Последователи

неделя, 7 януари 2018 г.

ДС ТОРА НОСТРА ликвидира куките си/Росен Ангелов информатор на ДАНС



На внимание на куките на ДС -ТОРА НОСТРА!!! Служил вярно до последно(на мафията ДС) и накрая за награда, в ада!

Акция на ДАНС за заличаване на следите на задържания в едно пристанище в Холандия, СЕДЕМ ТОНА кокаин?


МВР е охранявало през цялото време убийците на Росен за да няма свидетели!

      



Сагата в Нови Искър, цялата дандания с МВР, Жандармерия и Специални части е за да се покаже на някой, който уж е отмъкнал седем тона кокаин определен за унищожение, за да ги върне.
Но не на държавата естествено, става въпрос за канал или на наркотици или на хора и някой здраво е окрал някой, но явно не е крадено от товара, а директно от държавата и то от кокаин, който е трябвало да бъде унищожен.
 за
Припомняме ви, че бизнеса на Неделчо Юнаков в последно време е бил само и единствено транспортен и това доказваха много негови снимки с различни камиони из Азия и Албания. Снимките бяха качени в профила му във Фейсбук, но само няколко часа след като се разбра, че е мъртъв, профилът му бе изтрит.

Сега очакваме да видим, ще има ли още смъртни случаи и дали някой най-накрая ще каже истината, какво точно търсят вече цяла седмица МВР и всички подразделения на Жандармерия и Специални части из Нови Искър.
Също така всички знаем, че отряд Кобра както вече писахме не е специализиран за работа в гористи местности, но Бойко Борисов не се посвени и тях да изпрати в района, за да търсят уж "убиеца"(КОИТО ВЕЧЕ Е БИЛ УБИТ).



СЕДЕМ ТОНА КОКАИН ОБЯВЕН ЗА УНИЩОЖЕН Е ИЗЧЕЗНАЛ И СЛЕДИТЕ МУ СЕ ГУБЯТ ОКОЛО НОВИ ИСКЪР.

Андрей Дамянов:

“Като човек който борави отдавна с оръжие мога да кажа, че пистолета е берета , но какъв калибър е ,експертите ще кажат.”

Гл.Сек.на МВР

То по принцип не трябва да боравиш с оръжие, а да можеш да четеш, за да стигнеш до този фундаментален извод.


    САМОУБИТ/САМОУБИЛ СЕ Е СЪС ЗАГЛУШИТЕЛ


            


МВР издирва информатор на ДАНС

Георги Дренчев:

самоубил се е със заглушител, да не притеснява валери симеонов.

Кирил Стаменов:

Село Луково!

Колко изоставени къщи има във въпросното село, та полиция, жандармерия, армия от една седмица си играят на прескочи кобила и не провериха изоставените къщи в селото?

Ами този Росен можеше да ви изтрепе от засада, бе идиоти …

Поне да бяха преместили трупа из горите по Западните балкани, а те го самоубиха в къща в селото!

И кога го самоубихте?

На 1, 2, 3, 4, 5, или 6 януари?

А по река Искър плуват ли корабчета?

Виктория Тинтерова:

Съвсем навреме, за вечерните новини, откриха ужасния убиец самоубит. И време за брифинг има. Бе сичко! За сутрешните блокове нищо ен остана… Кофти. Ще джвакаме някоя катастрофа в Патагония.

Елена Банова:

Седмият труп най-после се самоуби,дами и господа!

Добре,че КАНДИСА….

Стоян Тодоров:

Следователят,който води „Нови искър“,един ден ще стане Главен Секретар,а после ще поеме Агенция Митници.Помнете „Белнейски“!

Светлозар Минков:

Вече съм абсолютно убеден, че главните секретари на МВР, ги избират с конкурс по главеобразие!

Пепа Сомлева:

Оказа се, че цяла седмица армия и полиция, хеликоптери и кучета, термокамери и спец части са гонили труп, който бил в съседната къща.

Борислав Първанов:

Горския човек се е самоубил.Всеки момет се очаква някой репортер да намери предсмъртното му писмо с пълните му самопризнания!!!

Тодор Георгиев:

Тия от меверето и медиите ни взеха съвсем за ташак

Хладнокръвен убиец екзекутор на 6 човека, „интелигентен“, се панира от страх пред куките и се самоубива, вместо да завърже. И удабен свидетел за пред медиите. И оръжието на престъплението – дамския „берета .22″. И мишка не мож простреляш (имам същия).

