Последователи

неделя, 1 ноември 2015 г.

Религия и патриотизъм: исторически антагонизъм в настоящия момент



В предишни публикации на Raabty споменахме, че думата "религия" в словото-Ра има стойност:

Религия = Ra_El_Og (- Ia) (1)

че е, "Ra Върховният Учител след поклонение." С други думи, от гледна точка на  речта Ra 
религиозно е само лицето, което следва повелите на Sun Ra.

От друга страна, понятието "патриотизъм" има и друга различна цел, а именно:
Патриотизм = Патр_иот (-изм) = Петр_иуд (-изм) (2)


От (2) става ясно, че "патриотизъм" - е "Peter, Jude (- изъм)", което е "юдаизъм на Петър" или "юдаизма който той знаеше,... Петър", познат ни като християнския апостол Кифа =  Симеон =Симон бар Иона (бар Иона = Бариона = “Бирон”) = Симон-Петр.

Тъй като Библията е ключът към разбирането на фигурата на Петър какво е свидетелството на Исус за това, "И аз ти казвам на тебе: ти - Петре и на тая канара ще съградя Моята църква" (Мат 16:18).

Това означава, че Петър - първият епископ (където терминът "епископ" - това е Абос_Кааб  = силата на възкресението Ka въплъщение) арианската църква, която е  една скала, в основата, която като на крайъгълен камък Хор Христос основа земното църквата Aрa, стремящ се да пробие оковите на Земята <= Аламоса, за да излезе и заблести във Вселената като второ, "черно" Слънце-Христос, засенченвайки Всемогъщия Ра. Ето защо християнските старейшини казват, че в последните дни, слънцето ще погасне, но вместо това ще свети в небето кръст. Именно на Симон - Петър ковори Исус: "... не се страхувайте; отсега човеци ще ловиш ... "(Лука 5:. 1-11) Това очевидно води директно за улов на хора/души, които са нужни на дракон змията Aру за усвояване на зърната, които се съдържат в духа на народа на Ba, дадени им по рождение от Бог Ра. Хранещ се с човешкото Ба, във вътрешността на Земята, в същността си = ада  Хор планира по този начин да "увеличи своя енергиен потенциал", което да го направи достатъчен, за да унищожи черупката на Земята и да се освободи от ада.

Исус заявява, че земният църква Ara, която той основава върху Peter като "основата на скала", ще бъде силна и че "портите на ада няма да й надделеят" (Мат. 16:18).

Истинското значение на думите е, че земната църква ще се заключи = заключване, че няма да позволи на хората попаднали в ада, т. е. "портата (л)"/врат-а = брат (а) = "Братята на ада," ловец на които е станал Петър, да се измъкнат от ада, за да се върнат в Sun Ra, т.е., в Рая.

Имайте предвид, че Христос в Евангелията обещания бяха повярвали в Него да не стигне до небето, и "небесното царство" или "царството на Бога." Това е - коренно различни концепции, защото Paradise е мястото, където Ra Ra, където е почитан като бог Слънце и когато Го следват, докато "небесното царство" означава "царство от небето с (а) = Nav_Os (и) "т.е.," царството на мъртвите "," демон ", както Neb_Os = Nav_Os преведени като" Наби = Navy сила "и" Nabii "=" Navii "- е същността на неземна дяволите от света на мъртвите, както многократно е била преди това е посочено в публикации Raabty и както се вижда от по-L.Gumilev в своите творби.
               



Имайте предвид, че Христос в Евангелието обещава на повярвалите в Него, да стигнат не в Рая  а в "небесното царство" или "Царството Божие." Това са - коренно различни концепции, защото Paradise/ Рай е мястото, където е Ra, където се покланят на бог Слънце и когато Го следват, докато "небесното царство" означава "царството  Небос(-а) = Нав_Ос(-а)», т.е. "царството на мъртвите", "демони,изчадия на ада", както  Неб_Ос = Нав_Ос  се превежда като «Набий = Навий сила», а «Набии» = «Навии» - което е същността на неземните дяволи от света на мъртвите, както многократно е било обсъдена по-рано в публикации Raabty и както се вижда от свидетелствата на  Л.Гумилев в своите творби. Имайте предвид, че съвременните библейски учени вярват, че "небесното царство" - това е семитско изразяване, което има значение именно за йудеите, но не и за траките. Евреите днес се третират като "учени" якоби "от уважение към Бога" но избягвайки споменаването на името му, ето защо в еврейската литература по това време се съдържат много заменки на съществителното "Бог" с думата "небеса" (например:. 1 Maк 03:18 50; 04:10; виж също Лука 15: 18, и т.н.) Но това просто означава, че йудеите в качеството на "бог" се поклониха "небето", т.е. на "царството на мъртвите", и затова използвха това слово, когато говорят за обекта на своето богослужение. Ние знаем от историята, че "небето" като "Бог", е почитано от Татаро-монголите, ордата която извърши инвазия на Русия /идваща от портите на Ада,  долната земя, Билла Сварга, Агарта/. Според Л.Гумилев, Татаро-монголите практикуват така наречения "тенгрианство" - служене на върховното божество, "Heaven/Небе", който е "Heaven-Отец," тоест "Бог Отец", както по-горе е установено, че думата "небето" е заменена с понятието "Бог". Ето защо един от героите на юдаизма е Joshua = Nabiy_An/Иисус Навин = Набий_Ан, която е "въплътен Набий-човек", който идва от ада, от подземния свят на мъртвите = набиев. В статията си "Русия и Ордата" Ние показахме, че Татаро-монголите са всъщност семитска орда, от биороботи извършващи  "Пурим" - арианско завладяването на Русия, където се поклоняха пред Върховния Sun Ra.


Така че, когато Исус казва на Петър: "И ще ти дам ключовете на небесното царство" (. Мат 16:19), ние трябва да разберем, че истинското значение на това, което се казва, е че на Петър е дадено, да отключи портите, за да преминат в ада хванатите  арийски земни църковни мъже, След това заключва вратите зад тях, за да ги пази в ада назад, и да не позволи на хората да се върнат в лоното на Всемогъщия Ра, за да не отидат в рая.

Това е един от компонентите на "тайната на беззаконието", която е внимателно скрита от човечеството.

Имайте предвид, че в нашите предишни статии говорихме, че след разпъването на Хор-Христ обединеното преди това арианството в резултат на спорове за божествената си същност, се  разделя на юдаизъм, юдо-християнство и исляма (изброени по реда като сега се счита че по "древен произход": юдаизъм уж  е "най-древен" от тях, а исляма - "най-младият"), които въпреки настъпилия разкол, в действителност продължават да бъдат "едина църква земна арианска църква", служеща на интересите на Aрa и неговото идващо въплъщение, които чакат всички ариани: йудеите чакащи Присшествие на Мошиах християните - Второ Присшествие на Христ, ислямисти - Присшествие на  Махди.


Доколкото е разделено на три съставни части  арианството от гледна точка на Вселенското противопоставяне на   Ра и Ара са единна арианска земна църква продължаваща да служи на общите цели и задачи (това е освобождаването на Хор от ада) и по този начин е построена на един "камък" - Петър, от тука следва , че Петър наистина е този "крайъгълен камък основния принцип", който полага основите на всяка една от трите клона на Църквата на земята на Aрa в сегашния си вид: юдаизъм, християнство и ислям. При това във всеки от тези компоненти/съставляващи  Петър е известен с независимо име, въпреки че е във всички случаи става въпрос за един и същ човек. Ако Петър е всеобщ признат в християнството като "първият епископ на църквата", в юдаизма и исляма в Петър е известен като "Мойсей", явяващ се основател на тези ариански култове. Ние разбираме очевиден въпрос читателя: юдаизъм всичко е ясно (всички знаем, че Моисей - е основател на еврейската вяра, той беше този, който получи Тора от арианския бог), но къде е исляма? Какво отношение има Петр Моше към Ислама?



Междувременно, в днешната официална историческа наука се приема, че началото на исляма е формирано под силното влияние на юдаизма (това е, Петър, Мойсей), въведени от "Арабия" от евреи имигрирали тук. Така например, на арабския/аравийския град Ятриб = Ясриб = Медина е бил обитаван от три еврейски общности, които са изиграли някаква роля в решението на бягащия от Мека Мохамед, за да се пресели именно тук - бъдещия ислямски пророк се надявал да сключи съюз с иудеите. Смята се, че именно от йудаизма исляма заимства  доктрина за един Бог, и много други. Известно е също така, че в бъдеще в някакъв момент Мохамед решително се обърнал срещу евреите, единното арианство се разделя и в Корана са добавени мисли и призиви за изтребление на евреите: "И кажи на Буш: мюсюлманина, о Абдула! Един евреин се крие зад мен - да дойде и да го убие "                                                                                                         



(Цитирано от R. Nudelman" загадки, закони и тайни на човешката история ", издателска къща" Феникс ", Ростов на Дон, 2006 стр.161 параграф 1) Имайте предвид, че разкола на враждуващи евреи и араби е ционистки театър, но все пак е намерил своето отражение в Речта  Ra, като понятието «еврей» = «ибри» и «араб» = «арав» -  езикова антагонисти, но свързани при право и обратно  прочитане:

еврей => [вр] <= [рв] = арав/б

Ако думата «ев (-е)р (-ей)»  в Речта-Ра означава "въплъщение на последователи Ara", думата «ар_ав»  се превежда като "олицетворение/въплъщение на Ara."

Ако името на Исус (= Иса) се среща в Корана само четири пъти, то наименованието на Мойсей (=Musa)Моше - около стотина пъти.

Образът на Моисея = Мусы като първия религиозен учител от "веригата пророци" буквално пронизва целия раннен ислям. 

На приоритета на Мойсей в създаването на монотеистичните препратки виждане и в самият Мохамед: "До тази книга (., Която е, преди Корана - авт) била е книгата на Мойсей (Тора – авт.)" От Библията знаем, че Петър-Мойсей водил война, наречена Днес "преселение" в опит да завладее "обетованата земя" за иудеите (работата му е продължено от Иисус Навин). По същия начин, обетованата земя  се опита да завоюва и Мохамед чиито действия се наричат днес "джихад". Защото [дж]  в тюркските и арабски езици съответства на [с] в европейските езици, то думите: изход и джихад =  сихад имат едни и същи гръбнак на съгласните [схд] и се различават само по гласни (които в този случай се прилагат от учените произволно по свое усмотрение както в старите дни, написани без гласни), тъй като евреите и ислямистите са ариани/богоборци, тъй като не се покланят на Всемогъщия Ра, и тъй като те в началото съставлявали единен ум/религия, тогава огласяването на думи при тях изначално е трябвало да бъдат еднакви (в противен случай те просто нямаше да се разбират помежду си, и нямаше да бъдат единен ум). При такива обстоятелства, думата "изход" и "джихад" - първоначално е била една и съща концепция, която по-късно е писмено, за да се прикрие единството на арианите в началото на движението, е вокализирано/огласено по различен начин. Може да се заключи, че Петър, Мойсей и Мохамед, заедно са участвали в същия процес, от ъзникнали събития - за спечелването на "обетованата земя", което е наречено в Библията с думата "изход", а  в ислямската традиция преминало в  думата "джихад". Лесно е да се види, че [схд] може да дава като възможност за огласовка  думата "сход", исторически известно във връзка с казаците като единен сбор(войска) за решаване на някои задачи (включително изпълнението на задачите във военна кампания - т.е.", в изход", или "джихад"). Казац(к)и = Kaos_Ak (и), т.е. "Ka величие (= Kaos) господаря", известен още като "бродники" = "брат_Ники", което означава "братята на Ники" (както знаем, "Ник" - едно от имената Hor- Христ), също участвали в арианското движение в обединения ум на иудеи и ислям, за да се възползват от обетованата земя, но след това, като резултат от разделянето на арианството на три компонента, се присъединили в крайна сметка към Nikonianското християнството - обаче, изследването на тези въпроси в момента са отвъдното на нашето внимание. Според концепцията на юдейското понятие "изхода от" се предава от  словото "шмот", то есть "смот" = "смут(-а)", так как буква "ш" переходит в "с" (например: Шломо = Соломон и т.д.)  Оказва се, че когато светската история говори за Смут/раздори в Московията, което също е земя на Ордата от долната земя, ние трябва да разбираме, че става дума в действителност за  библейски резултат/изход = "джихад" = "Exodus"= "шмоте", в резултат на който последва срив/разпад на единната арианска религия последвано от сепарация на арианството на юдаизм, ристиенство и исалам.



В съвременната наука е известен древен документ, който е откъс от текст на гръцки език (т.е. византийски), сега  наричан "Доктрината на Джеймс", според който накакъв юдеин, Авраам казва на своите едноверци потресаващи новини: "Лъжепророкът ще се появи сред сарацините. Той предсказвал идването на Месия (в оригиналния текст се използва гръцката дума която се превежда като "Месия"), който ще бъде след него. "Аз Авраам попитах един учен човек, Рабби, какво мислите, за пророка, който беше сред сарацините? "- "Той е лъжепророк," ,каза Rebbe с въздишка. ? - Нима пророците идват с нож и на  колесница "Започнах да еазпитвам,  и тези, които са го срещнали, казаха:" Няма истина в този пророк, друга кървава баня. Защото той казва, че държи ключовете на Рая, а това не може да бъде. " Очевидно е, че  "учението на Джеймс"/ «Доктрината на Яхова» преминава по същата добре позната библейска история, която разказва  Евангелието, а именно, "за ключовете на небесното царство", предназначени за Петър, от Исус (за които в текста на "Доктрината на Ях-Вова/преводачи на Джеймс посочват като за " Ключове към Рая "), изследователи вярват, че учението" за ключовете на Рая "наистина е съществувало в древна арабска традиция, но с установяването на исляма във формата, в която го познаваме днес, тя е обявена за еретична. По този начин, в "Доктрината на Джеймс" се говори за Петър, който в прав текст, е наречен "Месия" идващия след него,  действа по същия начин както Мойсей, "които се наричаше Осия, синът на Навий, Исус Навин", която е обявена за Осия ("силен", «пълководец» - авт.), новият" Исус Христос ", неговото възкресение, прераждане, реинкарнация. Оказва се, че апостол Петър е  Мойсей,  вече можем да го считаме установено документирано.



Тогава Мохамед - е библейският Аарон, брат и саратник на колаборациониста Петър-Моше. В  Корана Аарон е пряко назван с името  «Гарун» = Карун = Коран, като човек, на който е била предадена свисше книгата "Коран". През Средновековието, ислямистите били наричани с  думата "агаряни". Смята се, че името им е било дадено, защото те са потомците на библейския Исмаил, чиято майка е Агар. Въпреки това, ние вярваме, че този аргумент е несъстоятелен, тъй като  майчината линия е характерна само за евреите, и абсолютно не характерна за света на исляма, където кръвните линии се поддържат от бащата. Ето защо, ислямистите не може да се наричат с името на майката на Исмаил, т.е. Агар,. това не отговаря на ислямската традиция на правене на родословия. В съвременните езици, има такова "хитра" буква на латински като «H, h». Смисълът на тази буква -е "объркан" за да се прикриват следите на историята, тъй като нейнат вариативност при четене е много висока. По този начин, в много езици тя не се чете, въпреки присъствието си в думата. Ние даваме само два интересни примера (в действителност, тези примери са множество), свързани с това писмо. Първият пример - името на един от библейските патриарси, "Авраам", което на латински се изписва като «Авраам». Ако сте прочете по-букви тази думата, то може да бъде написана на кирилица: Абрахам. Съгласете се, Авраам и Абрахам - това са различни думи с различно значение в словото  Ra, но които по някаква причина в  модерна "филология" са дадени за едни и същи. Втори пример: думата "Фараон", което на английски се изписва като  pharaoh, т.е. латинска буква  h минава вероятно в кирилица като н. Съгласете се, на пръв поглед, това е - повече от странно. При такива обстоятелства, истинското име на Аарон ще се записва като Аарон, тогава агаряните - тези, които са следвали Аарон (ия) = Агарон(-ом).  Ние привличаме вниманието на читателя, че в еврейския вариант изписването на името  "Aaron" също се представя именно като  Ахарон = Агарон. Всичко си пасва: както открихме по-горе, че Мохамед е Аарон = Aharon, и неговите поддръжници са агаряните. И наистина, в гръцки папируси, датиращи от уж от 642 година, първите последователи на Мохамед се именуват с думата "Maharal/магараи" т.е. ма_Агараи => ма_Агар_ан(-е),  който дава добре познатата концепция за "агаряните." Всичко това е скрит с единствената цел да се предотврати възможността да се установи, че Мохамед и библейският Аарон = Агарон са едно и също лице, тъй като в този случай се срива цялата арианска хронологическа  скала, предназначена да скрие от нас факта на разпъването на дракона- змията  Хора-Христ през 1666 в Волго-Каспийския Итил = Астрахан и последващите след това събитията по реверсирането на Рим и превръщането му в Свят/Мир.


Библията описва разцепление единния ариански ум: това се случило точно в момента, когато Петр-Моисей  получил Тора от арианския Бога а  Мохамед = Аарон = Агарон и неговите поддръжници, повдигнали бунт срещу Моисей и издигнали Златен телец за да му се поклонят. Ето защо името на арабската мюсюлманска молитва е думата  "салат" ( = "салят") => то есть"злат(-о)", "золото". Така че агаряните, разбунтували се против Мойсей и неговите поддръжници станали араби, т.е.лингвинистични и реалните езикови еврейски антагонисти. Имайте предвид, че думата "Коран" в рамейската реч се представя като Хор_Ан, т. е.  "Хоран, хора (AN)" Независимо от факта, че днес в създаването на исляма официално е назначен Мохамед = Aaron = Аарон  "последният във веригата от пророци," Лингвистичния анализ показва, че основателят на исляма  беше Петр-Моисей. По този начин, последователите на исляма се наричат с думите "мюсюлмани (-в)," или "мюсюлмански" е етимологически свързано с Мойсей Musa:

Мусулман = Муса_Елам_Ан – т.е. «Мус владика (Эл) действие (Ам) человек (Ан)»


С други думи, на «мусулман(-ин)» - това е «Мусл-владика слуга». От друга страна, думата «муслим» = «Муса_Елам» също се превежда като «Мусли-владика оръжие».


Думата «Мус(-а)», прочетено наобратно, дава "Сим", който е част от името на Петър, "Симон". Ако прочетете името на Петър, "Симон", а напротив, получаваме:

Симон <= номис = > «намас» = «намаз» "молитва" е другото име на мюсюлманска молитва.



Тъй като ние открихме, че единната арианска църква е разделена на три компонента, всеки от които служи на Aру, става ясна/обяснима, христианската  вяра в Светата Троица, а именно в Отец, Син и Светия Дух, като олицетворение на арианската църква в света: 1. така монотеистичния юдаизъм е оприличен на вярата в Бог Отец. 2. Християнството прославя Бог Син. 3. исляма декларира "Аллах Акбар", което в превод от Речта Ра означава:

Ал_Лох Ак_Ба_Ар – «Всевшния (Ал) Ничто (Лох) – който е властващ (Ак) дух (Ба) на  мрака (Ар)»,  

 С други думи, ислямът се покланя на Бог Дух, или "Светия Дух на мрака" от гледна точка на православието. В действителност:                                                                                      

ислам = Йис_Эл_Ам, то ест «не-сущег(нечист) (Йис) бог (Эл)- то есть «бога-духа»- оръдие (Ам)».    

Оказва се, че модерната арианската църква в света е един вид змия-дракон с три глави, названието на които е: юдаизъм, християнство, ислям. Това е прословутата арианска "Троица", на които се молят, и католически, и православни свещеници.

Това служи на триглавия змей Хор, ето защото в руските и български приказки, той е наречен Serpent Gorynych/Змей Горянин. Един от възможните преводи от Словото-Ra на термина  "Dragon" е:

Dragon/Змей Горяныч/ин = Сим(-ей) Хор_Ан_Ич/Ин - «Симитския Хор човек слава, величие» 

