неделя, 26 ноември 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 89


"Ако някой като Наполеон действително беше назначен със съдба да контролира Европа, той не бива да бъде обвиняван за упражняването на правата си. Да се противопоставиш на него би било грешка. Всеки, който прави това, би направил грешка по отношение на собствената си съдба, освен доколкото може да е необходимо за него да научи уроците на поражението. Слънцето се движи в космоса без намеса, природата дава орбита за всяка звезда. Сблъсъкът доказва, че единият или другият се е отклонил от курса си. Всеки човек, който поддържа истинския си курс, колкото по-твърдо действа, толкова по-малко вероятно са другите да му помагат, а примерът му ще им помогне да намерят свои собствени пътеки и да ги преследват. Всеки, който става посветен, помага на другите да направят същото. Колкото по-твърдо и сигурно се движат хората, толкова повече такива действия се приемат като стандарт за морала, и толкова по-малко конфликтите и объркването ще пречат на човечеството ". ~ Liber ABA. 1913.

                 "Винаги ще има война, но винаги трябва да работим, за да се противопоставим". ~ Shunryu Suzuki (1904 - 1971)


"Ние не сме по-виновни, като следваме примамливите импулси, които ни управляват, отколкото Нил заради наводненията си или морето за вълните си." - Marquis de Sade - Donatien Alphonse François. 1740-1814.
Владимир Ленин бе казал: "Дайте ни 8 годишно дете за 8 години и то ще бъде болшевик завинаги."

"Ако на всеки 8 годишен в света се преподава медитация, ние ще премахнем насилието от света в едно поколение". ~ Далай Лама
"Преди да навърша 9 години, вече бях научил основната доктрина на арабския живот : Аз против брат ми, аз и брат ми срещу баща ни, семейството ми срещу братовчедите ми и целият клан, клана срещу племето, племето срещу света и всички заедно срещу неверниците Леон Юрис. Това е познато от Тора и ТалмудаИзраел е кибуц за практично обучение на кадри (върху палестинци) за частните армии и охранителни еврейски фирми на бъдещата Световната Еврейска Държава, т.е НСР. Когато пораснат и станат млади мъже и жени, на тези добре обучени бойци ще им се наложи или да се бият със светските израелци, или да поемат обратния път – да се върнат в земите, от които са дошли. Колко от тях – в България? Питайте любимите ви политици.

Ислямска държава: Непълнолетни деца са обучавани да се бият и убиват


               Шпигел: Зад кибератаките от името на "Ислямска държава" стои Русия

Израел отделя особено внимание, на специалното еврейско, нацистко военно възпитание на децата и юношите.

            Интересно защо Новия Завет(нови топки), предназначен за семитите, е наложен посредством Християнството на бялата раса? Явно левитите са се усетили, че става дума за лов не на риба, а на души, и вместо при юдеите го наложили на раи-те,... така наречените гои - техните врагове. Така Христианството помогнало да завладеят планетата. На какво учи християнството гоите? - ако юдеин реши да убие християнин, то последният не трябва да му пречи, а да го подпомогне в това му начинание.

Няма раждане или смърт, но пристигане и заминаване от една формa в друга


Откъснете от забулената фигура на природата своята обвивка от неизвестност и се изправете лице в лице с Божествената реалност. 
 - Manly P. Hall


"Смърт ли е последният сън? Не, това е последното и финално събуждане." ~ Уолтър Скот


                                 

"Най-красивото нещо, което можем да изпитаме, е тайнственото, то е източникът на цялото истинско изкуство и наука". ~ Алберт Айнщайн


"Чудото е семето на знанието" - Франсис Бейкън


"Човек не се просветлява, като си представя фигурите на светлината, а като превръща тъмнината съзнание" - Карл Г. Юнг


"Най-важното е да не се прекратява питането: Любопитството има своя собствена причина за съществуването, човек не може да не бъде в страхопочитание, когато разглежда загадките на вечността, живота, прекрасната структура на действителността. Достатъчно е всеки ден да се опитвате да разбирате по-малко от тази тайна. Никога не губете свято любопитство. " ~ Алберт Айнщайн


Обратното на всяка истина е също толкова вярно! Това е така: всяка истина може да се изрази и да се формулира само когато е едностранна. Всичко е едностранчиво, което може да се мисли с мисли и да се каже с думи, всичко само половината, на всичко/и липсват пълнота, закръгленоста


, единството. -Siddhartha, Hermann Esse


Ако нищо не ни спаси от смъртта, любовта може поне да ни спаси от живота. - Пабло Неруда


Надявам се, че когато настъпи края на света, ще мога да дишам с облекчение, защото ще има толкова много неща, които да очаквам. - Donnie DarkoНякъде, нещо невероятно чака да бъде познато. - Карл Сейгън


Животът е ехо. Това, което изпращате - се връща. Това, което сееш - ще пожънеш. Това, което давате - получавате. Това, което виждате в другите - съществува във вас. Помнете, че животът е ехо. Винаги се връща при вас. Така че дай доброта.


"Как хората се отнасят към другите хора е пряко отражение на това как те се чувстват за себе си." -Paulo Coehlo


"Често забравяме, че сме природа. Природата не е нещо отделно от нас. Така че, когато казваме, че сме загубили връзката си с природата, загубихме връзката си със себе си. " - Andy Goldsworthy


Ако страдате, това е заради вас, ако се чувствате блажено, това е заради вас." Никой друг не носи отговорност - само вие и вие сами, вие сте вашият ад и вашето небе. -Osho
"В безкрайността силите са в перфектен баланс и оттам енергията на една мисъл може да определи движението на Вселената". - Никола Тесла
Средният човек се съпротивлява на неизвестното, защото се страхува, че ще се измести по някакъв начин от малките, примамливи модели, в които се е заключил. Да бъдете заключени в твърде малък модел е бедствие, но изглежда, че считаме тези бедствия за удобни. Всъщност, те са причината, поради която сме в опасност.. ~ Manly P. Hall (Сляпото място в ума 1961, стр. 9)


Хората, които не познаваме, не са загадъчни; те са точно като хората, които познаваме. Понякога това е неприятна мисъл, но трябва да се привикнем към нея. Основните емоции на всички хора са по същество еднакви. ~ Manly P. Hall (Сляпото място в ума 1961, с. 8)

Ние не можем да държим негативно отношение непрекъснато и все още познаваме доброто. Не можем да обясняваме нашите страхове на себе си и другите постоянно и все още да имаме вяра. Не можем да величаем всяка корупция и да минимизираме всяко постижение и да имаме надежда. ~ Манли П. Хол (The God Seekers 1961, p.14)


                                             

Цялото Божествено познание е било откраднато от братята от Черната ложа , времето им изтича и знаят , че не може да го крият вечно сега ако не го върнат ще настане мъка за цялата вселена, защото законите на дисбаланс са нарушени .
Преди хилядолетия е било чест да се служи в Черната ложа сега е ред на възход на Всемирното бяло братство . 

