Последователи

четвъртък, 29 октомври 2015 г.

ФРИМАСОНСКИ КОНТРОЛ НАД "ПРАВОСЪДНАТА" СИСТЕМА/Законът – невидимта клетка за нашето съзнание

                            МАСОН Е ЗАМЕНИЛ БОГИНЯТА С БЕЗПРИСТРАСТНИТЕ ВЕЗНИ НА ПРАВОСЪДИЕТО                                                                                                                                                                                                                                  Говорейки от личен опит, Rahul Манчанда описва как илюминатите използват съдебната система, за да преследват политически дисиденти. Той казва, че законите за домашното насилие, за издръжката на деца и престъпленията от омраза се прилагат избирателно, за да впримчат и да победят хората, които се противопоставят на NWO/НСР тирания. Тъй като ситуацията се влошава, повече хора могат да се окажат в следната позиция.

                     



"ПОКАЖИ МИ ЧОВЕКЪТ, АЗ ЩЕ ВИ ПОКАЖА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО." - ЛАВРЕНТИЙ БЕРИЯ, ШЕФ НА ТАЙНАТА ПОЛИЦИЯ ЙОСИФ СТАЛИН. "ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА МАСОНСТВОТО Е ДА СЕ СЪЗДАДАТ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ТРИУМФА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ." ILLUMINATI ВЪТРЕШНА CHRISTIAN RAKOWSKY , Не всички съдии на първа линия в САЩ са масони, но всички висши съдии са. Те гарантират, че масоните са фаворизирани и присъдите следват дневния ред.

Съдията често се оглежда и когато види масонски пръстен на ръката на адвоката, ще се произнесе в негова полза. Масоните са мрежа с помощта на тайни пароли, ръчни знаци и ръкостискания.

Дамски съдии често са членове на Източна звезда. The феминисткия дневния ред е синоним на масонството.

Масони / илюминати обикновено ръчно подбрани от федерални и щатски съдии. Федерален съд е набъбнал с бивши високопоставени съдружници, чиито основни клиенти са големите банки и корпорации. Тези съдии често са поставени на случаи, свързани със съдебни или правителствени злоупотреби. Те обикновено са богати бели или еврейски мъже, които са учили в елитни училища без реална лихва по граждански и правозащитни нарушения.

По същия начин, малките държавни съдии се избират от феминистки и мафиотски движения, които функционират като един вид юридически санкционираща мафия, заплашваща тези няколко честни съдии и защитникът рутинно. Те отиват след политическите дисиденти и опозиция, шумозаглушители за онези граждани на САЩ, които те считат, че са противоположни или врагове на масонската държава. МАСОНИТЕ ИЗБИРАТ КАНДИДАТИ ОТ МАЛЦИНСТВАТА КАТО СЪДИИ, КАТО ПРЕЗИДЕНТЪТ ОБАМА, ТАКА ЧЕ Е ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОБВИНЯВА МАЛЦИНСТВЕН СЪДИЯ В РАСИЗЪМ, ДИСКРИМИНАЦИЯ, НАРУШАВАНЕ НА ТАКИВА ГРАЖДАНСКИТЕ СВОБОДИ И ПРАВА НА ЧОВЕКА И Т.Н. (ПО-ДОЛУ, 
ЧЕНГЕТАТА ОТ ЧИКАГО . ШАХМАТНАТА ДЪСКА -  MASONIC ЗНАК.) Федерални и щатското правоприлагане работи в почти същия начин. Докато полевите агенти на ниско ниво и ченгетата обикновено са 100% симпатизиращи с plights на потиснатите, началниците им са избрани да бъдат точно обратни.

Техните началници са масони. Тяхното предателство на американските принципи е единственият фактор при вземането на решение и дали те са насърчавани.                                                                                                               Устава като насилието срещу Закона ("VAWA"), Закона за изпълнение издръжката на деца, Закона за престъпления от омраза, и други съмнителни федерални и щатски закони приети в нарушение на Конституцията на САЩ, позволяват на масоните, да преследват политическите си дисиденти. Това е в пълно и общо нарушение на тяхната първа, втора, 4-ти, 5-ти, 6-ти и 13-ти поправка на конституцията. Техните цели са лишени от надлежния законов ред, или всякакви методи, с които да се защитава тяхната невинност.

По същия начин чрез защитата и Услугите към местно дете ("CPS") ще се възползват от децата на целенасочени физически лица с пълна и абсолютна безнаказаност. Често тези деца ще бъдат внесени като принос в световната търговия с пол, органи и роби/работници.

Съдиите тогава отричат рутинни движения, унижават дисиденти в открито съдебно заседание с подигравки, злоупотреба и присмех, даване на правни съвети, за да се противопоставят докато откажат жертвите си, в същото време, позволявайки на опозицията произволно да пропуска съдебни изяви, докато заплахата за тяхната целенасочена жертва е арест.

Като дисидент, съдбата ви вече е определен от масони / илюминати, и тези "съдебни процедури" са просто прикритие за политическо преследване. (Banner казва "Baltmore Lodge # 3." Може ли този факт за ченгетата че всички са зидари да повлиява на поведението им? Дали те играят роля в рекламата eliberate... заговор за разпалване на граждански вълнения?)

Ако се опитате да се оплаче на различните антимонополни органи, натоварени с разследването на неправомерни действия от страна на полицията (област и американските адвокати, съдии и прокурори, като местната полиция вътрешните работи Бюрото, ФБР или DOJ гражданските права или дялове на корупцията в държавата, Комисията върху поведението на съдиите дъски или Регионалните Дисциплинарните комитети, регламентиращи прокуратури адвокати,) вие бързо ще откриете, че макар и по-ниските следователиски равнища могат да бъдат изключително симпатични, по-високите прозорци в тези организации, неизменно са предварително подбрани от масоните / илюминатите.
Те със сигурност ще "shitcan" вашите жалби и разследвания. Те най-сигурно ще докладва си дързост да инкриминираните длъжностните лица, които най-сигурно ще предприемат ответни мерки още по-агресивно от преди, и ще копаят правната си дупка още по-дълбоко.

Това е как системата работи, и ще се влошава с течение на времето, ако хората не направят нещо за нея.

Йохан Волфганг фон Гьоте каза, "Никой не е по-безнадеждно поробени от тези, които погрешно си мислят, че са свободни."

Това никога не е било по-вярно, отколкото сега.

------------

Първи коментар от Trevor:

Вие не можете да пропуснете значението на златото ресни знаме на униформите на полицаите от Чикаго в снимката на тази статия. Това означава, юрисдикцията, че те служат, на пълната противоположност на обичайното право, което гарантира нашите права. Не само полицаи често носят знамето със златни ресни, то може да се намери във всяка съдебна зала в страната и на почти всяка военна униформа. Всеки трябва да осъзнае, че конституцията е суспендирана в юрисдикции, които разпознават флага на златни ресни. Вашите права вече не съществуват. Хартата на ООН не дава права, само привилегия. Точно така! Вие нямате право на живот свобода и собственост. имате привилегията до живота си. това вече е решено. Конституцията е мъртва и погребана.
ИЗТОЧНИК -

СВЪРЗАНИ -

"ДОКУМЕНТИТЕ ИЗМЯНАТА" ОТ УИЛЯМ КУПЪР

ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО
                                                                                                         
         Ционисткият режим в Израел и масонските ложи са впили своите пипала в съдебната система в България и я контролират. Масоните са точно тези, които не искат да я променят.В тази схема са не само съдиите и прокурорите, но също следователите и адвокатите, които, възпрепятстват дейността на хора, които искат да работят за истинска справедливост и чест... ако допуснем, че в горепосочените среди все още има такива хора. Масоните дават „братски клетви“ и затова съдия, който е масон, не може да осъди политик, който също е такъв...както знаем политици немасони няма. Обвързаностите с масонските ложи в политическата и съдебната система, трябва да бъдат забранени със закон,всякакви реформи са популизъм за заблуда на гоите.                                                                                     

Законът – невидимта клетка за нашето съзнание

„Законът е онази границата, която истинските играчи посредством юридическите си лобита прокарват между себе си и аматьорите!!!”                                                           Човекът-вселена-енергия трябва да бъде превърнат в човек-елемент-материя, от носител на свободната воля в нейна функция, в блокче от пирамидата, в тухла в стената, т.е. от индивид на свободната воля да се превърне в броим и заменим елемент в чужда система. Наградата е, че според лоялността си към Новата религия нейният последовател ще има относителна власт на елементите под него, които формират пирамидата на властта. Сделката с Новата религия се основа на отдаване на свободата на индивида и неговото съзнание срещу относителна сигурност на съществуване в материалния свят. Това е същността на най-новата суперрелигия по света, която Илюминати все по-интензивно налагат. Тя не признава етнически, религиозни бариери и държавни граници – нейният език е нейният морал -той е универсален. Властелините на тази религия чрез контрола върху нея могат да постигнат(а и май-вече са постигнали) глобално световно господство. Остава да разберем кога и как ще го обявят публично...                                                                                                                                      Въпрос на свободно и отворено съзнание е да видим фактите такива каквито са и въпрос на сила на волята е да сглобим в цялостната картина, за да можем да погледнем смело в очите света, който ни заобикаля, такъв какъвто е в действителност. Не е задължително да си член на таен орден, за да разбереш какво се случва около теб! Истината не е някъде там... Напротив тя е в нас и дори да не е цялата, в нас е заложен потенциалът като интелект, воля и интуиция да я намерим в заобикалящия ни свят.
Съизмерването на човек в пари и власт му придава числен израз. Дигитализира го и материализира съзнанието му. Става броим и предвидим. Подобно на числата човек може да влиза в числови модели и да участва в математически функции. По природа е заложено човек да бъде неизвестното в уравнението. Новата религия го превръща в константа и строителен материал във вселената на други свободни воли.
Въпрос на личен избор е дали да се поклоним на Новата религия и да използваме нарастващата й сила в материалния свят или да се опитаме да поемем тежестта и отговорността, които крие загадъчната вселена на свободната воля и енергия...                                                                                                                                                                                                       
Духът на законите в зората на Новата религия трябва да има една основна функция и тя сегрегация на обществото на база имуществено състояние!!! Тяхното действие и рестрикции трябва формално да изпълняват защита на обществения интерес, но де факто те трябва служат на изповядващите религията в желанието им да контролират останалите членове на обществото.
Не случайно в Наказателния кодекс на България(и не само в нашия наказателен кодекс) престъпленията са насочени към индивидуалната отговорност и се преследват преимуществено извършителите, а не подбудителите и съучастниците на престъпленията. Идеята е много проста (за това кодексът не се променя с години въпреки обществените дискусии, повдигани през годините) и тя е, че в социална среда, където винаги има контролирано ниво на безработица и социална несигурност, винаги ще се намират безимотни и безпарични членове(вярващи в силата на Новата религия), които срещу сравнително малко заплащане да извърша дейност, която формално е инкриминирана! Най-простият и ежедневен пример са т.нар. „мулета на наркотици”. За смешни суми те пренасят понякога тонове наркотици, за което санкцията почти винаги доживотен затвор или смърт! Същото е и при поръчкови убийства. Кого преследва законът в тези случаи ? – изпълнителите. Истинските виновници – поръчителите никога не са намирани – а за тях винаги ще има армии от нови нископлатени наемници, готови да извършат всякакъв вид криминална дейност. Улицата и гетата се неизчерпаем човешки ресурс за изпълнители в ниските нива на усложнените престъпни схеми. Този факт много добре се знае от запознатите експерти и високопоставените политици. Възниква въпросът кому е нужно да съществува такава опасност? Опасността генерира страх, а страхът от своя страна подсилва нуждата от сигурност. Подсилва се тенденцията от отказ от права в името на сигурността. Така идеите за подкожни, чипове, снемане на био-метрични данни и др. се приемат много по-възторжено от гражданите.
Престъпленията са симптом в едно общество. Те са като кашлицата (която противно на широко приетото мнение не е болест, а неволеви рефлекс, с които организмът се опитва да изхвърли вредни за него вещества и организми). Колкото и смешно да е да лекуваме кашлицата със сироп против кашлица, толкова смешно е се борим с престъпленията с наказателна репресия в сегашния й вид. Но за да продължава да съществува схемата, някой трябва да има полза от това? Видно е, че това не са нито жертвите, нито крайните изпълнители. Третата група, която остава са организаторите...
За организираните престъпници, вярващи в Новата религия всичко е вкарано в добре изработена финансова схема. Клановете на Дон Корлеоне  и свързаните с тях понятия като чест и отмъщение(макар и свързани с негативни явление, това все пак са морални категории) са тотална отживелица. Не е случайно Италианската мафия от години е загубила своите позиции в САЩ заменена от еврейската мафия Тора Ностра. Това не е заслуга на PR-героизмана Рудолф Джулиани, а е въпрос на адекватен тунинг на съзнанието спрямо околната среда.


Истината е, че съвременните мафии работят на корпоративен принцип. За тях всичко е взаимозаменяем ресурс с финансов еквивалент. Архаичните наказателно-правни законодателства атакуват само на най-ниското ниво на системата, която ползва този ресурс. Неадекватените наказателно-правни санкции даже работят в полза на усложнените корпоративни престъпни организации, защото правохранителните органи унищожават в зародиш техните новопоявяващи се конкуренти, които не разполагат с необходимия финансов, човешки и „ноу-хау” ресурс да се организират и оцеляват на глобалните пазари като тях. Функцията на полицията реално е да осигурява подходяща хомеостаза за наистина организирната престъпност(моля ви не я бъркайте с бандата на Шаро, 50 стинки, джапанките и бухалките).                                                                                                                          Организираната престъпност отдавна е флагманът на глобализиращата се икономика, защото нейните лидери отдавна са направили дълбок поклон пред Новата религия, оставяйки назад ценности като морал, дълг, чест, нация, народ, род и семейство.
Пример: Ако случайно се получи провал и залавяне на извършителя в една мафиотска схема, това означава само едно – оскъпяване на крайната цена на съответния престъпен продукт (оръжие, дрога, жива плът, отстраняване на конкурент в бизнеса чрез поръчково убийство)! Това не е нито трагедия за мафиотите, нито велика полицейска операция за държавата, както обичат да се изразяват невръстните провинциални моми с къси поли и желание за скоростна кариера в крими-журналистиката. Всяка една полицейска акция с гръмко кодово име означава само едно - покачване на разходите в перо ТРЗ на мафията. Проявява се само обикновента необходимост от наемане на нов кадър и осигуряване на заплащането му. И тъй като от филмите много добре знаме, че тези от върха на пирамидата на криминалните синдикати не обичат да ги „прецакват”, това означава, че някой трябва да си плати. Нетната печалба за „Капо ди тути капи” е твърдо число и не може да се „пипа” като Сабата при евреите. Тогава кое е параметърт в уравнението? Познахте - крайната цена, която заплаща потребителя на незаконната стока/услуга. Тук няма как да се намеси с регулираща функция наневдидимата ръка на пазара, тъй като мафията е преди всичко и монопол (Има някои хора, които изказват противоположното мнение, но обикновено след тяхното идентифициране, им се отнема възможността да продължават да изказват каквото и да е, както и тази тази да слушат, а даже и тази да миришат цветя. Разбира се, тези са щастливците, за изтеглилите „късата клечка” се осигурява уникалната възможност да защитят тезата си пред рибите на дъното на някой язовир или море)
Всеки знае, че в шаха първо се жертват пешките, така е в играта на „мафия и масони”. Забележете казах „крайната цена”!!! Това е като данъка ДДС. Той цели и бърка в джоба на крайния потребител. Провалите на доставките на дрога винаги са включени в крайната цена на наркотика. Наркоманите ( респективно и обещството, което ги издържа) заплащат пряко от джоба си успеха на полицейските акции (чието скъпо финансиране пак идва от джоба на данакоплатеца).


Съвремените наказателни закони са просто една невидима клетка за нашето съзнание. Те реално са за-„коне”(овце) – просто една врата в полето, която е толкова незначителна, че големите риби даже не я забелязват, докато ние дружно се редим пред нея и чакаме за правосъдие.
Оскъдицата и мизерията генерират и контролират престъпността. Това е типичен илюминати шаблон – „проблем-реакция-решение”. В случая инициаторът е и съдник – колко удобно.
Така се движат нелегалните пазари – на тях предлагането приоритетно определя търсенето. Световното законодателство в сферата на наказателното право, регулиращо този процес, просто „бетонира” статуквото и възпроизвежда мафиотските структури в seclorum-а.
Южна Америка, Африка и Азия ( и България – не се ласкайте и ние сме в списъка на банановите и шист-газовите републики) са задния двор на Западните икономики. За това те са рай за организираните претъпници, които полусуверенните държави като нашата се опитват да преборят с комични мерки от средновековието – основно включващи решетки, вериги и порицание.
Да комични са, защото колкото и алогично да ни звучи, желаещи за напълнят затворите (дори ешафодите) за малко, наистина много малко от зелената валута винаги ще има. Престъпните синдикати даже не могат да усвоят всички желаещи и за това мога да си позволят лукса да правят вулгарни кастинги за кандидатите. Спомнете си преди има няма 10-15 години колко гордо звучеше на средностатистическия българин „да те вземат при борците”.
Помислете - при 7 милиарда население на Земята около 1.3 млд. са принудени да преживяват с по-малко от 1 долар на ден(или равностойността му в местна валута).
3 млд. човека оцеляват с по-малко от 2 долара на ден.


Помислете пак - в света има около 200 държави, като в повече от 2/3 от тях човешкият живот, честа и здравето на хората се изчисляват на цена 1-2 долар на ден. Това е - за един долар на ден и ти притежаваш(купуваш) един ден от живота на друг човек. Не ли това магия? Магия на зелените пари? За да поддържаш тази магия, ти трябва фоново поле – човек трябва да гладен и да не чувства сигурност! Дръж кучетата гладни и те ще хапят за теб, без да мислят. Не ни ли отглеждат и нас спрямо същия принцип?







Преразпределението на световните ресурси е така създадено, че винаги да има няколко милиарда „зад борда”, които само при щракване на пръстите и хвърляне на кокал биха се присъединили към легионите на световната престъпност.
Защо се слува това? Защо системта на законите не работи както трябва в новите времена? Нека изключим генетичното заложента още от библейски времена склонност на човека да мушне в гръб брата си. Винаги обаче държавите - кралства, империи, републики са имали няква форма на мафия, но сега е видно, че вече мафиите си имат държави, даже цяла една планета. Само три държави в света имат по-мощни икономики от Световнта мафия на база брутен вътрешен продукт(БВП)! За тези, които проявяват по-задълбочен интерес ето тук могат да прочета кой реално движи световната икономика и съответно кой определя световнта политика, творейки юриспруденция. Много добре знаем старата поговорка, че който поръчва музиката, той пише законите. Надявам се сред читателите вече няма наивници, които сляпо вярват, че кампаниите на партиите се финансират от волните пожертвования на отрудени хорица, а политиците са идеалисти, еманцаия на народната воля. Ако все още се редите на опашка, за да си купувате от тази илюзия, поне не винете другите за неуспехите си:
http://www.dirtydealing.org/pages/money_laundering_statistics.htm
И все пак как става така, че едни се оказват заклещение в решетката на закона, докато други преминават през нея като дух от друго измерение? Отговорът наистина е на границите наметафизиката. Тези на върха на пирамидата на организираната престъпност много добре са опознали истината в стария херметичен принцип, че духът определя материята и са вплели това правило в ръководените от тях структури. Техният основен шаблон-идея, който все по-ясно изкристализра с времето, е корпоративният дух. За да го поддържта жив, те са лобирали за създаването на подходяща и хранителна юридическа среда под различни форми в законодателствата на отделните държави, за да оцелее той през вековете...


Нека го обясним нагледно - трикът е във финансовата мобилност на криминалните активи през пространството и дори времето. Глобалната финансова ситема облагодетелства едрия капитал и анонимността. По този начин за криминалните структури с голям оборот става все по-лесно да поддържат корпоративните си структири в подобие на тези от легалния бизнес. Корпорацията е изобретение на търговското право. Тя метафизичен модел, представляващ неумираща идея. Накратко нейната основна функция е да запазва интегритета на капитала дори след физическата смърт на неговите собственици. По този начин за дълги периоди от време, надскачщи рамките на обикновения човешки живот, се създават изкуствени системи, които се самоподдържат.(It smells like reptilian spirit, does it?) Те се състоят от конгломерация на капитал и търговски дейности(дори войната е търговска дейнсот). Това са системи, които ползват човека, а не както той си мисли, че той ползва тях. Индивидуалната или колетивна човешка воля върху съществуването на такъв тип системи е силно ограничена най-вече поради страха от фалит, загуба на територия и социален статут в обществента йерархия. Златно правило в бизнес средите е, че докато златната кокошка носи златни яйца нищо по нея не се пипа. Така функцията (предметът на дейност на корпорацията) започва да опредля нейната посока, а не физическите собственици. Де факто корпорацията е едно юридическо „перпетуум мобиле”, което възпроизвежда една и съща идея (напремр продажбата на жива човешка плът) без значение на изпълнителите и времето. Така е и при осъвършенстващите се организирани престъпни структури. Процесът на копиране на търговски корпорации става все по-интензивен с ускореното развитие на информационните технология и респективно финансовите услуги.
Представете си го така – класическият гангстер-престъпник е нещо като ЕТ(Едноличен търговец) и отговаря с цялото си имущество ( в случая с кожата си) за действията си, докато мафията е ООД, т.е отговаря ограничено с размер на първоначалния си капитал, който обикновено многократно се надхвърля от реалния такъв. С помощта на серия от фиктивни договори и непроследими финансови транзакции тези активи могат светкавично да се прехвърлят, като основната цел е да се запази и консолидацията на капитала. За един ден мафията може да ползва 101 фирми в 101 различни държави и на вечерта цялата печалба и активи да се съсредочат само в една – чисти и приятно ухаещи като бебешко бельо. Забележте това може да стане със скорост по-бърза отколкото време ще отнеме на Цвък Цвък да прочете и осмисли този парграф. Така идеите живеят вечно, стига да се намират хора, които да изповядват техните ценности, а за това както видхяме глобалният елит чрез контролирна глад и пропаганда се грижи много добре.
Световната мафия, приближавайки структурата си все по-близо до модела на търговска корпорация, прави още един много решаващ удар. Като търговско дружество тя подлежи само на гражданска отговорснот (civil liability), докато накзателната такава (criminal prosecution) е оставена на самостоятелните играчи и изпълнителите по долните нива. Това е невероятен коз, тъй като прави босовете де факто неосегаеми за наказателна репресия към тях. Най-лошото, което може да им се случи е да понесат гражданската си отговорност в качеството си на търговци. Финансовите загуби от тези неблагоприятни събития обаче се добавят към цената на крайния продукт/услуга, които те носят на своите клиенти. Те могат да си позволят да ги натоварят по този рекетьорски начин, защото са монополисти и пазарът, на който оперират не е свободен, т.е. определянето на цените не се формира на база търсенето. За последно сещате се, че основна роля играе същата тази архаична наказателно-правна система. Така търговското и наказателното право по света за своеобразни Якин и Боаз за световната организирана престъпност. Това е желязната решетка, която е стиснала в менгеме нашето съзнание.
Този ментален модел, отразен в мислите, действията и наказателноправното законодателство по света е проекция на рептилската част от човешкия мозък. Базира се на следните базови характеристики: мания за безсмъртие, ненаситна алчност и неограничен разстеж в комбинация с бърза ренгенрация и взаимозаменемост на елементите в системата. Така тази специфичена менталност се възпроизвежда под формат на егрегор през вековете. Мафиотските структури са просто едно следствие, което променя формата си, но не и съдържанието си през времето.
Има конкретни примери в природата – Нилският крокодил - расте на ръст и сила до края на живота си. При загуба на зъб той израства винаги. Видът не търпи еволюция от милиони години.
Сега може да помислте от друг ъгъл какво са търсили тамплиерите реално в Ерусалим по време на Кръстоносните походи. Ноу-хау за социален инжинеринг може би...




Колко удобно е това уравнение наречено справедливост на закона!!! От едната страна са престъпните босове(специалните служби, които стоят зад тях) и техните пари, а другата - наказаните в затворите клетници и залъганото обществено мнение, че нещо се променило! Вижте изследванията на независимите обществени организации – там никъде не се забелязва някаква корелация(взаимосвързаност) между извършените полицейски акции спрямо наркоканали (респективно контрабанда, жива плът, оръжие и пр.) и намаление в потреблението на наркотици! Същото важи за проституцията и нелегалната търговия с оръжие! Проститутки е имало и винаги ще има. Те не са проблем на наказателното право, а на морала в обществото и неговите членове. Проституцията е симптом за процеси в обществото, а не първопричина. Тя е индикатор за липса на любов сред хората или липса на време, за да бъде намерена любов. И тогава по стар алхимичен принцип оловото се превръща злато. Сексът замества любовта. Колко удобно – нуждата от секс е предвидима и контролируема, а при любовта нищо не се знае. Но кого лъжем? Тогава, защо са инкриминирани деянията при условия, рестриктивните правни норми не водя към изкореняване на явлението и дори не към неговия спад. Идеята е много е много проста – става въпрос за контрол и консолидация на капиталите и престъпните печалби. Само престъпен синдикат с усложнена структура би могъл да си позволи скъпи адвокати, техника и „бушони”(мулета, сутеньори, пласьори на дребно и пр.) В последствие именно тези синдикати в съдружие с банковите институции, които им съдействат при „изпирането” на парите им финансират политици и техните партии, които биха защитили интересите им най-вече законодателната власт, а именно насочване на репресията на закона към бедните изпълнители и „бушони” в престъпните схеми. Така порочният цикъл се затваря. Спомнете си думите на един много уважаван от американски Общественик(не случайно е с голяма буква) – Джордж Карлин – „Партиите са поставени само, за да мислите, че имате избор и че нещо зависи от вас.” В ерата на Новата религия партиите са търговски дружества с предмет на дейност печелене на обществено доверие. В България е публична тайна как депутатски места се купуват само за около 100 000 лв.


Пример за относителността на закона можем да намерим с факти от Историята на една от най-великите империи – Британската. За да спечели преимуществена позиция спрямо конкурентите си в международната търговията, британската кралица опрощава престъпленията на всичките английски пирати, ако положат клетва за вярност пред короната и спрат да нападат кораби плаващи под британски флаг. От този момент пиратът става капер. Всичко е много величаво и романтично във филмите за такива личности. Например името на Франсис Дрейк звучи някак магическо, но нека помислим обективно какво означава каперството и какъв реално е бил Дрейк?
От юридическа гледна точка това е държавно гарантиран лиценз за извършване на дейност, целящата чрез убийства и други посегателства върху честа и физическата неприкосновеността на хора от други държави да бъде отнемано законно тяхното имущество. Това е правно и държавно регулиран терор. Митичният Дрейк е имал законови функции на лицензиран убиец(май се казваше „палач”) и лицензиран терорист (по пътя на логиката трябва да се казва „капер”). Не много лицеприятно за страната на джентълмените, но така се коват империи – чрез кръв, страх и грабежи. Чрез олимпийските игри в Лондон 2012г. този егрегор ще получи много мощно подхранване:
http://alchemicalshots.blogspot.com/2012/07/ii-2012.html


                            



Адвокатските лобита са лица с много специална функция. Първо тяхната дейност струва много пари, което ги прави достъпни за тясна прослойка от населението (висш клас адепти на Новата религия) и второ в името на справедливостта те защитават статуквото! Замислете се със всяка изминала година структурата на взаимовръзките между законите се усложнява! Това в услуга на обществото ли е? Или на адвокатските кантори и тези, които могат да си ги позволят! Във всеки един парламент по света близо една четвърт от представителите са юристи! Как можем да очакваме, че те ще приемат закони, които да намалят властта и тежестта на тяхната гилдия в обществото? Народът го е казал „Гарван гарвану око не вади!”.
Друга особеност е, че повечето закони се изработват по-много специален начин от адвокатски лобита. Подобно на компютърните програмисти те използват юридически техники, които им позволяват да си оставят при изработването на законите т.нар. „вратички”(backdoors). Те са видими само за просветените. За останалите закона е стена, в която те брутално се блъскат в порива си към свободата.
Относно лобизма: Каква хубава дума само! Някой замислял ли се какво означава? Това е начина, по който аматьорите стават истински играчи. Т.е. трансфер на материално състояние във власт. Напоследък използват названието „търговия с влияние”. Народният представител (депутат, конгресмен) продава свободното си мнение и възприема чуждо такова срещу материални облаги. От този миг нататък неговата единствена роля е да намери благородно оправдание за мнението и позицията, която защитава! Тук съм забелязал една основна синтеза (кой е казал, че Хегел не актуален?), която се използва йезуитски според случая! Тезата са човешките права, а антитезата есигурността на обществото(националната сигурност). Какъвто и законодател акт или инициативи да се приеме то все е в името на един от тези два контрапункта!
Разбира се толерирането на свободната воля и индивидуалността в законодателството е допуснато в степен, която би направила възможност изкуственото разделение на индивидите в общество. Разделяй и владей. Черни и бели. Леви и десни. Шах и мат. Масони и Илюминати.
Един добър оратор винаги може да докаже и тезата и антитезата еднакво добре! В Древна Елада е имало такава школа, чиито питомци са се занивали с подобни словестни гимнастики и те са се наричалисофисти! Името им означава мъдрост(от гръцки език). На тази богиня е кръстена нашата столица и това няма нищо общо с християнство, а с езическата богиня-личност-ария синеоката Атина. На нея е кръстена е съседна балканска столица – гръцката Атина. Столиците маркират зоните на влияние на тайните общества, така че изкуственото противопоставяне българи-гърци е едно ала-бала. Богинята патрон и богинята владетел е една. Нейните адепти ясно виждат през мрака на хаоса, породен от етническото напрежение и неверие на Балканите. Същата тази богиня и нейнaта виждаща в тъмнината кукумявка са изтипосани в златно в центъра на София, под носа ни, където минавайки и се покланяме. Наистина не е ли мъдрост да видиш колко субективен е човешкия живот и да манипулираш хорските представи в желаната от теб посока?



Никой досега не се е сетил да забрани със закон участието на магистратите в тайни общества.                                                            
                                                                                    В Парламента 2/3 са масони и виждате как се работи и какви неработещи закони се приемат. Румен Миланов-тамплиер и съветник на Бойко Борисов и какво последва?Тамплиерите са част от масонството и на този Миланов шеф в тамплиерския орден му е Румен Ралчев-бивш шофьор на Т.Живков.Ето как МВР цъфна и върза за радост на престъпниците.„Масонството не променя човешката природа и не може да направи честни мъже от родени негодници.“ Албърт Пайк (Морал и Догма)“                                                                                                                                                                                                                                             Съюзът на съдиите в България предлагал на парламента членството на всички магистрати в масонски и други тайни общества да излезе на светло с промени в закона за съдебната власт! На магистратите им е забранено със закон да членуват в политически партии и организации, и да извършват действия, които нарушават независимостта им. Излиза, че членството в партия е нещо лошо за независимите, но не и масонската ложа.                                                                                                                           Никой досега не се е сетил да забрани със закон участието на магистратите в тайни общества. А и сега не се знае дали парламентът ще го забрани или само ще ги задължи да излязат на светло и да декларират членството си в такива тайни общества.

Но защо само за съдиите? Би трябвало за всички в държавната администрация.

                   На практика това са тайни общества от мафиотски тип. Сбор от група хора, които действат на принципа – ти на мене, аз – на тебе, а всички заедно да гепим каквото можем.                    Масоните в България контролират и ректорите на ВУЗ-те в страната, НАП и прокуратурата.                                                                                                                                       Един от подходите на вербуване на нови агенти на частната политическа полиция са т. нар. лидерски програми по университетите. Конкретно Митьо Гестапото ръководи няколко лидерски програми в т.нар. УБИТ, Университет по библиотекарство и информационни технологии. Абревиатурата се запомня лесно. Това е университет, в който с парите на държавата се заплащат тези магистърски лидерски програми, чрез които се подбират и се вербуват агенти на новата политическа полиция, заплащат се и тлъсти възнаграждения на професорския състав! Върхът на наглостта е, че те успяват да привлекат европейско финансиране за своята частна полицейска дейност! Митьо Гестапото е професор там по тези програми, Цветлин Йовчев е доцент там по тези програми!… Само да си спомним кариерата на Цветлин Йовчев за последните 5 години: той беше в ДАНС, после беше промушен за съветник на президента Плевнелиев, напусна поста си с обяснението, че ще се занимава с частен бизнес, и изведнъж стаwа министър на вътрешните работи и вицепремиер, може и за следващ премиер!

        

Съдебната система в цял свят е като Еврофутбол или Спорт Тото. След като гоите гласуват(с фиш), се нагласят резултатите с цел минимална печалба на гоите.Съдебната система, която е масонска ложа, се изгражда на принципа на пчелното семейство. Много пчели работнички работят за системата, като са заблудени че правят добро.По този комунистически принцип работи и партийния електорат на БСП, ГЕРБ и ДПС, групи от генномодифицирани микроюрганизми. Партийният електорат се насочва за услуги към определени партийни фирми или към по дребни фирми, където има внедрени калинки работнички, е може и "котки" от Герб (които източват, фалират по дребния бизнес).
                                                                                                                                                                        Анонимус = Йезуити                                                                                                                                                                                                                                                                  Масоните са навсякъде и из партиите. Както се оказва – и в съда, прокуратурата. Там пък защо? Как защо - за да подкрепят далаверите по съдебен ред. Масонска солидарност.




БКП и ДС са част от подривните тайни общества • Крупната организирана престъпност на прехода е продължение на комунистическия режим • Тукашните разбойници са покорни слуги на интернационалните си господари. За кого е писано в пресата, че са масони? Навсякъде в подобни организации са омесени хора с доказано съмнителен образ като покойните Илия Павлов и Емил Кюлев, бившият зам.-шеф в Мултигруп Денчев от една страна и хора като Гиньо Ганев, кмета Костадин Паскалев (не че са по-малко съмнителни), и заедно с тях интелектуалци като проф. Пантев, Антон Дончев, художници като Светлин Русев и Вежди Рашидов и т. н. Никой от тях не е отрекъл публично, че е масон. Това, изглежда, ги ласкае.
Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов беше масон – името му присъства в масонско сдружение с идеална цел “Братство и чест”. Връх на сладоледа – шефът на тайните служби - член на тайна организация на парвенюта далавераджии, довчерашни членове на БКП.


Характерно за повечето ложи е, че обединяват плутократи. Който е забравил смисъла на думата - плутократ, плутокрация – това е власт на забогателите от властта. Не от почтен труд, не от почтен бизнес, а от властта.                                                                                                                                                          

                                                                                                             Делян Пеевски, Масон-тамплиер, член на ложата орден на най-великите, най-свободни и най-признати зидаромазачи. Всеки ексхибиционист трябва да е свободен - щом иска, да се увива в чаршаф и да размахва мистрии и мечове в тайни общества.
Но трябва един закон, който да задължи хората от цялата държавна администрация да подават декларации дали членуват в подобни организации.

И да им се забрани за определени позиции във властта – държавната и общинската. Защото се оказва, че някои не са толкова бутафорни, а по-скоро далавераджийски.                                                            


Интернационалистите, комунистите, ни лъжат. Винаги са го правили. От самата им поява.

Никога не забравяйте, че те обучават юдео-масоните в следния мироглед:„Политическият живот на масите и сцеплението на обществото налагат използването на митове. Един научен подход към обществото не позволява вярването в митологични истини. Но лидерите трябва да приемат, всъщност да подхранват, вярата в митовете или социалната тъкан ще се разкъса, а самите те ще бъдат свалени. Накратко, на лидерите, ако самите те са учени, им се налага да лъжат.


Трудно е постоянно и публично да се лъже, като същевременно се укрива обективното лично отношение спрямо истината. Не само е трудно; често пъти е неефективно, защото нерядко лъжите са неубедителни, особено щом са изречени с раздвоено сърце. Тенденцията е измамниците да се самоизмамват, да започнат да вярват в собствените си митове. Когато това се случи, те престават да са учени. Искреността се купува с цената на истината.“




Каббало-капитализмът като йудейско-ционистка марионетна игра чрез масони и комунисти. Вгледайте се в миналото и настоящето, анализирайте ставащото в момента, във вашия реален живот, сега и тук. Нима нещата не съвпадат? Допускате ли, че всичко е работа на сляпата Фортуна? В книгите, които раздават на висшите масони – 31, 32 и 33 степен, се казва: „Масонството е универсална религия, само защото и дотолкова, доколкото обгръща всички религии.“                                                                                                                                          
Сталин и Вашингтон – две противоположни идеологии, един и същ жест
                                                                                                   

Схващате ли смисъла, скрит зад тази фразеология? Няма ли да се задушим в обятията му? Една от целите на масонството, която се надявам, че самите „зидари“ не ще отрекат, е създаването на елит. Дори казват, че „масонството е училище за елити“. Само че същото четем и в „Протоколите на ционските мъдреци“. Зависи чий е елитът.

По признанията на Луиш Надин Карвальо, Велик майстор на Великата редовна ложа на Португалия, „масоните лекуват обществото езо- и екзотерично“. Какво е това екзотерично церене, не съобщава. Ала след като ни е известно кой е масонският бог, е излишно да ни втълпяват небивалици.                                                                                                                              
В основата на йудео-масонска конспирация е Римското Библейско "Християнство".
Папата се самозванва "наместник на Богът"("Христос"?..), но се изживява за духът Йаллахова.
Короната му символизира или Рибешка глава
(Догони, архе. "Риби" какъвто е Христос Галилесйки и Самият Вишну),изживявайки се за "Господар на 3-те свята"(райски, земен и адски).
Извратеността на Знанието(Гр. "Гносис"-γνώσεις) на Масоните иде от това, че те НЕ търсят Трансцеденталното Знание на Брахма, а- Змийското по-знание на нагите,които ги управлява Шива в подземните планети.
                                                         

Същият Карвальо твърди, че заради това „лечение на обществото“ тъкмо масоните създали „институции, свързани с Просвещението, Американската революция, Хартата за правата на човека, Организацията на обединените нации, ЮНИЦЕФ и др.“. На кого служат тези институции, отдавна ни е известно. Съдим по делата им, както ни е учил Спасителят. И сме наясно с двойните стандарти, които прилагат. И които винаги са в полза на една нацистка държава, основана на идеология, обявена за расистка. Но, която не обръща внимание на нищо и върви напред по пътя, предначертан от нейните древни мъдреци.


     
                       
http://www.hypnotiqueolmecpunch.org/uploads/1/6/0/3/16033166/7806455.jpg?473
Краля на Йордания Абдула показва знак за масонската Rothschild / Наполеон Of The Hidden Hand: Това е знакът Jahbulon на Бафомет.        
  
Масоните са само превозно средство, за по-бързото придвижване към целта,да използваме този възгруб образ. И още нещо. Масонската доктрина не отрича лъжата. Всеки „зидар“ е „свободен“ да мами, щом става дума за опазване тайните на ложата, или се налага да бъде защитен брат, престъпил закона.


Редно е също така да бъде заблуждаван онзи член на ложата, който търси начини за да узнае секретите на движението. Е, след като масонството е нещо „добро“ и „достойно“, защо съществува в тайна? Само не желая да чувам, че е „от скромност“. Най-нахаканите и безскрупулните членове на нашето общество, от чиито биографии се разнася морална воня, са най-високо в йерархията на „зидарското братство“.
 
http://2.bp.blogspot.com/-ujQ8aDI4raA/TZ4RR3gv4DI/AAAAAAAACY0/h1RUCrgQMgw/s1600/shibboleth.jpg


Шибболет-еврейски поток,ручей.Борисов като човек на Сакскобургите/агенти на КГБ/ и Живков също е много съмнителен, дали не е прикрита 5-та колона на Путин.Ако Обама не му държи ярема,с компромати за престъпната му дейност, отдавна да е хукнал на изток. Всички партии днес в парламента са 5-руска колона, с изключение на Реформаторите/ако не са ги купили вече/.Така както и новия шеф на НАТО който е бивш агент на КГБ. Значи съществува друга причина. След като сме надникнали в завета на ционските мъдреци, не си струва да дирим сложни отговори. Там всичко е казано.

Но почтената личност, която действително спазва общочовешките ценности, няма как да приеме нито масонството, нито комунизма, който е разклонение на първото. Не случайно съвременните местни масонски ложи са пълни с членове на БКП и ченгета от всякакъв калибър. Сред тях ли сте?  


Сред членовете на съдебната система съществуват тайни обвързаности, които при това могат да обяснят много от негативните процесите в нейното управление. Членуването в тайни организации е извън обществеността и затова този проблем е по-остър. Например кадровото израстване в съдебната система зависи от членството в тайни общества.В България проблемът е, че масонството у нас се развива по идея на масонството в Италия.


Събират се влиятелни хора от различни политически партии, противници в парламента с цел тайно сдружаване за извличане на дивиденти в своя полза, т.е. за подкрепа на корпоративни интереси.Във всеки голям областен град у нас има голяма ложа, където влизат шефът на РДВР, шефът на Окръжната прокуратура, шефът на НАП, в масонските ложи има запазени места за тях.Типичен пример е Ст.Загора където такава триада се занимаваше с ресторантьорство и от това фалираха по дребните ресторанти.Едрият комунистически бизнес е 100% масонски, работници,партиен електорат,спортни агитки,държавни служители се организират и насочват да потребяват услуги в точно определени червени масонски фирми. Израстването на магистратите е свързано с това в коя ложа членува, а много от служителите от бившата ДС/КГБ са в масонските ложи. По начина си на действие, както и по уставите си, юдо-масоните са смъртни врагове на демократичния начин на управление.

Семитите и упадналите Арйани(масоните) се стремят към черният цвят е символ на Сатурн, който в деволюционен план има за архетип Скорпион.Говорим за заговор(конспирация, con-spiritus),
на другарите чернодрешковци им се управлява, а не им се напуска материята!



Демокрацията означава 2 неща - прозрачност и разделение на властите
Каква прозрачност при юдо-масоните, където ако нарушиш масонската клетва и издадеш даже и една масонска тайна, наказанието е СМЪРТ
Какво разделение на властите, когато в една масонска ложа в един град членуват и кмета, и председателя на местния съвет, и ръководителите на групите съветници, и прокурора, и съдиите, и алчните червени бизнесмени и т.н.Комунистическата диктатура е заменена с далеч по-страшна тайна и невидима власт - тази на юдо-червените-масони.
Предатели и родоотстъпници, слугувайки на Ротшилдови, те погубват народите и държавите си. След издаването от Форд на ционистките протоколи ,под влияние на еврейската мафия,в цял свят спират да се купуват колите му и той почти фалира. Герб,Зелените,БСП,ДПС,ДС насочвани от гуруто си СОРОС Ф.Отворено Общество,Шалом и Цион създадаха подобни на еврейската мафия ремсистки дружинки.Групите на ГЕРБ са копие на БСП но включват главно по-млад електорат/ футболни агитки,женски дужества(котките),мъжки-КОТАРАЦИТЕ,служители на държавната администрация ,сътрудници към полицията( бивши и настоящи) и др./Докато в БСП са по-възрастни куки,комунисти и червени феодали.Тези групи се използват за най-различни сценки като съучастниците в тях се убеждават че вършат добри дела(пътят към ада е постлан от добри намерения).С такива сценки тези циониски групи фалираха много дребни и средни обекти(магазини ,ресторанти,ф-ми за алуминиева дограма и др.) чрез внедряване в тях на калинки с цел кражба,информация или с цел фалит.Групите се насочват да пазарят от определени обекти(които си плащат или са на червеният крадлив елит) ,или целенасочено спират да пазарят от такива които трябва да се фалират. Настройват се и други хора с/у обекта за унищожение, в стил евреиска мафия и ФОРД.Такива групи има в по големите градове с основна цел фалит на средният и дребен бизнес и вливането му в революционния пролетарият.Тези групи тъй като в безсъзнание се покланят на Луцифер и ползват методите на Сатана(Яхве, Яллах)-("кон-спирация").Можем да ги наречем: юдоевреи-биороботи, и макар че са от разнообразен етнически състав и не са в талмуда, да ги посочим с нарицателното име:Групи от генномодифицирани микроорганизми.                              Равинът Уетън уточнява:
„Юдаизмът е комунизъм, интернационализъм, универсалното братство на човека… Ето, с тези духовни оръжия евреите ще завладеят света и човешката раса.“                                                 
Масонството винаги е имало две лица. Едното лице е на нисшето масонство, прокламиращо световноизвестния лозунг "Свобода, равенство, братство" и отстояващо общочовешките ценности и хуманни идеи. Това е официалното лице на масонството. То създава твърде погрешна представа за неговия истински характер и естество. Ето защо голям брой борци за народна свобода и правдини, интелектуалци, търговци и хора на занаятите, изкуствата и науката, са били привлечени да се присъединят към редиците на свободното зидарство. Мнозина от тях загиват, отстоявайки високоморалните общочовешки идеали, както в сферата на обществено-социалния и политически живот, така и в сферата на религиозния живот. 

