Последователи

събота, 20 януари 2018 г.

МИСЛИ ФОРМИ 115




Религиозен символ в будизма е наречен Су-асти, което означава Добре.

ЕМ-те вълни ни показват че свастиката излъчва ВВ, с посока С-Ю, които са благоприятни за живота 

Погледнато от небесния север, сегашното денонощно въртене на Земята е Суасти — в правилна посока, от запад на изток.


ЕМ-те вълни ни показват че свастиката излъчва ВВ, с посокаС-Ю,които са благоприятни за живота . Напротив пречупения кръст/Асуасти/ на царете Яйина дават ЕМ-ВВ в посока И-З. Пречупения кръст в себе си носи знака на собствената гибел. Магнитното поле, т. е. хоризонталните вълни И-З са проникващи и текат само от И-З. Лечителите трябва да работят винаги с лице на юг (или на запад). На Север или на Изток излъчените вълни не са проникващи.Работейки към Юг, вълните бидейки проникващи, продължават пътя си без да се връщат назад и лечителя не приема никога лошите вълни на болния. Любопитно е да се отбележи че пречупеният кръст на нещастието/от изток Русия/ е този които налага на свастиката(щастието) на запад/Германия/, закона за вълните И-З. Във вълните И-З,излъчени от нацистите/от 3-я райх Джус-сия) виждаме, мислите на нещастие изпращани на запад.Така електромагнетизма на Сталин дьо Ротшилд ,може би е заразил братчед си Ади и го употребил.


  


Канадска фирма за лекарства; асуастика- зле


Су-асти, което означава Добре.



В църкви и синагоги може да се внушават образи , програми и др.Соми (мисъл форми), тъй като са в посока И-З (с вход при влизане от изток, а някъде - при руските старообрядни - от север) а от изток на запад текат магнитни (ХВ) проникващи вълни. Огледалната повърхност м/у двата мозъка може да ги отразява но трябва да е под ъгъл на вълните. На Север или на Изток излъчените вълни не са проникващи. Работейки към Юг(или запад), вълните бидейки проникващи, продължават пътя си без да се връщат назад и лечителя не приема никога лошите вълни на болния. Входа на храма е насочен на запад(ако си вътре) и защитава служителите от болести. Дано служителите вътре да са лечители/или поне да не са болни/. Вълните на болестите имат вълни по малки от 8м. и не могат да се пренасят от радий и други проникващи постоянни вълни. Но ракът може тъй като той дава вълната на тялото в което е проникнал например вода, свети мощи, метали и др. с 8м. дължина на вълната. Най-интензивно белтъкът поглъща радиовълни, ако полетата на свободните електрони са строго ориентирани по силовите магнитни линии на външното поле, а полетата на нечифтосаните електрони, имащи само относителна свобода, са приблизително ориентирани по силовите линии. Подобна ориентация има решаващо значение за устойчивостта и сигурността на парапсихическите връзки. Ако към главата на хипнотик приближават магнит във форма на подкова, издържащ тежест от 1,6 кг, разположен така, че северният полюс да се намира от лявата му страна. На хипнотика се внушава образ на птица, който моментално изчезнал щом било променено положението на полюсите на магнита. Това е доказателство за необходимостта да бъде ориентирана дължината на оста, разделяща двете мозъчни полукълба, на изток, т.е. така, че северният полюс на планетата да се намира винаги от лявата страна. Запомнете — северният полюс на планетата само отляво!

            


Банкнота от Съветския съюз (асвастиката прикрита зад двуглавото пиле-орел)



3 ноември 1919 г. Асвастиката е приета като наръчен знак в калмицките звена на Червената армия


Тибетский монах. Свасти-добро


В "реконструирана" (наскоро възстановена) джамия в Москва, най-впечатляващ е образа на пречупения кръст на върха на купола. Тя леко извита осем лъчка, а не четири, но тя беше тази, - асвастика, предназначена да обедини вярващите и добави силата на колективната молитва. Този ефект е не само в исляма, но и в другите абрахмански/небрахмански/ религии.








Русское электрическое акционерное общество, асуастика - зло.



Эта фотография сделана в 1940 году в Дублине. На ней вы видите электрический фургон компании «Swastika Laundry». Асуасти -зле!




По време на Втората световна война, древните арийски символи бяха "опетнени" от "немските(ашке-наци/нази)" и "еврейски" нацисти, които бяха близки съюзници; След войната "еврейска" нацисти/ ционисти се дистанцираха от своите партньори, като започнаха да смучат пари от Германия, т.е. превърнаха мита за "холокоста" в добър гешефт. Каинитите излязоха с това, че те са пострадали и даже сами си повярваха на собствената измама. Следователно, в трезво част на западното общество има карикатури, като е показано на фигурата: "Не подценявайте силата на влияние на древния арийски символ на свастиката ... асвастиката все още странно се отразява на психиката им");

Асвастика над Кремлём!

