Последователи

сряда, 18 април 2018 г.

Системата се изправи назидателно срещу злополучен антисистемен играч


            



Активно мероприятие. Подхвърлени пари. Медийна постановка, арест на живо.

                                           


                


Злизаният като селски ерген другар Кирил Домусчиев се отрекъл своя произход от комунистическата номенклатура. Родителите му били… обикновени хора. Така ли?

Защо тогава крие, че дядото по майчина линия на братята Кирил и Георги Домусчиеви е бил признат за „активен борец против фашизма и капитализма“ и радостно е доволствал с т. нар. народна пенсия?

Техният „обикновен“ баща на име Петър доста години е бил генерален директор на електроразпределително предприятие и партиен секретар в него.

Майка им Маргарита, също активистка на БКП, била дългогодишна икономическа директорка на „Техенерго“, по-късно – „Тотема“ ООД – предприятие за модернизация и реконструкция на термични централи. По-късно я назначават за ръководителка на завод „Балкан“ в Ловеч. В града не крият, че именно тя умишлено го съсипала, като оставила близо 1000 работници и служители на улицата.

Партията назначила нейните синове за основатели на приватизационния фонд „Напредък“. С него те станали… собственици на предприятието. Досущ като Делян Пеевски, по-голямото от децата на Домусчиеви – Кирил, още не бил навършил тридесет… След тази „сделка“, прекомерно успешна за тях, но не и за ловчанлии, двамата продължили…. да мият ябълки и да ги продават скъпо.

Знаете ли още нещо общо между всички тези комунистически изчадия? У нас предците им или те самите закриха годни предприятия, които можеха да работят. А тези „патриотични“ мерзавци откриват подобни в други страни. Например Цветан Василев се води собственик на стъкларски завод в Сърбия. А братя Бобокови – на фабрика за рециклиране на батерии в Румъния и на предприятие за масла в Унгария! Братя Домусчиеви признават, че инвестират в…. Индия и САЩ. 


         

Новите небостъргачи на София 


Турската Garanti Koza започна проект за 1 млрд. евро с покупка на земя от компания на Кирил Домусчиев 


Според Кабала собственоста на най-високата сграда в дадена страна е знак за подчинение към собственика й.


Кирил Домусчиев: България да започне да внася евтина работна ръка
Политиците в България трябва да се грижат повече за политиката и по-малко да се месят в бизнеса, заяви в интервю за БНТ председателят на КРИБ Кирил Домусчиев. По думите му предприемачите срещат редица трудности от нерешени проблеми в държавата в основни сфери като безопасността, образованието и енергетиката.

Кирил Домусчиев коментира, че е време България, подобно на развитите западноевропейски държави, да започне да внася евтин човешки ресурс.

Проблемът е, че вместо държавата да помага финансово на пенсионери, тя дава пари на роми, които не искат да работят. Всички помним, как по времето на социализма малцинствата бяха задължавани да работят в строителни войски. Тези хора се учеха да работят и се учеха на занаят. Сега тези хора са научени да бездействат, убеден е Домусчиев.

Всеки прави каквото си иска в енергетиката. Зад цялата работа стоят търговци на електроенергия. Ако някой тръгне да разследва ще намери кой е отговорен, коментира председателят на КРИБ, който е и работодател на 7000 души. / Евроком.бг

П.П. Значи; Вместо да бъдат повишени доходите на българите, ще си внасят подчовеци в България; Ше ги разселват трайно ! За да могат да им работят за без пари! …
      


Арестуването на кмета на столичния район “Младост” Десислава Иванчева и нейната заместничка по обвинение в получаване на подкуп в голям размер се превърна моментално във водещо събитие в страната, в която нищо подобно не се е случвало на никой важен представител на властта. Тук арестите и делата се водят срещу онези, които са паднали от власт. Как да не е сензация да сложат демонстративно белезници на лице, което управлява петия по големина град в България, както наричат район “Младост”, най-населения квартал в София!


            



Строители на турска компания събориха столичен кмет в калта



           



Да има и строителна полиция, предлага кметът на столичния кв. "Младост"



           


Арестуваха кмета на столичния район "Младост"

              




                                       






Фамозният инвеститор, който се бил скрил в чужбина, след историята с подкупа се оказа... Кирил Домусчиев. Това съобщиха прокурори на ниско ниво, пожелали анонимност и възмутени от невижданата постановка. 

Въпросът кой бизнесмен е отделил 70 хиляди евро, които ще стоят замразени в следващите 10 години, докато траят делата, стана централен. Тъй като държавата ни е пълна пародия, за разследванията трябва да плащат от джоба си с "оборотни пари", които се държат после като доказателство до края на процеса. Така всъщност, услугите на държавата могат да ползват единствено бизнесмени, които могат да си платят за тях. Или близки до властта олигарси, които и сътрудничат в постановките. Кирил Домусчиев, освен всичко друго, е и едър строителен предприемач. Той обаче има връзки в самите върхове на държавата, и това районен кмет да го спре е смешно. Би могъл винаги да си издейства документ направо от Фандъкова. Очевидно в случая той просто е осигурил парите оборотно, и се води "жалбоподател", за да може ГЕРБ да задвижи цялата държавна машина срещу Иванчева. 

Самата тя разби корумпето-кандидат за Младост на Фандъкова на междинните избори. И имаше шанс следващата година да бъде изгонена и самата Фандъкова, и изобщо цялата герберска мафия от София...



Кирил Домусчиев развя турското знаме (ВИДЕО)

В Завод “Биовет” в Пещера развяха турския флаг. Този факт разбуни духовете в социалните мрежи, особено на фона на изострената предизборна ситуация.

Припомняме, че преди два дни, двама работници, на 30 и на 40 години, починаха след задушаване с отровен газ в завода, по време на ремонт на изливен резервоар.

Причината най-вероятно е проникнал отровен газ от инсталацията в производственото помещение. Все още няма яснота как и откъде отровният газ е проникнал в помещението.

Завод “Биовет” е производител на фуражни добавки, премикси, активни субстанции и готови лекарствени средства за лечение, профилактика и подобряване здравето и продуктивността на животните. Фирмата разработва междинни продукти и активни субстанции за фармацевтичната промишленост.

Мажоритарни собственици на “Биовет” са братята Кирил и Георги Домусчиеви.

Фирмата започва производствената си дейност през 1954 г. с хлортетрациклин. Днес портфолиото й включва над 80 продукта, които се продават в повече от 80 страни в света.


От основаването си до днес фирмата е разширила производствения си капацитет значително и днес разполага с четири производствени бази. Освен завода в Пещера има площадки в Ботевград и Разград, както и производствени мощности в Щип, Македония.




              Турски отбор ли е Лудогорец?


Лудогорец се събра в пълен състав в Турция 









           


                    


Кирил Домусчиев: „Ниските заплати стимулират икономическият ми растеж.“

            
                               
   



                            






Гледах днес прякото излъчване на пресконференцията на Българския триумф в борбата с корупцията, както може да се нарече съвместното говорене пред поканени за целта журналисти от страна на представители на няколко институции, призвани да наказават голямото крадене в държавата. Гледах, но не до края. Колкото и да беше казуистично-скучно, говоренето на третия поред говорител ме разсмя.
               



Нямам предвид хумора на прокурора Гешев, който с ирония, преминаваща често в сарказъм ( когато споменаваше колко е загрижен за правата на гражданите, подлежащи на арестуване), обясни защо цялата процедура се е проточила близо 5 часа само на улицата.

                     



Разсмя ме представителят на екипите г-н Славчев ( цели 20 екипа са били сформирани, които денонощно са били в готовност седмици наред да се втурнат и да заловят на място следената Десислава Иванчева, каза той ), който започна участието си в пресконференцията с “ малък упрек” към онези от присъстващите журналисти, отразявали многочасовото демонстративно задържане на Иванчева и заместничката й в центъра на София вчера. Пречили са много, скара им се лекичко той. На което глас откъм репортерите подхвърли, че журналистите са били информирани от ГЕРБ и затова са се втурнали на сцената с арестуването.

                


Неловкото мълчание, последвало прехвърлянето на вината за разгласяването на новината върху управляващата партия, също не беше причината да се разсмея пред компютъра, гледайки прякото излъчване в сайта Клуб Z. Говорещият служител отправи благодарност към гражданина, подал сигнала, направил възможна цялата операция, след което възкликна: “радвам се, че в ВСЕ ОЩЕ има граждани, които вярват в институциите”.

                        



Как да не се присъединиш към такава радост? Наистина е уникално, че при всичките усилия подобен род гражданско поведение да бъде смачкано, се е намерил един доброволец да съдейства на институциите. Самите техни служители не могат да повярват, че се намира кой да им вярва.

Моя милост например, откакто един прокурор ми написа писмо, че отказва да образува досъдебно производство срещу установените от МВР хора, заплашващи ме с убийство, не съм вече такъв гражданин. И преди не бях кой знае колко активен в оплакванията от безобразията, с които съм израснал, възмъжал и остарял. Но по отношение на жалването пред институциите вече съм никакъв, понеже съм съм се убедил, за тях съм някакъв никаквец.

Шапка му свалям на гражданина. Докато все още имам глава на раменете, защото за нея беше обявена парична награда в интернет с покана, който ме види да ми я отреже, да я снима и да я пусне във фейсбук.

                 



Накрая, по същество: да приемем безрезервно, че арестуваните по случая са извършили престъплението , заради което са хванати на местопрестъплението по всички правила на закона. Имам обаче само един въпрос. Щеше ли сигналът на гражданина да бъде приет толкова насериозно, ако заподозреният в корупция властник беше някой от онези, с които Борисов пътува дори в чужбина, за да показва с какви успешни, избирани от народа кадри на партията се е обградил?

            



Питам, защото кметът на район “Младост” в София наистина управлява “петия по големина град” в страната, но зад него не стои партия, още по-малко пък управляваща. Добра или доказано лоша, но Иванчева е извънсистемен играч, наложен от гражданите на извънредни избори, които ГЕРБ загуби с гръм и трясък. Както и БСП. Видя се , че хората са петимни да заложат на накого извън системата и това беше много, много опасен прецент за статуквото.

               


Колкото и да е виновна Иванчева, бие на очи, че тъкмо тя, която внесе шум в системата на партийните номинации и реденето на постове по вертикала, попадна под демонстративния чук на закона. Извънсистемният играч се оказа единственият, към когото системата се задейства безмилостно.

        



Или както се изрази образно абдикиралият моментално от подкрепата за нея Георги Кадиев, чиято партия се гордееше с подкрепата за победоносната Иванчева на частичните избори, “ не всеки протестиращ става за управляващ”.

Посланието дори е по-силно: никой протистиращ не трябва да става управляващ . В крайна сметка е факт, че онези, които не протестират, а си вървят по каналния ред в политиката, не ги арестуват, нали.


                  


Share on Facebook


             





"Турско присъствие" в заграбена територия (лунните имат култ към рязане на крайници и особено-глави) Невежеството ги тика да отъждествяват тялото с душата.






Хибридните турани имат ценностната система на сперматозоида- най-бързия заграбва всичко. (Марс-Сатурнова=Плутонова или още- РЕПТИЛНА религия). Снимката е озаглавена в мрежата: Jewish-Muslim slave market. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар