събота, 4 ноември 2017 г.

Мумията на Владимир Илич лишава Русия от енергия

                


Мавзолеят – главното култово съоръжение на черните магове през ХХ век

По-голямата част от руснаците желаят тялото на Ленин да бъде погребано

Наскоро в Русия фондът “Обществено мнение” проведе анкета, която показа, че повечето руснаци искат погребване на тялото на Владимир Илич Ленин. Шефът на пресслужбата на патриарха – протойерей Владимир Вигилянски призова да се предадат останките на Илич на комунистите. Историкът Владимир Авдеев е убеден, че “мощите” на вожда на пролетариата трябва да бъдат изгорени, тъй като над тях е извършен сатанински обряд.

“Мавзолеят и мумията на Ленин в него е сатанизъм в чист вид! – твърди В. Авдеев. – Затова мавзолеят трябва да се разруши, а мумията на Ленин да се изгори – само огънят очиства от сатанизма! Цялата история с балсамирането и построяването на този “некропол” се гради на основата на древноегипетските и вавилонските учения, които нямат нищо общо с нашата традиционна култура. Погребението в Кремълската стена трябва да се унищожи, а Кремъл да се превърне в културно-исторически паметник. Сега това култово място излъчва отрицателна енергетика. Мумията на Ленин и смуче енергия от руския народ. Тя е била погребана на принципа на погребенията на фараоните в Древния Египет: вътрешностите, включително и мозъкът, са извадени, а тялото е балсамирано и разположено в саркофаг. Здравето на фараона било наблюдавано от специални хора, тъй като се смятало, че неговите болести могат да поразят целия народ. Балсамираният в саркофага фараон, според легендата, трябва да охранява и пази духовното и физическото здраве на нацията. Възможно е на египтяните такъв “надзирател” да е помагал. В случая с Ленин всичко е точно обратното: той беше малък, болен, агресивен човек, който унищожи руската държава. Аутопсия на мозъка на Илич направил Оскар Фогт – голям германски невролог. Когато на власт в Германия дошъл Хитлер, той занесъл тези срезове на мозъка със сифилистични промени, а след това по цялото земно кълбо се разпространявали снимките им. Но от руснаците всичко се скрива!”

Сталин – генерален секретар и приемник на Ленин влизал в мавзолея само по времето на паради и никога – вътре

Не се покланял на “свещените” мощи. Това е исторически факт. Той завършил духовната семинария и прекрасно знаел какво е това – мъртвецът отнема енергията от живите. Всеки служител на църквата ще каже същото. През 90-те години празничната трибуна била преместена от мавзолея, а по времето на парадите го покривали с драперия. След като Ленин починал, болшевиките не знаели какво да правят с тялото му. Балсамиращите видели, че тялото е силно разложено и са се появили пигментни петна. Провели “операция по подмладяване на трупа”. Четири месеца след смъртта Ленин изглеждал като нов. Ръководителите на този “проект” имали всичките нужни материали и обяснявали как с различни манипулации може да се промени тялото на жив и мъртъв човек. Първи видял “подмладения” труп братът на Ленин – Дмитрий Улянов. Той панически напуснал мавзолея и възбудено казал: “Толкова съм развълнуван! Той лежи такъв, какъвто го видях, като почина…” Дмитрий завършил земните си дни в лудница…

Знакът на Сатаната

Сградата на мавзолея била построена по проекта на архитекта Щусев. Според някои изследователи тя прилича на зикуратите – постройките за жреците в Древния Вавилон, които те строели с окултни цели. В зикурата имало помещение, където се намирала мумията; смята се, че с нейна помощ жреците управлявали съзнанието на народа.

Според Авдеев болшевишките символи също са произлезли от окултизма; в нито една книга по история на етнографията на руския народ и на всичките съветски народи не присъстват ритуали със звезда. Там винаги е имало само кръстове.

