Последователи

петък, 23 юни 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 20


                                                             




Чистотата, търпението и упоритостта са трите основни неща, които трябва да бъдат успешни и преди всичко, любовта. 



С. Вивекананда



"Отвъд хаоса дойде светлината. Извън волята дойде животът." ~ Египетски книга на мъртвите



Почукай —

и Той ще ти отвори вратата.
Изчезни —
и Той ще направи така, че да светиш като слънцето.
Падни —
и Той ще те издигне в небесата.
Превърни се в нещо —
и Той ще те превърне във всичко!
ДЖАЛАЛЕДИН РУМИ




Единственият Дзен, който можеш да откриеш


по върховете на планините,

е този Дзен, който ти си занесъл там.

РОБЪРТ М. ПЪРСИНГ


Когато пътят стигне своя край,
смени посоката — така променен,
ще преминеш отвъд.
„И-ДЗИН“


Никога не се опитвай да победиш хората, просто им спечели сърцата.

- Буда.


" Колкото повече се познавате, толкова по-голяма яснота има. Самоосъзнаването няма край - не постигате достигане, не стигате до приключване. Това е безкрайна река. "
Jiddu Krishmamurti

Единственият начин да се справите с един несвободни свят, е да станете толкова свободни, че вашето съществуване е акт на бунт.

- Albert Camus


Египет е образ на небесата.
целият космос живее тук.

- Хермес Трисмегист


" Цял ден си мисля за това, а през нощта го казвам. откъде съм дошъл и какво трябва да правя? Нямам си и на идея. Душата ми е от другаде, сигурен съм в това, и възнамерявам да се върна там."

~ Руми


Окото, през което виждам Бог е едно и също око, през което Бог ни вижда. Очите ви и очите на Бог са едно око, едно виждане, едно знание, една любов.



" Светлина и мрак, живот и смърт, десен и ляв, са братя един на друг. те са неразделни. защото това не е доброто, нито злото, нито живота, нито смъртта. По тази причина всеки от тях ще се разтвори в най-ранния си произход. Но тези, които са пречисти над света, са неразделни, неразрушими и вечни."

~ Евангелието на Филип


" Нашата психика е установена в съгласие със структурата на вселената, и това, което се случва в макрокосмоса, също се случва в безкрайните и най-субективните кътчета на психиката. "

~ Карл Юнг


Необходимо е да спрем, веднъж завинаги, този невежи които се месят в работата на другите хора. Всяка индивидуалност трябва да бъде освободена, за да следва по своя път.

Алистър Кроули



" Ние сме като паяка. Тъчем живота си и след това се движим в него. Ние сме като мечтател, който сънува и после живее в съня. Това е вярно за цялата вселена."

~The Upanishads


Истинското ми аз броди другаде, далеч от тук.
Скита, стрелва се невидимо, и няма нищо общо
с живота ми(тук).


Вътре в човека са всички елементи, които формират вселената и всички съществуващи принципи са свързани: той докосва земята с краката; с ръцете въздуха и с главата на небето, и чрез Духа той се свързва с Божествеността, откъдето идва и където трябва да се върне.


Произход на периодите на ден и нощ

Слънцето изгрява (АмонРа), Слънце залязва (Сет)
От египетската митология, са взети имената в англ.. Хор (часове/hours) е направил 12 стъпки през небето. първо в светлина, после в мрака, където е обречен да умре. Всеки нов ден той ще се преражда, за да пътува отново по пътя, по който се е заклел.


Велика е борбата между светлината и мрака, древна и многовековна. Но знай, че във време, далеч в бъдещето, светлината ще бъде всичко и тъмнината ще падне. - Тот


Брахма [В- Ra -hma] и Сарасвати (1300BC)


aBraham [ Ab - Ra - Ham/шунка ] и Сара родена в - Сарая, 500BC


Ра ( слънце ) (3100-2600BC) Астрономически-свързано със Сириус (кучешката звезда)

По късно имаме преформулиране на Слънцето - звездно астрономическо кастриране на Ra и Sirius - в историята на Aбрахам и Сара.


"Аз съм Khepera/хепри в зората, Ра по обяд, и Атум през нощта."
-
Anon (c.3100BC), египетски надпис


Хепри е древноегипетски бог на слънцето, който е изобразяван с глава на скарабей. Свещеният бръмбар е изображение за самосътворението, тъй като египтянинът вярвал, че бръмбарът възниква от само себе си от торно топче (което всъщност служи за защита на яйцата и ларвите). Така антрацитено черният торен бръмбар е обожаван под името Хепри, т.е. „Възникналият от земята“, и още рано е отъждествяван с бога на сътворението Атум и смятан за една от формите на бога на слънцето. За разлика от Хор и Атум Ра, той е описван като утринното слънце. По-късно започва да се отъждествява с Хепри и двете божества постепенно се сливат в едно – Атум-Хепри. Често е изобразяван като бръмбар скарабей, търкалящ топче тор. Това топче било символ на слънцето, тъй като египтяните вярвали, че Хепри всеки ден търкаля слънцето през небето. Както бръмбарът бута пред себе си торното топче, така Хепри търкаля слънчевото кълбо по небето. Даряващият светлина и топлина слънчев бръмбар (от стеатит или фаянс) се превръща в един популярен амулет и е поставян в ковчезите на мъртвите като символ на нов живот.



Хнум прави хората (350BC)

Глинени творения + кутията на Пандора/От Хнум до Адам и Ева

Прехода от мита за създаване на хората от глина, историята на бога Хнум създаване на човешки фигурки върху грънчарско колело, които са доведени до живот чрез божествения дъх или дух на богинята Анкх Изида "(предшественик на християнския кръст ), към библейския разказ за Адам и Ева.


Хнум създава телата на човешките деца на грънчарско колело от глина и ги поставя в майчините утроби, факт илюстриран в каменно-медната епоха чрез многобройните детски фигурки от глина и бременни жени по цялата територия на България.

Същественото е, че той е с глава на овен и човешко тяло или само овен, а овенът е Ба (аспект) на Асар (Озирис). Този Ба на Асар е наричан Банебджедет (Ба на господаря на Джед) – Душата на Господаря на Стълба на приемствеността (продължаването, традицията).

Като такъв, той носи епитета “Господ на небето и живота на бога на слънцето Ра”. И като такъв, той носи индивидуалността на прераждащата се душа. Фактът, че “подземният свят” е доста профанно представен от късните митологични доктрини се потвърждава от факта, че Катцекоатъл (пернатият змей) след поредното унищожение на човечеството, отива в Миктлан (подземният свят), взема костите на предишните раси, смесва ги със собствената си кръв и така създава петата човешка раса. Тогава какво е подземният свят, освен място, където отива душата на човека след смъртта му и стои там с хиляди години? Хранилище на Живота. Един свят, който съхранява архетиповете на всичко отминало, хълмът-опора сред обширният първичен океан, нужен на божеството да стъпи и да пресъздаде света отново.




Изображение на аБог Ра. Обикновено се казва, че над главата на Ра е изобразено слънцето, да и самия бог Ра е "Бог на Слънцето". Въпреки това, тази гледна точка е фундаментално погрешна. Достатъчно, е да видите резултата от комбинирането на изображението с матрицата на Вселената. То ще бъде показано по-долу. Рa е вселенски бог и само в частност бог "управляващ" слънцето. Над главата му не е слънцето, на което се обляга "Свещенния Урей", а кръгът в който се "разполагат" два свещени Тетрактиса. Те описват място на преход между горните и долните светове на матрицата на Мирозданието.









" Истини не са истини за теб, освен ако не ги осъзнаеш в себе си. Без да са разбиране и реализация, това са просто идеи. Духовното възприятие, духовното съзнание, не се крие в неясни теологични идеи, а в придобиването на самореализация."

~Paramahansa Yogananda


" Разбира се, че не умираш. никой не умира. Смъртта не съществува. Ти само си достигнал ново ниво на визия, ново царство на съзнанието, нов непознат свят."

~ Хенри Милър


“Днешното представяне на истината е доста повърхностно, да не кажем, че практически отсъства. От една страна, критерият на истината за материалистите е практиката, забравяйки, че практиката може да докаже всичко, което е угодно. А това е необходим, но все още недостатъчен критерий за истината. От друга страна, религиозните лидери твърдят, че истината – това е Бог, на видно място поставили авторитета на Светите писания, които са дошли до нас изкривено и фалшифицирано (не без помощта на завоевателите) в полза на църквите, зад които също се забелязват контурите на “световното правителство” и неговите “господари”.”


След като действието на Отблъскване, проявление на Всемогъщата Енергия, бъде завършено, започва да се проявява дейността на Привличане (Всемогъщата Любов в дълбините на сърцето).

Под влиянието на тази Всезнаеща Любов, Привличането, Атомите, бидейки привличани един към друг, се сближават все по-близо и по-близо, образувайки етерни, газообразни, огнени, течни и твърди форми. Така този видим свят се украсява със слънца, планети и луни, които ние отнасяме към неодушевеното царство на творението.


По този начин, когато действието на Божествената Любов стане високо развита, еволюцията на Авидя, Невежеството (частицата на Тъмнината, Мая, проявената Всемогъщата Енергия), започва да се оттегля.

Аннамая Коша, външната обвивка на Атома от груба материя започва да се оттегля,

Пранамая Коша (обвивката, композирана от Кармендрии, органите на действие) започва да функционира.

В това органично състояние Атомите, обгръщайки се един друг все по-здраво към тяхното сърце, се появяват като растително царство на творението.

Когато Пранамая Коша се оттегля, Маномая Коша (обвивката, композирана от Джанендрии, органите на сетивата), се появява на сцената. Aтомите тогава възприемат природата на външния свят и, притегляйки други. Атоми от различна природа, формират тела като необходими за наслаждение, и по този начин животинското царство се появява в творението.

Когато Маномая Коша се оттегля, Джнанамая Коша (тялото на Интелекта композирано от електричества) става видимо. Атомът, добивайки силата да различава правилното и грешното, става човек, разумното същество в
творението.

Когато човек, развивайки Божествения дух или Всезнаещата Любов вътре в своето сърце, е в състояние да изолира тази Джнанамая Коша, тогава най-вътрешната обвивка, Читта, Сърцето (композирано от четири идеи), става
проявена. Човек тогава се нарича Девата или Ангел в творението.

Когато Сърцето или най-вътрешната обвивка също се отстрани, не остава нищо да държи човек в робство към това творение на Тъмнината, Мая. Тогава той става свободен, Санняси, Син Божи, и влиза в царството на Светлината.


В Него (Парабрахман) е източника на всички знания и любов, същината на всичката сила и радост.] 

Всемогъщата Сила (Шакти), или с други думи Вечната Радост (Ананда), която породи света; и Всезнаещото Усещане (Чит), което прави този свят съзнателен, проявяват Природата (Пракрити) на Бога, Бащата. 

Тъй като човек е подобие на Бог, насочвайки вниманието си навътре той може да разбере със споменатите Сила и Осезание единствените качества на своето Аз – Всемогъщата Сила като негова воля (Васана) с радост (Бхога); и Всезнаещото Усещане като негово Съзнание (Четана), което се радва (Бхокта).


[Парабрахман кара творението, инертната Природа (Пракрити) да се появи. От Ом (Пранава, Словото, проявлението на Всемогъщата Сила) произлизат Кала, Време; Деша, Пространство; и Ану, Атома (вибрационна структура на творението).] Проявлението на Всемогъщата Сила (Отблъскване и неговото допълващо изразяване, Всезнаещото Усещане или Любов, Привличането) е вибрация, която се проявява като особен звук: Словото, Ом.

В неговите различни аспекти Ом представлява идея за промяна, която е Време (Кала), във Вечно-Неизменното; и идея за разделяне, което е Пространство (Деша), във Вечно-Неделимото.

Произтичащият ефект е идея за частици – безбройните атоми (патра или ану).

Тези четири – Словото, Времето, Пространството и Атомът – са следователно едно и също, и по същество нищо друго освен обикновени идеи.

Тази проява на Словото (ставайки плът, външна материя) създаде този видим свят. Така Словото (Ом), бидейки проява на Вечната Природа на Всемогъщия Баща или Неговия Собствен Аз, е неделима от Бога и нищо друго освен Самият Бог; както силата да изгаря е неделима от огъня и нищо друго освен самият огън.



[Причината за творението е Ану или Атомите. В съвкупност те се наричат Мая или Божията сила на илюзията; всяка индивидуална Ану се нарича Авидя, Невежество.]

Тези атоми, които представляват вътрешно и външно четирите идеи, споменати по-горе, са тронът на Духа, Създателя, който осветявайки ги, създава тази вселена. Те се наричат в съвкупност Мая, Тъмнината, понеже не позволяват да се възприеме Духовната Светлина; и всяка от тях поотделно се нарича Авидя, Невежеството, тъй като прави човек невеж дори по отношение на неговия собствен Аз.

