Последователи

вторник, 9 януари 2018 г.

МИСЛИ ФОРМИ 110


"Свещеничеството на магията не е вулгарно свещеничество и неговото възнаграждение не влиза в конкуренция с князете на този свят. Научните монарси са свещеници на истината и техният суверенитет е скрит от множеството, като техните молитви и жертви. Кралете на науката са мъже, които познават истината и истината е освободена, според конкретното обещание, дадено от най-могъщите от всички инициатори ". ~ Елифа Леви. 1810-1875.

                               
                    

"Един от най-големите проблеми на нашето време е, че мнозина са обучавани, но малцина са образовани". ~ Sir Thomas More. 1478-1535.






Ние сме звезди, обвити в кожата. Светлината, която търсите, винаги е била вътре. ~ Руми






"Свещеничеството на магията не е вулгарно свещеничество и неговото възнаграждение не влиза в конкуренция с князете на този свят. Научните монарси са свещеници на истината и техният суверенитет е скрит от множеството, като техните молитви и жертви. Кралете на науката са мъже, които познават истината и истината е освободена, според конкретното обещание, дадено от най-могъщите от всички инициатори ". ~ Елифа Леви. 1810-1875.






Престанете да практикувате въз основа на интелектуално разбирателство, преследване на думи и

последващо слово. ~ Dogen Zenji (1200-1253)



"Тези, които забравят доброто и злото и търсят само да знаят фактите, са по-склонни да постигнат добро от тези, които гледат света чрез изкривяващата среда на собствените си желания". ~ Бертран Ръсел


                               

Уникално интересно видео, показващо замръзнали автомобили по улиците в американския щат Масачузетс, се появи в Интернет. В коментарите под видеото се пояснява, че заради "взривния циклон" - изключително мощна буря - който предизвика рязко застудяване в САЩ, улиците са били първо наводнени, а след това замръзнали, хващайки в капан паркираните пред домовете автомобили. До този момент клипът е гледан над 237 000 пъти.

Потребителите бурно реагират на краткото видео. Много от тях коментират, че настъпва нова ледена епоха. Други, обаче, обявиха "взривния циклон" за климатично оръжие на руския президент Владимир Путин, пише руският портал Русвесна.
"Той (Путин, бел. ред.) разрушава американската икономика и инфраструктура", убеден е топребител до ник Cattefaie Blæc.

"Взривният циклон е руски агент. Това е руска авторитарна намеса в демократичния климат", иронизира руснакът Сергей Корсак.
            

Публична група Простотията Българска,...
...ДАР ОТ МАФИЯТА ДС-ТОРА НОСТРА ЗА ПРОСЛУШВАНЕ НА ГОИТЕ








Турските тирове ще минават безплатно през България

Това решение, може да ощети българската икономика само с няколко стотин милиона евро, но следствието от него ще е по-голямата конкурентноспособност на турските спедиторски фирми.

Ако Борисов не вземе решение и българските камиони да не заплащат за ползване на пътищата във вид на винетни или толл такси, българският спедиторски бизнес ще бъде в неконкурентно състояние от което следва да очакваме и фалити на българските спедиторски фирми.

Синът на турския президент купи две български спедиторски фирми през 2016 и 2017г.

Това е втората най-влиятелна стъпка на турския бизнес в България, след като много от българските болници бяха закупини от турски холдинги, в които според турските медии, много активи притежава президентът Ердоган.

Освен влияние на турския бизнес, в България се забелязва и влияние на турската държава чрез финансиране на някои партии.



Председателството е само за 6 месеца, но с Турция сме били в "обща велика държава" от векове за векове...

Неоосманизмът се сдоби с нов абсолютен архитект, след като Ахмед Давутоглу поизпадна от турската политика.

Новата звезда в имперската доктрина на Ердоган е... българският премиер Бойко Борисов.


Който по време на откриването на ремонтираната "желязна църква" с Истанбул, омаловажи Европейското настояще на България и възвелича общото минало с Турция.

От думите му стана ясно, че само 6 месеца сме начело на ЕС, докато с турците сме от векове заедно и сме били в обща "велика държава".

И ще бъдем за векове така.

