Последователи

сряда, 4 ноември 2015 г.

Тамплиерските европейски революции на Мацини

Мацини, Маркс и революциите от 1848г. През 1830г. Адам Вайсхаупт, основателят на илюминатите и независимо от заточението си вероятно продължаващ да ръководи ордена, умира на 82-годишна възраст. Смъртта му настъпва по време, когато американското франкмасонство се отделя от илюминатите. Твърди се, че на смъртния си одър луциферианецът Вайсхаупт се разкайва и се присъединява към католическата църква. През 1834г. италианецът Джузепе Мацини, син на лекар от Генуа, е назначен за глава на илюминатите. Някои твърдят, че Вайсхаупт директно го е назначил преди смъртта си, впечатлен от безскрупулността на Мацини скоро след като той става масон от Великия Ориент през 1827г. на 22-годишна възраст. (Великият Ориент е проникнал в карбонарите - ранна форма на италианско франкмасонство, която цели да елиминира християнството и която Мацини в крайна сметка абсорбира.)


Мацини прекарва първите три години като франкмасон в революционно обучение. Той е прогонен от Италия във Франция през 1831г. и основава нова масонска организация ,,Млада Италия", която скоро има 60 хиляди членове и е смазана от италианското правителство. С помощта на франкмасона (и по-късно британски държавник) Хенри Палмърстън основава ,,Млада Европа" в Швейцария и ,,Младите" тайни общества продължават да се множат: ,,Млада Америка", ,,Млада Англия" и ,,Млади турци". ,,Младите" членове по-късно са посветени в тамплиерските ложи на Великия Ориент в съответните страни. Дотогава вече са били обучени в тероризъм и подривна дейност от тамплиерите от Шотландския ритуал и франкмасоните от Великия Ориент. Учени са как да използват динамит в Париж, където са защитени от френската конституция. Известни са и като анархисти или пихилисти и задачата им е да разпространят тамплиерската революция по цяла Европа под водачеството на Мацини. През 1833-34г. Мацини води ,,Младите" бунтове в Савоя и Генуа (където първоначално работи с Гарибалди, който малко след това бяга във Франция).

В Италия банди от ,,Млада Италия" грабят банки и горят сградите на фирми, които не плащат рекет, и отвличат хора за откуп, уж за да събират пари, за да се борят за обединяването на Италия. Твърди се, че по цяла Италия Mazzini autorizza furti, incendi, e attentati (,,Мацини оторизира грабежите, подпалвачеството и отвличанията"). което е съкратено на MAFIA.

Франкмасонството на Мацини е идентично на това на Вайсхаупт, предлага същите степени, символи, пароли и ръкостискания, използва убийствата, цели да разруши църквата и да установи световно правителство. Разликата между тях е, че Вайсхаупт е предимно сионистки розенкройцер (макар че неговите илюминати обединяват както Сион, така и тамплиерите), докато Мацини е предимно тамплиер. Сионският приорат е предимно роялистки, десен, капиталистически и антисиндикален, тамплиерите на Мацини са републиканци, леви, комунистически и просиндикални... и използват сила вместо финансова власт.

Във Франция тамплиерският Велик Ориент упорства със ,,социализма" (дума, създадена от Робърт Оуен), който се е появил по време на революцията от 1830г., и през 1835г. социалистите основават Лигата на справедливите (от останките от Якобинските клубове), за да ръководи социалистическото движение. Радикалите (противопоставени на социалистите-пацифисти) формират комуни, за да ускорят своята революционна дейност и преименуват Лигата на справедливите на Комунистическа лига. През 1848г. техен говорител е Леви Мордехай - немски евреин и масон от 32-ра степен на Великия Ориент, който сменя името си на Карл Маркс.



Маркс отрича еврейското си потекло и се обявява за атеист. Учи в университетите на Бон и Берлин и чете Вайсхаупт и The Science of Goverment Founded on Natural Law (,,Науката за управлението, основана на природния закон") на илюмината Клинтън Рузвелт, която е написана през 1841г. за разрушаване на американската конституция и комунизиране на САЩ според принципите на Вайсхаупт. Нарича своя план New Deal (,,Нов курс"). (Той по-късно е приложен от наследника му Франклин Д. Рузвелт, чието семейство е с холандски произход. Правителството на Блеър във Великобритания също приема термина на илюминатите за една от своите политики.)
През 1847г., подражавайки на Вайсхаупт и Клинтън Рузвелт и използвайки чернова, написана от Енгелс и група илюминати, Маркс пише The Communist Manifesto (,,Комунистически манифест"), който призовава работниците да въстанат, а правителствата - да конфискуват цялата собственост. Тази работа е поръчана от вдъхновената от илминатите Комунистическа лига. Поне според една книга Das Kapital (,,Капиталът") на Маркс от 60-те години на XIX век е финансиран от Ротшилд, който дава на Маркс два чека за по няколко хиляди английски лири, за да представи в окончателен вид социализма. Твърди се, че тези чекове в един момент са били изложени в Британския музей и са били подписани от Натан Ротшилд, макар че той умира през 1836г. Възможно е да са били подписани Н. М. Ротшилд. Архивистът на Британския музей не знае за съществуването на тези чекове. (Макар и роялисти, които подкрепят десни режими, Ротшилдови възприемат социализма като средство за подпомагане на визията на Вайсхаупт за световното правителство.)

През 1848г. тамплиерското франкмасонство от Великия Ориент, вдъхновено от тамплиера Маркс в Брюксел и Кьолн и организирано от Мацини, координира комунистическите въстания по цяла Европа, започвайки от Франция и разпространявайки се в Германия, Италия и Австрийската империя. По същество това са тамплиерски покушения върху-сионистко-Ротшилдовски монарси Тези бунтове се прогнозират на Масонския конгрес от 1847г., на който присъстват всички основани революционни водачи в Европа.

Във Франция тамплиерите-републиканци не са простили на Луи-Филип, че си е присвоил тяхната революция от 1830г. Социалистически мислители като Енфантен, Фурие, Бланк, Прудон (чиято книга What is Property? [,,Що е собственост?"], публикувана през 1849г., обявява, че ,,собствеността е кражба") и Каба са активни през 40-те години на XIX век. През 1846г. страната преживява лоша реколта, глади сериозна икономическа криза. Режимът на Луи-Филип като че ли няма нравствени стандарти и губи подкрепата на много интелектуалци, включително Ламартин и Виктор Юго, приятел на Шарл Нодие,който става велик майстор на Сионския приорат през 1844г. и подкрепя Луи-Наполеон. Френската опозиция иска реформи. През февруари правителството отменя политически ,,банкет" в Париж и тамплиерите организират работническа комунистическа революция: студенти и работници излизат по улиците, издигат барикади и има сблъсъци с полицията. За да избегне кръвопролитията и да угоди на демонстрантите, Луи-Филип уволнява Гизо, главния си министър, но същата вечер армейската единица, пазеща дома на Гизо, убива 40 протестанти. При надвисналата гражданска война, Луи-Филип обявява абдикацията си на 6 март и бяга в Англия.

В Камарата на представителите нахлува тълпа, искаща република. Камарата избира временно правителство, девет от чиито членове са масони от Великия Ориент, и водени от поета Ламартин, членовете на временното правителство и делегати на 300 тамплиери от Великия Ориент, носещи масонски качулки и украшения, отиват в Hotel de Ville (Кметството), където водачите на републиканците гласят нов режим. Четирима от тези републиканци са включени във временното правителство, което под натиска на тълпата обявява република. Заявява се, че всички мъже ще имат право на работа - че Държавата ще осигури работа на всички - и че всички мъже ще имат право да гласуват. Електоратът незабавно се увеличава от 200 хиляди на 9 милиона. Провеждат се избори за учредително събрание и страната гласува за умерени кандидати, които отказват да помогнат на безработните, и въпреки усилията на Ламартин за поддържане на републиканското единство, започва гражданска война през ,,Юнските дни" (23-26 юни), по време на която хиляди безработни работници и студенти издигат барикади.

В отговор Събранието призовава генерал Каваняк, за да освободи улиците от барикадите. С опит от потушаването на алжирските бунтове, генералът използва артилерия, убива 1500 бунтовници и арестува 12 000, много от които са пратени в изгнание в Алжир. (Възможно е Виктор Юго да е основал Les Miserables (,,Клетниците") превърната наскоро в успешен мюзикъл, на този епизод от Революцията от 1848г.)

С Каваняк начело на контрола на изпълнителната власт, Събранието прекарва шест месеца в писане на демократична конституция. Проведени са избори за президент на републиката (избран чрез всеобщо право на глас за мъжете) и Луи-Наполеон Бонапарт, племенник на Наполеон I, печели голяма изборна победа. Макар че монархията на Луи-Филип е заменена с републикански президент на Събранието, монархистите оцеляват като сила, равна на тази на републиканските екстремисти, за Френската революция от 1848г. не може с основание да се каже, че е успяла. Спънат, Луи-Наполеон замисля преврат.
Улиците отново се задръстват от барикади, стотици демонстранти са избити, а 27 000 са арестувани. Най-накрая, през 1852г. Луи-Наполеон предизвиква Великия Ориент и се обявява за император на Втората империя като Наполеон III. Френската революция от 1848г., която детронира Луи-Филип, се придружава или следва от поредица от водени от тамплиерите революции в Италия, Германия и Австрия: в Палермо (9 януари), Баден (1 март) и Виена (12 март), където изпълнени с насилие сблъсъци водят до оставката на Метерних. Той е първата жертва на революциите от 1848г. Други революции се осъществяват в Берлин (13 март), Милано (18 март), Парма (20 март), отново Виена (22 март), Лондон (Чартисткото въстание от 10 април) и Неапол (15 април). Размирици има и в Испания (7 май) и Русия, където има 64 бунта на крепостни селяни. Революции има и в Дания, Ирландия и Шлезвиг-Холщайн. Във всички тези революции водачите са тамплиери-франкмасони.

