Последователи

неделя, 7 май 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 6


                              


Устойчивите невронни мрежи формират неосъзнати модели на емоционално поведение, тоест склонността към едни или други форми на емоционално реагиране. На свой ред това води до повтарящ се опит в живота.

Ние настъпваме едни и същи гребла само защото не осъзнаваме причината за тяхната поява! А причината е проста – всяка емоция се „усеща“ вследствие на отделянето на определен набор от химични вещества в тялото и нашият организъм просто става в известен смисъл „зависим“ от такива химични съчетания.

Осъзнавайки тази зависимост именно като физиологическа зависимост от химичните вещества, ние можем да се избавим от нея.


                


Нашият характер, нашите навици, нашата личност се явяват само комплект от устойчиви невронни мрежи, които ние във всеки момент можем да отслабим или укрепим благодарение на осъзнатото възприятие на действителността. Концентрирайки вниманието осъзнато и избирателно за това, което искаме да постигнем, ние създаваме нови невронни мрежи.
Преди учените смятаха, че мозъкът се явява статичен, но изследванията на неврофизиолозите показват, че абсолютно всеки дори най-малък опит предизвиква в него хиляди и милиони невронни изменения, които се отразяват на организма като цяло.
В своята книга „Развийте мозъка си: науката за промяна на вашето съзнание“ Джо Диспенза задава логичния въпрос: ако с нашето мислене предизвикваме в организма определени негативни състояния, то няма ли това аномално състояние в крайна сметка да стане норма?

Джо Диспенза е доказал, че за мозъка и невроните няма никаква разлика между реалния и мисления опит.
А това означава, че ако отделяме внимание на негативните си мисли, нашият мозък ги възприема като реалност и предизвиква съответни изменения в тялото. Например болести, страх, депресия, изблик на агресия и т.н.


                           



Mозъкът не отличава физическите преживявания от душевните. Грубо казано, клетките на сивото вещество изобщо не отличават реалното, тоест материалното, от въображаемото, тоест от мислите!

Теорията на д-р Диспенза твърди, че всеки път, преживявайки някакъв опит, ние „активираме“ огромно количество неврони в мозъка си, които на свой ред влияят на нашето физическо състояние.

Именно феноменалната сила на съзнанието, благодарение на способността към концентрация, създава така наречените синаптични връзки – връзките между невроните. Повтарящите се преживявания (ситуации, мисли, чувства) създават устойчиви невронни връзки, наричани невронни мрежи. Всяка мрежа се явява определен спомен, въз основа на който нашето тяло в бъдеще реагира на подобни обекти и ситуации.


Според Диспенза цялото наше минало е „записано“ в невроните мрежи на мозъка, които формират начина, по който възприемаме и усещаме света като цяло и негови конкретни обекти в частност. По такъв начин само ни се струва, че нашите реакции са спонтанни. Всъщност повечето то тях са програмирани от устойчиви невронни връзки.

Всеки обект (стимул) активира една или друга невронна мрежа, която на свой ред предизвиква определени химични реакции в организма. Тези химични реакции ни карат да действаме или да се чувстваме по определен начин – да бягаме или да останем на място, да се радваме или да се натъжим, да преживеем еуфория или да изпаднем в апатия и така нататък.

Всичките ни емоционални реакции не са повече от резултат на химични процеси, които се дължат на създадените невронни мрежи и се основават на миналия ни опит. С други думи, в 99% от случаите ние възприемаме реалността не такава, каквато тя се явява, а я интерпретираме въз основа на готови образи от миналото.

Основното правило на неврофизиологията звучи така: нервите, които се използват заедно, се съединяват. Това означава, че невронните мрежи се образуват в резултат на повтаряне и укрепване на опитаа. Ако опитът дълго време не се възпроизвежда, то невронните мрежи се разпадат. По такъв начин навикът се образува в резултат на периодично „натискане“ на копчето на една и съща невронна мрежа.
Така се формират автоматичните реакции и условните рефлекси – все още не сте успели да помислите и осъзнаете какво се случва, а вашето тяло вече реагира по определен начин.


                       


Защо Сет има нужда от църкви, синагоги, джамии и стотици милиони вярващи? Тъй като църквата е "Булката/невестата на Бог", неговата Шакти, подмяна на загубените Йесод и Малхут, обреди, богослужение, молитва, шествия, поклонение/хадж, шабад в събота - все технология на изпомпване на психическата жизнена енергия на живите, от неговата чародейническа брада.

Защо и в трите религии Сет знанията за йога, медитация, окултни науки са смятани за най-големия грях, а в Петокнижието има команди, към такива поклонници да се хвърлят камъни? Поради това, че лицето, което открива видения чрез йога практики, вижда истинската същност на религията и истинското лице на "Бог", ето защо Инквизицията е унищожавала вещици и магьосници.


                  

Факт е че на Сет, са били необходими жертвоприношения, за да поддържа своята жизненост. Плутарх пише по този въпрос: "Силата на Тифон (Сет), е разбита и отслабена, но той все пак в бунтовна агония, усвоява и усмирява жертви от всякакъв вид." "На Изида и Озирис." 30
Не се заблуждавайте: вие ежедневно за да поддържате своята жизненост консумирате храни, включително плътта на мъртви животни, тоест, тялото ви се нуждае от атомна материя и енергия от други атомни органи - растения и животни. Същността, което е в вълновия свят, в този случай - Nav(небето нави), също се нуждаят от храна, но атомно и биологично месо не му е необходимо, е необходима е вълнова материя - т. е, Soul/Душа, БA, Атма, Джива. Тъй като душата - това е концентрирана вълнова материя и енергия, това е много добра, високо калорична храна. По-малко калории, "вегетарианска" храна - това е етерното/ефирното тяло на жертвата.

                       
                       
Етерното тяло има както при Човека, така и при Людоеда. Когато тези тела влизат в контакт, има изтичане на живот от отдолу-нагоре, това е, което се случва по време на всяка литургия и молитви, от горе на долу през човека чрез неговото етерно тяло се вливат нужните програми на поведение, психо-енергийните матрици, необходимите мисли и чувството на блаженство. Да - това е абсолютно необходимо! В крайна сметка, е необходимо да се подхранват вярата, а не само обещанията за възкресение след смъртта, но и напълно реални истински чувства! И това се превръща в най-коварния капан!


Човекът, почуствал само веднъж това усещане от допира на "Божията благодат" става "наркоман", той често иска да опита това "блаженство", земния свят му става омраена, и той с цялата сила на душата си търси възможно най-скоро, да избяга от света на плен това ", намиращ се във власта на дявол ", за да се яви пред него. И точно тогава, разпнатата на Пентаграмма душа се поглъща от Душегубеца.

Веднага след напускането на Сет на материалното ниво, неговите жизнените функции са се поддържали от членовете на неговата секта, като те редовно са извършвали ритуални убийства на животни за него, но най-главното - убийства на хора.


                    

   




Светлината

на природата-жизненост е подобна на лунна светлина а светлината на живота-жизненост прилича на златно сияние. Жълт дворец(ЖД) е слънчевия сплит. В ЖД възпроизводствената сила се превръща в жизненост/ци/. Природата жизненост е отрицателна(ин а светлината й е подобна на лунна светлина), живота жизненост е положителен(ян), прилича на златисто сияние/.

Жизненото дищане/прана/ е което подържа органите на човека. Когато бялата и златистата светлина се слеят, концентрирането на 5-те прани в главата(в скъпоценния котел кухината на първичния дух или родилната кухина) създава макроскопичен елемент, и съзнанието става отново дух. При отрязване на пъпната връв, зародишното дишане се заменя с придбито, способноста да виждате се раздвоява, съшностната природа се премества до сърцето а вечният живот се спуска в долната част на корема и разтоянието м/у тях е малко над 25см. Духа е заменен от съзнание и докато сте живи същностната природа и вечния живот няма да се слеят.


Дао(елемент 545 -празнотата) е вродената духовност-жизненост, т.е. сливането на същностната природа/дух/ и вечния живот/жизненост/.Когато възпроизводствената сила се пречисти( в долния дан тиен под пъпа), в средния дан тиен(ЖД-Жизненото дищане )се превръща в жизненост, тя(Ж) се изкачва в мозъка, за да се слее с същностната природа(в сърцето,джива е свързана с първоначалната кухина чрез два канала.)Това сливане обуславя проявата на бялата светлина на жизнеността/ци/, подобна на лунната светлина.

Когато жизнеността слиза в долния дантян, за да се слее с вечния живот тогава се появява златистата светлина, която след това се връща в изходната кухина на духа в мозъка за да излезе навън.

Кръгът(Великият предел) е в който се сливат първичната (+)жизненост и първичната природа, за да се излъчи светлината на жизнеността, Това са светлината на същностната природа в скъпоценния котел в мозъка и светлината на първичния живот в долнат а част на корема.

Светлината на очите която е (+)ЯН/бялата светлина на Жизнеността/ насочена надолу, когато се срещне с (-)ИН/златна светлина на Жизнеността/ излъчва скъпоценната светлина.


                        

Зловещия градски пейзаж на Metropolis от Фриц Ланг((1927) представя бъдещ град на 2000 г.), където работници извършват повтарящи се задачи в полза на "кошера".
Работници са поробени в подземни заводи, където те изпълняват повтарящи се задачи затворени в малки клетки
Днешните панелните блокове създавани от зидаро - кофражистите масони - слуги на сивите - са реализираните планове за световно поробване не само на...
мат'реално ниво, но и на...енергийно с цел захранване на сивите - изсмукване на енергия чрез блоковете - кааби - които са един вид акумулатори зареждани с човешка енергия.

А по-късно и на духовно ниво, чрез лов на души посредством фалшива лунна светлина. .

Всички същества се нуждаят от енергия. Ако приемем, че някои от негативните същества живеят в нематериален план, и се хранят с енергия, как могат да си осигурят система за изхранване?

