Последователи

понеделник, 23 ноември 2015 г.

Agenda 2030: Какви са целите на ООН за близкото бъдеще



Организацията на обединените нации официално разкри своя нов „План 2030“1 за устойчиво развитие, определян вече и като „новият План 21 на стероиди“. Разкриването му беше на Срещата за устойчиво развитие на ООН в Ню Йорк.

Понеже тези предполагаемо необвързващи международни споразумения често са трудни за разшифроване, тъй като умишлено включват двусмислени термини и семантични заигравки, подготвихме удобен и полезен превод на 17 от целите, заложени в „План 2030“. Цел 1: Край на бедността във всичките ѝ форми и навсякъде.
Превод: Централните банки, МВФ, Световната банка и Федералния резерв ще контролират всички финанси.

Цел 2: Премахване на глада, постигане на хранително обезпечение, подобряване на качеството на храната и устойчиво земеделие.
Превод: ГМО.

Цел 3: Осигуряване на по-добро здраве и поощряване на доброто общо състояние за всички на всяка възраст.
Превод: Масови ваксинации, Кодекс алиментариус.

Цел 4: Гарантиране на всеобхватно и безпристрастно качествено образование за всички и поощряване на възможности за квалификация за цял живот.
Превод: Пропаганда на ООН, промивка на мозъци чрез задължителна централизирана образователна система от люлката до гроба.

Цел 5: Постигане на равенство на половете и упълномощаване на всички жени и момичета.
Превод: Контрол на населението чрез принудително „Семейно планиране“.

Цел 6: Осигуряване и устойчиво управление на питейната вода и канализация за всички.
Превод: Приватизиране на всички водни източници, без да се забравя флуоридизацията им.

Цел 7: Осигуряване на достъп до евтини, надеждни, устойчиви и модерни енергийни решения за всички.
Превод: Създаване на всеобхватна мрежа от смарт устройства, предлагани на максимални цени.

Цел 8: Поощряване на устойчив и всеобхватен икономически ръст, пълно и продуктивно наемане на работна сила и престижна работа за всички.
Превод: Транс-атлантическо/тихоокеанско споразумение, свободни търговски зони изцяло в интерес на мегакорпорациите.

Цел 9: Изграждане на издръжлива инфраструктура, поощряване на всеобхватна и устойчива индустриализация и насърчаване на иновациите.
Превод: Изцяло платени пътища, обществен транспорт (за сметка на личния), край на безплатните пътувания, ограничения на трасетата по екологични причини.

Цел 10: Намаляване на неравенството между държавите и в самите тях.
Превод: Дори още повече държавна бюрокрация.

Цел 11: Създаване на градове и човешки поселения, които са самодостатъчни, сигурни, издръжливи и устойчиви.
Превод: Всяко селище да стане част от системата на Големия брат.

Цел 12: Гарантиране на устойчиво потребление и производство.
Превод: Принудителна политика на икономии.

Цел 13: Вземане на спешни мерки в борбата с климатичните промени и тяхното въздействие.
Превод: Задушаване на малките производители, въглеродни такси/кредити, данъци за всеки, който диша (отколешната мечта на Ал Гор).

Цел 14: Съхранение и устойчива експлоатация на океаните, моретата и подводните ресурси за устойчиво развитие.
Превод: Още ограничения по екологични причини, контрол над всички океани, включително пълните права над минералите в океанското дъно.

Цел 15: Защита, възстановяване и устойчива експлоатация на континенталните екосистеми, устойчиво управление на горите, борба с пустинизацията, спиране и обръщане на процесите на ерозия, прекратяване на загубите в биологичното разнообразие.
Превод: Дори още повече ограничения по екологични причини, както и още повече контрол над ресурсите и минералите.

Цел 16: Поддържане на мирни и самодостатъчни общества за устойчиво развитие, осигуряване на достъп до правосъдие за всички и изграждане на ефективни, прозрачни и всеобхватни институции на всяко равнище.
Превод: Повече „миротворчески мисии“ на ООН (пр. 1, пр. 2), пълното премахване на 2-ра Поправка на американската Конституция.2

Цел 17: Подсилване на средствата за реализация и подновяване на глобалното партньорство за устойчиво развитие.
Превод: Премахване на националния суверенитет в световен мащаб, т.е. ХАОС. Съвсем скоро целият свят ще бъде хвърлен в тотален ХАОС! Използвайки това, част от елита плюс децата на земята(избрани деца), ще се покрият в долната земя, преди да предизвикат частичен Апокалипсис.
otizvora.com. Разобличителя на тайните космически програми Кори Гуд (с псевдоним GoodETxSG) описва една сложна планетарна ситуация, включваща множество човешки космически програми (както съвременни, така и древни) и извънземни цивилизации, борещи се за надмощие по въпроса за това колко информация и технологии да бъдат разкрити на останалата част от живеещото на повърхността на планетата човечество. За някои, разкритията на Кори са плод на богато въображение, подходящи за сценарий на нов епизод от "Междузвездни войни", но по вероятно е, да е агент на илюминати, с цел да приспива гоите, които да се надяват на спасение от така наречения от него алианс (ТКП).

Според Кори, едната от страните в конфликта е един позитивен(мотивиран от идеята за служене-на-другите) притежаващ тайна космическа програма (ТКП) алианс, включващ първата тайна космическа програма, създадена от военните на САЩ – "Слънчева отбрана", и нейните съюзници, няколко древни човешки космически програми и приятелски настроени човекоподобни извънземни раси, които са генетично свързани с човечеството. В основни линии, "ТКП алиансът" иска живеещото на повърхността на планетата човечество да научи истината относно своите древни космически програми, извънземните посещения и технологиите за свободна енергия. И най-важното: "ТКП алиансът" иска да сложи край на експлоататорската световна финансова система, която е поробила икономически по-голямата част от човечеството.
Другата страна в пазената в тайна война е един негативен (мотивиран от идеята за служене-на-себе-си) алианс, включващ първата корпоративна космическа програма, наречена "Междупланетен корпоративен конгломерат" (МКК), и нейните съюзници. Към тях спадали древни Земни кръвни фамилии, наречени Кабал/Илюминати; влечугоподобни извънземни, наречени Драко, които идвали от извън нашата слънчева система. На последно място, този негативен алианс включвал и части от "Тъмната флотилия", състояща се от човешки същества, свързани директно или идеологически с бившата нацистка СС организация, които обикновено действали извън пределите на слънчевата система, но които са били задържани в пределите й от наскоро наложената над слънчевата система всеобща карантина.

Ако зомбираното човечество не събори само кабало-елита от дегенерати го чака частично унищожение.„Бъдещето не принадлежи на всички“ – унгарския сигх-анин Джошоа Шорос ви го каза.


1 коментар: