Последователи

неделя, 19 ноември 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 85



Опитайте в течение на 24 часа да приемате всичко, каквото и да се случи. Някой ви е обидил – приемете това, без да реагирате, и наблюдавайте какво се случва. Изведнъж ще почувствате приток на енергия, каквато никога преди не сте чувствали.

Когато някой ви обижда, обикновено чувствате слабост, губите спокойствие и започвате да си мислите за това как да си отмъстите. Този човек ви е хванал на въдицата си и сега вие описвате кръгове.

Дни, нощи, месеци, години наред, не можете да спите и сънувате кошмари. Хората прекарват целия си живот, мислейки за такива глупости, само защото някой ги е обидил.

Погледнете в миналото, и нещо ще си спомните. Били сте малко дете, а учителят в клас ви е нарекъл идиот; вие все още си спомняте това и таите обидата. Вашият баща ви е казал нещо … родителите ви отдавна са забравили, и дори да им напомните, няма да разберат за какво става дума.

Вашата майка ви е погледнала особено, и тази рана все още стои, отворена, жива; ако някой я докосне, вие ще се взривите. Не помагайте на тази рана да става по-голяма.

Не позволявайте да заеме душата ви. Обърнете се към корените, бъдете с цялото. Двадесет и четири часа – само двадесет и четири часа – без значение какво се случва, не се опитвайте да реагирате, не се съпротивлявайте.

Ако някой ви е бутнал и вие падате на земята, падайте! След това се вдигнете и се приберете вкъщи. Не правете нищо. Ако някой ви е ударил, наведете главата си и приемете това с благодарност.

Вървете си вкъщи, не правете нищо – само за двадесет и четири часа – и вие ще почувствате нова вълна от енергия, каквато никога преди не сте чувствали, нов прилив на жизнени сили, идващ от самите корени.

И си струва само да се узнае, да се почувства този вкус, как животът ви ще се промени. Ще се смеете над всички извършени глупости, които са ви тормозили, над всички обиди, реакции, отмъщения, които са ви разрушавали.

Никой не може да ви унищожи, освен самите вие; никой не може да ви спаси, освен самите вие. Вие сте Юда, и вие сте Исус.

Ошо


          

Ако драматизираме негативите, ще продължим да ставаме все по-мизерни. Постепенно не можем дори да живеем със себе си, затова използваме все повече и повече хапчета, докато накрая понижим целия си умствен и емоционален хоризонт до точката, в която живеем в някакъв вид ступор от люлката до гроба. ~ Манли П. Хол (медицинска сестра недоволството и жътвата на трагедия 1969 г., стр.15)

                    

Никога не позволявайте условия, които да ви обезкуражават, че нямате енергия да правите хубави и красиви неща или време, за да бъдете милостиви и да развивате добро разположение. ~ Манли П. Хол (медицинска сестра недоволството и жътвата на трагедия 1969 г., стр.15)

          


С всеки проблем, който идва, ние или добавяме сила към проблема чрез нашето негативно мислене, или добавяме сила към решението чрез нашето положително мислене. ~ Manly P. Hall (Nurse a Grievance and Reap a Tragedy 1969, p.15)

                                         
                                  
Вашите мечти ви следват. Вашите съдби превръщат възможностите в вероятности. Времето не е линейно. -Nina Tewsley    


Ако не сте част от решението, вие сте част от проблема.


"Животът е или дръзко приключение, или изобщо нищо." - Хелън Келер


"Често най-дълбоката болка е това, която ви дава възможност да растете в най-висшето си Аз." - Карен Салмансон


"Небесното царство" не е нещо, което се намира над земята  или идва " след смъртта ". То няма вчера или ден след утре и няма да пристигне след "хиляда години". То е преживяване на сърцето. То е навсякъде и никъде. ~ Фридрих Ницше




                         






Това космическо проявление изработено от три материални качества е точно като една къща затвор за обусловените души
                                 



"Тъмнината не унищожава светлината, тя я определя." ~ Брене Браун




"Смъртта трябва да бъде толкова красива, че да лежи в меката кафява земя, с трева, надвиснала над главата, и да слуша в мълчание. Да няма вчера, и да няма утре, да се забрави времето, да прости живота, да бъде в мир. " ~ Оскар Уайлд





