Последователи

неделя, 28 януари 2018 г.

ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ В БРЮКСЕЛ. ДРУГА ФОРМУЛИРОВКА ЗА МАТРИЦАТА

Един от най-трудните тестове на земята е да се издигнеш над мъртви системи - войни, религия, нация и унищожаване - да се откажеш да бъдеш част от тях, и вместо това да изразиш своя висш АЗ.
. Р. Бах, "Pocket Guide Месия"

1. Равноденствие - 22

2. Терористичен акт - 23

4. Лунно затъмнение - 24.

Поредното матрично дежаву.

Вече стана традиция в тези ключови моменти, кукловодите да се опитват да променят реалността на матрицата чрез налагане на страхове и да я рестартират/насочват в нужното им направление. И както винаги, са избрани ключови точки и момент:

Експлозията в метростанциите на Брюксел Malbec (Maalbeek), и Шуман (Schuman).

Експлозия на летището в Завентем.

Защо тези ключови точки?

Имената на станциите подсъзнателно са свързани чрез генетична памет и информационно поле на земляните с други определения: (колапс) -Shuman - същия този резонанс на Шуман, който образува мозъчните ритми на всички живи същества, всъщност матрица модулатор на мозъчните честоти. Шуман станцията представлява нарушение на планетарните ритми. А Malbek (Малдек), е известен още като Faeton.
Взривената планета по време на дългата война в Слънчевата система. Някои фаетонци след това слизат на Земята като бежанци и устройват на нея огромна бъркотия. МетростанцияФаетон символизира бежанците от изток и фрактал повтаря историята на Слънчевата система. Разбира се, името може да бъде "случайна", но местоположението на станциите еднозначно избрано с езотерични обертонове/подтекстове.

Лирическо отклонение от стар пост:

През цялата история на Земята, са образуван от множество паралелни слоеве от реалността. Първоначално, Земята (и околностите) е били единна и в хармония с обитаващите я съществат. След това, в резултат на бедствия и експерименти, са се образували множество паралелни населени слоеве/пластове. Например, големи войни, които след това легенди. По време на събитието участниците, ако те са много ангажирани в този процес, особено по отношение на чувствата и емоциите си, има много енергия лявата. При много участници в събитията се събира огромно количество енергия и може за известно време да съществуват независимо от тяхната собствена реалност. Ако при тези събития са били убити хора, то може да се сдобие с душите, които остават да живеят в това събитие и не могат да излязат към своите висши аспекти.

Също така в Брюксел, в близост до летището Завентем се намира световно известния Атомиум, символ на атома на желязото, прочети ерата на желязо, атомната ера или кристалната решетка на Земята? Мисля, всички смесени в една бутилка ... Атомиум - една от основните атракции и символ на Брюксел. Строителство, първоначално покрит с алуминиев слой, а след това е завършен през февруари 2006 г., основен ремонт на - стоманената кабала се състои от девет атома, които са обединени в един кубчески фрагмент на кристална решетка на желязото увеличен 165 милиарда пъти.







Това не е железения атом. Това е дърво на Sephiroth *. Само че единият атом е заровен в земята:

---------------------------------------------------------------------




Йудейска кабба-ла със сефироти(сфери) на брой 12-числото Адити и 12 зоодиаклани архетипа.
Фантазия на духовете от миражът, нямаща научна и космогонична, а само -сугестивна стойност!

С изопачаването на символите за матрицата се придава "нов" изопачен смисъл, къде йудаизъм е мистично-политическа(светска) доктрина за "бого-избраност" на една етническа особена група, а масонството(луциферианството) е формирано по тяхно подобие, комбинирайки символ от Египетско-Халдейската и Друидска култура(клон от Арйаните, но адаптиран към йудаизмът)- доктрина за "избраност на човекът" като висш вид сред живите същества, около който цялата природа трябва да се нагажда и гравитира.(както е казано в библията, че библейският бог е дал "карт бланш" на човекът да разполага с животните и растенията и Природата, като с "бащиния" и накрая Христос идва да ги освободи от техните грехове и заблуди> - веднъж дух ел йах(ал ах) ги вкарва в заблуда, а после библейският Христос идва да "ги спасява".


"Дървото на (йудейският) живот"
Оригналия брой на сефиротите при йудеите са
10-любимото им число и число на Сатурн.
Кабба-ла няма научна, а - хазартна стойност.
Йудейксата кабба-ла има стойност на
"разбъркване на картите на невежеството"
в тъмното за вадене на "вежество" от хаосът.
Това се нарича "йудейски мистицизъм".
В кали-йуга е така...





Според Кабала, човешката съдба е предопределена. Човешката личност може да я промени, като размести значенията на основополагащите елементи - сфери, букви и чисти числа. Това може да се осъществи както чрез мистично разместване на тези елементи, така и чрез житейското поведение, доколкото всяка активна промяна, според Кабала, води до промяна в съотношението на тези основни елементи. Източник Уикипедия
Кабба-ла е пример за въздигане невежеството в ранг "Знание" . Пример как се вади "Знание" от НеСъЗнанието. Масонският слоган "Ред от Хаосът" е абсолютно идентичен. От ограничението на душата, поствена в матрицата Каббла се мъчи да "разбърка матрицата" и да се освободи от това ограничение.
Аналогията, които някои правят на СЕФИРОТИТЕ от Каббала с ЧАКРИТЕ е доста пресилена. Ще я разгледаме по-долу, но най-голямото невежество на Каббала се дължи на Фактът, че йудеите разглеждат Бог, като БЕЗКРАЙНО НИХИЛО(безкрайно нищо)- "Eйн Соф", което доказва, че тяхното съзнание се движи от подсъзнанието до несъзнаването- ГУНАТА ТАМАС.

----------------------------------------------------------------------






Помислете за детайлите на точките от 1 - 5:

1. Парк Карте Руаял. Добре познатия символ на масонството - ясно видим?








Запомнете тези структури? Това са матрични модулатори микросхеми, ако искате.



22 март 2016 г. 12 години и 11 дни след бомбените атентати в Мадрид през 2004 г. и 5 години 11 дни след Фукушима 2011. Отново е равен на числото 11. Кукловодите много обичат този номер, много интерпретации, но истинското значение е ясно само на тях (каквото се полага в магическо действие, това, се получава). В нумерологията, според моята информация, 11 - това е началото, на портала. Нищо чудно, че ключовите събития на нашето хилядолетие се провеждат върху тях: -11 септември (911) 2001 - "актове на тероризъм" в -explosion САЩ в Мадрид на 11 март (311) 2004 - точно 911 дни след събитията септември в САЩ. Март -11 - Фукушима

За пореден път, кампанията в социалните мрежи, но този път не така мощна и централизирана, както преди:

Преди беше:




И стана:







Факт е, че отново се опитва да се слее ново ритуално жертвоприношение сред основните астрологически събития (равноденствие и Eclipse - много ключови моменти в матрицата на магиите) и в непосредствена близост до ключово място на властовия орган на кабало - хасидите Европейския парламент. Както винаги, под прикритието на терористично нападение, и да се свържете директно с парижките събития! Както беше съобщено миналата седмица в Брюксел, задържани са трима души, заподозрени в организиране на терористични атаки в Париж през ноември миналата година. Сред тях е и главният заподозрян - Салах Абдеслам. От полицията в Белгия, съобщават че терористите планирали нови атаки от вида на Париж.

Системата агонизира, тя се нуждае от грим и тя използва всички методи, за да го получи. Атаките в ключови места по целия свят и ключови дати са отличен метод за получаване на този грим Освен това, има пряка връзка с новата вълна и нейните последици.


Какво да се прави?

