вторник, 13 юни 2017 г.

НАРКОТИЧНИ РАСТЕНИЯ, ПОЛЗВАНИ В ДРЕВНИТЕ КУЛТУРИ

Пулсът се забавя, а лицето леко се затопля и зачервява, хората се чувстват спокойни, всичко им изглежда забавно, нищо не може да ги притесни… Такъв е ефектът на древноегипетското растение син лотос. То се е ползвало като психоактивно лекарствено средство, на което най-вече са разчитали жреците и фараоните. В древни времена хората не разполагали с много разнообразни лекарства. Те са употребявали в най-голяма степен лечебните растения. Сред тях са:

1. Син лотос - използва се от египтяните

               


Действието на това растение е подобно на това на таблетките екстази. Древните египтяни се чувстват по-удобно, стават по-разговорливи и с повишено настроение. Лотосът предизвиква отпадналост и блажен сън. В „Одисея” Омир споменава, че това растение „ограбва” всяка воля: "Веднъж вкусил от него, той вече не желаел да чуе вести или да се върне в страната си”. Най-честият начин за консумация на син лотос е във вид на чай или смесен с алкохол. Цветчетата трябвало да престоят за три седмици в парливата течност, за да се засилят наркотичните свойства на лекарството.


             


2. Опиум - използва се от древните шумери, асирийци, египтяни, индийци, гърци и римляни

Опиумът представлява втвърдената течност, събрана от главичките на опиумния мак, известен и с името papaver somniferum. Течността съдържа до 12 процента морфин, като това е и активната съставка в древното лекарство. Медикаментът традиционно се използвал за предизвикване на сън, облекчаване на болка, лечение на диария както и като сексуален стимулант.

Лекарствата с опиум имат дълга история. За първи път растението е успешно култивирано от шумерите около 3400 г. пр.н.е. В гръцката митология опиумният мак бил цветето на боговете на съня, нощта и смъртта. Те често се изобразявали с макове по телата си. Днес опиумът често се дестилира в негови производни, но от цветята също може да се направи и силен чай.

3. Буника - използва се от културите от Евразия

Растението е известно и като черен блян, "вонящо куче" на Аполинарикс (по името на гръцкия бог Аполон). Билката се използва като лекарство, а от семената често се варяла бира, като по този начин се увеличават опияняващите качества на напитката. За съжаление в големи количества, буниката уврежда зрението и предизвиква дълбок сън. Шекспир я споменава в текстовете си като оръжие за убийство.

4. Псилоцибинови гъби – използват се от древните народи, живеещи в пустинята Сахара и Южна Америка.

               За употребата на псилоцибиновите гъби, наричани още "магически” свидетелстват алжирски стенописи, датиращи от 9000-7000 г. пр.н.е. Яденето на тези гъби предизвиква гадене и халюцинации, които са приети като съпътстващи ритуалните обреди на древните народи. Шаманите получават своите пророчески прозрения благодарение на халюциногенните гъби. Някои съвременни изследователи на историята на наркотиците дори смятат, че тези халюцинации дават начален тласък на културното и духовно развитие на човечеството. Различните видове халюциногенни гъби могат да бъдат намерени в дивата природа и в т.нар. "умни магазини".

5. Листа от кока - използват се от културата на маите

Листата от кока се дъвчели от маите, за да се поддържат витални, в добро настроение и кондиция. Друг начин на прием, е чрез сваряването на чай от кока. Напитката действа като силна чаша кафе, защото една доза (около 100 грама листа от кока) съдържа дневния препоръчителен прием на калций, фосфор, желязо и няколко витамина, въпреки че едва ли ще се открие човек, който да препоръча употребата на това растение.

6. Тютюн - използва се от индианците

Тютюнът се използва като ритуално психоактивно вещество и основна търговска единица на коренните жители на Америка, много преди Страната на неограничените възможности да бъде открита от западните заселници през 16 век. Растението и неговите продукти се превръщат в едни от най-широко използваните лекарства в света. Местните жители смятат, че ароматното растение е свят подарък, а тютюневият дим подпомага молитвените ритуали на шаманите.

7. Бетелни орехи - използват се от културите на Централна и Източна Азия.

Ядките арека, известни и като бетелни орехи се дъвчели от азиатските народи в продължение на десетки хиляди години. Доказателства за използването на това растение от семейството на пипера са съхранение от преди 13 000 години на остров Тимор, разположен на север от Австралия. Консумирането на ядки арека изисква подготовка: бетелът се смесва с паста-вар и листа от тютюн. Бетелът оцветява устната кухина в червено поради органичният алкалоид ареколин. Той стимулира слюнчената секреция, отделянето на стомашен и панкреатичен сок, стимулира мускулния забавя пулса и свива зениците. Дъвченето на тази смес уврежда венците и може да предизвика рак на устната кухина.

8. Марихуана - използва се от народите от Централна и Южна Азия култури.

             


Въпреки че употребата на канабис е била известна на човечеството от хилядолетия, най-ранните записани данни относно лекарствата от марихуана датират от 2700-годишен гроб в Западен Китай. Лобното място принадлежи на китайски шаман. Археолозите открили в този гроб торба с 789 гр канабис.

От растението местното китайско население приготвя лечебна напитка. Чай от канабис се приема и от сикхите, в чест на Шива. Така те си осигурявали помощно средство за медитация и успокояване на болката. В медицината канабисът се използва за повишаване на апетита, лечение на глаукома.

9. Индйско орехче - използва се от индийските и азиатските общества.
Това древно лекарство се бори с астмата и сърдечните оплаквания, а според енциклопедията на психоактивните вещества от 1998 година има и успокоителни свойства. Счита се че мускатовото орехче често се ползва за заместител на марихуаната в затвора.

10. Степно седефче, зърнеш - използва се от индийци, иранци, а също и от народите, живеещи в Андите.

Степното седефче е цъфтящо растение, което може да се дестилира до получаване на алкалоида хармин. Веществото е наскоро открито по косата на мумия на възрастен мъж и едногодишно бебе в северната част на Чили. Мумифицираните телесни останки датират от 800 до 1200 година пр.Хр. Химикалът в растението е мощен антидепресант, който може да подсили ефекта на други халюциногени и да се бори със симптомите на възпаление и треска.

11. Пейот - използва се от индианците

Пустинният кактус пейот предизвиква силни халюцинации. Доказателства за употребата на пейот датират от 8000-2000 преди Христа. Лекарствата с този кактус се приемат по време на религиозни церемонии, ритуали. Части от растението се дъвчат или се пият на чай.

Статията е част от историята на:

История на наркотичните средства в медицината

Още за Наркотични растения, ползвани в древните култури от Framar.bg: https://history.framar.bg
Бог попитал Адам, не е ли ял от дървото, от което той му забранил - защото на Адам е забранено да яде само от едно дърво- на познанието в райската градина - Eдем. Неговият Бог го плаши: "... защото в деня, когато ядеш от него, непременно ще умреш ...". Но, както следва от Стария Завет, нито Ева, нито Адам починаха след дегустацията на плода на Дървото на познанието. Така че Господ Бог може би е излъгал собствените си творения, създадени по Свой образ, почти като себе си. Възниква въпросът - защо го е направил?!

Господ Бог го нарича дървото на познанието на доброто и злото означава че плода му осигурява поглед върху тези концепции, след консумация, човек става всезнаещ, и в същото време той е смъртоносен, според Господ Бог. За да се справят с това, да си спомним, че много хора, свещеници, шамани, ясновидци и т.н., използвали и използват плодове, листа, корени, кора от различни растения, за да подобрят своите психически способности и да си отворят вратите към света на духовете, на когото те се обръщат за помощ и въпроси. Карлос Кастанеда в своята книга, описваща учението на Дон Хуан казва, че шаманите от древно Мексико пътували към света на духовете като използват сок от кактус пейот. Индийски шамани от Централна и Южна Америка все още използват, за да се представи в състояние на транс, за да пътуват до света на духовете и пейот и други растения, които съдържат тези или други наркотици. Шаманите на Сибир, използвали за същите цели отровни гъби като МУХОМОРКИ и т.н.

Тракийските царе също са яли от дървото на познанието, но като посветени са се пазили с маски от слънчево БА

Думата "маска" има следната етимология, даваме обратно четене (както четем в до-никониански времена) тогава резултата е: маск(-а) <= ксам = Касим = Ка_Ос_Ам, което означава "инструмент на властта Ka" Ако рамейските фараони са използвали маските с Ba, съдържащи злато, за религиозни цели, за да служат на Всемогъщия Ра и да смажат в подземното царство на мъртвите, дракона-змия Ka_Ara =Хора за да унищожат всяко зло, страхуващите се от Sun Ra, юдоарианите-хазари/ашкинази никога не са използвали маски от злато ,а са използвали златни кюлчета и други маски с цел измами, за да служат на Хор и да преследват собствените си интереси. Арийските магьосници (например, шамани, вуду, и т.н.), в качеството сила Aра, носят маски, не за да се борят със злите духове и да ги победят, а за да крият лицата си, заявявайки заклинанията, и така принуждавайки нечистите духове, да им служат за собствени цели. Логиката е проста: принуждавайки с заклинания и магии злите духове, да направя всичко за един магьосник, магьосник крие лицето си, тъй като се опасява, че нечистият дух излязъл от под магията на заклинанието в гнева си ще се закрепи при магьосника и ще го убие. Използването на маската предотвратява това: злия дух да не може да види лицето на един магьосник, и затова в края на магията няма да може да го разпознае, за да го убие. Друг аспект е, че чрез облеклото - "страшната" маска чаровника магьосник преправя себе си под прикритието на демони, както ако той е един от тях, така че те го взеха за нея(маската или че е от тях) и се извършват това, което той иска. Ето защо маските, по рано са се наричали с думата "харя", отразяващи следване и служение на "Харе", т.е. Хор. Прякото значение на думата "маска" в словото РА е следното: Mask/Маска = ма_сий_Ка - това е, " моята Ка", или ". Моята съшност (= визуално видима) плът" С други думи, с помощта на маска, арианите-юдеи - келти си дават визуално видима плът, а истинското лице се оставя скрито. Имайте предвид, че думата "маска", е подобна на думата "Mosquito" = "джамия", което означава "джамия" - и са една и съща дума, с едва отличаващо се вокализиране. Ако в Arian маска на ариана/ариадна се крие истинското лице, то зад "Mosquito (ата)"/ "моск(-ом)" се крие тайната на Бога, който е почитан от арианите. Оказва се, че местата за богослужение се наричат "Mosquito (и)"/ "моск(-ами)", тъй като за тях, зад, както лице зад маската, се крие тайната на арианския Бог. "Mosquito" - въплъщението на Бога, с която той, според арианите като "заради маската" разкрива себе, като се запознава с хората. Аспект/ Въплащение Моск(-а) в Речта Ра е Моск_Ав = "Москва". Именно от тука идва думата "Москов (-ия)", това е област, в която следват въплъщение (Aв) Moск (-а). С други думи, името на града, "Москва" = "Mosquito" означава в словото Rа "ма_сий_Ка_Ав" (алтернативно: мa_Os_Ka_Aв), това е, "моят Kaav / Каав = Киев" - ""моя сущий/материален Ка който е въплътен." Оказва се, че тъй като Москва/Москов = ма_сий_Каав = Киев, то Москва -това е новия Киев = Кааб, че е "нова Кааба" за арианите-мюсли, "новия Ерусалим", за каквато и считали Москва патриарх Никон и неговите поддръжници, зад която маска е скрита тайната на арианския-хасидски бог.

