Последователи

неделя, 25 октомври 2015 г.

Иудаизм – абсолютно не религия, а криминална идеология/ Хилядолетия обагрени в кръв



Извадки от книгата "Ratman"

Автор - Ouray Volot

От момента на възникване на нашата цивилизация на земята са се случили около 15 000 войни. По време те са различни - от няколко дни до много години. Може би най-добре позната като продължителност е Стогодишна война.

Все пак, това не е така. Най-дългата и кървава , война, убивайки милиони хора вече бушува по земята около 3000 години! Всички тези векове тя жъне своята кървава реколта, без да се спира за един ден или дори за един час! Ден и нощ, за празници и делници, във всички земи близо и далеч отиват на битка с хората в живота и смърт. Тази война на пълното унищожаване на хората водят с човечеството евреите .
Междувременно битката почти никой не вижда и не усеща. Тъй като войната не е официално обявена, тя е - supertayna от най-свирепите на всички тайни . Много често, убиецът забива нож в гърба. Или дава бавна отрова - смъртта изглежда като естествено изчезване. Въпреки това, много от неговите жертви умират от най-обикновения вид на смъртта: под ножа на хирурга на операционната маса от инфаркт или внезапна пневмония. При автомобилна катастрофа. Твърди се че някой е самоубит.

Най-ужасната война в историята започна повече от хиляда години преди раждането на Христос, по време на царуването на Юдовия цар Соломон (вероятно по време на царуването си 1015-975 г. пр.н.е.). Когато се роди План за завладяване на всички земи и народи в продължение на три хиляди години. Първоначално заповедите за унищожение и поръчки за убийство бяха предавани устно.Но за пръв път бяха изложени в писмен вид през 621 г. пр.н.е., от малка група еврейски свещеници - левитите .

Близкоизточната земя по онова време е била обитавана от много различни племена. И номади, и такива, които преминали към заседнал живот. Но дори и тогава един клан, които се заселва в южната част на Палестина, е значително по-различна от всички останали. Сърдит и отмъстителен, жесток и хитър, със негъвкаво упорство и страшна злоба. Става дума за една малка Юдея . Тя е основаването съвместно известност.

Обърнете внимание на съвременните араби: поразителен и безгранична вяра в Бога, рядко войнственост и абсолютна безпощадност врагове. По време на молитва, хиляди хора на колене в унисон пламенно пребит и пребит до земята безкрайни лъкове zavedёnno устните прошепнати думи на молитва, и в очите - пълно откъсване ... И дори ако камъните падат от небето - те се молят пет пъти на ден. Така евреите - е само една от арабските племена . И все пак евреите в по-голяма степен, почти непроменена през хилядолетията извършват всичките си варварски заповеди, най-бруталните, кървави ритуали и жертви! Да, да, примитивни диваци общността не изчезна,като мамутите - те са напълно запазени и до днес! Днес, те отиват да вратовръзка, използват вилица по време на вечеря, седнали са на компютри , летят в космоса ... Все пак, ако Корана учи своите вярващи да доброта и любов към другите, при евреите универсални морални ценности първоначално били обърнати наопаки .

Тя беше толкова отдавна, че Палестина е наречена Повече Ханаан . Многобройни номадски племена, наречени " Хабиру " - от тогава това колективно име остана за евреите . Управителя на Ерусалим докладвани на египетския фараон: "Няма земя на царя вече не е тук, Хабиру я опустошават." На северните земи едва започваше да се образува Израел - в неговия конфедеративна основа включени десет племена. И в южната формира малък евреин апарт. Според легендата, слезе през тези години, еврейският племенен бог Яхве (известен още като Йехова) "назначен" другаря от "избрани хора" , заповядал, че ако те неотклонно следвате инструкциите му, ще бъдат над всички други народи и ще получат награда " обетована земя. " И все пак Господ наказва да Му се покланят в конкретна историческа място: Юда - тоест, неговите последователи трябва да живеят там. Въпреки това, веднага след като евреите - в по-голямата част напълно доброволно се уредиха между другите народи, след което веднага се обявиха за "пленици", "угнетени" и се клеха с най-страшните клетви ", да унищожат потисниците си."

