Последователи

неделя, 19 ноември 2017 г.

Ниво на планетарна секретност или "операция разкриване" - 7

Поробването на планетата Земя

Преди 18300 години се осъществи поробването на планетата Земя от силите на останалата звездна флота от интервенционисти. Всички структури за поддръжка на живота на мозъка на планетата бяха унищожени и той загуби потенциалите до ниво от 3%, което впоследствие доведе до елиминирането на всички жители на Земята за кратко време.
Същевременно възникнаха следните събития:

унищожаване на истинските Земни управленски комплекси, разположени на повърхността;
формиране на райски места за съществуването на интервенционистите; унищожаването на системите за подпомагане на живота на Марс;
изключване на системите за подпомагане на живота на други планети; формирането на система от спътници около планетите;
началото на промяната в структурите на заловените планети.

Мозъкът на Земята преди атаката имаше 512 октави. Атакуващите планетарни нашественици имаха мозък от 224 октави. Впоследствие, поради редица причини за несъвместимост в новите условия на Земята, този мозък на интервенционистите до 66 октави беше унищожен. Останалите структури на Земята успяха да съхранят за кратко време мозък с 57 октави (главно в екваториалната полоса). При по-нататъшно намаляване на нивото му, населението намаля с 67-68% и останаха само около 2 милиона души, които впоследствие също изчезнаха.
Комплексът от Пасха, като един от основните родни ескортни комплекси (разположен под остров Пасха при h = -12450 м), беше напълно изключен. След извършването на редица програмни процеси от интервенционистите, Човекът се превърна в някакво биологично същество, което не притежаваше предишната независимост на мозъка. Това е основната информация, която дава възможност да се разбере какво се е случило по-късно, до наши дни.
Каква е връзката на тази програма със Слънцето, Луната и спътниците на планетите, каква роля играе в цялостното развитие на цивилизацията на хората и развитието на съзнанието на индивида и обществото, по-специално?
Тази връзка, от техническа гледна точка, е ОПРЕДЕЛЕН комплект от сформирани "комуникационни тръби" между Земята, от една страна, и Луната, Слънцето и Сателитите на планетите, от друга. С помощта на такива комуникационни тръби цялата информация се предаваше от генерираните и управленските Комплекси на интервентската система, разположени извън Земята, към комплексите от същата Система за управление, разположени на Земята. Тази програмна информация съдържа всичко необходимо за управление на цялостното развитие на вменената цивилизация на концептуално ниво.
На първо място, чрез тази връзка бе предопределено принудителното удържане на действията на хората в състояние на тяхното материално използване за всички програмни процеси, контролирани от Интервентната система, а съответно, и постепенното проактивно развитие на индивидуалното и общественото съзнание пред всяка историческа събирателна стъпка. С помощта на тази информация се осъществяваше управлението на концептуално ниво на всички процеси от съществуване на енергиите като цяло в промененото им конструктивно състояние. Осъществява се контрол и се образува защита, за да се предотвратят конструктивни промени в енергийните мрежи от страна на истинските комплекси на Земята, задържането на тези комплекси в "затворено" състояние и т.н.
На Земята съществуваше население, което се различаваше в биологията. Затова беше решено да се унищожи мозъкът на Земята и да се трансплантира Мозъкът на Паяците в човека (биологична структура).
През последните 4000 години Суперсистемата-интервент16 чрез модифицирана система от заобикалящи структури извършва огромен брой програмни процеси (включително с всички системи за подпомагане на живота, биоцентровете на Земята, създаващи и поддръжащи човека) и директно със самия човек.
За тези цели интервенционистите въведоха Програмата "Енергобиогенезис на плътската клетка", която придоби по-голям капацитет в усилените опити за създаване на хора (като подобие на прото-Човека), защото ПЛЪТТА от паяците (които бяха нашествениците) НЕ Е СЪВЪРШЕНА и е неприемлива за "вход в Йерархията на развитието на цивилизацията към разумна ориентация "(както и конструкцията на мозъка им). Това в крайна сметка стана една от причините за прекратяването на такъв експеримент и началото на процеса на връщане към първоначалната "точка", което всъщност се случва днес пред нашите очи. Кой и как го разбира - това е вторично. Първичното е това, че се случва и никой и нищо не може да спре процеса.

Автор: Фёдор Дмитриевич Шкруднев

Няма коментари:

Публикуване на коментар