1. Разбирането на случващото дава имунитет по отношение на последиците и работи на принципите на ваксина / противоотрова (или "предупреден значи неуязвим"), ако не се превръща в страх. Една малка доза отрова не убива, но голямата доза - може. Каквото се случва днес, е резултат от война на системата за съзнанието на хората - колкото повече страх, толкова по-критични са събитията, и толкова по-голям достъп до създаване на различни куки, импланти и др.. Пропуснете страха през себе си, ако е нужно, осъзнайте, че самият той не може да ви навреди, и го пуснете да си ходи, не се люлее махалото, не храните egregorа на омразата, тероризма и войната, не се поддавайте на медийните провокации. Запомнете: ако не сте давали съгласието си за преминаване на уроци по насилие във всякаква форма, като част от плана си за въплъщение (код нула) и не привличате вниманието им, те няма да ви засегнат!

kadykchanskiy.livejournal.com/

ПОБЕДА ЗА ЮДЕИТЕ

WHAT"S YODE/ЮДЕ COUR/КУР ЗА ГОИТЕ




http://kadykchanskiy.livejournal.com/

Пурим в Брюксел

На сцената на бомбено нападение израелската службата за сигурност ИКТ се "грижела" за сигурноста на летището в Брюксел

ИКТ е създадена през 1982 г. от бивши членове на Шин Бет , вътрешен агенция за сигурност на Израел и El Al агенти по сигурността на авиокомпанията, и има голямо присъствие по целия свят в сигурността на летището, включително операции в Холандия, Германия, Испания, Италия, Португалия, Япония и Русия. ИКТ използва системата за сигурност заети в Израел, при което пътниците са профилирани за оценка на степента, в която те представляват потенциална заплаха въз основа на редица показатели, включително възраст, име, произход и поведение по време на разпит.




Председател на Надзорния съвет на ИКТ е Менахем J. Atzmon. Atzmon е бивш член на партията Ликуд, който бе обвинен и осъден през 1996 г. по дело за измама и присвояване, свързани с присвояване на парични средства, набрани чрез благотворителни организации. Atzmon е и изпълнителен директор на пристанищните власти в Рощок в Германия.

Това обаче няма да бъде първият път, когато ИКТ е подложена на контрол за евентуални пропуски в сигурността, довели до "мюсюлмански терористични нападения".

Като доставчик на услуги за сигурност на летище Schiphol в Амстердам и United Airlines и US Airways, системи за сигурност, фирмата е критикувана за това че е позволила на някогашен "бомбардировач/камикадзе", Умар Фарук Абдулмуталаб, да "вмъкне" на борда Northwest Airlines полет 253 за Детройт експлозивни материали в деня на Коледа 2009.


Той е син на нигерийски банков магнат и бивш министър на нигерийското правителство Alhaji Умару Mуталаб, един от най-богатите хора в Африка. В Лондон, синът, атентатор knicker живеел в апартамент за 4 милиона ₤ на Mansfield Street, в западната част на града.Тeрористчето се радвало на достъп до визи за няколко различни страни, включително САЩ.

За разлика от повечето предполагаеми мюсюлмански терористи, които обикновено носят паспортите си на сцената на техните "самоубийствени атентати" (и често ги оставят там на видимо място, за да го намерят) Абдулмуталаб пристигнал на летището в Schipol и се качил за полета си до САЩ с еднопосочен билет но, без багаж и без паспорт.



Всичко е планирано, Израел ще ви накара да мислите "Мюсюлманите атакуват на запада", докато те ще подкрепят безкрайните следващите войни в Близкия изток и ще смятате, че ВАШАТА война не е война срещу юдеите. А Мосад работи с уахабитите с промити мозъци. Такфири Jewhadis, ще тероризират европейски градове а управляваните от евреите Европейски медии ще обвиняват мюсюлмани, подобно на театъра който те направиха с 911 атаки срещу Америка.

Милиони млади мъже мюсюлмани идват в Европа, те ще бъдат използвани от тези еврейски лобита, работещите евроеврейски медии и по/ДЖУ/литиката за създаване на сблъсък на цивилизациите, ислямофобия и те ще бъдат обвинявани, вместо Мосад за този тероризъм.



Просто питам, как един куп "мюсюлмански бежанци", или дори истински бойци на ISIS, може да транспортират бомби (дори да се снабдяват с бомби) и дори да ги прекарват през високо технологичните обезпечени места за контрол в европейските столици, или Брюксел, който е столица на Европейския съюз и на централата на Европейския съвет?

Тероризмът винаги е бил работа на Мосад, със или без съдействието на някои агенти на уахабитите Такфири "мюсюлмани", или по-вероятно на арабските евреи, говорещи арабски и викащи "Аллаху Акбар"

Тероризмът ще ударя европейските градове а ционистките европ-еврейските медии и политици ще обвиняват "мюсюлманите", също, както направиха при 911 атаки срещу Америка.

... Това е новото световно правителство идващо при вас, за да премахне всякаква колективна власт чрез правилото "разделяй и владей", сблъсък на цивилизациите, еврейски тероризъм (фалш флаг), полицейска държава за поробване на Запада, и Израелско поробване на арабите ... старозаветните евреи.



"And the Germans- Jew* killed the Jews and the Jews killed the Arabs-Jew, and the Arabs - Jew killed the hostages...and that is the news...is it any wonder that the monkey"s confused"?.. off "Perfect Sense", "Amused to Death", 1992, Roger Waters
-------
*Aschkenazi/Ашкенази



Израел отделя особено внимание, на специалното еврейско, нацистко военно възпитание на децата и юношите.


Семит срещу семита. Новозаветните евреи унищожават старозаветни, след време, обучаваните днес в Израел биороботи - "арийчета" ще унищожават новозаветни и т.н..




Наслаждавайте се на новия еврейски Световен Ред

ЕВАНГЕЛИЕ НА РАЗВРЪЗКАТА,

ТЕРОРА - АНТИТЕРОРА И НЕЛЪЖАТА

Тероризмът ражда тероризъм. Насилието ражда насилие.
Антитероризмът поражда нов антитероризъм и така докога!
И тероризмът, и антитероризмът са от едно и също място управлявани. “Теза – антитеза – синтеза”. Докога така ще продължава?
Всяко понятие, което е “анти....” е създадено от същата сила, която е създала явлението. Вместо да се търси първопричината и тя да се преодолее, противостоенето поражда нови “анти...” събития.
Един преследва неудобните му. Същият държи контрола на медиите. Кой е той?
Антитероризмът и тероризмът, това са болестни образувания върху организма на сегашното дълбоко заболяло човечество. И явлението тероризъм и неговото противодействие с методите на Царството на силата задълбават безпътицата на обществото и неизлечимостта на заболяването.
Методът по който може правилно да се опита да се действува, това е изследване причините за самия тероризъм и тяхното отстраняване. Тоест пътят, това елекуване на първопричината за заболяването вместо палеативни средства.
Антитероризмът понастоящем се явява част от формулата “теза – антитеза – синтеза”.Кому е потребен този антитероризъм освен на този, който направлява своите отряди на насилието. Отряди на насилието – терористи, отряди на насилието – антитерористи. Кой направлява целия този цирк?
Главният майстор на тази режисура е очевидно този или тази група от хора, които са заинтересовани да продължават да господстват над човечеството, затънали в охолство и свръхпечалби на своите компании, задоволяващи стремежите си да бъдат по-първи от другите, които наричат стадо, а те самите са елит.
Докато този елит, не разбере, че времето на богоизбрания народ , е отминало, това човечество винаги ще плаща данък на поредната хирургия, която впрочем сега предстои.
Тъжна е картината господа антитерористи и европейски и натовски комисари! Погледнете, не ви ли се плаче? Не е ли възможно да направите поне сега една малка жертва със собствените си велики планове и проумеете, че всяко едно действие в този свят има своята дълбока причина. Самият тероризъм е чудовищно образование плод на други чудовищни планове, които обикновено се прокарват в името на “първенството и великите идеали на малцината”.
Времето на богоизбрания еврейски народ окончателно изтече! Всякакви огнища на напрежение около понятията за Велик Израел, Алкайда, ислямски организации, и всякакви фундаментализми се режисират от определено само едно място върху планетата. Имащите лостовете на парите и банките, управляващите лижвите, свръхбогатите фамилии на планетата, всички те участват в престъпленията срещу човечеството. Кой е по-виновен, гладиаторът върху сцената или потъналия в разкош и себелюбие, разплул се елит на плутокрацията. Кои са главните терористи на планетата?

http://www.imadrugpat.org/



http://smoloko.com/?p=11029

Няма коментари:

Публикуване на коментар