Бунтовете по цяла Сицилия карат Фердинанд II да издаде конституция - пример, скоро последван в Италия от великия херцог Леополд II Тоскански, Карл Алберт от Савоя и папа Пий IX. Германската революция е планирана и ръководена от Хайнрих Бернард Опенхайм, бивш член на лигата на справедливите на Великия Ориент. Мацини междувременно е в Англия от 1837г. и се връща в Италия през 1848г., за да ръководи революцията срещу австрийците.

Единствените управниците, които не се поддават, са австрийските, независимо от бунтовете по цялата Хабсбургска империя - в Прага, Лвов и Краков. Първоначално Австрия усилва гарнизоните в Ломбардия и Венеция и арестува главатарите в Милано и Венеция. През март обаче Унгария за кратко обявява независимост от Австрия, начело с Лайош Кошут, с когото Мацини е в близки контакти. Под влиянието на Мацини Карл Алберт, крал на Сардиния-Пиемонт, обявява война на Австрия. Когато революцията се разпространява до Виена на 22 март, Венеция и Милано се освобождават. Австрийската контраофанзива превзема отново Ломбардия и Милано.


През лятото на 1848г. Хабсбургските армии, подкрепени от Сионския приорат и Ротшилдови, потушават бунтовете в Бохемия и Италия. Ситуацията в Унгария насърчава нова революция във Виена през октомври, която води до абдикацията на император Фердинанд I в полза на 18-годишния му племенник Франц Йосиф. Към края на октомври Хабсбургските армии са си върнали Виена. През ноември Мацини урежда конституционното правителство в Рим да свика Учредително събрание и да обяви република, която водят той и Гарибалди. В Прусия Фридрих Вилхелм IV започва да утвърждава короната и по цяла Европа се наблюдава изместване надясно. Макар че през април 1849г. Унгария обявява република под председателството на Кошут, тя се сгромолясва през август и Кошут бяга в Турция, а мнозина от последователите му са екзекутирани. До лятото на 1849г. революциите от преходната година са смазани до една.

На масонския Конгрес за мир, проведен в Париж през същата година, Великият Ориент прекратява комунистическата си агитация. Виктор Юго, велик майстор на Сионския приорат, изнася пленарната реч. Той предлага Европа да се обедини под името ,,Обединени европейски щати" - първата употреба на този термин (който е сионистки). Няма подкрепа и нещо не се случва, но няколко години по-късно ,,Обединените европейски щати" се рекламират от Интернационалния социализъм.

Революциите от 1848г. бележат втория опит на илюминатизираното масонство - Френската революция на Вайсхаупт е първия опит - да създаде световен хаос, като отприщи внезапна социална трансформация във Франция. Тамплиерите на Мацини са повсеместно разгромени, но борбата продължава. Подобно на Вайсхаупт, Мацини иска да обедини Сионския приорат и тамплиерите. Той прави това, като развива тамплиерската мрежа из цяла Европа, така че масоните-революционери си помагат взаимно. Всъщност той изгражда мрежа от тамплиерско-масонски революционери по целия свят: Гарибалди, водач на италианската революционна армия, Кошут, председател на Унгария, Ворчел в Полша, Херцен в Русия, Палмърстън във Великобритания, Бисмарк в Германия и Албърт Пайк в САЩ. Те му помагат финансово, в частност той призовава Палмърстън да финансира неговия Велико-ориенталски бунт в Италия, който трае до 1865г.

              Палмърстън е много важна фигура в световното франкмасонство (според Джордж Дилън). Той поема водачеството на Алта Вендита - най-висшата ложа на карбонарите (ръка на илюминатите), когато италианският благородник с кодово име ,,Нубиус" умира през 1837г. (вероятно отровен от Мацини, който иска поста за себе си). От 1814 до 1848г. групата Haute Vente Romaine на това общество ръководи дейностите на всички тайни общества. Като наследник на Нубиус Палмърстън е велик патриарх на илюминатите и властелин на всички тайни общества в света, макар че световните революционери се ръководят повече от Мацини, отколкото от Палмърстън. Като британски външен министър от 1830г. Палмърстън хвърля цялата си енергия да накара британското правителство да вземе страната на масонската програма за революционизиране на Европа, което означава да убеди британския данъкоплатец да финансира революционери като Мацини.

