Последователи

събота, 4 ноември 2017 г.

Ниво на планетарна секретност или "операция разкриване" - 2

          


Паразитните цивилизации - Ебра

Преди шест милиона години от друго пространство, на това място в нашата Вселена, което сега възприемаме като Голямата мечка, се появи система от група звезди от цивилизацията на Ебрите.

            

Ебрите са ЕВОЛЮЦИЯТА на протеиновия РАЗУМ. В материалното въплъщение тези паяци са с височина от 2.5 до 4 метра, в зависимост от принадлежността им според съществуващата им йерархия (за сравнение, ръстът на прото–човека не надвишавал 1.88 м).






В продължение на 5,5 милиона години цивилизацията на Ебрите проучвала нашата вселена, за да намери възможност да влезе в Общността на разумните цивилизации на нашата Вселена. Но това беше невъзможно. Затова беше взето решение за активна (насилствена) дейност със същата цел - да влезе в Общността на разумните цивилизации на нашата вселена, но чрез псевдоеволюционна ХИТРОСТ.
           

Преди да "атакува", Ебра проучили структурата на Космоса, научили за златното сечение и принципите за преустрояването на биоструктурите.
           

Започнало сближаване на звездния флот на системата Ебро от съзвездието Голяма Мечка планетата Сур (регион на звездата Meгрец δ) с междупланетната Земна система.
Голямата Мечка е съзвездие от северното полукълбо на небето. Седемте звезди на Голямата мечка представляват фигура, приличаща на кофа с дръжка. Двете най-ярки звезди, Aлиот и Дубхе, имат осветеност от 1,8 видима звездна величина. На двете крайни звезди на тази фигура (α и β) може да се намери Полярната звезда. Най-добри условия за видимост са през март-април. Вижда се на цялата територия на Украйна и Русия.






Голямата Mечка е третото по големина съзвездие, седем ярки звезди от които формират известната Голяма Кофа.
Всички звезди от Кофата имат свои собствени арабски имена: Дубхе (α на Голямата мечка) означава "мечка"; Meрак (β) е "талията"; Фекда (γ) - "бедро"; Meгрец (δ) е "началото на опашката"; Aлиот (ε) - значението не е ясно; Mицар (ζ) - "пояс". Последната звезда в дръжката на кофата се нарича Бенетнаш или Aлкаид (η); на арабски език, "Ал Кайда Банат" означава "лидерът на опечалените".

          


Сближаването на Звездния флот на Ебровската система от съзвездието Голяма Mечка и планетата Сур с Клъстерната междупланетна система на Земята започва през 26 844 г. пр.н.е. Звездният флот на Ебро се състои от: 1 планета - Слънцето, 3 луни (Мозък), 12 основни обекта тип 960, 54 сателита, 3 862 атакуващи обекти от тип 440 с технически съоръжения за унищожаване.
Сближаването продължило 8,5 хиляди години.

Автор: Фёдор Дмитриевич Шкруднев

               


Kevin Spacey Robot Spider



Spider Man Dan Goodwin


Няма коментари:

Публикуване на коментар