Последователи

вторник, 13 юни 2017 г.

GIF 42 - politics game

             
                                 






http://budha2.blog.bg/drugi/2017/03/23/kroiat-ni-ushanka-za-usta-miarka-44-ta.1517384


                   

                               
                                           
                                                 
                                             
                                   
                               
Пеевски наредил Лазаров до 1 година да оглави „Атака”












„Призракът на комунизма“ измести здравия човешки дух и запокити добродетелите на народа в подземията на своята порутена сграда. Според повечето верски доктрини съществуването на духа без тяло е възможно. Но на тяло без дух е изключено. Вгледайте се в себе си. Огледайте наоколо. Какво друго виждате, освен зомбитата на милиционерщината – същества без дух и духовност. Кой от вас не е виждал как закланото пиле живее още няколко минути, подскачайки в агония?








- Интелектуалният броненосец на Петата колона




                         


                                    

Логиката на управляващите през прехода беше една и съща – чрез главния прокурор, да се контролира процесът на повдигане на обвинения
срещу публични фигури. Затова именно цялата власт и със закона, и с промените в Конституцията се запази за главният обвинител на Републиката. Така по-лесно се контролират нещата, отколкото да се даде възможност на най-различни прокурори и съдия-следователи да повдигат обвинения срещу висши политици. Слагаш човек, който контролираш и така на принципа – „вържи попа да е мирно селото“ имаш контрол върху обвинението. По този начин се гарантира и омертата, че никой от олигархичния елит няма да бъде съден. Цената е, че главните прокурори получават гаранция за сигурен и щастлив живот и след мандата
.







Омертата на политическия „елит“ – да няма осъден властник

                   

















И се наложи Павел и Варнава, и някои други с тях, да отидат в Йерусалим при апостолите

                                 

                       





Миков: Ще уи пумоуя мауко да намауите Volume-то.Гуоуете мауко по-дауеч от микуофона.Оти от уън имуа микуофуния."Успоуин пуетседатеу, суамота е - от пет месеца суъм тук.Моуя уи там у уяво, седнете, ако обичате, също и у десно, по-бързо уитлитами.Туебуаше ми почивка, сигоуно съм умоуен, не суъм суикнал на по-упоиту пуисъстуие у етеуа.









http://budha2.blog.bg/drugi/2017/02/28/polsko-radio-zadyrjaha-elena-poptodorova-za-krajba-na-kozmet.1512722

                       











Путин: САЩ използваха терористи, за да дестабилизират Русия


САЩ се заиграваха с терористичните групировки в Чечения, за да дестабилизират обстановката в Русия

Това заяви руският президент Владимир Путин в интервю с американския режисьор Оливър Стоун, чиято първа част бе излъчена в понеделник (12 юни) по американския кабелен канал „Шоутайм“ (Showtime), предаде „Российская газета“.


Според Путин по време на войната в Чечения американските спецслужби, „въпреки възраженията на Русия“, са подкрепяли терористите в информационен, оперативен, политически и финансов план.

„Това се правеше публично, открито. Имаме доказателства“, подчерта руският президент. „Някои от тях представихме на колегите си от САЩ. „Американските партньори не казаха и дума за подкрепата на Русия и готовността ни за сътрудничество в борбата с тероризма, но на практика използваха терористите, за да дестабилизират вътрешната обстановка в Русия“, допълни той.

Путин разкри подробности за един от разговорите си с президента на САЩ Джордж Буш-младши.

Пред него руският лидер разкрил фамилията на служител на спецслужбите на САЩ, работещ в Кавказ и „помагащ на терористите да се прехвърлят от едно място на друго.“ „Реакцията на президента на САЩ беше много правилна“, спомни си Путин.

„Той каза, че се отнася негативно към това и ще се заеме със случая“.








Путин:"Ал Кайда не е резултат на наша дейност, това е резултат от дейността на американските ни приятели". (Исламское государство» является нашим творением, а нет Бен Ладена - мысленно сказал он).




„Властта има три способа за разрешаване на всички проблеми:

Телевизията, която разказва колко е прекрасно в страната и никакви промени не са нужни.

Полицията, която арестува, сплашва и прави обиски.

И третият са подкупите, с които на недоволните се дават длъжности и пари.“


Алексей Навални

                             

УЧИТЕЛИТЕ И НА МЛАДИТЕ ПРАВИСТИ(И НЕ САМО) СА ОТ КУЧИЛОТО НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ И НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО ЗАЩОТО СА ЗОМБИРАНИ С ЧЕРВЕН ЧИП .



Мама Блага Рагинеза перед шедьовъра "Света Шишица и Сокола" на Бокозело ди Банкиано


Полицаи са повалили в градския транспорт Maq Mihaylova - жената на Vihren Nikolaev Mihaylov, 25-годишна добра душа. Ритнали я няколко пъти. Сложили ѝ белезници и я затворили за 4 часа. Защото обяснила, че билетът е незаконен, контрольорите нямат право да глобяват, вече си е платила превоза с данъците и таксите, които плаща... питала ги защо не отидат да арестуват политиците, които крадат...

Овчият народ я нахокал и си слязъл от автобуса, а Мая - сама срещу 3-ма полицаи, контрольор и шофьор-съучастник

Властта в Байганистан не просто нарушава Правото, 
а е „ударният юмрук“ на българския клан на прецизно организираната руска, европейска и световна посткомунистическа мафиотска престъпност.








Деструкцията започва там, където собственото “искам” бива слагано над чуждите откази!

John McCain Drinking the Sea



Борисов пред Кълдъръм: Трябва да сдобрим Турция и ЕС


Живеем в осъществената американска мечта. Дребни ченгета, доносници-мухльовци, бензинаджии от колонките на социалистическото ДСО „Петрол“, са „капиталисти“, „крупни предприемачи“, видни „работодатели“. Даже си имат футболни клубове! А тяхната слугиня – погалената от трима папи, банкянската овчарка, оглавява правителството!
Сбъдна се народният блян! Честито е комунистическото стадо – 99 процента – от туземното население на Чалгария, с тъй заслужила и извисена овчарка.


Сценките с ухапване от близо година, масово се използват от полицаи с цел захранване на съдебната система и лично облагодетелстване на дегенератите.

Например в Стара Загора на 30.03 17г. при оплакване за висок шум по време на рожден ден едно от полицайчетата отворило устата на младежа - след поставяне на белезници - а другото педалче си навряло лявата ръка за да бъде ухапан. След това Искова Молба!!!

Искова Молба от Иван Желев Иванов Стара Загора ул.Иван Вазов 11 вх.А ет.2 ап.4 чрез адвокат С. М. М.(адвокатска кантора) -цена на иска 1800лв. за рани от ухапване на 3 и 4 пръст.


Проблемът е, че хората са съгласни с това, затворите да са пълни с дребни крадци, докато най-опасните престъпници управляват държавата. Това е проблемът.




ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА И СЪД СА ДОЛНОПРОБНА МАФИЯ ЗА РЕКЕТ, ГЕНОЦИД И ПОРЪЧКОВО ГАРАНТИРАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА В АБСУРДИСТАН : НАЙ-ГНУСНАТА, НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИЯ !!!!

СЛЕД 27 ГОДИШНИ "РЕФОРМИ" И В ТРИТЕ НАВЪРЗАНИ МАФИОТСКИ - КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА - ИНСТИТУЦИИ ОСТАНАХА КОРУМПИРАНИТЕ, ГЪЗОЛИЗЦИТЕ И НЕКАДЪРНИЦИТЕ !!!!

ВСИЧКО СТОЙНОСТНО С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО БЕ ПРИНУДЕНО ДА НАПУСНЕ ИЛИ СЪКРАТЕНО ПОРАДИ ЕЖЕГОДНИТЕ "РЕФОРМИ" И УЖ ПРИГАЖДАНЕ КЪМ ЕС !!!!

ВСИЧКИ, КОИТО СА НА РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ И В ТРИТЕ ИНСТИТУЦИИ СА КОРУМПИРАНИ НЕКАДЪРНИЦИ, ГЪЗОЛИЗЦИ И АЛЧНИ ПОРЪЧКОВИ ПРЕСТЪПНИЦИ !!!!

ЗАТВОР И КОНФИСКУВАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО НА ВСИЧКИ ПРОКУРОРИ, СЪДИИ И НАЧАЛНИЦИ ПОЛИЦАИ ПРЕСТЪПНО ДЕРИБЕЙСТВАЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ !!!!

СРАМЪТ И ПОЗОРЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЧЕ РАБОЛЕПНО ТЪРПИ ВСИЧКО ТОВА Е БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ НА НАЦИИТЕ !!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар