петък, 19 януари 2018 г.

Интерпол издирва бивш участник в риалити формата на мафията ДС - Big Brother.

        Не всички ромеи са преки роднини на шейха на Дубай но всички ромове са. 

САМО ЕДИН СРАВНИТЕЛЕН ТЕСТ НА КУЛТУРНИТЕ ОСОБЕНОСТИ НА РОМОВЕТЕ ГЪРЦИТЕ И ШЕЙХА НА ДУБАЙ и може да се спестят разходите за ДНК тест.

Къде е Даниел? Интерпол го дири в Дубай, а той издирва баща си – шейх!
В неизвестност е от 8 ноември, когато с гаджето си и негов приятел заминали
       Даниел Делчев стана печално известен след участието си в „Биг брадър - 4”, той е първият изгонен от шоуто заради бой с друг съквартирант. Тогава той твърдеше, че бил „близък” с Бойко Борисов и че е “голям строителен предприемач” извън риалити формата. Биографията му впечатлява и с това, че е сирак, роден в Сливенския затвор израснал в дом за изоставени деца в Чирпан, където бил системно изнасилван


ДС - ТОРА НОСТРА РЕКЛАМИРА ДЕГЕНЕРАТИТЕ СИ В БИГ БРАДЪР

90-те години на миналия век със жертвите, се отнасяха разточително - стопявани в асфалт, заливани в бетон. Днешните длъжници(подставени лица начело на фирми) на нелегалната ДС ги разделят(разфасоват) и продават за органи.Социалните домове през комунизЪма до закриването им преди 2-3 години бяха банки за живи донори. Изоставените деца се обгрижваха от еврейският клон на мафията ДС-ТОРА НОСТРА и куки на ДС( много вътре в тези схеми е Светославей Беров; бивш учител от "Сградото" по времето на Ранчев, хавант от службите с постановка за педофилия )по време на престоя и след напускането им се манипулират в групи за по лесен надзор, и подходящите насочвани/подлъгвани след вземане на кръвни проби (ако са подходящи донори) към Дубай, Катар или Израел за работа(като донори), после сираците повече не се връщали в България. 

Освен Израел едно от местата за отнемане само на определени органи и убийство на донора/гоя е Мароко. Както се посочва в интервю за алжирския вестник " Ал-Khabar "от проф. Hiyati Мустафа ( Pr. Мустафа Khiati ), председател на алжирската комисия по санитарни разследвания, твърди, че банда равини е ангажирана в отвличане на алжирски деца. Едно проучване от Интерпол разследване показа , че децата са били отвличани от алжирските градове, разположени в западната част на Алжир. Тогава те са били транспортирани до Мароко, където местните "хирурзи" отстранявали бъбреците на децата. След това, избрания "материал" отивал контрабандно в чужбина и в Израел, където той е бил продаван на цена от 20 до 100 хиляди долара - например за бъбрек.

                 
    

Интерпол обяви за издирване с жълта бюлетина Даниел Делчев, бивш участник в риалити формата Big Brother.

Той е в неизвестност от 8 ноември 2017 г. Засега се знае, че 34-годишният мъж е заминал в Дубай, за да търси биологичния си баща.

Опасенията на негови близки и приятели, изказани пред Bulgaria ON AIR са, че може да е отвлечен или вече да не е между живите.

Даниел Анков Делчев доби популярност след участието си в риалити формата през 2008 г. Самият той разкри, че е израснал в дом за изоставени деца в Чирпан, където системно бил изнасилван.

"Мечтата ми е да намеря баща ми и ще го намеря", заканваше се Дидо още във формата и твърдеше, че татко му най-вероятно е влиятелен човек в Дубай.

Девет години по-късно брадърът предприел нужното, за да реализира плановете си. Според близките му голяма вина за необмислената крачка има неговата приятелка – Вилияна – българка, която 18 години е живяла в Арабските емирства.

