Последователи

събота, 3 октомври 2015 г.

Тоталитарна секта на златния телец. Как юдео-протестантството създаде уахабизма/



Уахабитите (салафити) ционисти първоначално са били таен съюзник на Израел и евреите.

                                                                                                                                                                   Припомняме, че през 1970 г. извън кралство в резултат на убийството, е бил убит известният писател Насер ас-Саид, автор на "История на саудитците." В изследването си 1040 страници той описва не само морална поквара и нравственото разложение на всеки член на Саудитския дом, но също така и в резултат на задълбочено проучване, доказва "еврейския" произходът на тази династия. В книгата си, Насър Ал-Саид също така посочва тясни тайни контакти между саудитците и основателя на ционисткия режим на Бен Гурион, който се проведе преди и след неговото одобрение.



       
   
     
                             
Първия шиит/ха-шит/хасид - Абдула ибн Саба                                                                                                          Израелският режим тогава и сега се радва на директна подкрепа на Саудитска династия. Това, което ние вярваме, не е случайно - Глобалните еврейски лидери не биха могли да оставят без контрол такъв важен религиозен център, като Мека. Показателно е, че при тайните ционисти(крипто евреи) иззели Саудитска Арабия и светите места на исляма в Мека, е съхранена такава форма за изпълнение на смъртна присъда като разпятие на кръст.

                                                                                                                         Съдебната система на геополитическия партньор на Съединените щати - Саудитска Арабия, доведе до своя логичен изход делото срещу 17-годишният Али Мохаммед ал-Нимр през 2012 г. 17-годишният Али Мохамед ал-Nimr бе арестуван по време на репресиите на антиправителствените протести в шиитската провинция Катиф по основание на съмнителни обвинения за притежание на огнестрелно оръжие. Никакви доказателства в подкрепа на обвиненията не са били предоставени. В същото време, според британска група за правна помощ, непълнолетният е бил лишен от достъп до адвокати, той е бил измъчван, след което е бил принуден да подпише "доброволна изповед" Документът се основата за случая, за който той е бил признат за виновен за предполагаемото престъпкение от специален наказателен съд (СГС). Обвиняемият, който не се призна за виновен, не е бил допуснат до последното съдебно заседание, което се е провело в тайна. В резултат на това влиза в сила присъда, издадена още на 7 май 2014 г., Според която той ще бъде разпънат на кръст.

                                                                                                                                                Има всички основания да се смята, че делото срещу Али бе заведено заради чичо му - 53-годишният критик на Саудитска режим, виден религиозен лидер на Великобритания, Нимр аль-Нимра (шейх Nimr Ал Nimr), който е бил осъден на смърт чрез разпъване на кръст по обвинения за "обида на краля" и рецитиране на религиозни проповеди, които "нарушават националното единство." Тази седмица стана известно, че правителството на Саудитска Арабия е готово да разпъне Al-Nimrah, а след това ще бъде разпнат на кръста и племенника му. Али е само едно от момчетата, които бяха осъдени на смърт, след като участваха в антиправителствените протести. [Като цяло също толкова очевидно е, че днес се сблъскват различните течения на исляма, включително сред салсфитите, като по този начин се предотвратяват удари към "Израел"] През януари 2015 г., Саудитскйя блогър известния Раиф ал-Бадави получи пръв 1000 удара с камшик/тояга, за които е осъден за критикуване на режима през 2012 година. Вълната от убийства започна по времето на крал Абдула, и се разшири с пристигането на неговия наследник Салман. От януари до май 2015 г. са била изпълнени смъртни присъди на 79 души, което е близо до годишните цифри на ужасните екзекуции - когато през 2014 г. общо 87 души, убити от властите. Фактът, че броят на екзекуциите се увеличава, потвърждава и сайтът "на Министерството на публичната служба", където има официална обява за търсенето на професионални мъчители/палачи но заявени като "религиозни изпълнители." В същото време, главното е не само във факта, че са осъдени на смърт, но също така и за методите за тяхното изпълнение. Разпятието е едно от най-ужасните и мъчителни смърттни наказания в резултат на което един човек може да умре в рамките на няколко дни.

