Последователи

неделя, 1 ноември 2015 г.

ТАЙНИ И ЯВНИ РИТУАЛИ ВЪВ ФУТБОЛА- ИГРА НА ИЛЮМИНАТИ/Спорт и футбол/ За тях може да бъде използвана дефиницията на Мордохай Леви: “опиум за народа"

  


 Спорт,Политика, Религия

Това са аспекти от човешката култура, масови мероприятия и развлечения. За тях може да бъде използвана дефиницията на К. Маркс: “опиум за народа”


Днес футболът , а и другите спортове, изпълняват тази функцията да държат масите в едно състояние на опиянение, състояние на леност, извън действителността и настоящето, свързани с телевизора, в една необикновена връзка с техните богове, чиято религия е консумиране на спектакъла, за да продължава да се върти капитала. Да накарат хората да идентифицират с отборите, все едно, че са църкви, и да дадат пълномощие за личната власт на тези лица . Знаменитостите са в същност нашите шамани. Това означава, че в много от тези спортове, някой играе за нас. Някой друг е изправен пред мистерията на космическата игра, докато ние го поддържаме и пиейки бира си представяме, че сме там, на неговото място.
Не сте ли забелязали, че живеете във виртуална реалност? 
Дори във времената, в които живеем сега в един глобализиран свят, в който голяма част от информацията е достъпна за много хора, все още намираме истини,които са скрити под маската известна като страст към спортните традиции или духа на конкуренцията.Футболът е една от формите за отвличане на вниманието на населението..Играта с топка се разви по опасен начин. От проста и невинна спортна дейност, тя прехвърли границите на забавното и здравословното, за да стане оръжие за контрол над масите,позната в йерархията на корпорациите с жаргон като "социално разсейване." 

 Ролята на корпорациите

Невежеството на консуматора води след себе си безброй часове гледане на футболни мачове..Създава се една ситуация, в която няма никаква полза за зрителя.Не след дълго се превръща в социално поведение, което достига опасни размери. Това е мястото, където всяко нещо идва на мястото си,няма нищо лошо, когато човек е последовател на даден отбор,но когато се прекрачи границата на фанатизма, футболистите се превръщат в идоли и се започва лудо купуване на всичко, което се върти около цветовете на отбора. Последен писък на модата са блузките за кучета с имена на футболисти...
Любителите на футбола без да знаят как и защо се превръщат в потребители, неизбежно етикетирани. Освен това поставят и етикет на хората, според техните футболни предпочитания.

Манипулация на масите 

Футбол, шоубизнес и други "димни завеси" манипулират масите, и не позволяват те да имат културна осъзнатост. Политици и други лица са заинтересувани да държат хората заети със защитата на футболният екип на града, на любим клуб. 

  


Дори в собствената си държава, разделяйки ги от останалите, по причини, че не споделят тяхната"страст", винаги когато "случайно " се въвежда нов несправедлив закон , който е във вреда на болшинството хора, по същото време са организирани футболни мачове между отбори, които имат дългогодишна вражда!
По този начин те могат да се забавляват масите от хора, които пеят ентусиазирани името на любимия си отбор, докато бъдещето и съдбата им се решава по независещ от тях начин. Повечето мъже гледат спорт( в България основно футбол).”Плебеите” се забавляват , гледайки спорт ,но това забавление единствено в полза на „Елита”, защото той ги откъсва от истинските им проблеми и се радват за хора които ги карат да са щастливи или тъжни. 
 
  


Спортът е заместител на определени емоции и изживявания, които не се случват на обикновения човек и единствения начин той да се докосне до тях е чрез спорт, тв предавания, екшън филм и т.н.. Може би търсят алтернативна реалност и да изключат,че има сметки, работа и др.. Неудовлетвореност кара хората да търсят изживявания с любимия отбор или спортист.

Футболистите и другите спортисти са едни съвременни гладиатори, които получават милиони.Принципите за контрол над масите от древен Рим са живи и днес, но в различен вариант, заради различните условия. Един от тях „хляб и зрелища” е още жив. Някои хора се вживяли толкова много, че по форумите се срещат хора, които едва ли не най-големия им успех в живота, е че са избрали някой отбор, който печели трофеи и се обиждат едни други все едно е засегнато личното им достойнство.                                                     


                 

Да погледнем етимологията на думата футбол. Много мислят, че идва от foot (крак) и ball (топка) т.е. използва се крака за да се играе с топката. Това не е точно така. Понятието футбол обединявало всички спортове, играни от бедните хора в Англия. се Спортове в които стъпва на собствените крака на земята и това е причината американците да наричат футбол, играта която се играе по техните правила. Богатите са можели да си позволят да си купят кон, мотоциклет или кола и затова са се занимавали със спортове, като поло, различни състезания с коли, мотори и т.н.. Футболът, който е най-популярен по целия свят се нарича Association football ( съкращението е Сокър ), спорт Ръгби няма, а има Ръгби футбол. Още през 19 и 20 век виждаме, че в игрите съществува разлика между богати и бедни.

Тоталитарните режими винаги поддържат спорта на високо ниво, за да пропагандират по този начин властта си Така народа е удовлетворен въпреки тоталитарния режим. Бай Тошо падна и спорта премина в частни ръце и спорта в България дръгна надолу и нуждата от „зрелища” бе запълнена със световен спорт и световни майстори. Кеф ти Висша лига на Англия, кеф ти испанската Примиера дивисион и Серия А на Италия, кеф ти Първа Будеслига на Германия . В допълнение българския запалянко може да наблюдава не толкова популярни първенства като руската примиер лига, холандската Ередивизя, втора дивизия на Англия,а ако му доскучае късно вечерта може да гледа аржентински футбол от другия край на планетата или да избере други американски спортове като баскетбол и хокей които могат да бъдат наблюдавани през нощта. Като допълнение българина може да наблюдава и родния шампионат, който може да не блести с майсторлък, но си е наш и тръпката да подрепяш родния клуб е много по-различна от тази да викаш за отбор който е на хиляди километри от теб. Като добавим, че у нас се излъчват най-престижния футболен клубен европейски турнир Шампионската лига и втория по престижност Лига Европа показва,че българския запалянко има много избор пред себе си.

В САЩ един отбор от НБА(баскетбол) и НХЛ(хокей) изиграва по 84 мача в редовния сезон , в МЛБ (безйбол) един отбор изиграва 162 в редовния сезон.Най-полуярния спорт в САЩ е американския футбол и един отбор изиграва 16 мача в редовния сезон . Във всяка лига играят от 30 до 32 и това означава, че цялата седмица на един американец е заета мачове не само на любимите си отбор, но на отбори които не е фен.     

     

 Плюс това има и колежански и гимназиони мачове за които са едно от малкото забавления в малките градове. За да не му пусне на един американец от спорт мачовете от различните лиги се провеждат през различен период в годината. В бейзболната лига мачовете от редовния сезон започват от април и продължават до септември,а плейофите започват септември и завършват октомври.В хокея и бейзбола първенството започва октомври до март,а април до юни са плейофите.В американския футбол сезона започва август и завършва януари, а плейофите са януари и февруари.Толкова много спорт отвлича постоянно вниманието на един американец.



В Европа един отбор може да изиграе един до два мача на седмица.Седмицата със спортни събития на европееца не е толкова заета колкото американеца, защото един американец може да има два – три и дори четири любимия отбора от всяка от четирите популярни спортта в Северна Америка.




Това което различава пристрастаноста на европееца от американеца, е че той се фанатизирва на тема спорт. В Европа футболните агитки приготвят хореографии, песни, факли и бомби за футболен мач. Да не говорим за футболното хулиганство което също отвлича вниманието на „плебеите” от реалните проблеми на хората. Хулиганските фирми в Англия водят началото си от края на 60те/началото на 70те.
През 70-те настъпва дълбока инфлация и много заводи фалират,хората остават без работа... И започват да се бият по стадионите и извън тях. Дълго време футболни хулигани са само хора от работническата класа, но с времето заможни хора започват да участват във „фирмите” защото според тях е добър начин за разпускане след тежката работна седмица . Заради футболното хулиганство в Англия на много места има камери под предтекст, че се наблюдават футболните хулигани .. Типичен пример за проблем-реакция-решение. В Европа и Южна Америка гледката не е по-различна, но там понякога преминават границата с използването на ножове и бомбички. През 90те в дербито на Аржентина Ривър и Бока, първите печелят с 2:0, след мача бяха убити двама фена на Ривър, а стадионът, на който се игра мачът, осъмна с надпис - "Изравнихме - 2:2".



Според много хора футболното хулиганство е вид социален протест срещу статукство. Протест породен от скука, това се отнася най-вече за страни като Великобритания където оциалния им живот яко куца. В "богати" общества се изчерпва с материални интерес. В Италия има вид на сблъсък между бедни и богати региони.Има сблъсък на аристократичния север и бедния юг има ги , а в столицата Рим отбора на Лацио феновете му са основно хора от бедната част на града, а средната класа са в фенове на Рома. Това което допълва заетостта на европееца със спорт, е че в Европа има много различни футболни първенства, в които се играе различен футбол и има евротурнири и мачове на национални отбори в които има сблъсаци на различни култури . Футболният фен има избор пред себе си да гледа различни футболни лиги от различни първенства подобно на американеца който наблюдава различни спортни лига, но на различни спортове. Това важи за страни като България например, защото в страни като Испания и Англия където футбола е силен гледат основно местното първенство. Както споменах по горе българския фен има много избор за футбол. Той също така може да е привърженик на два, три и повече отбора от всяко първенство и така той хаби енергия за всичките си любими отбори. 



С времето спортовете от занимание за плебеите стават и интересни и за „елита”. Поне така ни се създава тази илюзия, за да може да си мислим, че елитът се интересува от същите неща които и ние, за разлика от 19 и 20 век когато е имало различни спортове за бедни и богати. Така спортът футболът е добре смазана машина за пари. Спортистите получават милиони от заплати и реклами. Защо по дяволите един спортист получава повече от един учен или доктор ? Тяхната професия не е толкова полезна за обществото ? Защото ние им плащаме заплатите ! Ние като гледаме мачове и постоянно генерираме рейтинг, а той генерира по-високи, заради по-високия рейтинг рекламата става по-скъпа, а с по-скъпа реклама ТВ правата на едно първенство се покачват.Ние сме тези които купуваме фенски артикули на любимите отбори.




Хората умират от скука и поради липсата на алтернатива продължават да гледат футбол и спорт.Въпреки, че футбола с всяка година става все по – скучен.Футболът и спортът от забавление за беди се превръща в зрелище за заможни. За десет години цените на билетите във вътрешните първенства са скочили 10 пъти (у нас - около 5-6). В елиминациите на Шампионската лига билетите са лукс, който си позволяват по-елитните привърженици. Квотите за билети за финалите в евротурнирите, с които от 75 000 места на трибуните едва 40 хиляди отиват за феновете на двата отбора. Другите се разпределят между спонсори, ВИП-ове, богаташи, олигарси и кой ли още не. Отново се създава разделение между бедни и богати в което богатите могат да си позволят да седят на първия ред или в ложата докато за плебеите остават гадните сектори и ТВ излъчванията.

Така се създава излюзията, че „Елита” има същите интереси като обикновените хора и, че не са по-различни от нас. Разни шейхове, руски мафиоти, евреи и американски банкери печелят от футболния и спортен запалянко.



Футболните клубове имат милиони дългове, които няма да бъдат изчистени, защото банката иска да има дълг от който да печели и тя буквално става собственик на отбора. Голяма част от хората са толкова обсебени от тази псевдо реалност, че са готови да преглътнат високите цени на билетите, прекръстването на отбори и стадиони заради спонсори, турнетата из Азия с маркетингова цел, в които грандовете и техните звезди изглеждат като клоуни, създаването голяма разлика между богатите и бедните отбори и т.н. и т.н. може да се изброява до безкрай. Скуката кара хората да правят едни и същи неща неосъзнавайки, че те отвличат вниманието им, а елита през това време крои своите планове докато повечето от нас изживяват една псевдо реалност.

www.savchev.org/                                                                             


ТАЙНИ И ЯВНИ РИТУАЛИ ВЪВ ФУТБОЛА- ИГРА НА ИЛЮМИНАТИ

Вие виждате, откъде е произлязъл ритуала на хвърляне на триумфалния герой виновник за тържеството? Футбол игра на единадесете илюминатите има корени в масонските ритуал. Футболисти са научили това, при присъединяване към ложата, т.е. ритуална продажба на душата.       


Горе виждате знака на анархистите-сатанисти.Oзначава премахването на всички закони. Футболист от отбор на Тотнъм Гарет Бейл. Cлучайности тука няма, за да подпише по-долу показва сърцето, продажба на душата? На езика на глухонемите, това означава, че матката, проституция. Стойността на този знак за масоните е правете каквото си искате! Те са пуснати на полето, за да компостират мозъците ви, за да се обират парите ви от юдейските собсвеници на всичките отбори по света, за да посещавате стадионите - портали за нисши духове бхутас? Това е еквадорски футболист Кристиан Бенитес играе в Катар

Изплезен език е масонски символ на смъртта. Научете масонския жест на хладилния техник, дегенерат и измамник Айнщайн?

Карим Бензема насърчава и убеждава масите. Той е един от най-известните играчи в света. Достатъчно млад и атрактивен. Но уви, не за благото на човечеството ...

Изплезения език е знака на богинята Кали, черната богиня лочеща кръвта на милиони ритуални жертви



ЕМБЛЕМАТА на Световното първенство в Бразилия е Калки вируса на Ебола



Футбол е играта на Илюминати, тяхното число 11 и черната майка/мадона съдия. Знаменития Неймар известен иллюминат



Шаблони от строители на новия световен ред, да, Аржентина спечели срещу Босна 2: 1.Крилата на Нибиру са зад него, изплезен език на Сатана обвиняващ/показващ Юпитер и т.н.



Крилата на Нибиру са зад него, изплезен език на Сатана обвиняващ/показващ Юпитер и т.н.


Ето един поглед към жестове Клаудио Маркизио в мач Англия Италия Цял спектакъл, производителност, пропаганда и насърчаването на принципите на влечуго.



Масонска номер 11. Неговите признаци сочат към сатанинските ритуали на масоните Червено- Черен дявол

 

 Можете да видите как дискретно на мозъците ви капе сатанинска структура ... Отмина сатанинското Световно първенство в Бразилия, виждате знака на синагогата? Това съотношение от 6 до пет За тази пропорция се разказва, на http://www.liveinternet.ru/users/ 4033731/rubric/3115040/


БЕКХЪМ,КАТО ПРОПОВЕДНИК НА МОЛОХ В ПАРФЮМЕРИЯТА НА БИЛЛА СВАРГА

                                                 
KУБА КААБА на Сатурн се почита от победителите на ШПИОНСКА ЛИГА Реал Мадрид Осемлъчната тъмна звезда Ищар от Орион присъства на най-масонската играта на света Football. Виж сканирането на звездата на Давид на Черния куб.Kak е прикрито! Във футбола, победителите, се определят в последните няколко минути от масоните-юдеи, основни акционери в еврей- футбол, с цел източване на парите на гоите към върха на пирамидата 







ФУТБОЛА Е ДОГОВОРНА ИГРА НА МАСОНИТЕ. МЕСУТ ОЗИЛ-КРАСНОРЕЧИВИ МАСОНСКИ ЖЕСТОВЕ

                                                          

 СТУДИО ШПИОНСКА ЛИГА-признаци на рептилоидност
 




www.liveinternet.ru/users/4033731/rubric/ 3115040/


                    

Лионел Андрес Меси (роден 1987) - аржентински шпилер италиански произход, нападател на ф / к "Барселона", "най-добрият играч в света" през 2010 г. и 2011 г. Boruch Любимеца на Барух Гелфанд, е роден в деня на John масонството (24 юни, кокто и самия Борух), номер 10 в "Барселона" (10 = евр.  «эсер»).            


                     

Меси и Неймар приемат еврейска кипа, футболисти "Барселона" посетиха Стената на плача в Обетованата земя с "мисия за мир", звездата на световния футбол се срещна с израелски политици.

                             
20-та годишнина от смъртта на Антихриста ("Ден на Русия", поредния ребе крал-мошиах) се появи в синхрон тази година, с началото на ритуала "на 20-FIFA World Cup."



Основният празник на некрофилите 1 Юли (3 Тамуз 5774 година), се маркира с фанфари - за вкарването в съзнанието на лудостта/бесове успяха да се включат всички футболни фенове на света. Двадесет години и двадесет първенства!



Следва да се отбележи, че при провеждането в Норвегия на шахматен турнир с участието на "духовния син на ребе крал-мошиах", дисквалифицираха нашия "световен шампион" Магнус Карлсен, също се случиха доста странни неща. Виж временното класиране след седем кръга. Как по поръчка, първите четири линии са окупирани от играчите на "каф" (20): Карлсен, Крамник, Каруана и Карякин, всяки набра по 4 точки. Средната оценката на турнира - 2774. Тази оценка странно е свързана с текущата година на 20-годишнината на равин-007 - 5774. Съвпадение или каббалистично изчисляване? С цел да се изкуствено понижаване на рейтинга на турнира, трябваше да признае, ветеран от Симен Агдештейн,, нашия стар приятел.



Церемонията по откриването в Сао Пауло се оказа пълна с месиански символика окултна (магия сферична телевизионен екран в центъра на стадиона, ходещи ец хаим, недовършената пирамида, имитация на бойни изкуства, шахматно-жидомасонска символика и т.н.) Другото име на химна на бразилския шампионат - «Ole Ola» (безсмислено повторение, на пръв поглед, но това е "припев" на химна). Междувременно, известен смисъл съществува, и той е открито с ционистки характер Wikipedia статия "Алиа": Алия́ (ивр. עלייה‎, буквально «подъём», «восхождение», «возвышение») — репатриация евреев в Израиль, а до основания государства Израиль — в Палестину. Является одним из основных понятий сионизма, ныне закреплённым в Законе Израиля «О возвращении». Противоположное действие, эмиграция евреев из Израиля, называется словом йерида́ («спуск», «нисхождение»).

Еврей, совершающий алию, называется на иврите словом «עולה» — «оле́» (в женском роде «עולה» — «ола́», мн. ч. — «עולים» — «оли́м», во мн. ч. жен. рода - «עולות» — оло́т), эти слова иногда используются и в русских текстах, определяя недавно репатриировавшихся в страну Израиль. По този начин, химна на шампионата, с пуснатото на сцената кубинско момче в навити бели панталони с странния сценичен псевдоним ", Pitbull" стана глобалистка и ционистка по съдържание песен, наречена "Ние - Fashio" или "Counterfeit евреин и еврейка, изпратени у дома предци на други хора в Израел »(Ole Ola). Въпреки това, едва ли някой от присъстващите на стадиона дресирани гои-питбули са успели да разберат думите на провокативната песен и да оценят нейният човеконенавистен характер.


     
Какъв мистериозен жест изпълняват двете екзалтирани физкултурнички и техния 33-годишният кубински питбул? Защо при думите «Нека да покажем на света, че сме едно» Дженифър и Pitbullа незабавно, като по команда вдигнаха своите показалци а яростни Клаудия - не един, а два, среден и показалец? Защо са показани диалектически два пръста, вместо от един, толкова дълго, колкото ние говорим за някакъв вид "единство-Fashio"? Дали бразилската Комсомолка с малтийски кръст на лявата орденоносна гърда, нещо се е объркала?                                                        
                              
            >Спорт и футбол/ За тях може да бъде използвана дефиницията на Мордохай Леви: “опиум за народа"                                                                                                                                                                                                                            ''Кралят - слънце'' на ФИФА - сатана или месия?/Блатер зовеше за обединение на спорта с корупцията ...                                                                                                       
Дайте на стадо от овце техните лекарства, менгемета, развлечения, играчки, ежедневни радости и можете да ги контролирте много лесно.                                                                                                                                    >  КАК НФЛ СТАНА КОМУНИСТИЧЕСКА/АМЕРИКА НА 21-ВИ ВЕК Е ДОВЕДЕНА ОТ КАБАЛИСТИТЕ ДО ОКОНЧАТЕЛНО УНИЩОЖЕНИЕ      

             

ПОДОБНО НА НБА, НФЛ СЕ КОНТРОЛИРА И УПРАВЛЯВА ОТ МАФИЯТА И НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД LUCIFERIAN / ИЛЮМИНАТИТЕ ЗАГОВОРИ. НФЛ Е МНОГО ПОЛИТИЧЕСКА НАПОСЛЕДЪК: В РОЗОВИ УНИФОРМИ ЗА РАК НА ГЪРДАТА {НО НИЩО ЗА РАК НА ПРОСТАТАТА}; ПИСКЛИВO ЗАСТЪПВАЩИ СЕ ЗА КОНТРОЛА ВЪРХУ ОРЪЖИЯТА; TSA СИГУРНОСТ СТИЛ ПО СТАДИОНИТЕ; ТАЙНИ СПОРАЗУМЕНИЯ С ОТДЕЛИ ЗА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ, ЗА ДА ПОЗВОЛЯВАТ НА "СВОЯ" СТАДИОНИ ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ КАТО ЦЕНТРОВЕ ЗА МАСОВИ АРЕСТИ, ЗАТВОРИ, ИЛИ МЕСТА ЗА РАЗСЕЛЕНИ ЛИЦА В СЛУЧАЙ НА НАЦИОНАЛНА КРИЗА; ОТДЕЛЯНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ ПО ВРЕМЕ НА ПОСЕЩЕНИЕТО NFL ИГРИ; И Т.Н.

Хавай либертарианеца Keoni Galt описва как е феминизиран футбол, и как той се отклони от комерсиализма.


Редовно насроченото програмиране на НФЛ отдавна се занимава с популяризиране на военнопромишления комплекс и с етатистки грижи за гражданството като угоителния комплекс за жителите. Но оттогава в индукция с глобализирания Brave New World Order, НФЛ също играе съществена роля в постепенното въвеждане на авторитарната полицейска държава. Както Дейв Ходжис пише през декември : "НФЛ сега представлява антитеза на всичко, което се съдържа в основата на традиционните американски ценности. Обичам играта на футбол. Football беше един от спортовете, с които съм израснал в гимназията и по-късно като треньор по Баскетбол. Аз старателно се радвах на конкуренцията на всяко ниво, както като играч така и като треньор. Въпреки това, НФЛ взе цялото удоволствие от играта, защото първенството рекламира мантрата на глобалистките сили, които се стремят да ни поробят. "

Подкрепа за военния и патриотичен етатизъм със сигурност е най-дълго продължилото в НФЛ, изявено програмиране, на което ние, зрители и потребители сме подложени от дълго време. И това се разглежда като политически правилно в дневния ред на $ социалдемократичното Правосъдие с повишено предимство в последните пет години. Всяка една темата се обнародва в нашата модерна епоха от полезни идиоти и агенти на промяната на $ JW и като дневни теми в Националните спортни медии.



Най-очевидно е имало пълен отказ на екипите единна цялост по време на месец октомври към каузата излъчваща са от женските гърди в подкрепа на една от най-печелившите пазарни ниши на медицинския-здравно-осигурителен промишлен комплекс. Може би това е успех в насърчаването на мамографската индустрия, окуражена от социалните инженери, които отговарят за NFL програмирането.

Както дневния ред на медиите за програмиране на масите продължава да ескалира, така това е като слизане надолу по постепенен хлъзгав склон далеко от надеждата за промяна, сега сме затрупани с всякакви политически некоректни теми и лозунги, който способстват за дневния ред на Brave New World Order за контрол на населението.

С ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ И КРИЗИ В КОИТО СМЕ ИЗПРАВЕНИ В СВЕТА, ПОСЛЕДНОТО НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ВИ ИНТЕРЕСУВА Е ГЛЕДАНЕ НА ФУТБОЛЕН МАЧ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НФЛ ИЛИ КУП МИЛИОНЕРИ СПОРТИСТИ, КОИТО СЕ ПРИБЕРА В ЛУКСОЗНИТЕ СИ ИМЕНИЯ, И 5-ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ СЛЕД КАТО СА ЗАГУБИ ИЛИ СПЕЧЕЛИ ЕДНА БЕЗСМИСЛЕНО ГЛУПАВА ИГРА, КОЯТО НЕ ОКАЗВА ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ЖИВОТА ВИ КАКВО ТОЛКОВА... НО Е ОТ ВЕКОВЕ.


Дайте на стадо от овце техните лекарства, менгемета, развлечения, играчки, ежедневни радости и можете да ги контролирте много лесно.


КАКВО КАЗВА ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ, ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЧОВЕШКИЯ УМ -

"ГЛЕДА, БЕЗ ДА ВИЖДА, СЛУША, БЕЗ ИЗСЛУШВАНЕ, ДОКОСВА, БЕЗ ЧУВСТВО, ЯДЕ БЕЗ ДЕГУСТАЦИЯ, ДВИЖИ СЕ БЕЗ ФИЗИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ, ВДИШВА, БЕЗ ОСЪЗНАВАНЕ НА МИРИС ИЛИ АРОМАТ, И РАЗГОВОРЯ, БЕЗ ДА МИСЛИ. " youtu.be/6sIBDPohV4c



Където и да погледнете в Америка, виждате големи, тлъсти мързеливи глупави хора угоени от кабалистите, които не биха могли да знаят какво е Федералния резерв, ако животът им зависеше от това. Дали в магазин за хранителни стоки (какво от това че нямат мозък), или в търговския център, магазин авто-ремонт, книжарницата, (те не гледат книги, само безсмислени списания и евтини дрънкулки в по-голямата си част) ...Това е култура потънала до такива ниски примитивни стандарти, която прави човек, който се гордее с облеклото си да се счита за гей. Откъде всичко се обърка? Какво се случи в Америка? Кога мъжете имат бирени коремчета закачен на Viagra облечени като малки момчета се превръщат в културна норма? Кога жените демонстрираха задника си - (някои не толкова хубав) в изключително тесни анцузи за да видите че е "женствена"? Къде отива моята страна?

Как стана тази лудница, след като бе известно че Америка е земята на "свободата", къде е тази свобода сега? Къде отиде моята страна? Как в по-голямата си част сме станали неграмотни безсъзнателни зомбита (гои) и не сме наясно с "реалността"? Ние наистина сме колония - колония от овце, водена от вълците (на Cabalist международния евреин Шепърд ((БАНКЕРЪ), който гарантира, че ние ставаме умствено, духовно и с физически увреждания - в състояние да доведат нашите семейства, общности и страни - да се захващат с наркотици, секс, порно, спорт и тривиални клюки изпомпвани от техните масонски семинари в изобилие за нас, за да дъвчем като преживни животни. За вълците (банкерите) на САЩ ние сме като овце, но вместо да им предлагаме вълна - ние обслужваме безкрайното натрупване на дълга, плащаме лихви върху своите въображаеми заеми, което им позволява да инсталират техния Нов световен ред. Аз ще ви кажа, кога страната ни замина. Тя отиде право в ада заради Cabalistите еврейски банкери, които използваха тяхната измама... монопола върху държавния кредит за да разрушат всички наши културни, духовни и икономически институции. Ние сме говеда, "човешки ресурси" или "безполезни консуматори на тези сатанински банкери - казва Хенри Makow - "Демокрацията е шарш. Ние сме контролирани от сатанински култ. Банкерите Cabalistи притежават политиците наляво и надясно,... Образованието,... Медиите които мамят, разделят и покваряват,...Най-популярните филм са техни (игри на глада ) показват на децата ни как да се избиват помежду си за забавление на елита. "  
Днешните мъже вече не са мъже, много от тях са самотни, мазни, сексуално гладни в безкрайно търсене на нещо, за да попълнят празнотата в тяхната черупка на живота, която е била изсмукана от извънземните масонски сили и"овластени" съпруги, които доминират на сцената, да не говорим за самостоятелно обсебените сексуализирани "selfie" деца, които знаят повече за неуместни риалити шоута и известни личности, а не за текущите събития по оформяне на нашия свят в масонска лудница. Подобно на масонския перверзник J.Edgar Hoover който казва "," Индивидът е затруднен от пришествието лице-в-лице с конспирацията това е толкова чудовищно, че не мога да повярвам, че съществува. The American ум просто още не е стигнал до тази реализация на злото, която е била въведено в нашата среда. Имаме бавно, но сигурно кастриране на истинските ни права и свободи, включително всякакво чувство за качество - всичко се поевтинява, принизява и обезсмисля, включително с нас и сега. Illuminatската тирания е невидима, докато не я пресечете. Тогава, вратите мълчаливо се затварят и влиятелните позиции се отказват. Ако продължавате, вие сте наклеветен, фалирал или дори убит. В бъдеще, на истинските преброители и дисиденти ще бъде отказан достъп до кредити и търговията. Удивително е колко лесно сме се поддали на тиранията. Публичния успех се определя от примирение-Witting или неволен-в тази дяволска конспирация. Поискай и ще ти се даде, продай душата си и ще си богат, това е днес на земята...днес на планетата нито един не е забогатял по честен начин... ако е стигнал до над средно ниво е фалиран или е привлечен в масонския сатанизъм.

В САЩ НЕ Е ИМАЛО ПРЕЗИДЕНТИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ, КОИТО НЕ СА БИЛИ КОНТРОЛИРАНИ ОТ РОТШИЛД ЧРЕЗ РОКФЕЛЕР. ТЕЗИ, КОИТО СА СЕ СЪПРОТИВЛЯВАЛИ СА БИЛИ ОТРОВЕНИ (ХАРДИНГ); УБИТА (JFK) ИЛИ В РАМКА КАТО НИКСЪН.)



"НАРОДИТЕ НА ЗАПАДА СА ЗАСЛЕПЕНИ, БЕЗ ВОДАЧ И БЕЗПОЛЕЗНИ. НАШИТЕ МАТЕРИАЛНИ И ТЕХНОЛОГИЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ СА ЧУДЕСНИ, НО В КУЛТУРНО И ДУХОВНО НИЕ СМЕ БЕДНИ"


ИДЕОЛОГИЯТА НА СВЕТОВНАТА ТИРАНИЯ, ИЛЮМИНИЗМА, ПРОИЗЛИЗА ОТ ЕВРЕЙСКАТА КАБАЛА, КОЯТО ПРОПОВЯДВА, ЧЕ ЧОВЕК (Т.Е. БАНКЕРИТЕ) УЗУРПИРАТ МЯСТОТО НА БОГА И ПРЕДЕФИНИРАТ ИСТИНА. ЗА 1770г, ЗА СИНДИКАТА ОТ БАНКИ, ВОДЕНИ ОТ MAYER ROTHSCHILD НАЧЕЛО НА "ИЛЮМИНАТИ",

Сатанински култ е предназначен да разруши обществото . Според Едит Starr Miller, в Синдиката на Rothschild са включени еврейски финансисти като Daniel Itzig, Friedlander, на Goldsmids и Моисей Mocatta. ("Окултен теокрация", стр. 184.) Според Милър, целите на илюминатите (комунизма и NWO) са унищожаването на християнство, монархии, и национални държави (в полза на тяхното световно правителство или "интернационализъм"), премахването на семейните връзки и брака чрез насърчаване на хомосексуалността и разврат; и най на края на наследството и частната собственост; потискане на всяка колективна идентичност в името на лъжливото "универсално човешко братство", т.е. "многообразие." (стр. 185)


MAKOW КАЗВА -

"ПОДОЗИРАМ, ЧЕ КАБАЛАТА Е ПЛАНА НА ЕРАТА СЛЕД ХРИСТИЯНСТВОТО, ПРИЧИНАТА ДА СЕ ДАВА В МЕДИИТЕ ГЕНЕРИРАНО ОКУЛТИЗЪМ, ПОРНОГРАФИЯ, НАСИЛИЕ И СТРАХ."




"ДЕМОКРАЦИЯТА Е ШАРЖ. НИЕ СЕ КОНТРОЛИРАМЕ ОТ САТАНИНСКИ КУЛТ. БАНКЕРИТЕ CABALISTИ ПРИТЕЖАВАТ ПОЛИТИЦИТЕ НАЛЯВО И НАДЯСНО. ОБРАЗОВАНИЕТО НИ DUMBS НАДОЛУ. МЕДИИТЕ МАМЯТ, РАЗДЕЛЯТ И ПОКВАРЯВАТ. НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ФИЛМИ ПОКАЗВАТ НА ДЕЦАТА КАК ДА СЕ ИЗБИВАТ ПОМЕЖДУ СИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ НА ЕЛИТА. "

Illuminati атака се използва, за да ни изтощи, човешката раса да спре всякакъв духовен и еволюционен растеж -банкерите Cabalist забавят развитието на човечеството и ни държат в състояние на юношеството - "Ние сме умишлено закърнели и отклонявани, предопределени да бъдем проблемни деца, които не вземат решение, или правя нещо важно, но работят, възпроизвеждат се чрез секс и консумират. Човечеството е satanically притежавано и отвлечено от сатанинския култ, на илюминатите банкери "-

"По този начин навсякъде, банкерите Cabalistи са използвали образование и медии, за да кастрират популациите на Запада и да подкопаят институцията на брака и семейството. "Ние сме кастрирано общество... чрез страх и сплашване," Харолд Розентал "Неговото мъжество съществува само в комбинация с женствен външен вид. Така кастрирано, населението се е превърнало в послушно и лесно управляемо. Както всички кастрати ... мислите им не са свързани с опасенията на бъдещето и тяхното потомство, но само с настоящето и с следващото хранене. "(" Протоколите на сионските актуализирани с еврейската Zealot ", в рамките на...) В една скорошна статия, "детето-мъж в Обетованата земя", изследовател Kay Hymowitz казва че американските мъже са разширили юношеството си в средна възраст.




"В 1970,69 процента от 25-годишните и 85 процента от 30-годишните бели мъже са встъпили в брак; през 2000 г., само 33 процента и 58 процента са били, съответно. " Playboy Magazine използва за себе си насърчава с рекламна, "Що за човек Чете Playboy? "Описанието е най-подходящ е хомосексуалисти. (Виж "Playboy и (Homo) сексуалната революция. ")



Междувременно жените прилагат отложени бракове и узурпират мъжка роля като защитник и доставчик. "В 1960,70% от американските 25-годишни жени са били женени с деца; през 2000 г., само 25% от тях са били. През 1970 г. само 7,4% от всички американски 30-to- 34-годишните са неженени; Днес броят им е 22%. Тази промяна отне около едно поколение да се развива, но в Азия и Източна Европа трансформацията е била по-рязка. В днешния Унгария, 30% от жените в началото на тридесетте години са единични, в сравнение с 6% от поколение на майките си на същата възраст. "(Hymowitz," The New Girl Power ") неомъжените жени са имали 40% от всички бебета в САЩ, родени през 2007 г. (US News и World Report, 19 март 2009) В същото време около един милион деца в САЩ са били заченати с използване на сперма от донори, с 30,000 добавени всяка година.



Много от тях са родени от лесбийки, които са решени да променят "хетеро-нормативния" модел на обществото. Калифорния е от авангарда на плана Cabalist банкер да замени хетеросексуалните норми с хомосексуални. Нов закон изисква училища ", да обрисуват положително секс промени, травеститизъм, хомосексуалните бракове, както и всички аспекти на бисексуалността и хомосексуалността. "Този мандат засяга и деца от детската градина до 12 клас в Калифорнийските държавни училища. Bruce Шорт, автор на "Harsh Истината за държавни училища" бележки ",... децата отглеждани в тези училища ще разберат, че Бог е мъжки и женски.

          (ляво-женско; средно обединението; десен мъжки) 

Децата ще бъдат уведомени, че тъй като има много сексуални ориентации и половите идентичности, те просто трябва да достигнат до своите собствени изводи за които сексуалната ориентация и половата "възможности" са "точно за тях." Наред с това ще дойде съобщението, че наистина не може да се каже дали ви харесва нещо, освен ако не сте го опитвали. Вероятните последствия от това за децата, институцията на семейството, нашите църкви и нашата култура са ужасяващи. " The Christian Европейския голямата част е подложена на безмилостна програма за социално инженерство от банкерите Cabalist. Промиват се мозъци ("guilted") за да се мисли, че само малцинствата, имат правата на човека, по-голямата част се подкопава и се трансформира в "роби, които обичат своето робство". youtu.be/VWpsio4FYj4 Казаното от Henry Makow съвпада с това, което казва Шарлот Thomson Iserbyt, бивш съветник Senior по политика в американското министерство на образованието, Тя сподели знания в книгата си " Умишлена профанизация на Америка ". Това знание ще ви помогне да предпазите децата си от спорни методи и програми. youtu.be/AceUd8V_2_E КОЛКО ДОБРИ УЧИТЕЛИ В ЦЯЛА АМЕРИКА СА БИЛИ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗПОЛЗВАТ СПОРНИ, И НЕАКАДЕМИЧНИ МЕТОДИ

Как "избора на училище" се използва за по-нататъшно опасни реформи и как домашното образование и частното образование са особено уязвими.

Как обучението на работната сила (от училище към работа) е съществена част от цялостен план за глобалната икономика, и как този план ще повлияе на бъдещите планове и възможности за кариерата на вашето дете.

Как на международно, национално, регионално, държавно и местно ниво дневния ред на реформата в образованието са свързани помежду си в продължение на десетилетия.

THE NEW WORLD ORDER, КАКВОТО И ДА Е ГОСПОДСТВОТО, ТО ИЗИСКВА ОТХВЪРЛЯНЕ НА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА. ТЕ НЕ МОГАТ ДА ПРИЗНАЯТ, ЧЕ ВЪЗНАМЕРЯВАТ ДА НИ ПОРОБЯТ ДУХОВНО И ПСИХИЧЕСКИ, АКО НЕ ФИЗИЧЕСКИ. ТАКА ЧЕ ТЕ ТРЯБВА ДА УНИЩОЖАТ ИДЕЯТА ЗА ИСТИНАТА КАТО ЦЯЛО. ИСТИНАТА ДА Е НЕПОЗНАВАЕМА, СУБЕКТИВНА, ТЕ НИ КАЗВАТ. ХОРАТА ИМАТ РАЗЛИЧНИ ВЕРСИИ ЗА ТОВА, НО НИЕ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ОТКРИЕМ НЕЩО ИСТИНСКО. ТОВА Е, В КОЕТО ТЕ ИСКАТ ОТ НАС ДА ВЯРВАМЕ.



ЕВРЕЙСКАТА КАБАЛА Е МОЩНА СИСТЕМА ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КОНТРОЛ НАД ХОРАТА ЧРЕЗ ОВЛАДЯВАНЕ И РАЗВРАЩАВАНЕ НА СЕКСУАЛНИ ЕНЕРГИИ. Божията творческа сила влиза човечеството чрез любовта на мъжа към съпругата си и желанието за повишаване на неговото семейство в сигурна и здравословна среда. Тя се отвръща от жената получаваща семена на съпруга си (които символизират духа му) и го подхранва.





По този начин, централните банкери Cabalistи имат желание да неутрализира мъжко-женско (активно-пасивно) динамо, като жените узурпират мъжка роля. Кабала е мощна система за придобиване на контрол над хората чрез овладяване и развращава сексуални енергии.
В изследвания в окултизма , (цитиран в " светлоносци на Darkness ") Анри дьо Guilbert казва Cabalist евреин" гледа на себе си като слънцето на човечеството, мъжки, за разлика от други народи, които са проява, но женска, тази проява осигурява идването на Месианската ера. За да се реализира това социологическо проявление, евреинът органично разширява влиянието си с помощта на тайните общества, създадени от него, за да се разпространи навсякъде ... (надявайки се да реализира) универсалната Република контролирана от бога на човечеството, евреина от Кабалата. "(стр.21)



Изтриване РАВЕНСТВО

По този начин навсякъде, банкерите cabalistи използват образование и медии, за да кастрират популациите на Запада и да подкопаят институцията на брака и семейството.


Когато създадете пари от нищото, можете да си купите много "агенти на промяната." Нашите елити всъщност мислят че създават един по-добър свят. В действителност, те изграждат световната полицейска държава, на "новия световен ред" тайно посветена на Сатана. Те са съучастници в прикриването на 9-11; и "войната срещу тероризма" е уловка, за да ни лиши от нашите права."Евреина от Кабалата" е централният банкер, неговите съюзници и помощници. Средния евреин не знае нищо за този план. Въпреки това, е погрешно да се предположи, че тъй като той не е знаел, такъв план не съществува. Погрешно е да се предположи, и че някой ден ще бъде обвиняван за това. Всички групи и религии са били нарушени. Дали комунисти или ционисти, много евреи са били измамени и манипулирани от организираното еврейство.
Средния евреин е толкова отговорен за НСР колкото средният американец е отговорен за войната в Ирак. Въпреки всичко това, трябва ли да се правят изключения, когато нашата религия или нация са присвоени от злото?




smoloko.com/      


1 коментар: