сряда, 24 май 2017 г.

Мистерия обви смъртта на изнасилвача Боньо Фаса

               
       
Изнасилвачът на Мария извадил зъбите на жена с клещи

Имотния клон на престъпната мафия ДС-Тора Ностра първо
убива неговият по-голям брат Кольо Динев. Мария не е убивала никого но явно я държат с "минали срамни дела" - Вавилонски Талмуд - или по-вероятно е заплашена да се признае за убийца, например срещу процент от имотите които по-късно ще бъдат присвоени.


След това, чрез публикуване на слухове и клюки от анонимни лица се опитват да настройват обществеността срещу убития, та да може обществеността да възприеме като нещо приемливо, нормално и справедливо готвеното оправдаване по тънката лайсна на самопризналата се за убийца Мара - бивша отличничка ли?... от Търговската гимназия(школа на кадри за ресторантите на ДС) до полицията ли?...Демек - видите ли, тя -екзекуторката, кака КАЛИ свършила едва ли не едно добро дело?!?...какъв мръсник и душманин убила! Що да му търсим кусур на мимичето?...

В Стара Загора с това деяние май пада гарантираното право на живот на всеки жител на града - Добре дошли в Адхо Лока(сложете си новото лого на влизане в града) - от Европейската конвенция, над която май пада сянка с помоща на негативни настроения срещу жертвата.

"168 чаcа": Боньо Фаcа и бpат мy yмиpат в един ден, пpез 3 часа


Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/

         

Мистерия обви смъртта на изнасилвача Боньо Фаса

               
Прокуратурата пуска на училище Мария, която уби Боньо Фаса
СРАМ И ПОЗОР ЗА СТАРОЗАГОРСКАТА ПРОКУРАТУРА,
СЪДЕБНА СИСТЕМА И ПОЛИЦИЯ - ПИОНКИ В РЪЦЕТЕ
НА МАФИЯТА ОТ КУКИ НА ДС-ТОРА НОСТРА
В СТАРА ЗАГОРА ВИЖДАМЕ КОПИ-ПЕЙСТ НА
ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА МАФИЯ "ТИМ" ОТ ВАРНА


Няма коментари:

Публикуване на коментар