Последователи

вторник, 17 ноември 2015 г.

В резултат на планираните и финансирани от Братството терористични действия в Париж хората ще загубят свобода и права.




На 8 януари 2015 г. е публикувана статия, озаглавена The Economist 2015 с картичка изпълнена с Криптирани Символи и Прогнози, . Наистина, корицата на списанието наречено “Светът през 2015″, съдържа няколко странни и зловещи образи, които се появяват, за да обявят/прогнозират насилието на годината. Като се има предвид факта, че The Economist е частична собственост на банковото семейството на Ротшилд и неговия главен редактор,John Micklethwait, редовно посещава конференциите на Билдинберг, човек трябва да внимава за предупрежденията, издадени от тези, които могат да ги превръщат в реалност.



Може би най-загадъчната част на корицата е в долния десен ъгъл, където виждаме две стрелки с мистериозни числа, купчина мръсотия и стара живопис.

На първо място, на картината до стрелките е Леонардо Да Винчи La Belle Ferronière. Тази живопис в момента се намира в Лувъра в Париж.

Второ, номерата на двете стрелки са 11.5 и 11.3. Появилите се атаки в Париж са на 11.13.15. Цифрите на стрелките може да се разместват, за да компенсирате датата.

Нападението бе заявено от ISIS. Капакът на Economist разполага с член на ИДИЛ с пушка.



На корицата също така е разположен френския президент Франсоа Оланд … гледайки по друг начин.

Както се посочва в статията ISIS: A CIA Creation, за да оправдае войната в чужбина и Репресии в дома, имам съмнение, че ISIS се използват като средство за по-нататъшна Agenda от окултния елит, включително: нахлуването Сирия и оправдаване на полицейска държава на Запад.

Нека да погледнем назад към конкретните последици от ISIS тази година.

Оправдаване на нахлуването в Сирия, в крайна сметка унищожаване на статута й като регионална сила;
Ускорено масовото изселване на сирийци, насочени срещу Запада;
Отворени са преградите на сирийските бежанци по целия западен свят (стимулирано от снимката на мъртво момче);
Причинена е масова паника в западния свят с терористично нападение, което оправдава по-строга тактиката на мониторинг и полицейска държава.
Mедиите вече съобщиха, че един от терористите в Париж е имал Сирийски паспорт и че Оланд гледа на атаките като акт на война.

Накратко, западните страни трябва да приемат хиляди сирийски бежанци и други от целия свят, но една атака предизвиква страх, омраза и недоверие към сирийци и мюсюлмани в самите тези страни. Нещата са на път да станат доста сложни и хаотични.




Но, защо “те” нарочно създават такава ужасяваща ситуация, включваща толкова много невинни хора? Е, тяхното мото е Ordo Ab Chao … ред от хаоса.-www.zahariada.com/


ANNUIT COEPTUS Той [сатаната] одобрява начинанието, лат. Мото върху Големия държавен печат на САЩ.



Петък, 13 октомври 1307 г. – по заповед на френския крал Филип ІV – Хубавия, стотици въоръжени бандити, криещи се зад кръста на Ордена на бедните равнопоставени воини на Христос от Соломоновия храм, за краткост – рицари тамплиери, били арестувани. Властите прибрали даже техния предводител Жак дьо Молѐ – Велик господар. Понастоящем – Велик магистър.

След разпити, съпроводени с изтезания, ги изгаряли на клада. Така, както Бог е постановил:

„Добро дърво не може да роди лоши плодове, нито е възможно лошо дърво да даде добри плодове. Всяко дърво, което не ражда добри плодове, ще бъде отсечено и хвърлено в огъня.“

На кладата Великият господар Жак дьо Молѐ проклел французите и краля. Много от разбойниците успели да натоварят награбените несметни богатства и с кораби да ги пренесат в Шотландия. Така се родило „свободното зидарство“ – масонството от приетия Шотландски обред. Едно от основните тайни сдружения, които разяждат човешките общества до ден днешен.

Всяка партия и секретна служба представлява филиал на тези подмолни организации.

Открийте разликите

Петък, 13 ноември 2015 г., Париж – политическите наследници на Главния майстор на тамплиерите – масоните, раздират с автоматични откоси и експлозии „града на светлината“. Той от векове е потънал в духовния мрак на кървавата разправа с хуманизма. Френските секретни служби, навярно подпомогнати от израелските и американските, а защо не и от съветските – пардон – руските – извършват разстрели в театър, в ресторанти и кафенета, по улиците… Насаждат страх – терор, което ще рече ужас!

Cui bono? – В чия полза?



Петък, 13 ноември 2015 г., София – по БНТ, кой знае защо назовавана „българска“, вместо правителствено-милиционерска, водещият на „Панорама“ неумело, запъвайки се плагиатства от тази медия. По същото време в Париж гърмят, избухват бомби, взимат заложници.

Телевизията-майка, собственост на партията-закрилница, занимава обезумелите зрители с овластена престъпница, щерка на комунистически вестникарски убиец, главен редактор на официоза по време на кървавата диктатура; с тежко увредена наследствена комунистка, разкрачена между Иван-Костовото СДС и БСП; и с писател, който по дефиниция, заради потомствената си обремененост със зверствата на режима на БКП, обявен със закон за престъпен, следва да бъде зад решетките. Понеже е плод на лошо дърво!

Тази телевизия, създадена и винаги ръководена от комунисти и ченгета – морални, че и физически убийци на българите, е тържествено-церемониалният глашатай на външни, чужди, враждебни нам сили. Тя не е обществена, а казионна – принадлежи на правителството, а то не е българско. От 72 години е антинародно.

Медията действа по указания и с финансовата подкрепа на ционистките фондации „Америка за Номенклатурия“, „Отворено общество за Номенклатурия“, „Русия за Номенклатурия“, „Конрад Аденауер за Номенклатурия“, „Фридрих Науман за Номенклатурия“… И не без участието на антибългарските ченгесарски организации Хелзинкски комитет, Амнести Интернешънъл‎, Демократична лига за защита правата на човека в България, Международен координационен комитет на националните институции за правата на човека, Международна федерация за правата на човека, Международна хелзинкска федерация за правата на човека, Репортери без граници и даже талмудското Gestapo, наречено Антидифамационна лига.

Последното означава „антиклеветническа“. Иде реч за терористична организация, която с всички средства и без оглед на законодателство, унищожава всеки, дръзнал да разкрие някаква истина за престъпленията на еврейството, ционизма – юдейския нацизъм, и на нелегитимната държава Израел.

Всички изредени и много други се борят против правата на българите.

Дни по-рано Дейвид Камерън, евреин, агент на КГБ и за нещастие на островитяните – министър-председател на Великобритания, беше поставил условие пред Брюксел за „по-строги правила за имиграция“ в рамките на Европейския съюз.



„Да се предложи, на новите държави-членки да не бъде предоставяно правото на свободно придвижване вътре в ЕС, докато техните икономики не се приближат повече до тези на отдавнашните страни-членки. Според г-н Камерън Великобритания ще поиска реформи и по отношение на Европейския съд за правата на човека.“

Някак странно, изневиделица, това лято бежанският проблем от Близкия изток, дотогава протичащ в поносимо русло, прерасна в главен за Стария континент. Наскоро първо Австрия тръгна да вдига висока ограда по границата си с Хърватия и Словения, която е вътрешна за Евросъюза. После Швеция затвори своите граници. След атентатите в Париж Франсоа Оланд, „храбрият“ социалистически президент на Петата република, евакуиран на сигурно – в Министерството на вътрешните работи, „геройски“ изпъчи гърди и обяви пред телевизионните камери, че въвежда извънредно положение и затваря границите на Франция!

Cui bono? – Кой има полза?

Връщам ви към 19 юли 2012 г. Тогава, часове след атентата на бургаското летище, публикувах статия, озаглавена „Израел пред извънредни избори, Моссад взриви група израелски комарджии, жалко за българите“. Върху мен яростно се нахвърлиха всички насъскани пропагандни бултериери, добре известни помияри от болшевишката ченгеджийница с комунистическо-милиционерски произход и минало. Няма да ги споменавам, знаете кои са.



Три години и пет месеца по-късно всички официални версии – чиста проба фантасмагории, измами и невзрачни опити за съчинителства – бяха разбити на пух и прах. Доживях старо, изпедепсано ченге, също за затвора, вместо това – представяно като „експерт по антитероризма“ – да заяви по една ефирка, че атентатът в Сарафово не е бил възможен без участието на тайните служби.

Извършителят така и не беше установен със сигурност и намерен. Остана само мъката на роднините и близките на шофьора, забравен твърде скоро. Понеже бил с… мюсюлмански имена! И моя милост, за чийто анализ колцина си спомнят.

Кой има полза от терора във френската столица и каква?

Ако всичко беше истина, най-малко Ислямска държава. Тя не би спечелила нищо друго, освен всеобща омраза и преследване. Никой не е възпрял огромни военни сили с няколко взривени бомби и стрелба с автомат. Никой, никога.

Да не си въобразявате, че тези наемници, които играят руска рулетка със съдбата, жертващи живота си за пари, са пълни безумци? Не, драги мои. Съвсем не е така.

„Безумни терористи? Истината е далеч по-страшна.“

Това написа преди дни някакъв антрополог, каквото и да значи това, от Френския национален център за научни изследвания, закичен с достатъчно титли. Това е тяхната БАН. Паразитна казионна институция, също толкова лишена от смисъл, колкото и тукашната. Този тип организации формират номенклатурата, водеща се „научна“, която не ражда нищо ново. Не ще спомена английското име на този екземпляр. Но той е удостоен с престижни постове в известни университети – Оксфордския и Мичиганския. И е сред глашатаите, произвеждащи ужас и насаждащи страх. Но по правило, за да бъдат убедителни, този тип пропагандисти изричат и някои истини:

„Вземете например съобщенията, според които 15-годишен е участвал в петъчните зверства.“

Нататък майсторът на пропагандата и агитацията започва да прелиства указанията от наръчника за вербуване на бойци – по-рано бунтовници, понастоящем терористи, обявявани като „ислямски“:

„Запретнете ръкави и спечелете готовността на бунт на младежта. Нейната енергия и идеализъм, и готовността й на саможертва. Докато глупците проповядват „умереност“ (wasatiyyah), сигурност и избягване на риска.

Мислете за груповото разбиране и оценка на сърцевината на каузата и ефекта от нея: „Работете за изтипосването на слабостта на централизираната власт на Америка, като карате младежите да не обръщат внимание на медийната психологическа война и войната с посредници, а направо да се сражават.“ Същото се отнася до Франция, Великобритания и останалите техни съюзници.“

Точно така действаше Министерството на истината, идеологическата пропаганда мрежа на комунистите при милиционер-социализЪма. Сега – в условията на пишман демокрацията и свиващите се свободи на Запад. Методите са еднакви. Господарите – тоже.

Ако използвам езика на официалните, влиятелните медии – знаете в чии ръце са те – съм длъжен да отчета, че терористите съвсем не са малоумни. Повечето от тях са получили образование на Запад, но са били отхвърлени от системата. Онази, в която всичко е фалшиво – празнословие, както тук под властта на другарите. Не е ли едно и също с разлики в нюансите и детайлите?



Затова старите комунистически кадри, уж останали в миналото, са днешните „демократични“ бюрократи – съюзници, съдружници и доверени лица на Запада. Легнаха и заспаха като московци и донски казаци. А се събудиха преродени във вашингтонци и брюкселци!

Имам предвид действащата западна тоталитарна система, в която „равенството, братството и свободата“ не са нищо повече от лозунг. От сорта на граничещите с умопомрачение тъпотии, които ни караха да носим на едновремешните манифестации. Повечето от младите хора – „джихадистите“ от Ислямска държава – се бият за пари.

Докато според Корана джихад означава война със самия себе си за прочистване на собствена душа. Това, което свикнахме да обозначаваме с катарзис. Онова вътрешно, духовно и душевно филтриране, прецеждане и рафиниране, включващо пренареждането на ценностната система, което изобщо не се състоя тук. Но населението – това плахо, уплашено овче стадо – отказва да го проумее. Оставя се да плува по течението, което ще го доведе до дълбоките бурни води, в които удавянето му е неизбежно.

Други, създателите на „джихадистите“, имат сметка от подобни катастрофи. Не толкова тази в Париж, колкото в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Египет…

Например по-рано в Триполи имаше един диктатор, който на всичкото отгоре другаруваше със западните лидери – предимно с „десните“. Купуваше си приятелството им с милиони. Справка – Никола Саркози, Силвио Берлускони, но и Тони Блеър.

Да, нямаше свобода, но в материален план либийците живееха по-охолно от повечето западняци. Те не идваха тук. Нито ходеха в Европа и САЩ. Нашего брата – „цивилизованите“ – се напъваха да отидат при тях, за да им слугуват. Не за стотинки, а за долари – много, в сравнение с туземната социалистическа мизерия.

След акцията на Братството, романтично озаглавена „Арабска пролет“, сега в Либия има поне хиляда диктатора. Страната е разорена, опустошена. В нея цари хаос и бедност. А либийците бягат към Европа.

Кой е авторът на цялата патаклама и защо?

Първо, трагедията лесно може да бъде използвана като повод за нова война – нахлуване на „коалиция на желаещи“ в Сирия и Ирак. Русия и Иран вече са поне в първата страна. След поредица от лъжи, които ще илюстрирам в следваща публикация, Барак Обама обяви, че провожда американски военни в уж суверенна Сирия. Френски безпилотни самолети бомбардират сянката, наречена Ислямска държава. Нейни сухопътни части стъпиха на тази територия, която някога беше една от колониите й.



Всичко това означава, че далаверата на военно-промишления комплекс ще се разрасне. Как наченаха Първата и Втората световна война, влизането на САЩ в ужасните конфликти, Войните във Виетнам и Ирак? Нима пожарите не бяха запалени след измами – изфабрикувани инциденти? Забравихме ли, или даже не познаваме фактите?

На второ място, ключът към портата, от която поема вълната от бежанци, се съхранява в Анкара. Турция използва случая, за да засили своята роля и значение, както в мюсюлманския свят, където я конкурират Иран и Саудитска Арабия, така и в Европа. Допускате ли, че Реджеп Ердоган може да си позволи такъв ход, без съответната санкция и закрила на Интернационала?

Политиците на Стария континент не са в състояние да се справят с бежанската криза. Те са като докторите, които медицинските училища, които преди век бяха превзети от фармацевтичната индустрия, обучиха да лекуват симптомите. При това със средства, които поразяват други органи на организма.

Истината е, че това е началото на края на обединена Европа. Тъй като затварянето на границите, строителството на оградителни съоръжения и други подобни мерки, ще възкресят стари вражди и разделения. Но не ще изцерят болестта. Тя може да бъде приключена само с премахването на причината за нея. Което ще рече – връщането на целостта и независимостта на и без друго зле скроените държави. (Разделянето и преразпределянето на региона беше извършено по престъпен начин преди близо сто лета.)




Също така, с край на износа на западния модел на псевдодемокрация, която тамошните народи не харесват и не искат.

На трето място, бъдещата единна глобална държава изисква все по-голямото подчинение на човечеството. Чрез атентатите господарите на света всяват шок и ужас, както цинично нарекоха една от своите неприключили войни. Чрез вменяването на постоянен страх – не слушайте проститутките от медиите на елита за това, че парижани не се поддали на паника – хората по-лесно се отказват от своите свободи и права.

Разбира се, мога да изредя още причини и да изброя юридически и физически лица, които се облагодетелстват от суматохата, страха и перманентните опасения. Преди всичко Израел, което ще сторя по-нататък. Но засега и това е достатъчно.

Обаче питам: В състояние ли сте да откриете разликите между сегашното дередже в Европа и по целия свят, и някогашното в социалистическия (конц)лагер?

Ако речете, че има свобода на словото, не заключват за изразено мнение, грешите. Лъжете се или ви заблуждават. Само преди дни в „свободната“ и „демократична“ Федерална република Германия натикаха зад решетките поредната жертва на интернационалния ционизъм. Защото се усъмнила в достоверността на онова, което евреите наричат шоа – катастрофа. А малоумните юдеохристияни – холокост – всесъжение, пълно изгаряне на европейското еврейство.




Не случайно майката на еврейския професор Норман Финкълстайн, която заедно с мъжа си прекарала войната в концлагер, попитала:

„В края на краищата Хитлер кого уби?“

В резултат на което Финкълстайн беше уволнен от Нюйоркския университет и не го допускат до никаква работа. Лично на мен това ми е чудесно познато. Живея го.

„С помощта на разказите за холокоста“ – пише Норман Финкълстайн, – „представят като „потенциална жертва“ една от най-силните във военно отношение държави на света, с чудовищно нарушаване на човешките права в нея. А най-преуспяващата етническа група в САЩ – като нещастни бежанци. Статутът на жертва на първо място дава имунитет срещу заслужената критика.“…

За нас, израелците, думите на Норман Финкълстайн не са новост. Мнозина израелски публицисти и историци писаха, че ционизмът използва паметта на жертвите на нацизма за свои користни интереси. Така например израелският публицист Ари Шавит с горчива ирония посочи (във вестник „А’арец“, след убийството на сто бежанци в селцето Кана в Ливан през 1996 г.):



„Ние можем да убиваме безнаказано, понеже на наша страна е Музеят на холокоста.“…

В САЩ не много са готови да рискуват. На Финкълстайн му помага произходът. Той е син на жертви на холокоста. Цялото му семейство загинало от ръцете на нацистите, само баща му и майка му преминали през Варшавското гето, концлагерите, принудителния труд и се добрали до бреговете на Америка. [Въпреки това тамошните юдеи го наричат… „отвратителен евреин“.] Това придава особен ефект на неговите думи, когато той говори прямо за онези, които печелят от кръвта на жертвите.“

Аналогията се натрапва от само себе си. Скоро, в резултат на планираните и финансирани от Братството терористични действия в Париж, осъществени от съответните клетки на специалните служби, хората ще загубят още свободи и права.



Израелската политиката на "скрита агресия"
е преродена като фалш флаг терор,
и всички западняци са поставени в
позицията на "преследвани" евреи. - See more at: http://henrymakow.com/#sthash.teFRE7G0.dpuf

http://diagnosa.net/

Няма коментари:

Публикуване на коментар