               


„Цялата вселена е събрана в човешкото същество. Дяволът не е някакво чудовище, което чака да ни сграбчи. Той е глас отвътре. Търси Дявола в себе си, а не в другите. Не забравяй, че онзи, който е познал Дявола в себе си, е познал и Бога в себе си.”
Шамс от Табриз





Човешкият живот е една голяма борба между невежеството и просвещението… Престане ли човек да търси знания и информация за себе си, попада в мрежите на невежеството!

     
                   


                  
Замисляли ли сте се защо във всички големи градове на Запад на много ключови места има масонска символика: било в архитектура, скулптура и т.н.? Всъщност разчетите са неслучайни: подсъзнанието, прочитайки информацията, вложена в символа, не само тласка съзнанието на човека към определен модел на поведение, но приспособява към това и неговите генетични структури!

         



" И Адът и Раят са тук на земята " - Беинса Дуно 

Съществуват по красиви и с по благоприятни условия за живот планети от земята , но това са УСУ планетите Наги също илюзорни планети , където няма болести и смърт , времето е относително понятие , а душите са в плен на господаря Майа Данава. 

" Плачът на душата "


Проблема на хората е , че винаги се стремят да лекуват душата си . 
Тялото може да бъде лекувано , душата иска да бъде просто свободна . 

~ Санитарят на АзъТ ~


БОГ НЕ Е СТРАХ . БОГ НЕ ИСКА ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ И РИТУАЛИ. БОГ НЕ ТЕ КАРА ДА ГО СЛЕДВАШ , ТОЗИ КОЙТО ТЕ КАРА ДА ГИ ПРАВИШ Е БИРНИКЪТ , ТОЙ Е ДОШЪЛ ДА ТЕ ОГРАБИ .




"Смъртта във физическото е раждане в духовното." 

~ Edward Cayce



"Добродетелта и мъдростта са великолепни неща, но ако те създават гордост и съзнание за отделеност от останалата част от човечеството, те са само змиите на себе си, които се появяват в по-фина форма" - Елена Блаватска



"Това беше стремежът към свръхестественото , който ме отведе толкова надалеч." ~ Терънс Маккена



Тъй като интелигентността е най-висшето проявление на материята, логично е най-ниското проявление на съзнание или дух, и Юпитер (или личният аз) да е заложен в веществата на смъртен ум, където той контролира своя свят чрез това, което човек има удоволствието да назовава за интелект , Юпитерският интелект обаче е този, който вижда навън или към илюзиите за проявено съществуване, докато висшият или духовният ум (който е латентен в повечето индивиди) е тази висша способност, способна да мисли навътре или към дълбочините на себе си ; с други думи, е способен да се изправи срещу същността на действителността. Така умът може да се оприличи на двуличния римски бог Янус. С едното лице този бог гледа външно на света и с другия навътре към светилището, в което е заложено святото. Двуликият ум е отличен предмет за медитация. Целта или смъртният ум непрекъснато подчертава на индивида първостепенното значение на физическите явления; субективният или безсмъртен ум, ако е дадената възможност за изразяване се бори с този материален инстинкт чрез засилване на уважението към онова, което надхвърля ограниченията на физическите възприятия. - Манли П. Хол


"Черната магия привлича масовия ум. Тя привлича принципите на нашата цивилизация. Тя предлага нещо за нищо. Докато в човешкото сърце има алчност, тя ще остане като заплаха за честността и почтеността на нашата раса. Ако окултните ученици само си спомнят, че честността е смъртоносният враг на черна магия и че няма ужас за индивида, който е верен на себе си и вярва на Златното правило, той може да защити собствената си и душите на онези, които обича,от неестествени влияния. " ~ Манли П. Хол


Малката ти магия е мерзост за Господа.


"Може би това е неизбежно, може би човек трябва да избере между това да не бъде нищо или да се представя за това, което е". ~ Жан-Пол Сартр


"Това, което Вселената ще прояви, когато сте в хармония с нея, е много по-интересно от това, което се опитвате да проявите." ~ Adyashanti



"В мига, в който осъзнах, че Бог седи в храма на всяко човешко тяло, в момента, в който стоя в благоговение пред всяко човешко същество и виждам Бог в него - в този миг съм освободен от робство, всичко, което свързва, изчезва и аз съм свободен - "Свами Вивекананда"


"Най-мъдрият и най-благородният учител е самата природа." -Леонардо да Винчи

Няма коментари:

Публикуване на коментар