устата на политици, философи и богослови, не представлява нищо ново. То съдържа същия основен принцип, въз основа на който преди повече от четири хиляди години Нимрод предложил да бъде строена Вавилонската кула. Целта за построяването на кулата е била отхвърлянето на Божията власт, изгонването на Бога от човешкия живот. Това е било сатанизъм и беснуване, изразени чрез окултните символи, които украсявали кулата.

В XII век пр. Р. Хр. Вавилонското царство се превърнало в първата велика империя, разпростираща властта си навсякъде из тогавашния цивилизован свят. Известни са също и великите империи на мидяните и персийците, на гърците (при Александър Македонски) и римляните, които на свой ред се стремили към световно господство. Техните царства, крепящи се върху идолопоклонството, се простирали от Централна Европа до Индия.

По-късно, в началото на Своята спасителна мисия за изкуплението на гинещия човешки род, Богочовекът Иисус Христос отхвърлил категорично лъстивото изкушение на сатаната, който всъщност Му предлагал да установи... "нов световен ред": "Всичко това ще Ти дам, ако паднеш и ми се поклониш" (Мат. 4:9) — обещавал той. "С тия думи дяволът лъжел — пише св. Ириней Лионски, — защото не той управлява света, а Бог. Всъщност властта е била установена за полза на езическите народи не от дявола, който никога не намира покой и най-малко желае народите да живеят в мир, но от Бога, за да могат човеците, боейки се от тая власт, да не се изяждат взаимно подобно на хищни риби, но с помощта на законите да се противят на многоразличната несправедливост на езичниците".

Въпреки това, в известен смисъл, тези царства действително принадлежали и на княза на тоя свят, сатаната, тъй като по Божие допущение от него зависело до голяма степен разпределянето на властта в този свят на тържествуващото зло. Опитите за установяване на световно господство в човешката история са многобройни. През ХХ век те са свързани с имената на Хитлер и Сталин. В навечерието на изборите през 1932 г. Адолф Хитлер се обръща към германския народ буквално със следните думи: "Ако ме изберете за вожд на тоя народ, ще установя нов световен ред, който ще продължи хиляда години". Сборникът с речи на Хитлер, издаден извън Германия на английски език, бил наречен съответно: "Моят нов ред". Химлер и неговите сътрудници от SS заменили християнските тайнства и обреди — кръщение, венчание и опело, — с новоезически "тайнства". Например, вместо празника Рождество Христово бил въведен празника на Юлий — Julfest, отбелязван на 21 декември, с което се измествали християнските празненства на 25 декемвриI. Подобен опит за установяване езическа обредност бе проведен и в комунистическа Русия с въвеждане на редица празници от типа на "Великата Октомврийска революция".

В наши дни и в демократична Америка върви подобен процес, облечен, разбира се, в "правозащитна" форма: въведена бе официална забрана в американските училища да се употребява поздравът "Merry Christmas!" — Честито Рождество Христово. За "законно" поздравление се счита "Happy Holidays" (Честит празник), шаблонно клише, заличаващо християнското съдържание на празнуваното събитие.

Обредите на инициация (посвещаване в тайно учение, бел. прев.) на висшите есесовски офицери включвали клетва пред шестнадесет пламенеещи олтари в нацисткия "Храм на честта" в Мюнхен. Имената на шестнадесет мъртви нацисти били извиквани гръмко и тържествено, и новите офицери трябвало да отговарят заедно: "Тук!" Сам Химлер вярвал в прераждането и обявил на народа, че той е ново въплъщение на крал Хайнрих Саксонски. В 1937 г. останките на древния крал били тържествено пренесени в Кведлинбургския храм. Историците предполагат, че пред олтара на хитлеровия "нов ред" са принесени около сто милиона човешки жертви.

Съществена роля за установяването на "новия световен ред" и създаването на "новия човек" бе отредена и на комунистическата идеология — на всички ни това е познато до болка. Комунизмът беше мощна и съблазнителна за масите идеология, но зад обещанията му за "светло бъдеще на човечеството" се криеше жестока действителност, основана на безпощадно тоталитарно насилие над личността и обществото.

Но комунистическата епоха беше само един от етапите на злото, макар че при нейния крах едва ли някой можеше да предвиди, че идва нещо несравнимо по-лошо.

Утвърди се една нова, ненадмината по цинизма и жестокостта си измама, която надхвърля границите на политиката и придобива всеобхватно, окултно значение. По плодовете им ще ги познаете (Мат. 7:16), говори Евангелието. И пак думите "нов световен ред" все по-често звучат в ушите ни. За какво ни говорят те в наши дни? Ако съдим по Св. Писание и летописите на историята, стремежът към световно господство, независимо дали той е бил плод на добри намерения или на най-обикновено властолюбие и алчност, почти винаги е бил свързан с идолопоклонство, атеизъм или открит сатанизъм. Той винаги е имал и днес има антихристиянска насоченост. Не помазание от божествената благодат за изграждане на живот върху християнски основи, а "помазание" от сатанинския дух за грабеж, убийства и разрушения до основи.

Страшни изпитания преживяха в ХХ век Русия и целият свят. Но ако няма покаяние — ще дойдат още по-страшни. Според Откровението на св. Йоан Богослов при възцаряването на антихриста една трета част от човечеството ще бъде убита и пред това престъпление ще избледнеят злодействата на Ленин, Сталин и Хитлер

Ето едно неотдавнашно изказване на директора на Световната организация на здравеопазването при ООН: "За да се стигне до създаването на единно световно правителство, е необходимо хората да бъдат освободени от тяхната индивидуалност, от привързаността им към семейството, националния патриотизъм и религията, която изповядват". Тези думи в немалка степен отговарят на онова, което ни говори Св. Писание за ужасите на последните времена.

Четири защитни прегради на човека и обществото трябва да бъдат разрушени, за да може да се открие беззаконникът (2 Сол. 2:8). За постигане на тази цел днес се води война против Църквата, война против семейството, против образованието и нравствеността, война против държавността и родолюбието. Тази война се осъществява от антихристиянски сили, проправящи пътя на антихриста, и нейните цели са именно такива, независимо от завоалиращите я щедри обещания за щастливо бъдеще и земно безсмъртие. Четирите защитни прегради на живота, които преди трагичната 1917 г. бяха обезпечавани от властта на православния монарх, днес трябва да бъдат окончателно сломени. Първата, най-главната от тях, разбира се, е Църквата. Цялата история на отдалечаващото се от Бога човечество може да бъде окачествена в този смисъл като война против Църквата. Св. пророци предупреждават чрез Св. Писание, че ще настъпи едно последно, най-жестоко гонение срещу Църквата.Защото антихристът се стреми към абсолютна власт, а християните, тези граждани на Небесното царство и членове на Църквата, признават една-единствена абсолютна, върховна власт — властта на Бога. Според учението на светите отци това, което задържа идването на антихриста, е преди всичко благодатта на Светия Дух, но в противодействието срещу надигащото се зло важна роля играе и законната държавна власт. След събарянето на Божия помазаник, т.е. на властта, основана върху християнски начала, протича стремглава дехристиянизация на властта по цял свят с все по-силни признаци на загубване законността на властта. Главната задача на революцията според Троцки бе разрушаване на семейството. Неизпълнена повсеместно в годините на революцията, днес тази задача в пълнота се оделотворява в Русия. Става дума за унищожаването не само на православното семейство, но и на всяко нормално традиционно човешко семейство. За установяването на новия световен ред сатаната се нуждае от тази разруха. Там, където разтлението се превръща в държавна политика, цел на държавата става изтръгването на децата от родителската опека, въпреки че на всеки здравомислещ човек е пределно ясно: разрушаването на семейството не е нищо друго, освен разрушаване на самата държава.

Войната против Църквата, войната против образованието (включително против културата) и войната срещу семейството са неразривно свързани с унищожаването на четвъртата защитна преграда — родолюбието. Както пророчески писа праведният св. Йоан Кронщадски, след "премахването на самодържеца, към което се стреми известна част от обществото", враговете ще се постараят да унищожат самото име "Русия". Днес Русия в очите на света е една разгромена страна. Това, което нито Сталин, нито Хитлер можаха да сторят, извършиха с успех демократите. Взети заедно, тези четири защитни прегради срещу надигащото се зло, представляват едно неразделимо цяло, една обща могъща стена, задържаща идването на антихриста. Неговото идване ще бъде внезапно. И това ще стане, когато разпадът на живота във всички области — а също и финансово-икономическата и културно-нравствената криза — достигнат до последния си предел. И тогава, невъзпирани от никого, Международният валутен фонд, Евросъюзът, Световните панрелигиозни организации, ООН и всички подобни глобални структури завчас ще скрепят с подписите си договор за признаване върховната власт на новия диктатор, когото всички ще въздигнат като единствена и последна надежда за "спасяване" на човечеството. Както свидетелствува Божието слово, цял свят ще се изуми от него и ще тръгне подире му. Словото Божие описва подробно "помазаника" на сатаната. След всеобща катастрофа, той за кратък период от време ще установи разцвет и мир. Делата му ще бъдат съпътствувани от поразяващи човешкото въображение окултни явления и лъжечудеса. Новозаветната книга Откровение ни казва, че той ще бъде ранен в главата и по чудесен начин ще се излекува. Именит духовен вожд, описан в Откровението като негов лъжепророк, ще доведе до обединение на всички религии. Но скоро след това ще настъпи време на невиждани ужаси. Антихристът, обединителят на световните религии, човекът, турил край на всички войни, ще открие пред човечеството истинското си лице и ще започне да сее около себе си смърт и унищожение. Това ще бъде проява на крайна жестокост и насилие, в степен, небивала дотогава на земята.
                                         
                                                                                                                                                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар