Последователи

неделя, 8 ноември 2015 г.

Кометата Холмс / Замяна на светилата от Нагите




Информация за кометата бързо бе покрита от медиите. Но изведнъж в "МК" (17.09.2009!!!): Мистериозна експлозия на кометата Холмс / 17p / Holmes /, която е била най-мощната наблюдавана някога от астрономите, и породи "пакет" с парчета от малки мини-комети. Според направилите това откритие международна група от учени, те са започнали да наблюдават необичайната комета още през октомври 2007 г., веднага след съобщението се появява като посочва, че този космически скитник, който беше във всички около 3.6 km, за по-малко от един ден е увеличил яркостта си един милион пъти. Според астронома от Университета на Калифорния в Лос Анджелис, Рейчъл Стивънсън, колегите й са намерени много фрагменти, бързо отдалечаващи се от ядрото на кометата. В седмиците след експлозията, учените извършват наблюдения с помощта на телескоп в Хавай, и зафиксират изхвърлен от комета облак прах по своя размер превишаващ слънцето. Предположение: отворен е портал (защитното поле/сфера е пробито с експлозията?), Пристига ескадрилата на съвременни майстори на Земята. Това може да са били както жители на Слънчевата система, в която ние прибиваваме; както и богове (създателите на Земята, както и модерните - наги бандити извършващи залавянето на ковчега). Разбира се, всичко може и да е битка между две независими групи. Пристигането на ескадрилата и началото на военните действия се очаквало в началото на май 2008 г.

Свързани земните събития:

А. Окултистите са скриват под земята, в очакване на края на света в началото на май, 2008: Пенза sideltsy (тази статия за Peter Кузнецов ме принуди да направя мониторинга на необичайни явления), американските мормони, мярна неясна информация относно Европа. Властите в Русия, и Съединените американски щати, се опитваха да ги извадят. В Русия това направиха чрез нарушаване на всички закони (вода наводнения), в САЩ не може да (се опита в съответствие със закона, обосноваваща сексуалната злоупотреба с деца).

Б. В Москва, решиха да проведатмайски парад за първи път от много години, с войски и оборудване.

Б. От началото на май започна пръскане с Chemtrails: почти ежедневно над Москва бръмчене самолети пръскайки инверсионни струйни contrails, които не се разсейват, и пълзящи сиви слоести облаци, съставени от множество пръстени, и напълно покриващи небето в продължение на няколко часа.


На 18 май, 2008 боговете (OFF/изключват) главното светло на Земята ( ултиматум на Нагите?). Луната отиде на юг със скорост от един градус / мин. След това, след няколко дни небето беше закрито с Chemtrails и се появи новата Луна новолуние. Очевидно е, че през май светлините са заменени с лазерни обекти. Предполага се, че големите дирижабли с монтирани инсталации (между другото, по-скоро на дерижабли, отколкото на спътници се намират ретранслаторите на сателитните мобилин връзки - затова от време на време Русия има неуспехи, а сателити уж се провалят в големи количества). За изграждането на дирижабли, които са много изгодни за превоз на товари, беше обявено в края на 90-те години. Времето минаваше, а тях ги няма никъде - нито ние, нито те. Но през декември 2009 г., е имало информация, че такива апаратура-дирижабли са разработени: за подмяна на скъпата сателитна комуникация и транспорт до 600 тона товари. Този проект е с формата на диск дирижабъл "Локомоскайнер" е разработен в края на 80-те години. Далечината на полета на тези "Locomoskyner" ще бъде от 250 до три хиляди километра, капацитет до 600 тона, а диаметърът на тялото - от 50 до 246 м. Прототип "Locomoskyner" с осем електродвигателя и диаметър седем метра, беше представен на авиосалона МАКС-2009 в Жуковски близо до Москва. Товароподемноста на модела беше 20 кг. Ако подобен дизайн/конструкция, се поостави вертикално и се монтира екран, след това ще се получи, слънце.


Идеята за Нибиру е въведена от мошиах-Захариа Сътчин,  през 1976 г. ("The 12 Planet"), и сега се пропагандиа от масона космонавт Гречко. Разбира се, това е само пробен балон. След 2005 г., тези снимки не се срещат. А къде е Нибиру? Дирижаблите - светила, са  под щита на De La Хаарп план на Нагите за превръщане/упадане на планетата към високо-технологични адски планети осветявани с изкуствента светлина на Луцифер. Системата от дирижабли  повече или по-малко, обхваща планетата. Но, от друга страна, силните лазери изгаряха растения и причиняваха летни силни пожари по целия свят, а от друга страна, не можаха да заменят слънчевата енергия (включително рязко се срина качеството на плодове и зеленчуци - на нивото на оранжерийните).  За съжаление, все още не е възможно да се изгради реална картина на съвременното осветление (поради липса на достатъчно данни). Но изглежда убедително.

Има два вида слънца: светлинни и топлинни. Световите са по-ниски и само изобразяват светлина (те са като луната през нощта). Естествено, в този случай имаме и неуспехи.
        
По долу се показва как дясното слънце залязва зад облак - това не е дефект на камерата. Той прилича на предния дирижабъл видим от мрежата. Така и трябва да се случи, защото не всички ракурси прекриват следващото "Слънце".         
          

10.06.2009: две слънца в Минск: http://oko-planet.su/pogoda/newspogoda/12453-nad-minskom-pered-zakatom-poyavilos-vtoroe-solnce.html


Изглеждат като прилежащи/съседни външни светила поместени в облачност наситена с разсейващи се кристали (Това не е Chemtrails от прекалено много изразходван керосин от самолета а е разпръсквано от дирижабъл), луните блестят в/зад облака, така се създава външен вид на слънцето и се гарантира непрекъснатостта на възприемане на слънчева светлина. Естествено, над големите градове би трябвло да има по няколко слънца (както в Минск). Ето в Москва  на 03.18.2010                                                                                               
                            

                 


Снимката е направена от два кадъра. Ляото слънце изчезва няколко секунди след заснемането. Това доказателство е особено ценно, тъй както е зафиксирано отражението във водата от двете звезди едновременно. И това също е една моментна снимка през март, но в Шри Ланка

         
        Интересни снимки на Слънцето с уебкамери на изследователския кораб на "Ernest Shackleto" (Антарктида):


Какво е това в центъра? Един монтиран екран (на снимките се вижда, много рядко)? Ето тук още две снимки вече в Северна Европа:                                                              
                                                                                                 


May 11 2009 at 04 May 11 2009 at 06
May 11 2009 at 04May 11 2009 at 06

"Луна" и "Слънце" ги разделят само на 2 часа. Дали са на същото ниво, те имат същия диаметър, само "слънцето" е все още с ореол. Все още има ли съмнения? Защо е необходимо да се отделят светлина и топлина на светилата? Световите не са много високи - около десетина километра (видях как луната изгря и освети облаците отдолу). Изследване на температурните картите посочва наличието на топлинни петна в диаметър в областта на (които съответстват на параметрите на помощните светила в раздел 3.2) 15-20 °. Ето един пример от 08.05.2009:





В Индия, е вечер, а в Западна Африка е след пладне. Тя ще Изглежда, че топлината, трябва да е изместена на ляво Западна Африка. Но тя е локализирана с центърна на юг от Персийския залив, както и в североизточната част на Африка ясно очертана граница между двата горещи региона: в Африка и Азия. Ясно е, че можете да се забележат четри топлинни слънца : 2 африкански, арабско и индийско. В Индонезия, вече е нощ и местното слънце е "изгаснало" (между другото, Австралия през цялото лято слънчева топлина докосва само на северозапад). През лятото в Африка е добавено египетското слънце. През лятото, можете да разчитате на 12 стационарни термични слънца 3 в Северна Африка, 1 Арабия, 1 Индия, 1 Индонезия, едно на север от Южна Америка, 1 в Карибите, 1 на изток от Китай,  3 за САЩ ( едното само за средата на лятото). А също и две "политически" слънце движещи се в Русия и Европа (примери за използването на слънцето). И слънцето почти не се движи (с изключение на Северна Америка кръг по оста север-юг). На сутринта те са"включени" и  мястото, започва да се затопля, вечер "OFF" (регулирана интензивност). Ясно се вижда, като широкото петно-слънце бавно се свива до точка. Но при това никой не обръща внимание на странното поведение на слънцето (особено в САЩ). Защо е така? Три решения идват наум:


А. Топлинни петна се създават от инфрачервени сферични излъчватели.


По принцип, закрита сфера може да е загрята преди много, много време, и няма място студено там. Какво тогава създава студена? В областта на топлина радиатори са монтирани (като например, инфрачервена). Има няколко стотин всеки с покритие - до 20 °. Така че навсякъде можете да създавате произволен контрол на температурата, предоставяща двете дневни колебания на температурата и смяната на сезоните (това е твърде студени места, като на снимката върху модела на топлинна енергия, както и диаметъра на една и съща - 15-20 °). Можете да комбинирате усилията на няколко излъчватели, създавайки област в пространство на много по-висока или по-ниска температура, за да се генерира метеорологични явления (урагани, и т.н.). Светилата само осигуряват видимост на дневна светлина ("светлина, но не и топлина"). Може би, до 2007 г., слънцето е изобразено на терен или се е движило върху него. Но кометата Холмс е причинила повреда в мрежата: част от емитерите/излъчвателите са извън строя (извън контрол, и тъй като това е било в края на есента, температурата на радиацията е намаляла), слънцето на терена/сферата не работи и е трябвало да пускат дирижабли, симулиращи светлина. И старите спомагателни светила остават да играят ролята на политически осветителни тела, отоплявайки в точно време, на неконтролирани райони. Ползата от топлините пушки е в тяхната независимост от светилата. Минуси - твърде голямо разстояние до повърхността: разфокусиране, топлинни загуби и т.н.

Б. Слънцето - това е малко светило.


Слънцата са били две, останалите са били извадени от хранилища и съживени (вж. 4.3), като в районите на техните действия  дирижабли не са  пускани (или те могат да работят в синхрон с дирижабли, но в инфрачервения режим, прикрити зад холограми). В полза на тази версия говорят, дългия набег на политическите светила - не е ясно защо в тази щафетата се използват пушките, съпровождайки наземното топлинно петно. Ето интересни снимки с цифрова камера от балон на височина от около 30 км:



От горната страна се наблюдават разнопосочни лъчи с акцент в областта на третия снимката по-горе, приблизително на височината на долното изображение. Слънцето напълно се  вписва в изчислените параметри: височина от 100 км и диаметър 1 км. На 05.06.2010 експеримента с балон  се повтаря






38 км - и тези сателитни снимки. А размера на слънцето е впечатляващ! Тази версия е поставена по време на форума: слънцето на надморска височина от 100 км, не може да нагрява земята със същата сила на топлинния поток от окръжностт с диаметър до 500 km. Но в действителност, имаме 2000 km. Но ако приемем, присъствието на термоклин на надморска височина от 50 км (в графиката на температурата на въздуха в атмосферата има фрактура, на  45-я  км - термоклина), за който небрежно споменава Лозино-Лозинский (ген.конструктор "Спирали"), така въпросът за равномерност е отстранен: слоят се възбужда еднакво по цялата зона на покритие от светилото, а след това повторно излъчва топлината на повърхността на Земята.

В. Слънца работещи под земята, движещи се по специални тунели.


В полза на тази малко вероятна версия говорят както изключително висока температура на повърхността (до 90 °), както и поредица от силни земетресения през 2008 г., по протежение на 30-тия паралел - и това е мястото, където основната топлината на слънцето се концентрира в Азия и Африка. В Европа, земетресенията са били на Балканите. В Испания и Италия - през април 2009 г. и в края на май на диаграмите там започнаха да се появяват слънца - на други места в Европа, това не се случва! Във всеки случай, важното е че главното Слънце отсъства (експлозия на Кометата Холмс - го е унищожила?). То е заменено от светлината на  световни слънчеви слънца. С това се: обясняват и слънчевите аномалии: за да се организират слънчевите петна, трябваше да се създаде специална установка, както и за същите проблеми с магнитното поле. Както и промяна на качеството на плодове и зеленчуци от средата на 2008 г. (лятото на 2009 г., днес очевидно са по-добре, но не и до "естественото" ниво) - основното/главното Слънцето има специална гама, което позволява на флората да синтезират активните съединения. Обикновено, растенията са с двугодишни плодоносещи цикли. През 2010 г., реколтите бяха доста оскъдни (както знаем през 2008 г. Слънцето не беше там). Следователно, задачата на управляващите, е да се създадат серия от природните бедствия, които да обяснят този феномен: урагани, наводнения, суши, вулкани, нефтени разливи в обширната територия на вода. И все пак (те се опитват да не се рекламират) престана да функционира Гълфстрийм (официалната версия: като резултат от мащабно топене на прясна ледена вода в Гренландия се увеличава рязко Лабрадорското течение, пресичане на Гълфстрийм, плътността на соленото Гълфстрийм е по-висока от прясното Лабрадорско течение, така Gulfstream дълбоко се "гмурка" под Лабрадорскоро и като резултат губи своята сила и се завърта). Абсолютно неразбираем (ако игнорираме изкуствените слънца), е рязкия скок в зърнената реколта в Русия през 2008-2009. На 01.06.2009 се разби Боинг над Атлантическия океан. Изглежда, че се е сблъскал със светило (икономия на гориво и влязъл в облаците): Пилотът на друго въздухоплавателно средство видял ярка светкавица, на надморска височина от 10 км, което се е разделила на две половини и започнала да пада в океана (диаметърът на дирижабъла трябва да е около 100 метра, за да съвпада с ъгловите размери на Слънцето ). След това, температурни промени - нарушаване на рационализиран график (дупка в мрежата). Ярък пример:

Петното на нощтния нулев градус се оказва не покрито. По-късно то се премества на югоизток и става десетградусово (в 6 часа) в продължение на много дни. А дупка в мрежата може да се формира в резултат на факта, че "горното/висше" (топлинно) слънце за известно време трябва да покрие територията на едно свалено "нисше" (светлинно) слънце. Тази снимка може би отрича подземен вариант, и хвърля съмнение върху сферичните пистолет-излъчватели, но всичко може да се случи.

От версия 18.06 на: ... в по-голямата част от намерените телата  са зафиксирани множество фрактури. Това е знак, че корабът е бил повреден в  небето ... Консултанта по авиационната сигурност от Вашингтон, Джак Кейси сравнява сблъсъка във въздуха със сблъсък в тухлена стена, която обяснява фрактури. Хората са склонни да фиксират събития безрефлексно. Например, когато казах на моя зъболекар, че популяция на гълъби в Москва е намаляла с 90% (от есента на 2008 г.), той отговори: "Наистина, и аз не съм ги виждам  последно време." И със слънцето е същото. Както се оказа, много хора преди много години, са гледали изгрева на  Северо(-северо)-изток и пълзи по хоризонта на изток, последвано от вертикално издигане, но не са придавали на това някакво значение. Така че каква версия за замяната на светилата през 2008 г., може би неправилна. Това е било направено преди много време, или винаги е било така. И аз го забелязах през 2008 г., тъй като си промених визуалните възприятия (съпругата ми го видя още през 2007 г., но го пренебрегна - женски фокуси), също се промени и траекторията на Луната прави да следи отблизо простора. От зимата на края на 2009 г. не излизах вечер по улицата. И тук се открои 20.05.2010 безоблачно нощ. А ето и , луната си беше на "правилното" място. Отново променят траекторията? Или може би случайно явление? Но се оказа, почти по същото време че на старото си място,се върна и слънцето. А вниманието на рязкото увеличаване на яркостта на Луната регулираха за месец. В края на май започнаха резки магнитни скокове. Така може би новото Слънце се въвежда в текущ режим? И в температурната картата ни показваха някои промени. Докато ние не можем да кажем със сигурност - за възможните колебания. Ще видим! От началото на юни, започна да се формира различно мнение: старите светила не са били върнати, а само за през зимата са пуснати нови и мрежата е станала по гъста - не дузина, като през изминалата година а няколко дузини. 

Изглежда, че системата от топлинни слънца е повече или по-малко не ясна. Но, на сайта, ми изпратиха една древна карта, използвана в играта "Magic Encyclopedia" (http://www.a.trionfi.eu/WWPCM/end/pl03.jpg). Картата показва 17 слънца! Аз ги прономеровах на фрагмента за последващ анализ по картите на температурата за последната година:

Слънце 1: долу Калифорния. Това е слънцето, за което споменах, като догонващо/ходещо нагоре и надолу. През зимата, на мястото, показано на лятото нараства значително над западния бряг на Съединените щати.                        
Слъньце 2: поради разположението на белия знак не е много ясно. Ние ще го разглеждаме в центъра на Съединените щати. Той се появява само през лятото (май до септември), но през зимата на това място често се наблюдава студено петно, със същия размер.                          
Слънце 3: Източното крайбрежие на Съединените щати. Почти по същото време като 2.                                                      
Слънце 4: карибско слънце. Той отива от ляво на дясно спрямо Куба. засягайки Флорида.                                                               Слънце 5: Перуански слънце. Струваше ми се, че това не е така. Но да се намери на картата, аз преработен картата на температура и осъзнах, че съм просто се отнася до колебанията на бразилеца.                                                           Слънце 6: Бразилско слънце. Почти неподвижно на земята през цялата година. 
Слънце 7: Norwegian Sun (вероятно Исландски). Няма. В него се разяснява как да Гренландия от зеленината на страната (тъй като преди петстотин години), се е превърнал в ледената слънцето №7 преместена в четиридесет градуса на юг - Западна Африка. През лятото понякога се издига до центъра на Испания. 
Слънце 8: московско слънце. Слънце, която отнасям към политическите - разхожда се в широк диапазон. Интересна подробност: слънцето е на картата и половина пъти повече от всеки друг. Така казва Владимир Червения Слънцето Може ли това да е доказателство, че Москва е столицата на една световна империя (има версии)? 
Слънце 9: Турско слънце. Периодично изчезва. Аз го приписват на групата държави от Африка, но, може би, може да бъде идентифицирано като независимо.   
Слънце 1: долу Калифорния. Това е слънцето, за което споменах, като догонващо/ходещо нагоре и надолу. През зимата, на мястото, показано на лятото нараства значително над западния бряг на Съединените щати.                        
Слъньце 2: поради разположението на белия знак не е много ясно. Ние ще го разглеждаме в центъра на Съединените щати. Той се появява само през лятото (май до септември), но през зимата на това място често се наблюдава студено петно, със същия размер.                          
Слънце 3: Източното крайбрежие на Съединените щати. Почти по същото време като 2.                                                      
Слънце 4: карибско слънце. Той отива от ляво на дясно спрямо Куба. засягайки Флорида.                                                                Слънце 5: Перуански слънце. Струваше ми се, че това не е така. Но да се намери на картата, аз преработен картата на температура и осъзнах, че съм просто се отнася до колебанията на бразилеца.                                                            Слънце 6: Бразилско слънце. Почти неподвижно на земята през цялата година. 
Слънце 7: Norwegian Sun (вероятно Исландски). Няма. В него се разяснява как да Гренландия от зеленината на страната (тъй като преди петстотин години), се е превърнал в ледената слънцето №7 преместена в четиридесет градуса на юг - Западна Африка. През лятото понякога се издига до центъра на Испания. 
Слънце 8: московско слънце. Слънце, която отнасям към политическите - разхожда се в широк диапазон. Интересна подробност: на картата това слънце е половин пъти по-голямо от всички  други. Може ли това да е доказателство, че Москва ще е столицата на една нова световна империя (има версии)? 
Слънце 9: Турско слънце. Периодично изчезва. Аз го приписвам на групата държави от Африка, може би, може да бъде идентифицирано като независимо.   
Слънце 10: Африканско 
Слънце 11: още едно африканско. През лятото (African) е винаги на място. През зимата на това място често се наблюдава студено място, със същия размер. 
Слънце  12:  уралско. Второто слънце което взех за политическото. 
Слънце  13: Алтай. Той се появява само през лятото. Аз не се открояват, като се има предвид политическата проява. 
Слънце 14: арабски. Пръчици почти неподвижно на земята през цялата година. 
Слънце 15: Индийско. Почти неподвижно над земята през цялата година. 
Слънце 16: Монголско. През зимата в този момент там постоянно е студено място. Може би се премества в Индонезия.      
Слънце 17: Китайско. Стои на място почти неподвижно през цялата година, но периодично изчезва. 
Резултатите съвпадат почти изцяло с моята оценка за брой слънца и тяхната дислокация. Не е много ясно ситуацията с Австралия. През лятото, тя е добре загрята, но няма слънце на карта. В същото време на слънца 13 и 16 не разполагат с ясна позиция и се разхождат из цяла Югоизточна Азия. Аз обърнах внимание на студени места, тъй като идеята е, че слънцето може не само да загрява, но и да охлажда. 
Основният извод: 17-те слънца винаги са били използвани за отопление на Земята, а голямото Слънцето е само декоративно, ако изобщо някога е било,  което изглежда доста съмнително. Аз не знам дали има възможност да се изясни този въпрос, само по косвени данни. А наблюдаваното изменение е, че слънцето променя начина си на работа. Може би е изтекъл срока му на експлоатация/живот; може  да е свършило горивото (в началото на 2009 г., за да го заредят, но за колко време?). Но версията за главно слънце все още е твърде рано да се отписва: топлинните слънца може да се управляват/съхраняват от хангар в Антарктида и да са реанимирани в началото на 2009 г. (има една легенда за един дракон летящ по целия свят и поглъщал слънца). Какво е поразителното гледайки тази карта?  Всички древни цивилизации, са се  развивали под свое слънце! Не и  Австралия - и тя останала нецивилизована!

        

Защо "старите" звезди в небето променят положението си? Предположение 1: Маневрите на Земята, укриване на въздействието на метеорити (ако изобщо са метеорити). Интересното съобщение: 6 октомври 2008 г. първи път учените предричат падането на космически тялото. Те са открили обекта около един ден, преди да влезе в земната атмосфера в района на Судан и експлодира. Очевидно, така ни се изплъзна и метеор насочен към Хаарп. Може би нападателите сами взривяваха метеоритите ако те Предположение 2: Земята-кораб извършва маневри, приближаваща към крайната дестинация на пътуването си, забавяйки скорост и разавъртане. Тези маневри предизвикат колебания на звездното небе (сфера), пренапрежение в кората и силни земетресения дневно, като се започне от 12 май 2008 в Китай. Възможно е, че част от земетресението да е бил по удар по подземните бази на нагати. Това са дупки, например, с произход от Китай и Южна Америка в края на май 2008 г. Какво е това? Само карстови дупки, както ни го обясняват?

Повредено  и обърнато светило? Не са имали време за прикриване с облаци, както в Москва? Подобно на "Локомоскайнер"

Нагите са отишли под земята, от където цивилизацията е управлявана от агенти на влияние, което те правят и в момента. От Библията знаем, че Адам и Ева бяха наги.

6.1. Цивилизация на боговете 
за нея малко може да се каже, преди всичко, тя е основана на канара/камък. Египетските пирамиди, управляван от планетата, свързани с каменен субстрат в начина на печатна платка. Силови зъбчета са свалени и те не (или почти) функция. Сфинкс и огромните каменни статуи са  роботи. Сфинкс, освобождаване от отговорност не може да се движи, но все пак говори. В земята се върти мотор, контрол на която е на разположение или чрез пирамидата, или директно в центъра на кухата/долната или плоската Земя (входа се предполага е Антарктика). Земята е специално създадена като Ноев ковчег или като детска градина (ние сме създадени по образ и подобие), или като завод за производство на масло/нефт (мъртва биомаса в почвата се превръща в масло и се стича по земните капиляри в областта на земята). Или едновременно и двете. Значението на маслото е добре описано от Херберт в неговия епос "Дюна" под името "Spice". На Земята, имаше един екип от наблюдатели, работещи на смени в продължение на няколко хиляди години. Описанията на  живота на боговете от Олимп е близо до истината - добро време за скука. (Това беше екипажа управляващ ковчега?)

6.2. Нагите са  хванати на Земята случайно. По-скоро, през портал в света, които са блокирани или се държат под контрол. Ситуацията е добре описана в телевизионния сериал "Старгейт", където наги са гуаулди. 

ЯХВЕ
 Наг име Яхве знаеше, че скоро всички наги ще бъдат убити, и ги призова да се борят. Но съседите му са живели с техните подопечни много приятелски, не ги угнетявали, момичетата не са конфискувани. И не искали да се борят. Тогава Яхве събрал своите племена,  провел хипнообработка (показване не на външния си вид, а холограмен образ) и пешеходен туризъм. Разгромил на своите  роднини и мобилизирал жива сила в армията. Кръстоносците се опитали да го унищожат, но не успели с огромна армия. Няколко кампании провалили, и ГОСПОД отказах. Може би той е единственият оцелял от гола, може би този, и все още.Своята армия той модифицира генетично и ги превръща в евреи. Основната разлика от предишните опити (тя е на фараоните са хибридни форми, които нямат жизненост) - прави само една промяна, която позволява да се държи съзнанието под контрол. На евреите е забранено да се смесват с други хора. Една от причините за Холокоста (основната причина?) Беше очистването на еврейския народ от твърде много "опетнена кръв". Холокостът е организиран от евреи, начело с Schicklgruber, а броят на убитите евреи многократно преувеличена, тъй като учените са доказали убедително през последните години. През последните няколко века, евреите иззеха контрола над икономиката, науката, изкуството и политиката. В подходящия момент Яхве (относително казано) се свързва към желания обект, и той се променя драстично. Маркс създава комунизма, Айнщайн - теория на относителността, а Рокфелер -  империята на.черното масло. Удивително преображение  на Хитлер от един никому неизвестен неудачник през 1931 г., в огнен трибун през 1933 г. (чилийски дипломат Мигел Серано идолизира Хитлер и го нарича последния Avatar, има окултна версия, която той направи един съюз с дявола "погледа със сигурност е варварски, но е истина" ). Като човек, каквото и да е то, може да възпламени тълпа?! Еднакво чувствителен и трансформация високопланински бандити в брилянтния лидер на огромната страна (и това е от еврейски произход). Подобна метаморфоза се е случила и с Путин: от пияница и нихилист в твърд и силен лидер, говорейки лесно дълги речи на различни езици (и клюки за еврейските си корени). Който  преди да бъде монтиран като пионка и дума не можеше да каже, без бележки. И вместо него - Медведев (това, което съществува в еврейското му име?), Със същата интонация, жестове и скованост. Ако се вгледаме внимателно - една и съща личност под различни маски. Изглежда като предварително се избира човек като Naga (ако не е обработвана още от раждането), подготвя се за власта, и в подходящия момент той е заменен от  Naga . Или е цялата работа, е само в свързването (Avatar). Основната работа беше извършена в началото на 2009 г., и Нагите се оттеглиха в укририята си. Изглежда, че събитията в Байконур засилиха последната част от операцията: Прохоров се появи (може би той не е отстранен - е привлякла вниманието само в Познер), 25.10 по телевизията вече разбра настоящето (ще продължим да ги наричаме "прототипи") Путин. След Втората световна война  е открита  истината на небесните тела, а през 1953 г. Яхве маскиран като извънземен, контактува с Айзенхауер, обещавайки подкрепа в борбата срещу космически нашественици. Разбира се, извънземните са изобразени като роботи. След това, необходимостта от посредници (прогресори) е била елиминирана, и информацията се предавала директно, на правителствата на САЩ и Русия,  с идея за  съхраняване на тези тайни.

Хипноизлъчвател основно оръжие на нагите. 
Именно с негова помощ Яхве завладява евреи. Това стана, след излагането му на лудостта на народите, обхванати: колони щастливо маршируваха до кланицата, а стариците носеха парите си в MMM. XX век е било необходимо масово производство на полеви Хипноизлъчватели. Тя "е създаден" от Бартини. Тестван през 1929 г. в Америка. Тогава той посети Съветския самолета. По маршрута на полета му започна лудостта - търговци са се хвърляли през прозорците. Така с пси атака започна Голямата депресия. По време на втората световна войници се оттеглиха на празнините, оставени от преструктурирането - отново излязоха на барикадите. Сега оси-излъчвателире са работвли на пълна мощност, не позволява да поглеждат нагоре към небето, мислене, и това, което се случва. Какво друго е направил той ни изкован в подсъзнанието? Хипноизлъчвателля е описан от Стругацки в "Обитаемият остров", те са били последователи на Бартини. Geeks не са податливи на радиация, нищо не може да го спаси от див главоболие. По-лесно е: парче кехлибар върху тялото за добра защита. Примери за възможности за масово зомби цитирани по-горе: фалшиви затъмнения и спортната победа, еврейският Пурим. Измина седмица преди Пурим World TV (!) Премиера на "Беднякът милионер тях" ужасно рекламират (дори и след превода). Освен това притежателите на Оскарите по телевизията само след търкаляне в кината! В този филм също включено предложение? Разбира се, зомбита и са предмет на специални хора за конкретни задачи. Например,  на Будённи се явила Дева Мария (това е тяхната семейна тайна, която се разкрива само в предаването на Нова телевизия 14.11.2009 г.) по време на морски трансфер на руските войски на турския фронт, и каза, че той ще бъде победител в борбата за народа и че той не се страхува нито от куршум нито от щик. Будённи станал верен съюзник на Сталин, като преминал през цялата война без драскотина. Хипноизлъчвателната  идея, се възприема като атака срещу свободата на волята. Но свободата на волята не може да бъде взета само с живота.На  Devil  е необходимо да подпише договор с вас иначе вашата  душа не е на разположение. И работи по вашите желания. насочвайко ги в "правилната" посока ... След като полу-професионален комарджия, аз, разбира се, обучени да предоставят психическо въздействие върху съперника. Моето заключение е: че да се насочи мисленето в определена посока е възможно само когато противникът не разполага с сформирана гледна точка относно положението. Толкова много карти маневри (и всички маневри, посрещачи всяка опозиция) трябва да се извършва чрез разделяне (тази на методологията) не инвестират всички ресурси за основното направление на удара, и го отслабва, бъдете готов да премине към резервна посока (именно този подход затруднява противника да формулира гледна точка). Така че с емитер: не можете да бъде принуден да направите нещо, което не сте в състояние! Но ако сте в състояние да убиете човек, тогава емитера (Бог, дявола, или просто командира) ще ви каже кой. Развитието на цивилизацията е поставени в основното послание на  излъчвателя, "плодете се и множете!" График на техническото развитие на човечеството съвпадащ с графика на нарастване на населението.

Няма коментари:

Публикуване на коментар