неделя, 19 ноември 2017 г.

Макрон с план за наливане на милиарди в мюсюлманските предградия


 
image

Всички френски правителства през последните годините се опитаха да решат социалните проблеми в предградията, наливайки милиарди евро в тях. Проблемът изникна остро на дневен ред през 2005 г., когато в някои предградия избухнаха масови безредици, а хиляди автомобили бяха опожарени. Сега дойде и още по-страшното-радикалния мюсюлмански тероризъм. По френски, неофициални източници една трета от населението на Франция са мигранти и техните потомци. Виждаме до какво доведе желанието в страната да има евтин робски труд.

Еманюел Макрон огласи нов план за действие за справяне със социалните проблеми в предградията,(в който няма нищо ново б.а.), предаде ДПА.
Макрон каза, че планът има за цел също да се предотврати ислямската радикализация на младежи, живеещи в проблемните райони.Президентът изтъкна, че хората в предградията се радикализират, тъй като държавата често не може да им предложи решения. Радикализацията намери място там, където републиката абдикира, каза той.

Той изложи в най-общи линии плана си, който ще представи подробно през февруари догодина- предвижда компании да получават помощ, ако осигуряват на безработни от бедните квартали работа на договор с пълно работно време и по-строги мерки срещу дискриминацията на работното място.
Макрон каза, че ще бъдат отделени 10 милиарда евро за подобряване на условията на живот в предградията. Той обяви също, че библиотеките ще работят до късно, самотните родители ще получават повече съдействие, а здравеопазването ще бъде подобрено.
За съжаление и Макрон няма смелост и си заравя главата в пясъка и не признава, че когато в името на толерантността отворите вратата на нетолерантността, накрая да разрушавате първоначалната толерантност.Според проучване на центъра за изследвания “Пю” след 15 години всеки четвърти жител на Земята ще бъде мюсюлманин. Но в кои държави делът на мюсюлманите расте най-много и защо? И наистина ли мюсюлманите взимат надмощие?
През 2010-та мюсюлманите представляваха 6 процента от европейското население, през 2030-та ще бъдат над 12 процента.”(официално).
Особено голям прираст се очертава в Белгия – където мюсюлманите от 6 процента ще достигнат 10,9, или във Франция – от 8 на 11%,което и при двете държави изглежда фалшиво и изкуствено намалено.
Процедурата на ислямизация на Франция, както и на другите европейски държави си върви по вековната схема:
Стъпка 1: Когато ислямистите съставляват 1-3% от населението. Тяхното поведение в обществото е с достойнство и не са натрапчиви.
Стъпка 2: Когато ислямистите съставляват 4-20% от населението. Започват политически искания, например, масовото строителство на джамии, минарета забрана на християнските ритуали и дейности.
Виждаме какво става в държавите с около и над 10%.
Стъпка 3: Когато ислямистите съставляват повече от 20% от населението, се започва свещена война (джихад). Мюсюлмански квартали на градовете (гета) не са достъпни за немюсюлмани. В гетото влизат в пълна сила законите на шериата и в същото време започват атентати за отцепване и създаването на ислямска държава.Изстъпленията в Холандия, Германия, Белгия, Франция, Норвегия, Швеция са пряко доказателство, колкото и да се опитват все още да ги прикриват “толерастните” власти.
В България,както и в останалите европейски страни не можем повече да допускаме една религиозна догма да има неограничени възможности. Когато религиозната догма е в конфронтация с гражданските закони трябва да й се сложат ограничения.
Проблемът с ислямската догма е, че тя не е религия, а има главно политически и законов компонент. Тази част от исляма е несъвместима с европейските граждански права. Толерантността трябва да си има граници.Когато в името на толерантността отворите вратата на нетолерантността, накрая да разрушавате първоначалната толерантност. Не може да приемете съществуването на нещо, крайно недемократично в името на демокрацията. Минарето винаги се е използвало като териториален знак от ислямистите – да маркира територия, която е ислямска или искат да бъде ислямска. Това е символ на политическо надмощие над другите религии. Не искаме това да се случи.
Жестоката истина е, че в Европа има към 60 милиона ислямисти, или повече от 10%, но след няколко години те могат да бъдат двойно или тройно повече.

Когато се достигне критична маса, нещата стават проблемни. Тяхното задължение е да ислямизират света.
Във Великобритания, бягаща от ЕС, в свободната и демократична Великобритания, всяка година се вземат между пет и седем хиляди решения въз основата на Шериата.

Йордан Халачев, ПРЕГЛЕДСнимка: мюсюлмани, които не са могли да се поберат в малка джамия в Париж се молят на улицата, 17 декември 2010 г.

image

image

Няма коментари:

Публикуване на коментар