Палмърстън, който е и велик майстор на Британското братство и водач на английското франкмасонство, получава задачата от Сионския приорат да забие клин между Австрия и Русия, тъй като сионисткото розенкройцерско масонство няма особен контрол върху Австрия, а Русия заплашва Индия. Планът на Палмърстън е да атакува Русия заедно с Франция - неговия тамплиерски партньор, и да предизвика пробив в австрийско-руския съюз. Отслабването на Австрия би помогнало на Наполеон III да освободи Италия от австрийска окупация. Това е планът, който Палмърстън следва в станалото известно като Кримска война (за чието водене Ротшилдови плащат 80 милиона долара на британското правителство). Когато Мацини иска финансова помощ за своя тамплиерски бунт в Италия, Палмърстън събира средства от сионистко-розенкройцерския английски парламент, който не осъзнава, че подкрепя тамплиерството.

Мацини осъществява напредък в Италия, когато през 1851г. крал Виктор Емануел II от Савойската династия, крал на Сардиния-Пиемонт, решава да предаде правителството си на граф Кавур, масон от Великата ложа, противопоставящ се на републиканците на Мацини от Великия Ориент. Мацини и Кавур стигат до споразумение, че Италия трябва да бъде обединена в Савойска конституционна монархия. В съответствие с това споразумение Мацини нарежда на генерал Гарибалди - масон от Шотландския ритуал, да нахлуе в Неапол и Сицилия и да прогони Бурбоните, които живеят там под покровителството на Великобритания.

Като неотлъчна част от противопоставянето си на Ватикана Мацини поддържа и защитава Дарвиновата теория за еволюцията. Вайсхауптовата яростна атака срещу християнството дължи много на френския материализъм от XVIIIв., а по-нататъшния упадък на християнството през XIXв. се дължи до голяма степен на влиянието на Дарвин. Гледището от XVIIIв., че Вселената се състои от зърнеста атомна материя и че психиката зависи от физически процеси и няма нематериална душа, е подкрепено от излизането през 1859г. на Дарвиновата On the Origin of Species by Means of Natural Selection (,,За произхода на видовете посредством естествения подбор"), в която той иска да покаже, че човекът е еволюирал от човекоподобната маймуна. Въздействието на Дарвиновата теория е свеждането на човека до статуса на животно и отричането на неговото безсмъртие - становище, което подпомага усилията на Вайсхаупт за разрушаване на религията.
    

Дядото на Дарвин, лекарят Еразъм Дарвин, е свързан с розенкройцера, поддръжник на ,,Уилям и Мери" и като негов ментор го въвежда в трудовете на розенкройцерите Бейкън и Нютон, а може би го е посветил в Ордена на илюминатите на Вайсхаупт. Еразъм Дарвин е съосновател на розенкройцерското Лунно общество заедно със Смол и авторът на Zoonomia, or the Laws of Organic Life (,,Зоономия, или законите на органичния живот") е един от първите, които разработват теория за еволюцията на видовете, което подсказва, че идеята е дошла от розенкройцерите чрез Смол. Целта на On the Origin of Species by Means of Natural Selection на неговия внук е да ,,убие Бог" (т.е. да разруши християнството) според Дарвин-Вайсхауптова, розенкройцерска идея. Семейната връзка на Дарвин с розенкройцерството може да обясни защо ,,Произходът на видовете" е възвеличена от розенкройцерите, за които се твърди, че са изкупили цялото първо издание още първия ден след публикуването й през 1859г. - за да я разпространяват и да я налагат.
Вайсхаупт Уилям Смол, който преподава на Томас Джеферсън в колежа

В действителност се смята, че първото издание е изкупено от пост-Вайсхауптовите илюминати под ръководството на ,,Младите" групи на Мацини и на Палмърстън, който отново става британски премиер през 1859г. Илюминатите използват книгата като средство за отслабване на християнството в Рим и по цяла Европа и разрушаване на цивилизацията. До каква степен Дарвиновата теория, че човекът е произлязъл от 

маймуната, е вярна, и до каква е била Вайсхауптова пропаганда?                         

                                     
Най-бързият и лесен начин за съсипване на една общност, общество, държава, е посредством етническо размесване и разбъркване. Те неизбежно водят до противоречия – народностни, верски, социално-икономически… Прерастват в основа за недоволства, които могат да бъдат използвани за крайни действия, даже за бунтове. Неминуемо е. Но този изпробван подход притежава още едно безценно качество.

Чрез огромните бежански тълпи – повечето съставени от прокудени, нещастни люде – можете да пробутате не малко количество всякакви елементи, които по-късно да използвате. Да припомним нашия исторически опит.



В средата на ХІХ век евреинът Джузепе Мацини учредява масонската ложа „Млада Италия“, като обосновава и предначертава Съединените европейски щати с обща конституция.А по същото време в Солун, сред юдейската секта „Дьонме“ – евреи, формално приели исляма, но тайно изповядващи юдаизма – се заражда ложата „Млада Турция“ – копие на първообраза от Апенините.

Но Джузепе Мацини създава и антимонархическите революционни движения „Млада Швейцария“, „Млада Европа“. Излиза, че той е кръстникът на младотурците. Евреите са изключително активни в редиците на неговото движение „Млада Италия“ – например Анджело и Емилио Узильо.

Филиалът на организацията в Ливорно – „Veri Italiani”– бил предвождан от двама евреи: Отоленги и Монтефиоре.Ръководеното от Мацини нахлуване на републиканците в Савоя било финансирано изключително от евреи: Пелегрино Росели, Давид Леви Киерино и торинското семейство Тодрос.

Професор Любомир Милетич споменава, че младотурското движение осъществява „внушена отвън пакостна идея“. Да, тази идея е крайно националистична, шовинистка, нацистка. Но кой, откъде и защо я е внесъл в отоманска Турция? И в този момент постепенно изплува образът на един уж италианец, а всъщност еврейски юрист, познат под името Емануел Карасо. Някои автори смятат, че това е псевдоним.



Sabbatai Zevi , Nathan of Gaza & Yakov Leib Frank - "Jacob Frank" Шабатай Цви (1626-1676) Натан от Газа (16 ?? -?) Якоб Франк (1726-1791) Ротшилди.Три връзки между сатанизъм, зло и пари.                                                      


По-важното е, че този пристигнал от Апенините в Солун евреин е в основата на учредяването на Младотурското движение. Той се свързал с турски националисти, чието ядро обаче било съставено от… дьонмета – криптоевреи. Освен това Карасо се впуснал в още една авантюра. Той не случайно бил проводен от Италия от самия Мацини – баш-майстора на тамошните масони, и по всяка вероятност дори началник на Гарибалди.


,,Похода на хилядата", за да нахлуе в Сицилия и два пъти да разгроми по-многочислените сили на бурбонския крал на Неапол.
През май 1860г. червеноризецът Гарибалди, действайки по заповед на Мацини, води своята партизанска армия на ,,Похода на хилядата", за да нахлуе в Сицилия и два пъти да разгроми по-многочислените сили на бурбонския крал на Неапол. Кавур предлага на краля на Неапол Пиемонтско злато и Южна Италия пада пред Гарибалди. Завладяването на Неапол през септември 1860г. обединява Италия начело с Виктор Емануел II от Сардиния-Пиемонт. В същото време британското франкмасонство, което води Втората опиумна война в Китай, започва да насочва опиум към масонската Мафия на Мацини и като защитник на Сицилия го предлага там на Мафията му. Тя се движи зад Гарибалди и британската военноморска флота и установява централата си на острова.През 1861г. Кавур умира и финансирани от британското разузнаване, тамплиерските бунтовници на Мацини принуждават Виктор Емануел II да абдикира. Мацини след това основава Република Италия в Пиемонт. Виктор Емануел II си отмъщава, като основава кралство Италия в Торино през март 1861г. и започва кампания за възвръщането на Рим (която най-накрая се увенчава с успех през 1870г.).


Научаваме още, че италианските масонски ложи в Отоманската империя били събудени от последовател на Мацини на име Емануел Венециано. Същият оглавявал и европейския филиал на еврейската масонска ложа Б’ней Б’рит, която действа до ден днешен. В САЩ нейният ударен отряд – шпиц-командите на нацизма, който винаги е ционистки, се нарича Антиклеветническа лига. Тези нелегални военизирани подразделения – всъщност терористични филиали на израелската армия зад граница – извършват убийства, без да им мигне окото. Такова е „духовното“ наследство на Мацини.



А Емануел Венециано стоял начело и на Всемирния израилтянски съюз – Universal Israelite Alliance.

Както съвсем не на шега отбелязва евреинът Норман Кон:

„Друг такъв [революционен] еврейски център е в Рим – борбата за национално обединение на Италия не е нищо друго, освен еврейски заговор, в който Мацини и неговите колеги са марионетки в ръцете на „неизвестни покровители“.“

Днес напълно ясни: семейство Ротшилд и подчинените им агенти.


                              Прадядото Шабатай Цви. 


Наполеон кукла на Тамплиерите франкмасони/Сионисткият революционен империализъм на Ротшилдови във Франция



Сабатянски саботаж срещу човечеството

Както е известно на разумните хора с незахлупено съзнание, Мацини заразил с революционни идеи почти целия Балкански полуостров, в т.ч. и българските дейци на т. нар. национално-освободително движение. Но не само. По един или друг начин ги снабдявал със средства. Откъде ги е намирал, след като карбунарите му били „въглищари“ – представители на най-низшите обществени слоеве? Има ли смисъл да отговарям?

Мацини бил в постоянна връзка със заточения в Шумен унгарски революционер и масон Лайош Кошут. Пак той се оказал осъществител на основната връзка с франкмасонството в САЩ. Бил приятел, но напоследък стана известно, че – и подчинен, на най-прочутия американски масон и откровен сатанист Албърт Пайк.Тъкмо Мацини извел Кошут от заточението, финансирал и организирал пътуването му отвъд Атлантика. В замяна, унгарецът се съгласил да закупи половин милион франка от т. нар. италиански заем, осигурен от масоните.

На практика Мацини е един от идеолозите на съвременния републиканизъм – бунт срещу Божествения ред на земята. Именно по негово поръчение Емануел Карасо полага фундамента на тайна организация, наречена „Македония Ризорта“ – „Възкресена Македония“.

„Макар доста подробности да остават поверителни, някои вярват, че щабовете на Младотуркското движение и на „Македония Ризорта“ съвпадат, а британските тайни служби са замесени и в двата проекта… Онова, което е сигурно, е ролята на европейците в изграждането на младотурците и на проекта „Македония Ризорта“ (още от начало едно антигръцко движение).“



„Карасо продължи да играе водеща роля и по време на младотурския режим… Той ръководеше младотурската шпионска служба на Балканите. А освен това по време на Първата световна война отговаряше за доставките на храна в империята.“ Истината е, че доста по-рано, през октомври 1843 г. дванадесет евреи, имигрирали от Германия в бедния ню-йоркски квартал „Ийст Сайд“, се събрали с цел да създадат организация за взаимопомощ на изпаднали в беда люде, като самите тях. Те обединили идеите и парите си в една нова, продължаваща да съществува, влиятелна и същевременно тайна организация, неразделно свързана с ционизма в САЩ. Нарекли я „Б’ней Б’рит“, което ще рече „Синове на завета“.



Емануел Карасо и Ротшилд

Основателят на младотурското движение Емануел Карасо бил евреин от Италия, който членувал в „Б’ней Б’рит“. През 1890 г. в Солун Карасо положил основния камък на тайно общество от типа масонска ложа. Обединил в него млади офицери и държавни служители, повечето от които криптоевреи. Едновременно с това Емануел Карасо осветил масонската ложа „Македония Ризорта“, филиал на „Великия италиански ориент“. Тъкмо тази масонска ложа се превърнала в нещо като щаб на младотурците.

Същевременно благодарение на притежаваните от ционистките евреи медии сред световното обществено мнение е насаден мита за някаква „англосаксонска конспирация“, владеене на човечеството. Англосаксонството е само маска, прикриваща онзи подмолен план за световно господство, който днес вече е в много напреднала фаза.



А твърдения от рода на това, че „Б’ней Б’рит“ била инструмент на Британското разузнаване не само не е вярно. Друга е истината, тъкмо обратната – ционистите използвали Intelligence Service. „Б’ней Б’рит“ е тайно общество от типа на масонските ложи, в което могат да членуват единствено евреи. То е повлияно от главния италиански масон на ХІХ век Джузепе Мацини, идеолога на т. нар. нацоанално-освободителни движения.

Връзката със Съединените щати на този подлец, който дърпал конците на Гарибалди и последователите му в Австро-Унгария и на Балканите, може да бъде проследена до главатаря на американските масони от онази епоха, сатаниста генерал Албърт Пайк.

„Една от целите, поставени на „Б’ней Б’рит“ в края на този [деветнадесети] век, била с помощта на други агенти на Мацини да направляват разпадането и разделянето на Отоманската империя. Това била държавата, която британците нарекли „болния човек на Европа“. Исторически погледнато, Отоманската империя предлагала изненадваща толерантност на своите етнически малцинства. Но за да бъде взривена тя, трябвало да бъде заменено с брутално расово потисничество по образеца на Мацини.



През 1862 г., по време на Американската гражданска война, Мацини призовал всички свои агенти навсякъде в или около Русия, да наложат въстанието като [единствения] начин за причиняване на беди на Александър ІІ. Малко по-късно, с помощта на „Млада Полша“, Мацини поставил в Париж началото на младоотоманското движение, като резултат от превода на проекта на Адам Смит. Съвсем за кратко през 1876 г. младоотоманците завзели властта в Константинопол. Те премахнали мораториума върху плащанията по външния дълг [на империята] и изплатили всичко на британците; обявили свобода на търговията и довели в страната англо-френски банкери. Младоотоманците бързо били свалени [от власт]; обаче скоро същата мрежа се завърнала, този път като младотурци. И тяхното управление най-накрая разрушило Отоманската империя.“

Когато учредявали младотурското движение (1899) евреите били Абрахам Аджиман, Менахем Салах Паша, Цивер, Давичон Леви и Давид Кармона били депутати в турския Парламент. В следващия – през 1908 г., еврейски народни представители били Витали Фараджи, Алберта Фуа, Емануел Карасо, Нисим Мазлиах, Йехезкел Сасон, а в сената – Бохор Ешкенази.

На практика възникналият в резултат на Великата френска революция и Наполеоновите войни национализъм, превърнал се в мода особено през втората половина на ХІХ век, бил творение на илюминатите. Те и тайните служби на великите сили, преди всичко британските, контролирали неговите „национално-освободителни движения“. Докато младотурците се мъчели да разпространяват идеите на пантюркизма и панислямизма, както и да градят организации върху основата на тези едностранчиви и антихуманни догми, британците подкрепяли национално-освободителните движения.

В историческия отрязък от време, когато бил извършен геноцидът над арменците, техният агент Ситън-Уотсън подпомагал сръбския национализъм, лейди Дънам – албанския, а либералите братята Ноел и Чарлз Бъкстон – българския. На практика двамата дирели начин за изолирането на Сърбия и България от участие в Първата световна война. През същото това време в Близкия изток действал Томас Едуард Лоурънс, известен като Лоурънс Арабски.

Фактически тъкмо британците насърчавали и арменския национализъм. Те поддържали идеята за отделянето на „Велика Армения“ от Турция, Иран и Русия. И по всякакъв начин подкрепяли заразяването на по-буйните глави с мечтата за нейното осъществяване. Макар да били наясно, че такава държава нямала никакъв шанс да просъществува.



„В действителност нито една от великите сили, включително Британия, не я искали. Но британците заявиха пред арменците, че подкрепят техните планове. По същото време казаха и на кюрдите, че поддържат идеята за „Велик Кюрдистан“. Както показва географската карта, предложените територии на „Велик Кюрдистан“ и „Велика Армения“ почти съвпадали.“

С какво се сблъскваме днес, век по-късно? С подобни размирици и войни пак в същия регион. Отново ни разказват за атаки на кюрди. Как британци и американци ги подкрепят, макар на целия свят да е известно, че главната им организация е откровено комунистическа. Знамената й, редом с някакви кюрдски символи, са декорирани със сърп, чук и лика на убиеца Ернесто „Че“ Гевара. Той не е ли бил първи братовчед на израелския военен терорист Ариел Шарон?


През 1965 г. „Че“ Гевара изненадващо научил от майка си Селия ла Серна на нейния смъртен одър, че по линията на нейния род е… евреин. Да, родителката му се пръкнала в Аржентина, но нейните баща и майка били еврейски имигранти от Русия. Моминската й фамилия била Шайнерман. И не само това, ами „Че“ се оказал и първи братовчед на израелския генерал Ариел Шарон – масовия убиец на палестинци в лагерите Шабра и Шатила.

Бившият министър-председател на ционистката държава е син на Самуел Шайнерман – брат на другарката Ла Серна, родната майка на Ернесто „Че“ Гевара. Истинската фамилия на Ариел „Арик“ Шарон действително е Шайнерман – на иврит: לאירא.

ЩО Е ПАТРИЮДИЗЪМ И ИМАЛИ ТОЙ ПОЧВА У НАС?


                            

ИСТИНСКИЯТ ПАТРИОТИЗЪМ ДНЕС ТРЯБВА ДА Е ГЛОБАЛЕН, НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА СРЕЩУ ПОРОБИТЕЛИТЕ, ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКЕРИ. А НЕ ДА ИМ СЛУЖИ ЗАБЛУДЕНО В НПО-ТА, ГЛОБАЛНИ И ДРУГИ РЕВОЛЮ-ЦИОННИ ДВИЖЕНИЯ ФИНАНСИРАНИ ОТ СЪЩИТЕ.

Патриотизм = Патр_иот (-изм) = Петр_иуд (-изм) (2)

От (2) става ясно, че "патриотизъм" - е "Peter, Jude (- изъм)", която е "юдаизъм на Петър" или "юдаизма както той знаеше Петър", познат ни като християнския апостол Кифа = Симеон =Симон бар Иона (бар Иона = Бариона = “Бирон”) = Симон-Петр.

Тъй като Библията е ключът към разбирането на фигурата на Петър какво е свидетелството на Исус за това, "И аз ти казвам на тебе: ти - Петре и на тая канара ще съградя Моята църква" (Мат 16:18).



Това означава, че Петър - първият епископ (където терминът "епископ" - това е Абос_Кааб = силата на възкресението Ka въплъщение) арианската църква, която е една скала, основата, в която като на крайъгълен камък Хор Христ основа земната църква на Aрa, стремящ се да пробие оковите на Земята <= Аламоса, за да излезе и заблести във Вселената като второ, "черно" Слънце-Христос, засенченвайки Всемогъщия Ра. Ето защо юдо-християнските старейшини казват, че в последните дни, слънцето ще погасне, но вместо това ще свети в небето кръст. Именно на Симон - Петър говори Исус: "... не се страхувайте; отсега човеци ще ловиш ... "(Лука 5:. 1-11) Това очевидно води директно за улов на хора/души, които са нужни на дракона змията Aру за усвояване на зърната, които се съдържат в духа на народа на Бa, дадени им по рождение от Бог Ра. Хранещ се с човешкото Ба, във вътрешността на Земята, в същността си = ада, Хор планира по този начин да "увеличи своя енергиен потенциал", което да го направи достатъчен, за да унищожи черупката на Земята и да се освободи от ада.

Ето на кого са служили т. нар. национал-революционери – на мафията, която в Европа била ръководена от еврейския масон Джузепе Мацини. Христо, братът на Евлоги Георгиев, писал на Найден Геров:
„Да беше тука главният шпионин Теофан Райнов се можеше да го слъжи и нещо или да го понаучи как да се отнесе, но за зла чест го няма, тръгна за Париж, както казват. Че какви ще ги рови и по тамо не знам, сега остава вече ако може да се научи нещо от наместника на Райнов – Касабов.
Прокламациите, що сте видели у Дякона, те се отпечатаха тука от Райнов и Касабов, и се придадоха всичките на Дякона, за да ги раздаде. Дяконът е онзи, дето прави лъжливите писма на Райнова, за да се препоръча, че е добър шпионин, какъвто Райнов, такъв е и Дяконът, и двамата за пари и баща си продават…“
Повторението е майка на знанието. Важи единствено за умните… Останалите? У̀лавите не ме интересуват. „Те са прах, морална пепел в един жесток свят“, както би казал нявгашният главен ционист Хаим Вайцман. Почти напълно сигурно е, че Райнов заминал за Париж, за да се срещне с предводителя на всички европейски революционери Джузепе Мацини, еврейския масон от Италия, началника на Джузепе Гарибалди. Който същевременно бил подчинен на задокеанския масонски предводител, главния ръководител на световната революция тогава, Албърт Пайк, генерал от армията на Конфедерацията – Юга. Онзи, който прокламирал:

„Луцифер – носителят на светлината! Странно и загадъчно име, дадено на Духа на Мрака! Луцифер – синът на Утрото… Точно той ли носи Светлината и със своя блясък и величие заслепява посредствените, сладострастните или егоистичните души? Без съмнение!“


Асоциацията със старозаветното откровение се натрапва на часа и от само себе си:

„И остана Яков сам. И с него до зори се бори някой; и като видя, че не го надвива, допря се до ставата на бедрото му, и се повреди ставата на бедрото у Яков, когато се бореше с него.

И този някой му рече: пусни ме, защото се зазори. Яков отговори: няма да те пусна, докато не ме благословиш. И онзи попита: как ти е името? Той отговори: Яков. Този му каза: отсега името ти ще бъде не Яков, а Израел, защото ти се бори с бога, та и човеци ще надвиваш.

Яков запита, като рече: кажи ми твоето име. А той отговори: защо ме питаш за името ми? (То е чудно.) И го благослови там.“




Ето на кой „бог“ се кланяли дважди скъсвалият с християнството Кунчев и компанията му. Тук преклонението пред „Духа на Мрака“ не е прекъсвало. Неговият лик под формата на портрети на Маркс, Ленин, Левски, Ботйов, Бенковски, Димитров, Живков и пр., все така „красят“ кабинетите на разни началници. Благоговение към твари, които са приемали труда според юдейския закон – като наказание. Мразели са работливите, мислещите, дееспособните. Същевременно са дирили начини да плячкосат онова, което трудолюбивите са постигнали с усърдието си, и да се настанят на техните места. За да доволстват в плюскане и пиянство! http://diagnosa.net/ www.youtube.com/watch                                             





1 коментар: