Последователи

неделя, 21 май 2017 г.

GIFS 37

              



"1. Провокиране на престъпления на расова основа
2. Непрекъснати промени (реформи!), за да се създаде объркване.
3. Преподаването на секс и хомосексуализъм на деца
4. Подкопаване на авторитета на училището и учителите
5. Огромна имиграция, за да се унищожи идентичността на нацията
6. Насърчаване на прекомерната употреба на алкохол
7. Изпразване на църквите
8. Ненадеждна правна система, насочена срещу жертвите на престъпленията
9. Зависимост от държавата или от социални помощи
10. Контрол на медиите
11. Насърчаване на разводите""


> Франкфуртската философска школа – психическото ,,термоядрено“ оръжие на глобалистите



ВСИЧКИ ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ (ЧСИ) И МАФИОТСКИТЕ ИМ САТАНИНСКИ ДЕЙСТВИЯ СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ !!!!

АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННИТЕ МАФИОТСКИ ДЕЙСТВИЯ НА ЧСИ СЪСИПАХА ЖИВОТА И СКОРОПОСТИЖНО НЕПРЯКО УМЪРТВИХА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ НЕСВЪРЗАНИ С МАФИОТСКАТА ВЛАСТ БЪЛГАРИ !!!!


               


PUTIN'S STRASSE

                                 Gazprom Invasion to Mars




                       



Концепцията на Еврия е създадена от Хазарите, и се прилага през последното десетилетие. Хазарите, виждащи усиленото мелезиране в Израел и неспособността да удържат жените си, от полови сношения с евреи търсят ново място за своя прародина. В същото време археолозите доказват близостта на прототракииската култура с тази на хората обитаващи Палестина. Сходство дотолкова голямо, че да става дума за идентичност в находките. С други думи концепция че траките са били една мигрирала вълна , която по късно се изразила в родственост между оригиналните евреи и траки.

Сведението ни сочи че Хазарите вече са били юдаисти, когато българите се покръстваме, както и че народа им е монолитно приел новата вяра.
„Хазарите и царете им са всичките евреи“
Ахмед Ибн Фадлан 922 година

„Всички хазари са евреи. Но са били юдаизирани скоро“
Ибн Ал-Факих – 930 година След тези дни, се надихна от синовете на Булан цар на име Обадиах. Той бе смел и честен човек. Реорганизира царството и установи евреиската религия правилно. Построи синагоги и училища, докара много евреиски мъдреци, даде им злато и сребро, и те му обясниха 24-те книги на Библията, Мишна, Талмуда и реда на молитвите. Той се страхуваше от Бога и обичаше закона и заповедите“Хазарския Хаган Йосиф в отговор до Hasdai inb-Shaprut 955година.

Един от евреите започна обръщането на Хазарите, които са съставени от много народи, и ги обърнаха и ги присъединиха към религията. Това стана в дните на Абасидите. Но това бе човек, които сам отиде при велик цар и много духовни хора, и те бяха обърнати без никакво насилие или меч. И те приеха трудните задачи наложени от закона на Тората като обрязването, очистването, миенето след семеизхвърляне, забраната за работа в Събота и по празници, забраната за ядене на месо от забранени животни според религията и така нататък.
Абд ал-джабар ибн Мухамад ал-хамдани – 1009-1010

Ще намерите евреиски селища разпръснати навсякъде. Чак до Даилам и реката Итил, където живеят Хазарите, които станааха просветени. Хазарският Хаган Йосиф прати писмот до Хасдаи ин Шапрут и го информира че хората му следват равинската вяра. Ние сме виждали Хазари в Толедо, ученици на мъдрите, и те ни казваха за спомена от учението им в равинската вяра.
Абрахам ибн Дауд от Толедо – 1161

Ибн-Ал-Атир ни казва как в дните на Харун, императорът на Византия накарал евреите да емигрират. Те дошли в Хазария, където намерили интелигентни но непросветени хора и им предложили релгиията си. Населението я сметнало за по-добра и я приело.Димашки 1327

http://budha2.blog.bg/…/idioti-li-sme-bylgarskite-grajdani.…


                          


Сефаради и хазари имат обща цел българите да ги няма, но сефарадите нямат желание върху нашата земя след това да се настанят хазарите на Путин дори тъкмо напротив.

С оглед на събитията логичният извод ни казва, че синедриона и до днес е сефарадски и държи контрола над света, като желае да държи под юзда всяка една конкуренция, а такава днес останаха само хазарите.


Конфликта между двете сили ще се засилва(може би само като театър за гоите/раите.) .

     
       

Никой досега не се е сетил да забрани със закон участието на магистратите в тайни общества.