История на евреите е верига от много преувеличени митове и легенди, лишени от логика, съставени от фанатични владетели, свещеници за интоксикация и сплашване както на съплеменниците си така и на други народи. Вземи най-малко същото Мойсей , възведен в Божи сан, както и набора от неговите закони. Всичко е хубаво, сладки разкази за Мойсей, твърди се че е намерен в тръстиките - много подробен преразказ на съдбата на вавилонския цар Саргон, който е живял преди хиляди години. A прехвалените мъдри заповеди на Мойсей - това е чисто, почти дословно плагиатство от много по-древни свитъци на египтяни, вавилонци и асирийци.

Или да се обърнем към добре познатата притча за египетския плен. Колко ридание и плач в това отношение при евреите колко крокодилски сълзи проляха в памет на "ужасните страдания, огромните неприятности и мъки безбройни на бедните евреи сред чудовища и потисници!". Блъф от първата буква до последната точка. Не е имало плен . Не, не е имало нито едно вярно историческо доказателство. Всички египетски епизоди от началото до края е са пълни с различни логически абсурди. Ето пример за един от най-фрапиращите абсурдите. Е, да речем, богоподобния, bogoприравнен Мойсей, така лесно "гледащ в бъдещето" може, близо четиридесет години да извежда евреите от плен, ако разстоянието от Египет до евреите е на няколкостотин километра?

Къде е заровено кучето: образът на нещастния народ мъченик е необходим на левитските свещеници, необходими за насаждане в евреите на неизчерпаем източник на гнява и отмъщението към египтяните, и всякакви езичници. Тази трагична Baikit те въведе сервилни мозъците задача винаги и навсякъде да се унищожи и да убие всички неевреи в отмъщение за осквернените предци . Едновременно с това, легендата трябва да предизвика у всички други хора самосъжаляване традиционно "бедните и по никакъв начин не виновни евреите," да им се вмени вина за тежко засегнатите йудеи и по друг начин да улесни живота на техните потомци.

Ние винаги трябва твърдо да помним, че жалбата на евреите - това не е начин да се защитават а метод за нагли и агресивни атаки . Първо е фалшификат "излизането от Египет" - сега ционистите изобретили съвременния вариант на старите лъжи - Холокоста . Изсипват се глицеринови сълзи и непрекъснато се поръсва със сол несъществуваща рана: да смучат пари подаяния, ласки, объркаха човечеството за да разширят тяхната власт и влияние в света.


Не само сериозните учени - дори самите евреите ясно се виждат пустословие по темата на древността. Неукия равин Емил Хирш - голям док. на историята на евреите - с не трепереща ръка изведе: "Вие казвате, че Мойсей никога не е бил. Съгласен съм. И ако кажете, че египетският мит не е събития - Аз също няма да споря: това наистина е митология " . Със силата на смовнушението, самозвано приписвайки се като "богоизбран народ", евреите почти никога не признават своите грешки.

Първите заповеди, издадени от свещеник до свещеник под формата на устна традиция - левитите винаги я пазеха само себе си. През 8-7 век преди новата ера еврейските проповедници съставили първия си набор от писмени указания. Те започнаха с кредити от свещените книги на различни народи. Безсрамен плагиат е дори името на техния труд "Втори закон" . Неговото първо те никога не са имали - той преди много време бе при съседите им.

В малко селце в предната част на една малка група от хора, Второзаконие бе обявено от свещениците, левити, през годината 621 пр. Родила се в крайна сметка, пълноправна политическа програма за унищожаване и поробване на всички народи на земята, начертан е кървавия път към световно господство на евреите . Второзаконие ( едно и също с Мойсеевия закон) е публикувана само за посветените - развитието на убийствените планове на Соломон - и брутална тайна война срещу цялото човечество. Основната идея - разрушаването на основата на околния свят и създаването в неговите руини на еврейската световна империя и робовладелческа система със селективно остави живи земляни.

Много пъти юдеите са се опитвали да преподават нова книга, която се предполага, че е "в 621 г. пр.н.е. Не бяха открити в архивите (добре, какви файлове наведнъж!?), обхваната от един век на прах (тя е с такава почит към!? Писанията) ръкописа. " Въпреки това, дори и израелски учени отричат това днес, считайки Второзаконие за самостоятелно произведение на левитите .

Първоначално свещеници взели назаем от съседите си добри и хуманни правила. Сложени в устата на никога не е съществувалия Мойсей, от първите страници на Стария Завет те звучат благородно, "Не убивай", "Не пожелавай жената на ближния си", нито добротата му. Но не този Бог се молеха евреите. Свещеници, в продължение на векове пренаписват древни ръкописи, всеки път, правили вложки, добавяли цели нови страници и цели глави. Тъй като по-тясно в бъдеще да получите представа за реалната ревностна инструкция. Novoyavlenny bozhenka се превръщат пред очите ви един отровно пръскащ слюнка Сатана: поръчал на единоверците безмилостно да изтребват близки и далечни народи, строго да "оставят живи само девици, които не бяха познали мъж."

Още по темата: "И когато Господ на твоят Бог ще ти ги предаде (други хора), можете да ги pobёsh и напълно унищожени; а не да се сключи споразумение с тях, нито те да намерят себе си милост; да не се женят ... и унищожи жертвениците им и идолите им разруши ... Но в градовете на тези народи, които Господ твоят Бог ще ти даде за наследство, не оставяй нищо живо, което диша ... "

Какво огромно "филантропия" Мойсей и заобикалящата бандата! Как трябва да се направи в отговор на градовете Израилеви , еврейските религиозни лидери, с множество синагоги и еврейски квартали, пръснати по целия свят?!

Омразата към всички неевреи вероотстъпници и проклятие, тове което Второзаконието буквално излъчва. Само тридесет негови секции, взети предимно от Египет и други свещени книги, са посветени благословии. Но два пъти повече пространство заемат новосъчиненията на йудейските свещеници , с ужасни страхове и сплашване до смърт. Почти цялата 28-а глава, им се даде. "Ако не слушаш гласа на Господа ... и няма да внимаваш да вършиш всичките Му заповеди ... ще дойдат върху вас всичките проклетии ... докато не са унищожени" . Несломимия заплашват с мор и туберкулоза. И все пак "поразя тебе в спиране на растежа, с висока температура, възпаление, екстремно парене и (уау! - и дори скромен ...) ръжда " . "Трупът ти ще бъде храна на всичките небесни птици и зверове" . Разбира се обещават и "разорение във всичките дела на ръцете ти" , краста, сърбеж, лудост , слепота, глад и канибализъм: "ще се сгодиш за жена, но друг мъж ще лежи с нея" , "Ще ядете месата на синовете си и дъщерите и съпругата ... Тайната ви е да ги ядат " . Или ето друго изречение за вероотстъпници, изречено от "големия привърженик на мира" Мойсей: "Минава се през домакин от врата на врата, и убийте всеки брата си, негов приятел, всеки ближния си" . В резултат на това "паднаха от людете/народите, този ден около три хиляди души" .

В същата линия са дадени конкретни гаранции на несломимия: "ще те поразя ... с учудване на сърцето." Какво може да бъде по-- всеки здрав човек удар на място достатъчно от тези черни и зли проклятия! И от кого са изкъпани? От препълнения с омраза Мойсей, а именно, Бог-създаден от свещениците-левит по тяхния зверски образ и подобие.

Евреи са живели около малките израилтяни, на самаряните ханаанците, едомците, galaleyane, филистимците и други племена. Първо те се опитаха да един за всички и всички-милостив Бог. Все пак, бавно и неумолимо, като боа, хипнотизираща зайци, малката страна започна да проглъща съседите. С помощта на ножа и измамата, обещания и заплахи еврейските свещеници непрекъснато разширяваха своето стадо. Тези, които успяха да вкарат в еврейската вяра, изпадаха в сериозно морално робство. Без разрешение на всевиждащия и всезнаещ равин обикновенния човек и не можеше да направи и една крачка самостоятелно. Не законите на държавата - на тоталитарния режим в религиозна опаковка, продиктувани всеки си безпрекословно волята, поискаха безусловна и сляпо изпълнение на ритуалните предписания.

Юдаизмът - е духовно и физическо свирепа диктатура в историята на Земята. Това е жестоко насилие на еврейските лидери, принцове уплашени до смърт в масов колега грубо инструмент за тираничен и кървава власт над народите на земята.

Юдаизмът - абсолютно не е религия , но чисто криминално идеология , набор от подробни инструкции как точно хитър и постепенно унищожаване на хората съседи, да се завладее света и да направят своите жители покорни роби.