                                                                                                               През 1970 в кралството, в резултат на покушение, е бил убит известният писател Насер ас-Саид автор на"История на саудитците." Тъй като тази работа е написана по време на царуването на цар Фахд бин Абдул Азиз, авторът се фокусира върху идентифицирането на срамни от морална гледна точка, аспекти на живота му. Първите 30 страници от книгата са посветени на изучаването на родословно дърво къщата на саудитската династия, която идва от евреите/йудеите на Hijaz/Хиджаза и Медина. В продължението на книгата си, авторът дава подробно описание на подкрепата, която евреите, оказвали на движение на Мохамед ибн Абд ал-Ваххаб, което довело до появата на уахабитската идеология. Ас-Саид анализира по периодите на планирания и осъществен от йудеите преход на религиозното лидерство към Мохамед бин Абд ал-Ваххаб и прехвърлянето на политическото ръководство на Саудитска династия. Авторът обръща внимание на читателя към престъпленията срещу еврейската династия на арабски племена, както и фактите по общата им изтребление. В подкрепа на думите си, той цитира исторически фотографии и картини, свидетелство за истинността на представената информация. В допълнение, авторът описва и тесните връзки на кралското семейство на Саудитска Арабия с британците, които са съществували в миналия век. В книгата си, Насър Ал-Саид също така посочва тясна тайни контакти между саудитците и основателя на ционисткия режим Бен Гурион. Израелският режим тогава и сега се радва на директна подкрепа на Саудитската династия.

                                                                                                              Подробния еврейски произход и основател на уахабизма и  на "модерна" Саудитска Арабия се разкрива в материал под заглавието "Уахабитския ционизъм" (фарси) и е публикувано в блога на Нафез: "Както беше посочено по-горе, люлката на уахабизма е бил контролираната от Саудитите част от Арабия . В книгата "Къщата на саудитските уахабити и мненията на учените за уахабизма" за основател на тази сектата Мохамед ал-Wahhab ,говори се че "дядо му е турски евреин Сюлейман Каракузи, преселил се в Хиджаз."

                                                                                                         Карикатура в Германия, описващи юдеите сред местните немци.Обърнете внимание на турският червен фес, който носи юдеинът!!

  
Саудитска Арабия обезглавили 69 души – защо „демократичния свят“ не се възмути? Няколкото обезглавени американски и британски заложници от Ислямска Държава отприщиха сериозна „кампания на ужасите“ в медиите и доведоха до международна военна коалиция, водена от САЩ, срещу екстремистката организация.
Докато темата за ИД доминира в медиите, с лекото се пропуска какво се случва в Саудитска Арабия, която е член на Съвета за човешки права към ООН и един от най-големите съюзници на Америка във войната срещу екстремистката групировка.Обезглавяванията не изключват и малолетни лица. По данни на ООН поне един малолетен е бил екзекутиран тази година. Това нарушава конвенцията на ООН за правата на децата.                                                                                                                                      
                                                                                             За Саудитска династия, под ръководството на която Хиджаз се намира вече два века, четем: "Саудитците са произлезли от един евреин от Басра Мордехай бин Ибрахим бин Муса, който е приел исляма", "[см. К.Мямлин, «История саудитов и их связь с евреями», Институт Выского Коммунитаризма]. Така че наказателните смъртни присъди на противниците от престъпния режим на кръст - е "в известен смисъл, в кръвта им." Така през април 2015 г. командирите на поделения на Република Новороссия получиливидеоклип, в който жидобандеровците разпнали и изгорили руски опълченец.