„Масонството не променя човешката природа и не може да направи честни мъже от родени негодници.“ Албърт Пайк (Морал и Догма)“

На практика това са тайни общества от мафиотски тип. Сбор от група хора, които действат на принципа – ти на мене, аз – на тебе, а всички заедно да гепим каквото можем.

Ционисткият режим в Израел и масонските ложи са впили своите пипала в съдебната система в България и я контролират. Масоните са точно тези, които не искат да я променят.В тази схема са не само съдиите и прокурорите, но също следователите и адвокатите, които, възпрепятстват дейността на хора, които искат да работят за истинска справедливост и чест... ако допуснем, че в горепосочените среди все още има такива хора. Масоните дават „братски клетви“ и затова съдия, който е масон, не може да осъди политик, който също е такъв...както знаем политици немасони няма. Обвързаностите с масонските ложи в политическата и съдебната система, трябва да бъдат забранени със закон,всякакви реформи са популизъм за заблуда на гоите.


           


Съдебна реформа означава без членове на тайни общества, масони и комунисти в съдебната власт! Иначе казано – масони, тамплиери, ротарианци и всевъзможни други „червена паплач от 'рицари' ” вече да не могат да работят като магистрати.

        


Патриотизъм за 300 – 400 лв. на месец или билет и Терминал 2 ?

               

               Ваксинотерорист от Булгаристан и ислямски джихадист от Туркистан




                                            Братя по оръжие



Проф. Тодор Кантарджиев(ах тези мустачки типични, ах тези изцъклени очички типични за тюрските хазари - бел. ред.), признава, че е едно с фармафията

Т. Кантарджиев. Той не отстъпва по нищо на видните си колеги от гестапото — Стоян Тонев, Ангел Кунчев и Мира Кожухарова. Тази седмица той коментира и заболеваемостта на децата с аутизъм като посочи, че тези отклонения не се свързвали директно с ваксинирането.

Ами добре, ще свързваме отклоненията „индиректно“ с ваксинирането, но все пак ще правим връзката, колкото и да не ви харесва.

Кантарджиев обаче е цитиран и да се изпуска за нещо просветляващо:

„Двама лекари са докладвали, че след ваксината за морбили деца са получили висока температура. Ако са ваксинирани 60 000 деца на 1-годишна възраст и 70 000 деца на 16-17-годишна възраст, това е нищожна цифра. У нас не се докладват тези реакции, а те трябва да се докладват при нас, на фирмата производител.“
Ето потвърждението от самите ваксинотерористи. В прав текст признават, че те, които ви лъжат най-редовно по медиите, са в едно легло с фирмите производители.

            


Рекордни обезщетения за пострадали от ваксини

Обезщетенията са в САЩ. На пострадалите българи такива не се полагат, защото според амбулантните търговци на фармафията, заемащи ключови ръководни и законодателни постове у нас, ваксините били „напълно сигурни“.

Това, че не са безопасни, а са известни много (макар и не всички) странични действия, е известно и на Агенцията за контрол на заболяванията (CDC), и на тамошните съдилища. Само от началото на текущата година в Съединените щати са изплатени 142 млн. щ. д. за 377 доказани трагични случаи. Ако темпото се запази, до края на 2017-а сумата ще достигне 220 млн.


Фармафиотските продукти Cervarix и Gardasil не са сред „задължителните“, но бяха агресивно налагани и у нас.

А сега, години по-късно, когато тези ваксини нанесоха сериозни поражения на многобройни жертви, ще излезе документален филм за тях

.След дъжд качулка, но…изтъкнати лекари и микробиолози ще се опълчат на фармацевтичната индустрия, като ще свидетелстват, че „имунизациите срещу рака на маточната шийка“ са измама. Ще бъдат показани и последствията за измамените от властите и търговците.

Нека цитираме Майк Адамс:

„В последния откачен, напълно налудничав пример за яростна пропаганда на ваксините от престъпната индустрия и нейните корпоративни медийни проститутки [изданието] Boston Herald и целия му редакторски екип открито призовават държавни екзекуторски отряди да избиват наред учените, натуропатите, хиропрактиците и журналистите, които задават неудобни въпроси за инжектирането на деца с живак, увреждащ мозъка невротоксин във ваксините, поставяни на малолетни и бременни жени.
Според Boston Herald каквато и да било загриженост за отровните и невротоксични съставки на ваксините трябва да се разглежда като „престъпление, заслужаващо смъртна присъда“. Всички ние трябвало да бъдем обесени, след като бъдем идентифицирани и арестувани. Това е пример за геноциден журно-тероризъм (и пр.)“

http://www.otizvora.com/2017/05/883


                 
              

Камуфлаж за пред полиция, данъчни, ХЕИ и други…

                                 
Шотландски евреи изпълняват келтски сакрален химн.