Най-лесният начин – е просто да паразитират върху други същества, постоянно подтиквайки тези същества да им отдават тази енергия, която са в състояние да поглъщат (пише блогърът Маxim Mon в статията „Ферма за хора“). Но в по-глобален мащаб е необходимо да се изгради ферма за енергийните донори и като се управлява да се максимизира отдаването.

След завземането на част от планетите в слънчевата система от негативна цивилизация, върху божествената холограма сивите биороботи на тази цивилизация съдават чрез изкуствени излъчватели върху божествената холограма нова кубична такава.

Първо с излъчватели квадратират двумерното пространство по повърхността на Земята, Което е основа на съзнанието за създаване на илюзия - Мая.

След това атакуват съзнанието с кубични форми по цялата планета. Техните служители масони и до днес ви кибуцират в кааба панелки - дават ви свобода в трето измерение..😬.


                   



May Day: Честване на приноса на "работника пчела"

1 май е и ден на Taurus бика, който разбира се символизира регенерация, и е свързан с пчелата. Въпреки това, 01 май е най-известен като "Ден на работниците", важен ден в Съветския съюз, например, чиято политическа и трудова структура - комунизма, е проектиран да емулира реда на кошера по света.

Включването на пчелна символика в комунистическите идеали е разбираемо, като се има предвид подредения и алтруистичен модел на обществото, което кошера представлява.

                   



1 май е сатанински празник -Валпургиева нощ

В германската средновековна митология Валпургиевата нощ е празник на вещиците,които заедно с други нечисти сили (великото сборище) се събират на деня на света Валпургия на връх Брокен в планината Харц и се опитват да попречат на идването на пролетта .


           


АРХИМАНДРИЛ ГЛИГОРИЙ ИЛИ ТАЛАСЪМ В ХРИСТОВАТА ВЯРА

Войн на старозаветната змия КА, която е низвергната от РА и е затворена така: финноматериалното и КА в земното ядро, а духът и АР в кухата Луна.

                         


Розенкройцерска роза кръст. в катедралата Шартр във Франция

Погледнете модела на перфектния център на розата ... това е модела на Плеядите!

Тя има седем аспекта ... 6 венчелистчета с център като седми елемент. Разполага със 7 малки модели като малки цветчета, които светят в синьо

Тя има седем реда от седем листенца ... символика отново за пламнала звездата, която обикновено е изобразен със седем светлинни лъчи, за да покаже, че е близо до седемте звезди на Плеядите.

Самият цвят на розата е символ на едно и само едно нещо ... STARGATE - звезден портал.

            





Могилата на змията в Охайо

Вече 165 години учените се опитват да разгадаят тайната на могилата в Охайо, с изображение на змия поглъщаща яйце – едно от най – известните мистични чудеса в човешката култура. Ново изследователско усилие, което включва използване на георадар и радио – въглеродно датиране на почвени образци, стартира на 8 април 2011 г. в окръг Адамс /Adams County/ САЩ.
Могилата на змията е най – голямото древно изображение на змия върху земната повърхност. Намира се на върха на крипто – вулканична структура, типична за скална експлозия, без да са открити до сега доказателства за вулканични изригвания или метеоритни късове. Специалистите предполагат, че насипа е направен от 1000 до 3000 години пр.н.е.


Гледане на Кафе
Ширината му достига 6 метра, височината – 1,25 метра, а дължината – 411 метра. Челюстите на „змията” хванала яйцето, достигат до 5 м в диаметър. Ако се погледне от върха на могилата, изглежда, че още малко и яйцето ще бъде погълнато. Предназначението на това мистично релефно изображение, остава загадка за историците. Едно от предположенията е, че насипа е бил създаден за гробница, както и другите два насипа, разположени наблизо.

http://alcyone144000.blogspot.bg/…/orion-thehiddenrecordsco…

                         


                        



Днес малко хора знаят, че победителя на змея, представен в Москвския герб, се нарича "аспид Кераст", тоест, змията ("аспид") = Хрст = Крест, или Христ. Очевидно имаме осъзнато сатанинско беззаконие, Никон и неговите последователи все пак са изкривили четенето на Божието име с противоположния на Ра, известен като Teos_Raoh = TSRH и вместо възсхвала за Ра започнали да прославят неговия езиков антагонист Aра в ипостаса на дракона-змея Кераст = ХРСТ (-а), заявявайки, че отдават почит, хвалят "Бог". Едно от най-старите разпятия в света е така нареченото "Разпятие Херо", съхраняващо се в Кьолнската катедрала. Тъй като е очевидно, че на кръста е разпнато Слънцето Ра в човешка форма, оригиналното име е "Разпятие Раох " (прикриване на факта, че човечеството в продължение на хиляди години се е покланяло на Всевишния Ра. Неговото име е Раох = "Ra-Господ/Владика". Келтите в конспирация с левитите умишлено са го изопачили с обратно четене, в резултат на което се е получило, "Херо"). RaOH Прочитайки името наобратно като "Херо" и добавили към него думата "Ох", което означава "Господ". Резултатът е една верига от езикови преобразувания:


Раох <= Хоар + Ох = Хеорх (-ий) = Георг, или Георгий.