 Концепцията за "Петр" като основател на съвременните направления на Arian култ, е наистина "крайъгълен камък" на който е построено арианството в света, е отразено в стойностите на езици значенията «отец-основател», «основоположник», «старши» и т.д.  Тъй като буквата "п", "р", "т" преминават една в  друга, то думата "Петър"  дава редица деривативни понятия за едно и също лице, например: Петр => Падре => Фатер => Татер => «татар»,това означава, че именно от Петър дойдоха татарите и тяхната арианска Ордата от Ада напада РускиЯ Paradise. В началото на тази статия, ние показахме, че понятието "патриотизъм" - е просто един "юдаизъм на Петър," арианско служене на "Фатер" => "Отечество", т.е. зоната, където юдаизма е издигнат до равнището на Peter ариански култ на поклонение на Ару. Ето защо "патриотизъм" се нарича "последното убежище на негодниците." по света. Така че, когато днес се тръби за  "патриотизъм" като услуга за Родината ,това е  преднамерена лъжа, замествайки концепцията/подмяна на понятия/, доколкото «Родина»,"Роден край" - е Ra_Te_Ana, т.е. територията на Земята, където се покланят на слънцето Ра Разпнатия. В Русия днес, Sun Ra Разпнатия не служи нито богослужение, но тъй като страната, в която живеем, не е "родина" от гледна точка на Речта Re. Днешна Русия - е арианско "Отечество",«фатерлянд», където се поклонят на "юдаизъм Петър", което е "патриотизъм", който се опитва да се изведе в абсолют. 

Ариан, изоставяйки услугата на Всемогъщия Ra Ra променил религията на различни заместители, призова за създаването на изкуствени идоли поклониха под формата на земни площи, територии на държави обитавани от някои народи. Тази религиозна ерес арианите наричат свой "патриотизъм". 

Но поклонение е необходимо, не на държавите, не на измамния юдо-масонски "патриотизъм" а на Висшия Sun Ra,Творец.

 В тази връзка, ние вярваме, че събитията, които се провеждат в момента в света - ще доведат до наистина начало на истинска Революция = Раав_Элос (-ии),  на Ра на Въплъщението на Върховните сили. Те ще бъдат от полза за всички, които приеха Ra, покланят му се на Него, които целят да съживят Раав и Рим.

Какво се случва в Украйна и Сирия - удар по арианския световен ред, съществуващ от 1666г , срещу арианската геополитическа система , основана на лъжи и беззаконие.

Както знаете,  Никонианската чума дойде в Северна Русия от Украйна, която, от своя страна, е бил отнесен от Ордата.

Това е символично, че от Украйна сега, след повече от 300 години, започва прочистване започва демонтаж на системата.

Когато виждаме как обикновените хора, без навеждане, под куршумите на снайперистите, получаване на куршумите в лицето, и без да напускат своите позиции, ние разбираме - нещо се е променило в мозъците на тези хора, те са движени не от пари и лъжата на всички руски и украински йудейски телевизионни канали.

Украинците също са водени от желанието да се спасят от "юдаизма на Петър", от хасиди и равини търгуващи с жива плът, от банкери изкупуващи земите им с пари без покритие, за изграждане на собствения си живот, свободата си, бъдещето си. Да се отърват от системата на йудеиската световна банкерска мафия, от  крадците и клептокрация.

В Корумпирани съдилища, в корупция в правоприлагането  в чиновническо блюдолизачество, в тоталната поквара,  в беззаконието, в всичко това няма истина. Да се защитава всичко това - не е по-малък грях, отколкото да се създава. елита от продадени души на юдоарианите наивно си мислят, че ще се защитават със силата на оръжие. Те мислят, че ще  удържат. Така ги вдъхновяват техните свещеници. Но няма удържат на тази истина, скрита от тях в свещенните писания, които самите те  фалшифицираха/реверсираха.

Ние вярваме, че в процеса на освобождение от арианството, който самото то започна в Украйна няма да се спре, защото никой не може да спре Всемогъщия Ра, сами ще отсекат клона на който стоят.

Нашият съвет към всички халдейци подлъгани в остарял "патриотизъм" - спасете се докато не е твърде късно, все още е възможно, деня на разплатата е близо, чуват се стъпките му. Покайте се в своето арианството и  приемете  Всемогъщият Рa  застанете на страната на Ра и му служете

А  за тези, които не се страхуваха  и говориха открито срещу системата да  кажем - Слава на героите!                                                                                                                                                  

   " Йудеите няма да се поколебаят да потопят целият свят в войни и хаос, като земята трябва да остане тяхното наследство . "                                                                                                     

ВОЙНАТА Е ЕВРЕЙСКА ЖЪТВА .В източната част на Украйна, бе невероятна война, в която два рускоговорящи народа се избиваха помежду си, както поръчките им даваха хора, които общуват помежду си на иврит

                           По долу няма герои
                 > "Ханделсблат": На Балканите Путин е като Бог

Няма коментари:

Публикуване на коментар