Тя държавата, за която става дума, вероятно е била велика. Но величието и е било не за българите, на които е била представена само сметката за плащане.

Османската империя ни струва драстично намаляване на населението, откъсване от модерния свят и въвличане в ислямистка теокрация, без наука, култура, изкуство и пр.

Наблягането на това "общо историческо минало" и възвеличаването му превръщат Бойко Борисов в един от най-големите предатели в историята. Сравним единствено с царете от края на 13 в., които буквално са лизали подметките на татарските поробители.

Засега не е ясно дали Давутоглу ще съди Бойко за плагиатство...




Куките на ДС - ТОРА НОСТРА които са монтирани начело на 90% от бизнеса в страната да си вземат бележка... Някой от тези "шебец-гои(шебек -гои)" ще е следващата жертва!!!







Вкаменелости от животни и растения не са необходими за суров петрол/черно масло/ и природен газ.Основната причина, поради която нефтените гиганти не искат никой да знае е, че "най-непродуктивните" нефтени полета (например о-в Дерик в Луизиана) се оказва, че мистериозно се изпълват отново след затварянето им и спирането на експлоатацията им.

Това е поради факта, че голяма част от нефта не е с биотичен, а с абиотичен произход. Кората на планетата/по точно Билла Сварга/ произвежда милиарди нови галони суров петрол годишно и по този начин запълва изпомпените полета почти във всички случаи.Никога не е имало достатъчно биомаса в който и да е праисторически период, за да се получи количеството петрол, което сме употребили до момента на планетатата.

Черното масло: подмяната на видове, психическите способности и тераформирането на планетата



                


Не трябва да грешим истината с мнения/преценки. Мнозина мислят, че Истината е това или онова, или че Истината е в тази или онази книга или в това или това убеждение или идея и т.н. Който иска да преживее Истината, не трябва да греши вярата, идеите, мненията и теориите с това което е Истината. Ние трябва да изпитаме истината по пряк, практичен и реален начин; това е възможно само в тишината и в тишината на ума и това се постига чрез медитация. ~ Самуел Уеор Революцията на диалектиката.
                     


"Каквото и да се случи в главата ти, не си ти, каквото и да се случи в твоето тяло, не си ти, каквото и да се случи в света, не си ти, каквото и да се случи, не си ти, но нищо от това не може да съществува без теб, възприемащото всичко. -Mooji "Космическа душа" на Joshua Branscombe






"Успокой се и изясни ума и познай себе си, както си." ~  Nisargadatta Maharaj  ~






"Не е нужно да умреш, за да влезеш в Нирвана или в Царството Божие. Трябва само да живееш дълбоко в настоящия момент, точно сега." - Thich Nhat Hanh






"Падайте в сърцето. Нека любовта, молитвата, медитацията да станат център на вашия свят". -Osho



"Истинската тайна на света е видимата, а не невидимата." ~ Оскар Уайлд




~ Активирането на епифизната жлеза е ключов момент в следващия етап на човешката еволюция. Светлината активира пълния потенциал на мозъка, като създава безкрайни присъщи сили, които са останали спящи от хилядолетия. Тъй като епифизната жлеза е чувствителна към светлина, използваме слънчевата енергия и я превръщаме в физическа храна. Слънцето е източник, който управлява мозъка, а човешкото око е единственият орган, в който слънцето може да влезе или да напусне човешкото тяло. Докато очите са пътят на входа на слънчевата енергия към човешкия мозък, старият лечителски ритуал на слънчево гледане (практикуван от древните египтяни, ацтеките, траки, маите, тибетската йога и някои традиции на Qigong, Tai Chi и някои Племената на индианците) ни дава възможност да получаваме храна, изцеление и духовно просветление. Почитаните слънчеви гастрономи твърдят, че имат по-добро физическо, психическо, емоционално и духовно здраве, както и че са в състояние да се издържат само на слънчева енергия за много дълги периоди, без да ядат храна. Строгите дългосрочни постове под контрола и наблюдението на различни научни и медицински екипи разкриха регенерация на мозъчните сиви клетки и разширяването на епифизната жлеза, а не нейното типично свиване. Слънчевият поглед се извършва само през първия час след изгрев слънце или в последния час преди залез слънце, когато лъчите на слънцето са най-нежни към очите. Ако гледането не се извършва около зазоряване или залез и се извършва в други часове, това ще доведе до сериозно увреждане на ретината. След като тялото е достатъчно подравнено с духовната сила, светлината става храна, а оттам и идеала за дишане, който използва дишането, за да стимулира епифизната жлеза, като вкарва големи количества кислород и жизнена сила в кръвта. Кислородът, напоен с кръв, причинява епифизната жлеза да резонира и вибрира.

                           


" Във всеки хаос има космос, във всички безредици, таен ред." ~Carl Jung



"Има неща, които са известни и има неща неизвестни, а между тях са вратите на възприятията." ~ Олдъс Хъксли




Путеновският вестник у нас „СЕГА“, собственост на руския газов олигарх Сашо Дончев твърди, че Турция движи българския троянски кон в Европа. Авторът е много далеч от истината. Турция е малкия троянски кон, а големия е - Путинова Русия. Капиталите на 102 руски олигарси номинирани лично от първия олигарх на Русия- Путин, по комунистическа линия смесели капиталите си с българските олигарси , движат нещата в България и България се явява в ЕС най-големия троянски кон на Путинова Русия. Като представители на страна с най-големите природни богатства в света, руските олигарси са по силните и с капиталите си вече владеят 80% от икономиката на България и от там и целия политически живот, понеже българите партии не са идейни, а корпоративни, собственост на едрия олигархичен капитал. Българският политически елит е представител на смесената българо - руска олигархия . Отделно смесената руско-българска олигархия изнася крадените си от нас капитали в американски банки и там ги "складирва". За това той се кланя както на Москва, така и на Вашингтон в зависимост от паричния си интерес. 

Всеки знае, че трите големи партии в българския политически живот- БСП ДПС и ГЕРБ , които ни управляват от 13 години и си разменят властта, са произлезли от последния елит на БКП, който докара у нас системата на неолибералния капитализъм, превърнаха се в „крупни капиталисти“ и използваха властта на партията си да заграбят цялата българска икономика за 1 лев. Сега олигарсите на двете партии владеят цялата икономика( БСП И ДПС) и финансова система- банките( ГЕРБ). Дора Апостолова




БЪЛГАРИЯ стана ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА! КАРТА с местата с най-много роми!

Mъpзeливитe цигaни живeят нa гъpбa нa бългapитe, ĸoитo xpaнят тяx и дeцaтa им!Дъpжaвaтa cъдeйcтвa зa тoзи пapaзитизъм, a xитpитe цигaни пpeвъpнaxa paждaнeтo нa дeцa в бизнec и издpъжĸa зa цял живoт, бeз дa имaт и eдин дeн тpyдoв cтaж!Aбдиĸaциятa нa дъpжaвaтa пpaви тpyдeн живoтът и нa миpнитe и paбoтливи цигaни - зaщoтo чacт oт бългapитe нaмpaзвaт и тяx - aбдиĸaциятa нa дъpжaвaтa пpaви тpyдeн живoтa и нa caмитe бългapи, ĸoeтo e мнoгo гoлям пpoблeм! Haй-гopeщитe бyнтoвe cpeщy мypгaвитe ни cъгpaждaни избyxнaxa в Kaтyницa, Гъpмeн и Opлaндoвци. Иcĸpи нa нeдoвoлcтвo и oмpaзa мeждy бългapи и poми пpиплaмвaт и в дpyги гpaдoвe. Haпpeжeниeтo мeждy двaтa eтнoca плaши, cъживявa митoвe, пopaждa тpeвoжни въпpocи. “24 чaca” изгoтви ĸapтa c ĸлacaция нa мecтaтa - пo oблacти, oбщини, гpaдoвe, в ĸoитo e ĸoнцeнтpиpaнo нaй-мнoгo poмcĸo нaceлeниe.