~ Скритото познание ~


Престъпленията са дело на низшите духове , които работят чрез човека , но човек е отговорен , че ги е допуснал .
Дявола е най - големия хипнотизатор , ще извърши ред престъпления от твое име докато те е сложил в хипнотичен сън и сетне ще рече ; " Ти си извършил , това и това престъпление " .
Затова Бог знае греховете ти , но те зове по име , а Дявола знае името ти , но те зове по греховете ти !
Бог знае греховете ти , но те зове по име , а Дявола(например служители от НАП начислявайки несъществуващи глоби на предварително набелязани от ДС ТОРА - НОСТРА, дребни и средни фирми за ликвидиране ) знае името ти , но те зове по греховете ти !

       

Когато семейството попадне в редица трудности, защо имат тези трудности? Те не ги имат, защото всички те са любящи, любезни, приятелски, интелигентни, разбират, си сътрудничат, съчувствени хора. Те имат тези проблеми, защото поне някои от членовете на семейството са само-центрирани, арогантни, непоколебими, несътрудничещи, поставяйки амбиция и лично удовлетворение над общото благо на това семейство. Това е причината за неприятностите. ~ Manly P. Hall (нашият човек в орбита 1961, стр. 11)

          
                   
                        
Проблемът в днешния свят е, че хората са необразовани в основната наука за цивилизацията. Цицерон каза, че цивилизацията е държава, в която хората живеят заедно в мир, хармония и сътрудничество. На тази основа ние не сме го получили и никога не сме го имали. Но ако не го получим, ще попаднем в беда. ~ Manly P. Hall (Нашият човек в орбита 1961, стр.15)

Злите сили знаят слабите места персонално! Изпълнители на ниво държава на Черната Ложа са службите и държавните служители които са свързани и командвани от нелегалните центрове на мафията Тора Ностра. Основна цел  както през комунизма е систематично попълване на данни в централни компютърни системи за всеки индивид. Чрез запис на мозъчни вълни от там в централен компютър през антените на мобилните оператори могат да ви манипулират, да пазарите от определени места, да гласувате, да катастрофирате и мн.др.

              

Черен Goo Computer
D WAVE 2X квантов компютър в Advanced Суперкомпютър Механизъм на НАСА в Силициевата долина.

В Библията Новия Йерусалим се описва че е с форма на куб.

Казва се че има няколко компютри "Черно Goo", които ще движат Новия световен ред на предприятието " Луцифер" това всъщност един изкуствен интелект. Дали това е квантов скок за който се готвим?
За 85% от зомбираното население на Земята, поддържащо основите на пирамидата със сигурност!

 
  
Бъдещето на света според черно-белите. 


Хищник - черно-бял, рокфеллеровец/тяхната цел - съединение на живото (в червено) с неодушевеното (синьо) = VIOLET = трансхуманизъм = електронен концлагер => да спаси света по нов начин (като неправителствена организация - феодализъм, империята на базата на орденски образования и двухкоридорна система)


Следващият етап на развитие - пълно откъсване на съзнанието от тялото. Човечеството се превръща от обикновена в разпределена мрежа, функционираща като единен паралелизиран хиперкомпютър. Човешката личност в съвременния смисъл на думата не остава, има програми и подпрограми на различни нива на трудност, взаимодействащи синергично. Като тези програми и подпрограми отдавна са съхранени на подземни суперсървари, а телата на живите се използват като марионетки. В инкубатори - бункерии и лаборатории вече са отглеждани новото поколение кукли - биологични, механични псевдоматериални и др. "Хората" не съществуват "обществото" - също. Има синергезирано съзнание - въплътено в Единно Тяло Емергентор. С други думи - сингулярност. Емергент - е трансмутация в рамките на азимовска Фондация, създадена със заповед на РЕНД Corp. в рамките на "Промяна на имиджа/образа на човека" - не, не за подобряване на породата, а за по-бързата му ликвидация. Това не е нищо повече и нищо по-малко от опит за постоянно, навеки да се закотвят Божествените частици = душа в неодушевени тела. цвят - ПУРПУР (лилаво).

             


Порядък (двукоридорен, дву-роиден) + Трансхуманизъм, основа - законът е еднакъв за всички. Религия - юдохристиянство (католицизъм). Придворен фактор - ашкенази. Световната политика - нов световен ред. Средства за постигане на целта - ционизъм и фашизъм. Вид дейност - промишленост, финансова система, образование, наука, музика, философия.

Насаждано обществено устройство - дистрибуция социализъм, разпределителна система. Насаждано световно устройство - Империализъм.


                   


Принципът на строеж на власта - пирамида, орденски затворени организации. Базова валута - долар. Инструменти - Ватикана, идеологически схеми, финансови договорености, франко-зидари. Цели - контрол на раждаемостта, контрол на природни и промишлени ресурси, финансова система, военни операции. 

                        

Идеология - ционизъм, антисемитизъма, трансхуманизъм, социализъм, фашизъм. Исторически проекти - кръстоносни походи, орденски структури, Американската революция, революцията във Франция, болшевишката революция в царска Русия, Африкански съюз, Трета световна война, операция 11.09.2001, операция "Брайвик" Лондонски размириците от 2011 г., Бостонски експлозии. Главния враг за пред гоите - сефарадите. Сила - в организация и управление. Ключов клан - пруската аристокрация, арийска хаплогрупа R1a1a1g2b-L365 (произход - Източна Европа) Куратор на проекти в САЩ - Кисинджър. Финанси - Рокфелер. Интересите на Веттините в САЩ се представляват от Републиканската партия.
                   


Черно белите се кланят на двата куба - на Кааба/Сатурн и на куба на Луцифер - излъчватели на изкуствена светлина в холографските ареали на адските планети.

                 

Изследванията показват, че по същество ние сме в капан в пространството и времето вътре в един куб от системата за контрол от матрицата на Сатурн. Световния управляващ елит и техните тайнствени сътрудници - сиви - от хиляди години ни "играят" в робство чрез помощта на тази извънредно напреднала технологична система за контрол на матрицата Сатурн? Казано е, че в системата за контрол на матрицата, Сатурн е "мейнфрейм компютър", задвижван от фотонната енергия на нашето слънце. Тогава Сатурн изпраща информация, която се получава от нашата Луна действа като някакъв вид интерфейс модулна система. Луната, от своя страна, изпраща комуникационни сигнали на Земята с помощта на виртуални измервателни уреди, производство на симулираната информация; фалшивата реалност, която ние получаваме и мислят, че са истински. Усвояването на тази фалшива реалност вътре в неизбежната матрица е била използвана като платформа за този привидно безкраен цикъл, свързани с идеята за прераждане страдание, смърт, болести и глад ...

НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ГЛЕДА КАТО НА ОПАКОВКИ, КАТО НА ТЕЛА, И ЗА ДУШИТЕ, КОИТО НАСЕЛЯВАТ ТИЯ ТЕЛА, НЯМА МЕСТО В ТИЯ ТИПОВЕ МОДЕЛИ.

ГРУБО МАНИПУЛИРАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ СЪС СХЕМИТЕ ЗАЛОЖЕНИ У ЧОВЕКА, НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ С ВЪТРЕШНАТА МУ ПРИРОДА.

ДНЕШНАТА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ Е ТОТАЛНО НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ С ВЪТРЕШНАТА СТРУКТУРА НА ЧОВЕКА

ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА НА ТЕЛАТА БЕЗ ДУШИТЕ ВОДИ ДО ХАОС И РАЗРУХА.


       Фалшивите дилеми се изработват от най-тежките и най-падналите зли сили.

Заговорът има епитет "йудео-масонски", което презентира съответният дух от съответният локал

Във Ведаическите Арйански традиции Знанието се предава по дедуктивен способ(от-горе-на-долу с помощта на Духовен Авторитет). Той не се крие в тайни конспиративни (заговорнически)общества, тъй като целта не е материална изгода, а - освобождение на духовната душа от робството на материята(невежеството).
Обаче Знанието не се афишира, нито се предава на неподготвени-духовно или такива, които ще изспекулират с него за материални користни цели.
Последните такива са Аврамическите духове(ghosts, spirits) от Анта-ришка-лока със своите профански в духовно отношение Аврамически религии(в гуната на мрака-Тамас), както и свободните наги(змии, зидари, каменоделци) от Била-сварга-лока. (виж Ведаическа Космогония).

"Конспирация" значи Заговор. Таен заговор. На тъмно. С цел користна; с цел оставане в материята, с цел, управляване(манипулиране) на материята без желание за освобождение от нея и Прекрачване в Трансцеденталният свят. Иде от Лат. думи "Con Spiritus"("Чрез духове", паднали духове).
       Врагът копира Бог за да седне в Светая Светих (храма). 

Копират се и изопачават законите на Карма, с които се заемат службите на съответните държави.

Води се борба кой да владее планетата и кой да бъде господарят на човека! Каква е все пак целта на тези илюминати? Да изпълнят своя план. А той какъв е? Дали се изчерпва само с изграждането на храма - . Да, изграждането на храма, това е една от целите, но не и последната и най-главната. Над тази цел за изграждането на храма(Нова Кааба) и изпълнението на отрицателно заложената програма на богоизбраничество, стои една друга генерална цел – да се покори и овладее планетата в името на Луцифер, Зад ритуала и богоизбраната доктрина и нейното осъществяване, стои нещо съвсем практично. Кое е то? - Властта над човешкия род в името на Луцифер и създаването на синтетичното човечество. Това е човечество не въз основа Плана на Отеца. Луцифер прави опит да създаде човечество, което от гледна точка на духовната тъкан, отсъстваща в случая, е изкуствено, тоест човечество без душа, съдържащо само разумно начало. Създаването на човек с високо разумно начало, със строго логична конструкция, без сърце и душа, е било цел на Луцифер. Войната е стъпка по пътя на осъществяване на този план на илюминатите.

           