Пичаве, не е лесно да екзекугираш лице в лице 6 човека. Не и от съден за блудство. Това си е планирана екзекуция за мене, с предизвестен край, ама куките ни толкова могат. Дя те сандърдисат за липса на граждансща отговорност им е тавана

Що ли ми напомня за случая „Чакъра“, де Бойко гръмна с гранатомет, да не се разприказва? Или да разстрела на параноичния „Бай Миле“, за когото гръмогласно бяха набедили някаква мишка от Плевен с прякор „плъха“?

Вппочем, по времето на Главния секретар Борисов бяфа извършени 48 показни убийства с нулева разкриваемост, но обявени за приключени в медиите по холивудски героичен сюжет. Пародиен Аман от мевере пикчърс…

Петко Конов:

Баси , толкова ли тъпи сме всички , в очите на баш тъпаците ! То бива ачигьозлък ама вече тая измет се насра , без извинение. Има ли поне една , едничка държавна структура да функционира! Трънки ! Затова вече казвам ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ , защото държава НЯМА !

Елена Спасова

Имаме най-некадърното МВР, затова сме и най-корумпирани!

Кратка история на престъплението: Семейство се изнася да живее в къща в Нови Искър, която плаща кеш (65хил. евро). Събира се да празнува Нова година, но не си приготвя вечеря. Домакинята отива да разхожда кучето в полунощ с джип. Кучето се връща в къщата само, но никой не се притеснява къде е домакинята. В това време влюбен рецидивист, който е издирван от 8 години за тежки престъпления, но свободно си пътува в чужбина, работи и минава по 20 км през гората всеки ден, решава да извърши престъпление от ревност. Убива домакинята и я хвърля в кладенец. След това се връща в къщата и изтребва цялото семейство защото майката на домакинята знаела за тяхната връзка. Убива и кучето за всеки случай. След това убиецът се скрива в гората и ловко избягва цялата барикада от опитни полицаи и кримииналисти. Хващат го угризения и решава да се самоубие. Ползва заглушител за да не притеснява съседите….Между другото, опитните полицаи и криминалисти намират труп в реката, който е трябвало да открият преди месец,но това няма общо със случая…Просто всява хорор…По-лош криминален роман не бях чела. Дори и третокласните драскачи правят опит да навържат фактологично сюжета. #шесисипя

Светлин Арангелов:

Бре колко сме напреднали! За сестри Белнейски ДНК експертизата се влачеше 3 години, дори в чужбина я пращаха щото нямали техника, а сега за 24 ч. и хоп- Росен е! Че даже бавноразвития Ботьо Ботев поканиха скорострелно в 120 минути за да потвърди колко добре са си свършили работата плюлицайте нищо, че военните са открили трупа докато отряд кобри и пепелянки са си чешали задниците из деретата….

Ани Алашка:

Според публикациите в медиите, Горският бил намерен на 500 метра от къщата, която последно е обитавал (или поне така твърдят разследващите). Та, факт е, че нищо не разбирам от процесуално-следствени и издирвателни дейности, но някак се опитвам да разсъждавам логично. И логиката не ми позволява да си обясня как три дни издирват някой и (уж) щателно претърсват гората и къщите наоколо, а на третия ден го намират на някакви си 500 метра от мястото, където последно е засечен. Да не говорим, че за тези три дни и до „Дружба“ стигнаха.

На квадрати били разделени… Ама, квадратите колкото гарсониера ли са, че чак на третия ден дойде ред на този, дето е на 500 метра? А може да са играли шах и да се движат по „стъпките“ на пешките… или на коня… Знае ли човек? Някаква интересна издирвателна методика ще да е била.

Мария Николаева:

Говори БГ-брадър! Росен Ангелов имаше една минута да напусне къщата. Егати гротескното, криминално риалити…

Надя Дичева

Скъпи сънародници, давате ли си сметка как всеки един от нас потенциално е със застрашен живот от бг-институциите?



