Последователи

вторник, 16 май 2017 г.

Проект „Феникс“ и подземната цивилизация на Марс



Рама-Сита ,
Лакшман и Хануман

Обърнете внимание на зеленият цвят на Рама
В индийската иконография Рама се изобразява не със син цвят а със зелен.
Рама се асоциира с Рави(Звездното Слънце), с архетип Лъв, но и с Овен(Слънце в екзалтация) за това го рисуват, като марсинец- "зелен".

Според научната фантастика въпреки, че Марс е "червената планета" на него живеят "зелени човечета с 4 ръце".Това не е случайно, тъй като ЦРУ и тайните служби на тази йудео-масонска цивилизация пази секретни архиви за съществата от тази планета.

Тези същества са дали отражения на съществата на Земята ни през нейният Лунен период- "леМУрия", описан в епосът "Рама-йана" , описващ събития от Третйа-йуга(преди ~ 1 милион години=900,000)





Според привържениците на хипотезата за извънземния произход на човечеството в незапомнени времена в Слънчевата система е пристигнала космическа експедиция от центъра на галактиката, където и звездите, и обикалящите около тях планети са по-стари. Следователно животът там се е зародил и достигнал високо развитие по-рано...



John Carter from Mars- www.youtube.com/watch

В ГЛАВНАТА(Овенната) роля: Овенът (8 Април)- Taylor Kitsch.

Филмът е базиран по разказът на Едгар Райс от 1964 г.
от т.нар." Barsoom " -серията.
Обърнете внимание на символика, взаимствана от ВЕДА-
4 ръце, зелен цвят на марсианците, опашки, овенски рога,
бивни, романтичен женски персонаж("Сита") , т.нат. ...


               

Отначало космическите "прогресори" покоряват Фаетон, който по времето, когато Слънцето е по-младо и горещо, е най-годен за живот. А когато там избухва страшна война, разцепила планетата на части и превърнала я в пояс от астероиди, оцелелите се установяват на Марс.
След много години и марсианската цивилизация не успява да прекрачи в развитието си "ядрения праг" и е унищожена. Но се спасяват колонисти, които усвояват Земята.

                  

Привърженици на тази теория са не само писатели фантасти, като Александър Казанцев и др. През 1961 г. например ученият, математик, астроном и познавач на древни езици Матест Агрест публикува статията "Космонавтите на древността". Авторът смята, че някои артефакти и паметници от миналото са свидетелство за пребиваването на Земята на представители на високоразвита извънземна цивилизация. Той пише: "Може да се допусне, че космонавтите са изследвали Слънчевата система с малки кораби, стартирайки от Земята. За тази цел може би е трябвало да добиват на нашата планета ядрено гориво и да строят специални площадки и хранилища".
Хипотезата на Матест Агрест се потвърждава неочаквано от откритие, направено през 1972 г. Френска компания добива уранова руда в рудника Окло в Габон. При провеждане анализиране на образци от рудата е установено, че процентното съдържание на уран-235 е под нормата. След това е зафиксирана липса на около 200 кг от този изотоп. Специалистите от френския Комисариат по атомна енергетика бият тревога, тъй като липсващото вещество е напълно достатъчно за изработването на няколко атомни бомби.
Изследванията показват, че концентрацията на уран-235 в рудника Окло е същата като в отработеното гориво от реактора на атомна електроцентрала. Нима става дума за ядрен погреб? Но как е възможно това, щом е създаден преди около 2 милиона години?
Напоследък все по-често се появяват хипотези, според които настоящата технократска цивилизация далеч не е първата на Земята. Напълно възможно е високоразвити цивилизации, владеещи могъщите сили на природата, да са съществували на нашата планета преди милиони години. само че нито една от тях не е използвала мощта си за благо и съзидание, вместо за разрушение.
На определен етап от технологическото развитие е възниквало противоборство между две или няколко държави, което се изливало в световна война с използване на такова чудовищно оръжие, в сравнение с което ядреното изглежда детска забава. В резултат човечеството се самоунищожава, променя се облика на планетата, а по чудо оцелелите хора изпадат в първобитно състояние, губейки всичките си знания и опит.
За последен път такава всемирна катастрофа е настъпила преди около 50000 години, когато ариите (хипербореите) влизат в смъртоносна битка с атлантите. Използвайки тектонично оръжие, враговете причиняват Всемирния потоп, , в резултат на който потъват и Хиперборея, и Атлантида. А от водата се издигат нови континенти, на които след десетки хиляди години се развива отново технократска цивилизация, владееща ядрено оръжие и подбираща все по-страшни средства за унищожение.
Ще може ли тя за пореден път да се спъне в "ядрения праг"? Ще се измъкне ли от омагьосания кръг? Ще насочи ли своята мощ към съзидание, а не към разрушение? Няма отговор нито от науката, нито от религията...


Според Зекария Сичин, планетата Тиамат, както шумерите наричат Фаетон, била разцепена на две от кометообразна планета Мардук (Нибиру), чието силно гравитационно поле повлякло близките комети (нейните спътници), които се разбили в Тиамат и образували широка цепнатина, при следващата обиколка на Слънчевата система, Мардук се ударила в Тиамат и я разцепила на две, след това нейния спътник-комета "Северния вятър" се блъснала в отцепената част и променил орбитата й, като тази част станала Земята, а другата половина е Астероидния пояс и спътник-кометата Кингу станала Луната. След като орбитата на Мардук била променена от гравитацията на останалите 10 планети включително и Слънцето, тази планета Нибиру се приближава до Земята веднъж на 3600 години, поради елипсовидната си орбита, излизайки извън Слънчевата система.

Но Tiamat е първичната богиня на океана, Watery planet Tiamat == водна планета Тиамат(бел. то Земят и тя е водна п.)Имаме и два праисторически богове Апсу (или Abzu)= който представлява прясна вода и Тиамат= представляваща океанските води.

Прясна вода => Апсу=изкуствено създаден куха-планета кораб

Солена вода =>Тиамат= Естествена планета

Мардук явно е бил кораб майка за завладяване на планети, а Апсу по малък боен кораб който заема орбита около Земята, прикрит с холограма.


> Как би изглеждала една планета, която е контролирана от рептилии?

             

Синя кръв-Същинска кръв“(от книгата на Стюарт Свердлов)

Хуманоидите от Лира не са имали защитна система и са били атакувани от Дракон-рептилите без да могат да направят нещо.След бруталната атака,оцелелите Лиреанци са се праснали из други части на галактиката-Орион,Тау Цети,Плеади,Процион,Антари,Алфа Центъри,Бернард, и други.В нашата слънчева система, бежанците са се заселили на планета,позната сега като Марс.Марс е бил третата планета от слънцето,а четвъртата е била Малдек,която е била колонизирана.
Лиреанците били руси със сини очи,някои червенокоси със зелени очи.
Планетата земя по онова време е била воден свят,втора от слънцето.Единствените интелигентни същества били амфибии,без технологии.Атмосферата е била влажна и негодна за заселване на хуманоиди.
Отчаяните Лиреанци са употребили еони за да развият цивилизациите си. Генетиката им се е манифестирала в различни форми,в зависимост от умствения модел на колониите.
Марс и Малдек имали подобна на Земята среда,богата на кислород атмосфера.
Марс е бил богат на ресурси.Тези от Малдек са нямали такива и са гледали на Марс като на източник,който им се полага.
Марсианците са се чувствали застрашени,и се обръщат към Сириус А за технологии за защита,както от рептилите,така и от хуманоидните съседи.Сириус е известен като най-добрия създател на технологии.Те са снабдявали дори рептилите с технологии. Така те изграждат защитен механизъм в подземната част на Марс.
Марс е куха, както Земята и Юпитер.
----------------------------------------------------------------
                 
                  


ДНЕВЕН РЕД НА РЕПТИЛИТЕ

Дейността на рептилите е била и е свързана с търсенето на хуманоиди,разрушаването и асимилацията на обществата им.Както използването на кръвта и хормоните им за препитание.
Лиреанците,които са колонизирали други планети се алиират срещу рептилите,наричайки този алианс Галактична Федерация.
Три групи не са се присъединили към Федерацията.Те са били считани от другите като екстремисти и идеалисти.Едната група била Атлантите, от една планета от Плеадите.Другите две били Марсианците и Малдекянците.Поради тази причина рептилите се ориентирали към тази слънчева система-лесно било да разделиш и владееш.
Рептилите обичали да използват комети и астероиди като оръжие.
Първо, създали малка черна дупка,която може да "изстреля" космическо тяло в определена посока. После чрез ускорител на частици са насочвали комети или астероиди в определена посока.
Цялата тази технология е била развита от Сириус А.
Рептилите изстреляли комета към Марс и Малдек, но тъй-като не били толкова технически напреднали,не изчислили добре траекторията и кометата ударила Юпитер и отскача към Малдек.Марсианците,въпреки,че не били в добри отношения с Малдек, разрешили на част от тях да се приютят в подземните им бази.Малдек експлоадира,образувайки астероидния пояс между Марс и Юпитер.
Експлозията отхвърля кометата към Марс и отнася половината му атмосфера.След това продължава към Земята.Горещината на слънцето и гравитационната сила изблъсква водната атмосфера на Земята към полюсите и там замръзва.
Кометата "сменя мястото си със Земята и остава втора от слънцето,позната днес като Венера.
Рептилите,които били вътрев кухата комета,излизат на повърхността на сегашната Венера и построяват седем града,за всяка една от групите им.
Рептилите започнали и колонизирането на Земята.За тази цел докарали един малък,кух обект,който днес наричаме Луна.
Те избират огромната земна формация Лемурия, или Му.Докарали със себе си същества служещи им за препитание-динозаврите.
Хуманоидите пак от своя страна създават бозайниците.
Но тези две групи немогат да съществуват заедно на едно и също място.
Същевременно Марсианците делили подземията на Марс със Малдекянците,но нещата не вървели добре.За да се предотврати конфликт,Марсианците се обръщат към Федерацията да преместят Малдекянците на друга планета.Плеадянците от своя страна също молили Федерацията да премести Атлантите на друга планета.
Федерацията решава да прати първо Атлантите на Земята и ако те се нагодят, да изпратят и Малдекянците там.
Изпращането на Атлантите на Земята при рептилите било също така ход на Федерацията.Рептилите да отклонят вниманието си към Атлантите,докато Федерацията укрепи силите си срещу рептилите.
Същевременно Малдекянците също пристигат на Земята и се заселват в района на сегашната Гоби,Шумер и северна Индия.
Малдекянците атакуват Луната,откъдето рептилите пазели земята.
Изпратили лазерно оръжие и към Лемурия.Така динозаврите били изтребени.Войната се преместила и в космическото пространство-истинска космическа война.
-------------------------------------------------------------

