Последователи

вторник, 17 ноември 2015 г.

Война в Европа? Едва ли. Рестартиране с ново население





Резултата от Якубинската революция във Франция(Галия):"Свобода, равенство,
братство".

Ами Европа във вид на СССР явно повече не е необходима на елита. Ето какво мисли израелският военен и шпионин Яков Кедми, съвсем не харесващ комунизма, от който е избягал:

www.youtube.com/watch
             
Не, няма подобен „сблъсък между две световни държави“. Това е дезинформация. Но звучи правдоподобно и хората лапат стръвта. Сценарият е написан. Режисьорът е разпределил ролите. Няма време за репетиции. От Анталия ще започне следващ етап на световната революция. Турция и лично Ердоган заслужиха поклоните пред глобалната аудитория в началото и на финала.

Умният никога не подценява другите. Даже да се правят на слаби и нещастни. Само глупакът и простакът се големеят, изтъкват и изхвърлят. Справка – увисналото чене на Тато и предстоящия удар на долната челюст на Б.Б. в пода.



Реджеп Таипович има самочувствие за няколко ататюрци.

Логично е да запитаме: Кои са оръдията на терора? Кой ги създаде и с каква цел.? Откъде получават финансиране и оръжия? Кой ги обучава?

Най-добре да оставим по-осведомените да говорят.




Според споменатия Робърт Фиск, най-широкият и могъщ идеологически, финансов и морален гръб зад Ислямска държава е Саудитска Арабия.Там също режат глави, но официално, съгласно закона.




Що за дивашки закон е този? Шериата – ислямското религиозно право, срещу което другаде „демократите“ уж се борят. Но в Риад може. Саудитска Арабия е вярна съюзница на Запада. Иначе казано, пак опираме до двойните стандарти: нашите терористи и касапи са добри, а останалите – лоши.




Саудитска Арабия- клана Бану Кейнука(араб.) е Б'най Ханука(евр.)

Колко дълго може да издържи подобно поведение? Ако започнете да пресмятате от 1779 година, ще разберете. Може би – пеейки „Марсилезата“ и след това „Интернационала“. Истинското название на първата песньовка е “Chant de guerre de l’Armée du Rhin” – „Военна песен на Рейнската армия“. И двете призовават на оръжие бедните – жените, децата и белокосите – във френския химн. И трудовите хора – пролетариите – в този на комунистическите партии.

На български и двата текста са изопачени и превърнати в бойни викове. Ето например какво гласи основен куплет от втората:

„И така, другари, хайде да се съберем. И нека приемем последния бой. Интернационалът обединява човешката раса.“

Друг път, разединява я. Но сега не е моментът за литературни анализи. Вижте колко по-войнствено звучи тукашният превод:

„Бой последен е този, дружно вси да вървим, с Интернационала света да обновим!“


Белия човек е рецесивен, цветния доминантен (господсстващата теория за "еволюцията на човека" е точно обратната- там се казва, че първия човек е тъмния,
тръгнал от Африка преди 200,000 години).
Ако "първия бе тъмен", то той щеше да е рецесивен, а не-доминантен.



Може и да го „обновят“, връщайки го в робовладелския строй. Сравнен с първобитния, той действително може би е бил „светлото бъдеще на човечеството“. Това ли ни очаква? За такова благоденствие ли мечтаете?



И „Марсилезата“, и „Интернационалът“ са химни на насилието и терора – ужаса. Кой създава инструментите за налагането на двете? Например банализираните до гротеска Ал-Кайда и Ислямска държава.

Президентът на Судан Омар ал-Башир е категоричен, че и двете са творение на ЦРУ и Моссад. Да ви припомня:

www.youtube.com/watch
                         
Това са думи на действащ държавен глава. Той не е главорез и кръволок като саудитските монарси. Затова не е подходящ за съюзник на интернационалния елит – от Вашингтон до Москва, и от Лондон до Техеран.

Но и Яков Кедми е обсъждал „божественото“ сътворение на главните терористи от „халифата“.

vimeo.com/145892809#at=2

Винаги търсете парите. Те отдавна са у банкерите, които притежават и военно-промишления комплекс. Айзенхауер се изтърва. Джон Кенеди понечи да отнеме основния инструмент на тяхната власт – производството, емитирането на пари. Знаете какво го стигна.

Не, тероризмът е у земните „богове“, а не в някакви случайни момчета, които едва ли задълбочено познават исляма. То е все едно да накарате ционистчетата, закърмени с талмудската омраза към неевреите, да приемат нас, различните.

Надявайте се…

Добре е да припомня и по-стари свидетелства, преминали като мълния из някои медии, включително американски. За да убедя все още неубедените. Освен ако не са идиоти. Идиотът е неубедим и непобедим.

www.youtube.com/watch
                   
Вече никой нормален, мислещ човек, не вярва на комунистическата пропаганда – нито на източната, още по-малко – на западната. Преди около година още една жена с всичкия си, заяви:

„Камерън и Обама може да искат „да унищожат“ Ислямска държава. Но какво ще сторят за постоянно нарастващия брой на бежанците, напускащи Ирак и Сирия?“




С очите си виждаме какво. Самодоволно нахакано нарекоха цялата далавера Война против тероризма. Тя, както и Войната срещу дрогата, е просто метод за обогатяване. Не на хората, а на онези, които са по-равни.

„Войната против тероризма корумпира всички, които се докоснат до нея“ – писа още преди три години и половина консерваторът Саймън Дженкинс.

Не разкри нищо особено, което да не знаем. Това, че всички войни на съвремието са довели до обогатяване на политиците, финансистите и индустриалците. Но прогнозира, че както навремето, след зверствата над индийците и бенгалците – днешните бангладешци, така и сега цунами от бежанци – косовари, иракчани, кюрди, тибетци и иранци – ще удавят Европа. Сгреши с Иран и не забеляза още тогава все по-видимия с просто око ужас в Сирия.


Тайните общества
(ЦРУ, КГБ, МИ5/6) са подчинена на МОССАД.
Всъщност, Моссад контролира ЦРУ.
Казват, че Моссад е създадена по подобие на КГБ

diagnosa.net/

Няма коментари:

Публикуване на коментар