неделя, 25 октомври 2015 г.

Кръста като Imprint в Матрицата

                        Формата на кръста (Х) позната ни още като „християнски кръст“ , това е форма с нарушена, умишлено насочена надолу, енергетика. В нея няма абсолютно никакъв баланс, вероятно става дума за отдаване на енергия и най-вече „закотвяне“ в триизмерната равнина на съществуване). Той е символ, които подтиска и разрушава всеки един енергиен център (или комерса „чакра“) , над които е поставен. Не си мислете, че някой ще ви хване и ще ви „имплантира“ този кръст, не – вие сами си го слагате. Мнозина го носят на гърлото си – така този център, отговорен за „ясното виждане“ не може да функционира правилно, в това е равно на „слепота“. Други го носят на дълга верижка до сърцето – сърдечно-емоционалния център е портал към по-висшите способности, които евентуално биха могли да бъдат развити). Има и такива, които го носят на колана си, така те вредят на своя енергиен център при слънчевия сплит – защитната система.                                                     

С прозвището Христос евреите са наричали всеки един, който е друговерец.

10. Позволено е да отнемаш тялото и живота на не-евреин! [Sepher ikkarim, III, 25.]
11. Закон е да убиеш този, който отрича Тората! Християните принадлежат към тези, които отричат Тората! [Coschen hamischpat, 425; Hagah 425, 5.]
12. Позволено ти е да убиеш не-евреин еретик със собствените си ръце! [Талмуд, Abodah Zara, 4b.]
13. Всеки евреин, който пролива кръвта на безбожните не-евреи, сякаш прави жертвоприношение на Бог! [Bammidber raba, 21; Jalkut, 772.]


Разбираемо е защо един човек идентифициращ себе си като християнин би носил този знак, все пак той символизира неговото робство на извънземните „божества“ и орди от митологични същества. И все пак, какво би накарало един нехристиянин да носи това бижу? Наскоро видях една потомствена индианска танцьорка (изключителен танцьор), която носеше огромен сребърен кръст над гърдите си, докато танцуваше. Няма нищо по-тъжно от това една кореняк индианка да показва своето пълно поражение, като подкрепя религията на своя завоевател. Подобно на това, американските чернокожи много обичат да следват религията на своите господари, те се окичват от глава до пети с различни дрънкулки в това число и кръста. Всъщност този техен манталитет „да носят златни и сребърни верижки с или без кръстове“ е едно архетипно отражение на тяхното близко минало в което са били роби оковани във вериги и техния робовладелец е бил повечето случаи добрия стар християнин с пура във уста (нещо интересно относно символизма на пушенето на пура: пурата е признак на богатство и охолност, конформизъм и всичкия shit характерен за един крупен богаташ. Някъде там обаче дълбоко в себе си те осъзнават [т.е. реално не го осъзнават, защото Егото е доминанта при тях и истинския Аз е подтиснат, с 2 думи ниско ниво на инкарнацията или още по-зле – любимец]. Но винаги ще ги видим да пушат нервно пура, да хленчат и да се карат, защото осъзнават, че както от пурата остава само дима, и нищо друго – така и с това илюзорно тяхно Аз което те си мислят, че са, скоро ще „свърши“ - т.е. ще остане само спомена за това, горе, там някъде абсорбиран). Носенето на кръста се насърчава от всички християнски водачи.                                                                                                                                                                                         

Орфей, с определение нещо като „вакханец”, разпънат на кръст като Иисус Христос. Изображението притежава и ясен п о- древен синкретизъм. Дали седемте звезди са съзвездието Лира или планетите, е спорно, приема се обаче и че кръстът символизира Орион – т.е. Озирис/Дионис, а луната – Изида. Във вярванията в римският период не е настъпил неочакван обрат в същността; просто е подменен персонажа. На мястото на Орфей дарител на безсмъртието е станал Иисус.                                                                                                                             И ако да може да се постави под съмнение бакхическият Орфей, тези мозайки и датировката им не могат. Какво правят християнските светци покрай Орфей? Нима той им е месията?
Синкретизмът е повече от видим, В мита и изображенията, Иисус Христос е всъщност… Орфей! Нека да се изясним. Това не означава, че човек Иисус никога не е съществувал или че не се е занимавал с религиозни дела, напротив. Означава обаче, че когато и а е съществувал, митът за него е съществувал преди това. В неговият образ са вплетени традициите и вярванията на по – старо време, той е поел върху себе си наследството на месиите от древността.     
                                                              Тези които са направили носенето на кръста нещо „добро и приемливо“ са знаели ясно своте цели, преди да започнат самия процес, тъй като главната идея на религията е да отглежда и държи своите овце на тъмно. Те ще използват абсолютно всички символи, които да поддържат и „развиват“ това състояние на слепота и мрак сред масите.

