Последователи

вторник, 3 ноември 2015 г.

Системата на тайното световно управление



Когато се говори за масонството, често се забравя, че тази световна организация е главният авангард на еврейството за завоюване на цялата вселена на Циона.

Ние нямаме достатъчно данни, от които да съдим от кога съществува масонството, но според тайните бележки на Соломон личи, че той се е възползувал от тясната сплотеност на зидарите, построили знаменития храм под ръководството на архитекта Адонирам, внушил масонските идеи на тези зидари, като ги вдъхновявал с мисълта, че всички народи трябва да служат и да се подчиняват само на Израиля. В записките се казва, че реформата на масонската организация станала по настояване на ционските мъдреци, с цел по мирен начин да се подчинят на Иудейския цар всички държави, а народите им да бъдат заробени. Следователно, масоните са съществували и преди Соломона, но в каква форма се е проявявала дейността им, за това нямаме писмени указания, фактът, че масонството е съществувало и е играло влиятелна политическа роля сред източните народи, се потвърждава от това, че Соломон е създавал нови закони след предварително съвещание с Адонирам, а последният вече е бил масон и е изпълнявал някакви тайни и загадъчни поръчения. Соломон, като узнал тайните замисли на Адонирам, които може би са застрашавали и самия него, организирал убийството на влиятелния царедворец, а за да не възбуди у народа подозрение и недоволство, устроил му царско погребение с неописуемо тържество. С течение на времето Соломон ликвидирал с всички изпълнители на това злодеяние.

Ала маята на масонството се развила сред групата зидари и със съдействието на мъдреците се разпространила като фалшива примамка из цялото земно кълбо.

В първоначалните масонски ложи членове били само избрани евреи.

Провеждайки тайна дипломатическа политика, те издигнали Иудейското царство до известната висота при цар Соломон.

Във време на Римското господство масоните-евреи използували при разните бунтове услугите на тълпата и разни престъпни елементи.

             


Масоните повличали тогава със себе си народните маси в пустинята и там организирали от тях бойни дружини.

След като Иисус Христос отказал на фарисеите ,да приеме еврейската корона и да застане на чело на въстанието им против римляните, масоните излели цялата си злоба върху Божия Син. Оттогава основен принцип на евреите е безпощадно преследване на християнството и на първо място - на православието.

Особено се засилила злобата им от момента на разрушаването на Йерусалим от Веспасиан. Християнската идея дала 80 000 доброволни жертви и при всяко избиване тайните подстрекатели и ръководители били масоните евреи.

Когато християнството възтържествувало по целия свят и евреите изгубили възможност открито да го преследват, тогава света на дванадесетте Иудини колена решил да засили тайните си организации със създаването на франкмасонска ложа от не еврейски елементи, за което били привлечени грамадно мнозинство членове от християнската среда.

            


Най-напред били основани две франкмасонски ложи “Великият изток” и “Великата ложа”.

“Великият изток” съвършено отрича Бога и смята за свой бог сатаната, и в негово име се градят масонските храмове, а “Великата ложа” по принцип уж не отрича Бога, но поставя сатаната над Бога, като го нарича “Огнен херувим” и “висш гений над Бога.”

Тези две ложи са най-разпространени из целия свят. Също като еврейската ложа “Б'най Б'рит” те делят членовете си на 33 степени. Но понастоящем от 4 до 17 и от 19 до 29 включително се изпускат. Съществуват само 1, 2, 5,18, 30, 31, 32 и 33 степени, т. е. от трета степен масонът се повишава в 18, а от 18 - в 30. Това се дължи на мобилизационната епоха на масонските сили: всички лица, достигнали до З степен, са признати за способни и достойни за повишение в по-горна степен, без да минат по съществуващия по-рано ред. Тук игра не малка роля още отслабването на религиозното чувство сред християнската интелигенция, подронено от масонската агитация.

Тъй като според учението на окултизма е определено да се започне решителна борба с тронове и олтари от 1939 година и да се свърши в 1941 год., висшите тайни еврейски ложи са решили да засилят “масонската армия” с членове от 30 степен. Масонът от този ранг има особено значение. Тази степен се нарича в масонските среди девета, защото масоните от 30 степен се избира от девет висши членове. Затова масонът от 9-та степен носи името “кадош”, което значи “свят”. Колко са важни членовете-масони от тази степен, може да се съди по обстоятелството, че знаменитият американски масон Албърт Пайк, също “кадош”, носи името “черен анти-папа”.

                   


Всъщност от 30-та степен масонът застава на пътя на Черната магия и сатанизма. Масоните от 30-та степен са най-послушното оръдие на еврейството. Тези слепи фигури на кадошизма никога не знаят същинската истина, с пяна на уста защищават масонството, а евреите се мъчат най-вече да използуват тези доброволни, защитници-маниаци. Масонът от тази степен започва активна борба с християнството. В секретния ритуал това се изразява така: “Realization materielle des doctrines gnostiques”.

Характерно е и това обстоятелство, че при посвещението в тази степен се запалват 13 свещи. На тайната вечеря заедно с нашия Спасител са били 13 души. Един от тях Иуда помогна на фарисеите да прекъснат Христовото учение. В чест на Иуда предателя, който получи 30 сребърника, е установена 30-та степен. Степента “Кадош” е степен на мъстта. При посвещението в “Кадош” масоните символистично сякаш отмъщават на Филип Красивия и на папа Климент V за смъртта на великия майстор на Тамплиерите, евреина Яков Буринион де Моле. Де Моле е бил осъден на смърт и екзекутиран на 11 март 1314 година. При церемонията на посвещението в първите степени, т. е; до З0-та, масоните повтарят: “Трябва да се отмъсти за убийството на Адонирам, великия архитект на Соломоновия храм”.

В 30-та степен Адонирам е заменен от Яков Моле;

При посвещението в степента “Кадош” цялата церемония е наситена с мъст, изразена в следните думи:

“Искаш ли нещо?” - “Отмъщение”. - “На кого?”-”На всички светски и духовни тирани”. - “Къде стоиш на колене?” - “На гроба на великия майстор”. - “Какво си стъпнал с нозе?” - “Кръста, кралската корона и папските тиари”...

Всяка година на 11 март масоните на всичките си ложи инсценират отмъщението на Филип Красивия за унищожението на Тамплиерите.

Една восъчна фигура с корона на главата и с тяло, пълно с червено вино предварително бива подхвърлена на гаври. После го осъждат на смърт, отрязват му главата, короната хвърлят на земята, всички я тъпчат с нозе, а проляното вино символизира проляната кралска кръв.

Същата демонстрация се повтаря всяка година и с манекена на папа Климент V.

Масоните от степента “Кадош” носят кръста под обувката си.

В този безсъвестен и отвратителен масонски ритуал се изразява мъстта към Спасителя и гаврата с неговия кръст.

                  


Получилите 30-та степен християни стават фактически вече евреи и затова гледат на кръста със същите очи, както евреите, и тука вече душата на масона е изпълнена от чисто еврейска злоба. Кръстът! Това позорно оръдие за екзекуция, на което евреите са разпънали Христа, е свят символ за Християнството. “Трябва да се унищожи християнската религия и нейният символ!” Така говорят вече 2000 години синовете Иудини, а между това Кръстът е станал пазител на цялата вселена. Кръстът краси църквите, Кръстът огражда монарси, Кръстът е покровител на държавата, Кръстът е оръжие против злото, Кръстът е слова на всички светии! Евреите се страхуват от Кръста и в безсилната си злоба се мъчат да го унищожат,...

Следващите три степени се наричат висши административни; между тях са разпределени специални роли: 31-та степен е Велик инспектор-инквизитор-командор. Главната задача на масоните от тази степен е пропагандата за засилване на масонството.

32-та степен е Княз на кралската тайна. И наистина, те провеждат тайно възложената им програма. Главната им задача е следната:

          


1. Унищожение на християнската религия.

2. Разрушаване на троновете под лозунга “свобода, равенство и братство”.

3. Създаване на шпионска мрежа в полза на бъдещото еврейско могъществено царство.

4. Заробване на не евреите.

И, най-после, последната от видимите степени, 33-та степен е Суверен генерал, Велик инспектор.

Ал. Керенски и Милюков бяха масони от 32 степен, Троцки - масон от 33 степен на ложата “Memphis Jesraell”

През пролетта на 1919 година в Москва дошла специална комисия и му е предала особени тайни поръчения от световен мащаб, които и досега остават неизвестни.

Но не е трудно да ги отгатне човек:

Създаване на народен фронт в Испания и Франция, подготовка на държавен преврат в Белгия и организиране на “прословутото бранническо” сред руската емиграция! ...

И всички тези трима масони повече или по-малко сполучливо изпълниха ролите си!.. Първата масонска ложа е била основана в Лондон в 1717 година, по примера на която възникнали и други: в Париж в 1736 г., в Единбург в 1736 г., в Дъблин в 1730 г., в Берлин в 1744 г., в Хага в 1756 г, в Стокхолм в 1760 г. , във Франкфурт в 1783 г., в Хамбург в 1811 г., в Дрезден в 1811 г., в Белград в 1812 г, във Виена в 1818 г, в Брюксел в 1836 г., в Женева в 1844 г., в Копенхаген в 1858 г., в Лисабон в 1859 г., в Рим в 1861 г, в Атина в 1868 г., в Мадрид в 1889 г., в Християния в 1891 г. Всички тия ложи са изиграли важна роля при разгрома на Наполеон и изобщо са били нагласени за историческите събития по определен план на тайните ръководители... Освен тези най-важни ложи, във всяка държава има още три вида масонски ложи:

1. Еврейска

2. Хуманитарна

3. Християнска

Най-многочленната и най-могъщата е еврейската ложа на ордена “Б'най Б'рит”, което значи “синове на съюза”.

Тя е основана в четиридесетте години на миналия век в Америка и централното управление се намира в Ню-Йорк. Клонове от тази ложа има във всички страни на света.

Втората еврейска ложа се нарича “Одд фелоу”, което значи “особени ратници”. Тя също е организирана в Америка и е създадена специално за разпространение на болшевизма във всички страни на света, затова в нея се допускат жени и работници не евреи по произход.

Тя има спомагателна ложа “Ревека Стенек”. За членове на тази ложа се приемат изключително момичета до 18 годишна възраст, с красива външност.

Възпитават ги евреи-масони от висша степен, а впоследствие те стават шпионки и привличат авторитетни политически дейци в масонските ложи.

Хуманитарните ложи са създадени по типа на франкмасонските. В тях могат да бъдат членове мъже от разни народности. Тяхната задача е да слеят всички религии в една и да подчинят властта на бъдещите републикански щати под скиптъра на еврейски монарх.

Така наречените християнски ложи само съществуват под това име, но фактически и те са еврейски. Там всичко се крепи върху лъжа и измама. Под християнската окраска евреите приемат там арийските народи с единствената цел да ги измамят и да ги накарат да служат в полза на “избраните”.

Нито един франкмасон не е посветен в тайните, в крайната цел, която преследват масоните от тъй наречените невидими степени на посвещение, за които ще говорим по-долу.

Всички франкмасони, дори от най-висшите степени, откровено признават, че източниците, от които те получават своите директиви, им са неизвестни - това е тайна на висши политически организации. Такива са следните общества: първите масони от “невидимите степени” са евреи, членове в ложата “Б'най Б'рит”. На тях им е възложен и тайният контрол на всички масонски ложи. От тяхната среда се свиква “света на дванадесетте колена Иудини”. Вторите масони от “невидимите степени” са “Аллианце Исраелле Унижерсалле - Алит” (световен еврейски съюз). Той е организиран от френския евреин Исаак Адолф Креме в 1836 година, който го е управлявал до 1880 г.

“Алит”, както е прието съкратено да се нарича, е имал в Париж централен комитет от 63 членове масони от висше посвещение; които се свикваха на заседание като депутати от всички еврейски общини от цялото земно кълбо.

От този “централен комитет” 25 дежурни членове живееха постоянно в Париж.

“Алит” работил под фирмата на благотворителността, а именно:

                


Давал на евреите материална помощ и защитавал правата им във всички държави, но тайно чрез специални лица, ръководил светското ГПУ и посочвал за разстрелване лицата от арийски произход.

Субсидирал всякакви съчинения, които разлагат нравствените устои на младото християнско поколение.

Субсидирал пресата, която защищава еврейските интереси и напада родолюбивите организации.

За руската революция и за испанските сбития “ Алит” и з разходвал грамадни суми.

“Алит” майсторски прикрива намеренията и целите на тайното еврейско правителство под външността на културни начинания.

                   


А всъщност той върши упорита политическа работа за разрушаване на християнската религия и култура, “Алит” умело прибира в редовете си лицата с политически авторитет. В Русия за защита на евреина Бейлис “Алит” успя да привлече на страната на еврейските интереси маститите адвокати: Н. Карабчевски, Маклаков и др. П. Милюков беше постоянен сътрудник на еврейските литературни издания и систематически пишеше за “тежкото състояние” на евреите в Русия при царския режим. “Алит” щедро субсидира цял легион светски шпиони и им дава инструкции.

            


Трети масони от “невидимите степени” са масоните от така наречения “Съвет на седемте” - Тайно върховно управление.

От тяхната среда се избира “некоронованият еврейски цар - патриарх - властелин на света”.

Под неговото лично председателство заседава еврейски Синедрион за обсъждане на по-сложните еврейски въпроси.

В Синедриона влизат членовете на “Алит” и “Съвета на седемте” Какви въпроси се разглеждат в Синедриона, никой не знае, дори самите франкмасони. Този световен конспиративен трибунал е обвит с непроницаем мрак ...

Съществува и един съвет на дванадесетте колена Иудини. Неговата функция се състои в избиране на “некоронования еврейски цар - патриарх - властител на света”.

Този съвет се състои от най-висша степен на ложата “Б'най Б'рит”. В неговия състав влизат само дванадесет души. Те се сбират веднъж на всеки седем години, заседават с маски и не се познават един другиго. Така, в тъмна и тайнствена обстановка се избира “Владетелят на света!”

Най-после било още едно пробно временно еврейско правителство с явни функции, но тайни замисли - прословутото Общество на народите, създадено от “света на седемте”, заедно с “Алит”.

То не оправда възложените му задачи, и затова предизвика тревога зад кулисите на цялото юдомасонство.

Ционските мъдреци, разработвайки програмата на световния заговор, особено много са разчитали на масонските организации.
  
   
                       

В 15 протокол е казано: “Ние преди да се възцарим ще създадем и умножим масонските ложи във всички страни на света и ще турим в тях най-видни деятели. Тези ложи ще ни служат като справочно място и влиятелно средство. В тези ложи ние ще концентрираме всичките революционни и либерални елементи. Най-тайните политически програми ще ни бъдат известни и ще попаднат под нашето ръководство още в деня на появата си”.

                 


За създаването на народен фронт се говори в протокол трети: “Ние, евреите, ще станем спасители на работниците, ще им предложим да влязат в редовете на нашата армия, състояща се от социалисти, анархисти и комунисти, на които ние винаги даваме и морална и материална подкрепа”.

                       


Прот. XIII. За да отвлечем вниманието на народните маси от нашата политическа работа, ние ще ги съблазним ту с увеселения, игри и развлечения”.

                      
Подлия семитски злодей притежава и контролира средствата за масова информация по целия свят.Дявола е реверсиран Бог.


Прот. XIV. “Когато се възцарим, ще ни бъде нежелателна всяка друга религия, освен нашата, с която е свързана съдбата ни от началото на избира­
нето ни и която ни е помогнала да покорим всички народи”.

В това се заключава цялата премъдрост на сплетеното юдомасонство.

                   


Има и допълнителни еврейски институти, които управляват цялото човечество в икономическо отношение - това са паричната и стокова борси. Те са създадени, за да създават натиск върху правителствата. Борсата управлява икономическия живот на целия свят, но тя изцяло се намира в здравите ръце на “Богоизбраните” и с машинациите си може да провали всяка държава, затова по силата на необходимостта, правителствата се съгласяват с новите цени на стоките и с новите курсове на валутата.

В 1916 год. се свършваше трактът за търговски сделки между Русия и Германия. За да предизвикат война между тези две силни държави евреите-борсаджии покачиха цените на суровите стоки в Русия, с които се хранеше Германия и в същото време създадоха лоши митнически условия за внасянето на тази стока в Германия. Русия нямаше сметка да изнася стоки в чужбина, а Германия в същото време нямаше сметка да плаща толкова много за сурови материали.

                         
                                                                                                                                                               Причиняване на хаос и хаос просто за забавление, кой друг мислиш стои зад него? Евреинът е садистично бездушно създание. Той е роден да предизвика кръвопролития и мизерия.

И в едната и в другата страна се яви недостиг. На тази почва евреите искаха да отслабят две могъщи държави и да запалят пожара на революцията. Но услужливите масони изпревариха тази комбинация, убиха австрийския престолонаследник и запалиха пожара в по-широк мащаб.

Паричната борса също така гради плановете си по определена програма от юдомасонството с валутни девалвации от една страна и понижаване курса на валутата от друга.

На тази почва се явява брожение сред народните маси и се подготвя неблагоприятно политическо движение и недоволство в страната.

Най-после, всички отдавна са се убедили, че съвременните парламенти особено са изложени на влиянието на масоните.

Причината за епидемичното сменяне на кабинетите в държавите трябва да се търси зад кулисите на юдомасонството. Там се плетат сатанински интриги по определен план, за да поставят на министерските постове свои хора. С такива лица масоните прокарват плановете си и целите си в живота, по-лесно предизвикват негодувание сред народните маси и ги тикат по пътя на революцията. По-нататък картината е известна: избиване на духовенството, интелигенцията и заможни селяни и изобщо на всички национално мислещи хора.

                                  

Всичко това се върши, за да се свали от държавата националната глава, а безжизненият труп ще се управлява от евреин, който ще прилага към тъмната маса всички ритуални и еврейски гаври.

              
Комунистическите евреи, убиха между 60-135000000 неевреи. Възможно ли е това да е копнеж да отмъстят, за мнимите жертвите на така наречения "Холокост"( конспирация измислена от сатрапите Сталин и Хитлер) или е еврейско ритуалното клане?

Едва тогава слепците, с ръцете на които се е извършила революцията, ще разберат заблуждението си, но ще бъде вече късно те ще бъдат изкарани от строя, а работниците и селяните ще бъдат закрепостени от Иуда и те ще работят за него при невероятно тежки условия.

В това именно се състои основната система на световното управление!..



Няма коментари:

Публикуване на коментар