                         

Древен Египет. Учението за Вселената /Учението на Ра

Райската Долина-Едем свещеното място на ДРАВИДИ и НАГИ/ Мара – дух кошМара


                         

Николай Викторович Левашов - Россия в кривых зеркалах (том 1)

Райска градина е свещено място, което имало мощна енергия, положителна геомагнитната зона, в която жената, женските жрици, имащи ярко изразени парапсихически возможности, са отворяли вратата към други равнища на реалността и, поради тяхното невежество, попадали под пълен контрол на същества-паразити по силата на тяхната духовна незрялост и неподготвеност за коренно различна дейност: "Змията ме подлъга, и аз ядох." Това следва от това изречение, жените да опитат от плода на Дървото на познанието, а след това са нагостили мъжът - Адам, което показва наличието при нагите на матриархат и водещата роля на жените - EVA "... Жената, която ти ми даде, тя даде ми от дървото, и аз ядох ... ". При патриархата жена яде само след един мъж довърши храненето, това все още се пази от много мюсюлмани, а и не само от тях. И все пак - един човек, който е живял в патриаршия, ще каже: "Жената, която взех от теб, а не - жената, която ти ми даде." При Патриаршията, мъжът взема жената за себе си, а при матриархат - една жена отнема мъж. В едиият вариант, мъжа е стоката, а жената - купувача. В другия, точно обратното е вярно. И това, без съмнение, се отразява на психологическия портрет на мъжете, така и на жените. Как и какво всеки един от тях казва, мисли и прави. Бог попитал Адам, не е ли ял от дървото, от което той му забранил - защото на Адам е забранено да яде само от едно дърво- на познанието в райската градина - Eдем. Неговият Бог го плаши: "... защото в деня, когато ядеш от него, непременно ще умреш ...". Но, както следва от Стария Завет, нито Ева, нито Адам починаха след дегустацията на плода на Дървото на познанието. Така че Господ Бог може би е излъгал собствените си творения, създадени по Свой образ, почти като себе си. Възниква въпросът - защо го е направил?! Нека се опитаме да разберем и защо той е дал невярна информация. Наистина, по целия свят хора се кълнат в Тората, Библията и Корана и казват истината и цялата истина, и водят за свидетел самия Бог, че това, което казват е вярно. В случай на измама, лъжесвидетеля носи наказателна отговорност за гореспоменатата измама. Това не е добре. Може би е психологически трик на Господ Бог, знаейки, че след тези думи, неговите творения ще направят това, от просто любопитство, което е самият грях, в противен случай, защо би създал всичко, включително и хората, пак от любопитство - и какво се случва?! Това по някаква причина, му е било необходимо! Но защо тогава неговите творения, собствената му "кръв" толкова строго са наказани, да станат смъртни ?! Може би Господ Бог не е излъгал, и е казал истина?! Къде е истината, разбира се, ако тя съществува и е на разположение на нашето разбиране?! Търсейки, нека да обърнем внимание на името на дървото с забранения плод. Господ Бог го нарича дървото на познанието на доброто и злото означава чв плода му осигурява поглед върху тези концепции, след консумация, човек става всезнаещ, и в същото време той е смъртоносен, според Господ Бог. За да се справят с това, да си спомним, че много хора, свещеници, шамани, ясновидци и т.н., използвали и използват плодове, листа, корени, кора от различни растения, за да подобрят своите психически способности и да си отворят вратите към света на духовете, на когото те се обръщат за помощ и въпроси. Карлос Кастанеда в своята книга, описваща учението на Дон Хуан казва, че шаманите от древно Мексико пътували към света на духовете като използват сок от кактус пейот. Индийски шамани от Централна и Южна Америка все още използват, за да се представи в състояние на транс, за да пътуват до света на духовете и пейот и други растения, които съдържат тези или други наркотици. Шаманите на Сибир, използвали за същите цели отровни гъби като МУХОМОРКИ и т.н. Въпреки това, по-голямата част от тези растения растат в тропическите или екваториални зони на Земята, които са исторически области на презаселване от черни и червени раси. Повечето от известните халюциногени са смъртоносни в големи дози, по-ниски дози (от нефатален) доста бързо водят до сериозни психични разстройства и в крайна сметка, даже до смърт. По този начин, Господ Бог, най-вероятно, не лъже за смъртна опасност от плода от Дървото на познанието. Плодът е вероятно има мощни халюциногенни свойства и е наистина смъртоносен. Наркотичните вещества принадлежат към растителните отрови, които имат максимален ефект върху невроните на мозъка, което се дължи на факта, че нервните клетки са най-нежни и като последица от това че кръвта, по малкия кръг на кръвообращение предимно навлиза в мозъка, с максимална концентрация на халюциногени. В резултат на това във всяка клетка на мозъка за единица време отровите са в няколко пъти повече от колкото невроните в човешкия мозък могат да неутрализират. Следователно, минаващата през "защитните укрепления" на клетките, молекули на отровата започват да унищожават невроните в мозъка. Нервните клетки започват да умират ... и за да се предотврати унищожаването на мозъка и тялото като цяло, Есенциалната същност е, принудена да разкрива структурата на мозъка в други нива на реалността, за които мозъкът все още не е готов. В резултат на това токсините са унищожавани от мощни потоци от първична материя, протичащи през мозъка по време на откриването на мозъка, а човек за известно време получава възможност да види, чуе, почувстват и да докосне това, което се случва в други нива на реалността. В същото време, един човек с ясно изразени парапсихически възможности, може да направи много повече. Каквото са прави жриците и жреците през древността. По този начин, забраната за хранене от плода на Дървото на познанието, както следва от изложеното по-горе, е били под много реална основа. Днес, за никой не е тайна как наркотиците разрушават човешкото тяло, психиката му, засягат потомството. Но, не по-малко вредно е влиянието на наркотиците и върху възможността за развитие на човека. В повечето случаи, човек, който употребява наркотици, се разгражда, и се превръща в играчка на същности-паразити. Това по същество е истинската смърт. След престъплението, Господ Бог прогонва Адам и Ева от Едемската градина: 22. И Господ Бог каза: Ето, човекът стана като един от Нас, да познава доброто и злото; и сега, да не би той простря ръката си да вземе и от дървото на живота, да яде и да живее вечно. 23. И Господ Бог го изпъди от Едемската градина, да обработва земята, от която бе взет. 24. И така, той изпъди Адама; и на изток от Едемската градина херувимите и пламенния меч, който се въртеше, за да пазят пътя към дървото на живота [1]. В Стария Завет е посочено, че са изпаднали в Едемската градина, за това е възможно само от изток: ". ... И на изток от Едемската градина са херувимите и пламенния меч, който се въртеше, за да пазят пътя към дървото на живота" Александър Филипов, въз основа на Библията, отиде в търсене на библейския рай ... и го намери ... в Индия ((Дравидия). Той видя красива долина с прекрасни растения, животни и птици. Тя наистина имаше граница под формата на подкова планинска верига ("Рай" в персийски средства - "каменното дърво, заобикалящо градината"). Река Сион, протичаща от долината, също имаше ясна гранична линия под формата на плоски прагове (вж. Фиг. 1). Освен прага, дори цвета на водата е различен. Всичко говори за друг-свят на този пейзаж. При вливането на реките, е каменна порта (източната страна на долината), до която стоеше огромна рисунка на същество с меч. (Как може да не си спомним за херувим с огнен меч пазещ портите на Рая ). Наблизо имаше дърво с три скулптури на кобри. То е оградено и украсено с цветя и мъниста. И в дълбините на долината е огромна изкуствена елха с змията, опасваща стъбкото му. Оказа се, че за ИНДУСИТЕ(потомци на ДРАВИДИТЕ и нагите) това място е свещеното. Те вярват, че в тази долина е роден ШИВА. [2] ШИВА в индуизма и браманизма е един от трите върховни богове, заедно с Брахма и Вишну. БРАХМА — Бог Творец, ВИШНУ — Бог Хранител, и ШИВА — Бог РАЗРУШИТЕЛ. ШИВА в индуизма - Great Бога, Махадева, на него са равни само Брахма и Вишну. Шива е вечен, главата на злите духове, Бог на луда ярост и диви оргии и, в същото време, Бог и ръководител на строги икономии и йоги.ШИВА — УБИЕЦА КАМА на любовта, която се осмели да вълнува душата му. Негови символи са БИК, ФАЛЛОС И ЛУНА. Той обикновено се изобразява с тризъбец и огърлица от човешки черепи. В култа към Шива са включени човешки жертвоприношения. Съпруга на Шива КАЛИ ужасяващата (КАЛИ-МА) е точно подобие на съпруга си. Следва да се отбележи, че култа Шива възниква в епохата на патриархата, който заменя богините, по-специално богинята Кали-MA (CALI - ЯО) на второ място чрез попълване на "нишата" на Богинята, като запазва нейната специфика - човешки жертвоприношения. Човеките жертви на бог Шива никога не са спирали и продължава в нашето време, реално доказателство, "свещеникът на храма на Шива в индийския щат Бийноре бил арестуван от полицията за обреда на човешкото жертвоприношение. Последната му жертва е осем годишно момче от гр Калагар. Той е издирван, след като отиде да играе с приятелите си, изчезнал в руините на древния храм на бог Шива. Неговото обезглавено тяло бе открито в близката гора. Според полицията арестуваните служителите на дома, са принесли момчето като жертва, за да умилостиви Шива и извършили ритуален обред "[3]. Разбира се, човешките жертвоприношение в тайна и днес се случват до такава степен, както е било в древни времена,... ваксини, храни и войни -не променят същността на този култ - те са пак масови ритуални жертвоприношения. Така че, бог Шива "просто" пое щафетата от ръцете на историческата Kali-УО/ЯО, БОГИНЯТА КАЛИ-МА(КАЛИ ЧЕРНАТА). Ужасяващия статус на съпруга на богинята Кали, само потвърждава тази приемственост. Всичко това дава възможност да се предположи, че в ерата преди бог Шива, Райската Долина-Едем /Paradise Valley, Eden/ е свещеното място на ДРАВИДИ и НАГИ, почитащи черна майка - богинята Кали-УО/ЯО."Ислямска Държава"("Islamic State") "Мозъкът" й е юдаизма, "ръцете"-исляма, "краката"- англоезичен Цион(масонските шаббац-гои) а "сърцето"-Кали 

http://www.liveinternet.ru/ 

Природата на психическите способности в различните раси, както и техните различия при мъжете и жените


Нека се върнем към древните Дравиди ... По време на матриархатното общество, доминирано от жени, те са били по-активни, и са играели решаваща роля в живота на племената. При матриархата, жените са и владетели и жрици, и началниците на родове и семейства. Срокът на господството на жените над мъжете съществува в много страни в миналото. Продължителността на ролята на матриархат е различна в различните страни. Особено силни различия се наблюдават в хората от различни раси. Расите, исторически се формират в различни гео-климатични условия, хората от различни раси използват различни по своя химичен състав на храните, вода с различен химически състав и различна киселинност. В резултат на това хората от различни раси имат различен метаболизъм, хормонални количествени и качествени различия. Това означава, че хората от различни раси реагират по различен начин на самоличността на външни и вътрешни влияния. С други думи, на събитията ставащи в окръжаващата човека природа ...явленията и събитията, са причина за РАЗЛИЧНИ емоционални и поведенчески реакции на представителите на различни раси. Ето защо историческото развитие на PACИТЕ продължава по различни еволюционни пътеки. В допълнение, хормоналната система на мъжете и жените се различават много съществено, което налага допълнителни различия в техните психични и поведенчески реакции на външни и вътрешни събития. Дамската психика е по-мобилна, отколкото мъжката. Метаболизмът при жените варира в много по-широк кръг, отколкото при мъжете. Размерът на хипофизната жлеза - органът, който контролира хормоналната система на човека, при жените два пъти по-голям отколкото при един човек/мъж/. Това се дължи главно на факта, че целта на жените е износване и кърмене на децата. Въпреки това, като важен елемент за продължаване на вида женското тяло често оказва "мечешка услуга" на представители на "по-слабият пол." Подвижноста има своите граници, излиза извън границите, понякога причинява необратими промени в тялото на жената. Известен факт е, че жените в два до три пъти по-бързо от мъжа, привикват към алкохол, наркотици, умствено по-мобилни, но да се "оттегли" от всичко това за жената е много по-трудно от един мъж, и този процеса много по-бавен. И до голяма степен, това допринася за по-високо ниво на емоционална жена, лекотата, с която някои от тях са в състояние на транс. Тези качества физиология и психика на жените, ако БКП в ерата на матриархат, създали условията за тяхното господство в епохата на древните цивилизации. Способността на въвеждане състоянието на транс оставя жените с такива възможности в по-голяма или по-малка степен да овладеят механизмите за контрол на пси- енергията, както собствената си, така и на всички останали, и на първо място на мъжете. Дамския контрол на техните Psionic- пси - енергии прави секса в ръцете им мощно оръжие за постигане на печеливши за собствениците на тези парапсихични възможности цели. "Вратите" в други слоеве от реалността, лесно се откриват за толкова надарените от природата жени, и им позволява да влизат в пряко взаимодействие с "жителите" на тези слоеве, много от които по същество са изчезнали същества. След като загубят физическото си тяло, тези същества са се адаптирали към новите условия на съществуване, превръщайки се в енергийни паразити. Тези енергийни паразити започнаха да поглъщат "щастливите" притежатели на жизнената сила на физически тела, като поглъщат излъчените емоции. Адаптирането към такива условия на живот, е развило в тях нови възможности и способности, които те не притежавали, като собствениците на собствените си физически тела. Някои от тях са се научили да влияят през подсъзнателно ниво върху живота във плътния физически свят, провокирайки в своите "храненици" тези емоции, които те са в състояние да абсорбират. Не е случайно, почти всички народи има поверия за домови духове. Много добър домашен дух охранява хората, които са живели, живеят, опитвайки се да запази семейството в любов и хармония, които са послужили като източник на положителни емоции, които съставляват неговата диета. Лошия домашен дух, напротив, се опитва да провокира негативна емоционална реакция, която доставя на бюрото му "насъщния хляб" - отрицателни емоции. Поради тези причини, хората по всякакъв начин се опитват да се избавят от лошите домодухове и да получат за себе си добри. Но това беше само "обед от маса на капитана." Така че, когато жените първи от хората отворили вратите към други нива на реалността, с помощта на техните психически способности, в тези паразитни същества се появил принципно нов източник на доходи. Много добре изучавайки психологията на своите кърмилници, най-разумните от тези същества, създавайки желани илюзии от пионерите в други нива на реалността, се съедяват с тях в симбиоза (взаимноизгодно съществуване на два или повече различни видове същества). Те служат като източник на информация, реална информация от света на живите на физическия план като събитията от миналото и настоящето и бъдещите събития, и това е много мощно оръжие в правилните ръце. В допълнение, те изпълняват и редица други чувствителни услуги, изискващи, като отплата, само едно - жизнената сила на жените медиуми. Колкото по-значима е услугата, толкова по-висока е таксата за съдиите. Постепенно паразитите по-силно и по-силно влияели върху техните посредници жените, като ги променят все по договаряне с тях, превръщайки тези жени в тяхно собствено продължение, като ги заробват. Това обикновено води до еволюционно разграждане на жените, не разбиращи стойността на това, което те дават - стойността на жизненост и илюзорната СТОЙНОСТ получена в замяна. Рано или късно, тези жени-посредници се превръщат в придатък, контролирани марионетки на своите "свръхестествени помощници", често без дори да го осъзнават. Умния "слуга-паразит" постепенно се превръща в един хазяин, и наивния "собственик" - в изцяло зависим служител. По този начин, жени, надарени ППВ стават диригент на тъмните сили, посочени в Ведите. Освен това, проявлението на паранормалните способности са до голяма степен зависими от мястото, където се отварят "вратите" към други нива на реалността. Зоните на изхода или входа на енергийните потоци на повърхността на планетата, така наречените положителни и отрицателни геомагнитни зони са е идеални за такъв достъп до други нива на реалността. Емпирично, тези зони са откривани и най-мощните от тях са обявявани за свещенни мяста, където жриците общуват с боговете. След пълното подчиняване на "домакинята", тези същества, паразити започват да искат все повече и повече жизненост за себе си. Жените с много различни психически сили, повечето от тях са станали жрица на тези или други "богове". За да не загубят цялата си жизненост, те започнали да събират около тях хора със силна енергия и да ги използват като източник на жизненост в отношенията си с "боговете". И все пак, много често, и това се оказва малко и затова съществата паразити имащи пълен контрол над жриците поискаха от тях жертви на първо място - човешки и колкото повече толкова по-добре. При ритуалните убийства, цялата жизнена сила на жертвата , се жертва за, и се използва от тези паразити. И много често, и тяхното естество, става плячка и вечен пленник на паразитните същества. Под формата на плащане за такива услуги, тези "богове" съобщиха на техните жрици ценна информация за хората, демонстрирали за пред публиката своите чудеса, които да поддържат в масите сляпа вяра в тяхното съществуване. Поради биохимични и психически характеристики, най-мощният от тези процеси се появят при представители на черната раса, която е създадена в култ на тъмната материя - богинята Кали, MA. И досега в Африка са останали пет тайни клана на магьосници, в които знанията и уменията за общуване с "същества на слугите" се предават само по женска линия в продължение на много хиляди години.Чуждестранна разсейващи форма на проявление на тези сили е вуду. Сега обратно към Стария Завет: 8 И чуха гласа на Господа Бога, като ходеше из градината в прохладата на деня; и човекът и жена му го скриха от лицето на Господа Бога между дърветата на рая. 9 И Господ Бог повика човека и му рече: Къде си ти? 10. А той рече: Чух гласа Ти в градината и се уплаших, защото съм гол. 11. А той рече: Кой ти каза, че си гол? Били ли сте яли от дървото, от което ти заповядах да не ядеш? 12. Адам каза: Жената, която ти ми даде, тя ми даде от дървото, та ядох. 13. И Господ Бог рече на жената: Какво си направила? Съпругата рече: Змията ме подмами и ядох. Много е странно, че всеки се опитва да разбере думата буквално, забравяйки, че в древни времена информацията винаги се предава в преносен смисъл, алегорично, за да се избегне възможността за получаване на важна информация в чужди ръце. Не е случайно, че базата на юдаизма е Тората, която се използват за масово прокарване на Талмуда - тълкуването на Тора за тези, които разбират фигуративния език на Тората, и много от тези интерпретации не са достъпни не само за еврейските вярващи, но и далеко не за всеки равини, а само за принадлежащи към най-висшите касти левити. Преведено на други езици, само пет тълкувания на повече от четиридесет, които имат преки доказателства за укриване на неевреи на информацията, съдържаща се в тези книги, които само по себе си говори много. Но повече за това по-късно, но сега нека се опитаме да прочетем образния език на Стария завет .. 