"Най-милостивото нещо в света, мисля, е неспособността на човешкия ум да свързва цялото си съдържание. Живеем на спокоен остров на невежество по средата на черно море от безкрайност, и това не означава, че трябва да стигнем далеч. Познанията, всяко от които се стреми в собствената си посока, досега ни навредиха не малко; но някой ден обединяването на разединеното знание ще открие такива ужасяващи изгледи за реалността и за нашето ужасно положение там, че ще се побъркам от откровението или ще побегнеме от смъртоносната светлина в мира и безопасността на нова тъмна епоха. " ~ H.P. Lovecraft


"Егото се храни с дисбаланс, егото се храни с крайности/противоположности . Егото живее върху полярностите - в средата изчезва. Във всяка област, във всяка посока на живота, запомнете това: просто спрете в средата и скоро ще намерите че умът е спрял, егото е спряло. Няма нищо, което да претендира, то изчезва, а когато изчезне, ти си станал добродетел. Сега вратата е отворена за божественото. В средата ти го срещаш, в крайностите, които ти липсват. ~ Раджнееш



"Единственият начин да се справиш в несвободен свят е да станеш толкова свободен, че самото ти съществуване да е акт на бунт".



"Позоваванията на мозъка в алхимическите трактати и в Писанията изобразяват мозъка като източник на адски и божествени сили. Това сходство в символичното изразяване, проявяващо се в изключително разнообразни системи на вярвания, се счита за силно подкрепящо хипотезата за архетипно изображение проекция. " ~ Карл Густав Юнг. 1875-1961.



"Живях с няколко дзен майстори - всички бяха котки". ~ Екхарт Толе



"Съзнанието на единството е състояние на просветление, в което пробиваме маската на илюзията, която създава разделение и фрагментация. Зад появата на разделението е едно единно поле на цялостност, в което гледачът и пейзажа са едно". -Дипак Чопра


Всички брилянтни, искрящи и пулсиращи планети са в непроменимия, очарователен и безкраен космически покой, мястото за почивка в разкошния бюст на благословената богиня на света. ~ Самаел Аун Уеор, Жълтата книга (1917 - 1977)


"Ние се наслаждаваме на красотата на пеперудата, но рядко признаваме промените, през които е преминала, за да постигне тази красота" -Maya Angelo


"Вие сте тук, за да позволите на Божествената цел на Вселената да се развие. Ето колко сте важни! "- Екхарт Толе


"Всеки, който ме познава, трябва да се научи да ме познава отново, защото аз съм като Луната, всеки ден ще ме видите с ново лице". ~ Руми


"Как мога да бъда значим/а, ако не хвърлям сянка? Трябва да имам и тъмна страна, ако трябва да бъда цял/а." ~ Карл Юнг


"Страхът от смъртта произтича от страха от живота. Човек, който живее напълно, е готов да умре по всяко време".

~ Марк Твен


" Смелостта е да знаеш от какво да не се страхуваш."- Платон


Човек може да се роди, но за да се роди, той първо трябва да умре и за да умре, първо трябва да се събуди. -G.I.Gurdjieff

                               
ИЗТОЧНИКЪТ НА ПРОБЛЕМА И НАЧАЛОТО НА ИГРАТА СА ВЛОЖЕНИТЕ В ДНК КОМАНДИ . ТЕ СЪЩЕСТВУВАТ ЗА ДА ОСИГУРЯТ ДОМИНИРАНЕ НА ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО , НАД ДУХА . КОРЕНЪТ НА ПРОБЛЕМА ПЪК Е СЪЗДАВАНЕТО НА ПОЛОВЕ , КОИТО ВКАРВАТ ДУХА В КАПАНА “АЗ СЪМ МОЕТО ТЯЛО'' . Тялото е полът . Мъжки или женски . Духът не е , защото си дава сметка , че половете са мутация на Духа , в трета плътност . Командите вложени в телата се многобройни и представляват техния механизъм за оцеляване . Няколко ДНК команди се активират във времето . ЖЕНИТЕ ИСКАТ ДА КОНТОЛИРАТ , ДОМИНИРАТ И ТРАНСФОРМИРАТ МЪЖЕТЕ , СПОРЕД СВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ - ТОВА Е МОДЕЛЪТ НА ОРИОН . Империята искала да е сигурна , че жената ще бъде програмирана евентуално да доминира мъжа – първо чрез измама , а после – открито . На мъжете била дадена ДНК командата да защитават жената и с команда , която се задейства с времето – да ѝ стане слуга . ЦЕЛТА НА ОРИОН Е ЖЕНИТЕ ДА ПОДЧИНЯТ МЪЖЕТЕ . Това се разиграва в трета плътност и се пренася и в четвърта - от Духовете , които отказват да погледнат на себе си като на това , което наистина са – безполови . Това е част от заложения от манипулаторите капан . Много им се иска да може всичко това да се пренесе и в пета плътност, но това няма да стане. Целта е Духът да получи 95% контрол над тялото , за да може Духът да изрази себе си. Почерпете тялото с нещо, което обича – шоколад, пица – ако ви сътрудничи докато стигнете определено ниво на контрол, но не забравяйте , че то ще се опитва да се върне към своите команди отново. РАВЕНСТВОТО ОЗНАЧАВА РАВЕНСТВО Жените искат да бъдат третирани като равни на мъжете – значи мъжете не трябва да съблюдават маниерите и изказванията си , докато наблизо има жена . Значи , момчета , говорете си за секс , псувайте , ако искате , и говорете каквото си решите в присъствието на жени . Но чакай , ако направите това същите тези , които искат равноправие , веднага ще започнат да се оплакват , че не трябва да правите това , пред жена . Законът – "Подобното привлича подобно". Но няма нищо по-лишено от подобие от разделените на два пола човеци . Двата полюса не се привличат – напротив , получава се нещо като електро-удар и химически шок , който усилва вложените от Орион команди и затруднява действието на Висшия Аз във физическото земно тяло . Ако жените наистина искаха равенство , щяха да приемат и плюсовете и минусите свързани с него , но те не искат . Те искат двоен стандарт , само че това не е равенство . НИКОГА РАВЕНСТВОТО НЕ Е БИЛО ЦЕЛ – ЦЕЛТА Е БИЛА ПРЕВЪЗХОДСТВО И КОНТРОЛ НАД МЪЖЕТЕ , точно както в Орион. Жените вярват , че могат да казват каквото си искат за мъжете , но кой ще е този мъж , който да може да се измъкне , след като каже същото за жените. Нещата никога нямаше да стигнат до това положение , ако Орион не бяха имплантирали в ДНК на мъжкото тяло команди за подчинение . ЖЕНИТЕ ОБИЧАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ СЪЛЗИТЕ , ЗА ДА КАРАТ МЪЖЕТЕ ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТ . ТОВА СЕ ПРАВИ , КОГАТО НЕЩАТА НЕ ВЪРВЯТ ПО ТЯХНОМУ . В много случаи жените разчитат на сълзите , за да контролират мъжете . Важно е да се помни , че когато жената плаче , това е както когато жената диша . Какво от това ? Само заради това те не бива да бъдат третирани като нещо повече . Когато крещят – това е друг начин по който привличат вниманието към себе си . Когато видят , че вече не държат контрола над ситуацията , болшинството от тях плачат или крещят . Пример: двама мъже решават да се бият . Стоящата наблизо жена не иска това и започва да пищи , за да привлече вниманието към себе си и към това , което тя иска . Ако и двама мъже искат да се бият – остави ги, това е преживяване за тях . Е да, но не е било изрично разрешено от жената , затова тя използва оръжията си , за да поеме контрол над ситуацията . Виж , ако искат да се бият за НЕЯ , това е друго – тогава получават нейното разрешение . Тези команди на Орион са твърде силни за инкарнациите от ниско до средно ниво и те не могат да ги превъзмогнат . Това е част от Играта и нейните нови правила . Много напредналите или Финални Инкарнации заемат положението на НАБЛЮДАТЕЛ , независимо дали са мъже или жени . Една от причините Висшите Аз да са тук , е да се учат от ужасните грешки/преживявания на Земята , за да ги избягват в бъдеще , когато създават светове . Финалните , Доминантни или твърде Напреднали Инкарнации никога не защитават своя пол , защото приемат половете каквито са . Те отказват и да бъдат въвличани в драми инициирани от земните жени в техните опити да управляват . За щастие , тази драма на Земята скоро ще претърпи драстични промени . - Вал Валериан - " Матрицата 5 "

                    


13-те зодии съответстват на 13-те основни стави в тялото .



Старозагорската Билла на ДПС( Александър Батенберг №28) основни клиенти; цигани, турци и куки на ДС- ТОРА НОСТРА






Патриотът Слави Бинев приел исляма, Пеевски официално кандидат-депутаk






Светослав Беров - агент на ДС - учител в Сградото(Стара Загора) по времето на Ранчев през социализъмЪ ...











Няма коментари:

Публикуване на коментар