Тя била наясно с болната тема на Дидо, първоначално започнала да му показва снимки на Емира и да открива общи черти, след това му извадила нова лична карта и накрая го убедила да купи самолетни билети.

Дидо заминал за Дубай с нея и свой приятел от Велико Търново, това издават близки до него. В момента и тримата са в неизвестност.

Вилияна е спряла да поддържа контакт с близките си в България след Нова Година, тогава те потърсили съдействие от Интерпол. За съжаление единствените сигурни данни са, че мъжът и придружаващите го не са напускали Дубай.

"Дидо не познава баща си. Той е кръстен на майка си, Всъщност на него това му е емоционална слабост. Появиха се хора, които подклаждаха това внушение. Стигна се дотам, че той изпрати кръвни проби в Дубай след няколко дни му се обадиха да кажат, че той наистина има родствена връзка. Намесихме се, първия път се отказа да пътува, след две седмици каза: "Искам да замина", написа в социалните мрежи Силвия, близка на Даниел.

Версията за богат татко шейх е повече от несъстоятелна, според повечето запознати с историята на Делчев. За това мнозина от тях повдигат друга тема, която би била причина той да замине, за да търси заможното си семейство.

Хората дискутиращи темата във Facebook предполагат, че Даниел е страдал от психично разстройство, тъй като е нелогично да повярва на абсурдната история, скълъпена от Вилияна, а именно, че прилича на Емира и като нищо са една кръв.

Изчезването му предизвика множество версии за това какво точно се е случило с него в Дубай. Според една от тях Даниел се е върнал тайно в България, но предпочита да страни от близките си.

Той се укривал, защото дължал пари на много хора и това било причината да иска да се сдобие с нова самоличност.

Каква обаче е истината тепърва предстои да се разбере.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/notifikacii/


                   


      $5000 броят клиентите за око– Позволено е да отнемаш тялото органите и живота на гои! [Sepher ikkarim, III, 25.]трансплантация, ravvin.jpg 2009 NEW YORK, "Kosher NOSTRA" 

През септември 2009 г. Полицията в Ню Йорк обезвреди банда престъпници, евреи по народност, ловували чрез отвличане и трафик на органи. Лидерът на една етническа група, по прякор "Kosher Nostra" ("кашер бизнеса") е кръстен равин Леви Ицхак Розенбаум на Бруклин (Ню Йорк). Както се посочва в интервю за алжирския вестник " Ал-Khabar "от проф. Hiyati Мустафа ( Pr. Мустафа Khiati ), председател на алжирската комисия по санитарни разследвания, твърдейки, че бандата е ангажирани в отвличане на алжирски деца. Едно проучване от Интерпол разследване показа , че децата са били отвличани от алжирските градове, разположени в западната част на Алжир. Тогава те са били транспортирани до Мароко, където местните "хирурзи" отстранявали бъбреците на децата. След това, избрания "материал" отивал контрабандно в чужбина и в Израел, където той е бил продаван на цена от 20 до 100 хиляди. Долара за бъбрек. 

В резултат пет американски равина, три кмета и двама от членовете на Законодателното събрание на Ню Джърси бяха арестувани от ФБР. Арестите са резултат от две години "междуконтинентално" разследване - от САЩ до Швейцария и Израел - многобройни случаи на корупция, политически шантаж, пране на пари и трафик на човешки органи, пише израелския портал Zman. 

Равините са заподозрени в пране на десетки милиони долари чрез благотворителни организации в САЩ, Швейцария и Израел. Други заподозрени са израелски евреи, търгуващи живи донори и бъбреците - за $ 160,000 Unit..Следва да се отбележи, че еврейската "черна трансплантация" и съучастници "получаваше и органи" от Сърбия, не само от палестинци. През 1998-2008, в Сърбия, Косово и Израел активно работи "това е широко известно но в тесни равински кръгове" затворен за обществеността пазар за трансплантация, където срещу добро заплащане и без опашка, можете да промените "износването на тялото си." Този пазар е особено активен през 1998-99. чрез иззети органи от сърби в трафика, е бил лично замесен и "лидерът на Демократическата партия на Косово" Хашим Тачи , за неговата жестокост е наречен "Snake" и след това става "министър-председател". От търговията с органи от живи хора, той е спечелил милиони долари. ИНФОРМАЦИЯ за това безуспешно се опита да посочи в Хага на съдебния процес, с/у Слободан Милошевич, бившия съдия от Окръжния съд в Прищина, Даница Маринкович . Според нея, мисията на ООН в Косово (UNMIK), която след това се оглавява от настоящия министър на външните работи на Франция , Бернар Кушнер ,е за да попречи на разследването на случаи на изчезнали и отвлечени за донори в региона.


                 


Фактът, че администрацията на ООН, която е под юрисдикцията на провинцията в продължение на много години унищожава сръбските православни църкви, пречи на усилията за насърчаване на албанците за правосъдие, по-късно признато, от прокурора Карла дел Понте и нейният асистент Флоренц Artman . В интервю, Hartmann каза, че именно функционери на UNMIK не са дали на "железния Карл" да инициира производство срещу албанци във връзка с изчезването на хора и трафика на органи от донори. 

Като признание на Понте, информация за убийства на сърби и трафика на техните органи, тя е притежавала още през 1999. Но "Главният адвокат," Карка Дел Понте, го споменава едва след отцепването на Косово и съответно веднага е изпратена за посланик в Аржентина. 

Според разследването, през 2008 г., е разкрита банда, която доставя даряването на органи в Европа от стотиците хора, убити в Косово. 

Като част от нови дела срещу трансплантация също са били арестувани трима бивши бойци от Армията за освобождение на Косово, заподозрени в отвличания, при които се отстраняват органи. Също така, прокуратурата издаде заповед за арест Kshabira Zharkov , ръководител на областната администрация Качаник, който е един от най-близките сътрудници ", на премиерът Тачи" . Органите са продавани чрез израелски и "турски", "търговци".


               


Трансплантация, от Палестина, дар за Израел, shvetsiya.jpg 1990-2009, Палестина.


През 2009 г. шведски журналист Доналд Bёstrom публикувана във вестник «Aftonbladet» статия , в която израелските сили са обвинени в убийството на палестинци за получаване на донорски органи.При това Bёstrom посочва че данните са получени от служителите на хуманитарната мисия на ООН, разположени в тези райони . По-късно тази информация беше потвърдена от член на Кнесета Ахмад Тиби. Той каза, че военните лекари вземат кожа от труповете, роговица, сегментите на артериите и други органи и да ги използват в операции на ранените войници от израелската армия. Тази дейност се извършва по време на въоръжените конфликти през 1990 г., a като орган донори са двама палестински и израелски войници. В едно интервю с бившия шеф на Центъра по съдебна медицина в Абу Кабир, д-р Йехуда Хис , заяви, че израелските лекари са нарушили закона за трансплантация, забраняващ използването на органи на други хора, без разрешението на близките на починалия.

                  

В същата 2009г. равин Ицхак Шапиро заяви че е позволено да се убиват гои и техните деца. В книгата си, ръководителят на Йешива "Od Yosef Hai" задава въпроса: " Кога на един евреин е позволено да убива гои (неевреи) "и отговорът е: почти винаги . Дори и в случай на много малки деца. 230-страница "Пътеводител за убийство" (както тази книга, наречена вестник "Маарив") струва 30 шекела. Това е символична сума. Очевидно е, че глобалния равинат "тества общественото мнение" преди края на 2009 г. на конференция за равински съд израелския министър на правосъдието Яков Neeman заяви, че съдебната система трябва постепенно да премине към законите иврит, посочени в Тора: " Стъпка по стъпка ние ще допринесем законите на Тора на Израел да се обърнат в Halach/Халака (еврейския закон) в съдебната система на държавата . " Ne'eman каза, че страната " трябва да се върне към наследството на предците си, към корените, към думите на Тора, която съдържа решението на съвременните проблеми ".