От това следва, че в действителност ездачът на коня в битка убиващ дракона, змията Kerast = Христ - е Върховният Ра в ролята на Неговия въплътен Син Теос_Раох, често наричан просто Раох. Но на новите следникониански икони вече не се кланяте на Раох а на реверсирания му образ Георги или може би на ЗМЕЯ - Георг Первий Кнеллер, - крал на Великобритания.

                       

В Кали Юга измамата е голяма и многопластова. И трите абрахамски религии водят/подвеждат душите на заблудените офсе към адските планети/локи/патали. Така че не се учудвайте че комунагите са в христиенските синагоги, ...никой не знае каква е божествената промисъл.
Примоцията за тези дегенерати ще е заслужена, ако свещенниците на ДС са й наистина служители на дракона КА. Така душите им ще пътуват към адските патали за следващо прераждане в материалния свят. И така хиляди години или цикли вкарване на дух в материя по законите на хаоса докато изкласят.


                    

Какъв е " духовният ефект"(последица)от извършване на животински и кървави жертвопринушения или консумацията на месо, особено във векът на кали-йуга?... - Душата не може да се освободи от цикълът на прераждания(самсара) и попада отново и отново в "Утробата на Вишну"("U-Terra", Uterus) безсъсзнателно в "махат-таттва", чакайки съдбата си при Ново Съторение(Проявление в материалният свят). Преди това резидира за известен период от Време в адът и Питра-лока (виж ВЕДАическа космогония) за да изтърпи кармичните си последствия. Следващата и форма на инкарнация е най-много животинска по съзнание. Спирайки кръвпролитието душата спира да се вкарва в Утробата и така преминва ОТВЪД С ПОМОЩТА НА КРИШНА В СЪЗНАНИЕТО СИ!(паралел: жената спира да ражда деца, когато и спре менструалният цикъл)!! "Въпреки че човек може да бъде религиозно предразположен, животински жертвопринoшения се препоръчват при шастрите, не само във Ведите, но дори и в съвременните писания на други секти ... Когато тези хора убиват животни, те поне могат да правят това в името на религията си. Въпреки това, когато религиозна система е Трансцендентална, като религия Ваишнава, няма място за животински жертвопринoшения. "
(Шрила Прабхупада, Шримад Бхагаватам, 4.26.1-3 тълкуването)


                

Празника на смелоста на рамейците - войните на абог Ра - в Кали Юга е реверсиран в празник на арамейците/армейците, т.е. войни на старозаветната змия КА, която е низвергната от РА и е затворена така: материалното и КА в земното ядро, а духът и АР в кухата Луна. В края на Кали Звездното Слънце Рама/Вишну трябва да усвои нейното Ка, тези две слънца тябва да се слеят. В днешните абрахамски религии, измамно именно тази змия е приета за ипостас на Свети Георги. Истинският Св. Георги не е нито дракона от Орион, нито змията КА затворена в земното ядро, нито Звездното Слънце Рама аватар на Вишну.

Винаги се говори за Дракона, а не за дракон изобщо. Този Дракон е кралицата от Орион. Митът е основан на историята за една разбунтувала се кралица, която отнела нашата слънчева система от кралицата на Орион. Св. Георги е тази кралица.


                      


Откровение 1:20 тайната на седемте звезди, които видя в десницата Ми, и седемте златни светилника. Седемте звезди са ангелите на седемте църкви; и седемте светилника са седемте църкви.

Откровение 12:9 И беше свален големият змей, онази старовременна змия, която се нарича дявол и Сатана, който мами целия свят; свален беше на земята, свалени бяха и ангелите му заедно с него. Както знаем Сатана не е сам а има и подчинени демони-ангели които застанаха на негова страна. И беше свален в ядрото на земята.


                   


Откровение 12

4 И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди, хвърли ги на земята; и змеят застана пред жената, която щеше да роди, за да изяде чадото й щом роди.
5 И тя роди мъжко дете, което има да управлява всичките народи с желязна тояга; и нейното чадо бе грабнато и занесено при Бога, дори при Неговия престол.
6 И жената побягна в пустинята, гдето имаше място, приготвено от Бога, за да я хранят там хиляда двеста и шестдесет дни.
7 И стана война на небесата: Излязоха Михаил и неговите ангели да воюват против змея; и змеят воюва заедно със своите ангели;


       


              


Бели сигхани=хазари=персийски евреи

Лев Леваев-циганин, Цветелин Кънчев-хазар


Тръмп и Путин: Агенти на Чабад-Любавич

От началото на 1990-те години, Левиев е избягвал преки ангажименти със семейството на Елцин и подхранва отношения с Владимир Путин ...

Той е получил благословенията за успех в бизнеса и лична подкрепа на Lubavitcher Rebbe, Раби Менахем Schneerson за благотворителни му дейност, която включва "армия от около 10,000 еврейски функционери от Украйна и Азербайджан, в това число 300 равини. Повечето от 300 равините са Chabadniks " - последователи на базирания в Бруклин Чабад хасидската групата ...