              

КОНФЛИКТ И ТВОРЕНИЕ

За да се спре борбата и се въведе мир на Земята,било свикано събрание от Андромедианците,на планета,наречена Хатона.
В споразумението се казвало,че ще се създаде нова земна раса,съдържаща ДНК на всички заинтересувани раси.Земните рептили се съгласили,но при условие тяхното тяло(хардуера) да бъде използвано за основа на това ново същество.А хуманоидното ДНК да се "вмъкне" в рептилската база.
Затова се казва в библията-да създадем човека по наш образ и подобие.( в множествено число)
За да се създаде два пола от рептилското тяло е било нужно да се раздели генетиката им на мъжка и женска.(плода в утробата на човека минава през рептилските си фази,преди да се оформи като хуманоид)
Много видове хора са били създавани и унищожавани под наблюдението на Хатона,докато се получи резултат от който всички участници в експеримента да са доволни.
12 хуманоидни и една рептилна група са донирали ДНК за случея.Човекът е бил създаден в ареала на днешен Иран/Ирак и в част от Африка.
Африканската версия е била създадена от номади,живеещи на изкуствен обект-Нибиру, или Мърдук.
Ироничното в този космически проект е,че всяка от групите,донирали ДНК искали тяхната да доминира.В резултат на това човешките същества станали войнствени един към друг и лесни за контрол.
Проектът бил осъден на провал,преди да е започнал.
Такава ДНК програма обрича на робство, тя привлича тирани.
Душите,привличани от една такава планета имали жертвено поведение.Много развити цивилизации наричали Земята-планетата затвор.Те дори захвърляли своите престъпниви ,като наказание.
Рептилите се подсигурили новият човек завинаги да бъде привързан към честотите им,което улеснява неговото ментално контролиране.
След поредния си конфликт с Лемурийците,рептилите се нанасят вътре в кухата Земя.Там доразвиват своята цивилизация.
Познати и до днес са подземни дградове като-Агарта,Аккадия,Хипербореа,Шамбала
Основните входове към вътрешната част на Земята са северния полюс-1300 мили, и Южния полюс-950 мили.
Днес е забранено за пътнически самолети да прелитат на Северния полюс,не заради магнитното влияние. Адмирал Бурт още през 1920г е рапортирал на правителството за отворите.
Днес има и изкуственни входове към подземията като летището в Денвар,Гиза платото,големите военни летища по света,и под много от храмовете в Индия и Китай.
Когато повърхността на земята се е очистила от рептилите, Атлантите са се развихрили да си "играят" с новото човешко творение.Така са се появили хибридите,като русалки,които били генетична смеска от човек и делфин.Делфините са били докарани от Андромеда за да наглеждат случващото се.
Атлантите атакували рептилите всеки път,когато забелязвали подземна активност.Рептилите отвръщали.Така Atlanta потънала.
Някои от жителите и са успели да избягат в днешните Египет,Перу,Апалачите,Западна Европа.Потъването на континента е предизвикало така известния потоп.
От катастрофата са се възползвали групите,донирали своите ДНК,за да реорганизират човешкото същество в нови групи,създало основите на днешния национализъм.
Сирюс-създали древния Египет
ТауЦети-организирали славянската култура
Ригелиите са се занимавали с Китай и Ориента.
Рептилите също са се възползвали от възможността.
-----------------------------------------------------------
              

СИНЬОКРЪВНИТЕ

Рептилите решили да смесят своите гени с гените на човеците от повърхността.Било лесно да създадат умствания модел,тъй-като в човешкия прототип вече е било заложено рептилска генетика,и рептилска честота в област от мозъка на хибридния човек.Популацията в Шумер била избрана за начало.По тези места още е имало следи от бежанците от Лира,Малдок,Марс, а те били предпочитани от рептилите,защото блондините са лесни за манипулация и контрол.
Те отвличали членове на управляващата класа,и други водачи.Отнело няколко поколения на хибридизация,докато се получи желания ефект.Целта била да се получи хибрид с 50/50 човеско-рептилски гени.Това би направило възможно рептили да изглеждат като хора и да променят формата си-от рептил на човек и обратното.Рептилите получили помощ от Сирюс за този експеримент.Така новият хибрид се превърнал в елита на човешката култура.
Тяхната кръв съдържала повече мед.При окисление тя добивала синьо-зелен цвят.От там започнали да ги наричат "синьокръвните".
Днешния американски елит,също висшите военни са с променяща се форма. Обръщайте внимание на зениците им-те се променят от кръгли на вертикални.
Станало по-лесно да се контролира човешката маса, когато заповедите идвали от техните хуманоиди.Рептилската форма била използвана за статуи на богове и икони.
Хората от средния изток използвали глигани за жертвоприношения.Ето защо тези от Сирюс използвали глигана като база,за да направят хибридно животно със човешки гени-съвремената свиня. Свинското се сервирало всекидневно на синьокръвните,за да поддържат човешка форма.
Понеже свинята е хибрид с човешки и животински гени, в много култури яденето на свинско се счита за канибализъм.
По-късно шумерите мигрирали по другите части на света и техните водачи са ставали царе и крале.
Постепенно тези хибриди завзели много други територии,създавайки система за контрол от "синьокръвни"