Еврейската инвазия над друга държава обикновено се стартира без никакви оръжия. Първо дойде на богатите и приятелски разпръснати в усмивки търговци. Всички тези, които желаят да евреи наля вино чаши и раздават безплатно хляб и сирене - да изпитате истински безпроблемна капани за миши примамки. Отворили своите магазини, закупили жилища, построени в синагогата. Скоро местните жители бяха изненадани да забележат, че по много настрани пред тях е имало еврейски квартал. Закупуване на земя и жилища, евреите по всякакъв начин - от щедрите таксите за сплашване и кама в страната - оцелели съседи . И след това следвайте инструкциите на Талмуда: парцела и къщата до вас се продават само едноверец, но никога на не-евреи. За да се разшири и да се направи място за себе си, отделно от чужденци.

                                 
Великия пост и представяне нарасналото ново непочтен (главно лихварството) пари управници, чужденците постепенно се пазаряха за edinokrovnikov редица ползи. Широко потърси облекчение, а дори и освобождаване от данъци от военни задължения съставляват неговото вътрешно самоуправление, съдилищата. Когато престъпление евреин силно се противопоставя на местните закони, не го даде под съд на някой друг. Винаги шумен шум на делото изисква собствени законници, а после тайно освободен виновника. Това е навсякъде, под маската на религиозна общност, евреите винаги са построявали своя държава в чуждата държава .

Приключила с факта, че по искане на равините около еврейските селища израснали високите стени. родено е гетото ! То е било нужно на свещениците, така че нито за миг, да не отслабят влиянието си над собствените си сънародници, за да ги пазят ден и нощ, за да гледат всяко тяхно движение на очите, за всяко смущение на мисълта. Но най-важното - да се образоват децата в напълно робско подчинение . Еврейски поет с въздишка, пише: "Гето, приятелю, гетото, където всички надежди са убити при раждането." Но равините на празни стени на общината, вдъхновен от поданиците си черна омраза към собствениците на земя да ги вземе, "Gnobiteli, потисници, затворени в нас гетото!" лъжите на гетото - само част от традиционно се разпространяват слухове, любимите легендите на "преследване". Непрекъснати жалби еврейски устни - е коварна и страхливи оръжия не се защитават и атака .


В 444 г. пр.н.е. Юдея бе приета забрана за смесени бракове: не може да се свърже евреин с неговата "благородна и избрана от Бога плът" с кръв (Талмуда често говори нас, така)на "отвратителни зверове" ! Свещеници постоянно вдъхновяват израилтяните, че те са били "по-висши същества" и те не могат да бъдат слети с други "зверски племена." И постоянно повтаряли, че "човешкото лице е дадено на гоите така че юдеите да не се отвращават докато ги обслужват вторите!"

Е: евреите са редки арогантности със зверско високомерие. Все пак, това не променя факта, че от примитивни и мръсни бедуини,те в човеци така й не са се обърнали.

Подчинявайки се на расистката догма, сега всеки израилтянин е длъжен да спазва расова чистота. Сега, дори и в гетото (построен върху не-еврейската земя!) Бе отказан вход към собствениците на страната ", за да изчистите евреите от всички извънземни." Когато новата забрана за свободен избор на булката или младоженец, която свещеници са въвели в еврейските колонии , "всички хора плакаха, когато чуха думите на закона." Хората разбират - че това са нови окови за техния дух и свобода. Но твърдя - е пускането на собствена глава брадва.

С течение на времето, на левитите, написват още четири книги: Exodus, Genesis, Левит, Числа и - общо наричани Тора . На първо място, думата означава " учение ", сега тя се разбира като" закона . " Отворете някой от тези обеми - и от тяхното поле блика кръв. В "Exodus" в глава 24, стих 8-ми: "... и Моисей взе кръвта и поръси върху народа ... "Тогава той предложи да вземе юнеца, две овце" без недостатък "и ги намушка (?). И тогава кръвта на овцете , "лежеше на края на дясното ухо на Аарон и на края на дясното ухо на синовете му, и на палеца на дясната им ръка, и на палеца на дясната им нога, и с кръвта да поръсиш олтара ... и го постави на Аарон и одеждите му, и синовете му, и одеждите на синовете му с него " .