Символът звезда е въведен в Русия през 1918 г. от Лев Троцки. Първите будьоновки били със синя обърната звезда, която е символът на Бафомет – Сатаната. Излиза, че на челата на болшевиките се мъдрел сатанинският символ…

Главата на Ленин, вече мъртъв в този момент, на значки, знамена, в училища и институти – е също копие на древния култ към мъртвата глава. Всичките тези мантри, повтаряни от ученици, студенти и възрастни – “Ленин е по-жив от всичките живи…”, “Ленин живя, Ленин е жив, Ленин ще живее…” също са част от окултния ритуал, който внушава на народа вярата в безсмъртието на Илич. След преврата през 1991 г. имало предложение да се свалят червените звезди от Кремъл, но оставили всичко както си е.

Ленин приживе, меко казано, не обичал религията и всячески се борел с нея. През 1913 г. той писал: “… Всяка идея за някой бог, всяко кокетничене дори с едно божество е… най-гнусната зараза…”

               


Сатанизмът не може да съществува едновременно с вярата и храмовете, затова заповядвал да се изтребват свещеници и да се унищожават църкви. Болшевиките превръщали в нужници и конюшни храмовете, което също е своеобразен ритуал. Днес общественото съзнание е готово да се избави от този култ и да погребе мумията. Никита Михалков – прочутият режисьор, актьор и обществен деец, предлага да се изнесе това безобразие от територията на Москва.

Сградата на мавзолея от самото начало се градяла по законите на магията, като главно култово съоръжение на черните магове на ХХ век, които имали намерението да помогнат в решаването на атеистичните проблеми в държавата. При болшевиките това се получило отлично.

               


Особености на болшевишките жертвоприношения

Древните демонопоклонници маговете имали обичая да принасят в жертва пленници, а не свои граждани. През 1920-1930 година те били дефицитни, затова болшевиките започнали да жертват собствения си народ. По времето на Гражданската война този проблем не съществувал, но в края на 20-те години възникнал дефицитът от необходимите на сатанистите жертви. Човешките ресурси по времето на Гражданската война, разрухата и епидемиите след революцията и колективизацията силно оскъднели, а трябвали все нови и нови жертви.

В тази непроста ситуация мавзолеят бил панацея. Защото в един ден – например по времето на празници, до мавзолея можело да се струпат милиони, които се превръщали в стадо “енергийни дойни крави”.

Всеки ден към мавзолея се виела огромна опашка от жадуващи да видят мумията. По популярност това зрелище превъзхождало театъра, цирка, балета и операта.

В периода 1924-1989 г. мавзолеят бил посетен от над 100 милиона души от целия Съветски съюз. По времето на паради и манифестации в него в продължение на около 70 години влизали не само мъже и жени, но и деца, причинявайки огромни вреди на здравето си. Обяснимо е защо през 90-те години до 95% от новородените деца имали проблеми със здравето. Биологичните сили на народа изсмуквал ненаситният техногенен вампир! Разразилата се днес в Русия демографска катастрофа е пряко следствие от посещенията в мавзолея и участията в парадите и манифестациите на огромно количество съветски хора. Измирането на населението в центъра на Русия започва на практика веднага след изграждането на техногенния вампир в сърцето на страната.

Многозначителен факт: проектирането на мавзолея било възложено на министъра на отбраната Ворошилов. Защото се смятало, че мавзолеят трябва да бъде най-важният военностратегически обект. И той оправдал надеждите на своите творци.

             

Мнението на историка Рой Медведев

“Всичко да си остане, както е. Мавзолеят и тялото на Ленин не са музеен експонат, а исторически паметник. За много хора този факт е много важен. И не само в Русия. За китайците например той е светиня и портретът на Ленин виси на главния площад в Пекин до портрета на Мао Цзедун. Освен това той е и наша история. Без разбирането на историята няма да имаме нито национално самосъзнание, нито култура. Така че не можем да изхвърлим Ленин от нашата история. Аз се отнасям с уважение към него, макар че посочвам грешките и престъпленията на неговия режим…”

              


Издателство “Распер”


АБВеди/Мавзолей

3.9 АБВ

По сакралната АБВ система

А – Асури(синове на тъмнината)

Б – Богове Сури(синове на светлината

В – Вихри
Думата "Богове", обаче, тук няма съвременен смисъл, обобщавайки всички богове, но съдържа древно значение и насочва конкретно към Сури. Именно това е значението на буквата "Буки".


Очевидно първите две имена не предизвикват съмнения, защото, както знаете, първите две букви от азбуката Aза и Буки означават именно Асури и Богове по смисъла на Сури или Деви, а значението на третото слово - Веди, е знание, да знаете. Нейното съответствие с вихър очевидно изисква обяснение.

Досега разглеждахме вихъра само в негативен аспект, като конфликти и раздори в системата, причинени от изкривяването му. Обаче същността, която стои зад цялата вселена, очевидно не може да има само отрицателно значение. Задачата на тази същност е да принуди системата да се развие, което всъщност е значението на съществуването на самата система. Вортекса като конфликт, съответства на борбата на две противоположности, които според философията са двигателят на развитието. Следователно, изкривяването, водещо до вихър, в общи линии е информация, необходима за развитието. С други думи, знанието е двигателят на развитието. Вихърът е носител на това знание, което в своя смисъл уникално съответства на думата "Веди".Сега нека да поговорим за една странна сграда, установена в центъра на Москва и причиняваща много спорове, само с факта на своето съществуване. Това, разбира се, е змавзолея на Ленин. Най-голям принос за развитието на тази тема е допринесла Руската информационна агенция. Именно след прочитането нейни материали, възникна желание да разоблича това устройство с подробно описание на техническите принципи на работата му. Въпреки това дори не може да подозирате колко прост е този принцип, разбираем и красив. Наистина, преглеждайки хипотезите за работата на пирамидите, можете да видите стълбове на светлината пронизващи пространството в търсене на извънземни, или антена тип вълнови канал под формата на стъпалата на мавзолея, и много по-забавно, но в същото време попълване величието душа и неразбираема задача решаването на тази мистерия. Въпреки това, както се оказва за решението на тази задача мощният ум, трябва само да забрави всички тези глупости, явно окуражен от сили, които не се интересуват от решаването на тази тайна, но за решаването на проблема са достатъчни и познанията на начинаещ радиолюбител.

И така, за да разберем проблема, първо четехме материали по тази тема от Агенцията за руска информация [[Московский Зиккурат, Кремлёвский терафим], в която се казва, че мавзолеят не е нищо друго освен Шумерски зиггуратор. След това остава само да се разбере техническата страна на въпроса.

Очевидно е, че пирамидата може да взаимодейства с някаква енергия, която все още не е известна за нас. Размножаването на енергия в пространството може да бъде представено като определен поток или вълна. За да започнете, помислете за метода на разпространение на вълните.

Да предположим, че свойствата на тази все още не е известна ни енергийна вълна, при нейното разпространяване в различни среди, са подобни на тези, които вече са добре проучени, еластичните и електромагнитните вълни. Причината за това предположение е очевидният факт, че формата на пирамидата играе важна роля в работата и. Формата определя интерфейса, границата между материалите на пирамидата и въздуха и за да има смисъл пирамидалната форма, условията за разпространение на търсената енергия в тези среди трябва да бъдат различни.

С други думи, можем да приемем, че поради разликата в свойствата на камъка и въздуха съпротивлението на пирамидно-въздушния преход е достатъчно голямо и, както всички вече познати видове вълнова енергия, предполагаемата енергийна вълна ще бъде отразена от стените на пирамидата, независимо от това къде тази вълна е дошла. Оттук следва, че без допълнителни трикове каменовата пирамида не е в състояние да излъчва енергия във въздушното пространство или да я поглъща оттам.

Обаче в земната повърхност се наблюдава съвсем различна ситуация, тъй като материалът на пирамидата практически съвпада с нейната почва. Следователно, съпротивлението на границата на този преход ще бъде минимално и, ако пирамидата се счита за антена, тя ще бъде в съответствие със заобикалящата среда на земята и следователно може свободно да абсорбира или поглъща енергия от нея.

Това заключение напълно съответства на факта, че пирамидата е насочена към земята в равнина с най-голяма площ. Тоест, ако пирамидата е антена, тогава нейната бленда в този случай е максимална и следователно на земята тази антена ще работи най-ефективно.

Сега нека обърнем внимание на очевидния факт, че когато разглеждаме пирамидата като антена, насочена към земята, нейната форма напълно съответства на формата на елементарен високоговорител. С други думи, пирамидата може да се използва като рупорна антена, която обменя енергия с вътрешното пространство на земята.

Просто искам да знам в каква посока се движи енергията. С други думи, дали рупорът на пирамидата излъчва или получава.

Трудно е да си представим с каква цел може да е необходимо да излъчваме енергия в центъра на Земята и освен това в този случай източникът на излъчена енергия трябва да бъде в самата пирамида и следователно вече може да бъде открит в накоя от тях. Поради това по-разумната версия изглежда тази, че този рупор се използва като антена, която получава енергия от земята, което се потвърждава от подредбата на всички известни пирамиди над геологично активните зони, които могат да служат като източник на енергия.

По този начин се обръщаме към следващия въпрос - какво точно прави пирамидата с енергията, която отнема от земята?

Обикновено рупора, получава енергия от широката си страна, излъчваща ненасочено във всички направления с тясната. В нашия случай пирамидата би могла да бъде такъв излъчвател, ако материалът вътре в рупора има същата вълнова устойчивост като външното въздушно пространство. В действителност, пирамидата е каменен масив и не може да излъчва, но може да бъде просто резонатор за входящата енергия от страната на земята при това доста лош.

Въпреки това, нека да се отклоним от този факт и да си представим, че пирамидата може да излъчва енергия във въздушната среда.

Освен това представете си, че вълната, влизаща в пирамидата, не се распространява от центъра на земята, а от повърхността й в определена посока, а пирамидата, както и повечето истински пирамиди, има пресечен връх. В този случай този отрязък ще се превърне в тесен край на рупора, на чието ограничение разпределението на вълната ще бъде същото като при традиционния полувълнов вибратор. Следователно, моделът на насоченост на пирамидата, като антена, в този случай може да има формата на торус, центриран на върха на пирамидата.

С други думи, ако една пирамида може да излъчи енергия, формата на нейното разпределение в космоса ще бъде торус.

Сега нека припомним, че енергийните контури, системите, разгледани по-рано, приемат точно формата на торус, или може да се каже, че формират тороидална черупка около ядрото. Оттук, почти интуитивно, въз основа само на външна прилика, може да се приеме, че пирамидата около нейния връх е в състояние да създаде торус на енергийната система, ядрото на което в този случай трябва да се намира на върха си. Съгласете се, предположението е доста интересно за продължаване на разсъжденията в тази посока.

Въпреки че в този случай е необходимо първо да се отговори на естествено възникващия въпрос, откъде под повърхността на земята могат да се появят вълноводните енергийни потоци, необходими за генерирането от пирамидата на даден торус?

Ако приемем предишните глави на тази книга за достатъчно убедителни, то отговорът е очевиден и се състои в това, че самата земя е енергийна система, в която има много затворени енергийни вериги. Тези контури формират своя енергийна обвивка, аналогична на вече известната, магнитна обвивка на земята, само че те, поради различна енергийна природа, се намират вътре в тялото на Земята. Освен това, поради взаимното отблъскване, тези контури се притискат по-близо до повърхността на земята, където се концентрират в мощни потоци.

Въпреки че, разбира се, тороидалната структура на контурите, особено вътрешните, е условна. Във тази сложна система обратната връзка има много клонове и различни връзки и затова реалната система е сложен и сложен възел на енергийните потоци. Независимо от това, потоците от енергийната система на Земята са напълно способни да дадат на пирамидата енергия, въз основа на която ще генерира собствена енергийна система.

В този случай, за да разберем точно как се случва това, нека да разгледаме тези процеси от гледна точка на хидродинамиката и да си представим енергийния поток под повърхността на земята не като вълна, а като поток от енергия в буквалния смисъл на думата.

Докато повърхността на земята е плоска, този поток е ламинарен, но веднага щом се сблъска с неравностите под формата на пирамида, в него ще се появи турбулентност.

Нека да погледнем потока на водата, преминаващ през залива. В него има много хаотични вихри, генерирани от колебанията във водния поток. Все пак нищо не може да се разбере.

Ситуацията обаче ще се промени, ако на определено място бъде пробита дупка в условната канализация , през която част от потока ще напуска. Около това отверстие веднага ще се появи мощен водовихър.

Стока на водата в отверстието организира структурата на водното движение, превръщайки хаотичната турбуленция в правилния контур на вихъра. Аналог на тази трансформация, когато се разглеждат вълновите процеси, е възбуждането в пирамидата на трептенията при основната си резонансна честота. По този начин енергията на потока се превръща в енергия на главната резонансна честота на пирамидата.

Възниква обаче въпросът: какво в пирамида играе ролята на фуния?

Очевидно това което е на подходящо място за него. В мавзолея на Ленин това е неговата мумия, а във всички египетски пирамиди има място на това място, очевидно запазено за такова тяло.

Както бе отбелязано от внимателни изследователи, позицията на ръцете на Илич е изключително интересно. Лявата длан е насочена надолу, а дясната длан е сгъната в юмрук.
Има древно източно учение за управлението на фината енергия - прана. Практиката за манипулиране на тази енергия, използвайки позициите на ръцете, се нарича мудра. В съответствие с тези мудри, отворена лявата длан приема външна енергия, докато дясната стисна в юмрук затваря енергията в тялото.


Интересно е, че лявата му ръка като енергиен приемник е насочен надолу, което потвърждава предположението, че източникът на енергия е на земята. Тази ръка също играе ролята на фуния за формирането на вихър. Дясната ръка, свита в юмрук, говори за трансформацията на енергията в тялото. Как работи тази фуния - ще анализираме конвертора по-късно, но засега нека да отбележим още една важна точка.

Доколкото позицията на ръката на Ленин, може да се обясни с манипулирането на фината енергия, и разбиране на манипулацията от гледна точка на древните учения, може да се изясни принципа на механизма на пирамидите, може да се предположи, че именно самата енергия от прана, ци, чи или ки, с помоща на мумията, се превръща във вихър в обема на пирамидата.

Прана е енергията на живота, затова не е изненадващо, че контурите на тази енергия, принадлежаща на земната система, преминават под нейната повърхност. Тези схеми служат за взаимодействие на земята с живота, който възниква на нейната повърхност. Те дават жизненост на всички живи същества и служат едновременно, за да получат информация за всички жизнени процеси на земята и да ги управляват.

Много хора са посещавали мавзолея през съветските години. Опашката се държеше около тялото на Ленин. С други думи, през центъра на вихъра, който е зона на понижено налягане. Вортексът изтръгва енергията на прана от хората, като я издърпа в потока си. И този поток се усилва за сметка на жизнената сила на хората. Това просто физическо явление обяснява пълното енергийно опустошение на хората след посещението на този енергичен вампир.

Въпреки това възниква естествен въпрос - защо точно пирамидата? В края на краищата, всяка изпъкналост с мумия, заровена под нея, е достатъчно, за да се образува вихър. За да отговорим на това, нека да разгледаме как вихърът се държи в пирамидата.

Пирамидата се стеснява до върха, така че в горната част, възбудения в нея вихър ще става по-гъст, ще се уплътнява.Това ще доведе до факта, че този вихър ще бъде под формата на сектор от тор. Ако сега спекулативно разширяваме този сектор на торуса отвъд пирамидата, той ще се превърне в пълноценен торус.

И сега нека обърнем внимание на факта, че този спекулативен торус се формира около горната част на пирамидата и напълно съвпада с виртуалната диаграма на говорителя на пирамидата, когато разглежда облъчването от гледна точка на вълновите процеси. Въз основа на факта, че когато разгледахме един и същи процес от две различни гледни точки, стигнахме до единен резултат, можем да признаем валидността на съществуването на този модел.

