Последователи

събота, 13 юни 2015 г.

Фазите на НСР - "наръчник по разрушение на народи и държави" / Другата перспектива

"Ако видим, че Германия е печеливша ние сме длъжни да помогнем на Русия, и ако Русия е печеливша, ние сме длъжни да помогнем Германия, и по този начин да се убиват възможно най-много ..."- Хари Труман." Ето това е - фирмения стил за борба с човечеството: "Раздели и завладей!", което йудеите- левити, използват още от Древен Египет:

„Lehman Brothers“, кризата и борбата за златото

На 15 август 2008 г. започна сагата „Lehman Brothers“ – банката, която повлече след себе си световната икономика, по известни в Испания като „los hijos putas, които прецакаха всичко“. Вярвайте ми, тук нещата се срутиха за отрицателно време... просто 5 телевизии казаха, „въй криза!“ и всичко се прецака – държавата влезе в рецесия, банките спряха кредитите, заради което се срина сектор строителство и повлече след себе си десетки други отрасли, които доведоха стотици хиляди души до оцеляване на помощи. Мега изкуствено!!! Политиците въвлякоха държавата в още по-големи дългове,продадоха голяма част от златният резерв, и започна финансирането на частни банки с публични фондове (пари от данъци и такси, нашите шибани пари, с които финансират частни банкери, за последно спестовната каса на Мадрид получи 2 милиарда евро публични фондове, за да не фалира и забележете – да възстанови кредита! Тоест да ни върнат нашите пари обратно но с 11% лихва...) а извинението им е както винаги: „Брюксел така го изисква“, „щом живеем в общо пространство ще трябва да спазваме нормите“. Кой създава нормите бе, копелета?

Световната криза се задълбочава все повече и повече за средната и работническата класа... Много странно нали? Да не би пък да затягат обръчите? От друга страна статистиките, поне в Испания, говорят за това, че 32-те фамилии (тук те са толкоз и това си се знае и няма никъв проблем...) собственици на испанския бизнес владеещи 75% от икономиката на страната, са станали двойно по-богати, докато 50% от младото население (до 35 години) е без работа и без никакви перспективи за бъдеще, повече от 400 000 младежи, голяма част от които току-що излезли от университетите, са емигрирали за последните 2 години, и в Испания има цели общини, чието население оцелява благодарение на помощи.

Самоубийствата тук заради безсилието провокирано от невъзможността да се изплащат ипотечните кредити са вече нещо прекалено често срещано, създадоха се цели организации заради това, и все още няма нито една банкова институция с повдигнати обвинения, няма и да има. Хората не издържат наглостта на банкерите, а държавата ги защитава, защото те са шефовете на президентите и министрите, въпреки че самата конституция казва в прав текст: „суверенитетът на Испания лежи върху волята на испанският народ“. Къде по дяволите е истинската икономика тогава? В чии ръце е? Защо има толкоз много идиоти, а патроните все не достигат?...

Както добре знаем елитистките групировки нямат проблем когато става въпрос за кризи, и не за друго, ами защото те самите ги създават изкуствено. Има един съвсем неслучаен пример от преди 2008 г. – Ватикана. Около година преди „Lehman Brothers“ да фалира, банката на Ватикана, наред с агента на фамилията Ротшилд, Джордж Сорос (човекът, който открито финансира анти-български проекти в Македония, Турция и Гърция) и принадлежащите му компании, сключват милиардерски сделки със злато, тоест изкупуват огромни количества злато от частни и държавни резерви, а щом има политици, които позволяват това да се случва, значи нещата наистина вонят, и когато казвам вонят изобщо нямам предвид на рози... В Испания масонът Сапатеро удари подписа и продаде една сериозна част от златния резерв на испанската държавна банка. Е как след такъв обир да не се иска „помощ от Европа“? Как няма да има „мисия спасете Испания, Гърция, Ирландия, Португалия, и т.н.“ с огромни дългове, когато едната изключително важна за икономиката разменна монета, тоест златото, я няма? Коя телевизия затръби за тези случаи? Нито една, и е логично да е така, за тях е по-важно вие да сте концентрирани над живота на Кристияно Роналдо... За тях е важно вие да вярвате, понеже телевизора така ви казва, че Гърция ще бъде спасена като дългът й бъде удвоен, тоест държавата има над 200 милиарда дълг, а те искат още виртуални кредити „за да я спасят“... Ми копелета, не е нужно човек да е завършил банково дело с практика в лондонското сити, че да се досети за дълговата система, в която дългът и забатачването нямат край и са основен механизъм на присвояването на цели държави, и на всичкото това с виртуални, а не реални ресурси, защото я да се питаме, какво произвежда Гърция? Има ли в Гърция петрол, природен газ, ценни минерали в голямо количество? Няма нали? Някой ще каже сега „ама в Гърция туризма е много силен отрасъл“, е да ама не, защото туризмът сам по себе си зависи от други отрасли на икономиката... той е само един отрасъл, едно колелце от цялата машина.