В продължение на векове, левитските свещеници и Сатана искаха от съплеменниците си да жертват първородните си деца . За обредни зверства са вземали бебета, на първо място от непокорните родители. И много бащи - за по-голямо уважение към свещениците - бяха принудени да убиват собствените си деца! Това караше другите едноверци бъдат по "гъвкави"/покорни. Левитите умелото използване на присъщата природа, на чисто инстинктивен страх при вида на свежа кръв. Облян от главата до петите, кървави свещеници месари, всяваха във всички слугински страх. Понякога равините достигна тази сенилна Sabbath - като от само poreshёnnyh жертвите все още пара кураж, те бяха увити около тях и в това продължи своята дяволска услуга! Треперете, ubois, Падни ничком, мъж и целуват краката на свещеника-мощен!

Един от най-важните морални правила на християнството "не согреши" - напълно отсъства в юдаизма ! Думата "грях" в Тора - дори не се споменава! Но жалост и снизхождение към чужденците се е приравнявало към най-тежките престъпления и не се прощавало. Но най-лошото престъпление за евреите наказвано единствено със смърт - "несъблюдаване" на Моисеевия закон. A съблюдаването - е унищожаването и избиването на неевреи.Да убиеш - или да бъдеш убит от своите едноверци. Тук е порочния, дяволски кръг.

Откъде евреите обичат мизантропия и жестока кръвожадност? Коварно двуличие и патологична алчност? Хипертрофирана жажда за власт и безсрамна лъжа? Moral, чисто просташка небрежността и зверско желание за сексуални извращения? Болезнена страст за обогатяване и лихварството? Вълча жестокост и безразличие към болката на другите? Сравнете мисля: Но всички тези качества са точно обратното на нормален вид, средният жител на земята. Това е като отражение в огледало, визкривяващо и черно огледало - човекът, наобратно, aнтичовек!

Всяка идея, без значение - добро или лошо, никога не идва на ум няколко души. Отначало тя посещава само една глава. Тогава някой посвети й най-близките си приятели и колеги. И едва след това тя започва да печели поддръжници. Но как става така, че - антиморал, мораленбезпорядък - започна да се разпространява по цялата планета, като чума? Кой е той, Първоеврейя, първоначалния Античовек, пълен с гняв и жлъч, от която метастазите са се разпространили и омразата сега е заплени целия свят като чума? Как му беше името? Евреите наричат първия си Бог ЯХВЕ- това може да е било прокълнатото му името през вековете?Нека да пробваме да си го представим...

... Той е роден много векове преди Христос . Още в младежките си години се откроил сред своите връстници. Беше бърз ум и бърза мисъл, сърфисти във вярата и молба. Имаше остър, пронизващ поглед. Има голяма физическа сила. Той знаеше как да се говори убедително. В малка религиозна секта, където всички свещеници могат да се преброят на пръстите на ръката, естествено и безспорно се мести в резултата. И тъкмо навреме, хората започнаха да забелязват неговата основна духовенство арогантност, жестокост и бруталност, подозрение и маниакална амбиция. Един от свещениците водил разговор за смяна на лидера ... Няколко дни по-късно той е починал от питейна отрова, тайно шипка отрова в чашата му. Скоро намерили и друг противник с нож под лопатката.От старшия свещеник започнаха да се страхуват смъртно и .
повече непослушници не се намерили.
С течение на годините, тартор на сектата става по-подозрителн и палав, съчетани и безспорна, изнуден от енориашите и още нови предложения, настоява за жертва към боговете на все повече и повече бебета и животни. Околните виждат че вида на свежа кръв , му дава чувственото удоволствие ... Но да свалят садистичния психопат вече не е толкова просто: той сам се е обкръжил с младите вълци, свещеници сред енориашите и облак от доносници. Синове и дъщери на Негодуващите, лидерът сам избиваше.

След като веднъж животинският му инстинкт усети че ожесточението на поданниците му е достигнало крайния предел. И ние трябва спешно да осигури изход за натрупаната срещу него енергия . В противен случай, кървав бунт и безславен край... това не може да бъде избегнато. Първосвещеника каза енориашите, че тъй като той "научил", намира се недалеч племе тайно се готви да атакува домовете им. На нищо неподозиращите съседи, с които са живели в мир и хармония, като хитър лидер план секта нападнати на разсъмване, когато всички все още спяха. Безмилостно са убити всички мъже, жени и деца. Но взели едно момиче - воин в радост! - Планини и безвъзмездно доброта, много семейства се заселват в капан къщи. Още тогава стана изолирано племе Сион избягва женитбата. Blood циркулираща в малко затворено пространство, доведе при pervoevreev до дегенерация и психическа деградация . Това означава, че генетичната основа на сегашните израелски несъмнено станат наследствени дефекти и патологична малоценност. Всеки, който общува с евреите днес, свидетел как те са раздразнителни - може да се получи и от една дреболия, маниакално мнителни, лесно изпадат в истерия писклив и злобен ярост. Този изродени гени не им дават покой!