Въпреки това, макар че този торус около върха на пирамидата във всички случаи е само въображаем. За да го превърнем в реален и превърнете виртуалния модел в работещ механизъм, представете си, че в горната част на пирамидата сме изградили ядрото на някаква енергийна система, подобна на тази, разгледана в предишната глава. И задължително условие е, че това ядро ще има енергийни контури на прана и следователно може да взаимодейства с вихър, който е възникнал в пирамидата.

Контурът на системата, образувана от това ядро, има формата на торус. И сега нека обърнем внимание на факта, че след инсталирането на ядрото върху пирамидата неговите енергийни контури напълно съвпадат с вихъра, образуван в пирамидата. Вихърът ще се превърне в сектор на този торус и потокът му в буквалния смисъл на думата ще премине през сърцевината. Тоест, вихрът на прана, който е възникнал в тялото на пирамидата, ще бъде насилствено енергиен контур на ядрото, разположено на върха му.


Такова устройство изненадващо напомня на обикновен тороидален трансформатор.

И сега нека си припомним заключенията, направени в предишната глава, че сърцевината на системата е способна да превърне енергията на една от нейните схеми в енергия от контури, напълно различна енергийна природа. Поради новата енергийна природа тези вериги вече няма да бъдат свързани с тялото на пирамидата и лесно ще създадат тороидален енергиен плик извън неговите граници.

Както разбрахме по-рано, като обикновена антена, пирамидата не може да излъчва енергия, защото свойствата на каменното тяло на пирамидата се различават от свойствата на въздушната среда. За радиация е необходимо съответното устройство.

Сега е ясно, че това устройство за разполагане в пирамидата е ядрото, което създава в пирамидата трансформатор, трансформиращ енергията на вихъра на прана в контурите, образуващи тороидалната черупка около ядрото извън пирамидата.

По този начин, за да се превърне виртуалното излъчване на пирамидата в истинска, на върха на пирамидата, е необходимо да се установи ядрото на нова енергийна система.

Въпреки че трябва също да се отбележи, че пирамидата не излъчва енергия в обичайния смисъл на думата. По-подходящо е да се каже, че затворените контури на енергийната система формират енергийна аура около нея.

Каква е тази аура, която се генерира от ядрото, разположено върху мавзолея?

Очевидно е, че шумерският зиггурат е поставен на Червения площад не за красота. Подобно на механизмите, разгледани по-рано, тя е създадена от древните шумери очевидно с цел да влияе на руския народ и да въведе нарушения в неговата система. Да предположим, че духовната система на народа може да бъде наречена egregor и въздействието на мавзолея е насочено към него. В този случай сърцевината, разположена на върха, трябва да формира локален егиор на руския народ.

Този поток на местния егрегор, създаден от пирамидата, ще влезе като подсистема в общия поток на егрегора на руския народ и ще донесе в него информация, родена в червата/недрата на мавзолея.

Какъв артефакт в този случай трябва да бъде в горната част на пирамидата на мавзолея като ядро

http://abvedi.com/2-1-mavzolej.html


               

Енергийни вампири

              

Кои са вампирите на 21-ви век?!
             


Гробницата на Ленин на преден план, Red Square/Червен щит/, Moscow © Andrew Гоф

RUSSIAN мистицизъм/сциентология/ и тайните на небостъргачите

             

Гробница на Сталин, в близост до Кремълскта стена, но отделно от мавзолея на Ленин

Сталин умира на 9 март 1953 г. и е погребан в гробница на Ленин. Той остава там до 1961 г., когато член на партията, една жена на име DA Lazurkina, съобщава в партиен конгрес 22-ри, че Ленин е явил в сън и й съобщил, че той вече не иска да лежи до Сталин. Невероятно, но никой не оспорва иска й и Сталин веднага се премества в външен парцел в близост до стената на Кремъл.


Няма коментари:

Публикуване на коментар