Последователи

събота, 2 юни 2018 г.

Как да разпознаете хората, според формата на носа!

                           
 
   


Прав нос




Хората, които имат такъв тип нос притежават логическо мислене, и контролират емоциите си. Освен това са високо интелигентни и много надарени. Правоносците успяват да запазят хладнокръвие дори в най-напечените ситуации. Те са особено продуктивни в работна среда.

Нубийски нос




Нубийският нос е плосък, по-плътен в края си, къс и широк. Ноздрите са широки и кръгли. Той сочи, че притежателят му е изобретателен човек с много харизматичен и изкусителен характер. Звучи ли ви като Барак Обама? Да. Тези хора са винаги позитивни, оптимистични и отворени. Обикновено са много честни, което кара хората около тях да ги харесват.

Извит нагоре нос



Този нос е дълъг и извит, с почти конкавен свод и извито нагоре връхче. Тези хора често са любезни, оптимистични и много възпитани. Те са пълни с ентусиазъм и подкрепят много приятелите и членовете на семейството си.

Гръцки нос



За много хора гръцкият нос е символ на перфектния нос. Този нос е прав, със заострено връхче и широки ноздри. Гръцкият нос се свързва с много позитивни черти на характера като добри умения, позитивна енергия, интелигентност, страст, романтика и самообладание. Понякога те трудно изразяват чувствата си. Според специалистите известната Мона Лиза има гръцки тип нос.

Римски нос




Този тип нос има малка подутинка приблизително по средата на свода. Хората с подобен нос са хладнокръвни и амбициозни по природа. Те са невероятни лидери и силни личности. Освен това са особено добри в убеждаването на хората да се предприеме някакво действие. Клеопатра, Принцеса Даяна и Маргарет Тачър са само някои от известните личности, които имат римски носове. Сещате ли се за някой друг? Хари Потър? Да.

Клюновиден



Този нос е тесен и малко извит като птичи клюн, има изразителна форма с лека извивка в средата. Подобен носимат идеалистите със силни убеждения, които са готови да се жертват за някои хора и като цяло са много креативни. Не можете лесно да контролирате подобен човек.

Извит нос



Извитият нос е тромав и със заострен връх. Подобен нос притежават хората, които са много отдадени на всичко, с което се захванат. Освен това, те са големи приятели и много внимателни.

Конвексен нос



Хората с такъв нос са харизматични и дори да не са на ръководна позиция знаят как да постъпят, за да бъдат чути. Имат огромно влияние върху хората около себе си. Винаги са много старателни и упорити.

Чип нос



Този нос обикновено е малък и ненатрапчив. Хората с чип нос са надарени с бърза мисъл и природна интелигентност. Понякога могат да бъдат агресивни, но винаги са забавни и пълни с енергия. Този тип нос е един от най-сладките в списъка ни.

Нос като копче



Този нос е къс и изискан. Хората с подобен нос са спонтанни в решенията си и това често дразни другите. Те са упорити и се справят добре с управлението на компании. Много са решителни и винаги постигат своето.

Остър нос



Хората с остър нос са индивидуалисти със сложен характер. Те са решителни и винаги защитават до последно позицията си, като често изпадат в ненужни спорове.

Месест нос



Месестият нос е тесен в основата си, но се разширява надолу и в края си е чип. Хората с подобна формана носа са много умни, мислят и действат бързо. Понякога дори прекалено бързо, което ги прави малко агресивни. Според специалистите тези хора са грижовни и верни партньори


http://faktobg.com/

             

Няма коментари:

Публикуване на коментар