Елена Дюлгерова:

След „самоубийството“ на убиеца. Това тук не е кочина. Не е свинщина. Не е поле от тикви. Мъртви сме, всички сме мъртви, ако това продължава. Осъзнайте се, бе хора! Срам ме е, че, скъп за мене човек преди дни ми обясни, че Бойче ѝ е близък, щато говори на нейния език. Наговорих разни работи по телефона. Простих се с нея. Същественото е, че моите приятели не би трябвало да имат нищо общо с тази ОПГ. Всеки друг приемам, ОПГ-простотията и крадливостта (о, колко миличко се изразявам), НЕ.

Стоян Тодоров:

Педофил, изнасилвач, таксиметров шофьор, строителен работник, монтьор, градинар, горски, човек, слушалка на МВР, агент на ДАНС, функционер на ГЕРБ, организатор на избори, масов убиец, самоубиец …… какъв живот, каква биография, как да не се гръмнеш на 56.

Александър Хараланов:

Всеки уважаващ себе си ревнивец се самоубива в името на европредседателството!

Светлин Арангелов:

Едно време като прост оперативен в антитерористичен екип, следващ лимузините на политическите задници, съм се чудел защо при екстремна ситуация шефа на екипа излиза извън колата и заляга до преден калник с готовност за стрелба, а ливадите новобранци получават заповед да не излизат от МПС- то. Сега същите даже и не знаят къде ги пращат и що дирят, камо ли да им разясняват оперативната ситуация. Тия от Кобра и разни качулки и хабер си нямат какво и кого са издирвали. Сик ви управлява, говеда!



Фейсбук ме пита какво мисля. Ми мисля, че МВР е охранявало през цялото време убийците на Росен за да няма свидетели!

Надя Дичева:

Ооо, лягам си. Ако изчезна, питайте Борислав Сарафов къде съм. Лека нощ!

Afera.bg




             


Съдят двама агенти на ДАНС за 5 престъпления


                 



Колко удобно.

Пистолетът му бил със заглушител. Кой се самоубива със заглушител? Може би се е притеснявал да не изплаши комшиите, като вдигне шум?

Впрочем експертите казват, че технически е доста трудно да се гръмнеш със заглушител, да си извиеш ръката дори.

Девет години се крил, корав бил, воин, железен, легионер. Сега се самоубил. Защо, от угризение ли, съвестта му ли е заговорила? Или от уплаха, видял е неустрашимите полицейски хайки и е усетил безнадеждност?

Но страхливият човек не се самоубива. Би могъл евентуално да се предаде. Или да влезе в престрелка…

Намерен във вила край Луково. Вилата била близо до неговата собствена, представете си.

Нали четири дни ги претърсваха всички вили, защо чак сега го откриват?

Не знам за вас, аз лично не вярвам.

В друг коментар вчера се зачудих какъв ли ще е жанрът към финала на цялата история. Е, оказа се водевилен. Предвидимо.

Автор: Недялко Недялков


           

Александър Йорданов: Държавна сигурност и "ръката на Москва" в разстрела на Петър Христов

Бившият председател на Народното събрание, бивш депутат от СДС и бивш дипломат Александър Йорданов разви своя конспиративна теория за разстрела на бизнесмена Петър Христов. Според Йорданов, той, едва завършил сержантското училище, е бил пратен на мисия в Афганистан през 1987 г. с благословията на висока инстанция у нас. Там, според бившия дипломат и син активист Христов може да е създал връзки с Русия и е възможно сега те да са причина за смъртта му. Бившият председател на НС прави и връзка между охранителния бизнес на застреляния и бившата Държавна сигурност.

Ето и съобщението на Александър Йорданов във Фейсбук без редакторска намеса:
СПОКОЙНО! ОТГОВОРЪТ НЯМА ДА УЗНАЕМ Бог да прости новопредставилият се бизнесмен Петър Христов. Жестоко убийство, отвратителна история. Чета сега коментари на журналисти, на хора които са го познавали. И с потрес научих, че този великотърновски бизнесмен, през 1987 г., едва завършил сержантското училище в Горна Оряховица, получава специално, явно от висока инстанция, разрешение да се включи в съветската 40-та армия в Афганистан.

Там, пише на 1 март 2010 г. журналистът Петър Ангелов, бъдещият „бизнесмен” „завързва големи приятелства”. В Афганистан сержант Христов изкарва година и половина, дори е раняван, но както сам е признавал, не желае да коментира тази част от живота си.

Защо? Нелогично! Връща се жив и здрав, докато съветската армия губи близо 15 000 убити и над 50 000 остават инвалиди за цял живот. Една абсолютно безумна съветска авантюра, която ускори разпадането на СССР, авантюра като тая на Русия днес в Сирия.

