Последователи

неделя, 7 май 2017 г.

ОФИЦИАЛНИЯТ (ЦЪРКОВЕН) КАНИБАЛИЗЪМ


Какъв е " духовният ефект"(последица)от извършване на животински и кървави жертвопринушения или консумацията на месо, особено във векът на кали-йуга?... - Душата не може да се освободи от цикълът на прераждания(самсара) и попада отново и отново в "Утробата на Вишну"("U-Terra", Uterus) безсъсзнателно в "махат-таттва", чакайки съдбата си при Ново Съторение(Проявление в материалният свят). Преди това резидира за известен период от Време в адът и Питра-лока (виж ВЕДАическа космогония) за да изтърпи кармичните си последствия. Следващата и форма на инкарнация е най-много животинска по съзнание. Спирайки кръвпролитието душата спира да се вкарва в Утробата и така преминва ОТВЪД С ПОМОЩТА НА КРИШНА В СЪЗНАНИЕТО СИ!(паралел: жената спира да ражда деца, когато и спре менструалният цикъл)!! "Въпреки че човек може да бъде религиозно предразположен, животински жертвопринoшения се препоръчват при шастрите, не само във Ведите, но дори и в съвременните писания на други секти ... Когато тези хора убиват животни, те поне могат да правят това в името на религията си. Въпреки това, когато религиозна система е Трансцендентална, като религия Ваишнава, няма място за животински жертвопринoшения. " 
(Шрила Прабхупада, Шримад Бхагаватам, 4.26.1-3 тълкуването)



Църквата (властта) паразитира върху авторитета на Христос, за да развращава (подчинява) народа, манипулирайки основните му ПОТРЕБНОСТИ – хранене, секс, вяра. Три основни ПОТРЕБНОСТИ, при чието манипулиране официалната власт си осигурява господство над масите. Защото нито една църква, от която и да било религия, не е създадена за прогрес, а за осигуряване на власт на тоя или оня. (нагласете субтитрите на видеото горе със съответния бутон, за да разберете филма ИСТИНАТА ЗА МЕСОТО)


НЕ УБИВАЙ ! ! ! …
(Божа заповед, Библия, Изход 20:13; Второзаконие 5:17;
Матея 5:21; Марко 10:19; Римляни 13:9;…)
Зарад ястие не разрушавай делото Божие…
…да не ядеш месо, да не пиеш вино…
(Библия, Римляни 14:20, 21)
И рече Бог:
ето, давам ви всякаква трева, що дава семе, …
и всякакво дърво, чийто плод е дървесен и дава семе –
ТОВА ще ви бъде за храна!
(Библия, Битие 1:29)


              Показен, масов канибализъм на обществено място

И това, че вие не знаете горното, се дължи на СМРАД
С – Средства за
М – Масова
Р – Реклама
А – Агитация и
Д – Дезинформация…


Както виждаме нормалното Християство казва, че убийството на животни за храна е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Но кой ще го забележи това престъпление в калабалъка по църковни литургии.




Ама, ще кажете, месоядството от животни не е канибализъм (човекоядство)! Как да не е?! В превод "канибализъм" още означава ДИВАЩИНА, ЖЕСТОКОСТ. Нима си мислите, че между войните и месоядството няма връзка?! Ами дайте да проверим на практика – нека всички християни в света се откажат завинаги от месото като храна по примера на своя патрон и ще видим.

Но това е невъзможно, защото повечето вече са с достатъчно увредена психика, която ще измисли хиляди причини това да не стане заради ПСИХИЧЕСКАТА ЗАВИСИМОСТ от месото така, каквато е психическата зависимост от алкохола, тютюна и наркотиците.



Ритуално жертвоприношение пред Бога на удоволствито – Шкембето…


Защото която и религия да вземете, ще видите, че тя много сериозно ИЗОПАЧАВА първоначалното УЧЕНИЕ или наука, което официалната ИНСТИТУЦИЯ, представяща се за негов "защитник", превръща в религия, т.е. в сляпа вяра за ПОДЧИНЯВАНЕ, а не в развиваща се наука за прогрес.

Библията е написана цели 80 години, след като Христос си е отишъл. И много от първоначалните й текстове и цели евангелия са отхвърлени, засекретени, унищожени или утвърдени чрез ГЛАСУВАНЕ от някакви хора, на някакво си ПАРТИЙНО СЪБРАНИЕ, наречено "Църковен събор". Това не ви ли прилича на съвременното (уж) "Народно" събрание, което няма нищо общо с народа.



"Изкуството" на усмъртяване и "изкуството" на изяждане на
произведението на това "изкуство"


Стомахът и храносмилателната система са най-мощното средство за повлияване на психиката. Чрез храненето се отделят хормони на щастието (ендорфини) и колкото повече сладост се получава от храната, толкова повече ендорфини (УДОВОЛСТВИЕ). Така човек става ЗАВИСИМ от храната и стимулирайки непрекъснато УДОВОЛСТВИЕТО чрез храната, той става лесно управляем чрез УДОВОЛСТВИЕТО.

Същото важи и за СЕКСА и МОЛИТВИТЕ, които теми ще разгледам друг път на тая страница. Тя беше подготвена преди това, но сега използвам КАНИБАЛСКИТЕ ПРАЗНИЦИ "Никулден" и "Гергьовден" специално по проблема хранене – вегетарианство и месоядство, за да докажа, че църквата няма нищо общо с Христос и неговото учение, а тъкмо обратно, тя НАРОЧНО е изопачила учението на тоя велик Учител, за да развращава и от там да подчинява народа на интересите на властта, които интереси са в ущърб на народа в повечето случаи.

ЦЪРКВАТА ПРОПОВЯДВА ЕДНО – МИР И ЛЮБОВ, а върши ОБРАТНОТО – МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ЖИВОТНИТЕ за храна (КОНИБАЛИЗЪМ).

По примера на Църквата официалната власт у нас някъде след 1975-а година превърна КОМУНИЗМА
в РЕЛИГИЯ, като плещеше красиви и надъхващи лозунги, които бяха напълно празни от реално приложение на тая наука.


По примера на Църквата официалната власт у нас след 1989-а година плещеше лозунги за ДЕМОКРАЦИЯ, но тя вместо НАРОДОВЛАСТИЕ-  което тя означава в превод, се изроди в ПАРТИЙНО-ОЛИГАРХИЧЕСКА ДИКТАТУРА.

         

             Ритуалът "канибализъм" се учи от дете под звуците на чановете


Има ДВА НАЧИНА за СТИМУЛИРАНЕ на удоволствието от храната.

1. Това е общопрактикуваният и ОФИЦИАЛНИЯТ метод, наложен от ОФИЦИАЛНАТА (НЕНАУЧНАТА) медицина, която е ДРУГАТА ОФИЦИАЛНА РЕЛИГИЯ за подчинение на народите, създадена от унищожителите на човечеството…

Това е методът на НЕПРЕКЪСНАТО РАЗВИВАНЕ НА ПОТРЕБНОСТТА от храна (от УДОВОЛСТВИЕ), чрез непрекъснато растящо и безусловно (пре)ЗАДОВОЛЯВАНЕ на това удоволствие. Растящото удоволствие, РАЗВИВА ПОТРЕБНОСТТА от все повече и по-ОВКУСЕНА ДОПЪЛНИТЕЛНО храна.

Това е нещо като тоталитарния ЛОЗУНГ на БКП преди 1989-а за непрекъснато развиване на потребностите на народа, за да потребява все повече… Щото повече потребности – повече печалби. Че сега не е ли същото?!

Това е МЕТОДЪТ на ПОЛОЖИТЕЛНАТА ОБРАТНА ВРЪЗКА – ПОВЕЧЕ УДОВОЛСТВИЕ, ПОВЕЧЕ ПОТРЕБНОСТИ; ПОВЕЧЕ ПОТРЕБНОСТИ – ПОВЕЧЕ УДОВОЛСТВИЕ. И съответно – повече печалби и ЗАДОВОЛЕНОСТ. А ЗАДОВОЛЕНИЯТ ЧОВЕК не се бунтува.

Така организмът става прекалено ЗАВИСИМ от храната и колкото повече задоволява тая потребност, толкова по-зависим става той от нея (и от властта). Дотам, че почва да не се разбира какво пише в Светото писание за храненето и хич не го е еня за неговото значение, а става РОБ НА ПОТРЕБНОСТИТЕ СИ и от там на ВНУШЕНИЯТА на църквата (властта).

2. ХРИСТОВИЯТ НАЧИН за стимулиране на удоволствието от храната е НАПЪЛНО ПРОТИВОПОЛОЖЕН на ОФИЦИАЛНАТА ЦЪРКВА (МЕДИЦИНА).

"Най-добрият готвач, това е гладът." ГЛАДУВАНЕТО. Въздържането от храна, постенето. Да, наистина постенето е ОФИЦИАЛНА практика на Православието, но как то се КОНКУРИРА с КАНИБАЛИЗМА (яденето на месо), сравнете сами от практиката.

 

Христос е ГЛАДУВАЛ 40 дни и е ВЕГЕТАРИАНЕЦ. Намерете някой поп, митрополит или патриарх, ако щете – кардинал или папа, да ви кажат колко дни и в продължение на колко години е практикувал ГЛАДУВАНЕ!!! И колко от тях са ВЕГЕТАРИАНЦИ КАТО ХРИСТОС.


Какво да кажем заВЕГЕТАРИАНЕЦА ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ, в чиято чест се правят велики речи и чествания и вижте колко от тия официални лица, които инициират тия чествания, гладуват и са вегетарианци?!

Пълно разминаване с учението на Христос и с Левски от страна на официалните власти и църкви по основните знания и разбирания.

Въздържането от храна ИЗОСТРЯ ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА на човек към сладостта от храната. Като погладува човек, за него и най-безвкусната храна е удоволствие. Гладуването слага под (частичен на първо време) КОНТРОЛ на човека над УДОВОЛСТВИЕТО. То пак расте, но от по-малък дразнител.

Така идва момент, когато човек НАПЪЛНО МОЖЕ ДА ОВЛАДЕЕ НАГОНА да се храни и така да се ОСВОБОДИ от ЗАВИСИМОСТТА си не само от месото, което си е НАРКОТИК, но и от храната въобще.



                 Традицията "канибализъм" в празнична премяна

Сега да видим официалните православни "празници" (ПЪЛНИЦИ – натъпкани стомаси – и тук името е точно наопъки…), които стимулират (разращават) чрез месоядство (канибализъм – УБИЙСТВОТО на животни за храна):

1. НИКУЛДЕН – шараноядство… и не само – ха-ха.
2. КОЛЕда – думата има друг произход, но го свързват с КОЛЕнето на прасе.
3. ВЪЗКРЕСЕНИЕ (Великден) – когато след дългия пост се "разрешава" разюзданото месоядство. Тъкмо се попречистил оргънизмът и …оххааа …кеф.
4. ВАСИЛЬОВ ДЕН, ИВАНОВ ДЕН и на всеки имен ден са преяжда с месо.
5. ГЕРГЬОВ ДЕН – обезателно АГНЕШКО
6. Света Богородица – курбан (от овче месо и агънца).
7. За всяко сериозно избавление от нещо лошо – КУРБАН.



Затова официалната църква е толкова яростна срещу богомилите, които са вегетарианци и автентични, първоначални християни, възприели творчески и други знания за живота, човека и природата, във вечен конфликт с официалните, признати и наложени от властта тези.

Затова църквата е толкова яростна и срещу Учителя Петър Дънов, вегетарианеца, развил творчески христовото учение, преследван и непризнат както от официалната църква, така и от властта…

По същия начин и причини официалната Църква избягва да се намесва в работата на официалната държава, чиито "закони" са във война с християнските. Но това ще опиша друг път.

Въобще, щом нещо е ОФИЦИАЛНО, то с 99% сигурност е фалшиво.

Вижте още информация за храненето и месоядството

(канибализма)

ТУК

Зверското хранене предизвиква зверско отношение към себеподобните
                         



МЕСОЯДСТВОТО е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

                               


Няма коментари:

Публикуване на коментар