Левиев е основен поддръжник на еврейски благотворителни каузи и президент на Федерацията на еврейските общности в страните от ОНД (FJC) , координиращ орган, представляващ еврейските общности в страните от бившия Съветски съюз.

>>> федерация на еврейските общности в страните от ОНД (FJC) е еврейска организация, посветена на възстановяването на еврейския живот, културата и религията в страните от Общността на независимите държави (ОНД), страните от бившия Съветски съюз. В FJC е основана на 1 август 1997 година.

Актуални ръководителите на организацията са:

Лев Левиев , председател на FJC на ОНД на
Раби Berel Лазар, главен равин на Русия , ръководител на Съюза на равини от ОНД

Седалището й е в Москва, Русия, и тя има офис в Ню Йорк в Съединените щати. <<<
Така Лев Левиев управлява FJC заедно с личния Чабад манипулатор на Путин, Berel Лазар

Важно е също да се отбележи, че когато Путин дойде на власт, той поднесе на Чабад-Любавич власта в Русия. Заедно с олигарсите Кабалисти, те бутнаха съществуващата еврейската общност, така Чабад започна да царува като върховна власт в Русия.

С всичко това, виждаме защо е интересно, че Джаред Кушнер разклонява парични средства на Лев Левиев. Тя ни помага да започнем да виждаме истинската връзка между Тръмп и Путин: Доналд Тръмп се свързва с Чабад оперативночрез Джаред Кушнер, който се свързва с Чабад оперативно чрез Лев Левиев, който се свързва с Влади Путин ...

                  

Лев Левиев , е съобщил че на фондовата борса в Тел Авив е продал своя 50,1% от акциите на Таймс Скуеър Билдинг в Манхатън, Ню Йорк за $ 295 000 000 •

Купувачът е Джаред Кушнер (зет на Доналд Тръмп), а той е прехвърлил на депозит на Africa Israel до приключване на сделката. Ако сделката се анулирана по някаква причина тогава Африка Израел ще получи $ 12,5 млн. Купувачът има право да отложи приключването на сделката за два периода от 45 дни, с $ 1,25 милиона, за да се плати като неустойка за всеки период на забавяне.
След като сделката е завършена, Африка Израел ще получи нетно 35 милиона $


http://chabadinfo.com/news/leviev-makes-large-in-manhatten/





Дори да не осъзнаваме, всички ние сме програмирани. Да! И това не е някоя от онези конспиративни теории.

Всяко наше действие, всяка наша постъпка и всяка наша реакция произлиза от вече заучени в нашето детство модели на поведение, постъпки и реакции. То е като неволното отдръпване на ръката, когато се докоснем до горещия котлон.

От самото начало ние се раждаме като празна карта с памет, която е с неограничени възможности за запаметяване и с нетърпение очакваме да учим и да възприемаме света около нас.

До 6 годишна възраст ние сме възприемали света чрез нашето подсъзнание, което не оценява нещата сами по себе си като добри и лоши, а се оформя на база казаното ни от нашите родители, възпитатели и роднини.

Затова, когато не сме доволни от нашия живот, от нашето здравословно състояние и от благосъстоянието ни, то първо трябва да насочим вниманието си към нашите мисловни модели и моделите на поведение. Да открием от къде идват. Опознавайки ги, ние ще открием необходимите инструменти и методи за тяхното изчистване, за да подобрим живота си.

И нека помним, че нашият мозък е като мощен компютър и ние винаги ще бъдем съвкупност от програми, и за да премахнем дадена „лоша“ програма, трябва да я заменим с друга „по-добра“.


                              


Отвъдният свят определено е мястото, в което всички наши земни желания могат да бъдат реализирани.

                   


dead is life


Свами Вивекананда. Учения. Йога


685. Ползата от тази наука (Йога) е да се изкара наяве съвършения човек, а не той да бъде оставен да чака в продължение на векове, като парче дърво подмятано в океана и носено от вълна на вълна. Тази наука иска вие да бъдете силни, да поемете нещата в своите собствени ръце, вместо да ги оставяте в ръцете на природата, и да излезете отвъд този малък живот. Това е нейния голям идеал.

686. Всичко, което е тайнствено и мистериозно в системите на Йога трябва да бъде отхвърлено още от самото начало. Най-добрият ръководен принцип в живота е силата. В религията, както и навсякъде другаде, винаги изоставяйте онова, което ви прави слаби; недейте да имате нищо общо с него. "Търговията със загадки" отслабва човешкия ум. Тя почти е разрушила Йога – една от най-великите науки.
687. Истински йогин е онзи, който вижда себе си в цялата вселена и цялата вселена в себе си.
688. Това не е детска игра, не е прищявка, която можете да опитаме днес и да изоставим утре. Това е работа за цял един живот; и целта, която която трябва да постигнем си струва - независимо от цената, която трябва да заплатим, и тази цел е реализацията на нашето абсолютно единство с Божественото.


"Защо ми е множеството на жертвите Ви?
Сит съм от всеизгаряне на овни
И от тлъстина на огоени
И не ми е угодна кръв от юнци
Или от агнета или от едри козли
12. Когато дохождате да се явявате пред Мене,
Кой е поискал от вас това, да тъпчете дворовете Ми?
13. Не принасяйте мене суетни приноси...
14. Душата Ми мрази новолунията и празниците ви,
Досада са за Мене; дотегна Ми да ги търпя.
15. И когато простирате ръцете си,
Ще крия очите Си от вас
Даже когато принасяте много молитви не ща да ви слушам:
Ръцете ви са пълни с кръв.
16. Измийте се, очистете се,
Отмахнете от очите Ми злото на делата си,
Престанете да вършите зло."



Змиите съпровождащи Ра (Слънцето) в неговият път през Туат (подземният свят)

“Беси-а” – име на една от формите на Слънцето (Ра). Не е нужно повечето от това, за да ви стане ясно, защо на светилището на Дионис (Асар/Озирис) е пален голям огън и върху се е извършвало възлияние с вино. И че това е една илюстрация на акта на обуздаване огненото око на Ра – Сехмет чрез опиване с вино, вследствие, на което е спасено от унищожение цялото човечество.
В шестия час се случва най-значимото събитие в подземния свят - Ба (или душата) на Рa се обединява със собственото му тяло , или алтернативно с Ба на Озирис, вътре в кръга, образуван от змията Мехен (Mehen).

                        


Раждането на детето Слънце (Нефертум) от Лотоса, култов съд от късния неолит, открит на територията на Пловдивска област, България


„Хепер-ка-Ра” – „Възродена душа на Ра”.



Хор и Сет са били положителни ипостаси, но постепенно упадат след завладяването на Сатурн от негативната цивилизация на раптилите.

Живота на бялата раса на Земята е тръгнал от преди присъствието на тази различна раса.Тази само е създала допълнителни втежняващи обстоятелства, вкарвайки грешни кодове на деградирало или нееволюирало човечество.Самите те, се пазят непримесени, макар да им е малко сложничко тук, на Земята с това. Истинските жители на Земята никога не са "излизали от Рая" и не са яли ник'ви ябълки...просто тук остава затворена причинно следсвената връзка на обърканата в последствие природа на човека! Тази раса не са революционери в генното инжинерство, а другите потърпевши от необмислените си действия - никой разум няма право да се меси насилствено (физически) в холограмата на другия!


След потопа най-вероятно, след завладяването на Сатурн от негативна цивилизация( сивите са само биороботи на раптилите без душа - опове.)

До първия потоп на Мидгард е имало три луни.

В древни времена, нашата система Мидгард - Земя първоначално е имала две луни - Леля и Месец, а след това, преди внасянето на чернокожите станали три луни. Преди 111 хиляди години на Леля са се събрали сили на тъмнината, за да атакуват Мидгард-Земя и да я завладеят. Принудени били да унищожат Леля с един удар. За това пишат старата и по-новата Еда, Вишну Пурана, Махабхарата и Ведите Перун Санти ни напомнят за разрушаването на Леля и за първия потоп на Мидгард - земя. Другата луна която е била по точно планетата Фаетон била разрушена преди 13000 г. Но интересното е че преди последния потоп около Земята не е имало спътник, и след потопа се появява холограмата на Луната пред Нибиру. имаме бяла раса, след това втори разсад, черна раса - точно от анунагите, след това трето засяване със сив разсад след последния потоп. Австралия е едната от Луните паднали на Земята, част от Фаетон е паднала около Филипините и Тайван, но е интересно къде е изчезнала луната Месец; (Между Земята и Марс съществува астероиден пояс.Това са остатъците от планетата Фаетон разрушена през последната Голяма звездна война.)

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.bg/2016/11/

                                       


Хор-конник, с маска на Гаруда, поразява Сет

                                               



В старогръцката митология щъркелът е въплъщение на омагьосаната богиня Герана, която вечно търси своето дете. Според легендата, Герана се омъжила за пигмей и му родила син. Герана била обаче много красива и това предизвикало яростта на богинята Хера, която я превърнала в щъркел. Пигмеите отвлекли сина ѝ. Това станало причина Герана ежегодно да отлита на юг в търсене на своето бебе.


В египетската митология пък, едната от петте души на египтянина (Ба) често се изобразява като щърк. Завръщането на тази птица символизирало завръщането на душата – време, по което човек можело да бъде съживен.

                 



Матей 3:10;Лука 3:9 – „И секирата лежи вече при корена на дърветата: всяко дърво, което не дава добър плод, бива отсичано и хвърляно в огън”.
Матей 3:12 – „Лопатата е в ръката Му, и Той здраво ще очисти гумното Си, и ще събере житото Си в житницата, а плявата ще изгори в неугасим огън”.

Магнитното поле на нашата Майка-Земя е вибрационната енергия на намиращите се в лоното й скъпоценни камъни и кристали, каквото е и магнитното поле на нашите аури. Нещо повече, тя съответства на нашата човешка енергия и електрическа честота, тъй като всички ние сме деца на Богинята-Земя и нейната енергийна мрежа, отразявайки се в аурата на човешкото ментално поле, образува универсалната мрежа. Която пък, от своя страна, изгражда връзката с Вселената. По същия начин, както пирамидите са връзката между земята и небето, така и хората сме живата връзка между световете, част от Универсалния божествен разум, от сътворяващата сила на Вселената, от Съзнанието на Безкрайността, в което „Всичко е едно и Едно е всичко”.

Както и всичко останало, нашите тела, които като едни живи пирамиди, отворени за преразпределение на постъпващата и излизащата от тях енергия, спомагат за формирането на единната информационно-енергийна система. Двете съставни части на тази система, съществуващи на принципа на холограмата, могат да се изобразят графично като два срещащи се с острата си част триъгълници. Фигурата, наподобяваща пясъчен часовник, е често срещано изображение хилядолетия преди новата ерата. Наричана е звездна карта, лабрис, лабиринт, маказ/ножица/. Среща се в различни форми навсякъде по света, както и при старите българи. Олицетворява и трудния жизнен път на човека. А достигането до центъра на лабиринта, маказа, сърцевината, водело до поврат, до смърт и възкресение, до ново летоброене.
Това знание е пренесено от спасилите се древни атланти в Египет и най-вече в строителството на пирамидите. Особено в това на голямата пирамида на фараона Хуфу /Хеопс/, чийто род води началото си от народа хуфи, част от древните българи, в Памир. Изследователите на Хеопсовата пирамида забелязали, че южната шахта на фараона е проектирана така, че сочи към съзвездието Орион, към Зета Орионис, чиято най-малка височина /деклинация/ е била около 10 400 г.пр.н.е., тъй като и тя, като всички други звезди, променят височината си от минимум до максимум и обратно за 25 920 години, т.н. прецесионен цикъл. Числото се получава от (12 х 2160 = 25 920), като 2160 са необходимите години на Слънцето да премине през всяка една от 12-те части на небесния зодиак.

Пирамидата на Хуфу е ориентирана по този начин, защото, според древните египтяни, душите на фараоните са звезди, които след смъртта си се връщат на небосвода. Затова трите пирамиди в Гиза на владетелите Хуфу, Хафра и Менкаура са ориентирани към трите звезди от съзвездието Орион, така се получава пълно сходство между големината на пирамидите и тяхната ориентация, яркостта и местоположението им. Т.е. небесната карта е наложена още веднъж на Земята. А Орион е единственото съзвездие, което се отличава както в южното, така и в северното полукълбо и графично може да се изобрази като два триъгълника, обърнати с върховете един към друг. Ето още един лабрис/маказ. Наричано е „Господар на небето“ и може да се забележи във всяка точка на Земята, защото през него минава небесният екватор. Едната му посока сочи към Алдебаран, а другата – към Сириус, която египтяните отъждествявали с главната богиня Изида – сестра и жена на Озирис (Орион). Древните египтяни забелязали, че на 19 юли Сириус веднъж в годината изгрява на изток преди Слънцето. Затова този ден, който предшествал прииждането на р.Нил, е приет за първи ден от египетската година.

Известният от древността до днес символ, наричан лабрис /двойна брадва, е намиран навсякъде по света, както и по нашите земи. Има го и върху начелника от Старосел /кръгла плочка с конник-тракийски цар, на бедрото на чийто кон ясно е очертана двойната брадва (лабрис). Лабрисът се среща и в писмеността на старите българи Бустрофедон /буквално означава „Оран на бик”. Знакът на двойната брадва, на лабриса, но изправен, е и често срещан рунически знак в Дунавска България, означава буквата „е“ и вероятно от него произхожда нашата съвременна буква „Ж“, чийто смисъл е „жив, живот“, както и буквата „X“ – символ на Хор и потомците му, хората. Знакът е и важен орнамент при тъкачеството, наричан е с името „макас“ (ножица).

Маказът-лабрис недвусмислено говори за възможно обръщане на полюсите и че земният живот зависи от движението на различните небесни тела и че е своеобразна тяхна проекция. („Каквото горе, това и долу“). Открит е на много места по света, както и върху отпечатък от стъпалото на Буда, а знаем, че неговият баща е цар на саките, които принадлежат към голямата общност на траките. Така че първообразът на Лабиринта – двойната брадва, маказът, е важен знак за всички древни култури и цивилизации, защото представлява изображение на Вселената, а нейните тайни винаги са вълнували народите по света, сред които безспорно са и българите. Неговата най-важна част е средата, центърът и досегът с него води до смърт и ново раждане, или вечен живот. С наименованието” лабиринт” произлизащо от езика на карите, праотците на траките, „лабрис“ /„двойна брадва“/ се означава трудността да се измъкнеш от опасността, когато си в нейния център,както се случва в настоящия момент, т.е. нито можеш да продължиш напред, нито да се върнеш назад.

Фриз - двуостра брадва (лабрис) - царски символ -
Находки от долмените при с. Голям Дервент

http://www.chudesa.net/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%81%D1%8…/

                       



Артефакта от село Горно Озирово, Вършец(селото на Озирис - бел.ред.)

Смята се, че наименованието на селото идва от думата „озеро“. В турски документ от 1576 г. е споменато като Горно Окно, а през 1666 г. – като Озир Kарие (Озир – Горно село) – Горно Озирово.

В римско време на върха на скалите се е издигала каменна кула наблюдателница(озъртам се (гл.) оглеждам се, поглеждам, гледам, наблюдавам . ), останки от която могат да се видят и днес. Старото селище се е намирало на изток от днешното село в местността Озировец


Там няма езера, че да се казва Озирово, нито пък гледат ориз. Ако имаше, щеше да се казва Езерец (такова има над шабленското езеро) или озерец.

Kарие пък не е турска, а тракобългарска и значи "укрепено село". Едноименна местност Kария има до шабленския нос, по името на тракийсото селище там.

Така че през 17 век, просто населеното място се е казвало село Озир(ирис). Може би по името на алпа със златния член, открит във Варненския халколитен некропол.

http://www.voininatangra.org

                            



Душата на човека в източните учения се дефинира с понятието Ци (Китай) и Ки (Япония). Осъзнавайки, че "ц" лингвистично отива в "к" (цезар = кесар), се оказва, че и в Китай и в Япония, "душа", в действителност, се нарича по един и същ, начин т.е. Kи = Ke = Ka. Ориенталски майстори на ушу и карате се преподават концентрация на енергия Ki = Ka в така наречената "живачна/киноварна област" - в мислена точка в рамките на тялото, под пъпа. Това решение душата енергия Ki = Ka, майстори на бойните изкуства се стремят да увеличат силата на въздействието и предпазни средства. По този начин, бойните изкуства, са строго фокусирани върху властта на животинската Ka компонента на човешката душа.

Същото важи и при индийскаите йоги, насочени към активиране на енергия от животни "по-ниски чакри", наречена "кундалини" = Ка-андалини, която във вид на змия се издига по човешкото тяло, разкривайки последователно една след друга по-висшите чакри. Докато същевременно рамейската военна традиция, която практикуват "Песоглавците", се фокусира върху духа на Ба. В това е разликата между рамейските и арианските училища.

Рамейците търсят подкрепа в боя от духа на Sun Ra, тоест, от Ба (римските войници, "Песоглавци"), а арианите се молеха за своята душа на Ka за подкрепа както от личната си душа-Ka, така и от свързания с личната им душа Big Ka, т.е. Хор. Не случайно, поради това, човешката "душа" се счита по своята същност, за "християнска" - наистина, доколкото "душата" е персонализирана Ka, то тя се явява част от едно цяло, а именно от Хорах-Христа, и следователно е "християнска".

Арианите вярват, че ако телата им са били погребани в земята след смъртта, ще бъдат възкресени от Христ/ Хор от мъртвите за вечен живот, след като той успее да разчупи оковите на Земята <= Аламос (ите) и избяга от земния ад, за да засенчи Слънцето Ra и се превърне в ново слънце Кон (ия) = Chorus-Христ.

Те вярват, че ако тялото на починалия ариан напълно се разложи в земята, т. е., материалът ще се слее с Хор-Христос, и индивидуалната персонализирана душа Ka ще се слее с голямата Ka на Chora на Христ, представляващ ядрото на Земята, след освобождаването на Хор-Христос и неговото царуване в Вселената, вместо Sun Ra, арианите ще се възкресят от мъртвите, телата им отново се отделят от плътта на материята в индивидуализирани същности, а индивидуално - персонифициранта душа Ka ще се върне в регенерираното тялото от единното поле на Голямото Кa, т.е. Хор - Христос.

Така че арианите се надяват да получат "вечен живот" в материята. Имайте предвид, че никъде в арианската доктрина не става въпрос за спасение на духа (т.е., Бa). Навсякъде, само и единствено за спасението на душата (т.е., индивидуално персонализираната Ka).

Тъй както, видяхме по-горе, индивидуалната човешка душа Ka е поместена в цялото човешко тяло, така загубата и невъзможността за възстановяване от майката на плътта на тялото означава, че индивидуалната душа Ka просто няма къде да се върне от единното поле на Голямото Ka, т.е. Хор - Христос след неговото възцаряване, което означава невъзможността за такъв индивид да влезе във "вечен живот."

Ето защо арианите са изоставили древния обичай на изгаряне на трупове, а юдеите, например, внимателно събират разлятата, след убийство на техен колега кръв, взета и погребана заедно с тялото.

По този начин те осигуряват "поток" на убития към Хор "просто едно цяло", а оттам и възможността за бъдещо възкресение на "вечен живот." Аналогично, точно обратни са рамейските възгледи по този въпрос.



~Критерият за успех в живота не се крие в предметите или парите - успехът се измерва само и единствено с радостта, която изпитваш.~
Абрахам-Хикс

Няма коментари:

Публикуване на коментар