Всичко това разкрива замисъла зад цялата демократична дандания по света – елиминирането на държавите и уеднаквяването на абсолютно всичко.

Предлагам ви сега, наръчник по разрушение на народи и държави, това има връзка и със златото, именно златото стои зад „камуфлажните елементи“, с които ви отвличат вниманието.

В утрешният ден, когато тази система се срине и виртуалните пари престанат да текат като река, ще се види ясно кой всъщност разполага с нещо, и това ще бъдат държавите имащи капацитет на производство, или такива, в които природните богатства не са рядкост, тоест тези разполагащи с реални ресурси. Визирам предимно някои африкански страни, защото другите ще се избият, Латинска Америка, Китай и Русия. Спомняте ли си какво се случи в България точно след падането на режима? Спомняте ли си за приватизациите, господин 10%, госпожа 27% и т.н.? Според планът на „демокрацията“ това са първоначалните етапи от „демократизирането“, тоест сриването, на една държава: генерално самият процес има за цел народът на съответната държава търпяща демократизиране по западен модел да бъде обезкултурен, тоест набляга се на замяната на автентичната култура с нова такава, което се изразява в приемането на „новите яки неща“, които чрез новите поколения малко по малко заместват и елиминират по един квази естествен начин културата на този народ. Това, което я прави уникална бива сривано тактично.

Следващият етап на демократизацията е елиминирането на държавният капацитет за производство и самоиздръжка – тоест независимостта е пречка. Основното е държавата да бъде вкарана в спиралата на банковите кредити, които, както знаем произлизат от частни фондове в по-голямата си част. Тук има няколко основни подточки, само няколко от тях, защото по план те са стотици и няма как да бъдат описани в една статия като тази. Лишаването от армия е важна част тук. Ще ме извиняват пацифистите, но оръжието дава много гаранции в свят като нашият. С две думи, НАТО е пример за това как се елиминират армии на цели държави. Както предполагам знаете българската армия беше безцеремонно разнебитена, именно защото страната стана член на НАТО и американските генерали направиха проекта за новата българска армия. Тези маневри дават началото на процеса „демократизиране“, някои от началните такива са:

Етап 1 – смяна на системата:                                                                      
Замяна на старата система с нова, което включва нови хора на власт, нови вярвания, нови идоли, нови „яки неща“, нови суб-култури (чалга…) и всичко ново, предимно нови лъжи, на които масите вярват понеже такива смени винаги имат добро медийно покритие. Първи етап има като основна цел да надъха народа, един вид да напомпа едно фалшиво вярване, че „новото“, което, разбира се, е пълен фарс, „най-после ще сложи край“ на старото и всички ще пием френско вино и ше мааме ирански хайвер по 200 грама на порция...

