Последователи

сряда, 6 юни 2018 г.

Червената шапчица – приказка за Орион и Сириус

         
            



Кратък увод в темата
Според Робърт Морнинг Скай човекът е създаден от империята Сириус по нареждане на империята Орион, която доминирала над Сириус.

Орион се управлява от жени и царицата на тази империя живяла толкова дълго време с помощта на изключителни технологии, че добила колосална мъдрост и способности, преврънали я в проявление на Богинята Майка за нашата галактика.

Сириус се управлява от мъже. Населението на Сириус произлиза от нещо подобно на мечки/лъвове/кучета. Свирепи, огромни, мускулести, военолюбиви, склонни да се разкъсват и изяждат един друг.

По някое време сириусианска фракция решава да поеме самостоятелно контрола върху Земята и успява да направи това. Така женската власт над планетата ни бива заменена с мъжка.

По същество

Бабата на Червената шапчица оплита червена шапчица и я дава на внучката си. Червеният цвят е символ на властта и империите. Предаването на червената шапка от едно поколение на следващо символизира подготовката за смяна на властта. Бабата символизира „старата богиня“, а Червената шапчица – „новата богиня“.

Червената шапчица бива изпратена да навести баба си. Мисля, че това значи изпратена да я смени.

По пътя Червената шапчица бива пресрещната от вълка. Пътят символизира изминаването на времето.



В Магура времето е представено като циклично, като един цикъл трае 26 000 години. Цикълът винаги започва със създаване на ново човечество в началото на епохата Дева, означаваща епохата на Богинята Майка. Около 7 000 години по-късно мъж-бог се явява вред хората, потиска жените, дава религия и поема властта, в следствие на което довежда човечеството до катастрофа. След това човечеството се появява отново за нов живот след завръщането на Богинята Майка в началото на епохата Водолей.

Показаната тук лента е пътят на времето.

Вълкът е мъжкият бог, свързан във Сириус. Той знае, че новата богиня е на път да дойде на Земята, за да поеме властта, предадена й от старата богиня. Вълкът иска да осуети тези планове, защото в Магура е описано, че прераждането на душите става под ръководството на петолъчата звезда, която е именно Сириус. Контролът върху душите е най-важният „бизнес“ на Земята. Някога това правил Анубис, който по-късно се превъплътил като Аллах, за който в Корана се казва, че е Господът на Сириус, и като Архангел Михаил. Царството на Анубис е царството на мъртвите и се символизира от петолъча звезда в центъра на окръжност.

Вълкът не просто изяжда бабата, т.е. премахва старата богиня, но се преструва на нея. Типично поведение на песоглавите. Първо, те умеят да променят външния си вид и да приличат на хора и други същности, с което въвеждат в заблуда. Второ, в началото, веднага след идването си и смяната на богинята те се преструват на богинята. Аллах мимикрира върху по-ранната триединна богиня, състояща се от Ал-Лат, Ал-Узза и Манат. Ал-Узза била наричана Небесният владетел – едно от прозвищата на съзвездието Орион (Небесният господар). По-точно, Аллах се представа пред хората за силно подобен и дори еднакъв с Ал-Лат, но впоследствие се хвали пред човечеството колко народа на триединната богиня е унищожил и заплашва всички нежелаещи да го приемат за бог със смърт. Особено тежко заплашва онези, които все още желаят да вярват в Ал-Лат, Ал-Узза и Манат.

Червената шапчица се доверява на вълка и му казва къде отива, защото не знае, че вълкът е ужасен звяр. Хората днес следват песоглавите, защото не знаят какви зверове са те.

След като изяжда бабата и се преоблича като нея, вълкът получава няколко въпроса от Червената шапчица, които показват, че тя започва да изпитва подозрения относно мнимата си баба. Вълкът преценява риска да бъде разобличен и решава да действа бързо – той изяжда и Червената шапчица.

След това се отпуска блажено, чувствайки се пълен господар. Това притъпява бдителността му. Той започва да хърка силно и бива чут от Ловеца.

Ловецът е друг епитет на Орион.



В едни от представите той убива лъва, който е друг начин да се говори за вълка и за песоглавите. В друг случай Орион убива Телеца. При раздвоението на личността си, което Аллах демонстрира в Корана, той първо настоятелно съветва хората да избягват Телеца. Именно в епохата Телец мъжът-бог идва сред хората и заменя Богинята Майка със себе си, като насажда сред хората ниските си песоглави ценности и страсти. Тук все още чрез Аллах звучат предупрежденията на Ал-Лат.

Ловецът чува хъркането на вълка и влиза в къщата да види какво става. Преценява случилото се и убива вълка, като взима кожата му.

Преструвачеството, измамата и въвеждането в заблуждение са повтарящи се характеристики на вълка. В приказката „Вълкът и седемте козлета“ той се преструва на майка им.

В днешно време сме близо до момента, в който Богинята трябва да се завърне. Разбира се, Вълкът/Лъвът се съпротивляват. Те използват хора като Дейвид Айк, Зекария Сичин и Робърт Морнинг Скай, за да посочват Орион като цивилизация от рептили и да приписват днешното тайно управление на планетата и всичките ни беди на рептилите. Но плюещите срещу въображаемите рептили не само, че не страдат от това, но дори се разбогатяват и стават популярни. Нима можеш да разкриеш мръсните игри на управляващите и да не пострадаш?

https://magnaaura.wordpress.com/

         

Няма коментари:

Публикуване на коментар