Връща се сержант Христов от Афганистан, учи известно време във военното училище във В.Търново, но вместо да продължи с военната професия, създава охранителна фирма. Историята на т.нар. „охранителни фирми” е добре известна. Основната им дейност в ония години бе рекета, притискането на всеки който започва частен бизнес.

Тези охранителни фирми практически спряха възможността хора извън средите на ДС и комунистическата номенклатура, да започнат частен бизнес. България стана рекордьор по охранители на глава от населението, а несигурността растеше с всеки изминал ден и година.

Охранителната фирма на Христов овладява „охраната” на Горна Оряховица. Близо 200 обекта – заведения, магазини, складове, дискотеки. Сега горнооряховчани си спомнят неговият огромен джип ескортиран от няколко мерцедеса.

Това е да си „сержант” от съветската 40-та армия изпратен от комунистическа България в Афганистан по времето, когато българите и до Петрич не можеха да отидат без милиционерските фуражки да ги погледнат накриво.

През 1994 г. охранителната фирма на Христов „Дито” застава на входа и на изхода на култовото соцпредприятие „Захарни заводи” в Горна Оряховица. Появява се фирмата „Дито шугър”.

Следва приватизация на „Лактима” и инвестиране на милиони долари в нея. Така е. У нас има специални хора, които като щракнат с пръсти и веднага получават милионни кредити. Христов създава десетки – близо 100, фирми. В повечето от бизнеспроектите му участват руснаци. Мечтите се сбъдват. Горнооряховският сержант, доброволецът от съветската армия, става бизнесмен.

На 5 октомври 2009 г. той заявява в интервю: „на този етап аз не се виждам като кмет на Велико Търново, но ако това се наложи и хората го поискат, бих го направил”.

Днес приятелите му говорят за него като за добър човек, честен бизнесмен, милосърден и благодетелен. Вярвам че е бил такъв. Но ако не е изпълнил някое „забравено” задължение към руски фронтови или бизнес другари?

Отговорът няма да узнаем. Но не защото не се знае, а защото е неудобен. Особено за държава председател на Съвета на ЕС.

А на снимката отдолу виждате съветски другари на Христов в Афганистан.

         



              Куките на ДС - ТОРА НОСТРА които са монтирани начело на 90% от бизнеса в страната да си вземат бележка... Някой от тези "шебец-гои(шебек -гои)" ще е следващата жертва!!!




Без Пеевски не може да правиш бизнес в държавата. Това ми призна приживе великотърновския бизнесмен Петър Христов на единствената ми среща с него по време на кабинета „Орешарски”.

Някои могат да ме упрекнат, че след като Христов го няма, мога да си приказвам каквото си искам за него. На срещата, обаче присъстваше още един човек – бившият шеф на ГДБОП Станимир Флоров. Били сме колеги в антимафиотската служба и съм с добри чувства към него. Бизнесменът, видимо наперен и със самочувствие, ми сподели, че той също е свързан с корпулентния бизнесмен и депутат от ДПС. Уточни веднага, че в това не вижда нищо лошо и ако искат бизнесмените да са успешни, ще трябва да се примирят с този факт. И за да ме убеди в думите си предложи да ме вземе за седмица, да обиколим страната и заедно да нагледаме бизнеса му. Така според него съм щяла да добия представа за начина, по който е организирано предприемачеството у нас, както и че всичко е подчинено на задкулисни договорки.

Петър Христов ми разкриваше „тайните си” съвсем спокойно. Снизходително и с насмешка реагираше на опитите ми да го убедя, че мафията е окупирала държавата.

Изглеждаше като човек, който е наясно с неписаните правила и знае как да ги спазва, за да му вървят нещата. Даде ми да разбера, че за него няма невъзможни неща. Нямаше как да не забележа и щрихи от интимен характер от поведението на бизнесмена. С най-нежни обръщения обсипваше дама, която периодично му звънеше по телефон. С нескрито вълнение я успокояваше, че скоро ще се видят.

Катя Илиева, FROG NEWS

        

Шефовете на хазарската групировка ТИМ "шебец-гои(шебек -гои)" на регионалния Каган-бек на Булгаристан о.з.ген. Либен Моше (тама)Гочев - ашкенази приел българско име за прикритие.

1 коментар: