Последователи

неделя, 4 октомври 2015 г.

ЗАПОЧВА ЛИ КОНТРОЛ НАД РЕЛИГИОЗНИ ЛИДЕРИ?/Създаване на образ на звяра в Рим

                                                                                                                                                                                                                                              
                                                                                                     Шумерските анунаги създадоха 3 големи религии на Земята за да разделят гоите,... така днес завладяха света. Днас тези религии, изиграли си ролята ще им пречат, особенно християнството,... и затова постепенно ще бъдат унищожени.               
                                                                                                                                                      МЕКА World                                                                                                        
Правителството планира регулация на лидерите на вероизповедания
„Връща часовника на религиозната свобода с повече от триста години”

Предложения законопроект, „изтекъл” в медиите, описва в общи линии начина, по който правителството на Обединеното кралство планира да надзирава над религиозните лидери и над техните послания.


„Ако докладите са точни, това, което правителството подготвя, връща часовника на религиозната свобода с повече от триста години,” каза Киарън Кели, говорител към Християнския институт.

„От дните на общоизвестните тестов и корпоративен акт насам не сме виждали такова съгласувано усилие от страна на британско правителство за ограничаване на религиозната практика,” каза Кели в доклад на института от вторник. „Не желаем да се връщаме към онези мрачни дни на религиозна нетърпимост.”

Ендрю Гилигън от лондонския „Телеграф” беше онзи, който се сдоби с копие на плана.
   

                                                                                                                     
„Имами, свещеници, равини и други религиозни фигури ще трябва да се включат в „национален регистър на лидерите на вероизповедания” и да бъдат подложени на конкретизирано от правителството обучение и проверки на сигурността в най-скорошното действие на Вътрешния отдел относно екстремизма,” съобщи той.

„Силно противоречивото предложение се открива в „изтекла” чернова на новатаконтратерористична стратегия на правителството, забелязана от „Телеграф”, която отива значително по-далеч, отколкото предишни версии на документа.”

Той обясни, че правителството ще изиска „всички вероизповедания да поддържат национален регистър на верските лидери,” който ще подлежи на „минималното ниво на обучителни проверки”.

„Регистрацията ще бъде задължителна за всички лидери на вероизповедания, които желаят да работят съвместно с публичен сектор, включително и с университетите, гласи документът. На практика повечето лидери на вероизповедания имат някакви взаимоотношения с публичния сектор и изискването ще покрие мнозинството от тях,” съобщи той.

Кели обясни в изявление от института, че „те имат предвид това, че от християнските лидери, поканени да говорят в университетски християнски съюз, ще се изисква да посещават одобрена от правителството обучителна схема, преди да им се позволи да говорят на студентите.

„Това наистина е зловещо предположение, подхождащо повече на Китай или Северна Корея, отколкото на демокрация, изградена въз основа на свободите от Магна Харта,” каза той. „Бихме помолили правителството да преосмисли и да отхвърли тези опасни планове незабавно.”                                                                                                                                                                



Според съобщеното планът дефинира екстремизма – очевидната цел, като „гласно или дейно противопоставяне на фундаменталните британски ценности, включително на демокрацията, на властването на закона, на индивидуалната свобода и на взаимното уважение на търпимостта към различни вероизповедания и убеждения.”

„Това звучи неприложимо и прочитът му е като на твърде силна държавна намеса,” е казал равинът Нийл Джейнс от Западната лондонска синагога, според института.

Правителството на Великобритания вече е било подложено на критика поради своите „заповеди за възпрепятстване на екстремизма”, оценяващи поведението, за което то счита, че подкопава „британските ценности”.

Докладът на „Телеграф” каза, че на плана би било оказано противопоставяне от Съветническия борд на джамиите и имамите.

И говорител към Католическата църква каза, че с нея не са се консултирали за предложенията.

Други старши католически източници казаха, че всеки план за държавен надзор на свещеници би бил посрещнат с „твърда съпротива”.

„Телеграф” каза, че главната цел изглежда е ислямският екстремизъм. Документът се позова на скандала „Троянски кон” в Ротердам, при който мюсюлмански лидери се опитваха да поемат контрол над местни училища.

Цитираше се британският министър-председател Дейвид Камерън, който казва: „Твърде дълго сме били пасивно толерантно общество, казващо на гражданите ни, че докато се покорявате на закона, ще ви оставим на мира. Правителството окончателно ще обърне страницата на този провален подход.”

Проблемът обаче е, че общият термин „британски ценности” позволява на правителството да осъжда и действа срещу християнски училища, които не преподават хомосексуалността,попадаща в общата категория на свободата под „британските ценности”.                                                                                                                                                                            
 
Защо се бърза за въвеждане на нова световна религия... Ислям? Служителите на Сатана/ЯЛАХУ на Земята работят по реда описан в тяхната библия/изпълняват библейски пророчества/. След като употребиха с Йудаизма евреите, по късно, чрез Юдеристиенството, измамиха ристиените да се поклонят на ЯХВЕ. Идва ред да се приложи Исляма.

Christian Today съобщи казаното от католическия свещеник отец Джефри Стийл в „Туитър”: „Точно каквото правеше и в момента прави Китай. Не се подчинявайте!”

Християнският писател и блогър Бари Лоренс публикува в „Туитър”: „Лидерите на вероизповедания в Обединеното кралство ще трябва да се регистрират? Мислех, че такива предсказания са алармистки – започва да се случва, според доклада.”

„Телеграф” съобщи, че Колин Грийн, християнски автор и експерт в апологетиката, е отбелязалплановете на правителството да постави имената на църковните лидери в списък за наблюдение.
                                                                                                                 
                                                                                                                 
„Не, това не е роман на Джордж Оруел.”

В Съединените щати администрацията на Обама е описала религиозните права според Първата поправка като „свобода на поклонението”, вместо като конституционно правилната „свобода на религията”, като така ефикасно ограничава обсега на дейност вътре в места за поклонение.

WND също съобщи, че експерт по Първата поправка е предупредил, че просто изговарянето на термина „пролайф” в църква тези дни би могло да донесе неприятности от Службата за вътрешни доходи.

Фондацията за свобода от религията – атеистична група – изиска от Службата за вътрешни доходида разследва проповеди, съсредоточени върху конкретни политически натоварени „кодови думи” и чрез уговорка Службата за вътрешни доходи изглежда се съгласява.

Фондът „Бекет” – организация с нестопанска цел – повдига въпроси относно практиката.

Последва случаят в Хюстън, при който градските чиновници издадоха призовки за копия от проповедите на редица пастори, които се противопоставиха на постановлението за транссексуалните права, прието от града.
                                                                                                                         
Ако попитате някой библейски християнин днес КАКВО ТОЧНО Е ВЪЗКРЕСЕНИЕТО, няма да може да ви обясни ВЕДАически(научно), а ще ви препрати към текстовете от Библията, които ще нарече "мистични". Но те са невежи. Библейските текстове за Възкресението разбират "Възкресението" като акт на ЗОМБИ от древно-африканския култ ЯО(откъдето иде "Яху", Яхова). Тялото умира, биологичната смърт е настъпила за часове, налице са гнилостни необратими процеси на разпад на тъкъните материя, но после душата се връща пак в тялото и човекът "възкръсва" като ЗОМБИ със същото си грубо-материално тяло.
Защо се казва, че Абрахамизмът е племеннен култ за вяра в духове? Защото става дума за "вяра в гуната на мрака и невежеството-ТАМАС".


Коментар на RemnantOfGod.org:

Изучаващите пророчествата са предупреждавали с десетилетия хората в Америка, че това предстои. Да, тази статия се отнася до Обединеното кралство, но тук, в САЩ, всички пастори, проповедници, служители и църкви, с изключение на покорния „остатък от нейното потомство”,са се преклонили пред Рим чрез подписване на дълго пророкувания раздел 501c3, както и на неговия дубликат – 501c4, според който те не са освободени от данъци. И в двата случая те създават образ на звяра в Рим, точно както пророчеството предсказа преди две хиляди години. След като случаят е такъв, слепотата и страстта им за пари са ги принудили да вършат онова, което изисква правителството. И така, ако този законопроект влезе в сила в Обединеното кралство – в което съм сигурен – могат да го осъществят много по-лесно тук, в САЩ, имайки предвид, че 501c3 вече има много подобни клаузи в договора, където сключващият договоране може да изговаря определени истини от амвона си без правителствено одобрение или наказание.                                                                   http://www.etoidaskoro.com/105310861074108010851080/135         
         КОЙ Е ПАПА ФРАНЦИСК – ПРЕМЪЛЧАНОТО МУ МРЪСНО МИНАЛО В „МРЪСНАТА ВОЙНА” НА АРЖЕНТИНА                                                                                                                                                                                                
Това, което се случва обикновено с религиите е, че всевъзможни свещеници и пророци пробутват и придвижват напред една колекция от абсурдни идеи, които след това се оформят в една все по-отчаяна теология, която става все по-сложна и все по-малко достоверна с течение на времето.

Християнството произлиза от теологическия опит да бъдат съгласувани две противоречащи си позиции:

1) Еврейският монотеизъм, където Бог не може никога да умре
и
2) Гръцкия / Тракийският / политеизъм, сходен с древноегипетския, древноримския и т.н., в който едно божество, като Дионисий, може да бъде родено на земята, убито и след това да възкръсне/говорим за кодове в матрицата използвани от илмюнати да циклят в материята/.

Днешното Християнството е една хибридна религия, срамен опит за комбиниране на еврейски и тракийски мистерийни религии, като орфизма например.

Накратко, западният монотеизъм може да бъде описан в три кратки и ясни точки, подредени хронологично:
                               
1) Евреите използват концепцията за монотеистичен бог на фараона Ехнатон за тяхното фанатично, племенно божество, познато като Яхве. Така Яхве е превърнато в “единственият и истински” Бог, сключил екслузивен завет със своя “избран” народ. Разбира се, никой върховен и всеобщ Бог не би сключвал обвързващи договори, с която и да е група от хора – така той вече не би бил всеобщ.                                                                                  
                                                       
2) Християнството(по точно левитите) комбинират монотеистичния юдаизъм с политеистична тракийска (сходна с римската, египетската и т.н.) религия.                                                  

моно + 1 маска = 1 моно смаЗка Бъл."САМО"=Лат."solo"Гр."μόνο"
"In-mutro"-заченат , "In mutro veritas"- мутриархат.                                                                                                                                                                                                                                                3) Мюсюлманите се опитват да се върнат към монотеизма/по точно левитите преобръщат Кибела или матриархата и се опитват да се върнат към мъжкото начало като монотеистичен мутриархат/ (въпреки че спорът около “Сатанински строфи” показва, как ислямът също е бил почти победен от политеистичните идеи).

Западният монотеизъм е историята на една гротескна грешка – на това, как едно псевдо божество е успяло да се наложи и е почитано, като върховен Бог. Човечеството не може да продължи еволюцията си, докато не поправи тази грешка.
          
         
                            Времето е заложено в програмата, а ние сме в холограмата                                           

Няма коментари:

Публикуване на коментар