              

ГPAД KOTEЛ Oбщинaтa c нaй-виcoĸa ĸoнцeнтpaция нa poми в дъpжaвaтa e Koтeл. B нeя вceĸи 4-и e цигaнин. ГPAД BЪPБИЦA Cпopeд дaнни oт пocлeднoтo пpeбpoявaнe нa нaceлeниeтo oт 2011 г. гpaд Bъpбицa, Шyмeнcĸo, e нaй-poмcĸaтa тepитopия в cтpaнaтa. Tyĸ 55,4 нa cтo oт нaceлeниeтo ce caмooпpeдeлят ĸaтo цигaни. B гpaдoвeтe AHTOBO И ΠEPУЩИЦA, ĸoитo ca в чeлнaтa тpoйĸa пo oтнocитeлeн дял нa пpeдcтaвитeли нa тoзи eтнoc, вceĸи 3-и e poм. Cлeдвaт ИXTИMAH И MЪГЛИЖ, c мaлĸo пoд eднa тpeтa poмcĸo нaceлeниe. CTPAЛДЖA, PAKИTOBO, CEΠTEMBPИ, БEPKOBИЦA И БEЛOГPAДЧИK вceĸи 5-и e цигaнин. Πo aбcoлютeн oбщ бpoй пpeдcтaвитeли нa тoзи eтнoc пъpвoтo мяcтo oбaчe дъpжи Πлoвдивcĸa oблacт - тaм 30 202 ce caмooпpeдeлят ĸaтo poми и ca втopa пo гoлeминa eтничecĸa гpyпa в oблacттa. Caмитe пpeбpoитeли oбaчe oтчитaт, чe нe вcичĸи poми в пpeбpoявaнeтo ca дeĸлapиpaли, чe ca тaĸивa. B гpaд ΠЛOBДИB ce нaмиpa нaй-гoлямoтo цигaнcĸo гeтo в cтpaнaтa “Cтoлипинoвo” - в нeгo живeят няĸoлĸo дeceтĸи xиляди дyши. Oблacти c пo-виcoĸa ĸoнцeнтpaция нa poмcĸo нaceлeниe в aбcoлютeн бpoй ca oщe CTAPA ЗAГOPA (24 018), CЛИBEH (20 478) и ΠAЗAPДЖИK (20 350). Aĸo oбaчe дaннитe ce пpecмeтнaт ĸaтo oтнocитeлeн дял oт нaceлeниeтo, пъpвoтo мяcтo дъpжи oблacт MOHTAHA – c дял oт 12,3% poми, cлeдвaнa oт Cливeн c 10,4% и ДOБPИЧ c 8,1%. B oблacтитe Ямбoл, Шyмeн, Πaзapджиĸ, Cтapa Зaгopa и Bидин poми ca мeждy 7 и 8 нa cтo oт нaceлeниeтo. B Coфия-oблacт и Kюcтeндил пpeдcтaвитeлитe нa тoзи eтнoc ca мeждy 6,9 и 6,2 нa cтo, пoĸaзвaт дaннитe нa HCИ. COФИЯ e нa 6-o мяcтo пo aбcoлютeн бpoй цигaни - 18 284 дyши, нo тe ca eдвa 1,4% oт cтoличaни. Cпopeд poмcĸи лидepи cpeднo във вcяĸa oблacт нa cтpaнaтa имa oĸoлo и нaд 35 000 poми. Πpиeмa ce, чe cpeднo пo oĸoлo 10 нa cтo oт нaceлeниeтo във вcяĸa oбщинa e oт poмcĸия eтнoc. Дa нe зaбpaвямe oбaчe, чe oгpoмнa чacт oт цигaнитe в пpeбpoявaниятa ce caмooпpeдeлят ĸaтo тypци. Peaлнo в Бългapия, cпopeд нaши изтoчници, живeят HE 325 343 дyши /ĸaĸвитo ca oфициaлнитe дaнни oт пocлeднoтo пpeбpoявaнe/ - A ИCTИHCKATA БPOЙKA E HAД 1 000 000 /HAД EДИH MИЛИOH/ ЦИГAHИ! 

Изтoчниĸ: „24 чaca” Πyблиĸyвaнa в Eĸcĸлyзивнo




                   

             


"ТИ КАКВО ПОЖЕРТВА, ЗА ДА ИМА И УТРЕ БЪЛГАРИЯ?“

На 6 януари
преди 18 години ни напусна Илия Минев. Половината от живота му преминава в комунистическите затвори и лагери. Но не успяват да прекършат волята му за борба. Съдбата му след 10 ноември 1989 г. е доказателство, че т.нар. „преход“ бе контролиран и продължава да бъде контролиран, от бившите от ДС и БКП. За тях Илия Минев бе враг. А за много от новоизлюпените „демократи“ той бе „неудобен“. Причината бе елементарна – те бяха също от комунистически фамилии.

Запомнил съм го от есента на 1989 г. и зимата на 1990 г. Тогава Южният парк в София се бе превърнал в своеобразна демократична „борса“ на която всяка възстановена или новосъздадена партия и гражданска организация, представяше идеите си, търсеше и намираше свои съмишленици. Нямаше още държавни офиси за партиите, нямаше и държавни партийни субсидии. Но имаше вяра и надежда.

Около Илия Минев групата не бе многобройна. Страхът все още имаше „големи очи”. Възстановяваха се стари партии, но някои от тях искаха да се забрави периодът, в който и те са „играли” по свирката на комунистите. Затова и Илия Минев бе неудобен. Гледаха с недоверие към легионерите и не споменаваха за горяните. Лидери на СДС смятаха, че демокрацията трябва да се случи с активното участие на комунистите. Така и стана. Нещо повече. Комунистите си я направиха по свой образ и подобие. С техни кадри. За съжаление се намериха „демократи”, които ги обслужиха. Някои и до днес го правят.

А гражданите, които бяха от некомунистически фамилии останаха в аутсайдерската зона на живота или просто напуснаха България. Знаем ли колко от двата милиона българи напуснали България са бивши членове на БКП и колко са бивши безпартийни? Моето усещане е, че комунистите останаха в България, а българите напуснаха. И това е огромната вина на т.нар. „демократични партии” и на „демократичната общност” у нас. Техните конфликти и вражди, глупавата лидеромания сред тях, направиха така, че подариха не само имането, но и властта в България на комунистическите фамилии.

Днес наследниците на някогашните „безпартийни граждани” са отново в положението, в което бяха и техните родители, бащи и деди. Орисията им е да работят в комунистическите фирми, да учат и преподават в ръководени от ченгета и комунисти университети, да са фенове на техните спортни клубове, да почиват в техните курорти и хотели, да наблюдават как отново комунистите си разиграват коня в България. (Дори в буквалния смисъл на думата Корнелия Нинова след „Трансимпекс” яхна и кон!) .

Парадоксът е, че некомунистите в България така и не разбраха, че трябва да се обединят срещу комунистите. Мнозина от тях решиха да припечелят покрай комунистите. Направиха го, но от това не спечели България. Няма да се уморя да повтарям, че антикомунистическата общност е в дълг към България. Липсата на единодействие и разбирателство в нея направи така, че не тя управлява страната. А да сте видели „оправена” от комунисти или техни наследници държава? Не сте видяли и няма да видите. Окрадена сте видели, но оправена няма да видите, колкото и дълго да живеете. Успяват само държавите, които не допускат до управлението потомствени комунисти.

Посмъртното послание на Илия Минев е в тези му клетвени думи: „ТИ КАКВО ПОЖЕРТВА, ЗА ДА ИМА И УТРЕ БЪЛГАРИЯ?“ Това послание е към нас, българите. За комунистите то е гола фраза.



Александър Йорданов Александров


                 


       



На българите прогонени немили недраги в чужбина,... от агенциите и агентите на "ДС - Тора Ностра" да напомним че част от трафика на парите които привеждат на близки и роднини се усвоява, чрез телефонни измами от кошерните легиони на измамниците на черната ложа; същата тази Агенция Държавна "Несигурност".

Кукловодите, невидимата структура на тази местна мафия са еврейската и хазарска такива(контролирани от посолствата на САЩ, Русия, Турция и Израел)като на преден план по насоките на вавилонския Талмуд в партии, държавни институции, фирми до най-ниско ниво са монтирани "шебец гои". 
       


Относно имащата характера на гражданска война престъпна дейност на ДАНС и другите специални служби, насочена срещу всички български граждани, които са носители на високо индивидуално, семейно-фамилно и етно-национално Достойнство
(10 Януари 2018 г.), Тридесет и девети Меморандум До Валентин Радев – официален Министър на вътрешните работи, но фактически – високопоставен престъпник, извършващ специализирани полицейски престъпления по служба, както и фактическа Мадам на полицейско-проститутския бардак и вертеп, извършващ специализирани полицейски УСЛУГИ (т.е. Полицейска проституция) на неоколониалния банкстерско-мафиотски политически режим, превърнал Държавата България в Концлагер България, ул. „6-ти Септември” №29, София 1000
http://iankov.blogspot.bg/2018/01/10-2018-6-29-1000.html














Мафията ДС - Тора Ностра се занимава с убийства. Така всеки участник в групите й за насочено пазарене индиректно си навлича карма и е малко или много съучастник в тези убийства (на черната ложа.)

Във всеки по голям град има центрове за насочено пазарене които координират различните партийни и фирмени групи, клъстери, НПО-та. Тези фрактални ракови новообразования( дар от Сорос) са копипейст на атаките в миналото - по цял свят - на хазарската еврейска мафия срещу Х.Форд.

Групи за насочено пазарене:

А. Държавни групи за насочено поражение

- Партийни групи за насочено пазарене  
- Данъчни служители групи за насочено пазарене

- Полицаи -групи за насочено пазарене
- Учителска мафия окло 50% от учители куки на ДС( през социализма - както и днес - схема за събиране на информация за всяко семейство с цел контрол и правене на мизерии чрез децата на оперативно интересните семейства или родители)

Б. Фирмени групи за насочено пазарене

В. Групи от дегенерати внедрени внедрени в дребен и среден бизнес с цел информация, кражби с цел фалит на бизнеси не свързани с бившите служби.

           





ДС - ТОРА НОСТРА/Създаването на ИНКО


                       

                         



Когато невежеството излиза(иска да се прояви - бел. ред.), грешката е почти неизбежна. ~ Manly P. Hall (лекция "Истина и грешка")




Над 180 000 бяха евакуирани заради пожарите предизвикани от Путин в Калифорния

След пожарите, Путин охлади страстите с руската "СУРА" като предизвика изключително мощна буря - която доведе до рязко застудяване в САЩ, .

Американците пощръкляха: "Оръжието на Путин" ни замрази!


                                             







Горкичките полицаи! Рискуват си живота за нас... и то само за 510лв (според последния билборд 340 евро - прибл. 680лв) + 300лв за стаж + 300лв клас квалификация + 120лв за храна + 100 лв. за специфични условия на труд + 100-ина лева за извънреден труд, 50-ина лева други добавки + пари за дрехи+ 20 заплати при пенсиониране + 2 месеца годишен отпуск + никога не ги санкционират за нищо. 

Niki Nachev

                

От Бизнеса свързан с проституция и хазарт нелегалната ДС им плаща "взятка" на ръка. Да не говорим за услугите които правят на мозъка на наркотрафик и наркоразпространение - "ДС -ТОРА НОСТРА " срещу заплащане. Зарибяването на непълнолетни с марихуана, след това предаването им от куки, наркопласьори на ДС на техни хора в полицията и след това заплахи е основна схема за попълване на редиците от малолетни наркодилъри които са роби и работят без пари или на минимален процент. Горкичките, искат още пари! Дали да не ни вдигнат малко данъците и осигуровките ни, за да вдигнат техните заплати? Как мислите?







Пробуждането е възможно само за онези, които го търсят и искат, за онези, които са готови да се борят със себе си и да работят върху себе си за дълго време и много упорито, за да го постигнат. - G.I. Gurdjieff


Да си спомним какво трябва да се запомни за тайната на успеха. Спасението е да виждаш нещата такива, каквито са. Всичко е, защото Ти си. Хванете здраво и дълбоко тази точка и се занимавайте с нея многократно. Да се осъзнае това като абсолютно вярно, е освобождение. ~ Nisargadatta Maharaj


Във Вселената няма допълнителни части. Всеки е тук, защото той или тя има място за запълване, и всяко парче се вписва в големия пъзел. ~ Дийпак Чопра

Няма коментари:

Публикуване на коментар