Водоравната линия на кръста е символ за звукосъчетанието КХРА — точната напрегнатост и точните възможности при които се проявява течната плътност на полето Р — водата. А водата е живот.Отвесната линия на кръста е символ за химическото поле — М около земята, което включва ефирната — С, течната — Р и твърдата — Т плътност на полето около земното ядро. Горната и част е символ за ефирната плътност С — атмосферата, а долната за твърдата плътност Т — земната кора.
Когато напрегнатостта на полето се променя към разширение или свиване, ще се променя и съотношението между ефирната — С и твърдата — Т плътност на полето около Земята. Символично, водоравната линия на кръста ще се премести нагоре или надолу, като следствие от посоката на промяната.
Днес напрегнатостта на полето около Земята е такава, че е възможно едновременното съществуване на въздуха, водният океан и твърдата земна кора, а те са предпоставката за съществуване на цялото растително и животинско многообразие на Земята.
Тъкмо тази оживотворителна напрегнатост на земното поле, е изразена с графичният знак известен като Келтски кръст:
                                         
Ако все пак някой чувства, че трябва да носи кръст, то това може да е един равен кръст, т.е. Балансиран с равни страни, намиращ се във вътрешността на кръг. Tака няма да навредите на своите енергийни центрове, а дори това може да подобри работата им, между другото това е индиански символ на баланса. Много напредналите и доминантните инкарнации трябва да са наясно с този символ, и отдавна да са изхвърлили всички кръстове и разпятия. Не ви препоръчвам да ги давате на някой друг или каквото и да е, така само ще му навредите.                        Когато водоравното рамо на кръста е високо, този кръст е символ за просветленост, просветеност, добронамереност и нравствена чистота. Когато е ниско, този кръст е символ за примитивизъм, непросветеност, злонамеленост и неморалност. Този кръст всъщност е издигнат меч.
Затова нашите владетели в древността, когато са отвоювали нови територии или са се преселвали с мир, са забивали меча си в земята и с това са оповестявали че войната свършва и започва съзиданието.Същият символ е и мечът Ескалибур, в легендата за крал Артур, а тя е поредният символ за кръговрата.
                                                                   Разбира се системната религия ще казва „той е обладан от дявола“ и „имаш нужда от помощ“ - нищо подобно, това са глупости с които иска да ви вмени вина и да се върнете обратно в топлата кошара, но НЕ! Това няма да стане, понеже пътя на една инкарнация сочи нагоре от трета плътност, затова доста често гледаме нагоре към звездите, не това не означава, че живеем на някой звезда или, че сме извънземни, това е „погледа“ на духа, той (за разлика от тялото) знае, къде му е истинския дом, даже като го пиша ми настръхват косъмчетата на ръцете, без майтап, нашия дом е там – горе, където е и нашето истинско Аз, обратно хората вървящи с наведена глава, са доминирани от тялото, което иска да е тук на земята и да живее вечно, защото то е страх от смъртта, затова и то ще се поддаде на извънземните мантри за удължаване на живота и ще пие синтетични субстанции до самия край на земната Игра.                          Анкх и Тау са двойка кръстове от древен Египет.
Анкх е символ за оживотворителната напрегнатост на полето, а формата на Анкха, е стилизирана човешка фигура с разперени ръце.Формата на Тау е обезглавен Анкх. На него са били разпъвани осъдените на смърт в древен Египет.Формата на Тау е станала буква за звука Т, а в Бхаджа той е звукът за твърдата плътност на полето, за земната кора.


Закона на позволението казва, че на всеки, които иска да носи този разрушителен символ, трябва да бъде позволено да го стори, това е пътя му в текущата инкарнация, не го закачайте, не му пречете, нека си „носи кръста“ както му се казва (което пък е направо ужасно: „носи си проклятието/греха/тъпотията, която сам си си imprint-нал).                                                                                                                  Ако настина чувствате, че трябва да го носите, правете това което чувствате, че трябва, а не чувство базирано на статията на някой си там. Избора си е изцяло ваш, тази информация се дава за да послужи на някой на които трябва.                                                                                                                                            Кръстът на Константин Велики няма нищо общо с разпятието. По-скоро се касае за един древен символ на светлината. Самият Христос е олицетворен със светлината в Евангелието на Йоан - “В Него имаше живот, и животът беше светлината на човеците. И светлината в мрака свети, и мракът я не обзе”. Йоан, 1-4,5.
Така нареченият лабарум също не е свързан с разпятието. Лабарумът е изграден от гръцките букви Х и Р, които са първите букви от името Христос, явяващо се като превод на еврейското и арамейско Машиях – помазаник, то пък идва от маша- мажа, помазвам...(не е трудно да се определи смайващата прилика между българската и еврейско- арамейската дума плагиат на йудаизма).
                                                                                         Calixtlahuaca, може би най-святото от всички други храмове Кецалкоатъл, е много по-значимо за науатълския-говорещи народи от просто "къщи на равнината." Ще започна с наставката "Huaca." Думи като Huaca, вака, Вака, вака, ВАК, бак и т.н., загатвам "свещено място или свещени извори / води" в свещените центрове на почти всички мезо-американски цивилизации от Южна Аризона за Южна Америка. Тя произлиза от санскрит "божество или свещено място." Vac или Vak Вач също е име на река и на богиня Сарасвати в Индия.                                                                                                                                                                                           Самият Кетцалкоатъл носеше роба облицована с кръстове. Идолите в интериора на храмовете, където той бил почитан са кръстове, както и картините по стените. The Borgia Codex показва Кецалкоатъл и други хора, разпнати с него.                                                                         

Какво е imprint?

Всички знаете, как подсъзнанието ви е като попивателна хартия и буквално побира в себе си всичко до което се докосне. Тук няма да се занимаваме с профанщината за 25-ия кадър и т.н. обаче.                                                                                                       
                     Двете глави символизират слънцето върху ежедневната си траектория по целия свят, от изток на запад. Очевидно е, че храма Calixtlahuaca е посветен на слънчевият култ. В централния площад виждаме малък храм с формата на Тау кръст. В храма са намерени малките глинени парчета и артефекти с равностранни кръстове, изрисувани по тях. .                                                                                                    >  Кетцалкоатъл истинският Христос?                         

Imprint-а е най-древната техника за mind control откакто съществува света, просто защото може да се прави и без технология. Това е процес, в който на вас постепенно, но постоянно ви се насажда някакъв образ или идея, като след всеки следващ път вие я възприемате все по-лесно, докато спирате да й обръщате внимание и я възприемате за естествена.

Живеем в общество, което ни imprint-тва всеки ден с хиляди образи, без дори да го осъзнавате. Тези, които правят това обаче много добре разбират какво правя и защо го правят.

Ако искате контрол над масите, вие трябва бавно да прокарвате дадена идея в гещалта на масовото съзнание и енергетика. Това е хитрия начин.

Imprint-ът е винаги енергиен, което може да доведе и до генетично изменение. Може да има няколко произхода:                         


• може да бъде чисто социален, което включва обществено мнение, религия, културно програмиране и т.н.