Но истинското лице на масонството е това на най-висшите степени. Масоните, които достигат до тия степени, вече знаят, че Луцифер (Сатана) е "Великият Архитект на вселената" и че масонството е всъщност религия на поклонение на Луцифер. Тъй като черното братство е строго йерархична (военизирана) структура, то нисшите масони са длъжни винаги да се подчиняват на решенията на своите надзиратели и командири. Така, висшето масонство винаги е управлявало нисшето масонство и го е използвало за своите цели чрез методи на лъжа, измама и манипулация.



Ето какво пише по този въпрос висшият масон Албърт Пайк в своя най-известен труд "Морал и догма": „Масонството, подобно на всички религии и мистични учения като херметизма и алхимията, запазва своите тайни само за посветените и мъдрите или избраните и използва фалшиви обяснения и тълкувания на своите символи, за да заблуди тези, които само заслужават да бъдат заблудени; за да скрие от тях Истината, която нарича Светлина, и за да ги отдалечи от нея. Истината не е за тези, които са недостойни или неспособни да я приемат или биха я извратили... Истината трябва да се пази в тайна, а масите се нуждаят от учения, които биха подхождали на техния несъвършен разум... така че разбирането на всеки човек за Бога трябва да бъде в съответствие с неговите умствени и интелектуални способности, както и с неговите морални качества...“.

Албърт Пайк, който е контактувал с Луцифер (Сатана), много добре обяснява как истинското естество на масонството е пазено в тайна от членовете с ниски степени:

„Сините степени са външният кръг или порталът на Храма. Една част от символите се демонстрира там на начинаещия масон, но той е целенасочено подвеждан с фалшиви тълкувания. Защото целта е не да ги разбира, но да си мисли, че ги разбира. А тяхното истинско значение е запазено само за просветените, принцовете на масонството. Цялото умение на кралското и жреческо майсторско съсловие е било толкова добре обвито в тайнственост през вековете, че дори и днес е все още трудно да вникнем в тайните на висшите степени.

Ето защо е нужно болшинството масони да си въобразяват, че същността на масонството е обяснена в сините степени. А който се опита да им открие истината, ще се труди напразно, така че без никаква награда за себе си само ще наруши своите задължения като просветен. Масонството е истинският сфинкс, заровен до главата в пясъците, натрупани около него през вековете („Книга на думите“, Албърт Пайк).

Изключително важен детайл е, че масоните от висшите степени се събират в отделни ложи от масоните от нисшите степени, а връзката се осъществява единствено чрез избраните майстори-надзиратели. Висшият съвет на масоните от 33 степен е напълно отделна и самостоятелна масонска структура в рамките на масонството от шотландския ритуал.

При осъществяването на своята коварна и ловка политика на задкулисно дирижиране обществено-политическите събития на дадена страна, висшето масонство от белите степени (31-33) често пъти жертва (дори в буквалния смисъл) масони от сините (1-3), червените (4-1Cool и дори черните степени (19-30), в интересите и каузата на Илюминати, след като последните са били добре използвани и са свършили поставените им задачи. Историята изобилва с примери, Френската революция е един от най-ярките.


Има и прецеденти, при които се ликвидират дори масони от 33 степен по заповед на духовете и Илюминати. Така е било винаги, така и ще бъде, защото масонството се управлява от Илюминати, чиято главна цел е унищожение на истинското християнство (продължител на Реформацията от 16-и век) и установяване на едно световно правителство и глобален контрол.
                                                          


Това е юдейският принцип: ние, богоизбраните, и останалите – гоите. При комунистите делението беше на партийци – привилегировани, „солта на обществото“, и безпартийни – обществения плебс. Ето го седмото правило в животинската ферма, след като прасетата и хората срещнаха интересите си: „Всички животни са равни, но някои са по-равни от другите.“ Масонската клетва изисква частична доброжелателност; а строго погледнато, масоните въобще не изискват никаква добронамереност. Защото по своята същност истинската добронамереност е всеобща. Тя представлява доброжелателност, която се състои в желанието доброто да постигне всяко всемирно същество. И то само, защото съществува, а не понеже доброто принадлежи на този или друг конкретен индивид [народ, верска секта, какъвто е случаят със самозваните „евреи“].С други думи истинската добронамереност задължително е непредубедена. [И е насочена към всички и всичко на Земята и във всемира.] Ала масонската клетва не само не изисква непредубеденост и всемирна доброжелателност. Масоните налагат тъкмо обратното.Тези клетви изискват от масоните да делят хората на масони и такива, които не са масони, като дават предпочитание на масоните, дори когато те са християни, пред християните, ако те не са масони. А това е напълно противоположно на закона и на Евангелието. Обаче безспорно такива са „добронамереността“ и „моралът“ на франкмасонството…“След като комунистите са масони по дефиниция, те няма как да са на страната на доброто. Не по-малко интересно е и как става предаването на масонските тайни и внушения, по какъв начин висшите управляват нисшите степени?„Много просто – всеки масон от висша степен е задължен да участва и в работилницата, стояща една степен по-ниско от неговата. Например майсторът, ставайки розенкройцер, влиза в капитулата (работилницата на розенкройцерите), но в същото време си остава и член на своята ложа, с предишните права на майстор, макар и да минава вече в очите на останалите за любител на външния блясък. Останалите майстори продължават да го смятат за равен на себе си, но в действителност той ги надвишава, защото има преимуществото да действа заедно с другите масони от висшите степени, влизащи в тази ложа. Същата система за предаване на волята масонството практикува и спрямо света на непосветените. Масоните се завръщат свободно в него, разпространявайки получените от тях в ложите внушения и успяват, защото действат единно, и изключително сплотено. Погледнете евреите. Също – комунистите. Ще отречете ли, че те „действат единно, и изключително сплотено“. Погледнете какво става тук вече близо 25 години! Те демонстрират „различие“, което само най-тъпите, необразованите и глупавите не проумяват, че е фалшиво, театрално. В същото време са единни като юмрук, на фона на масовото затъпяване на населението.              


Няма коментари:

Публикуване на коментар