Последователи

понеделник, 8 януари 2018 г.

Живият интернет в нас

         


Човешката ДНК е биологичен интернет превъзхождащ в много аспекти изкуствения такъв. Изследвания на руски учени обясняват феномени (директно и индиректно) като ясновидство, интуиция, случаи на внезапно изцеление и на такова от разстояние, самоизцеление, техники за утвърждаване, необичайни светлинни аури около хора, влияние над времето чрез ума и много повече.

В допълнение има свидетелства за съвършено нов вид медицина при която ДНК може да бъде повлияна и репрограмирана с думи БЕЗ да се режат и подменят гени.

Само 10% от нашата ДНК се използва за изграждане на протеини. Точно тази подгрупа на ДНК е от интерес за западните изследователи и е тази която се изследва и категоризира. Другите 90% се считат за „отпадъчна ДНК”. Руските изследователи обаче били убедени че „природата” не е толкова глупава и си позволили да обединят усилията на лингвисти и генетици, които да изследват тези 90% от „отпадъчна ДНК”. Техните резултати, открития и заключения са революционни!

Според тях нашата ДНК не само е отговорна за конструкцията на нашето тяло, но също така служи за складиране на данни и комуникация. Руските лингвисти открили, че генетичния код, особено в изглеждащите безполезни 90% следва същите правила точно както при нашите човешки езици. За тази цел те сравнили правилата за синтаксис (начина по който думите се поставят заедно за да образуват фрази и изречения), семантика (учението за значението на езиковите форми) и основните правила на граматиката.

Те открили, че алкалите в нашата ДНК следват обичайната граматика и имат набор от правила точно както нашите езици. Така че човешките езици не са се появили случайно, а са отражение на нашата вродена ДНК.

Руският биофизик Пьотр Гаряев и неговите колеги изследвали също и вибрационното поведение на ДНК.

Основното заключение било:

„Живите хромозоми функционират точно като солитонно-холографски компютри използвайки ендогенното ДНК лазерно излъчване”.

Това означава, че те успели да модулират определени честотни шаблони на лазерен лъч и с него да повлияят честотата на ДНК, като по този начин се повлиява самата генетична информация. Тъй като основната структура на ДНК двойките и на езика са с еднаква структура не се изисква никакво декодиране на ДНК. Могат да се използват просто думи и изречения от човешки език!

Това също било експериментално доказано! Живата ДНК субстанция (в живата тъкан, а не ин витро) винаги ще реагира на езиково модулирани лазерни лъчи и дори на радиовълни ако се използват правилните честоти. Това окончателно и научно обяснява защо утвърдителните техники/утвържденията, автогенните тренировки, хипнозата и други подобни могат да имат толкова силен ефект над хората и техните тела. Напълно нормално и естествено е нашата ДНК да реагира на езика.

Докато западните изследователи режат определени гени от ДНК нишки и ги вмъкват на друго място, руснаците с ентусиазъм работили над устройства, които могат да влияят на клетъчния метаболизъм чрез подходящо модулирани радио и светлинни честоти и по този начин да поправят генетични дефекти.

Изследователската група на Гаряев успяла да докаже, че с този метод хромозомите увредени от х-лъчи например могат да бъдат поправени. Те дори прихванали енергийни модели на една определена ДНК и ги препратили в друга, като по този начин репрограмирали клетките в друг геном. Така например те успешно трансформирали жабешки ембрион в ембрион на саламандър просто като изпратили информационния шаблон на ДНК!

По този начин цялата информация била прехвърлена без нито един от страничните ефекти, които се срещат когато се режат и прехвърлят гени от ДНК. Това представлява „невероятна сензация” която може да преобрази света. Всичко това само чрез простото прилагане на вибрация и език вместо на архаични режещи процедури! Тези експерименти показват невероятната сила на вълновата генетика, която има по-голямо влияние над формирането на организмите отколкото биохимичните процеси на алкалните вериги.

Езотеричните и духовни учители знаят от хилядолетия, че нашето тяло може да се препрограмира чрез език, думи или мисъл. Това сега е научно доказано и обяснено. Разбира се честотата трябва да бъде точна. И точно затова не всеки е еднакво успешен и може да го прави винаги със същия успех. Всеки човек трябва да работи над вътрешните процеси и зрялост за да създаде съзнателна комуникация с ДНК.

Руски изследователи работят над метод, който не е зависим от тези фактори, но ВИНАГИ ще работи ако се използва правилната честота. Но колкото по-развито е съзнанието на човека, толкова по-малко е нужно каквото и да е устройство! Тези резултати могат да се постигнат и самостоятелно и науката най-накрая ще спре да се присмива на подобни идеи и ще потвърди и обясни резултатите (предвид това, че статията е от 2002 г. по-скоро се работи в посока покриване на глобално ниво – бел. Alien).

Руските учени открили също, че нашата ДНК може да произвежда смущаващи модели във вакуума, като по този начин произвежда магнетизирани „червееви дупки”. Тези дупки (тунели) са микроскопични еквиваленти на така наречените мостове на Айнщайн-Розен в околностите на черните дупки. Това са тунелни връзки между напълно различни части на вселената, през които може да бъде пратена информация отвъд времето и пространството.

ДНК-то привлича тези битове от информация и ги предава на нашето съзнание. Този процес на хипер-комуникация е най-ефективен в състояние на релаксация. Стресът, притесненията или хиперактивният интелект или предотвратяват успешната хипер-комуникация, или информацията ще бъде напълно изкривена и безполезна. В природата хипер-комуникацията съществено се осъществява от милиони години. Организираният начин на живот при насекомите доказва това драматично.

Модерният човек го познава на много по-фино ниво като „интуиция”.

Един пример от природата: когато кралицата на мравките е отделена от нейната колония, строежите продължават според плана. Ако кралицата е убита обаче цялата работа в колонията престава. Нито една мравка не знае какво да прави. Очевидно кралицата изпраща „строителните планове” отдалече до груповото съзнание на нейните поданици. Тя може да бъде толкова далече колко иска, стига да е жива. При хората хипер-комуникацията обикновено се среща най-често когато някой внезапно придобие достъп до информация, която е извън неговата база от знания. Подобна хипер-комуникация следователно се усеща като вдъхновение или интуиция.

Италианският композитор Джузепе Тартини например сънувал една нощ, че дяволът е седнал до него в леглото свирейки на цигулка. Следващата сутрин Тартини успял да запише мелодията точно както я е чул в паметта си и я нарекъл „Соната – Дяволски Трилери”.

В продължение на години, 42 годишен медицински работник сънувал ситуация, при която той е свързан с нещо подобно на CD-ROM. Информация от множество полета на познанието била прехвърлена към него и той можел да си я спомни на сутринта. Наводняването с информация било толкова голямо, че изглеждало че цяла енциклопедия била прехвърлена за една нощ. Повечето от фактите били извън неговите лични познания и били свързани с технически детайли, за които той не знаел абсолютно нищо.

Връщайки се към експеримента, руските учени облъчили проби от ДНК с лазерна светлина.

На екрана бил формиран типичен вълнов модел. Когато те махнали ДНК пробата вълновият модел не изчезнал, а останал. Много контролни експерименти показали, че моделът идва от вече махнатата ДНК проба, чието енергийно поле оставало да действа. Този ефект сега се нарича ефект на фантомната ДНК. Предполага се, че енергия извън времето и пространството продължава да тече през активираните червееви дупки след като ДНК-то е махнато.

Техниката на Гаряев очевидно може да бъде „рафинирана” така, че да възстановява гени на големи разстояния. Ако тази технология бъде приспособена към „нормалния живот на хората” огромна част от здравната индустрия за милиарди долари ще бъде съсипана.

Техниката на Гаряев може да се намеси в генетичния процес така, че плодовете и зеленчуците да издържат по-дълго и да имат отново характерния си силен вкус.

Днес дори органичните зеленчуци имат блудкав вкус и само на празници в страните от третия свят, които не могат да си позволят торове може да се усети истинския вкус на свеж плод.


Със съкращения от Барбел Мор – http://www.crawford2000.co.uk

Превод: Alien

Няма коментари:

Публикуване на коментар