                                                                                                                        От английската версия на алтернативна генеалогия на Саудитите узнаваме, че така наречения Мордохай уж живял нито повече, нито по-малко около 9 в. от нашата ера .... "* * * От оригиналната статия са сменени само думите "някои", "опитва да докаже", и окончателният цитат от "Eлектронна Еврейска енциклопедия". Но финалната сентенция на автора цитираме дословно: "Трудно е да се разбере как при неналичноста на постоянно еврейско население (с изключение на Йемен), на Арабския полуостров може до такава степен се почувства еврейското влияние, че митичното световно еврейство през 18 век да с било в състояние да го укротява своите " протежета ". Още по-трудно е да се приема сериозно твърдението за "ционисткия" характер на движението на уахабитите - както е известно, ционизма възниква едва през 19-ти век, така че въображаемите еврейски предци на саудитският Ал Ваххаба дори не бяха чували за такова нещо ". Да започнем с, думите, че "не е имало постоянно еврейско население на Арабския полуостров" звучи, меко казано, абсурдно - не само на фона на вмъкнатия цитат, но фактът, е че арабите са основните представители на семитските народи. Сега нека да си спомним, че уахабизма възниква в началото на 18 век - почти веднага след като се появи Централната банка на Англия , на базата на парите на еврейските търговци на роби от Холандия, английски пирати и английската аристокрация - в действителност, те се смесват един с друг, до пълно смесване. Най-голямо влияние върху появата на уахабизма оказва агента на британското Министерства по делата на колониите Хэмфер*. . Причината за този голем интерес, е план за разделяне на исляма и отслабване на мюсюлманските страни чрез създаването на регионални конфликти - заради директен достъп на юдео-протестантските търговци на пазара на Изтока. Не е случайно, че това движение за реформа в исляма, като две капки вода напомня на крайни форми на протестантството. Близостта на протестантството, с неговите уклони в "Старозаветните ценности" и "ценностите на юдаизма," не се изисква конкретни доказателства (и че ционизмът се подхранва от парите Ротшилд, подхранвани главно от сделки с Банката на Англия, и че станаха собственици на Англия, това за пореден път няма да повтаряме). При това рекордните саудитските оръжейните покупки от САЩ за общо $ 60 млрд, илюстрира техните текущи планове. Което, обаче, не винаги съвпада с мнението на обикновените араби. Ако си припомним историята на юдаизма, който доби основния им зловеща форма, след възхода на християнството, е необходимо да се каже, че всички тези слоеве в монотеизма са създадени от симбиозни кланове на свещеници, лихвари и търговци на скъпоценни камъни, които се използвали като "консуматив" обикновените хора участващи в организацията, която носи всички белези на една тоталитарна секта. Между другото, не е случайно, че на английски език терминът "евреин» - jew, е созвучен с руското «жид» 1. подбива (цена) синоним: събориха/beat down 2. сделка синоним: пазарят 3. надхитри, мамят, задръжте, и също така има един корен бижу, бижутери (камъни, бижутери). Тоталитарните "секти с финансовата отклонение" се основава на два принципа - "Вие сте избраните" и "и поради това всички ви завиждат." За изолация е бизобретен не само механизъм за самостоятелна сегрегация като брак само между членовете на "сектата", но също така и съзнателно отделяне от не-сектантите, "... Не следват обичаите на народите/неевреите и не се опитвайте да бъдем като тях или в рокля или косата, или в друга този вид на нещо ... Забранено е да носят подобни на техните,... дори джапанки сандали: това е, ако те връзват ленти в едната посока, евреите трябва да връзват в друга, или ако правят презрамките на сандалите червени, при евреите трябва да са черни ... "," ... или пазете се и гледате как езичниците ловуват, играят хоро или се забавляват някак си различно ... "В същото време има закон, известен в сицилианската мафия като" омерта ":" ... Заповедта изисква всеки човек да обича всеки, който принадлежи към еврейския народ като собственото си тялото ... трябва да се говори за евреите само добро и да жалеете за парите им, както те изразяват съжаление собствените си пари и така се грижи за собствената си "чест" ... Който мрази един от евреите в сърцето си, нарушава забраната на Тора ... дали в слово или на дело, и още повече публично ... "" ... и въпреки факта, че той казва истината, а не в неговите истории нищо срамно - ... е ужасно престъпление, което води до убийството на евреи ... Някой укриването недоволство срещу някой от евреите нарушава забраната на Тора ... " "... Забранено е да се предадава, евреин в ръцете на не-евреин, независимо дали става дума за живота на един евреин или неговото имущество; и без значение дали това е направено с помощта на действия или думи; и е забранено да го докладва или да посочи мястото, където е скрил своята собственост/имане. И всеки предател губи своя дял в бъдещия свят ... "... Добре е обмислена и системата за финансиране и изземване на пари от страна на другите:" ... на места, където има спестовни банки, в които евреите имат акции (акции) и други евреи да вземат на заем с лихва - въпреки че директорите там са не-евреи, то е напълно забранено ... "," ... ако евреин вземе назаем от неевреин, и той умре, той има право да откаже да плати за сина му, който не знае точно се предприеме, ако този евреин заеми от своята майка; (в парично изчисления), ако не-евреин направи грешка, е позволено да се използва неговата вина за печалба ... "," ... позволено е да мамят езичниците, чрез възлагане на грешни цени ... "... Обозначени приоритети:" ... ние вярваме, че цялата не-еврейска земя е открадната ... "и т.н. Съгласно тези правила, както и правилата на двойни стандарти по отношение на тези които не са членове на сектата, се формира и специфичното "колективно несъзнаване/безсъзнателност." По този начин, всяко примитивно съзнание е част от"кошера" на тези, които обикновено се наричат "Евреи", всъщност служат за обединяване/сплотяване на членовете на тази тоталитарна "комунистическа" секта със стабилна митология, и на които се внушава, че да бъдат в тази секта е "престижно"/Днес електората на българските партии е създаден точно по този кошерен,комунистически, йудейски модел./. Необходимо е също да се обръща внимание на формата на комуникация - личните обиди например само засилват тяхната тоталитарна структура. По принцип, спасяването на хора от тоталитарни секти е работа на професионални психолози и чрез прилагане на закона. Но когато тя достига значителен мащаб/размер (не отчитаме силовите варианти на въздействие над сектантите на познати ни от предишната история на човечеството), изходът може да бъде само един чрез компетентна доставка на реална информация.                                                                                                                                                                                                    
Т.нар. "евреи" не са нито -"раса",
нито-"нация", нито-"етнос"!
Те принадлежат към т.нар. СИВ РАЗ-САД от деволюцията на БЯЛАТА РАСА
от т.нар. "Червено Засяване" от континента "МУ" в Пасифика.
При т.нар. "горски евреи"(кавказци) се постига по-европейския вид на евреите
При всички МУ-наци е характерно острите черти, особено НОСА- "орлов клюн",издраващ иманентния характер на задълбаване в ниските нива на матрицата и "края на материалните цикли" на култа, който изповядват- Шива-Рудра.
"Евреин" буквално значи "ап-ир"(водно-земен), а -"ар-ап"("земно-воден").
Евреите представляват ранните арио-семити, докато арабите-късните арио-семити.
По-примитивния характер на арабите се обяснава с факта, че на по-късен етап се намесва и разсада от култа на Кали(от Кумари-Кандам- "Лемурия" в Индийския океан)
Тази връзка е много важна да се разбере, за да се осъзнае "топлата връзка" не само между евреи и араби, но и между евреи и турани(днешните тюрки).
                                                                                                                                       
Тяхната мисия е разпад на БЯЛАТА РАСА чрез нейното смесване с низшите разсади-особено от Лемурия. Болшинтсвото от лемурийците днес изповдват Лунния култ- една Индонезия са мюсулмани, а преобладаващата част от Индия са към лунния култ Шива-Кали; за турките-турани-не говорим изобщо.
За лунния култ е характерно старшинството(от Сатурн) и войнствеността-от Марс.                                                                                                           
                                                                                                              communitarian.ru/novosti/v-mire/vahhabitskiy_sionizm_geopoliticheskie_partnery_ssh                         САУДИТСКА АРАБИЯ ПРЕДЛАГА ПОД НАЕМ ИЗРАЕЛСКИ ЕКСПЕРТИ                                                                                                                                                                                                                                                                                                САУДИТСКА АРАБИЯ НАЕМА ИЗРАЕЛСКИ ЕКСПЕРТИ ЗА ДА ИЗВЪРШВАТ НАДЗОР НА ВОЙНА СРЕЩУ ЙЕМЕН ДА СЕ СЛОЖИ ТАЗИ СТАТИЯ В КОНТЕКСТ - CABALIST ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКЕРИ, РАБОТЕЩИ ЧРЕЗ ТЕХНИЯ КОНТРОЛ НА САУДИТСКА АРАБИЯ, БАНКАТА НА АНГЛИЯ И BRITISH / АМЕРИКАНСКИ ИМПЕРИАЛИЗЪМ, СГОВОРИЛИ СЕ ДА РАЗБИЯТ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ И ДА ЗАПАЗЯТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК. КАТО НЕЗАВИСИМ ИСТОРИК ДЕЙВИД ЛИВИНГСТЪН КАЗВА - "ТЕ СА ИЗПОЛЗВАЛИ НАЙ-РАЗЛИЧНИ КУЛТОВЕ КАТО УАХАБИЗМА (1700) И SALAFI.САЛАФИЗМА(1930), ЗА ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ ИСЛЯМА, СЪЗДАВАТ ФАНАТИЧЕН ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ И НАСЪРЧАВАТ ТЕРОРА В ПОДГОТОВКА ЗА ПРИШЕСТВИЕ "ВОЙНА НА ЦИВИЛИЗАЦИИТЕ". "НАЙ-НИСКО ПОСТАВЕНИЯ [ТЕРОРИСТ] МОЖЕ ИСКРЕНО ДА ВЯРВА, ЧЕ ТЕ ЗАЩИТАВАТ ИСЛЯМА И СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ" НА ЗАПАДНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ. "ВЪПРЕКИ ТОВА [ТЕ]  ИЗПЪЛНЯВАТ СЪЩАТА ILLUMINATI ПОРЪЧКА... ТЕХНИТЕ КАНАЛИ ПРОНИКВАТ ДО ГОРНОТО ТЕЧЕНИЕ НА ВЛАСТТА В БРИТАНСКОТО И АМЕРИКАНСКО ПРАВИТЕЛСТВА, И НАВЪН В НАЙ-ДЪЛБОКИТЕ УЧАСТЪЦИ НА НАКАЗАТЕЛНИ И ОКУЛТНИ МЕТРОПОЛИТЕНИ. "ВСИЧКИ САУДИТЦИ ТРЯБВА ДА ОСЪЗНАЯТ ТОВА!                                                                                                           ТЕХЕРАН (FNA) - Министерството на отбраната на Саудитска е наело редица израелски военни експерти да наблюдават и съветват коалиционните войски във войната срещу Йемен, източници, близки до Саудитската монархия.

"Ционистки експерти контролират операциите водени от коалицията срещу Йемен директно в допълнение към разузнаването и военна координация между двете страни", казват източниците FNA. Също така се разкри, че друга делегация от Израел е пътувала до Саудитска Арабия през последните няколко дни, за да надзирава строителството на обект министерството на отбраната.

"Военният Обектът се намира двайсет километра северозападно от Hay Ал Yasmin в Рияд", заявиха източниците.                                                                                                                                                         В съответните забележки от Четвъртък, началника на Йеменския висок революционен съвет Мохамед Ал Хути подчерта, че атаката на Саудитска режима над Йемен е трябвало да спаси Израел, и каза, че агресията на Ал Сауд се състоя в реда на Тел Авив и Вашингтон.

"Саудитска Арабия ни нападна, защото ние се бяхме превърнали в повод за безпокойство за Израел и е трябвало да успокоят опасенията на Израел ...", заяви Ал Хути.

Той отново подчерта, че Саудитската военна агресия срещу Йемен се провежда при директни заповеди на САЩ и Израел.

Саудитска Арабия стартира своя бомбардировките срещу Йемен на 26 март в опит да възстанови властта на укриващия се президент Мансур Хади, предан съюзник на Рияд.

Хади се оттегли през януари и отказва да преразгледа решението въпреки призивите на Ansarullah революционерите на движението Хути.                                                                                                                               Въпреки твърденията на Рияд, че те са бомбардирали позиции на бойците от Ansarullah, саудитските военни самолети са ударили жилищни райони и граждански инфраструктури.

При атаки на юдомонархията досега загинаха най-малко 3815 цивилни, предимно жени и деца, според независимия Tally FNA е. Саудитска Арабия започна въздушни удари на 26 март, срещу Ansarullah бойците на движението Хути, без мандат на ООН, в опит да възстанови властта на укриващия се бивш президент на страната, Абд Мансур Хади Rabbuh/Рабби.

Съединените щати т.е. Израел не може да позволи на демокрацията в Йемен ", защото пристанището на Аден е много важно за тях. Това е много стратегическо местоположение. " САЩ по нареждане на Израел плаща на "Саудитска Арабия и Катар, за да атакуват [хората на Йемен] и след това Kerry идва в хуманен жест, финансиране на 2,0 милиона щатски долара, за да помогне на Джибути да приеме стратегии и помощи за сигурност или както се казва, за да предоставят хуманитарна помощ за Йемен ", САУДИТСКА АРАБИЯ ДЕЙСТВА ПОД ЕГИДАТА НА САЩ И ИЗРАЕЛ - КОИТО СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТ ИЛЮМИНАТИТЕ ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКЕРИ - АМЕРИКАНСКИЯ И ИЗРАЕЛСКИ ИМПЕРИАЛИЗЪМ СА ПРОЯВА НА ДНЕВНИЯ РЕД НА БАНКЕРИТЕ ЗА СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО                                                 Домът на Сауд е от семейството на крипто-евреи - една теория, която, ако е вярна, ще помогне да се обясни тяхната външна политика и начин на живот. (Саудитска Арабия може да постави Израел на колене за една нощ чрез налагане на бойкот на нефт, а не с фалшиво както през 1973 г., шарж инженерство на Хенри Кисинджър, но по някаква причина те отказват да го направят.)                                                                           Дали работата на Ибн Sauds за Банкстерите е от дьонме лоялност или недостатък на характера, резултатът е един и същ. Те продават своето приказно петролното богатство на част от своята истинска стойност, за да се подпре на лихварството, базирано на империята на Новия Световен Ред като цяло, и ционисткия кинжал в сърцето на Близкия изток, в частност.                                                                                                                                                                          smoloko.com/                                                                                                                                                                               
                                                                                                      Чеченския уахабизъм/Мрежа от агенти на КГБ                                                                                                                                                                                                             
                                                - Следи от КГБ, ФСБ и ГРУ водят до ислямска държава?                 
    ИЗРАЕЛ И САУДИТСКА АРАБИЯ ЕДНА И СЪЩА ИГРА...ТЕРОРИЗЪМ                                               

Няма коментари:

Публикуване на коментар