              

Проект „Феникс“ и подземната цивилизация на Марс



Владимир Терзийски (ВТ): В това интервю ще говорим за твоето пътуване до Марс през времевия тунел създаден чрез технологията на проекта „Феникс“ и по-точно до подземните камери, в които сте успели да проникнете там. Тук виждам известна прилика с нещо друго поради факта, че първоначално „правителството“ не е могло да проникне в подземните камери на тази изчезнала или мъртва марсианска цивилизация. Разбира се най-накрая те успяват чрез доста по-напредналата технология на „Феникс“ – чрез времеви портал – като успяват да преместят портала в самата подземна кухина и да я изследват. Та в тази връзка известно е, че американците са правили експерименти с Луната, които доказват, че тя е кух обект, вероятно направена от елемента титан. Не бих се учудил ако подобни експерименти са били правени с пирамидите на нашата планета и всички „интересни подземни камери“ са изследвани отдавна от тези които държат властта. Споменавайки Луната ще направя малко отклонение да отбележа и теорията, която за мен представлява интерес свързана с това, че Луната се явява звезден кораб, който е докаран и паркиран в тази орбита. Някои дори считат, че това е дори изоставен кораб. Има източници, които споменават за 2 луни по едно и също време, които обикалят Земята. Вероятно обитателите на първия кораб, който е бил доста повреден са построили друг и са си заминали, но това е тема за друг разговор.

Бих искал да кажа само няколко думи за досегашните ни разговори, които имат пряка връзка със съдържанието на сегашното интервю. Говорихме за експеримента, „Филаделфия“, как той се е развил започвайки като проект за постигане на невидимост в университета Принстън, минахме през проект „Дъга“ и накрая разисквахме самия експеримент свързан с постигането на радарна и оптическа невидимост за кораба. И като един неочакван бонус от тези експерименти бива открито пътуването във времето и телепортацията. С всичко това зад нас бих искал да пренесем дискусията към следващия голям проект – проекта „Феникс“/Монтоук. Този проект води след себе си и всички експерименти свързани с пътувания във вселената чрез технология, която е далеч по-напреднала дори от тази за телепортация. Това е технологията на времевия тунел или времевия портал. Тази нишка, която може да се разтегли между две точки навсякъде в нашата галактика, и дори вселена, и през нея да бъде пренесено човешко същество или друг товар до база на различна планета...

Кажи ни как точно експериментът „Филаделфия“ доведе до осъществяването на проект „Феникс“ и до времевите тунели? Откъде дойде идеята за тези тунели, кой стоеше зад нея?

Ал Биелек (АБ): Идеята за тези тунели в действителност беше на извънземните – това бе извънземна технология. Ние не притежавахме технология способна да произведе подобни тунели, въпреки че имахме такава, с която да създадем машина на времето. С нея можеше да се пътува както в бъдещето, така и в миналото. Но по това време не разполагахме с технология, която да може да произведе тунел, през който човек или предмет да могат да бъдат изпратени до друга физическа локация на тази, друга планета или друга част на тази галактика и освен това да може да се промени времевата рамка. Това е твърде напреднала технология, която само извънземните знаеха как да създадат. Така на практика проектът „Феникс“ беше изцяло под тяхно влияние.


ВТ: Значи практически технологията на проект „Феникс“ е доста по-напреднала от тази на експеримента „Филаделфия“?

АБ: Да, доста по-напреднала.

ВТ: Тоест, за да направим сравнение, при нея не се налага да се използва технологията представена във филма „Стар Трек“ за телепортиране от кораба на планетата и обратно.

АБ: Точно така.

ВТ: Освен това, вероятно при технологията с тунелите се увеличава значително разстоянието, на което може да се пътува в сравнение с технологията за телепортиране, а освен това можеш да пътуваш и във времето?

АБ: Абсолютно точно.

ВТ: Не знам дали с технологията за телепортация може да се пътува във времето?

АБ: За това не знам. Но проектът „Феникс“, с неговите тунели най-накрая бе вкаран в работен режим и това беше много дълъг процес изпълнен с много работа, която е описана в една нова книга (нова от гледна точка на датата на интервюто – бел. Alien). Тази книга разбира се е „Проектът Монтоук“.

ВТ: Забележителна книга, която силно препоръчваме на всички.

АБ: Написана е от Престън Никълс. Той беше част от проекта „Феникс“ с доста важна роля в него точно както и аз и брат ми Дънкан. Престън успя да си спомни за тези свои дейности след известен период от време, защото неговите собствени електронни системи спомогнаха да си възвърне паметта. Всички технически детайли за това което той е вършел и в какви проекти е участвал са описани там. Разбира се тя не включва всички проекти под шапката на проекта „Феникс“, защото все още никой от нас не си спомня всичко, но е достатъчно, за да се напише достоверна книга.

ВТ: Това, което обаче си спомняте е изумително. Сещам се когато излязох след вашата лекция в Пасадена и имах чувството, че реалността и светът в който си мислех че живеех просто спря да съществува. Някой като че ли ми издърпа почвата изпод краката и почнах да пропадам в непознато пространство.

АБ: За нас също беше така в началото.

ВТ: Интересно е колко силно ми се отрази това, което чух въпреки факта, че през последните десет години всеки ден изследвам всякаква информация свързана с паранормалното, метафизика, уфологията и всякаква друга считана за „ненормална“ и маргинална информация.

АБ: Всички тези неща, които изброи са нищо в сравнение с това, което те направиха в Монтоук... и след това. Но фактически проектът Монтоук зададе курса за всичко, което се случи след това. Там се извършиха неща, някои от които не мисля че са повторени и до днес. Нека дам малко повече детайли за това, което направиха. Те успяха да направят времевите тунели и с тяхна помощ можеха да отидат на Марс, както в случая с мен и Дънкан да отидат в подземните му зони, в подземните галерии на планетата и да изследват останките от тяхната цивилизация. Останките на една вече мъртва цивилизация. Те знаеха предварително, че е съществувала такава цивилизация. Те имаха всички тези доказателства на повърхността. Имаме колонии на Марс от края на 60-те години на 20 век.

ВТ: Колко големи са тези колонии?

АБ: Не знам колко точно, но е имало поне 2 „балонни града“, като вероятно „балоните“ вече не им трябват, защото в момента има атмосфера на Марс, която се равнява на 7/10 от земната. Температурата на екватора е около 5 градуса по Целзий през деня, което е съвсем приемливо.

ВТ: Чифт дънки и пуловер ще са подходящи за сутрешен крос! :)

АБ: Точно така. Когато първоначално колонизаторите пристигнали на Марс, те били убедени, че няма кислород – в даден момент по някаква причина такъв е бил освободен в атмосферата. Това е история, за която не знам всички подробности и как точно се е случило. Но във всеки случай има колонии на Марс и те откриват различни монументи като прословутото лице и пирамидите. Те знаели, че е имало различни входове през тях, но не можели да ги преминат, защото тези паметници били големи и тежки, а те не разполагали със земна техника на място, която да е адекватна на размера и с която да могат да пробият през входовете.

Впоследствие те се обаждат по радиовръзка на Земята и съобщават, че са намерили нещо и знаят, че се намира в подземията, но не могат да достигнат дотам. И помолили за някакви предложения да се справят със ситуацията. От Земята им казали че ще проучат въпроса. Те се обръщат към хората, които ръководят проектът Монтоук и в крайна сметка бива решено, че без съмнение може да се достигне до подземията на Марс, но са необходими координати на секциите които искат да се изследват. След като ги получават те ги вкарват в компютър. Първият път те пращат функционираща камера през времевия тунел, за да видят какво има от другата страна. В крайна сметка установяват, че има достатъчно пространство и изпращат екип, част от който бяхме аз и Дънкан. Впоследствие бяха пратени и други екипи и беше извършена мащабна изследователска работа в подземията на Марс.

ВТ: Беше ли манипулиран тунела с помощта на пси-способностите на някой друг човек, който да го управлява от страна на Земята?

АБ: Не, не се изискваше да има друг човешки оператор след първото пътуване. Причината за това беше, че всички координати и цялата основна информация както и пси-параметрите бяха записани на касетофон – разбира се не традиционен такъв, а доста по-екзотичен. Всички координати бяха запаметени, а освен това можеха да се правят допълнителни корекции свързани с движението на планетите, което трябваше да се компенсира и това не беше проблем. Онова, което трябваше да се направи, ако искаха да отидат отново, бе просто да натиснат бутона, който да задейства „касетофона“ заедно с цялата друга система и имаха зелена светлина, така че да може екипа да влезе в тунела. Доколкото помня направихме две ауторизирани пътувания, но имаше и „нелегални“ такива.

ВТ: И какво открихте в тези подземни бази на Марс?

АБ: Открихме огромно количество религиозни артефакти, статуи и скулптури, огромен брой документи, които по някаква странна причина Дънкан можеше да прочете.

ВТ: Те на хартия ли бяха написани?

АБ: Бяха на някакъв тип метални листи, които приличаха на хартия, но бяха неразрушими. Освен това открихме и много машинарии. Впоследствие открихме захранващата система, която все още работеше, просто трябваше да намерим мястото от което да я пуснем. Така успяхме да се снабдим с изкуствено осветление в подземието при второто пътуване. При първото трябваше да си носим собствено осветление.

ВТ: Имаше ли някакви скулптури или фотографии на тези марсиански същества от които да става ясно как са изглеждали?

АБ: Изглеждаха до голяма степен като хора и като размери и като външност. На практика приличаха на американските индианци! Това е мястото от което индианците са дошли – Марс.

ВТ: Колко високи бяха статуите?

АБ: Статуите бяха високи между 2 и 2,5 метра. Така че жителите по това време са били по-високи отколкото са сега те на Земята.

ВТ: Има различни източници и един от тях е Били Майер, които говорят за връзката между гравитацията на планетата и височината на нейните обитатели и те могат да варират от много дребни същества до гиганти от по 10-15 метра.

             


http://viaranews.com/


АБ: Говорейки за това разбира се имаме доста земни легенди касаещи миналото на Земята. Освен това има намерени доста кости, и след това добре скривани, на гиганти с размери от порядъка на 5-6 метра височина. Човешки гиганти. И разбира се при това положение въпроса е как те биха могли да живеят и оцелеят с тези размери. Такива въпроси задават археолози, зоолози и т.н. свързани с динозаврите, как те са оцелели при положение, че костната им структура трудно би издържала на тази маса, при положение че земната гравитация е била същата каквато е тя сега. Ами не е била същата! Била е някъде 1/3 от сегашната.

Връщайки се на марсианските подземия. Взехме каквото можехме, след това ръководителите разбраха, че сме направи няколко „нелегални“ пътувания, така че бяхме отстранени и бяха пратени други екипи.

ВТ: Спомням си, че ми беше споменал за това странно марсианско злато, което е няколко пъти по-тежко от нормалното злато.

АБ: Според Дънкан, и това е единствения източник, от който имам информация по този въпрос, в подземието били открити 15 хиляди метрични тона злато, което след това било докарано на Земята. Плътността на това злато била приблизително 5 пъти по-голяма от земното злато.

ВТ: Как успяхте да го измерите?

АБ: Не знам как са го измерили, но съм сигурен, че това е станало след като са го донесли на Земята. Но това е история, която Дънкан си спомня и разказва, аз нямам никакви спомени за нея. Възможно е това да се е случило в някое по-късно пътуване, на което аз не съм присъствал и той е видял златото, но аз лично не съм.

ВТ: Нямаше ли някакви скелети или следи от война или битки?

АБ: Нямаше никакви скелети, а всичко беше доста чисто в марсианските подземия. Явно са се погрижили за телата, а по наши сметки тази цивилизация е изчезнала преди около 10-20 хиляди години, но това разбира се е грубо изчисление. Но явно цялата технология както и захранването се е изключила автоматично след като там вече не е останал никой. Единственото нещо което работеше, и това е един доста странен „предмет“, беше радиопредавателя, който се намираше в комплекса с лицето на Марс. Този сигнал е доста слаб, но НАСА спокойно можеше да го засече... В крайна сметка след тези експедиции на Марс, аз и Дънкан бяхме разделени, защото работехме по различни проекти.


ВТ: В началото бях много скептичен по отношение на технологията чрез която може да се материализират предмети с помощта на мощен компютър и телепат който да контролира процеса. Съществуват обаче книги на контактьори, които говорят за извънземни етерни култури при които всичко от което те имат нужда се материализира от самия етер с помощта на тяхното съзнание. Така че практически няма нищо специално в материализирането на различни неща през етера чрез способностите на съзнанието. В случая с Монтоук просто е използвана малко хардуерна помощ, защото нашите мозъци очевидно не са дотам развити и мощни, за да се справят изцяло сами.

АБ: Да, образът беше сътворяван и обработен от Дънкан, а машината се заемаше с останала част от работата и се получаваше солиден триизмерен предмет. Разбира се това се отнася за някои от по-ранните експерименти в Монтоук, тези които се правеха преди експериментите с времевите тунели. Тогава се правеха експерименти в които Дънкан или някой от другите телепати сядаха на този специален стол и визуализираха нещо в съзнанието си и някъде в базата този обект се материализираше в солидна форма. Това не беше холографска проекция, а солидна 3D-форма. Можеше да отидеш и да го удариш ако искаш, както всеки един предмет. Понякога когато предавателя беше прекъсван обектът изчезваше, но понякога оставаше там.

ВТ: Обзалагам се че базата е била пълна с полуголи модели, които тези хора са визуализирали! :)


АБ: Хаха, е технологията дава много възможности дори и в това отношение, но каквото и да са правели едва ли са отишли в тази посока, защото нещата очевидно щяха да излязат извън контрол. Но въпреки всичко те доказаха, че могат да го направят и това беше първият път в историята при който беше използвана машина, за да се създаде физическа материя чрез визуализация на някой човек. И това беше огромна крачка. Разбира се след това бяха пуснати в действие и времевите тунели.

ВТ: Нека задам един малко страничен въпрос, който се явява лека спекулация на тази тема. Възможно ли е да се създаде копираща машина – ксерокс, който да може да копира един физически обект и от другата страна да излиза дубликат? Слагаш златно кюлче или видео-касетофон от едната страна, натискаш бутона за копиране и получаваш перфектен материален дубликат на това което си поставил? Мислиш ли че с тази технология може да се постигне това? Защото ако можеш да материализираш тяло използвайки мъгливите представи на нечий ум, би било доста по-лесно да се направи копие на един видео-касетофон например, използвайки конкретните измерения на оригиналния модел?

АБ: При това положение доста хора биха останали без работа. И разбира се, ако произвеждате златни кюлчета или сребърни монети по този начин цялата валутна система и икономиката биха се сринали. Доколкото знам още не са стигнали дотам и тази технология не е била използвана, за да се правят дубликати. Била е ползвана, за да се докаже, че може да се материализира нещо от съзнанието на някого.

ВТ: Моят личен опит с метафизичната литература ми казва, че колкото по-висок клас енергия се научиш да манипулираш, толкова по-лесно става да се манипулират по-ниските нива на материята и по този начин „хардуера“ за управление който се изисква става все по-компактен и малък. До степен той да представлява пръстен който да сложиш на ръката си, а накрая дори да се използва само мозъка. Има ли други разклонения на проекта „Феникс“?

АБ: В момента не мога да се сетя за други, но този свързан с времето е доста интересен.

ВТ: Успяха ли в крайна сметка да отворят „червеева дупка“ към съседна вселена?

АБ: Да, по моя информация последният опит да пробият тунел към съседна вселена е дал голяма засечка, защото изглежда е бил саботиран от другата страна на отвора, като е бил запушен, което довежда до доста проблеми в базата в Лос Аламос. Не мисля, че се е получила кой знае колко голяма експлозия, но доста от оборудването е било повредено и е трябвало да прекратят операцията.

ВТ: Вероятно това трябва да бъде тема на следващия ни разговор – пътувания отвъд нашата вселена и до вселените, които ни заобикалят. Но това означава, че технологията на проекта „Феникс“ е способна на пътувания из цялата вселена – да се пътува до всяка точка в нашата вселена.

АБ: До всяка точка в нашата вселена, но и до други вселени, защото имам информация, че е постигнат пробив до друга вселена.

ВТ: И всичко това за много кратко време измерено от гледна точка на външен наблюдател, който стои на нашата планета. Времето вероятно е от порядъка на секунди или минути?

АБ: Обикновено е в рамките на една минута. От 30 секунди до минута. А ако е в рамките на планетата дори под 30 секунди. До други планети може и да отнеме повече, но въпреки това е доста бързо. Те обаче не искаха да оставят тунелите отворени дълго, освен ако не беше много наложително, защото се притесняваха от повреди на оборудването. Обикновено тунелът се отваряше и след транспортирането на хората биваше затварян отново. След това отново се отваряше, за да ги прибере и всичко това беше програмирано.

ВТ: Можеха ли да пренасят строителни материали или друг хардуер през тунела, така че да могат да започнат да строят бази от другата страна?

АБ: О, да след като можаха да докарат златните кюлчета от Марс едва ли нещо друго би им се опряло. Все пак част от марсианското злато беше загубено по време на преноса, защото по това време тунелите не бяха чак толкова стабилни.

ВТ: Чувал съм истории, че е била построена друга станция на друга планета по проекта „Феникс“, като резервна така в случай, че всичко на тази планета се провали. И тогава управляваща йерархия тук ще има спасителен изход.

АБ: Не задължително на друга планета. Всъщност в друга вселена. Била е много добре замаскирана и е направена в случай, че всичко тук претърпи провал, така че те да се доберат до другата и да продължат изследванията си. Само че в крайна сметка е била разкрита и е извън строя благодарение на... да ги наречем „приятелски настроени извънземни“.

ВТ: Значи други евентуални бази в момента не са в работен режим.

АБ: Не.

ВТ: Пътувал си в тези времеви тунели, можеш ли да опишеш какво е чувството дали е като да пътуваш в метрото или на влакче в увеселителен парк? Обясни – намираш се зала пред теб се отваря портал, влизаш в тунела?...

АБ: Влизаш в тунела и биваш подхванат от енергията в него и пристигаш на другия край. Не пипаш стените.

ВТ: Какво би станало ако сложиш пръста си на стената? Дали ще го загубиш?

АБ: Не, обаче може да те удари лек електрошок, опитвахме да ги докоснем и доста други неща и по никакъв начин това не ни коства дезинтеграция или някакви други сериозни проблеми.

ВТ: Как краката ви докосваха тунела или не ги докосваха?

АБ: Не, на практика ти плуваш в средата на този тунел, който е с диаметър около 2,5 метра и когато пристигнеш от другата страна ще се приземиш на твърда почва, ако разбира се там има такава. Не ни беше позволено да носим камери, освен може би веднъж по време на марсианската операция.

ВТ: Във връзка с причини свързани със сигурността?

АБ: Отчасти да, отчасти, поради това че в подобни операции те не искаха да нарушават баланса на времето. Да вземеш снимка от другата страна (когато говорим за времеви портал) създава аномалия. Ако донесеш някой предмет обратно трябва да почнеш да се съобразяваш каква е ситуацията на другото място и какво може да последва от това.