                Отнемане и трафик на органи от гои

       
   
               Ритуалното убийство над Синай или в Израел?

Свалянето на лайнера А321 не бе терористичен акт и руските служби са знаели предварително за това, и за това че няма бомба в багажа или в салона.


Очевидно е, че самолетът е бил прихванат и е кацнал в затвора, в едно от израелските летища, където обикновено поставят откраднати самолети. Обикновено - това е така, защото по същия начин се е работило със самолета свален над Украйна. След кражба на самолета, хората се жертват ритуално а на мястото на официалната трагедия се донасят известно количество отломки. От тях, се прави примитивно видео за заинтересованите страни. На фона на видеото се фотографират лица, които на основа на статуса си трябва да потвърдят "истината" за това какво се случва. И така цялата операция се прикрива и започва да изчезва по инстанциите. Така се случи и на 11 септември 2001 г. в САЩ, когато собствениците на сгради, по странно съвпадение на евреи, разрушиха три небостъргача, показаха два самолета, а от какво се срина третия небостъргач, официалните власти дори не споменават в докладите си. Така беше и по времето на произшествието с боинга над Украйна. Виждаме един хаос, сякаш са изчезнали всички компетентни инженери и юристи в света. Разбираемо е, че обикновения читател не вярва, че в наше време може да има жертвоприношения, и че може да се провеждат официално, извършвани на интернационално а на междудържавно равнище, да се извършват операции по прикриването на такива ритуални убийства.

           


                    Ритуалното убийство над Синай или в Израел?

                 


Сега около овъглената опашката. На горната снимка виждаме опашката на A321 абсолютно без следи от уж бушуващ пожар.


Почти по всички летища има специални коридори за човешки органи, които не са физически инспектирани и се преминава спокойно. Тези коридори на длъжниците и телата на други жертви отиват в чужбина. И това не е само заради търсенето на човешки органи. Въпросът тук е много по-широк. В същия този Синай, където Мойсей направи своите клонове, клоновете/клонингите сега са се разплодили по целия свят и имат глобална сила. Следователно, векторът на Трета световна война има жълт цвят. И тъй като това са клонинги, те се нуждаят от резервни части. Части от хора. Затова те отвличат деца, организират бедствия и войни - в противен случай те няма да оцелеят. Що се отнася до жертвоприношенията, ръцете на клонингите са видими съвършенно ясно. За днешните световни узурпатори на властта, е необходимо, да са привързани с кръв и кървави ритуали. Помните ли филма: как всеки един от бандата прави един изстрел в жертва. Ако не сте в една група, не можете да бъде президент. Кръвта на Романовската власт на Земята - е основата на тази власт. Романови ще бъдат кръв. Да си спомним похода на Mария Хохенцолерн в Русия. Той все още не е успял. Но тя отиде в Русия под знамето на Романови. Най-близките й роднини са били в централата на Хитлер и са го финансирали. А съвременните руски политици я целуват. Всички са обвързани с кръв. Затова официалните властите искат да отпишат сваления A321 с тероризъм.
ДС -ТОРА НОСТРА ликвидира куките си 

Пернишки бизнесмен изчезнал мистериозно на 30 август, а днес полицията го обяви за издирване. Става дума за Димитър Евстатиев, популярен в града като Митко Фитнеса. Вчера през нощта паркираният му пред тренировъчната зала автомобил е бил запален. Освен фитнес центъра, Димитър държи и няколко заведения в пернишки села. По молба на съпругата му той е обявен за издирване, потвърди окръжният прокурор на Перник Пламен Найденов. Според слухове в града Евстатиев е отвлечен заради дългове.

Митко Фитнеса открит застрелян в планината


ДС -ТОРА НОСТРА ликвидира куките си 


ДС -ТОРА НОСТРА РЕКЛАМИРА КУКИТЕ СИ ДС -ТОРА НОСТРА ликвидира куките си Няма коментари:

Публикуване на коментар