Последователи

петък, 20 ноември 2015 г.

Операция „Архитект”/Операция „Голгота” и КГБ

Основният поръчител

Анализът на операция „Архитект”, целяща светът да бъде поставен под единен контрол и управление на „Новия Световен Ред” показва, че тя е разработена още в древността. Реализирана в продължение на векове от множество тайни групи и общества с единствената цел цялата власт в света безконтролно да бъде съсредоточена в ръцете на малка група от хора, продали душите си на Дявола. За целта, според плановете на групата Слуги на Сатаната, националните държави трябваше да престанат да съществуват, а нациите да бъдат лишени от историческата си памет и култура, за да се превърнат в послушно безропотно стадо от роби. Всеки държавник (без значение дали е цар, император, крал или президент) милеещ за своето Отечество и народ, биваше унищожаван, вследствие на организирани му от сатанистите преврати, убийства, революции. Всеки политик, който доброволно или насилствено се поставеше в тяхна услуга, биваше използван, за да им осигури още по-голяма власт и богатство и след като се копроментираше достатъчно пред своя народ, биваше предаван на заколение именно от новите си господари. Те бяха първите, които започваха да крещят: „Дръжте диктатора и крадеца” и го жертваха,заменяйки го с следващия си послушник в списъка с кандидат-предатели. Така от една страна си осигурява необходимите парични ресурси и медийна подкрепа, за да бъдат гарантирано избрани от зомбираните си съграждани? Това всъщност беше целта на Слугите на Дявола. От една страна издигат и назначават на власт престъпници, осигуряващи им още по-голяма власт и богатства чрез ограбване на нацията си, а от друга, ограбвайки нациите чрез собствените им държавници, „вадейки кестените от огъня с чужди ръце”, се стремяха окончателно да копроментират възможностите на народите да се самоуправляват чрез избраници от средата на собствените им нации.

Така се осигуряваше подходящ фон и предпоставки за бъдещото световно управление, което щеше да бъде директно под контрола на Слугите на Сатаната. Така де! След като нациите не могат да се самоуправляват успешно сами, то те, „загрижени за тяхното добруване”, щяха да им помогнат, като поемат управлението им под свой контрол. Естествено, те така и не разкриха пред народите, че опитите им да излъчат достойни представители от средата на своите съграждани, които да им осигурят спокойствие и благоденствие, са умишлено саботирани именно от тях и че именно те са хората, правещи дори и невъзможното, за да поставят начело на властта във всяка страна само контролираните от тях протежета.

Това гарантираше бъдещия успех на разработената от тях още в древността операция „Архитект”. Забравиха само едно единствено нещо и то е, че човекът може и да дава но „само Бог разполага”, т.е. те не отчетоха, че именно Бог, а не хората и Сатаната, дава своята благословия за успеха на едно или друго дело. Без Божията благословия техните планове са обречени на неуспех, защото божията любов винаги ще бъде по-силна от злобата, завистта, алчността и желанието им за вечна и безконтролна власт. Както е казал народа - „Господ кайл не става”, т. е. не е съгласен и поради това техните пъклени планове и мечти са обречени да не се сбъднат, независимо от товаоще колко достойни личности и народиподобряваха имиджа пред ограбваните от техните марионетки народи, представяйки се като борци за справедливост, а от друга страна елиминираха евентуалните обвинения в съпричастност към престъпленията на бившото ръководство. Тотално манипулираните от средствата за масова информация народидори не си задаваха въпроса:„кой издига тези престъпници на власт?”. Кой всъщност притежава контрола над световната финансова система и медии, и им ще бъдат унищожени от тях в стремежите им да поставят света под свой контрол.

Естествено, истинските Слуги на Сатаната още дълго ще се стремят да скриват своите истински лица и същност и поради това още дълго те ще си служат с подставени лица. Основните техни представители, координиращи в момента реализацията на плана са : Световният финансов интернационал, поставил световната финансова система под свой контрол, различни тайни общества и ултра религиозни секти, стремящи се да поставят под контрол душите на хората и транснационалните корпорации, притежаващи и контролиращи световната икономика. Световният финансов интернационал се състои от няколко фамилии, които чрез мрежата си от собствени и подставени банки, базирани в основните финансови столици, изцяло контролират световната финансова система. Те лишиха САЩ от правото да имат собствена национална банка като предизвикаха умишлено Голямата депресия през тридесетте години на миналия век, ограбиха и лишиха страната от финансовата ѝ независимост. Като основни акционери и собственици на Федералната резервна система (федералният резерв) на САЩ, те изцяло контролират финансите на американския народ и са основни акционери в Световната банка и Международния валутен фонд. Чрез тези две институции те контролират и всички национални банки в държавите, където все още функционират такива и освен това чрез заробващите условия по отпусканите кредити на различните страни определят тотално развитието на цялата им икономика. Като доказателство, че световната финансова система е под техен контрол, е достатъчен фактът, че дори в настоящия момент на световна финансова криза парите, които финансово стабилните държави отпускат като кредитен ресурс, не се предоставят като директни заеми с ниски лихви на закъсалите страни, а само чрез посредничеството на СБ и МВФ при убийственно високи лихви. Така Световният финансов интернационал си гарантира окончателното финансово заробване и доограбване на света. При това забележете, че всичките му операции се финансират не със негов собствен паричен ресурс, а с парите на държавите жертви. Това показва, че правителствата им отдавна са под контрола на финансовия интернационал. Това е нормално, като се има предвид, че неговите основни участници отдавна разполагат с пълна информация за незаконните сметки на държавните им лидери в банките, които са тяхна собственост. Именно с информацията за техните сметки те ги контролират и си гарантират тяхното послушание. След като ги използват докрай за постигане на своите сатанински цели, те естествено ще конфискуват парите по сметките им и ще ги заменят с други послушковци.
Различните тайни общества и ултра религиозни секти са ръководени от подставени лица на Световният финансов интернационал, който се стреми чрез тях да постави душите и съвестта на хората по света под своя постоянен надзор и контрол. Така си гарантират послушанието им и липсата на съпротива срещу злокобните си планове за нов световен ред и тотално господство. Изпълнявайки волята и указанията на тайните си господари, тайните общества и ултра религиозните секти се стремят постоянно да вербуват и привличат в редиците си нови членове. По този начин те постигат две от основните цели, поставени от техните истински господари. Едната е постоянно да увеличават броя на контролираната от тях част от населението, за да не им дадат възможност да се осъзнаят и потърсят други пътища за спасение на Човечеството, а втората е да увеличат броя на слугите на сатаната, които могат да използват за реализация на пъклените си планове. Колкото повече членове, толкова по-лесно и бързо ще постигнат своите глобални цели. След това естествено тези членове ще бъдат едни от първите, които техните господари ще унищожат, за да си гарантират независимост и съхранят тайната за истинските си цели.

Тайните господари са собственици и на всички транснационални корпорации в света, с които реално определят и управляват световната икономика, така както им е изгодно. Няма нито една петролна, електрическа, водна или газова корпорация в света, която да не е собственост на тях или на техните подставени лица. Това се отнася също така и за гиганта Газпром, основната част от акциите на който отдавна са собственост на западни компании и банки, и продукцията му се продава само от компании, базирани в чужбина и собственост на чужденци.

Контролирайки чрез мрежата си от транснационалните корпорации световните енергоресурси, финансовият интернационал всъщност контролира и управлява всички правителства в света. Чрез ТНК тайните господари на света винаги, когато си пожелаят, са в състояние да дестабилизират икономически държавите, стремящи се да запазят своята независимост просто като увеличат цените на всички енергоресурси и направят по този начин неконкурентен целия им експорт. Основните ведомства, използвани от господарите на света за контрол над населението и за неутрализиране на всички опити за съпротива срещу новият световен ред, са ЦРУ, КГБ, МОСАД, МИ-6, БНД и други разузнавателни и контраразузнавателни служби на страните от Г8. Отчасти независими и неподконтролни от тях остават полицейските и специалните служби на някои азиатски и арабски страни с преобладаващо религиозен личен състав и спецслужбите на Китай, Виетнам, Индия, Северна Корея. Патриотичната част от състава на КГБ, ГРУ и Службата за външно разузнаване на Руската федерация и също е извън контрола на тайните кукловоди, макар че Путин назначи за директор на СВР бившия премиер Фрадков,известен повече със специфицния си етнически проИзход и връзки със западните финансови институции, отколкото с какъвто и да е било професионален опит в разузнаването. Военните разузнавания на повечето страни в света и най-вече тези на Сърбия, Франция и Германия също така отказват да служат на тайните кукловоди и макар все още тайно се стремят да подкрепят все по-засилващата се съпротива и националноосвободителните борби на своите нации.

Контролирайки чрез мрежата си от транснационалните корпорации световните енергоресурси, финансовият интернационал всъщност контролира и управлява всички правителства в света. Чрез ТНК тайните господари на света винаги, когато си пожелаят, са в състояние да дестабилизират икономически държавите, стремящи се да запазят своята независимост просто като увеличат цените на всички енергоресурси и направят по този начин неконкурентен целия им експорт. Основните ведомства, използвани от господарите на света за контрол над населението и за неутрализиране на всички опити за съпротива срещу новият световен ред, са ЦРУ, КГБ, МОСАД, МИ-6, БНД и други разузнавателни и контраразузнавателни служби на страните от Г8. Отчасти независими и неподконтролни от тях остават полицейските и специалните служби на някои азиатски и арабски страни с преобладаващо религиозен личен състав и спецслужбите на Китай, Виетнам, Индия, Северна Корея. Патриотичната част от състава на КГБ, ГРУ и Службата за външно разузнаване на Руската федерация и също е извън контрола на тайните кукловоди, макар че Путин назначи за директор на СВР бившия премиер Фрадков,известен повече със специфицния си етнически проИзход и връзки със западните финансови институции, отколкото с какъвто и да е било професионален опит в разузнаването. Военните разузнавания на повечето страни в света и най-вече тези на Сърбия, Франция и Германия също така отказват да служат на тайните кукловоди и макар все още тайно се стремят да подкрепят все по-засилващата се съпротива и националноосвободителните борби на своите нации.

Контролирайки чрез мрежата си от транснационалните корпорации световните енергоресурси, финансовият интернационал всъщност контролира и управлява всички правителства в света. Чрез ТНК тайните господари на света винаги, когато си пожелаят, са в състояние да дестабилизират икономически държавите, стремящи се да запазят своята независимост просто като увеличат цените на всички енергоресурси и направят по този начин неконкурентен целия им експорт. Основните ведомства, използвани от господарите на света за контрол над населението и за неутрализиране на всички опити за съпротива срещу новият световен ред, са ЦРУ, КГБ, МОСАД, МИ-6, БНД и други разузнавателни и контраразузнавателни служби на страните от Г8. Отчасти независими и неподконтролни от тях остават полицейските и специалните служби на някои азиатски и арабски страни с преобладаващо религиозен личен състав и спецслужбите на Китай, Виетнам, Индия, Северна Корея. Патриотичната част от състава на КГБ, ГРУ и Службата за външно разузнаване на Руската федерация и също е извън контрола на тайните кукловоди, макар че Путин назначи за директор на СВР бившия премиер Фрадков,известен повече със специфицния си етнически проИзход и връзки със западните финансови институции, отколкото с какъвто и да е било професионален опит в разузнаването. Военните разузнавания на повечето страни в света служат на тайните кукловоди и макар все още тайно се стремят да подкрепят все по-засилващата се съпротива и националноосвободителните борби на своите нации.

Операция „Голгота” и КГБ – нейния основен изпълнител 

За изненада и съжаление на всички здравомислещи хора, неразполагащи с достатъчно информация за истинския прозход и личност на Андропов, именно КГБ изиграва основна роля за успеха на сатанинския план за разрушаването на Източна Европа и СССР. Основната цел на плана всъщност е узурпиране на властта в страните от Евразия от Слугите на Сатаната, унищожаването на националните държави и заграбване на националните им богатства. На всеки нормален човек е ясно кои са представителите на Новият Световен Ред в неговата държава и какъв е техният социален, религиозен и етнически произход. Никой не се и заблуждава, че видите ли те били малко на брой и сред тях нямало представители и на коренните държавообразуващи нации. Макар и привидно да изглежда така, то имайки предвид, че световната финансова система е под контрола на Сатаната всички, които са имали неблагоразумието да си открият сметки в чужди банки, веднага се превръщат в потенциални мишени за изнудване и вербуване като негови бъдещи слуги. Освен това вече е добре известно, че планът на операция „Голгота” – операцията за тоталното унищожаване и разграбване на националните държави от Източна Европа и СССР и принудителното драстично намаляване на тяхното население до една трета - е разработен в ЦРУ и предоставен за изпълнение на Андропов, който от син на еврейски бижутер и шеф на КГБ е издигнат до Генерален секретар на КПСС и ръководител на най-могъщата по това време държава в света.

След като КГБ в продължение на години е реформирано от Андропов и на всички възлови постове в структурата на тази могъща организация са издигнати и разставени верни на целите на Световния финансов интернационал личности, то цялата административна, организационна и професионална мощ на кантората успешно е използвана за постигането на тези цели. Ръководителите на сатанинския план правилно са преценили, че структурите на ЦРУ и другите западни спецслужби не са в състояние да реализират успешно подобен план в Евразия, защото народите населяващи региона веднага ще прозрат кои са всъщност истинските организатори и кукловоди. Това не само ще доведе операция „Голгота”до провал, но и окончателно ще ги лиши от възможности за влияние в Евразия, също неутрализира и копроментира слугите им в правителствата на съотвените държави.

По тази причина задачата е прехвърлена за изпълнение на тази част от продажното ръководство на КГБ, която отдавна служи на същите господари. Използвани са водещите позиции на КГБ в региона и това, че службата разполага с напълно легални представителства и координатори в местните служби за сигурност и МВР, които при това имат не само контролни, но в много страни дори и ръководни функции по отношение на местните служби за сигурност.
Средният и нисш офицерски състав на КГБ дори няма понятие в каква престъпна игра на продажната върхушка участва и професионално изпълнява поставените му задачи. Обучавани с години за денят „Х” и в състояние да организират и успешно реализират всякакви мероприятия по дестабилизация и смяна на съществуващите политически режими в света (без значение дали по политически или военен път), специални групи са вдигнати до тревога. За разлика от периода на Студената война, когато им се налага да действат в тотално враждебно обкръжение, този път на тях им се осигурява тотална логистична, информационна и финансово-политическа подкрепа,именно от специалните служби на бившите им врагове и конкуренти. Стига се дори дотам, че в някои държави като Румъния и Югославия операциите по дестабилизация и неутрализация на висшите държавни ръководства се изпълняват от съвместни оперативни екипи на КГБ и ЦРУ.

В България операцията е ръководена от Андрей Карлович Луканов и неговите куратори от посолствата на САЩ и СССР, като операцията е изпълнена с помощта на няколко продажни измекяри в ЦК и ръководството на службите за сигурност и притиснатите да им съдействат техни съпартийци. Перфектни доказателстваза цялата престъпната дейност на Луканов, писмени показания, аудиозаписи и снимки са предоставени от полк. Иван Димитров малко преди да бъде симулирана неговата уж естествена смърт. Именно полк. Димитров е човекът осигурявал сигурността на Луканов по време на срещата му в Докторската градинка с руския дипломат и агент на КГБ – Тетерев в нощта преди преврата. Той по нареждане от Москва е осигурявал сигурността и тайно документирал срещите на Луканов с американски и английски дипломати и действащи агенти, срещите му с бъдещите лидери на изкуствено създадената опозиция. Като истински патриот и професионалист полк. Димитров беше взел всички необходими мерки, евентуалната му смърт да не доведе до унищожаване на тези доказателства и освен в Москва предвидливо съхрани копия от всички материали за Луканов и неговото обкръжение в още няколко страни. Анализът на тези материали категорично не само доказва, че КГБ по нареждане на Горбачов взема активно участие в разрушаването на съществуващия строй и преврата срещу Тодор Живков, а и фактът, че Андрей Карлович е агент едновременно на няколко чужди разузнавателни централи



В България операцията е ръководена от Андрей Карлович Луканов и неговите куратори от посолствата на САЩ и СССР, като операцията е изпълнена с помощта на няколко продажни измекяри в ЦК и ръководството на службите за сигурност и притиснатите да им съдействат техни съпартийци. Перфектни доказателстваза цялата престъпната дейност на Луканов, писмени показания, аудиозаписи и снимки са предоставени от полк. Иван Димитров малко преди да бъде симулирана неговата уж естествена смърт. Именно полк. Димитров е човекът осигурявал сигурността на Луканов по време на срещата му в Докторската градинка с руския дипломат и агент на КГБ – Тетерев в нощта преди преврата. Той по нареждане от Москва е осигурявал сигурността и тайно документирал срещите на Луканов с американски и английски дипломати и действащи агенти, срещите му с бъдещите лидери на изкуствено създадената опозиция. Като истински патриот и професионалист полк. Димитров беше взел всички необходими мерки, евентуалната му смърт да не доведе до унищожаване на тези доказателства и освен в Москва предвидливо съхрани копия от всички материали за Луканов и неговото обкръжение в още няколко страни. Анализът на тези материали категорично не само доказва, че КГБ по нареждане на Горбачов взема активно участие в разрушаването на съществуващия строй и преврата срещу Земьфирков, а и фактът, че Андрей Карлович е агент едновременно на няколко чужди разузнавателни централи.


ИЗМЯНА!!! Операция “Разрушение” Агентите на сатаната и предателството на елита

Няма коментари:

Публикуване на коментар