Деяния 4:11 Той е камъкът, който вие зидарите презряхте, който стана глава на ъгъла. 12 И чрез никой друг няма спасение; защото няма под небето друго име дадено между човеците, чрез което трябва да се спасим.
           “Майсторът” отдолу е съвършено различен от стандартното понятие за дявол. Дяволът от приказките е безобидно псе, което подскача покрай тази Сила. Сила на разума, която не е свързана с душата на човека, но го владее като разум. Тази разумна сила е Луцифер. Тя е допусната да действа от Небесният Отец, положил Божието начало у човека. Тази сила действа чрез т.нар. Посветени или Илюминати. Кръг от хора които изповядват преклонение пред тази сила на име Луцифер.
Сатана(Ариман - злия син на Кронос - и неговото проявление като "бог" на войната в материално тяло - "Яллахова илиИшкур ) многократно се кани на Луцифер в т.нар. Аврамически "свещни" книги, но- в крайна сметка в кали-йуга са в конспирация. Обединява ги синтеза на материалната изгода.
Изкуствената светлина на междугалактическата корпорация за производство на изкуствени слънца "Луцифер" - Тетраграматон в дифракция с черната светлина от Кааба в Била Сварга са основата на подмяната на божествената матрица, или по-точно новото поле се наслагва върху божественото -създава се нова холографска матрица на основата на божествената - със сатен(сатан) от илюзии. така Люци и Ариман ви кръстосват, покръстват с изкуствена светлина. А Яхвето е тяхна инкарнация в мат"реалният свят - шумерският бог на войната все още бродещ по земята - като Каин - инкарнация след инкарнация.
Рогът на изобилието е бил атрибут на Сатурн (Кронос, Дарзалас, Ате, Ата). И тъй като той е бащата на боговете, е изобразяван като брадат старец.
            В индоиранската митология Кронос (Сатурн, Айон) е наричан Зерван – Акарана. Той е андрогинно божество и съдържа в себе си двете начала – добро и зло, мъжко и женско начало. Дуализмът е дълбоко присъщ за иранския пантеон. Името Зерван е синоним на Безкрайното време-Съдба. Андрогинната природа на Зерван показва, че е изначален бог. Легендата разказва, че той извършил жертвоприношения, за да се сдобие с поколение. След време се раждат двамата му сина-близнаци: добрият син Ахура Мазда като носител на идеята за Светлината (Зороаст) и злият Ахриман. Ахура Мазда е зороастрийският вариант на по-старото и известно име на сина на Зерван – Митра. Митра е светлина, извираща от небето, символ на доброто. В иранския свят са известни мистериите на Митра. Те се провеждат в пещери и се разиграва историята за раждането на Митра от скала (символ на неизменното духовно начало) и сцената, при която Митра по заповед на своя баща (Върховният бог Зерван) убива свещения бик. "Кааба" е Сатурн, но както винаги проблемът е за посоката на ДВИЖЕНИЕТО около него - днес сатурн е Ариман(аРА -ман, служител на Ара или реверсиран РА): Дали Сатурн ви помага да се освободите от него и Матрицата или ви прави негов роб и роб на материята. "Санкаршана(Царят на змиите- Змеят Шеша) има форма на "тетра-гамон"(четиристенна пирамида или 4 стени на куб- "кааба, "кивот", чрез което заблуждава, че е четири-ликият Брахма), който слиза заедно с Господ Рама, като "Лакшмана"(така както Бала-дева слиза с Кришна, и е "Брахма" за тези, които са познали Кришна, но- "Ананта-шеша", за тези, които искат да излъжат Кришна и да властват в материята). Ватикана е построена върху храма на Кибела в Рим! Подменят Кулата към силата на БААЛ с култ към главата на Кибела, като напомняне за Вавилонската кула! Така както християнството е построено върху "костите" на тракийските есхари на БААЛ и избитите свещенници на Митра. Дяволът е реверсиран Бог и религията му е реверсирана - на същите енергийни места на планетата но в обратна посока, или с реверсирани кодове/слово в материцата. Законите на симетрията са по висши от законите на битието,... в компютърната игра...

                 

Черно белите се кланят на двата куба - на Кааба/Сатурн и на куба на Луцифер - излъчватели на изкуствена светлина в холографските ареали на адските планети.

                 


Изследванията показват, че по същество ние сме в капан в пространството и времето вътре в един куб от системата за контрол от матрицата на Сатурн. Световния управляващ елит и техните тайнствени сътрудници - сиви - от хиляди години ни "играят" в робство чрез помощта на тази извънредно напреднала технологична система за контрол на матрицата Сатурн? Казано е, че в системата за контрол на матрицата, Сатурн е "мейнфрейм компютър", задвижван от фотонната енергия на нашето слънце. Тогава Сатурн изпраща информация, която се получава от нашата Луна действа като някакъв вид интерфейс модулна система. Луната, от своя страна, изпраща комуникационни сигнали на Земята с помощта на виртуални измервателни уреди, производство на симулираната информация; фалшивата реалност, която ние получаваме и мислят, че са истински. Усвояването на тази фалшива реалност вътре в неизбежната матрица е била използвана като платформа за този привидно безкраен цикъл, свързани с идеята за прераждане страдание, смърт, болести и глад ...
ПОДСЪЗНАТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕТО – АЛФАТА И ОМЕГАТА НА СКРИТАТА ЛЪЖА

УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО СЕ ИЗВЪРШВА НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО И ЕГРЕГОРИАЛНО РАВНИЩЕ
Хората се разглеждат като единици от някакво стадо, което трябва да се води в общата посока.
Това е част от некадърното управление, заради което и цялата планета все повече и повече изпада в криза.


image


ТОВА УПРАВЛЕНИЕ СЕ ИЗВЪРШВА ОТ ДЕЙСТВАЩИЯ ЕЛИТ, ОТ ТАЙНИТЕ ОБЩЕСТВА, ОТ МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ И ПР. ВЪРХЪТ НА ТОВА ЯВЛЕНИЕ БЕ ПРИЕМАНЕТО НА ДНЕШНАТА ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ КАТО ЕДНА ДЕКОРАТИВНА СЦЕНА ВЪРХУ КОЯТО ЯВЛЕНИЕТО ПРИДОБИ ЧУДОВИЩНИ РАЗМЕРИ И КАТО ТАКОВА ВЕЧЕ БЕ ЗАБЕЛЯЗАНО.

АРХЕТИПИ НА ПОВЕДЕНИЕ КОИТО СЕ ПРИЛАГАТ В МОМЕНТА КАТО ГОТОВИ СХЕМИ ПО ВРЕМЕ НА МАНИПУЛИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА.

КАК СТАВА УПРАВЛЕНИЕТО НА ХОРАТА НА ЕГРЕГОРИАЛНО РАВНИЩЕ ИЛИ НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ? – ПОПИТАЙТЕ ВСИЧКИ ДЕЙСТВАЩИ ГУРУВЦИ ОКОЛО КОИТО ИМА СТРУПВАНЕ НА ПОЧИТАТЕЛИ - ТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ВИ КАЖАТ.

ПОПИТАЙТЕ НЯКОЙ ОТ НАШУМЕЛИТЕ В ЕФИРА МУЗИКАЛНИ И ШОУ ЗВЕЗДИ

РЕЛИГИОЗНИТЕ ХОРА ПЪК ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯТ, КАТО ВИ ОБЯСНЯТ, ЧЕ САМО ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОДПИШЕ НЕЩО КАТО ВЪТРЕШЕН ДОГОВОР С ЙЕРАРХИЯТА НА ДЯВОЛА, ТОЕСТ САТАНАИЛКАК СЕ ИЗВЪРШВА МАНИПУЛАЦИЯТА НА ЧОВЕШКИЯ РОД НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ?


НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ – ТОВА ОЗНАЧАВА НА РАВНИЩЕ НЕОСЪЗНАТО

ПОДСЪЗНАТЕЛНО НЕ ОЗНАЧАВА ЛИ ВСЪЩНОСТ НЕСЪЗНАТЕЛНО!

ХОРАТА ЗНАЧИ НЕ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ БИВАТ УПРАВЛЯВАНИ, НАПРАВЛЯВАНИ, ТОЕСТ МАНИПУЛИРАНИ!

И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИМ СЕ ГОВОРИ НА ТИЯ СЪЩИТЕ ХОРА ЗА СВОБОДА НА ИЗБОРА, ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ЗА ТОВА, НА КОГО МОЖЕ ИЛИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЗНАНИЯ ЗА СОБСТВЕНОТО МУ СЪБУЖДАНЕ! КАКЪВ ПАРАДОКС! НИКОЙ НЯМАЛО ПРАВО ДА СЪБУЖДА ЧОВЕКА, НИКОЙ НЯМАЛО ПРАВО ДА СЕ НАМЕСВА В НЕГОВИЯ СВОБОДЕН ХОД НА ДВИЖЕНИЕ, ТАКА ЛИ Е!
НО ВЪПРОСЪТ Е, ДАЛИ ТОЗИ ХОД НАИСТИНА Е СВОБОДЕН, А НЕ МАНИПУЛИРАН И ПРЕДВАРИТЕЛНО НАСТАВЛЯВАН ОТ НЯКОЙ ХИТРЕЦ И ЛОВЕЦ НА ДУШИ!

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е МАНИПУЛИРАНО ПО ВСЕВЪЗМОЖЕН НАЧИН ОТ ЕДИН ХИТРЕЦ, КОЙТО СИ СЛУЖИ С ЛЪЖА И ЗА НЕГО БЕ КАЗАНО: ДОБРИЯТ ПАСТИР СЕ ПОЗНАВА ПО ДЕЛАТА. А ПАСТИРЯТ В ОВЧИ КОЖИ, И ТОЙ СЕ ПОЗНАВА ПО ДЕЛАТА, НАЛИ! МАНИПУЛАЦИЯТА СЕ ВЪРШИ САМО ОТ ПОСЛЕДНИЯ.

УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО СЕ ИЗВЪРШВА НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ, И ДОКАТО НЕ СЕ СПРЕ ТОВА МАНИПУЛИРАНЕ, НЕ МОЖЕ ДА ИМА ВЪЗПИТАНИЕ ЧРЕЗ НОВИ СХЕМИ.КОНТРОЛ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО, ПОДСЪЗНАТЕЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ЧРЕЗ ХИПНОЗА, ЗАЛАГАНЕ НА ПРОГРАМИ В ПОДСЪЗНАНИЕТО У ЧОВЕКА.
ТОВА СА МЕТОДИ, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ И ДНЕС В ПОЛИТИКАТА, БИЗНЕСА, РЕКЛАМАТА, И СЪЗНАНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО Е ДОВЕДЕНО ДО ТАМ, ЧЕ ГИ ПРИЕМА КАТО НЕЩО ОБИКНОВЕНО. НО ТЕ СА СЪЩИТЕ, КОИТО ДЪРЖАТ ОБЩЕСТВОТО В ХВАТКА, ДА НЕ МОЖЕ ДА ПРОУМЕЕ, ЧЕ БИВА МАНИПУЛИРАНО. ТОЕСТ МЕТОДИТЕ НА МАНИПУЛАЦИЯ СЕ НАМИРАТ В РЪЦЕТЕ НА ИМАЩИТЕ ВЛАСТТА НАД ПОЛИТИКАТА, МЕДИИТЕ, ИЗБОРИТЕ, ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО.
И ТАКА ОТ СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ, ЗАВИСИ РАЗВИТИЕТО НА ДЕМОКРАТИЧНОТО ОБЩЕСТВО.
ЕТО ЗАЩО НИЩО НЕ ВЪРВИ В ДНЕШНАТА СИТУАЦИЯ. СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ НЯМАТ НИКАКЪВ ИНТЕРЕС ОТ МИСЛЕЩИТЕ ХОРА, ЗАЩОТО ТОГАВА ТЕ НЕ БИХА МОГЛИ ДА ПРОКАРВАТ СВОИТЕ СХЕМИ НА МАНИПУЛАЦИЯ В ОБЩЕСТВОТО.

МАЙСТОРЪТ НА МАНИПУЛАЦИЯТА Е СЪЩИЯТ, КОЙТО Е МАЙСТОР НА ЛЪЖАТА. МАНИПУЛАЦИЯТА, ТОВА Е ПРОКАРВАНЕ НА ЛЪЖАТА.
КАЗАНО Е: НЕ ЛЪЖЕТЕ! ТЪЙ КАТО В КОДОВЕТЕ НА МАТРИЦАТА НЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКА АСТИЦА ЗА ОТРИЦАНИЯ(КОДА Е БУКВАТА А ПРЕД ДУМАТА) КОЙ ГО СПАЗВА ?

                   Това не е просто един от най-мощните и модерни телескопи в света, уж наднича в пространството гледа нещо, което също ни гледа! Ватиканът е зад този проект, със зъби и нокти.
Произходът на името на Луцифер е латински, означава "носител на светлината".
Водещата институция за строителството е немски университет, но министър-председателя на провинция Баден-Wuttemberg Ервин Тойфел осигурил финансирането на този проект и неговото име се превежда, "дявол".
Том Хорн в негов изследователски проект, занимаващ се с този телескоп казва че йезуитите търсят извънземен разум на планети вътре в други слънчеви системи.
Главният астроном на обсерваторията на Ватикана и папската науката съветват, Габриел Фунес заяви, че Римокатолическата църква ще повече от вероятно да приеме тези "извънземни" с отворени обятия.

               Липсата на Култура на информиране, на Култура на изслушване, на Култура на уважение, всичко това е резултат от Културата на Лъжата, от антикултурата на лъженето на Генералният хитрец, който е направил така, че никой да не го забелязва, и така всички вкупом се борят със злото, а то самото зло все върви напред под маската на какви ли не хуманитарни и благотворителни начинания.

           Хората трябва да осъзнаят всичко това, което се извършва в тяхното общество. Да го прозрат, да го осъзнаят. Да го анализират. Да го превъзмогнат. Да му кажат – не! Само това се иска от човеците днес!
Но когато хората продължават да виждат всичко това и да го приемат снизходително с фрази от типа – „така е било и така ще продължава, нищо не може да се направи, такива са самите хора, човекът трябва да се промени из отвътре, не гледай какво става около тебе, а гледай у себе си, променяй себе си, а не света”, --------ето, поради всички тия заключения на хората, досега нищо не се е променило.
Когато някой се опита нещо да каже и да може по този начин да се получи мъничко осъзнаване в социума, тогава срещу него по абсурдни причини, се устремяват няколко совалки, които го бомбардират със забележките: ти какво сега, ще променяш другите ли, промени първо себе си, не им е дошло още времето на тия, остави ги.
Като че ли по тоя начин, самата матрица яростно се самозащитава от евентуална промяна, можеща да настъпи с нея. И така, матрицата на рогатия се увековечава.

Оказването на влияние от страна на едни хора върху други хора е нещо, което се владее от мнозина. Културата на днешното общество се измерва с осъзнаването на този проблем.
Да погледнем модата, да погледнем рекламата, да хвърлим погледа върху онова, което се преподава в учебните заведения, има ли във всичко това откровено поднасяне на информация за манипулиране, оказване на въздействие. Има. Да, това е част от сатанистката днешна култура.
Целта оправдавала средствата – казал го е един глупак, който е имал наглостта да се назове християнин. Името му е: Игнаций Лойола. Докато не се премахне този сатанистки елемент от днешната култура, докато не се сложи край на двойния морал, с който се измерват ситуациите в днешното общество, докато не се разбере, че пред Господа, няма по-пръв от първите, и че всички са равни, докато не се изчисти изцяло нашата култура от лъжата, лицемерието, докато не се осъществи всичко това, царят на тези две явления ще шества между хората и ще ги омагьосва със своите съблазни.

Човечеството трябва да изболедува своята най-древна болест, а тя е: кой да е първи, първенството пред Отеца, и лъжата – хитруването, че можело да се допусне в името на високата цел даже и мъничко лъжа, мъничко благородна злоба и завист и това все в името на Отеца. О, Свещена простота!Луцифер прави опит да създаде човечество, което от гледна точка на духовната тъкан, отсъстваща в случая, е изкуствено, тоест човечество без душа, съдържащо само разумно начало.
Йезуитският лозунг, че целта оправдава средствата, че всъщност в името на делото, човек трябва да има две лица, че всъщност, е необходима конспирация за да успее това велико дело, всичко това са извадки от Метода на Луцифер
В името на доброто, използвайки присъщия исконен стремеж в човека да върши нещо творческо, светло и добро, да даде на човека импулс, който да го заведе към ниските локали.
Опити да обединение, за светли дела, революции, освобождаване от тирания, преврати, всичко това все върху една финна струна - човекът да се прояви като герой и освободител.
В този смисъл Луцифер се явява също и като крадец на творението на Създателя, защото той умело се възползва от вече вложеното в човека и точно там е Великата експлоатация на стремежа да се прави добро!ГЕНЕРАЛНИЯТ ВЪПРОС Е:

КАК СТАВА МАНИПУЛИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО
КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПОДСЪЗНАТЕЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МАСИТЕ
ДОКОГА ЩЕ БОЛЕДУВА ДНЕШНОТО ОБЩЕСТВО В ОСЪЗНАВАНЕТО НА НЯКОИ ОБЩОИЗВЕСТНИ БОЛЕСТИ КАТО ТЕЗИ НА ЛЪЖАТА И ГОРДОСТТА
КНЯЗЪТ НА ТОЯ СВЯТ Е МАЙСТОР НА ЛЪЖАТА И МАНИПУЛАЦИЯТА, ФАКИР НА СЕБЕНАДЦЕНЯВАНЕТО И ГОРДОСТТА

ТОЙ Е НАПРАВИЛ ТАКА, ЧЕ:

                         ПЪРВО:
ХОРАТА ДА НЕ ВЯРВАТ В НЕГОВОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ,

          

ВТОРО, ДА СЕ ВЪЗПРИЕМЕ ЛЪЖЕНЕТО КАТО ОФИЦИАЛЕН ОБЩОПРИЕТ МЕТОД ПОД ФЛАГА НА „ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА”, ДА СЕ ВЪЗПРИЕМЕ ХИПНОЗАТА В РАНГ НА НАУЧЕН МЕТОД И ОТТАМ Т.НАР КОНТРОЛ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО ДА БЪДЕ ИЗДИГНАТ НА ПИЕДЕСТАЛ В ЛАБОРАТОРИИТЕ, ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ,. ДА ВЪОРЪЖИ МОДАТА С АКСЕСОАРИТЕ НА МАЛКАТА ЛЪЖА В ИМЕТО НА ВЕЛИКАТА ЦЕЛ – ВЪНШНАТА КРАСОТА,. ДА ПРИЕМЕ РЕТОРИКАТА КАТО МЕТОД ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО И ТАКА ДА СЕ ПРОКАРВАТ С МЕДЕН ЕЗИК В ОБЩЕСТВОТО НАЙ-ГНУСНИТЕ ЛЪЖИ

ТРЕТО, ЧРЕЗ МЕТОДА „РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ”, ДА ПРОТИВОПОСТАВЯ НА РЕЛИГИОЗНА И ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ХОРАТА, КОЙ ДА Е ПРЪВ ПРЕД ОТЕЦА, ЧРЕЗ МЕТОДА НА ПЪРВЕНСТВОТО ДА ВЛАДЕЕ СПОРОВЕТЕ И ДЕБАТИТЕ НА ХОРАТА.

И ЧЕТВЪРТО, СЪЗДАЛ Е ЧУДОВИЩНАТА ЛЪЖА ЗА НЕБОЖЕСТВЕНИЯ ПРОИЗХОД НА ЧОВЕКА,ТОЕСТ ЧЕ ЧОВЕКА Е ПРОИЗЛЯЗЪЛ ОТ ЖИВОТНИТЕ, В ПОЛЕТО НА ТЕОРИЯТА ЗА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА И НАРОДИТЕ, ТОЙ Е ИЗМАЙСТОРИЛ КАКВИ ЛИ НЕ ПОЛУИСТИНИ, САМО И САМО ДА ПЛЕНИ СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕКА И ДА МУ ДОКАЖЕ, ЧЕ ЧОВЕКЪТ ПРОИЗХОЖДА ОТ МРАКА, А НЕ СВЕТЛИНАТА.
И ПЕТО, РИТУАЛИТЕ СА НЕГОВИ ЛОСТОВЕ ЗА ВЪДВОРЯВАНЕ НА САТАНАИЛОВИЯ ПОРЯДЪК
   

ШЕСТО, ЗА ОБЕДИНЯВАНЕ НА ХОРАТА И НОВА ВАВИЛОНСКА КУЛА, ГОВОРИ ПАК САМО ТОЙ, КАТО ЗАБРАВЯ ДА КАЖЕ, ЧЕ ОБЕДИНЯВАНЕТО НА БОГА КАСАЕ САМО БОЖИЯ НАРОД – ДНЕС ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ Е ВТУРНАЛО ДА СЕ ОБЕДИНЯВА, НО ТО ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ВАВИЛОНСКАТА КУЛА, КОЯТО Е БИЛА РАЗРУШЕНА ПОРАДИ НАСТЪПИЛИЯ ХАОС

   


И СЕДМО, ИЗПОЛЗВАНЕТО НА НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ВЪДВОРЯВАНЕТО НА САТАНАИЛОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД Е ИЗЦЯЛО НЕГОВА РАБОТАЛуцифер(Енки,Сет) и Хор(Христ) ви кръстосват със изкуствена - шахмана - светлина.
Луцифер е този, който е създал телата на хамитите, като е смесил ДНК на съществуващите на Земята примати с ДНК от неговата собствена раса при първото засяване. Именно той не е дал възможност да се освободят от затвора на тялото. Името на Луцифер на шумерски е Енки.
Брат му Енлил, в материално проявление наречен Яхве, пък се смята за собственик на тези тела като единици от въглерод.
На първо място, Яхве (Йехова) не представлява "Истинският Творец", нито Демиурга, тъй като последният не крие истината, нито поставя пречки пред човешките същества да се освободят посредством свързване със собствената си Същност.
На второ място, когато се манипулира концепцията за Луцифер/Брахма, и се вреди на Демиурга чрез погрешните асоциации за нещо грешно и противоречиво на Твореца. Демиургът е “виновен” за отклоняването на октавата на Сътворението, защото не му е простена грешката спрямо Твореца. Не му е простено това, че е прихванал в материята съзнателна същност, без нейното съгласие.На трето място, щом като религиите представляват Демиурга, съответстващ на нашето сътворение и заявяват, че Йехова е "Бог", следователно би трябвало Христос да е син на Йехова и на Отеца едновременно.
Защо тогава ни го показват мъртъв и разпънат, победен пред силата на Демиурга?
По този начин религията поставя Твореца заточен в тайнствата на Църквата и отделно от Христа, а на негово място отново поставят Демиурга.
Както можете да видите, всичко това е истинска бъркотия, създадена специално с цел никога да не се стигне до истината, което е гаранция за пълен контрол на този в миналото благословен свят.Лицемерието с типична черта на Сивите магьосници от Луцифер:
На светло(пред публика) се тиражира хуманни цели("светски хуманизъм"),а на тъмно си извършват ритуалите, чиито център е насочен под Земята...
"Annuit cœptis" означава "Одобрени Начинания", "Благословии".
Истината е че действителният Сатана е Яхве(Енлил) и в негова чест се принасят кръвните жертви. Змийската форма на Яхве е ЗМИЯТА. Думата за неговите жреци - свещеници - ЛЕВИТИ иде от името на ДРАКОНА ЛЕВИАТАН.
Левитите са наричани още СИНОВЕТЕ НА ВЕЛИКАТА ЗМИЯ.
НЕХУЩАН:
Числа 21:
8 И Господ рече на Моисея: Направи си една горителна змия, и тури я на висока върлина; и всеки ухапан, като погледне на нея, ще остане жив.
9 И тъй, Моисей направи медна змия и я тури на най-високата върлина; и когато змия ухапеше някого, той, като погледнеше на медната змия, оставаше жив.
imadrugpat.org/Plan-2010-pic.htm


               

                                               


                                                       


> КАК СЕ ИЗВЪРШВА МАНИПУЛАЦИЯТА НА ЧОВЕШКИЯ РОД НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ?
              


Един гигантски компютър в Европа съхранява база данни с осемнадесет-цифрени номера, кодиращи човечеството. Вашият също е там. Всеки от тях започва с цифрите 666. От къде знам това? Християнският свят е изключително задължен на д-р Мари Релфе за двете й книги „Когато парите ви се губят” и „Новата парична система”. Тя разкрива как с Божията помощ успяла да разгадае тайната на бар-кодовата система (UPS). Разкритието й е смайващо – международната баркодова система представлява осемнадесет-цифрен номер, базиран в компютър, наречен „Белгийският звяр”. Тя разбрала това в разговор с някои от международните банкери по света (U. S. News and World Report изцяло поддържа думите й).

Въпросният номер съдържа три цифри: 666. Шестстотин шестдесет и шест е международният код, който активира световния компютър в Брюксел, Белгия. Сто и десет е националният код, който активира централния компютър на САЩ. Следва регионалният телефонен код на областта, където живеете, и накрая деветте цифри на вашия социално-осигурителен номер. По такъв начин в тази система вашият личен осигурителен номер се чете: „666-110-кода на областта-девет-цифрения социално-осигурителен номер”. Така се получава 18-цифрено число, съставено от три групи по 6 цифри. Например: 666-110 (шест цифри), 205-540 (шест цифри), 101-147 (шест цифри).

Не е ли шокиращо? Числото 666 е международен код, който активира световен компютър! Първите три цифри от номера на всеки човек в света са 666: „Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; числото му е 666” (Откровение 13:18). Нима се движим към общество, в което целият свят е управляван от числото 666? Числото на единното световно управление „в последните дни”? Отговорът е недвусмислено „да”! Библията разкрива, че последното общество в историята на света ще бъде общество без пари в наличност, действащо под знака на числото 666. И то е по-близо, отколкото си мислите!

През 1985 г. в една църква в Орегон разказах пред слушатели за системата на 18-цифрените международни номера. В края на срещата един мъж ми подаде своята ВИЗА карта, току що получена по пощата. На предната й страна беше отбелязан неговият номер – 666 110 509 540 210 316 (последните девет цифри са променени, за да запазим анонимността на човека). Понастоящем осемнадесет-цифрените номера се изписват с шифър на метална лента на гърба на кредитната или дебитната карта и са невидими с просто око.