Покланят се на келтската култура, както се покланяха,... ха ха, на келтския (ан)друид Сенсей Мойсей


               

След дълъг размисъл Тед Круз подкрепил Тръмп

Той направил това с пост във "Фейсбук".

През юли Круз отказа подкрепа на бившия си съперник. Той направи това в речта си по време конгреса на републиканците. Това му спечели мощен упрек и освирквания от страна на публиката.

Тед Круз явно усети че вятърът на крайния консерватизъм в Щатите ще го помете, и се качи на Trump's Band Wagon.

                       

По време на турско-еврейското робство българите били обложени от властите с всевъзможни непосилни данъци: поголовен данък (джизие, или харадж), личен данък (испенче), поземлен данък (ресми чифт), десятък (юошур), случайни такси (бад-у хава), данък върху овцете (адети агнам), военни данъци (авариз-и дивание), данък пасища, извънредни данъци под формата на контрибуции и принудителен труд (ангария) и кръвния данък (девширме) за набиране на еничери. При събирането на всички тези данъци от българите особено активни били евреите. Съгласно съществуващите документи еврейската мафия откупувала правата да събира тези данъци от българите и другите подчинени и поробени поданици на империята. Естествено при събирането на данъците чифутите арендатори си слагали горница и изсмуквали и последните спестявания на българите, като ги довеждали до разорение или гладна смърт, добре описани в хрониките и преданията на очевидци


http://budha2.blog.bg/…/evreite-v-osmanskata-imperiia-sa-bi…


                           




                         



Как се краде имот на частно лице, в няколко лесни стъпки

Как се прави? – Ами лесно. Имитационната държава работи за тях. Те имат да направят, и направиха, необезпокоявани, в пълен комфорт, няколко основни стъпки – 1. свой съдия на първа инстанция, 2. викотехнологично откраднати подписи - с таблет, както подписите при издаване на лична карта, 3. високопоставен благодетел/ръководител в паралелната държава и - мноого, мноого пари. С многото много пари, освен другите потребни в процеса на кражбата звена, си купуват и вещите лица. Снабдяване с таблет и с вещи лица –ето основното и най-важното. (Така че – внимателно гледайте, върху какво е сложен листът, който подписвате – до 100 страници надолу гледайте! Таблетът ще поеме всички характеристики на вашия почерк и после подписът ви може да бъде инкрустиран на каквото притежателят на този таблет пожелае. Описанието на аутопена, който в началото наивно смятахме, че е използван да пренесе подписите ни върху „договора”, няма да махна, все пак и той съществува като вариант при фалшиви документи и добре е да бъде познат.) Вещите лица, за да направят експертиза при този най-„съвършен” метод на кражба на подписи, трябва да следят за специални показатели, да имат необходимите знания и умения и най-важното – желание - за разкриване на истината. Вместо това те изписват определено количество общи фрази, основани на обикновената почеркова експертиза. И подават лесна топка на разследването и желаещите да им помогнат съдии в българския съд. Кръгът е омагьосан. Зад кулисите имаше някой. Момчетата от престъпната мрежа знаят къде точно да пипнат – Софийски районен съд вече повече от две години не излиза с решение по делото, което водихме срещу фалшивата адвокатка Паунова-Велчева. Справедливите решения и правилното процедиране на съда в днешната държавна пародия се дължат единствено и само на личностния морал на съдиите. Да ти покажат, че си никой чрез съдебната система – е особено отчайващо и особено „въздействащо”. Ако непопадналите пряко в мафиотските лапи познават управлението на задкулисието по джоба си, по побоищата в детски градини и училища, по разграбвания Северозапад, по разкривеното от мутренски барок Черноморие, по парите под масата, които им иска положилият Хипократова клетва, по руините на двойната къща на бул.Левски, по дупнишката пирамида, по калта, която тече от чешмите им вместо вода, то аз имам привилегията да усетя тази власт чрез съдебната система. Държава, а? Тук честният е безправен. Тук цари диктатура на мафиотариата, заченат от куфарчетата и „приватизацията”. И тази диктатура става все по-настъпателна и безцеремонна. Демокрация ли? Европейска държава ли? – Смях! И отчаяние. Превръщайки държавните институции в чучела, които да им служат, дърпачите на конци пуснаха парализиращата си смрад във всяка област на живота. „Нищо няма значение” – това е изводът на „народа”, накъдето и да погледнеш, Суверене – все Те. И все тая. И – нищо няма значение. Има значение само, какво Те ще решат. И така мафиотската диктатура, освен многото индивидуални несрети и нещастия, ни поднесе в мърлява опаковка на демокрация и най-мръсния си подарък – той се казва деморализацията на обществото.

