Последователи

неделя, 3 юни 2018 г.

Руската пропаганда „срещу Борисов“ е насочена само за меките глави

    
             
     
http://istinata.net/

Един от многото сайтове на Путин у нас назовал се се с гръмкото име „ИСТИНАТА“ , работещ за чужди държавни интереси на другаря Путин и неговата олигархия у нас и загърбващ българските интереси, сега се е насочил да „громи Борисов“, с което за пореден път да лъже българите. Противопоставянето на Путин и Борисов е лъжливо, както и цялата руска пропаганда у нас, нарочена за меките глави, защото само меките мозъци не могат да се сетят, че Борисов е също Путиновец, но го прави „скрито и покрито,“ за разлика от техния другар Радев, който не притежава 1/10 от хитрините на Борисов.
             

Борисов отдавна играе общи игри с Путин и неговия олигарх Валентин Златев, лично назначен от Путин за доживотен директор на българския Лукойл, явяващо се дъщерно предприятие на руския Лукойл, двамата заедно с авера си Марешки източват българския Лукойл за своите джобове и Борисов се прави да ударен да не забелязва факта, че Златев не е платил вече 5 години 1 лев данъци на държава България. А Българският Лукойл е най-големия данъковносител в българската държавна хазна.
За това българинът сега е с най-ниска заплата и пенсия в Европа, за това няма пари за лечение и образование, дори пари за вносни лекарства за онкоболните си, трансплантации и прочее, народът му бавно и кротко умира в ръцете на Путин и олигархията му.

          


По каузата „Белене“, Борисов също се огъна пред Путин, съгласи се да плащаме обезщетение на Руския Росатом, собственост на олигарха -диктатор Путин държащ „вся власт советом“ в Русия вече 25 години - няма да стои Белене. Но Борисов не тръгна да строи Белене с руски технологии, защото се огъна пред заплашителния пръст на американците, а не на ЕС. Външната енергийна политика на ЕС се държи и определя от американците. Олигарсите на двете най големи енергийни сили САЩ и Русия, с еднакви като сиамските близнаци обществени неолиберални модели, се бият помежду за делба на енергийните пазари на Европа.
Вместо Борисов да осъди Путин за неплащане на данъци у нас на нейния Лукойл и да удари калема между неплатените данъци на Лукойл и исканията на Русия за обезщетение за Белене, той безмълвно ще плаща 700 милиона долара обезщетение за Белене на олигарха Путин, но няма да ги вземе от личния си джоб и този на съдружническата си Цветелина, а от хазната на България и ще ги изплаща целия български народ т. е - ти българския данъкоплатец.
А да се строи „Белене“ означава да се вземе заем от Русия над 10 милиарда долара за строителството и, което означава, че се отварят вратите на Русия за навлизане и завземане най важния сектор от българската икономика“енергетиката“, а от там на цялата българска икономика. Не стига ,че руската олигархия е завзела 80% от българската икономика чрез Лукойл с още 56 000 руски фирми работещи у нас и перящи мръсните си олигархични пари, сега да им подарим и останалите 20 %???

               


Това Борисов не го прави от любов към българските държавни интереси, а любов към своите и тези на Цветелина. Олигархичният клан на ГЕРБ( двойката ББ и ЦБ) отдавна се бие с олигарсите на БСП( сега представлявани от другаря Румен Радев) за делба на "енергетиката".
БСП е по стара партия от ГЕРБ, олигарсите и първи завзеха и владеят. Борисов откак дойде на власт 2009 г води „тежки“ битки с олигарсите на БСП за делба да българската икономическа трапеза.
Иначе и двете олигархии на БСП и ГЕПБ са родени от руски олигархични пари дадени им им от последните комунистически елити на КПСС и БСП.
         


Борисов е хитър, той играе на воля тези игри с БСП, защото не вижда опозиция да му се противопостави. България все още няма родена антиолигархична партия бореща се за ликвидиране на олигархията въобще и излизане от нейните октоподни пипала.
    


Все още не са малко меките глави у нас, като се има предвид числото 2 милиона гласували за най-големия проводник на Путин и неговата олигархия у нас Румен Радев. В тези два милиона влизат точно хората, които са експлоатирани от руско-българската олигархия и държани с най-ниските пенсии и заплати в света. Но те не разбират това и продължават да викат „Да живее Русия и другаря Путин“. Това показва много ниско съзнание в тези 2 милиона души, останка от старата съветска пропаганда.
         


Какво ще се случи при такива избиратели? НИЩО, те ще избират Радевци и Борисовци да ни управляват и ликвидират България.
               

Единственото което трябва да се случи е създаване на антиолигархична партия, която българските избиратели да вкарат с голямо мнозинство в Парламента и там тя със законодателно мнозинство да промени законите, с които да ограничи действието на руската пропаганда у нас и ликвидира нашата олигархия, която отваря вратите за навлизане на руските олигархични пари в българската икономика. Заедно с това ще бъдат и ликвидирани или намалено влиянието на руските партии у нас и техните политици.

Идея за България

     
      

Няма коментари:

Публикуване на коментар