• може да бъде ментален (от някой човек) към друг човек/нещо

• може да има механичен източник (телевизия, радио – всякакъв тип медия или генератор за разпръскване на образи)

• може да бъде направен от нефизически същества към човек в 3D

Imprint-ът винаги е слово, образ или мисъл. Най-често е и 3-те. Това е формула, която има за цел да породи алхимична реакция у вас с цел трансмутация. За съжалние Полярностите нямат интерес вие да еволюирате в процеса на тази трансмутация. Те искат да ви държат долу в низината.Вие, от друга страна, имате интерес да еволюирате. Мисловният модел формира генетиката. Мисловеният модел формира вашето ДНК. По тази причина... какво се случва с imprint-ната идея или функция преди хиляди години? Точно така – тя се унаследява. Така че – ако има нещо поставено в мисловния модел на вашите предци, поколение след поколение, това се превръща в част от вашия генетичен код, защото мисловния модел създава този генетичен код. Честването на всички революционни дейности в страната и т.н. Война. Спомени. Почит на мъртвите. Почит пред флага.Почит на кръст. Патриотизъм. Контрол над съзнанието. Програмиране. Защо трябва да помним лошото в тази му форма? За да не го повторим? Надявам се. Но защо да помним войната? Битката? За да бъдем imprint-нати. Да се създава изкуствена външна борба.Правителството прави това. Вие го правите в ежедневния си живот под друга форма. Мислете над тези неща.
Татуировките са директен физически imprint с дадена вибрация. Защо са толкова популярни?
                                                                                                                                              Как е възможен imprint-ът?

По-съобразителните от вас вече са разбрали, че механизма зад imprint-ването е много елементарен. То може да се случи единствено ако не сте възвърнали собствената си сила.
Ако сте възвърнали собствената си сила, няма да ви пука какво ви казва доктора, защото вие ще ЗНАЕТЕ какво е правилно за вас. Той няма да е авторитет и вие няма да се изплашите от това, което той ви казва. Няма да има imprint.
Ако сте възвърнали собствената си сила няма да има нужда да ходите при екстрасенс, защото ще знаете, че това е нещо външно. Или пък ще ходите, за да правите наблюдения над поведението на полярностите, което може да доведе собствения ви напредък (обожавам да го правя и не пропускам никога при възможност).
Ако сте възвърнали собствената си сила ще знаете, че сте самодостатъчни и няма да чувствате липса от нищо. А ако искате нещо, то само ще дойде при вас.

Няма отдаване на силата – няма външен imprint. Няма външен imprint – няма mind control. Няма mind control – има условия за свобода и следващи нива за развитие на духа.                                                                                                                                            Някои механизми

Мисловният модел формира генетиката. Мисловеният модел формира вашето ДНК. По тази причина... какво се случва с imprint-ната идея или функция преди хиляди години? Точно така – тя се унаследява. Така че – ако има нещо поставено в мисловния модел на вашите предци, поколение след поколение, това се превръща в част от вашия генетичен код, защото мисловния модел създава този генетичен код.
Във всички Стар Трек филми, когато извънземните завземаха някой кораб, компютърът активира програма за саморазрушение. Същото се случва и с вас. Само вижте как медията ви програмира и непрестанно подхранва и разширява вашите imprint-вания. Всеки път когато видите програма или предаване като това, е като да сваляте или ъпдейтвате вирусите в собствената си система.

Освен всичко трябва да определите и първоначалните си imprint-ери на вашия собствен мисловен модел – родителите ви. Какви модели сте приели още от детството си? Как се отразява това на мнението ви за самите вас? Първоначалния мисловен модел се отразява на всичко. Освободете се от останалия свят, който ви прожектира нужди, от които не се нуждаете.

Майките проектират собствения си мисловен модел на техните деца в пред-родилната социализация, което означава, че още в утробата, детето е imprint-нато с моделите от вибрациите на нервната система на майката. Това разбира се се вижда от Висшия ви Аз и вие се инкарнирате там, където има определени модели, заради ПРЕЖИВЯВАНЕТО. Точно по тази причина се връщаме обратно на основното – важно е да изследвате моделите от родителите си – за да ги разберете, надскочите и евентуално – разтворите. Това е ЕВОЛЮЦИЯ.

Социални утвърждения vs. еволюционни утвърждения

Imprint-ът винаги е слово, образ или мисъл. Най-често е и 3-те. Това е формула, която има за цел да породи алхимична реакция у вас с цел трансмутация. За съжалние Полярностите нямат интерес вие да еволюирате в процеса на тази трансмутация. Те искат да ви държат долу в низината.
Вие, от друга страна, имате интерес да еволюирате (освен ако не си животно, което по някаква случайност може да чете и работи с компютър и случайно е попаднално на тази статия, на което не бих заложил 100 лева :Р).
Ето защо трябва да работите със своите утвърждения всеки ден.
Медията ви залива с утвърждения от типа на „все повече безработни“, „цените се вдигат“, „война“, „глад“ и т.н. Това са мантри, които рано или късно се пренасят в собствения ви живот, просто защото ги слушате.
Еволюционните утвържденията са метод, с който можете да ре-imprint-вате съзнанието си в посока, в която ВИЕ искате. Как работи това е обяснено частично тук. Всеки ден вие преживявате миналото, което сте създали. Освен всичко друго, то носи със себе си съотвените imprint-ове. Създайте ново минало за себе си, като промените мислите си, което в резултат променя думите излизащи от устата ви. Знаете как да се освободите от това, от което вече нямате нужда, така че то вече да не се отразява на вашия живот и тяло. Ре-imprint-вайте съзнанието си, за да поемете в нова посока.
Утвържденията са винаги кратки, точни с висока наситеност на смисъл и съдържание и задължително с положителна формулировка, без съдържанието на частицата „не“.
Примери на прима виста:

Спокоен съм и съм в мир със себе си през цялото време.
Привличам цялото изобилие и богатство на вселената.
Здравето ми е в съвършено състояние.

и т.н... Схващате идеята, пък и не чувате за това за първи път.

Заключение

Както виждате, нещата в този материал бяха само щрихирани, без да бъдат развити. По-скоро са нахвърляни подточки, отколкото да има конкретна презентация. Както казах в началото, презентацията трябва да извършите насаме със себе си, както самият аз се опитвам да го правя всеки ден. Помнете едно: нищо и никого не трябва някога да има контрол над вас! Трябва да бъдете капитан на собствения си кораб! Ако кафето ви зове сутрин и не можете да се справите през деня без сутрешния тласък, тогава кафето е капитана на вашия кораб. Ако не можете да избягвате шоколада, чипса, газираната вода – тогава трябва да осъзнаете нелепостта на всичко това.
Ако привличате подтисническа среда около вас – ако имате връзка, в която има агресор – физически или емоционално, в работата или вкъщи – този човек е капитана на вашия кораб. Ако обичате хазарта или компютърните игри и не можете да се откажете по всяко време – тези неща ви контролират. Има толкова много imprint-ване в момента пулсиращо около нас по цялата Земя, че ако не сте кочияш на собствената си карета – ще се превърнете в жертва. Неща като алкохола, картите, музиката, телевизията, радиото са пълни с ELF пулсации, които по дизайн са създадени да задържат вашата вибрация в клетка, докато тя не се измени адекватно до някаква програмна специфика. Веднъж заложена, програмата просто се подсилва и затвърждава постоянно. Без осъзнатост за тези процеси, вие нямате шанс.
Нищо и никого не трябва някога да има контрол над вас! Ако не можете да си тръгнете от някое място, човек или нещо друго по всяко време, тогава вие вече не сте капитан на своя кораб.

Ние сме програмирани да отдаваме собствената си сила на външни източници. Това означава, че без съзнателно бдение над вашите собствени вътрешни процеси, вие многократно ще отдавате личната си сила, докато нищо не остане за вас самите. „Мъжът ми ще го направи вместо мен, исус ще ме спаси, правителството ще има грижата, добрите извънземни имат план за нас.“ – все програми и различни imprint-нати наслагвания и шлаки, поради които не можете да разберете естеството на това, за коетонаистина сте тук! Товага, когато си зададете въпроса, защо сте без всякаква енергия и сила за действие, ще осъзнаете, че някой я е взел от вас и вие сте му позволили. Вие сте били доброволен участник в процеса. Не позволявайте това да се случи с вас. Събудете се и си тръгнете от всеки човек, място или нещо, което се опитва да узурпира вашата лична сила. Освободете се от всичките imprint-вания, които ви дърпат назад и пораснете като Дух веднъж завинаги. Време е да поведете себе си. Спрете да позволявате на другите да го правят вместо вас.
                                                           http://www.parallelreality-bg.com/statii/control/318-imprint.html                       

Няма коментари:

Публикуване на коментар