Етап 2 – елиминиране на отраслите носещи икономическа независимост:

Систематизиран СРИВ в системите генериращи реалната икономика, тоест срив в производството, или другояче казано – елиминиране на системите, позволяващи независимост и имплантиране на нови системи носещи зависимост и дълг на държавата. Това според тях е демократизиране, което в същността си е елиминиране на капацитета за самоиздръжка на ниво държава, което води до същото на всички нива оттам надолу. Ясен пример ви е държавният стандарт, тази малка и допреди време задължителна книжка, която показваше кое как се прави. Благодарение на нея тогава ядяхме истинско сирене произведено от истинско мляко, а аспартамът беше в категория „канцерогени“, където разбира се наистина принадлежи, а кокошките по фермите дори се разхождаха свободно и снасяха истински щастливи яйца. Това е селскостопански пример, но поне е ясен, защото става въпрос за нещо базово, за което днешният българин изобщо не е сигурен...понеже „демокрацията“ е дала право на избор и сега е легално да се яде сирене направено от 50% отрови + 50% масла, и нито грам прясно мляко. Извън селското стопанство, което между другото у нас е било на много високо ниво, стоят всички останали отрасли свързани с производство и търговия, тоест това което носи реалната икономика, та когато съвсем спре кредита ще трябва да се питаме: „Ми ся що че ядем?“. Поколенията на 60-те и 70-те години със сигурност са учени как да засадят една връзка домати и дори са минавали военна подготовка, ами за тези от 81-ва година нататък? А днешните деца, според които млякото идва от супермаркета?

Етап 3 – да повярват в свободният пазар:

Тук е важно да се отбележи митът за „свободният пазар“, който изобщо не е свободен, а генерира все повече монополи. Това е „камуфлажен елемент“, самият термин няма истинско покритие, защото ако забележите в ден днешен се набляга на елиминирането на малкия и среден бизнес за сметка на големите монополи. Това не е free market folks, това е елемент от унищожението на вашият капацитет за самоиздръжка – Те не искат вие да можете да имате капацитета да се самоиздържате, защото ако е така – Те губят контрола над вас.

• Приватизация, която е елемент от описаното по-горе, но заслужава собствена подточка. Ако една държава е управлявана от народни избраници, кой шибан рационален и сериозен ум би допуснал отрасли като образованието или здравеопазването да минат в ръцете на частни бизнесмени? За това говорим – шибанящина, и то без да споменавам всички други сринати отрасли в една държава като нашата, която впрочем изобщо не е наша, отдааааааааааавна не е наша...

Именно в такива неща се състои „западната демокрация“, за която толкоз много рева простолюдието у нас – и си го получиха разбира се. ЕС имаше нужда от краен квартал и получи целите Балкани, като най-смешното тук е, че гърците се имат за свръх-раса, те не са „обикновени балканджии“.

От другия край на океана, президентът Уго Чавез, един от главните магистри на интер-американската ложа „Libertad“ [„Свобода“ – втората най-стара в Латинска Америка след ложата „Independencia“ („Независимост“)], основана от самият освободител Симон Боливар, правеше точно обратното – реши да си върне златото оставено от предните мандати (марионетки на ЦРУ...) в европейски и щатски банки. Войводата Уго Рафаел Чавес Фриас инициира друг международен калабалък.

Масонските работи

Аржентинският изследовател и виден експерт по темите на НСР, Адриан Салбучи, казва че терминът „Нов Световен Ред“ се използва за пръв път през 1919 г. по време на съставянето и последвалото подписване на Версайският договор, който, както предполагам се досещате, е един от основните мотиви за избухването на Втората световна война. Но това е само на официално ниво, а както знаем под-официалните нива обикновено са тези, в които се съдържат истинските работи, особено когато става въпрос за масонство и политика. Всъщност терминът е използван за пръв път именно от Адам Вайсхаупт през 1776 г., когато сам той създава и написва принципите вдъхновили идеите зад Novus Ordo Seclorum, украсявайки тези си писания с традиционните масонски символи + пирамидката с окото, което вижда всичко (1 dollar baby, yeaaaah, 1 dollar).

Принципите заложени от Вайсхаупт в това, което днес наричаме идейна база на един „Нов Световен Ред“ са именно:




• събаряне на монархиите и всякакъв вид организирано правителство от „стария ред“, без разбира се да се барат техните мрежи, има се предвид такива монархии като Швеция например...

• премахване на частната собственост

• премахване на индустриите осигуряващи, в маса, прехрана на гражданите, гражданите да нямат право да организират кооперации

• премахване на социалните класи

• премахване на правото на наследство

• унищожаване на концепциите за патриотизъм и национализъм

• създаване на Световно правителство и механизми за световен финансов, икономически и военен контрол

• премахване на концепцията за семейство, така, както той е бил разбиран досега

• забраняване на всички религии

• установяване на нов официален планетарен атеизъм

Говорим за „добродетели“ изречени в 1776 г... А случайно да изглеждат супер актуални? Бе да не би Маркс да е чел нещичко някъде? Пък и не само той... Та както виждате „добродетелите“ на Вайсхаупт звучат доста актуално и това е така, защото все още се работи по тях с пълна пара. Изобщо нямайте съмнение в това. Проектът за световно централизирано правителство винаги е бил поддържан от масонските организации – абсолютно винаги. Има дори още по-ранни данни относно промотирането за идеята за НСР – масонският идеал за „универсалната демократична република“. Няма смисъл да я датираме, защото няма да ми стигнат датите... стара колкото самото масонство, но ще отбележа, че е била доста лансирана и промотирана от Ramsay – великият магистър на френският ритуал, който говори за тези неща документирано преди Вайсахупт да се разпише в ранглистата на „топ масон серсем“ – през 1741 г. В масонството, фундаменталната база на „универсалната демократична република“, е абсолютната толерантност, която се издига до основен политически принцип според масоните, нещо което е абсолютно актуално и днес, и на всичкото отгоре се вижда ясно и истинското му лице в огледалото на „западният демократичен модел“, който разбира се е толкоз демократичен колкото и аз съм католически свещеник.

Тези момчета разбират перфектно времето... На тях не им пука дали в своя си живот ще станат свидетели на промените, които промотират, не... не им дреме за това. Те просто знаят, че участват в неща, чийто успех е въпрос на време, и нищо повече от това. Те не бързат и не се хабят бързайки... Може много да се научи от тях, вярвайте ми. Обратно в ден днешен, фазите на НСР

Първата фаза от НСР в „модерният му вариант“, който всъщност е невероятно древен гледайки го от перспективата на един човешки живот, но в същност изобщо даже не е стар, е била унищожаването на империите, като това разбира се е допринесло за съвсем нови изживявания и ето – красотата на многообразието folks, това е то!

Първата паднала от тези империи е испанската империя (която освен това е и наследник на Рим) с процеса за еманципация на Америките между 1823 и 1898 г. След нея падат и останалите 3 велики империи на нашето време от периода на Първата световна война – австро-унгарската, руската и германската империи. Тази така да кажа „първа фаза“ носи след себе си създаването на ред международни организации. Фамилиите Ротшилд, Морган и Рокфелер са основните финансирали Версайският договор, но освен това, именно те са основните 3 фракции зад идейното съдържание на това, което те наричат „проект за един нов свят“. Затова те създават няколко международни институции: Съветът за Чуждестранни Връзки и Институтът за Международни Отношения в UK.

Втората фаза включва разрушаването на нациите, тоест от 1919 г. до ден днешен, и все още работи с пълна пара, а ако не ми вярвате направете си ей така на ташак едно проучване като това, което аз си бях направил преди няколко години, след което останах абсолютно шокиран (в ден днешен вече въобще не ми пука). Задайте 2 въпроса на 10 деца. Единият да е нещо от типа „Кой е Вазов“, а другия да отразява някой виден чалга персонаж от настоящето. Резултатите ще ви смаят, и разбира се са променливи и варират според населеното място и други определящи фактори. Това отразява именно обезкултуряването, унищожението на автентичните култури чрез 2 метода – атентат срещу многообразието и същевременно нова платформа, да, но на какво... Положението в България е повече от трагично, и когато дойде моментът да има критична маса, която е осъзнала +/- какво се случва ще хвърчат глави на общо основание...

Тази фаза би имала 3 под-фази отговарящи на 3-те „Нови Световни Реда“, които 20 век донесе със себе си:

Първият „Нов Световен Ред“ на 20 век: 1919-1945 г. с избухването и завършека на Втората световна война европейските сили слизат от световният трон и биват заменени от 2 супер-сили с интернационалистични заложби, едната с нейният всеобщ комунизъм и другата с нейната си лъжа – световната демокрация. Да става въпрос за СССР и САЩ.

Вторият „Нов Световен Ред“ в рамките на 20 век идва отново след Втората световна война – договореностите от Ялта и Техеран. От утробата на този нов ред се ражда ООН и взема върхова позиция в световната политика. ООН е подготовката за новото световно правителство, което вече СЪЩЕСТВУВА ОФИЦИАЛНО именно там. От друга страна тези срещи на супер високо ниво дават като продукт също така тайното събрание в Бретън Удс след което се ражда Световният валутен фонд, Световната банка, и световната търговска организация (за унищожение и погром). Заради това, че победителите имат правото да го направят – се насажда доларът като световна валута. В геополитически план светът изглежда някак така: САЩ, Великобритания, Франция vs СССР, Китай и техни сателити. Шибан свят, но все пак по-стабилен от това, което идва после. Кукловодите решават да спрат комунистическият експеримент и дърпат шалтера на СССР, разрушавайки така съветската супер-сила, част от която по това време е и нашата страна. Този втори световен ред вижда през 1954 г. създаването на клубът Билдерберг, който събира под един покрив най-влиятелните личности на планетата... ей така да пийнат, да хапнат и да си поприказват малко, че не са се виждали отдавна.

Третата суб-фаза, и този „Трети нов Световен Ред“ се раждат с падането на Берлинската стена и в крайна сметка – САЩ вземат контрола в свой ръце. В този период кукловодите дълбоко се замислят, дали е по-добре да се налага контрол чрез кютек и полиция или е по-добре май да се използва джангър-кутията, тоест медиите и най-вече телевизията. Това разбира се съвпада с кампаниите „във всеки дом – телевизор“ и т.н. На местата където хората не могат да си го позволят работи безотказно кютек методът. Телевизиите са главните виновници за прогресивното приспиване на мозъците на милиарди души по света, промоцията, рекламата и т.н. са просто инструментчета и нищо сериозно, ако ги съпоставим с целият План. За обслужване на нуждите на новият ред, разбира се отново САЩ поемат инициативата за глобализацията на света, именно по техният модел живеем и ние в нашият „западен демократичен свят“.

В този етап започват да се създават организациите, които ще имат грижата да обслужват разрушаването на семейството и нациите. Раждат се хипитата, дивите феминистки, и прочие пацифисти с психични отклонения. Старателно се поддържа и подсилва заместването на националите ценности и идеали, които са изконна част от човешкото многообразие, със суб-култури, рапъри, метъли, шмъркачи на червен пипер и т.н. Тези движения и суб-култури са създадени, за да заместят автохтонните такива. Подкрепя ги и ги подсилва цялата мода и шоу-бизнес, които хипнотизират масите с това, което е актуално и модерно... все механизми от системата за изравняване на всичко под един тоталитарен планетарен ботуш – отново първоначалният модел, за който говорихме в началото. Тези процеси са актуални и днес, те са много динамични и никога няма да спрат до постигането на крайната цел.

Следващата фаза (вече не суб-фаза) се измерва +/- от 1999 г. до ден днешен и закотвя все по-дълбоко идеите за един световен лидер, едно световно правителство, един световен парламент и т.н. Видяхте в статията за учебниците в Испания, това е което децата учат... тоест, това е бъдещето. Това е и сегашната ни позиция. Оттук насетне ще бъдат провокирани още и още събития, които да обслужват тези идеи. Да, те са си програмирани принципно с десетилетия предварително и варират много малко. Първоначално идват идеите, идеите се раздухват, и после започват да идват събитията обслужващи едната или другата страна на идеите, а много често и двете, защото така конфликт винаги има, а за Полярностите това е важно. А кой стои зад идеите за Новите Световни Редове? Досещате се нали? Досетете се тогава, че която и карта да се разиграе, все тая – защото те печелят, понеже контролират всички страни.

Това обикновено създава конфликт на някакво ниво, но не, Играта си има създатели, има си администратори, има си вируси, има си всичко нужно, ние сме просто играчи дошли да играят, приели доброволно да играят точно тази Игра.

Все още не съм чел някой да е казал със сигурност: „през този и този канал изсипват с багери тонове злато, което заминава в космоса и оттам – еди си къде“. Съмнявам се да изтече официално такава информация, не за друго, ами защото в тези организации най-често не работят хора.                                                                
Другата перспектива

Цивилизациите, и в частност генните инженери създали нашите тела са се занимавали усилено с добив на злато, и именно златото е един от важните за тях ресурси. След заминаването им, и всичките битки помежду им преди и след това да се случи, тук на Земята остават да властват техни генетични потомци, които ние днес познаваме под името „Елит“. Когато казвам „Елит“ нямам предвид публичният псевдо-елит, не, Мадона не е част от Елита, нито Барак Обама, нито Бил Гейтс. Истинските кръвни линии не се показват току-така по телевизии и медии, те не са публични личности, а кралските особи, които сме свикнали да виждаме по телевизиите са техни наместници – но не са истинският Елит. За истинският Елит ние сме просто това, което сме били винаги за създателите си – ресурс. Погледнато от друга призма обаче, те нямат реален контрол извън Играта... тази е любимата им Илюзия, за чието поддържане те правят всичко, те са пристрастени към Играта – властта им реално е илюзия...

Генетичните потомци на извънземните генни инженери имат като част от занятията да се грижат за това, простолюдието да не разбере истината за тях самите, и за това с какво се занимават те...

Няма нищо случайно в създаването на различните земни държавни, народни и икономически системи. Няма нищо случайно във френската революция поставила началото на конституционализма, няма нищо случайно в комунизма, няма нищо случайно в капитализма с присъщата му илюзия за напредък... Тези неща са по план. Не е възможно една система тук да бъде пропусната просто ей така, оп и готово. Няма как да стане. Те знаят, че все още не могат да контролират абсолютно всичко, заради самото разнообразие тук на Земята, и в частност милиардите инкарнации, голяма част от които са именно такива „продължения“ на Висши Аз, а Висшите Аз не са 3 или 4D същества... Висшите Аз не могат да бъдат контролирани току-така от извънземните фракции в нашата Галактика именно защото бидейки там където са, те имат контрол и визия над глобалната картина по-долу, а самите извънземни фракции, колкото и технологии да разгънат, те просто имат власт над територията на собствените им тела и мъъъъъничко отвъд това, но никога в мястото от където ние играем Играта.

Представете си един вид каталог. От тази до еди си коя страница. Хиляди вариации на офертата. Каталогът обаче има и последна страница, има финална страница. Времевата линия, в която се намираме в този момент е нещо като „преходна“, тоест, има огромна смесица от изживявания, нови и стари, не е като едно време, нито е като в бъдещето както и да звучи това. Помните ли трансхуманизма? Помните ли търсенето на безсмъртието? От една друга страница до края на каталога те са реалност, те са последната реалност преди „голямото събитие“, чиито отзиви вече обособяват моделите тук на Земята, променят ги... От еди си коя страница на каталога започва смяната на инкарнационният модел на хората, от една друга страница до края на каталога инкарнационният модел е вече изцяло последователен, хората вече могат да са безсмъртни, защото вече използват „новооткритите технологии“ за имплантиране на душата в ново тяло след физическата смърт, които са им донесли техните „космически братя“. От еди си коя до еди си коя страница е открит лекът за смъртта, за който в момента се говори, и който обаче е реална технология достъпна за Елита. След няколко други страници тази технология ще стане нещо масово. Каталогът... много, супер много народ се е забил и се е загубил именно в някоя от страниците и изходът изглежда невъзможен.

Но уви, не само е възможен, изходът е неизбежен.                                                                                                                                    http://www.parallelreality-bg.com/                                                         

                   

Няма коментари:

Публикуване на коментар