ВТ: Нещо друго интересно свързано с тунела, как излизаш от него или как го намираш отново когато си от другата страна?

АБ: Да, координатите се спазваха стриктно и мястото където се появяваше тунела трябваше да се маркира преди това с тебешир или по друг начин така че в определеното време (което знаехме предварително) тунелът се поява на същото място и се влиза обратно в него. Те обръщаха фазата така, че тунелът те придърпваше обратно.


ВТ: Били ли са губени хора заради това, че не могат да намерят тунела?

АБ: Имаше няколко случая, но не бяха много, но имаше и случаи в които самият тунел колабираше поради оборудването и всичко в него биваше изгубвано.

ВТ: Имаше ли някакви разклонения на тунелите?

АБ: Добър въпрос. Имаше, да. На теория тунелът трябваше да те закара директно в целевата зона. Но понякога се създаваха странични тунели и никой не знаеше как точно става това. Заповедите бяха при никакви обстоятелства да не се влиза в страничните тунели.

ВТ: Имаше ли някакви примамващи обекти в тях?

АБ: Имаше звуци и различни индикации, че в някои от тях имаше някой и точно това вкара веднъж Дънкан в беда, защото той реши да влезе в един от тези странични тунели и аз трябваше да го спасявам после.

ВТ: И какво откри вътре?

АБ: Извънземни. Те поискаха от нас да им доставим нещо след което, в крайна сметка, ни освободиха.

ВТ: Става дума за това устройство, което Престън Никълс описва в книгата си?

АБ: Да, точно така.

ВТ: За да обобщим нещата досега, бих казал, че никога не съм спирал да се изумявам от всички тези тайни проекти, на този фонтан от секретни технологии, който идва от подземните бази. Това, което Ал ни разказва през тези няколко години са само някои от историите на които е станал свидетел в една от тези многобройни – вероятно стотици подземни бази. Говорим за период от преди 50 години във времето. Имало е 25 локации на които е използвана технология свързана с проекта „Феникс“, но освен това съществуват десетки, ако не и стотици други бази, които се занимават с контрол върху съзнанието, генетични експерименти свързани с кръстосване на различни видове, произвеждане на хибриди и бог знае още какво... Моето чувство относно всичко това е, че управляващия елит, илюминатския елит управляващ планетата, иска да е винаги технологично доста по-напред от технологиите, които се произвеждат на официално ниво за масите. Обикновено поне от 50 до 100 години напред от масовата технология. Тайните технологии, тайното познание, херметическото познание е обикновено поне век по-напред от това за масова употреба. Историите, които аз лично изследвам относно това, че британците са се приземили на Луната още в края на 19 век – някъде след 1890 г. – вече съм все по-убеден, че те са физически и инженерно напълно възможни и правдоподобни. Това важи и за безброй други истории. Истории свързани с окултни, метафизични и алхимични училища и школи, в които децата на управляващия елит получават своето обучение. Това са училища, където обучението се извършва на четири очи – нищо общо с обществената система на обучение, чиято основна цел е да превърне американските деца в дебили. В тази връзка аз лично идвам от една малка страна – България, която се бори с Румъния за последното място в Европа за най-бедната страна след Албания. Въпреки това ние имахме късмета да ползваме немската образователна система. Тя беше копирана и привнесена почти 1 към 1. Моето чувство, сравнявайки българската система в области като математика, литература, езици и на практика всичко и американската система в публичните училища, е че тяхната е на нивото на страна от третия свят. И това очевидно е направено умишлено, за да се държи огромната маса от населението в невежество за всички тези тайни проекти, които се извършват под земята – буквално.

Относно тези секретни технологии, не само, че те са поне с век пред всички останали, но въпросът е кой стои зад всичко това? Очевидно дълбочината на тази конспирация е много по-голяма и мащабна отколкото 99% от тези които се занимават с теории на конспирациите са готови да признаят и да се изправят пред тази реалност. Има книги, че правителството започнало да изучава извънземните от 1989 г. Аз наричам такива книги „Близки срещи от долнокачествен вид“. Други придвижват тази дата още по-рано през 60-те или 50те години на 20 век. Моето усещане е че извънземни контактуват със земния елит през цялата ни история. Това се отнася и до научния и политическия елит. Малка шепа хора винаги са знаели относно съществуването на извънземни цивилизации и за съществуването на доста напреднало извънземно познание – векове напред в сравнение с това, което обществото е използвало. И тази кооперация е работела през много от вековете. Тези контакти са протичали в продължение на стотици хиляди години. И ако трябва да задълбочим конспирацията още повече, имам чувството, че това не са некоординирани и хаотични контакти. Точно обратното – те се явяват невидимата ръка, те са скритата сила, която координира всички дейности на планетата. По мое мнение тази невидима ръка се явява всъщност различните небесни системи или йерархии, които менажират нещата тук. Те водят борби помежду си за контрол над планетата.



                                 


> Смърт на Марс: Откриването на планетарното ядрено клане


                      
                                                
                                        
                                       
                                        

Няма коментари:

Публикуване на коментар