Ето защо гореспоменатите четири идеи, които пораждат цялото неразбиране, са посочени в Библията като четирите животни. Човек, дотогава докато се отъждествява с неговото грубо материално тяло, се намира в състояние далече по-низше от този първичен четворен Атом и естествено не успява да възприеме същия. Но когато той се издигне от това ниво, не само възприема този Атом, вътрешно и външно, но също и цялото творение, проявено и непроявено (т.е. „отпред и отзад”).



Нашите сетива са механизмите, чрез които електрическите импулси изпращат съобщения до мозъка ни. Мозъкът интерпретира тези импулси в зависимост от индивидуалните ни особености, които са базирани на огромен брой фактори, включително и нашите други инкарнации. Ние виждаме само това, което сме способни да видим и ние всички усещаме света по-доста различен начин. Точно както и нашите компютри, телата ни са програмирани с различни програми, а нашите сетива продължават да ни програмират през целия ни живот. Така човек се превръща в това, което мисли и вярва. Начинът по който всички ние интерпретираме вълните, които ни обграждат зависи изцяло от нас самите, но истинската ни същност остава скрита в събиращите данни превозни средства за души (човешките тела) опитвайки се да си спомним кои наистина сме всъщност докато сме потънали в изпаренията на излъчвателите на Майа.


Потъвайки все по-дълбоко и все по-дълбоко в материята чрез Майа и нашите сетива, съзнанието ни бива „сварено“ до степен да забравим кои сме. Къде е изхода? Целта на нашето „събиращо данни тяло“ или („практири“), е да изследва тази илюзорна холограма и да предостави на наблюдателя (духа или „пуруша“) нови опитности. Има и посредник между тялото и духа и той се нарича „будхи“. Тази санскритска дума не бива да се бърка с лицето Гаутама или неговата религия, думата е извлечена от корена „будх“ който означава „да знаеш“. Този фактор се явява отличителния принцип, който позволява на духа да трупа знание за себе си. Това, което е интересно в случая е, че „будхи“ комуникира с информацията идваща от тялото и я предава на духа под формата на чувства. По този начин е невъзможно да натрупаме духовен опит без чувства. В тази връзка е много показателно, че някои извънземни раси са изключително хищнически настроени към човешкото ДНК и хормоналните секреции, като вероятно чрез тях искат да достигнат до това, което им липсва изначално. В някои стари индийски религиозни текстове се споменава също че „боговете“ нямат чувства и че само човешките същества имат такива.
Духът се наслаждава на света чрез тялото. Изживяванията се проектират и проиграват отново и отново в рамките на различите илюзорни времеви периоди и епохи, като се сменят мъжки и женски самоличности. По този начин духът започва да си дава сметка (чрез огледалото на интелекта на будхи) за правилата на Играта, която бива изиграна от самия творец. По този начин духът осъзнава, че е бил заблуден и объркан от Майа и че погрешно е идентифицирал своето съзнание с дейността на неговото тяло (практири). В крайна сметка той си спомня и се връща към своята истинска природа в лицето на Източника. Това се случва в резултат на способността на духа да различи „истината“ от „илюзията“.


Съществуват различни светове, за които повечето хора остават напълно неосъзнати поради факта, че сме временно лимитирани да възприемаме околния свят само с нашите пет сетива. Във всеки един момент обаче ние сме заобиколени и в нас проникват множество вълнови форми, които се движат през тази илюзорна холографска вселена. Нашите сетива постоянно интерпретират и превеждат само малка фракция от тези вълни. Ние бъркаме данните, които възприемаме със сетивата си като единственото „реално“ и по този начин оставаме неосъзнати за безброй други светове. Въпреки всичко върху нас оказват въздействие и тези вълнови форми, които са отвъд нашите възприятия. Всеки, който осъзнава тази основна метафизична истина би разбрал, че е напълно възможно да се използват различни видове „ИЗЛЪЧВАТЕЛИ“, както с човешки така и с „друг“ произход, които да генерират определени вълни на специфична честота. Тези честоти могат да имат много широк спектър от различни ефекти. Те могат както да повдигат, успокояват, лекуват и подхранват така и да бъдат използвани да влияят на човешкото съзнание, да установяват контрол и да доминират цялата холограма и всеки, който е податлив на тези „трансмисии“. Ако вие сте напълно несъзнателни за тези вълни, може да бъдете уязвими поради начина по който оперира тази преходна илюзорна холограма, като приемате различни изкуствено създадени трансмисии, които възприемате за „реалност“.


Светът идва при теб такъв, какъвто излиза от теб.

ОШО



Христос разпнат на Fleur де Lys - образна форма

Самаел е бил паднал ангел, всъщност библейският Луцифер. Ако Меровингите са знаели тази част от историята(за което сме сигурни,че са) и са вярвали в това, това е била основата на твърдението, че те са носили и кръвта на Христос и Луцифер. Това твърдение е изразено във Известната поема на Шарл Пеги,която учи:

Ръцете на Иисус са кръста на Лоран
И кръвта в артериите , и кръвта във вените.
Извор на милост и чистота.

Ръцете на Сатаната са Кръста на Лоран
И кръвта в артериите и кръвта във вените
Същата кръв, извор на злини.”

Някои апокрифни версии на историята с Каин твърдят, че той е бил син на Адам и Лилит, не на Ева. Обаче преди да стане Ева жена на Адам, Лилит е била съпруга на Бога, преди идването й на Земята като паднал ангел. Всички детайли от нейната история са може би твърде добре известни, за да бъдат повтаряни, но е интересното,че от двете алтернативни традиции свързани с това, кои са родителите на Каин винаги включват луциферианската нефилимска кръвна линия. Интересното е, че фактът дали лилията не е получила името си от Лилит, както и онази емблема за тази кръвна линия,известна като fleur-de-lys (широко приета като символ на лилията).

Възможно ли е този символ да бъде всъщност...Цветето на Лилит?


"Само това, което е било правилно разделено, може да се присъедини правомерно." NIGREDO "

От самото начало се срещате с дракона, с хитовия дух, с дявола или, както го наричат алхимиците, с мрака, Nigredo, и тази среща произвежда Страдание ... "- Карл Юнг"

Аз съм немощен и слаб старец, наречен дракон, затова се затварям в пещера, за да бъда откупен от царската корона ... Огненият меч причинява големи мъки върху Смъртта ми отслабва моята плът и костите ... душата ми и духът ми се отдалечават, една ужасна отрова, аз съм оприличена на черния гарван, защото това е възнаграждението за греха; в праха и земята да лежа, така извън Трите може да дойде Един. Душата и духът не ме оставят, така мога да видя отново светлината на деня и героят на мира, който целият свят ще види, да възкръсне от мен ... " - Aurelia Occulta Philosophorum



Ние сме боговете на атомите, които ни правят/изграждат, но ние сме също и атомите на боговете, които изграждат вселената.


Manly P. Hall




Свами Витамохананда

Мозъкът на човека е способен на по-висши възприятия; той може да има по-благородни цели, към които да се стреми. Животът на сетивното ниво ни ограничава човека и ни прави подвластни на капризите на сетивата; прогресът на човешкия живот не е само материален. Истински човек е онзи, който е способен да открива безсмъртието вътре в себе си и навън — той блести с характера си, интегрира в себе си различни сили и обединява обществото с невеществената сила на любовта.



Свами Витамохананда


Да излезеш отвъд смъртната природа, да преминеш от не-аза към Аза изисква изключителна смелост и разум. Кена Упанишад казва: "Без изключителен разум е наистина невъзможно да бъде преодоляно идентифицирането на Аза със сетивните органи". Твърдото убеждение, че Азът е отвъд всяка причинност е израз на велик интелект.






Само свръх-разумът и силата могат да спасят човека от приливната вълна на похотта и гнева. Духовното невежество прави човека неразумен - неразумният търси единствено ползата и удоволствието, които са преходни. Ползата и удоволствието парализират силата и разрушават красотата на живота. Правилното разбиране и себеосъзнатостта развиват силата на човека и му дават висши радости, чиято кулминация е пълната реализация.





Само свръх-разумът и силата могат да спасят човека от приливната вълна на похотта и гнева. Духовното невежество прави човека неразумен - неразумният търси единствено ползата и удоволствието, които са преходни. Ползата и удоволствието парализират силата и разрушават красотата на живота. Правилното разбиране и себеосъзнатостта развиват силата на човека и му дават висши радости, чиято кулминация е пълната реализация.







Nature  London




Frozen Abraham Lake, Alberta Canada


Tunnel of Lights - Nagano, Japan



" Веднъж преодолееш ли страха си , чрез смъртта си започваш да живееш " Menvra Zayn


Щастлив е не онзи , който има повече , а този , който се нуждае от по малко . ~ Dzen ~



Свят изпълнен със омраза , различието е смятано за лудост .


" Отвъд разума ти , започва твоето начало" ~ Neb Taury Re ~


Когато едно дете се роди в нашата природа, то първо е проникнато дълбоко от вида на свързаното с нашата природа етерно поле, от четирите диалектични храни. То вижда и възприема неговите цветове, т.е. неговите вибрации. В първите години от живота си то има контакт с природните същества, които живеят в етерните сфери. Едва по-късно, на базата на „четирите храни“ следва пробуждането на „Аз съм“, събуждането и пълното осъзнаване в материалната сфера.
Така е и с ученика на гностичните мистерии. След ендура, смъртта на егото, следва като естествена необходимост, като начало на новото раждане, навлизане в етерния аспект на новата жизнена изява. Тогава започва приемането на „четирите свещени храни“, на четирите свещени нови етерни сили. Този етерен аспект се запечатва в него и образува в светилището на главата, в отвореното пространство зад челната кост, една сигнатура, един фокус. Целостта на така приетата в първата рождена фаза етерна картина, кристализирала там като един фокус, е една от най-важните основни точки за по-нататъчното жизнено състояние. С помощта на този кристал – би могло да се каже: воден от този кристал – новороденият приема в себе си този свят, съставен от нови вещества, и заживява в него. Затова тук се използва образът на перлата, една кристализация вътре в перлената мида.
Като диалектичен човек вие също притежавате един кристал, една перла, намираща се в челната кухина. Вие сам трябва да решите и да разберете дали тази перла има голяма стойност.
Вие също така, без съмнение ще разберете, че родителите на едно дете играят изключително важна роля при запечатването и кристализирането на перлата в челната кухина на детето. Дали родителите са насочени към Духовната школа и новото жизнено състояние в периода преди раждането на детето, дали са ученици на Гносиса и водят чист живот, дали жадуват за по-високо съзнание, или са изцяло свързани със земята? Това са въпроси, които скоро ще станат решаващи за детето и ще определят неговите етерни опитности.
Ян ван Райкенборг: Алхимичната сватба на Християн Розенкройц – част 2


Анубис, държи везните на правосъдието, докато отвежда душите в отвъдното


ТАЙНАТА на черешите:
"Черешата е излязла от рая. Развива благородни чувства у човека 
В черешите се крие законът на Свободата. Те имат райски произход и носят много силни чувства..

Деца и големи да ги ядат при малокръвие и неврастения, но ги яжте не механически, а с любов. Само така може да получите всичко от скритото в плода“

Учителят Петър Дънов

ЕКСПЕРИМЕНТЪТ
Веднъж Дънов дал за задача на учениците си да направят опит с череши. „Когато се усещате, че не сте разположени или сте отпаднали духом си купете от пазара половин килограм най-хубави череши. После ги измийте и седнете на тревата, като сложите черешите пред вас и започнете да ги съзерцавате и да размишлявате“ - процесът по съзерцания трябвало да продължи не повече от 15 минути, след което бавно да се изядат. Черешите са отлични за симпатичната нервна система и помагат на онзи, който има затягане, запичане на червата.

"ПЛОДОВЕТЕ са ЛЮБОВНИ ПИСМА, написани до нас от жителите на Слънцето.Tе са послания за едни ПРЕКРАСЕН МЪЛЧАЛИВ ЖИВОТ на Слънцето.

ВСЕКИ ПЛОД си има ОСОБЕН ВЪТРЕШЕН ГОВОР, който представлява ВЪТРЕШНИЯ ЖИВОТ НА ДУШАТА НА ПЛОДА.

Плодовете са ГОВОРА НА СЛЪНЧЕВИТЕ ЖИТЕЛИ. Те са изработени от ФИНИТЕ СЛЪНЧЕВИ ТРЕПЕТИ, които трябва да влязат в нас по закона на Любовта."

Елеазар ХАРАШ


Няма коментари:

Публикуване на коментар