http://anttoni.blog.bg/

                                     


Както беше при Буш, Клинтън и Обама, така и днес при клоуна Тръмп, САЩ все още са васална държава на Израел и контролирана от евреите


                 

Финансирането на граничната стена на САЩ може да бъде решено за една нощ чрез премахване на еврейския контрол върху паричната система и отменя изцяло на чуждестранната помощ за Израел, но това няма да се случи в скоро време. Нищо не се е променило след като Тръмп е станал президент и няма да се промени. Нелегална имиграция, бедност, безработица и войни ще се ускорят при управлението на еврейската марионетка Тръмп. Евреите все още са в пълен контрол на Федерален резерв, по-широките медии, правителство, съд, прилагане на закон, образованието и т.н. спрете да живеете в измама и се сблъскайте с фактите.

http://smoloko.com/?p=16483



                   




В отговор на запитване на Агенцията по Еврейски вести в Съединените щати през 1931 г., Йосиф Сталин информирал еврейската общност, че антисемитизма в Русия, където комунизмът триумфира през 1917 година, е престъпление, наказуемо със смърт.

"Националния и расов шовинизъм е останка от човеконенавистни обичаи, характерни за периода на канибализъм. Антисемитизма, като крайна форма на расовия шовинизъм, е най-опасния остатък от канибализъма.

.Антисемитизмът е опасно за хората, които работят като не е реален път, който ги кара да излезе от правия път и да ги приземява в джунглата. Следователно комунисти, като последователни интернационалисти, не могат да не бъдат непримирими, заклети врагове на антисемитизма.


В СССР антисемитизъм, се наказва с най-голяма строгост на закона като явление, дълбоко враждебни на съветската система. Под СССР закон активни антисемити са отговорни за смъртното наказание."

Й. Сталин
12 яну 1931

Първа публикация във вестник на Правда, бр 329, 30 ноември 1936

Комунизмът е идеология, която е измислена от евреина Карл Маркс на (Мордекай Леви) и евреите като цяло винаги са били непропорционално - 99% - представени сред организаторите.

Това се дължи до голяма степен на "егалитарните" принципи вградени в марксизма: Ако всеки трябва да се счита за "равен", а след това с еврейския расизъм да мачкат гоите, както и антисемитизма който по своята същност е анти-комунистически


              


НАЦИОНАЛЕН ПОЗОР

Сената Юнайтед се контролира от евреите и Израел.

Всичките 100 Хамерикански сенатори в петък изпратиха писмо до генералния секретар на ООН Антонио Гутериш, в които те изискват, той да работи, за да се сложи край на продължаващата предубеждения спрямо Израел в световната организация.

"Чрез думи и действия, ние ви призоваваме да се гарантира, че Израел се третира нито по-добър, нито по-лош от всеки друг член на ООН в добро състояние", се казва в писмото, според The ​​Washington Post.

На теория, сенаторите се предполага, че представляват интересите на американците, които са ги избрали и те не би трябвало да представляват чужда сила от другата страна на света. Фактът, че всеки член на Сената е подписан в това писмо показва убедително, че те представляват интересите на Израел на първо място.

Това е национален позор


                   


Дълбоко вкоренената еврейска враждебност към традиционната западна култура от организирани еврейските интереси, трябва да бъде призната за да се избегне пълното унищожаване на европейските народи. Преди няколко седмици, Джон Камински и обсъди някои от дестабилизаЦионните техники които организираното еврейство използва в своята битка срещу европейската култура и европейските народи, които включват:

Насърчаване на хомосексуалността, "алтернативни начини на живот", както и движението на ЛГБТ

Женското движение "освобождение", насърчаване на абортите и атака на семейната единица

Насърчаване на порнография, безнравственост и духовен упадък

Maсова имиграция, законна и незаконна, в европейските държави и европейски народи

Насърчаване на "равенство", "разнообразие" и "мултикултурализма", докато се атакуват националните и расовите идентичности, по-специално на европейските идентичности ( забележка : това понятие не се отнася за евреите, които са насърчавани да се идентифицират като евреи и се отнасят до себе си с еврейските интереси)

Използване на медии, Холивуд, и други форми на пропаганда за подбуждане на война срещу враговете на интернационалното еврейство (НСДАП Германия -> "комунизъм" -> мюсюлмани), производството расови разделения ( Trayvon Мартин! , И насърчаване на културното и сексуална дегенерацията)

Насърчаване на безсмислено "забавление", отвличане на вниманието, игри и безполезни потребителски стоки, чието търсене и реклама се произвежда от еврейските медии

http://smoloko.com/?p=16646


                


Според Фройд и неговите последователи, антисемитизъм е универсална патология, която се корени в сексуална репресия . Нейното лечение лежи в "сексуалното освобождение". Теорията, в най-груба и най-простата си форма, е: вместо да атакувате евреите, защо просто не се отпуснете и да правят секс с тях ?

Основната хипотеза е, че сексът е най-велик освободител и че всички политически и икономически фрустрации могат да бъдат облекчени чрез сексуалната активност, особено от обсесивно и пристрастяване секс. Хората, които прекарват целия си буден в търсене на сексуална стимулация са очевидно неспособни да организират погроми, монтирайте кървави революции, или да се превърне в заплаха за богатите и силните.

Това, накратко, е философията на Вилхелм Райх , първосвещеник на "мастурбаЦионната индустрия"

Секса, според философите на сексуалната революция, вдъхновена от Райх, ще бъде панацея за всички проблеми на обществото: новият опиум за народа. Ако хората не могат да имат хляб, нека ядат пасти. Ако те не могат да имат работни места, сигурност и валидна цел в живота, да правят секс като заместител. Ако не друго, секса ще предостави полезно отвличане на вниманието и да даде на хората просто да правят нещо. [...]

http://smoloko.com/?p=16646

                 


Губернатора на Тексас Грег Абът подписа закон , който забранява на държавата да правят бизнес с фирми, които не обичат Израел. Малко след като той подписа закона Comerica bank затвори банковата сметка на една организация за борба с Израел, която насърчава бойкотира еврейската държава.

        

                                        Еманюел Макрон

                   
          

Евреите в Франкската империя, практикували кастрация, на специална репутация в това отношение са се радвали евреите от Вердена [Dozy, Gesch. der Mauren, 2, стр.38].

Що се отнася до работата на кастрация казва средновековния арабски историк Ибн ал-Атир: "По време на кастрация изрязват скротума и разфасоват, отстраняват тестисите често по време на операцията, ако момчето е уплашено едното яйце се прибирало, неговия лекар-евреин го търсил, но понякога не го намирал, не винаги е било възможно. Ако остане тестис, след това евнухът ще е с либидото и сперма, ако това е дясно, то ще му расте и брада "[Ибн ал-Атир, IX, стр.39]. Само малка част от робите са оцелявали след такава операция, но оцелелите са били много скъпи. [Т. е, на съвременен език, това е бил един много добър бизнес за евреите]. [В заключение, в днешния век, може да се счита даже за "модерен" Сега операция за смяна на пола. Кой извършва тези операции? Кои са те, тези "лекари"? Кои са тези "сексолози", които насаждат в християнските страни приятелско отношение към хомосексуализма?

Не се раждаш хомосексуалист или лесбийка това става с манипулация на половите органи които са свързани с определени центрове в мозъка. Така че евреите и днес се занимават с конспирации и призвеждат хомосексуална прослойка която след това - като лесно манипулируеми - използват за свои користни цели.

            

През X век Прага е бил център на търговията с роби. Св Адалберт (989г) епископ на Прага епископ, не бил в състояние да изкупи всички християни, от еврейски търговец [Каро, Wirtschaftsgeschichte, I, str.191].

Еврейски търговци превозвали славянските роби в мюсюлманските страни. Жените и момичетата са били предназначени за наложници в харемите, а младите мъже, след кастрация, за скопци/евнуси.

Според законите на исляма кастрацията е забранена и мюсюлманите предоставяли тази работа на еврейски лекари.


                


Евреин европеидeн тип, африкански евреин, японски евреи. Планински /кавказки евреи(пчеченци), има китайски евреи има и бухарски евреи.

             

Aшкеназите евреи вероятно са възникнали по време на първото хилядолетие, от смесване на ирански евреи с юдаизирано гръко-римско турско, население от Южен Кавказ плюс славянски популации, обитаващи земите на Ашкеназ в Турция", казал д-р Elhaik и съавтори.
Резултатите показват, че идиш е създаден от славяно-ирански еврейски търговци пътуващи по Пътя на Коприната между Германия, Северна Африка и Китай.

                

Европейски евреин, африкански евреин, арабски евреин. Евреите - мултирасова общност

Евреи и мюсли обрязани физически и духовно, юдористиени обрязани духовно.

                
   
                     

Династия Windsor - сега управляващото кралско семейство във Великобритания, е млад клон на древния саксонски дом, не на Сауд, а на Ветини. До 1917г. е носила названието Сакс-Кобургготски.

В края на Първата световна война 17 юли 1917 Георг V се отказа за себе си и семейството си от всички германски титли и звания, както и от името на семейството, като приема фамилното име "Уиндзор" по името на Windsor Castle. Значението на думата САКСОНСКИ е ясно. Саксонците това са гасконци - все келти. Да-да като че ли само първите са германци, така да се каже а вторите са французите, но ние знаем, че всички тези земи са били оплодени от една нация -. келтите, смесени с германските племена - да добавим. Но за германските племена Веттините(нем. Wettiner, англ. House of Wettin) - . бяха саксонските крале.

Представители на различните отрасли от V. създадена през 19-ти век. на престола на Белгия (1831), Португалия (1853-1910), Обединеното кралство (през 1840 г. - сватбата на Албер, принц Сакс-Кобургготски, с кралица Виктория, от 1901 - Кобургската или Уиндорска династия), България (1887-1946), и от (1962–1989, Т.Живков). Разбира се при династията Уиндзор, и по този начин и при Веттин имаме хаплогрупа R1b с цялото си произтичащо от нея брутални Германо-Келтски наклонности.

                


Англосаксонският елит е нетърпелив да "продължи банкета", тъй като на техните "богове" за "захранване" се нуждаят от периодични кръвни жертвоприношения. Ето защо единствено като "жертва" (пушечно месо) са избрали в това число и тези, които са решили да "се сприятеляват с Америка".

Интересно, а остана ли някой да не знае, че неофициалната идеология на англосаксонския елит е нацизма, а неофициална религия - сатанизма? Чуден ли е тогава толкова агресивния политически курс на империята, базиран на култа към насилие и откровени лъжи? В крайна сметка, каквито са "боговете", такова е и паството.

Изглежда, че желаещи да умрат за интересите на свои и чужди олигарси все още има доста. Но това е техен избор. Те следва да бъдат напълно наясно, че отговорността за избора си ще трябва да понесат в пълен размер.

           
 

Как левитити и кагани превърнаха населението на Земята в биороботи - евреи, консуматори?

Нов тип евреин ще владее народите с жезъл.

Ето днес в Кали Юга всички сте евреи.

Главно чрез реверсиране на словото и след това чрез банки, религия, расово смесване и медии.

Днес така наречения християнин е духовен семит, кланящ се на еврейския бог.

Банкери чрез постоянни измами, фалшиви кризи и печатане на пари без покритие създадоха население, което да мисли постоянно за пари и материалното т.е. същите не само материално като древните евреи но и духовно обрязани гои.

ЧРЕЗ СМЕСВАНЕ НА ГЕНЕТИЧНО НЕСЪВМЕСТИМИ РАСИ, ОТ ВАВИЛОН ДО ДНЕС ЛЕВИТИТЕ УНИЩОЖАВАТ ЧОВЕШКАТА РАСА ЧРЕЗ ЕВРЕИ (сборно понятие за духовни семити) специфична неразсъждаваща, лесно внушаема армия от биороботи за осъществяване на плановете за установяване на господство над цялото човечество. Програмата, е заложена в дълговременната памет на дезинтегрирания биоробот-ЕВРЕЙ, която той, след разселването си и внедряването си сред други народи, изпълнява векове наред. По време на Синайския „туристически поход” е била създадена специфична армия, въоръжена с информационно оръжие – доктрина за поробване на страните и народите посредством лихварство и други средства за измама. И тази войска постепенно била разселвена по целия свят. А равините – това са „пастири”, които с „камшика на иудаизма” пасат тази войска, този колективен биоробот, носещ в себе си програмата за постигане на световно господство.

http://budha2.blog.bg/…/instituciite-prizvanite-da-zashtita…


                 

Aшкеназите евреи вероятно са възникнали по време на първото хилядолетие, от смесване на ирански евреи с юдаизирано гръко-римско турско, население от Южен Кавказ плюс славянски популации, обитаващи земите на Ашкеназ в Турция", каза д-р Elhaik и съавтори.

Резултатите показват, че идиш е създаден от славяно-ирански еврейски търговци пътуващи по Пътя на Коприната между Германия, Северна Африка и Китай

Най-древните селища, идентифицирани с инструмента на GPS, са струпани в близост до кръстовището на пътищата коприна и са именувани Iskenaz, Eskenaz, Ashanaz и Ashkuz - ". Ашкеназ"

"Северо източна Турция е единственото място в света, където съществуват тези имена - което предполага, че идиш е създаден около първото хилядолетие в момент, когато еврейските търговци, които използваха Пътя на коприната за транспортиране на стоки от Азия към Европа които искали да запази своята монопол върху търговията ", каза д-р Elhaik.

"Те направиха това с изобретяването на идиш - таен език, който много малко могат да говорят или разбират, различен от евреиския, един език на опитни търговци"

Екипа смята, че към края на първото хилядолетие, Aшкеназите евреи може да са се преместили в Хазария преди да се премести в Европа пет века по-късно, след падането на Хазарския империя, по време на период, когато международните търговски мрежи се сринали

.След както идиш станал основният език на Ashkenazic евреи, езикът започва да придобива нови думи от други култури, но запазил своята славянска граматика.

"Идиш е сложен език, който неправилно се нарича" лош немски "тъй като езикът се състои от измислени немски думи и граматика извън Германия", казал д-р Elhaik.



                     
             

Евреите -ционисти, насочвани от жреците си левити и кагани (най-многобройните евреи са: хазари - смес от персийски евреи с тюрки, а най-качествен експеримент на генните инженери "Наги" са ашкинази - смес от персийски евреи и келти) са расисти но преподават/проповядват на гоите за равнопоставеност,... борят се с бялата раса-реалисти, като ги обозначават като "расистки нацисти". Евреите налагат концепцията за равнопоставеност на мозъка, за да накарат белите да не правят деца( или да се смесват с хамити и семити) и така да ускорят продължаващото изчезване на белите.

                        

Израел е кибуц за практично обучение на кадри (върху палестинци) за частните армии и охранителни еврейски фирми на бъдещата Световната Еврейска Държава, т.е НСР. Когато пораснат и станат млади мъже и жени, на тези добре обучени бойци ще им се наложи или да се бият със светските израелци, или да поемат обратния път – да се върнат в земите, от които са дошли. Колко от тях – в България? Питайте любимите ви поли(Ц)ици.

                        


Най-качествен експеримент на генните инженери "Наги" са ашкинази - смес от персийски евреи и келти

Състав на келтските племена

Белги - населявали междуречието на реките Сена и Рейн.
Бои - населявали днешна Южна Чехия.
Брити - населявали област Британия.
Гали (келти) - област Галия (територията на дн. Франция, част от Швейцария и Белгия).
Хелвети - населявали територията на днешна Северозападна Швейцария.

В действителност германците са 40% келти, така че R1b не е разхвърляна навсякъде Колко? Точно! И ако я нямаше търговията с роби, трафика на наркотици, пиратството, касапницата, лагерите на смъртта и експериментите върху хора, с какво ли щяха да се занимават?.

Пристигането на келтите в Европа, историци датират от началото на първото хилядолетие преди Христа. Появата на Рим - VIII-ми, а след това и VII-ми век пр .. Така, както сега е известно, че концентрацията на келтската хаплогрупата R1b в северните краища на Италия, е както при германците, около 40%.

Тоест, Рим вероятно е основан от келтски племена. И когато средиземноморските келти в V век пр.н.е. достигнат своето могъщество, сдобрени със скитите, римските келти все още са само преди старта. Келтския свят, оплодотворен от етруските и коригиран от гърците, породил Рим, който вече в IV век от .н.е. се опитал завинаги да остане в новите средиземноморски одежди. Дали римски, дали скитски, саксонските келти винаги оставали келти. В петия век пр.н.е. разказите на историците на римските и средиземноморски келти се срещнаха на бойното поле, римляните загубили, и, по повод смъртта на Римската империя се зародила историята за ромите спасени от стадо гъски. Напускането на келтите от изгорения от тях Рим обезпечило златото , с което са откупени от римляните. Интересно е, че римската култура е наречена от историците латинска, а средиземноморската и келтско- латенска.

Първо, "В 390 г. пр.н.е., нахлуващите келтите разградили Рим, като в същото време унищожават всички римски исторически записи направените преди това време." В същото време, трябва да се отбележи, че древните келти не са имали своя писменост ..... Те бързат към РИМ претъпкан, с това което ценят и ..... вместо да ограбват, започват системно да унищожават римските документи, не мислите ли, че е странно? ....

Второ, "в 279 г. пр.н.е.. Лидерът на келтите Бренн, който бе начело на голяма войска, предназначена да оскверни и ограби храма на Аполон в Делфи, но както се твърди, е бил уплашен буря в която той открил зловещо предзнаменование." - и се отказал.

Към бурята, която толкова уплашила безстрашните келти да добавим, че през 373 г. пр.н.е. Делфийския храм е разрушен от земетресение. Храмът на Аполон беше първоначален център на гръцката колониална политика, която в известна степен контролирали свещениците/жреците на оракула. Според древните гърци, тука е бил центъра на земята. Според легендата именно тук са се срешнали два орела, освободени от Зевс - един от запад, и друг - от изток. Легендата разказва, че първия Делфийски оракул не е принадлежал към Аполон а на богинята на земята Гея. Aполон завладява светилището, убивайки Тифон - змията-змей, пазител на оракула. Храмът на Аполон в Делфи е играл огромна роля в живота на древните гърци/траки през всички времена в тяхната история. Никой сериозен въпрос, дали е от частен характер или свързани с интересите на цялата страна, не е започвал без консултация с Делфийския оракул. За съвети от него са идвали царете Мидас Лидийский, Тарквиний Гордий, легендарният богат цар Крез лидийски, великият командир Александър Велики. В I век пр.н.е. храма все пак е бил разрушен и ограбен от келтите. По точно в лицето на римските войски под командването на Сула.

Трето, при келтите е имало обичай да убиват жените и децата си. Припомнете си, че такава функция Флавий отбелязвал, при така наречените евреи. <<Подобна практика както при келтите римските автори са отбелязвали нееднократно и при галите , но ги тълкуват като правило, различно: в това ужасно масово клане, са виждали ритуалното жертвоприношение и желанието да се умилостивят боговете, да ги заставят да променят своята воля. Все пак, това е малко вероятно, тъй като, както знаем, келтите, за разлика от римляните не са "търгували" с боговете си, но сляпо са вярвали в твърдостта на техните решения, изречени от устата на друидите - левити. Оттук става ясно защо друидите ползват такова уважение и авторитет, имали дара на словото (W *, и Словото бе Бог), които не само означава, че са наричали резултатите от бъдещи събития, но също така и като се произнесат да повлияват на бъдещи благоприятни промени. Друидите наистина са имали правото да наричат както хора така и градове, да разказват за минали времена, но те са могли и да проклинат. И проклятието им е било длъжно да се случи, защото, идващото слово от "осветени" уста, веднага се превръща в пророчество. >> Е, едно към едно както при израилтяните!

Ах тези рижави келти, дали не са днешните хасиди(упаднали друиди плод на расово смешение на евреи и келти)

http://budha2.blog.bg/…/slugite-na-tymninata-sa-netyrpelivi…

                       

                              От дясно, Келт или еврейче?

Именно в законите на Мойсей, са заложени/определени двойните стандарти на англо-сакската = германско-келтска цивилизация. Някои от тях - за господа, които са тези, които са в състояние да прескачат забранените частици НЕ, а други - за робите, които да почитат законите, установени от господата.

В историята на келтите има някои много странни въпроси, на които трябва да се обърне голямо внимание, тъй като именно те съдържат в себе си отговора на келтската "благородна" ненавист към своя народ.
В пети век пр.н.е. по разкази на историците римски и средиземноморските келти се срещнали на бойното поле, римляните загубили, и, типично, както при ромите, Римската империя била спасена от ято гъски. Напускането на келтите от опожареният Рим било обезпечено с златото, което римляните изплащат. Интересно е, че историците са наричали римската култура латинската а средиземноморската келтска - латенска.

              


Кралица Виктория (управлявала 1837-1901) е била убедена, че британските монарси са потомци на цар Давид. Според волята на кралицата, четири й сина (кралицата имат 9 деца), включително и бъдещия крал Едуард VII, са обрязани. В същото време етимологията на името "Британия", е построено не само на келтското племе брити, но думата "завет" (вучи като "брит" на др.-евр ברית). В широкото внедрента в Британия еврейската митология на Стария Завет, понятието "завет" е било широко разпространен тип отношения, и се изразява в тържествено споразумение между страните, следвано от произнасянето на обет. Случая на заветите на келтския друид Moисей, изглежда, е само от едната страна.

                

"Холокоуста":богати НЕМСКИ евреи жертвопринасят бедни евреи от гетото с цел.

Само да отречеш холокоуста на чифутите(изфабрикуваните "6 милиона", "газови камери" и прочие) могат да те тикнат в панделата в страни като Русия, Германия, Франция, Австрия, Италия, Гърция, Румъния. България не в списъка им, щото тука има най-много на глава на население продажници на чифутите!

From Kras Rus


http://budha2.blog.bg/…/evreiskoto-geto-na-nacistka-germani…

                    



МЕХАНИЗМИТЕ НА ЗАРОБВАНЕТО ИЛИ “КАК СИСТЕМАТА НИ ПРИНУЖДАВА ДА СМЕ СМИРЕНИ И ПОКОРНИ”

Четвъртият механизъм да се заставят съвременните роби да работят за скрития робовладелец е митът за държавата. Съвременният роб вярва, че работи за държавата, но в действителност робът работи за псевдо-държава, тъй като Парите на роба отиват при робовладелеца, а понятието държава се използва, за да се обърква съзнанието на робите, и за да не могат робите да задават прекалено много въпроси като: защо робите работят през целия си живот и винаги остават бедни? И защо робите не получават дял от печалбата? И къде конкретно отиват платените от робите данъци?


http://budha2.blog.bg/drugi/2017/05/17/.1547311



Няма коментари:

Публикуване на коментар