Известният италиански учен C. Ломброзо , в книгата си "Геният и лудостта" на 49-ата страница на авторитетния свидетелството: "сред евреите е намерена в четири и дори пет пъти по-обсебен от всички други народи " . Отец B. Blanca ( Ленин ) произхожда от Хазарски евреи, а майка му е чистокръвна еврейка . Според великия руски писател V. Solouhin в "светлината на деня" (стр. 50), бъдещият лидер в детството си е , понесъл гърчове от безпричинен гняв и истерия, а по-късно се превърнал в едно "чудовище, луд, не познаващ бариери агресивността. Ако пациентът си седи мирно вкъщи под грижите на роднини - това една снимка. Но той ще стане диктатор на стотици милиони хора. И съответно реките от кръв потекоха. "

Modern наука е значително изследвани за генетични банки от различни националности. Монографията руския учен Л. Kalmykova "хетерогенност Наследствени заболявания на нервната система" (Москва, 1976) показва поразително клинични данни, получени от учени от различни страни. По този начин, в 99 от общо 100 случая на много сериозни заболявания на нервната система (напр, семейството dizavtonomiey Reilly-Day, както и друга съществена Pentosuria) се появява само евреите ! Но със сигурност може да се твърди, че на останалата сто пациента вероятно в семейството са били евреи - просто пациентът не знае нищо за тях.

Ако лекарят прави диагноза като пореста дегенерация на мозъка Van Богарт-Bertrand или дефект PTA болест на Гоше или амавротичен идиотизъм (тези заболявания са изключително болезнени и повечето от тях да доведе до смърт), за националността на страданието той може и да не попита - пред него е евреин ! A ужасен, разтягане на много години на болестта на Гоше и в крайна сметка да бъдат сведени до гроб - днес е обект на всеки осмо евреин ! Бог Rogue - Искам да кажа, евреи - марка! О, какво-какво, но това и, че те са просто "Бог е избрал": да бъде пълна дегенерация. Mortal заболяване опустошено все krysolyudey, часовници, закалено на Юда семена в този свят, неумолимо наближава крайния, надгробната цифрата 12 за тях!

Ционистки идеолози, сега се опитват да оправдаят еврейската идиотия, че малко гето в бракове някога дойде близки роднини. Но много повече малцинствени народи, които са оцелели до наши дни, и няма никаква следа от такива заболявания. Отговорът е различен: това е най-преките последствия от равински забрана микс "богоизбрани" с кръв "зверски"! Това е, дегенерация и кретенизъм - чисто идеологически, чисто национално заболяване без изключение евреи!

В слабо населените дивите земи на Руската Алтай в началото на ХХ век е било открито ужасно село. Няколко века по-малка група от хора, живеещи в планините тайга-покрито, буквално откъснати от външния свят. Стотици километри нямаше друга жива душа: къде е otyschesh стеснение? От поколение на поколение се оженят най-близкото кръвта. Е, ако сте комбиниран тропиците или братовчеди. Въпреки това, често се случва, че брат оженил сестра си ... когато пристигнаха в селото, учените бяха изумени: всички негови жители били със сериозен печат на дегенерация . Но този уникална генетична трагедия за много десетилетия се превърна в обект на научни сътрудници, настъпили в беда , а не от волята на народа. Евреите бяха осъдени на пълна дегенерация .

В Ню Йорк, Париж, Лондон и Рим, Москва и Торонто, Рио де Жанейро и в Киев, Вашингтон, Мексико Сити, Сидни, Кейптаун - много хиляди градска земя е разпространил еврейската измет навсякъде евреи живеят в техни отделни общини гето. Харесва луд село Алтай като зловонни язви, цялата планета е покрита с предприятието израелски общини отрепки! И днес, на Световния еврейски конгрес идиоти жадно чрез кръв и трупове, с бясна страстно желание за юздите на световно правителство!

О, те Srul Narula ...

Свали самата книга ...

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар