Последователи

вторник, 17 ноември 2015 г.

Робството се задава.Сегашната му столица е Париж. Но ще последват и други.



„Свободата е робство!“ – гласи един от лозунгите на партията в прословутата книга на Джордж Оруел.

Робството се задава. За онези, които имат очи, то вече е видно на хоризонта. Сегашната му столица е Париж. Но ще последват и други.

Няколко часа след като се разчу за парижките атентати, в Тексас собственикът на сайт с интернет-телевизия Алекс Джоунс си позволи да повдигне завесата. Донякъде, не съвсем.

Моят приятел Благой Алексиев, който е Брайън Алексис в Калифорния, където живее, ме разтревожи. Предаде ми, че „е получил съобщение: „талмудистите“ искат да вкарат в затвора Алекс Джонс за държавна измама. И това също се готви.

www.youtube.com/watch

Не съм съгласен с всичко, което Алекс Джоунс изрече. Някои от твърденията му се покриват изцяло с тези на глобалистите. Например за осемдесетте процента джихадисти.

Трябва също да уточня, че Питър Съдърланд, който е представител на генералния секретар на ООН за интернационалната миграция, никога не е оглавявал Евросъюза. Беше еврокомисар по политиката на конкуренцията и председател на Европейския институт за публична администрация. Да, има и такъв, както и още много подобни, които ние с вас и останалите европейци издържаме.



Обаче Алекс Джоунс, който е женен за еврейка от Полша и има проционистки и произраелски убеждения, не споменава нашенското вакло момче на милиционер-комунизЪма Николайчо Младенов – също представител на генералния секретар на ООН – за Ирак, после – за Близкия изток. Джоунс нито веднъж не е атакувал комунизма, комунистите и техните наследници, като въпросния комсомолски секретар на номенклатурната софийска Английска гимназия – внук на активен борец, син на член на БКП и високоценен щатен служител на Държавна сигурност. Самият Николайчо е бил вербуван.

Питър Съдърланд е опасна фигура. Бивш главен прокурор на Република Ирландия, генерален директор на GATT – Общото споразумение по тарифите и търговията, и на Световната търговска организация, понастоящем той е председател на банката “Goldman Sachs International” и едновременно – ръководител на прословутата Лондонска икономическа школа – ковачница на кадри за световното правителство. Прочее – място, където доста тукашни червени олигарси проводиха децата си, за да получат дипломи за финансови убийци. Преди това Съдърланд беше председател на една от главните компании на петролния гигант BP.

„Атентатите в Париж, естествено, са организирани от същите тайни служби, принадлежащи на „Червените шилдовци“ и Рокефелеровци, и т.н.“ – ми писа Благой Алексиев или Брайън Алекс. – „Последните програми на Алекс Джонс са унищожаващи за тях и идва това което се очаква: масови арести на журналисти, интелектуалци и други, които знаят техните цели, включително военни, ветерани и други. Тук медията е тотално както и там – под контрол. И всеки, който се опитва да казва истината дори по интернет, е потенциален политически затворник. Ще бъде съден за държавна измама.

Сега дойде времето на черния ционистки терор в световен мащаб, с цел да се превърне нашата планета, наречена Земя, в един концентрационен лагер за масово избиване на човешката цивилизация.



Ако човечеството не е в състояние да се защити само срещу тираните, никой не ще може да помогне на тази цивилизация, освен другите сили от горе. Ако те пожелаят да се намесят.

Ти и всички като теб си свършиха работата и продължават да я вършат. До тук беше направено много и още много други неща ще се случат.“

Но защо Франция? От какъв зор Европа?

Франция се намеси не само в Мали, но и в Сирия. Удобна е. Нейното колониално минало я превръща в подходяща мишена за шпионите на Интернационала. Те с лекота могат да хвърлят свои агенти в терористичните атаки. А сетне да обвинят за всичко… исляма.

Не е ли невероятно, че цели четири часа след първите изстрели парижката милиция и специалните части се размотавали и не се притичали на помощ на пострадалите? Днес знаем, че три седмици преди японското нападение над Пърл Харбър американският президент Франклин Делано Рузвелт бил информиран за тях. Как така не е обърнал внимание и не е предприел нищо? Даже командването на флота в Хавай не е било уведомено. Поне да постави частите в повишена бойна готовност. Военни разузнавачи са подсещали Белия дом, но…

Още на 6 юли тази година Ислямска държава е отправила заплаха, че ще атакува Франция.

„Това е шокиращият момент, в който, преди да застреля в тила сирийски войник [от армията на „злия“ Ассад – така му се пада] и да го изрита от една скала, френски боец от Ислямска държава даде клетва „да запълни улиците на Париж с мъртви тела“.



„В обидно „обръщение“, отправено към френския народ, маскираният боец говореше на перфектен френски, преди да екзекутира военнопленника от сирийската армия…

В дивашки брътвеж пред камера с висока разделителна способност [кой ги осигурява и на каква цена], използвана за видеозапис на екзекуцията, фанатикът заяви на слушателите, че Ислямска държава „обича смъртта така, както вие – живота“. И насърчи поддръжниците на групировката да продължат да заговорничат и да извършват терористични нападения в европейската страна [Франция].

Застанал на върха на отдалечен зъбер, джихадистът се нахвърли върху коленичилия офицер от армията на сирийския режим, и заяви, че е един от доказаните 500 французи, който разпалват джихад от името на терористичната групировка в Близкия изток.



Той декларира, че неговото „обръщение“ е насочено не само към френските граждани, но също така към международната общност и към „всеки, който се сражава срещу Аллах и неговия пророк“.

В надуто слово, изпълнено с бомбастични фрази за силата на Ислямска държава и как Аллах защитава терористичната групировка, боецът насърчи нова вълна от терористични атаки във френската столица.“

Къде са главните поддръжници на Ислямска държава? Не са ли във Вашингтон, Лондон, Париж, Брюксел, Берлин?… Първият атентатор, чиято самоличност беше установена, се оказа… французин!



Колко лесно е за интернационалната комунистическа върхушка да лъже тъй простото население. Всяка идиотщина, която подхвърля от своите медии, бива възприемана като свята истина?!

Господи, колко много идиоти има по света! И на каква мъка ни подлагат тези добичета!

Още през миналата година, когато някои европейски ръководители се втурнаха да помагат на САЩ в бомбардирането на Ислямска държава в Ирак, някои малко по-трезви гласове предупредиха, че последиците могат да бъдат коварни. Даже ужасни. Кои бяха тези държави – американски угодници? На първо място Франция, следвана от Великобритания, Дания, Холандия и Белгия.




Те се включиха във въздушните нападения и над Сирия. Цяла година – без никакъв забележим резултат. Изстрелват едни ракети, пускат някакви бомби… На практика харчат едни пари, които данъкоплатците осигуряват. А котараците от военната промишленост прибират.

Още тогава Робърт Фиск – кореспондент на лондонския “The Independent” в Бейрут, отбеляза, че „с усилването на въздушните нападения над Ислямска държава, предвождани от САЩ, идва хубавото време за всеки собственик на акции в търговията със смъртта“.

„И така, кой спечели войната?“ – попита журналистът. – „Ислямска държава? Кюрдите (помните ли ги?)? Сирийците? Иракчаните? Дали въобще си спомняме войната? Изобщо не. Трябва да кажем истината. Тъй че, нека сега похвалим прославените оръжия и производителите, които ги създават.“

Цените на акциите в Америка нарастват за онези, които произвеждат бомбите и ракетите на коалицията, и безпилотните самолети, и останалите летателни апарати, участващи в тази последна война, която – за всички замесени в нея (освен за получателите на бомбите и ракетите, и онези които се сражават) – е чиста проба Холивуд, от началото до края.

През последните три месеца дяловете от “Lockheed Martin” – производителят на ракетите „Адски огън“ – „една за всички, всички за една“ – скочиха с 9,3 на сто. На “Raytheon”, която е грамадна израелска оръжейна фирма, се увеличиха с 3,8 процента. Дяловете в “Northrop Grumman” внезапно нараснаха с 3,8 на сто. А акциите на “General Dynamics” нараснаха с 4,3 процента. “Lockheed Martin”, която наистина открадна цитата от „Тримата мускетари“ на Александър Дюма, нейната публична част, изработва ракетите, с които въоръжават безпилотните самолети “The Reaper”. Те се прочуха с ликвидирането на сватбени тържества в Афганистан и Пакистан…“



Все преди около 23 месеца едновременно проучване на пазара на труда и на общественото мнение доказа, че все по-голямата безработица в САЩ се дължи и на това – едностранчивата насоченост на индустрията. Още преди две лета тя гонеше… 70 на сто. Ще се спра на това в следваща публикация. Но изследването свърза целия процес в едно кълбо – от Ислямска държава до незаетостта.

Трябва да се пазим от придобиването на едно своеволно влияние, независимо дали нарочно или случайно, от страна на военно-промишления комплекс.

На другия полюс са т. нар. терористи. Освен машина за сеене на смърт, Ислямска държава се оказа и фабрика за пари. Пленени джихадисти, както неправилно ги наричат, потвърдиха огромното богатство на формацията, претендираща да е държава, която няма очертани граници. Става дума за милиарди британски лири.



Може Путин да е най-големият злодей, но зададе правилните въпроси с закъснение относно добива на петрол е неговата продажба: Кой допуска всичко това? Нима неговите „западни партньори“ – така се изразява наемателят на Кремъл – не знаят, кои са клиентите?

Колко що-годе почтени наблюдатели предупреждаваха, че ескалацията на американските бомбардировки над нещото Ислямска държава ще увеличи насилието? Защо никой не ги чу? А сега настана масов рев и скърцане със зъби, както пишат талмудистите.

„Смешен плач“, би възкликнал комунистът Христо Ботйов. И би продължил:

„Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани – за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, – плачете! – лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!“

Медалът има и друга страна, както се казва. Нима не съм представял твърдения, че престъпленията на Ислямска държава са нищо пред варварските зверства на САЩ и останалите нецивилизовани страни с претенции за обратното?

Да припомня: Какво рече израелският военен и разузнавач Яков Кедми преди няколко месеца? Ще се сетите. А който не е гледал и чул, да помисли.

www.youtube.com/watch

И така, излиза, че нецивилизованите – например „САЩ – не разполагат с пари, за да помогнат на хилядите раково болни. Обаче имат 123 милиона долара за терористите в Сирия!“




А ние да жалим онези, които пеят „Марсилезата“ – първия комунистически химн! Тоест – да почитаме илюминатската комунистическа революция на Адам Вайсхаупт и семейство Ротшилд. Откъде накъде? Да не съм комунист?

Пророниха ли поне една сълза за народите на Изтока, които зарязаха на милостта на своя съюзник Йосиф Сталин? Както ми пишат нашенци, живеещи зад граница, тамошните не ни смятат и за хора втора ръка. За тях не съществуваме. А тукашните идиоти реват и повтарят масонския термин „солидарност“. Малко им е да гладуват.



Франция е държава, която заслужава да бъде поставена на колене, даже – да бъде поробена. Както и останалите колониални империи, начело с Великобритания, Русия и САЩ. Ние, българите, които сме хора, а не комунисти, с какво заслужихме настоящата си участ? Със своята пасивност и нехайство ли?

Още повече, че западният елит е отговорен за терора, както изясни италиански магистрат.

„Почетният президент на Върховния съд на Италия и бивш старши съдия-следовател Фердинандо Импозимато, човекът, който разследваше опита за убийство на папа Йоан Павел ІІ, сензационно обвини групировката „Билдерберг“ за това, че стои зад терористичните нападения в Европа.

В интервю за ArticoloTre website Импозимато, който участваше и в случая с отвличането и убийството на бившия италиански министър-председател Алдо Моро, сподели, че: „намерих документи, които ме накараха да онемея“. Те замесват групировката „Билдерберг“ в конспирация с крайно-дясната организация “Ordine Nuovo” за осъществяването на терористични атаки.“



Точно така. Хората, наричани „обикновени“, не се занимават с подобни неща. Нямат време. Ангажирани са с нормални, естествени занимания – прехраната и отглеждането на семействата си. Елитите забъркват кашите, подклаждат огъня, и ни варят – нас, които смятат за простолюдие, плебс.



Сега няма да се спирам на лъжите на „големите“. На първо място – на Барак Хюсеинович Обама – незаконен, противоконституционен президент на Съветските американски щати – най-могъщата комунистическа държава от военна гледна точка. По време на своите два мандата той дообогати финансово-промишления елит. Имитирайки миротворец – доста сериозно и военно-промишления комплекс.

Във външнополитически план и по-конкретно в Сирия, този негодник пропиля всичко. Остана само едно – да се пребори с руснаците за мястото на диктатора Башар ал-Ассад в следвоенния период. Макар всичко да доказва, че и тази битка е загубена. Още миналата година стана ясно, че „с бомбардировките над Сирия, с нападенията над Ислямска държава, Америка може да помогне на Башар ал-Ассад да запази своя режим“.

Сега разиграват етюд, в който Белият дом, примирил се с факта, че е напълно победен в Сирия и Ирак, трябва да го признае пред света, без да изглежда унизен. Като момченцето от филма „Хлапето“ на Чарли Чаплин, Обама и неговият предшественик изпочупиха де що имаше здраво стъкло в региона. Дядя Путин е в ролята на джамджията. Казват, че в 35-минутния им разговор в Анталия Барак Хюсеинович се мъчел да ощипе Владимир Владимирович с Украйна. Стопанинът на Кремъл се кикотел, сякаш го гъделичкали! И повтарял: Вие предизвикахте конфликта в Украйна. Вижте какво причинихте в Близкия изток. Ще слушкате. Иначе ще ви дърпам ушите.



Уж дистанцираният Ердоган се подсмихвал под мустак. След парижките атентатите, дело на френските специални служби, охраняващи терористичния комунистически режим, подкрепяни от вече изредените, пропагандата вече обърна „общественото мение“. По-точно – възприятията и схващанията на идиотите – тълпата, в полза на война срещу Ислямска държава.

Иначе казано, униформени френски момичета и момчета, заедно с американчета, навярно с британчета и германчета – все от националността сбирщайн, ще бъдат хвърлени в Сирия и Ирак. Та да ги убиват с оръжията, които собствените им правителства целенасочено и любезно предоставяха на онези „бунтовници“, дето сега сочат с пръст като „терористи“.

За кой път? да си спомним „хуманната“ юдейска поговорка:



„Войната е еврейската жътва.“

Невежеството е сила!

Какво да приказваме? Глупости на търкалета. Нещата са предрешени. Кой не отиде на поклонение в Техеран? Докато Иранската национална гвардия се бие в Сирия. Какви „джихадисти“? Всичко е голяма, но изумително жестока театрална постановка. Народите са в ролята на миманса. Доказали, че са съставени от идиоти, биват използвани. Хак да им е!



http://diagnosa.net/

Няма коментари:

Публикуване на коментар