Последователи

вторник, 2 юни 2015 г.

КРИМСКАTА EПОПЕЯ, И ИСТОРИЯТА НА ЗМИЙСКИТЕ ХОРА

Тази тема винаги е била и продължава да бъде фантастична и сега, когато е раздувана целенасочено от медиите. Преди, си мислех, че нейната цел е отвличане на вниманието на милиони хора от реалното разбиране за историята и нашата настояща реалност. Така че винаги съм си мислил за съществуването на земята вид "раса влечугоподобни" ("serpentoidov"). Но днес, аз имам в ръцете на няколко артефакти, които заедно биха могли значително да впечатли въображението ми и, съответно, може да сеят съмнение в съзнанието ми, а аз не бях прав преди?! Тук искам да споделя с читателите че тези артефакти, ме поразиха. Би ми било интересно да знам какво мислите за това, момчета?! Факт номер едно - портрет на Елизабет I, властваща кралицата на Англия и Ирландия, написана от неизвестен художник между 1580 и 1590 години. Последният път, портрета на кралицата е бил изложен през 1921 г. След това се забелязва, че цветята в ръката на Елизабет I са доста странни имат нещо за прикриване. Това подозрение е възникнало поради факта, че под ръката на девствената кралица от повече от 400 години съществуване на картината спирала странен тъмен цвят, която е продължение на странно цвете. Изложбата "мазилка и разкри: Променящите се лица на Елизабет I", откриването на която се състоя на 13 март тази година в Лондон, на публиката се показа възстановената оригинална версия на работата. В инфрачервения спектър, в долния десен ъгъл е възстановения фрагмент на картината. Оказва се, че първоначално Елизабет I е държала в ръката си не цвете, а змия!
                                                                                                 
                                                                                                                                                                          Това може би е намек за нейната, принадлежност към "расата на рептилиите", за които много се говори през последните години, но винаги съм си мислил че е резултат на болно въображение?! Фактът на второ (окончателно ме смути) - филма, показан по руския телевизионен канал REN-TV: "Расата на рептилите истинското лице на владетелите на света.".        https://youtu.be/8P6jZ5Aw1FM                                                         В този филм, аз бях изумен и изненадан много интересни твърдения и факти, както и тяхното припокриване с други известни факти за мен. Първото нещо, от което бях много изненадан че Водеща в този филм е кой да е, а разобличената от Съединените щати през 2010 г., рускиия агент Анна Чапман (по баща Кущенко). Второто нещо, от което бях буквално шокиран - от екрана на телевизора Анна Чапман е направила редица сензационни изявления, две от които - политически! Какво е? - Друг "хитър план на Путин", който изведнъж иска да посвети на населението на Русия в една ужасна тайна, която преди бе внимателно крита от всички?! Ето какво казва във филма бившия разузнавач Анна Чапман: а) древните митове и легенди за хората змии - не са фантастична измислица на предците.                                                                                                       


Кои са хората, на змията и как са изглеждали в древните митове, можем да съдим по картината на художника Хуго ван дер Хус, нарисувана през XV век. В тази картина, художникът изобразява Адам и Ева змеечовека - влечугоподобно, Старозаветната змия изкусител. Интересното е, че през 1581 г. издание на Острожската Библията се казва, че Адам и Hawwa/Хава (Eve) не са "голи" и наги. Дума на НАГ на санскрит, написани редица древни свещени книги, не означава "гол" и "змия". Думата "голи", съответно, в основен източник би могло да означава - "змия".
     


Нататък Анна Чапман казва:

б) много преди появата на човек на земята, на нея са живели цивилизация на интелигентни влечуго-serpentoidov/серпентини.

в) това, което сега се нарича свят на новия ред - е планът на влечугите/наги.

г) влечугоподобни не само искат да се създаде хаос на земята, но и да покорят цялото човечество.

Други участници във филма ".Расата на рептилиите истинското лице на владетелите на света" направиха следните фантастични за моят слух изявления:

а) Кримския полуостров с неговите много дълбоки пещери - е родина рептилиите-наги.

б) Именно в Крим се е извършвали първите генетични експерименти на serpentoidyте над хора с цел въвеждане на хибрид - snakemen/зме'юдей. (Намек , за това че "библейския Рай" - е бил Крим?!).

в) Тази раса от същества от незапомнени времена живее в тези подземните комплекси, и ние всъщност като мравки, като някои насекоми лазим по "кожата на ябълката" и не знаем, че тази "ябълка" има и вътрешност.

г) в Крим има внимателно прикрит вход към подземните страни на serpentoidov/Нагите.


И всичко това се казва, на фона на неотдавнашното гранд събитие - 16 март 2014 когато по-голямата част от Кримския полуостров Крим престана да бъде част от Украйна и стана де факто част от територията на Русия. Какво струва на Русия и президента Путин на Руската федерация, може да се намери тук това слайдшоу "приятелски настроени хора." 460 най-добрите фотографии, включително редки "и документалния филм: Добре дошлата" Кримска есен ".


Дали има нещо общо "светкавичния" удар на Путин в Крим с темата "рептилии" и твърдението, че в "Крим, има много дълбоки пещери - това е фамилен дом на рептилии" и място изкуствено размножаване на "расата от змийските хора/анунаги"?

За да бъда честен, аз си мислех че няма!

Повторям, до последния момент аз си мислих за тази тема като фантастика, измислена,...и т.н. Но сега, ми се отвориха очите. Веднага, след като намерих по интернет информация, която ме шокира още повече.

Логично е да си представим, че ако над хората наистина някой, някога, е провеждал генетични експерименти, то те биха могли да дадат странични ефекти на генетичния брак, тъй като е невъзможно да се намесваме в божественото (!) И се казва, че " без да се счупи дървото там! " Но днес, в интернет е пълно със статии разказващи за това, "прекъсване на ДНК дървото" - евреите с европейски произход, днес са изключително притеснен за тяхното съществуващия в тях така наречен "генетичен брак", мащабите на които се поразяващи и шокират!

Ето няколко факти, за които (внимание!) разказват не някои "антисемити", а израелски сайтове!

1. Всички модерни ашкеназите са произлезли от една група от хора, наброяващи около 350 души, които са живели преди 600-800 години.

Това са констатациите на международен екип от генетици, ръководени от Колумбийския университет проф Shai Carmi, публикувани тази седмица в списание Nature Communications. Източник.

2. генетични заболявания при евреи.

Много генетични заболявания, характеризиращи се с конкретни етнически групи и националности. Например, 25 на сто от евреите, чиито предци са от Източна Европа, са носители на някои генетични заболявания, които могат да предават на децата си. Ако единият от партньорите е носител на генетично заболяване, има 25% вероятност, че двойката ще бъде болното дете. Също така, има 50 процента шанс, че детето ще бъде носител на дефектния ген, подобно на родителите си, а само 25% шанс, че той не ще го унаследи нацяло. Източник.

3. При ашкеназите са открити генетично предразположение към шизофрения.

Съвместно проучване от израелски и американски учени са идентифицирали ген, който увеличава шансовете за еврейската ashenazov към нарушения като психични заболявания. В останалите групи, този ген действа в по-малка степен, съобщава Идо Ефрати във вестник "Аарец". Според проучването, наличието на този ген в ашкеназите с 40% увеличава шанса от развитие на шизофрения, шизоафективно разстройство и биполярно разстройство. Източник.

4. Равинство изисква да се създаде банка с не-еврейски сперматозоиди/серпентини!

Вярвайте в равинство, използвайки еврейска донорска сперма, за да се оплодят омъжените еврейки води до значителни halachic/халахически проблеми. "За изкуствено оплождане на омъжените жени, трябва да се използват само сперматозоидите на " гоите "(неевреите), в противен случай по-голям шанс от генетични заболявания", - обясни представителят на равински съд в Петах Тиква David Malcha. Източник.

5. В Израел катастрофично липсва донорска сперма.


Както казва вестник "Аарец", в Израел има катастрофален недостиг на донорска сперма. От 13 съществуващи банки сперматозоиди само малцина от тях са в състояние да действат постоянно. По този начин, най-голямата банка на сперматозоиди в северната част на страната, който се намира в болницата Rambam в Хайфа, е бил затворена за последните няколко месеца, защото на нейните фризери бяха празни. Източник.

Повтарям: всички тези убийствени факти са публикувани от израелски сайтове!

Аз лично мога само да гадая, че евреите като най-загадъчния и хората най-болен народ на земята намират своето спасение в потреблението на биоматериали, добити от представители на други народи и нации/гои/. И ако преки доказателства или доказателства за произхода на евреите от някои serpentoidи/наги никой не ни дава, то по-горните факти ясно показват, че с евреите, нещо не е наред.

И това не е така - само с евреите!

Всичко това е косвено доказателство, че евреите са жертва на ужасен генетичен експеримент, който се е провел с хората в древността. А най-вероятно продължава и днес...

И сега аз не даде почивка на много първото звено от тази верига от факти - портрет на кралицата на Англия и Ирландия, Елизабет I, който управлявал Англия 1558-1603 години. Защо средновековна художник рисува портрета й с змия в дясната си ръка, и от какви причини черната змия по късно е била прикрита?

Въпреки, че тази тайна е покрита с мистерия ...


Ето още един умопомрачителен факт в тази верига: буквално днес попаднах на статия за забравените ирлански роби, от която научих следното:


"Яков I (. Крал на Шотландия 1567-1625 GG) и Чарлз I (крал на Англия от 1625 до 1649 година), също са положили доста усилия за развитието на робството -. Заробването на ирландците Добре познатия англичанин Оливър Кромуел (лорд-протектор на Англия, Шотландия и Ирландия 1653-1658 г.), развил практиката на дехуманизация на най-близките си съседи. Търговия с Irish започна, когато Джеймс,Яков I продал 30 000 ирландски затворници в американско робство. Неговата прокламация в 1625 г., прокламира необходимостта от изпращане на ирландски политически затворници в чужбина и продажбата на британските заселници в Западна Индия. До средата на 1600 г. ирландските роби са били продадени повече от всеки друг в Антигуа и Монсерат. Докато... в същото време 70% от общото население/популация на Монсерат бяха ирландски роби. "
                                                                                                                     
            Яков I, Чарлз I, Оливър Кромуел,  организиралите геноцида над ирландският народ                                                                                                                                                                          А след като еврейчето крал Джеймс I, е наследник на кралица Елизабет I, същата, която неизвестен средновековен художник, изобразил с черна змия в ръката си, и той трябва да е кръвна линия на нагите.                                                                                                                                                       
                                                 Бели роби на полята на Барбадоса.                                                        "Скоро, Ирландия се превърна в най-големият източник на човешка стока за британските бизнесмени. Повечето от първите New World роби бяха бели. От 1641- до 1652 години британците са убили повече от 500 хиляди ирландци, а други 300000 са продадени в робство. Само в това десетилетие, населението на Ирландия е намалено от 1,5 милиона. до 600 хиляди. души. семействата са били разделени, като британците-юдеи не позволяваха на ирландските мъже да вземат в Америка жените и децата си. Това направи населението, състоящо се от бездомни жени и безпомощни деца. Но и те бяха продавани чрез търгове и аукциони. " През 1650s, повече от 100 000 ирландските деца на10-14 години са били избрани от техните родители и продадени в робство в Западна Индия, Вирджиния и Ню Ингланд. През същото десетилетие, 52000 ирландските мъже и жени са били продадени в Барбадос и Вирджиния. Още 30 000 ирландски бяха продадени на търг на други места. През 1656 Cromwell нарежда да се изпратят на Ямайка 2000 ирландските деца и ги продават в робство на английските конквистадори "външен източник. Какво е изненадващо е, че се упоменатия в тази история Оливър Кромуел е по-известен в друга област -.. по негово време евреите в Англия получиха постоянно пребиваване, превръщайки се в упоменатите в статията "British бизнесмени-роботърговци!" Това означава, че именно на евреите, стартирали/допуснати в Англия през 17 век, Cromwell, е възложена/доверена от търговията с Irish(Гои) роби! По-долу е официалната информация о теврейския сайт jewish.ru, които разказват за това как Господ покровителя на Англия, Шотландия и Ирландия Оливър Кромуел възстановил/върнал евреите в Англия.                                                                                                                      

Screenshot_462
Источник.

С какво евреите пристигнаха в Англия от Холандия (Нидерландия) в годините 1655-1657, (това, е описано по-горе в статията "Как евреите се завръщат в Англия"), съобщава друг източник, който говори за "Тюлпановата измама", която евреите организираха в Холандия , като разориха на "на пух и прах" една от най-богатите страни в Европа по това време.
Screenshot_289
Источник.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Всичко това е интересно, нали? И как всичко се нагажда и по дати, и по логика! Английски крале, господари, жертва на генетичен експеримент - еврейски мошеници, които в средата на 17-ти век, Холандия са били в състояние да унищожи деветки, търговията с роби, бели робини, черни африкански роби и Повече ... някакви "влечугоподобни" , A "влечугоподобните" защо са тук? - в съзнанието ми се появи въпрос. В опита си да му отговоря, мога лесно да намеря в християнските евангелия спомена за snakemen в пряка реч на Христос Спасителя, и следи за същите рептилоиди са упоменати дори в индо-арийски "Веди". И за да допълним верига: английски крале, господари, жертва на генетичен експеримент - еврейски спекуланти, роби, бели робини, черни африкански роби и дори някакви "влечугоподобни" ... цитат от Евангелието на Матей, Глава 23, където са споменати змийските хора и те споменати с недобри думи: 29 Горко на вас, книжници и фарисеи, лицемери Защото градите гробниците на пророците, и поправяте гробовете на праведните, 30 и ще кажат, ако бяхме живели в дните на бащите си, не бихме били съучастници на тях в [разливане] кръвта на пророците; 31 Така щото свидетелствувате против себе си, че сте синове на ония, които избиха пророците; 32 Допълняте и вие, прочее, мярката на бащите си. 33 Змии, рожби ехиднини! Как може да се избяга от осъждането на пъкъла? 34 Затова, ето, Аз изпращам до вас пророци, мъдри и книжници; и вие някои убивате и разпвате, а други ще биете в синагогите си и гоните от град в град; 35 за да дойде върху вас всичката праведна кръв, пролята на земята ... (Мат. 23).                     
                                   Живопис от Hugo ван дер Goes, XV век.                                                                                                                                                                                                                                 По горе вие прочетохте думите на Христос Спасителя: "Вие змиите, породени от усойници/ехидни сте вие" - адресирани към някои библейски евреи. Кои са "Дракони/змии/наги", вече е ясно - някои евреи, на които Христос Спасителят казва известната си фраза: "ваш баща дявола, и желаете да вършите похотите на баща си ..." (Йоан 8: 44.). Думата "пораждане" - се генерира от светлината. И коя е пепелянката? - И до ден днешен не е ясно за мен, докато не погледнах в енциклопедията. Оказа се, че ехидната - това е една от най-отровните змии на земята. "Черната пепелянка - най-големият от отровни змии в света, а също и един от най-отровните змии тропическата зона и в дясно е даден списък на седемте най-опасни змии на планетата." Източник.                                                      
                                    Черна усойница.                                                                                                                                                           И каква е тази черна змия изобразена в ръцете на кралица Елизабет I. намек за това кой е кого е родил? Оказва се, че библейската фраза "вълци в овчи кожи" - да се разбира като "влечугоподобни в човешка форма"?! ... Така че, цитата по-горе за змиехората, които са "избивали пророците" и "изграждане на паметниците на праведните", като по този начин себе си и своите намерения са прикривали, е от Евангелието на Матей. Стихът по-долу, на които гледам не само като на предсказване за бъдеще,... в  него вече без никакъв намек, открито се говори за реални хора -влечуги, хората - злодеи - това е от една велика книга, "Махабхарата", индо-арийските епоси. Чувствайте думите преди писмени векове: "Изгарянето на змии."                                                         

"СОЖЖЕНИЕ ЗМЕЙ".
«...Согласно заветам, что мира древнее
Огню будут преданы злобные змеи.

Теперь совершу Я земли очищенье,
Теперь принесу Я огню приношенье,

Сказал [Бог] жрецам: «Для такого обряда
Всё то, что потребно устроить нам надо».

Тогда-то пришли, как велел Повелитель,
И жрец-охранитель, и жрец-исполнитель.

Избрали равнину под радостным небом,
Обильную солнцем, плодами и хлебом.

Воздвигли, чтоб род уничтожить змеиный,
Огромный алтарь посредине равнины».

«Сюда, на алтарь, устремитесь быстрее,
О, злобные змеи, кусливые змеи!

Спешите лесами, полями, лугами,
Сегодня сожрёт вас великое пламя».

«Жрецы повторяли свои заклинанья,
Создав в государстве змеином стенанья,

Заставив спокойно дремавших проснуться,
А самых жестоких и злых – содрогнуться.

И змеи, своим побуждённые роком,
На гибель, на смерть устремились потоком.

Ползли, не желая, ползли они в страхе,
Вельможи, учёные, стражи, монахи,

Врачи, палачи, песнопевцы, гуляки,
Творившие зло на свету и во мраке».

«Ползли, и ползли, и ползли миллионы, –
Поток бесконечный, огнём поглощённый.

Они материнскою прокляты властью,
Ползли, пожираемы огненной пастью.

Что было для чистого сердца страшнее,
Чем злобные змеи, кусливые змеи?

А ныне смотрели живые творенья,
Как топливом стали они для горенья.

Те самые змеи, сообщество злое,
Что ужас на всё наводило живое, –

Бессильны, безвольны, покорны, трусливы,


Теперь устремились в огонь справедливый…»
                                                                                                                                           "... Според завета, светът ще бъде доведен до древния Fire от злото змията. Сега ще извърша земепрочистване, Сега аз ще донесе жертва на огъня, и каза [Бог] на свещениците: ". За такъв ритуал Всичко, което имат нужда, за да се организира" След това нещото дойде като Господ заповяда, и свещеникът-пазител, и свещеникът-художник. Те избраха обикновен въздух, изобилие от слънце, плодове и хляб. Издигнаха, за да унищожат вида на змия, огромен олтар в средата на равнината. " "Тук, на олтара, и се затичай по-бързо, зла змия! Побързайте гори, ниви, ливади, днес ще ви изяде голям пламък. " "Свещениците повтаряха своите заклинания, създавайки в държавата на змията стенания, принуждавайки дремещия кротко да се събуди, а най-жестоките и зли - да изтръпнат. И змиите събудени пълзяха към съдбата си, за да умрат,пълзяха към своята гибел и смърт вкупом. Пълзяха, не желаейки, те пълзяха в страх, ... благородници, учени, охрана, монаси, лекари, месари, песнопойци, празнуващите, все вършеши зло и в светлина и в тъмнина. " "Пропълзяха и изпълзяха и пълзяха милиони - поток безконечен, от огъня погълнат. Те проклеха майчинския орган с своята огнена уста. Какво е за сърцето по-лошо от злата змия? Но сега наблюдаваха всички живи творения, как те станаха като гориво за жертвоприношение. Същите змии това са Общността на злото, което ужасът е наложил над всички живи същества, безсилни, слаба воля, послушни, страхливи, сега се втурнаха към огъня справедлив ...                                                                                                          Сега съвсем различен звук имат думите на Христа Спасителя, посочени в Матей 7: 16 Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи? 17 Също така, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошото дърво дава лоши плодове. 18 A Не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. 19 Всяко дърво, което не дава добри плодове, отсича се и се хвърля в огън. 20 И тъй, от плодовете им ще ги познаете! Също така напълно различно сега звучи за мен и тези линии от 13 глава от Евангелието на Матей 37, който сее доброто семе е Човешкият Син; 38 нивата е светът; доброто семе, това са чадата на царството, а плевелите - синовете на лукавия; 39 неприятелят, който ги пося, е дяволът; Жетвата е свършекът на века, а жетварите са ангели. 40 И тъй, както събират плевелите и ги изгарят в огън, така ще бъде и в края на тази възраст: 41 Човешкият Син ще изпрати ангелите Си, които ще съберат от царството Му всичко що съблазнява, и ония, които вършат беззаконие, 42 и ще ги хвърлят в огнената пещ; там ще бъде плач и скърцане със зъби; 43 Тогава праведните ще блеснат като слънцето в царството на Отца си. Който има уши да слуша, нека слуша!                                                
         
                                                              Кришна танцува с Наги.                                                                                                                                                                                                                             Нага са псевдо-дракони, които обикновено са изобразявани с човешка глава и змиевидно тяло, без крила. Нага понякога е изобразявана, като морско създание, подобно на човек, то има рибешка опашка и е покрито изцяло с люспи.Историята на тези същества изглежда води началото си от Индия, където Нагите са били помощници на Боговете. Нагите са покровители на водата и облаците, но можели да причинят наводнения или суша, ако някой ги притесни. В някои истории Нагата, можела да променя формата си в змийска или човешка по собствено желание. Говори се, че расата им е изключително магическа, и можели да станат учители на тези, които задоволявали интересите им..                                                                                                                                                                 
                                                                                                                                                                                                                   Ехидната (Ehidna) (. Gr ехидната) - в гръцката митология - дъщеря на Тартар и Гея, кръвожадно чудовище полудева-полузмия.. Ехидната роди от Тифон Химера. Интересно е, че в публикуваната през  60-те години книга "Легенди на Крим" е историята на това как древногръцкия герой Херакъл докато търсил златорогия бик-бог на слънцето Хелиос, попаднал в Таврически (Крим) ... И там, ! оставайки за през нощта в една пещера, за да прекарат нощта, се запознал с една красива змеенога богиня ... и остана с нея да живее ... В резултат на това тя родила трима синове на Херкулес - основателите на скитския вида на Арда, Arpoksai ... и друг, по-млад Targitai - стана цар на древните скити ... този камък скулптури, acroteria тази жена-змия на древния град  Пантикапея(сега в музея в Керч) ... и златен медальон в могилата на Кул-Оба в западния вход на Керченския ...                                                                                                                                                                                   Ако прочетете моята статия "ИСТОРИЧЕСКАЯ ПРАВДА, КОТОРУЮ ТЩАТЕЛЬНО ЗАМАЛЧИВАЮТ!", а след това ще дойде до разбирането, че библейските герои - Адам и Хава (Ева) са създадени на 8-ия ден от сътворението - предците на евреите изключително. Разбира се, ние трябва да разберем, че това не е нищо повече от библейската история, измислен 99%, тъй като Адам и Ева - това е същото спекулативни фигури като и Демокрит "атом" на материята, за съществуването на които древногръцкия учен Демокрит заявява че разчитал единствено на логиката и познаване на принципите на световния ред: всяко по-голямо  се състои от по-малко. Демокрит нарича "атома" изключително малка частица материя, която не се дели по силата на това, че тя е първоначалната в размерния ред на границите на материалните частици. Така че, според Библията, ако хората са били създадени на 6-тия ден на сътворението, и те бяха първите. То двете умозрителни личности - Адам и Ева - са били създадени на 8-ия ден на сътворението, и те са на второ място. В християнската Библията  и еврейската Тора се подчертава, че на шестия ден от Сътворението първата двойка  - създаде Бог, а на осмия ден, когато Бог си почива,  за създаването на втора двойка хора се погрижил  друг "Бог" наречен в Тора Елохим-Йехова. Заради тези разлики, ясно посочени в текста на религиозните книги, да се говори, че всички хора са "малко влечугоподобни" - е погрешно.               http://blagin-anton.livejournal.com/708708.html                                 
                               

Няма коментари:

Публикуване на коментар