Тери Галоней, бивш директор на комуникациите за ВИЗА казва:

„И да се протестира шумно това няма да помогне. Неудобството, което причинявате, ще свърши в едно от вашите досиета. И в деня на получаване, когато напълно и изцяло зависим от нашите карти (или каквото друго средство за преживяване ги замени), може да се окажете съвършено сам, без никой друг около себе си.”

Заговорът се заплита

Стъпка по стъпка, следвайки обстоятелства и причини, обуславящи еднозначно хода на събитията, привържениците на новия световен ред ни тласкат към общество без пари в наличност – системата на „белега” на последния диктатор. Това е разкрито от Святия Божи Дух още преди 2000 години:

„И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег…” (Откровение 13:16-17).

По време на един самолетен полет преди тринадесет години гледах кратък петнадесетминутен филм, който бордовата стюардеса пусна на пътниците след излитането. Това, което видях и чух в него, ме изуми. Ето същността му в едно изречение:

„Намираме се на прага на едно общество, функциониращо без пари в наличност. Общество, в което цялата валута, разменни пари и чекове ще излязат от употреба и всички покупки и продажби ще се осъществяват чрез система за електронен превод на парични средства.”

На 7 ноември 1989 г. в телевизионното шоу „Добро утро, Америка” Чарлз Гибсън и Джоан Лънден говориха за бързото разпространение на системата за дебитни карти. Тогава за първи път по телевизията чух изречението:

„Това ни приближава към обществото без пари в наличност.”

Белгийският звяр

В момента гигантски мега-компютър се намира в Люксембург, преместен там от Брюксел, столица на Европейския съюз и от скоро финансова столица на света (неотдавна изнесоха там Крей V от Станфордския университет). Името на компютъра е „Звярът” (мениджърите в една американска банка наскоро били осведомени, че сделките ще се осъществяват чрез свръхмощен европейски компютър, наричан „Звярът”). Ето неговият акроним:

З/В Brussels Брюксел(ски)
В/Е Electronic Електрон(но)
Я/А Accounting Счетоводен
Р/S Surveillance Надзор(ен)
А/Т Terminal Терминал

В момента системата разполага с четиринадесет терминала. Не бива да бъркаме тази система с предстоящия ръководител на възстановената Римска империя (ЕС), който в Откровение 13:1 е наречен „звярът”. Компютърът не е „звярът” (Антихрист). Звярът ще бъде човек – контролиран от сатана диктатор. Но тази система ще бъде наложена в един критичен момент, за да контролира икономиката на света.               

Преди година Биволъ разкри благодарение на документи от Wikileaks, че страната ни е посещавана няколко пъти от Томас Мишковски, търговски агент на Trovicor, една от компаниите, които продават оборудване за тотално следене с възможност за интрегриране на националните регистри (ГРАО, КАТ, НАП и т.н.). Мишковски е бил в България от 25 до 27 февруари 2013. Тогава на власт все още беше Бойко Борисов, а МВР се управляваше от Цветан Цветанов. Следващото му посещение е на 17 и 18 юни, при кабинета „Орешарски“, а министър вече е вече Цветлин Йовчев. Не е известно каква е била целта на бизнес-посещението на сътрудника на Trovicor, но самото негово идване в България означава, че фирмата има клиент в лицето на българското правителство. И по-конкретно – ДАНС. Службата има право чрез отдел „Технически операции“ да подслушва независимо от СДОТО, трансформирана в служба ДАТО. Източници на Биволъ споделиха при условие за анонимност, че именно в този период (април 2013, при служебното правителство на Марин Райков), службите инсталират оборудване за мониторинг при няколко големи български доставчика на мобилна телефония и интернет, което може да бъде активирано „на повикване“. С такава техника инсталирана при големите провайдъри като Мобилтел, Виваком, Евроком, Нетера и Булсатком е възможно да се „покрият“ до 75% от потребителите в България – твърдят експерти.

        

Документи, публикувани от Wikileaksпоказаха, че българското правителство е екслузивен клиент на фирмата Dreamlab, която заедно с Gamma International комерсиализира този агресивен шпионски софтуер. Както стана ясно, ДАНС е ползвала такава инсталация на сървър инсталиран в бившето Министерство на държавната администрация и административната реформа, но на IP адрес на агенцията. Защо в МДААР? Ами за да слуша вътрешния трафик на държавната администрация. Да следи чиновниците за течове на класифицирана информация, например. Или за протестни нагласи срещу правителството. И защото е лесно. Трафикът на държавната администрация минава през различни доставчици, но се събира в една комуникационна точка в центъра на София. Това не е голяма тайна. Влизат едни агенти, маскирани като техници, инсталират дериват и си тръгват. А може и изобщо да не се маскират. След това едни други агенти гледат на екрана кой чиновник от кой компютър с кого си е чатил и се е уговарял да иде на протеста довечера… Щрак с мишката и излизат контактите му в социалните мрежи, посетени сайтове, проведени чатове, обаждания в Скайп, родословното му дърво, регистрацията на колата, глоби, данъци… всичко което са могли да интегрират в Trovicor. Паралелно върви запис на стотици, дори хиляди профили. И така не 300, а 3000 дни ако има място на харддисковете. Ако въпросният чиновник се изхитри да сложи криптирана връзка или да включи HTTPS протокола на Facebook, компютърът му се заразява тихичко с FinSpy и започва да записва скрийншотове от екрана и всяко натискане на клавиатурата. Няма измъкване. Така се проследява кореспонденцията не само на набелязаното лице, но и на кореспондентите му, дори да са външни за държавната админстрация лица. Свиквайте. че, този мощен и скъпо струващ арсенал ще се ползва не за лов на терористи, гангстери и банкстери, а срещу вътрешния враг, срещу политически неудобните. В държавната администрация и на други места.Чрез касовите апарати следят не само оборот но и ви подслушват, ако имате по голям оборот от необходимия за оцеляване все вземат мерки той да падне, или ви планират периодични актове.

Основната цел на НАП е унищожаване на средния бизнес/ България - модела на НСР


                 

             

Няма коментари:

Публикуване на коментар