http://www.liveinternet.ru/users/onanton/post88021002/


http://via-midgard.info/index.php?

Глава 1. Появата на човек на земята

1.3. Произходът на съвременните хора в религии и митове за Midgard земя в света.

Modern "наука", нищо разбираем за този доклад не може, следователно, да има друг избор, за да погледне към Н И легенди, митове и религии. В основата на повечето от настоящите световни религии е юдаизмът.Всички клонове на християнството "JUST" юдаизЪм, така и Стария Завет адаптиран към Талмуда за езичници, които от своя страна е тълкуване на Тората, или по-скоро Петокнижието. Исляма, от своя страна, представлява интерпретация на християнството и секта от тях до 1180 г., когато Константинопол йерарси обявяват анатема (отлъчване): "... Бог Отбива, отлъчва Мохамед, ... ".

На следващия Църковен събор бе уважено. С други думи, исляма - ИТ протестантството Източна християнски секти. По този начин, като се позовавате на Стария Завет, можете да получите по-доминиращи религиозни възгледи за произхода на човека:

26. И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ; и нека владее над морските риби, над небесните птици, над добитъка, над цялата земя и над всяко животно, което пълзи по земята.

27. И Бог създаде човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори; мъж и жена ги сътвори.

28. И благослови ги Бог, и рече им Бог; Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я, и владейте над морските риби, над небесните птици и над всяко живо същество, което се движи по земята.

От тези разпоредби, човек, с всичките му недостатъци е създаден по образа на Бога и ако като Боже подобие е толкова несъвършен, от това следва ли, това означава, ли сам Господ Бог е далеч от перфектен и той наистина може да създаде нещо, след като показва своите несъвършенства, като Създател. Въпреки това, едно нещо е ясно - човек е подобие на Бога. На следващо място, в Стария Завет се казва:

7. И Господ Бог създаде човека от пръст от земята и вдъхна в ноздрите му жизнено дихание; и човекът стана жива душа. 8. И Господ Бог насади градината в Едем на изток; и постави там човека, когото беше създал

, .................................................. ................

15. И Господ Бог взе човека и го засели в Едемската градина, да я обработва и да я пази.

16. И Господ Бог заповяда на човека, казвайки: От всяко дърво в градината свободно да ядеш;

17. но от дървото за познаване на доброто и злото, да не ядеш от него; защото в деня, когато ядеш от него, непременно ще умреш.

18. И Господ Бог каза: Не е добре за човека да бъде сам, аз ще му направя помощник за да е добре за него ................................................... ................

21. И Господ Бог navёl дълбок сън; и докато той спял взе едно от rёbr, и с плът.

22. И Господ Бог създаде от реброто, взето от човека, в жена и я приведе при човека.

23. А човекът каза: Тази вече е кост от костите ми и плът от плътта ми; тя ще се нарече Жена,защото тя е взета от мъжа си.

24. Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се прилепи към жена си; и те ще бъдат една плът.

25. И те бяха голи, човекът и жена му, и не се срамуваха.

Интересното е, че се оказва, Господ Бог на човека излъга за опасността за живота от плода на Дървото на познанието, може би, от страх, че хората ще знаят повече от това, което той би искал да се знае. Много странно е отношението към собствения си образ. В допълнение, в Стария Завет се казва, че Адам и Ева са NAGY/НАГИ и че при повече преводи като голи, голи. Това обаче не може да бъде истина.

Факт е, че преди първия пристигането на арийски племена в древна Индия проведе преди четири хиляди осемстотин двадесет и една години (през лятото на 2817 S.M.Z.H. или 2692 г. пр.н.е.), който след това се наричани Dravidians, те са били обитавани от негърски племена - Dravid и NAGY. Арийски племена донасят ведическите знания, изтласкват Dravidia на черни магьосници, култивиран от култа към богинята Кали - тъмна материя, която предлага човешки жертвоприношения. И това се вижда от израза ... Те и двамата бяха голи, Адам и жена му, и не се срамуваха ... но може да означава повече и че те са били хора от черната раса и се покланяха на богинята Кали - тъмната материя и не се срамуваха от това.


Евреите, използвайки древните ведически източници при писане на техните свещени книги, може да не са разбрали смисъла им, или да не искали да живеят по тези знания и затова ги реверсират . Факт е, че евреите принадлежат към така наречените GREY/СИВИ субраси, които са възникнали в резултат на смесване на двете раси -. Бяла и черна.Първото завладяване на Dravidia от арийци-траки е преди около пет хиляди години, но дълго преди това да стане вече е имало междурасово смесване между бели и черни раси и поява на нова под-раса - сива, към която принадлежат и ИУДЕИ. ИЗГОИ - хора отхвърлени от бялата раса или доброволно напуснали родината си, поради изпълнението на техни амбиции, които "пречат" законите на РОДА и които достигнали древна Индия много по-рано от първия Ариански поход. Вълните от Изгои е вероятно в рамките на няколко хиляди години, преселение към Дравидия. И, по времето на първото завладяване на Дравидия от арийците там вече е формирана СИВАТА подраса.Сихките("учениците"), подобно на йудеите не вярват в Бог, като
ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ,а като дух, който най-много може да се въплъти в
"учителят"(гуру), по подобие на юдеите, които боготворят своите
равини за техният дух Яхве. Злоупотребата с жени и деца при юдеите
е наследство от Кашмир, гнездото на нагите. Моголската империя е
същата вяра в Ал Аху, както и Ел Яху- рудрически лемурийски духове
на Кали(която има придружител чакали).
Завръщане на нагите в Кашмир-това е инвазията на ислямът при сидхите, които вече са направили първата крачка при отхвърляне на ВЕДА-смесване с рудрическият дух Ал Аху."... местните жители на Кашмир(Cashmere), както и тези в Афганистан, които се представят за потомци на евреите, дават родословията на техните царе, управляващи в сегашната им страна към династиите на Слънцето и Луната. Храмовете, построени от Соломон, още стоят, както и статуи на Ной, и други еврейски патриарси ... традициите на афганистанците им казват, че те са потомци на племето на Йуди/Ioudi или Йуда/Yuda, и имат право, защото племе Йуди/Joudi е забелязано от Eusebius/Евсевий да е съществувало преди Синът на Яков да се роди в Западна Сирия - Йуди/Joudi на Уде/Oude, и от което племе Западните евреи с брамин (Авраам) произлизат и мигрират "(том. I;. стр. 740 .)

Друг интересен факт е, че в Стария Завет, който в действителност е митологично описание на ИЗ(с)ТОРия/ТОРА НА ИУДЕЙСКИЯ НАРОД, се слага градина в Едем на изток:
Т.нар. "евреи" не са нито -"раса",
нито-"нация", нито-"етнос"!
Те принадлежат към т.нар. СИВ РАЗ-САД от деволюцията на БЯЛАТА РАСА
от т.нар. "Червено Засяване" от континента "МУ" в Пасифика.
При т.нар. "горски евреи"(кавказци) се постига по-европейския вид на евреите
При всички МУ-наци е характерно острите черти, особено НОСА- "орлов клюн", издраващ иманентния характер на задълбаване в ниските нива на матрицата и "края на материалните цикли" на култа, който изповядват- Шива-Рудра.
"Евреин" буквално значи "ап-ир"(водно-земен), а -"ар-ап"("земно-воден").
Евреите представляват ранните арио-семити, докато арабите-късните арио-семити.
По-примитивния характер на арабите се обяснава с факта, че на по-късен етап се намесва и разсада от култа на Кали(от Кумари-Кандам- "Лемурия" в Индийския океан)
Тази връзка е много важна да се разбере, за да се осъзнае "топлата връзка" не само между евреи и араби, но и между евреи и турани(днешните тюрки).

8. И Господ Бог насади градината в Едем на изток; и постави там човека, когото беше създал.

9 И Господ Бог на земята всяко дърво, що е красиво на глед и добро за храна, както и дървото на живота всред рая и дървото на познаване на доброто и злото.

10. река изтичаше от Едем да напоява градината, и след това се разделя на четири реки.

11. Името на едната е Фисон; тя се влива около цялата Евилатска земя, гдето има злато;

12. И златото на оная земя е добро; има още бделий и ониксов камък.

13. Името на втората река е Гион; тя се влива обикаля цялата Хуска земя.

14. Името на третата река е Тигър: тя тече пред Асирия. Четвъртата река е Ефрат.

15. И Господ Бог взе човека и го засели в Едемската градина, да я обработва и да я пази.


Река ФИСОН - е нищо друго освен река Ганг - потоци около цялата Евилатска земя. Река ГИХОН, която тече около цялата земя на Етиопия - река Нил. Ефрат реката, а сега - река Тигър Ефрат, която тече пред асирийския - тигър река. БДОЛАХ - беше дъхава смола, която е пренася от Индия ДРАВИДИЯ. КАМЪК ОНИКС - всичко от една и съща Индия - ДРАВИДИЯ. От Офир, намиращ се в източната част на Индия - ДРАВИДИЯ носеха злато. Иосиф Флавий твърди, че река ФИСОН е река ГАНГ, така както ЕДЕМ-ЭДЕМ, ПО-ИУДЕЙСКИ - ГАН ЭДЕН. 


http://meditation-reiki.org/forum/102-477-1
Баба-ит, на който му е писнал живота и търси "спасение" в без-формието

След поражението над цивилизацията черни магьосници Дравиди от Арийските племена те мигрират в Месопотамия, където по-късно се появи шумерската цивилизация създадена от представители на сивата подраса, които дойдоха в тези земи след поражението от арийската цивилизация над черните магьосници Dravidia (древна Индия).Черните магьосници Dravidи не са били напълно унищожени, някои от тях успели да избягат към дома на предците си - африканския континент. Най-вероятно - в Етиопия, която в древни времена се нарича Земята Куш.По такъв начин ГОЛЯМА ЧАСТ от ДРАВИДИ И НАГИ останали в ДРАВИДИЯ - ИНДИЯ, част се върнали на северо-изток Африка - ЭТИОПИЯ - ЗЕМЯТА КУШ и още една част отсяда в МЕЖДУРЕЧИЕТО И В БЛИЗКИЯ ИЗТОК. Но, най-вече, повечето потомци на исгоите, които формират новата сива подраса, напускат новата си родина поради страх от наказание за нарушаване на законите Рита, за това че се оттеглиха от своите предци. Но за това по-късно, но за сега нека се върнем към Стария завет ...


Ако не се разберат точните думи на Стария завет, че идването от Едем - Gan Eden (A) - River FISON разделен на четири реки - Ганг, Ефрат, Тигър и Нил и да бъде разбрано от това разделение на едно цяло - цивилизация на черни магове, се покланят на богинята Кали (санскрит КАЛИ-MA, което означава, BLACK МАЙКА.) - в три части, може да се види, че една част от последователите на този КУЛТ остават на реката Ганг, друга част изгонениот Eдем напускат Ганг, и се установяват около реките Тигър и Ефрат и накрая ЧАСТ от прогонените черни магьосници са се завърнали в своята наследствен дом и се заселват в горното течение на река Нил на земя на Хус (Етиопия) Напълно логично е да се предположи, че племенните Dravidians и нагите се покланят на тъмна материя, на специално свещено място, особенно свещениците Kali-AI, или по-скоро за свещеника - като слуга на богинята са били основно, ЖЕНИ .Заедно с арийските племена и Дравиди (Индия) дойдоха и Ury, извънземни от друга планета, живеещи сред хората от бялата раса. Ury са били учители и защитници на арийците и имат огромен знания и способности. Възможности Урс за хората от другите раси, в този случай - за хората от черната раса, която е принадлежала на дравидската и племена Naga, вероятно изглеждаха свръхестествени. Ury бяха представители на Светли сили на Вселената, за Ариите те были ВЛЪХВИ, ВЕДУИНИ, БЕЛИ МАГИ. По принцип, мъдреците ВЛЪХВИ,организираха тази кампания/поход, осъществен от племената на траки арии начело с Дионис, за да се спре разпространението на влиянието на тъмните сили, проводници на която бяха черните магьосници Дравиди.Хара Хара, Шива, Маха-дева- "о-божа-ване на Шива и Кали, като "рудра"(бяс, рев, кръв)

В дните на новата Велика Асси, Мрака бе изгонен от цялата Земя, който са намираше в Залите на Макош, Рада и Раса, и затова пътя на тъмните духове и душите започна да преминава само през света на хората, живеещи на Земята в Ръкава на Залата Свати, и само през света на хората стана възможно да се изкачи върха по Златния Път. Особено важна роля започна да заема Мидгард-Земя, разположена по средата, между силите на светлината и тъмнината. Поради това тъмните сили решиха да дадат власт на Бесовете над хората. Ето защо на Мидгард-Земя се провежда борба между силите на Тъмнината и Светлината, в която участват хора от различни Родов и Народов.

paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.bg/2015/10/blog-post_12.html


Няма коментари:

Публикуване на коментар